Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Fiatalok ébresztõ! A ti jövõtök a tét.


Úgy vettem észre, hogy nem nagyon zajlik mostanában az élet a honlapon, mióta Imre magunkra hagyott minket egy kis idõre. Hát gondoltam írok egy cikket a gondolataimról.
A minap Kalocsára utaztam az egyik kora reggeli busszal kivizsgálásra, és a busz tömve volt 15-16 éves iskolásokkal. Azt hittem, hogy már nem lesz helyem és állhatok Kalocsáig, de szerencsém volt, akadt még egy hely. Néztem ezeket a fiatalokat és elgondolkoztam rajta, hogy milyen sors vár rájuk és hogy vajon mennyit tudhatnak a valódi világról.

Az egyik srác aki szembe ült velem elõvett egy mobil szerûséget, amin aztán a haverjának mutogatott HD felbontásban valami tévés zenei csatornából egy zenei klipet. Észre vette hogy én is figyelem és kicsit még villogtatta is felém valószínûleg nem olcsó karácsonyi ajándékát. Aztán elrakta és érdekes dolgokról kezdet el értekezni a barátjával; Hogy beülnek a suliba, bemagolják azt a sok marhaságot, közben az egésznek semmi értelme, hisz' ha sikeresen elvégezték a sulit, úgy is a munkanélküliség vár rájuk. Meg különben is, csak elméletben és nem pedig gyakorlatban tanulják meg a szakmát. (De tényleg! Milyen jövõ vár ezekre a gyerekekre, akik már most úgy gondolják, hogy semmi értelme a tanulásnak, hisz úgy sem lesz munkájuk, és sajnos erre elég nagy az esély sokuknál.) Ennek a srácnak a szülei akik ilyen drága ajándékot vesznek szeretett csemetéjüknek, vajon mit tudhatnak arról, hogy a fiúk már most sem bízik a jövõben. Vajon õk a szülõk mit tudhatnak a valóságról, mikor ledolgozva a 8 de inkább 10-12 órájukat vagy még többet a semmiért, mert amit ma adnak fizetés gyanánt az már lassan a hideg vízre sem lesz elég. Míg a zsidók mindenféle fizikai munka nélkül nagyon jól elélõsködnek a goj népeken. Haza térnek dög fáradtan, lezuhannak a tévé elé és nézik azt a rengeteg zsidó baromságot, család regényeket, meg hasonlókat tompa aggyal, közben a gyereküket, gyerekeiket meg se kérdik, milyen napod volt ma? Tisztelet a kivételnek.

Minden szülõ azt akarja, hogy a gyerekének jobb legyen a sorsa, mint neki volt és mindegyikük váltig állítja, hogy mennyire szereti a gyermekét, gyermekeit, hogy fontos számukra a jövõjük. De ha ezt tényleg komolyan is gondolják, akkor még is mi a fenéért van az, hogyha valaki közülünk megpróbálja ezeket a szülõket ráébreszteni a valóságra, hogy nem olyan ez a világ, mint amilyenek láttatják velük a hivatalos médiákban, akkor már valahogy nem is olyan fontos a csemetéik jövõje.Mert még is úgy õszintén, hány szülõ veszi a fáradságot, hogy utána nézzen, utána járjon a dolgoknak, amire az a feltehetõen jó szándékú ember próbálja felhívni a figyelmüket. Akkor ott a buszon az jutott az eszembe, hogy nem is igazán a szülõket kellene minden áron ébresztgetni, akik úgy is valószínûleg nyakig bele vannak gabalyodva valamelyik párt hálójába és annyit látnak, tudnak a való világról, mint egy vakond. Ami a csõlátásukba még ép hogy belefér.

Itt vannak ezek a fiatal srácok, lányok, akik szerintem még elég nyitottak az igazságra, talán sokkal több értelme volna nekik elmagyarázni a dolgok valódi állását, szembesítve õket az igazsággal, amirõl valószínûleg még õk sem tudhatnak. Én már régóta javaslom egy ébresztõ jelegû újság összeállítását, amit akár buszokon is szét lehetne osztani a fiatalok között. És rajtuk keresztül már a szülõkhöz, nagyszülõkhöz, rokonokhoz, ismerõsökhöz is eljuthatna az igazság egy kicsiny, de ébresztõ szelete. Ha össze lenne gyûjtve egy-két oldalon, hogy mit érdemes megnézni, elolvasni a neten, ami úgy is a fiatalok kedvenc kikapcsolódási eszköze, ismerve az emberi kíváncsiságot, már csak azért is megnéznék, ott e van az ajánlót link alatti cikk, videó, mi egyéb. Csak egy fénymásoló kell hozzá a többi már adott, rengeteg információ formájában. Épp' ma olvastam el végig "Walther White" írását egy érdekes interjúról ami egy felettébb öntelt, és arrogáns zsidóval folytatott beszélgetésrõl szólt, "A rejtett zsarnokságról. Már ez az egy cikk is teljes egészében lemásolva, elgondolkoztatna sok fiatalt és a helyes útra terelhetne, szüleikkel együtt, az ébredés, a nacionalizmus útjára, ami nem egyenlõ a Hitleri nácizmussal, mert ez tisztán a hazaszeretetrõl, a magyar identitásról szól. Ha pedig már a fiatalságot sem érdekli a saját jövõje, amit el nem tudok képzelni, akkor már tényleg nagy a baj ebben az országban. A legnagyobb baj, hogy a legtöbb emberhez el sem jutnak a valós hírek, hisz minden média már zsidó kézben van, így az írott sajtó is, ami legalább akkora fegyver a kezükben, mint a televízió, rádió és persze a pénz. Kíváncsi volnék mind ezen dolgokról a klubtagok véleményére is. Úgy is most Imre nélkül nagyon megállt az élet a honlapon, úgymond megfeneklett. Kíváncsian várom a hozzászólásokat..

Üdv mindenkinek:Mormota1968.

Hozzszlsok


#11 | cico - 2013. janur 07. 13:15:43
taskeszinek teljesen igaza vAn. Mindenki kornyezeteben van fiatal gyerek,hihetetlen a befogadokepesseguk, probaljatk nekik meselni mndenrol. Az a szellemi es erkolcsi nihil, ami a fiatalokat korbelengi,olhato,feltorheto. Sokan tanacstalanok, kell nekik egy irany. Az elvaditasukat meg lehet akadalyozni, mert bar nehezen nyitnak, de ahol eszreveszik,hogy ok is szamitanak,ott csodakra kepes a tanito szo. Aki csak tud, mentsen meg egy-ket kallodo sracot-agyilag.
#12 | taskeszi - 2013. janur 07. 21:51:39
Mormota!
Ne rugdosd magad!
Ahogy éltél,és amivé váltál az mind okkal történt!
Én nem tudom mi az ok,ezt magadnak kell kiderítened!
Ha ilyenekre vagy képes-mármint írni-ne fogd vissza magad!

Kata!
Az egyetértés,az EGY -et értés!Nem véletlen,mert az nem van!

Cicó!
Akár többet is!
Rendszeresen akadunk össze ifjakkal,akiket valaki valamiért elcibált hozzánk.
Most is velünk vannak,és már másként látják a világot!
#13 | Kedvesi - 2013. janur 11. 00:51:50
Fiatalok? Miféle fiatalok? Ezek húgyagyú világpolgárok, az új degeneráció, fiatalok....... jaj. s_u 

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.