Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Mire képes a háttérhatalom?


Mire képes a háttérhatalom?
Írta: Jim Stone - magyarmegmaradasert.hu

Sokszor képtelenség felfogni, befogadni azokat a borzalmakat, amelyeket értelmes lények követnek el embertársaik rovására. A szándékosan okozott tömegkatasztrófák egyike a fukushimai tragédia. Az eset tanusága, hogy a háttérhatalom bármire, így nukleáris eszközök korlátozott bevetésére is hajlandó uralma megtartásához és tervei megvalósításához. Az alábbiakban Jim Stone kutatásait közöljük, rövidítve.A balesetnek álcázott nukleáris bûntény háttere

Miért kellett Japánnak bûnhõdnie, milyen okok állhatnak a háttérben? A válaszok megvannak, csak rájuk kell találni és elengedni azt a képzelgést, hogy tájékozottak vagyunk. A tájékozottság a legutolsó dolog, amit szeretnének velünk kapcsolatban egyesek.
Fukushimával kapcsolatban fontos megérteni, hogy a "tájékoztató" szervezetek csak arról adnak hírt, amirõl akarnak, pontosabban amirõl szabad nekik. Gyakran a közismertnek tartott történelmi események sem úgy történtek meg, ahogyan azt a tömegembernek be akarják mesélni. Példák:

griid.files.wordpress.com/2012/04/titanic-sinking.jpg

1. A Titanic jéghegy által történt elsüllyedését, mint véletlen balesetet ma mindenki tényként kezeli. Pedig elég furcsa hogy sem elõtte, sem utána nem süllyedt el nagy hajó, sõt kicsinke sem jéghegy miatt az emberiség történelmében. Azoknak a túlélõknek a beszámolói, akik robbanásról számoltak be, nem kaptak helyet a sajtóban, de szívós kutatással fellelhetõek. Az egyszerû emberek nem is értenék, hogy miért kellett volna a Titanicot (akár jéghegy által, akár robbantásokkal) elsüllyeszteni, mert nem ismerik a történelmet.

magyarmegmaradasert.hu/images/stories/kep-1/federal_reserve_300.jpg

Logikus elme azonnal látja, hogy a világ egyik sötét korszakának kezdete, a FED megalapítása miért történhetett meg 1913-ban, a Titanic elsüllyesztését követõ évben. Nagyon sokan azok közül a befolyásos amerikai urak közül, akik a korábbi években a törvényhozásban eredményesen keresztbe tettek a jegybank törvénynek, "véletlenül" (meghívásra) az elsüllyeszthetetlen Titanicon utaztak. Az õ halálukkal elhárult az akadály az amerikai jegybanktörvény útjából, és minimális többséggel végre megszülethetett az emberiség sorsára nézve tragikus határozat.

A FED létrehozásától már gyerekjáték volt finanszírozni Oroszország megszállását és ateista hídfõállássá történõ alakítását a Lenin félékkel. A FED-del a háttérben már ki lehetett robbantani a gigantikus profitot eredményezõ világháborúkat. A Titanic nem volt túl nagy ár, a kivitelezés egyszerû és aránylag olcsó volt a várható nyereséghez képest. Elég volt megvesztegetni néhány embert, elintézni, hogy kevés legyen a mentõcsónak és gondoskodni hasonló apró részletekrõl. Szerinted ez túl nagy ár a hatalomért és a több ezer milliárd dolláros haszonért? A hatalomért már 100 éve is képesek voltak embereket megölni!

granddelusion.files.wordpress.com/2010/02/9-11.jpg

2. Idõben közelebbi példa a 2011 szeptemberi ikertorony merénylet, amelyet a tömegember felé mint terrorista merényletet tálalnak hivatalosan. Lehetnek valószínûleg többen is, akik elfogadják a hivatalos magyarázatot az ikertornyok épületeinek leomlására szeptember 11-én, valamint annak a 7-es épületnek az összeomlására, amelybe nem is ütközött gép. A hivatalos propaganda szajkózása ellenére ma már a többség tudja vagy legalább sejti, hogy a merényletet gazdag háttérhatalmi szervezetek követték el az amerikai kormány tudomásával, az amerikai polgári lakosság ellen. Persze azért kerestek is az üzleten, mert a bontásra érett épületek biztosítása több milliárd dollárt hozott a konyhára.

3. A Kurszk tengeralattjáró elvesztése balesetnek lett kikiáltva, hivatalosan egy torpedó robbant fel a béna személyzet miatt. Nos a torpedó stimmel, csak éppen úgy lõtték bele az orosz tengeralattjáróba oldalról - apró különbség. Az alábbi képeken a torpedó becsapódás helye és a robbanás következtében kettészakadt hajótest látható. Egy másfél milliárd dollárba kerülõ atom tengeralattjáró kilövését megpróbálták véletlen balesetnek beállítani, ráadásul >100 ember is meghalt. Miért? A tömegembernek ilyesmit nem szoktak az orrára kötni, bólinthatunk megértõen - miért ne lövöldözhetnék egymást, ha nincs jobb dolguk? A valódi kérdés persze az, miért vállalhatta fel ezt a népszerû Putyin elnök?

magyarmegmaradasert.hu/images/stories/kep-1/Fukushima/kursk.jpg
A megtorpedózott Kurszk tengeralattjáró

Folytathatnánk a megdöbbentõ történelmi hazugságokat Pearl Harbourral és társaival, de minek. Elég azt megérteni, hogy a háttérhatalom, és a szolgálatában álló politikai hatalom nem õszinte velünk, egyszerû emberekkel. Azért nem õszinte, mert ha érdekei úgy kívánják, egyszerûen lemészárol bennünket, mint a vágóhídi sertést. Bocsánat, marhát (goyim) mert a sertés nem kóser. Sovány vigasz, hogy a zsidókat sem kímélik, abban a hitben, hogy a cél szentesíti az eszközt.

A fukushimai figyelmeztetés a fenti politikai "játékoknál" egy nagyságrenddel komolyabb. Nem csak az áldozatok száma miatt, hanem mert a "figyelmeztetés" Föld valamennyi országának szólt, és nem csak Japánnak: íme ez lesz, ha nem engedelmeskedtek! Ha megpróbáltok kilógni a sorból, és a népeteket, választóitokat próbáljátok szolgálni a háttérhatalom elvárásai helyet, számoljatok a következményekkel! Nem véletlen, hogy Merkel asszony, a pitiztethetõ pincsikutyák diszpéldánya is iziben leállíttatta a német atomerõmûveket egy kis átvizsgálásra Fukushimát követõen. Lehet, hogy vaj volt a füle mögött?

Lássuk hát, mi is történt Japánban, és miért. Közismert, hogy a Japán diót viszonylag késõn kezdték feltörni, ezért az európaiakat már évszázadok óta fertõzõ "KULTÚRÁT" csak viszonylag késõn sikerült eljuttatni hozzájuk. Talán emiatt van, hogy a japánok morálisan és erkölcsileg még messze felette járnak azoknál a térségeknél, ahol az erkölcstelenség áldásos ideológiáit már évszázadok óta terjesztik. Bankrendszerüket ma már persze "ugyanazok" tartják kézben, és a biztonság kedvéért hatalmas amerikai katonai támaszpontok õrködnek az "egyensúly" fenntartásán. Japán az egyetlen nemzet, amelynek térdre kényszerítéséhez immáron második alkalommal vetették be az emberiség által kifejlesztett legpusztítóbb eszközt, a maghasadásos fegyvert.

A háttérhatalom meghosszabbított kezét Fukushima esetében nem az USA, hanem az izraeli terrorszervezetek képviselték. Izrael vezetõi már közel vannak a hatalmi piramis csúcsához, és remekül felhasználják az évszázadok során engedelmessé formált alattvalóikat. [Szerk: Többek között a cionista izraeli vezetés próbálja a magyarokra is ráerõltetni a zsidózást, az antiszemitizmust és általában a gyûlölködést, ezért itt van egy veszélyes csapda! A felelõsök elbújnak a többnyire mit sem sejtõ kiszsidók mögé! Mielõtt valaki a zsidókat tervezi hibáztatni a fukushimai merényletért, kérjük gondoljon Vanunura és a többi névtelen zsidó hõsre. Õk az emberség és az emberiség mellett álltak/állnak ki a világuralomra törekvõ háttérhatalmi szándékok támogatása helyett, a kényelmes életüket börtön-, esetenként halálbüntetésre cserélve. ]Mi vezetett a fukushimai terrorhoz?

Politikai elõzmények

* 2010 február: Japán dúsított urániumot ajánlott fel Iránnak a békés célú felhasználáshoz - akkoriban politikai hadjárat és ideológiai háború folyt Irán ellen, az IAEA mögé bújva.

* 2010 március 11: pontosan egy évvel a katasztrófa elõtt Japán egyet nem értését fejezte ki a palesztin területeken történõ izraeli terjeszkedés miatt és KÖVETELTE a tervek megvalósításának leállítását.

* 2011 február 18-án Japán a történelem során elõször szavazott Izrael ellen egy ENSZ határozattervezet érdekében, a West Bank izraeli telepeinek további bõvítése ellen.


Gyakorlati elõzmények

* Az atomerõmû védelmét Fukushimában az aravai (Izrael állam) Magna BSP biztonsági cég látta el.

* Dokumentált tény, hogy a Magna BSP, amely korábban kizárólag az izraeli védelmi iparágban volt jelen, korlátlan hozzáférést kapott a Japán atomerõmû minden létesítményéhez és berendezéséhez.

* A Stuxnet vírust nem sokkal azután mutatták ki Japánban elõször, miután az izraeli biztonsági cég átvette a létesítmény felügyeletét.

* A biztonsági cég egy különös kamerát helyezett el a 3-as reaktorban. A kamera súlya 500 kg volt, és a fényképek alapján inkább egy nukleáris eszközre hasonlít. Valószínûleg az is volt, és fel is robbantották, az események vizsgálata alapján alappal kijelenthetjük.

* A március 11-i földrengés erõssége nem 9-es, hanem LEGFELJEBB 6.8-as volt a Richter skála szerint. Az USGS adatait meghamisították, és ezek az adatok mentek a tömegtájékoztatásnak. Ez a tény feltételezi amerikai szervezetek bevonását is, ami egyáltalán nem tûnik elképzelhetetlennek.

* Pár héttel az ENSZ határozattervezet szavazása után, március elején a Magna cég 12 nem japán alkalmazottja visszatért Izraelbe. Mindez a cunami elõtt 1 héttel történt.

* Utólagos esemény, de ide tartozik: A katasztrófát követõen egy nagy csoport izraeli civilruhás szakember érkezett Fukushimába. Az ott dolgozók szerint semmi érdemlegeset nem végeztek azon kívül, hogy a számítógépes rendszerbõl eltüntették a Stuxnet nyomait, tehát a bizonyítékot.

[Szerk: Még a kevéssé zsidóbarát hungarista gondolatiság sem ismerte fel, hogy szándékos atomrobbantást és nagyarányú sugárfertõzést okoztak a terroristák. A köznapi vélekedés szerint szerencsétlen mûszaki hiba történt, amelyet az erre a célra tervezett Stuxnet vírus okozott, és a cunami miatt meghibásodott hûtõmotorok okozták a katasztrófát. Jim Stone adatgyûjtésébõl viszont úgy tûnik, hogy sem a robbanás, sem a cunami nem volt véletlen. Szándékosan okozták õket, sátáni módon megtervezve az egész aljas merényletet.]

A lenti fényképek tanúsága szerint az elkövetõk nagyban játszottak, és ezért is buktak meg. Hasonló a helyzet, mint a new yorki ikertornyos merényletnél, ahol egy érintetlen ház is összeomlott a közelben történõ repülõgépes becsapódás miatt - bukta a javából. Fukushimában meg a szorgos japánok éppen karbantartották a 4-es reaktort, amelybõl hiányoztak a fûtõrudak. Hogy ezek után abban a reaktorban is robbanás következett be, az ugyanolyan vicc, mint a harmadik (7-es számú) épület összeomlása a 911-es merényletnél. Mindegyiket felrobbantották, emberéleteket nem kímélve.


magyarmegmaradasert.hu/images/stories/kep-1/Fukushima/Fukushima_unit4dome.jpg
A IV-es reaktor karbantartás közben

A média által "felvilágosított" Átlag Józsit persze nem lehet holmi összeesküvés elmélettel megetetni, õ tudja, hogy az mese. A georgiai kõoszlopokat, amelyre több nyelven vésték rá a nem létezõ összeesküvéseket (pl. hogy a világ népességét hamarosan 500 millió fõre csökkentik) valószínûleg pajkos diáklányok állították a spórolt pénzükön. Az olyan megfigyelések, melyek szerint a kõoszlopok felállításának a dátumától (1980.03.22) pontosan 11311 nap telt el a 11.3.11-es merényletig, nyilván a véletlenen alapszanak, mert a rádió és a TV már bemondták volna az igazságot. Vagy mégsem? Na mindegy, nézzük tovább az érdekességeket Fukushimával kapcsolatban.

magyarmegmaradasert.hu/images/stories/kep-1/Fukushima/Georgiai_kooszlop.jpg

Fukushimában 6 reaktor van, amelyekhez 6 dízelgenerátor telep tartozik, egy rakás generátorral. Érdekes módon nem egy darab, vagy néhány generátortelep hibásodott meg, hanem az ÖSSZES dízelgenerátor az ÖSSZES (6) telephelyen. A dízelgenerátorok vízhatlan tartályokban voltak. Állítólag túl rövid volt a lélegeztetõ csövük, ezért károsította õket a cunami. Biztos nem volt rajtuk elzárószelep. Persze ez az egész nem túl lényeges, hiszen a reaktorok hûtésének elsõ biztonsági körét az elvezetett gõz mûködteti, tehát a raktoroknak akkor is hûtve kellett volna maradniuk, ha az összes dízel generátor megáll. Egyetlen probléma, hogy a szelepek, amelyek az áramoltatást szabályozták (volna) a Siemens SCADA rendszerét használták, amelyet az izraeli "biztonsági" szolgálatok által kifejlesztett Stuxnet program
megbénított.

magyarmegmaradasert.hu/images/stories/kep-1/Fukushima/fukushima_turbina.jpg

A Stuxnet vírus röviddel az után bukkant fel Japánban, miután a nukleáris létesítmények védelmével megbízott izraeli biztonsági cég elkezdett ott dolgozni. Lehet persze véletlen, hogy ezek az izraeli biztonsági cégek vonzzák a bajt, ugyanis a 7/7-es londoni merényletek idején a Verint Systems izraeli biztonsági cég védte a Metro aluljárókat, és a 2001/9/11-es merényleteknél ugyancsak izraeli cégek dolgoztak a "terroristákat" gépre felengedõ bostoni és new-yorki reptereken. Ja, és az ikertornyokban is. Ennek a pici országnak a világ ilyen sok helyén dolgoznak szorgos munkatársai? Vagy csak ott, ahol baj történik?

Egyszer sikerült megnézni egy (azóta eltûnt) képet, ami a cunami után, de még a robbanás elõtt készült Fukushimáról. Elég nehéz rajta bármiféle kárt felfedezni, igaz, arra vigyáztak, hogy közeli képek ne jussanak el a nagyközönséghez. A dízel üzemanyag tartályok teljesen intaktnak tûnnek, semmiféle görbülés vagy nagyobb kár nem látszott rajtuk. A tartalék akkumulátorok vasbeton védõburokban állítólag szintén tönkrementek, de ezt a nem is érdemes tovább elemezni, hiszen a Japánok nem hülyék. Biztosan a helyszínre tudtak volna szállítani és beüzemelni egy dízel szivattyút, csak hát nem ezzel volt a baj. Hát akkor hol van a kutya elásva?

A lenti (nagyítható) képeken kiválóan látszik, hogy a 3-as reaktor teljesen eltûnt, tehát amit március 14 után mondtak az emelkedõ nyomásról, szennyezõdés fokozódásáról, az komplett parasztvakítás. Ilyen mértékû kárt csak egy igen hatalmas robbanás okozhat, olyan robbanás, ami úgy fújta el a 2.5 méter vastag, acélszerkezettel megerõsített betonfalat, mint a tollpihét. Vajon miféle robbanás lehet az ilyen? Netán nukleáris? Ezek a reaktorok azonban nem tudnak felrobbanni, bármilyen hihetetlen. Úgy vannak megcsinálva, hogy csak leolvadni tudnak, még a legnagyobb hiba esetén is. Lehet ugyan gomba alakú felhõt rajzolni Csernobil fölé, de ott sem volt, mármint atomrobbanás nem volt.

magyarmegmaradasert.hu/images/stories/kep-1/Fukushima/fukushima_felulrol.jpg

Mielõtt belebonyolódnánk valami csúnya összeesküvés elméletbe, amirõl minden felvilágosult tv-nézõ tudja hogy ökörség, vegyük szemügyre az alsó képen látható "biztonsági kamerát". A rossz nyelvek szerint egy biztonsági kamerának a XXI. században már nem kellene fél tonnát nyomnia, és az sem igazán szép tõle, hogy ennyire hasonlít egy nukleáris bombára. Úgy látszik, a biztonságnak ára, pontosabban súlya van.

magyarmegmaradasert.hu/images/stories/kep-1/Fukushima/fukushima_biztonsagi_kamera.jpg

Stuxnet ide, nukleáris, pontosabban biztonsági kamera oda, van egy megdönthetetlen tény: a cunami. Mert cunami, az volt. Szerencsére vannak, akik nem néznek elég ValóVilágot, hanem helyette gondolkodnak. Jim Stone is így tett, és nagyon elcsodálkozott, amikor a pusztító, 9-esnek híresztelt földrengés hatásait tanulmányozta. Egy ekkora földrengés 1500 kilométeres körzetben képes komoly károkat okozni, ám Japán partjainál, alig 30 kilométerre az epicentrumtól, még holmi vacak faházak sem voltak hajlandók összedõlni, az épületek mind remek állapotban várták a cunamit. Azt a cunamit, amelyre igazság szerint nem számítottak, mert a primitív japán mûszerek csak 6.6-os erõsségû földrengést regisztráltak, ami viszont nem szokott cunamit okozni.

magyarmegmaradasert.hu/images/stories/kep-1/Fukushima/Fukushima_meroallomasok_eredmenyei.jpg

Honnan ugrott elõ tehát ez a cunami, ha nem a földrengés okozta? Ekkora cunamit nem okoz akármi, ehhez legalább egy tenger alatti nukleáris robbantás szükséges. Ilyet meg már csak nem tesznek, hogy fent is robbantanak egy pár "biztonsági kamerát" meg lent, a tenger alatt is? Valószínûleg nincs is szükség ilyesmire. Titkos, de persze kiszivárgott katonai technológia alkalmas arra, hogy földrengést, tengerrengést okozzon. Sokan emlékeznek még arra a "mókás" történetre, mikor az amerikai katonák a tahiti földrengés elõtt jeleztek otthon maradt szeretteiknek, hogy nem kéne melegíteni a steak-et, mert elõbb elugranak segíteni tahitiba az ottani földrengés károsultaknak. Pech, hogy ez kb. 24 órával a földrengés ELÕTT történt.

A cunamit tehát feltehetõen mesterségesen hozták létre, olyan fegyverrendszerrel, amelynek léte még nem publikus. A cunami elfedésére kitalálták a 9-es földrengés fedõsztoriját, amelyet nem nehéz megcáfolni, ha valaki veszi a fáradtságot és utánanéz. Vannak olyan források is (pl. Nick Kollerstrom) amelyek szerint a Stuxnet a cunami elõtt már kb fél órával aktiválódott, azaz úgy tûnik, mintha valakik elõre tisztában lettek volna az esemény sorozattal.

A fukushimai balesetet követõen a cunamik által ritkán veszélyeztetett Németország hirtelen leállította valamennyi, 1980 elõtt épült atomreaktorát. Valószínûleg a Stuxnet még biztonsági kamerák nélkül is kellemetlen meglepetéseket tud okozni, de a találgatás nem a mi feladatunk. A valódi kérdés az, hogy ha valóban nukleáris terrorcselekmény történ Japán kárára, akkor Japán miért nem sietett ez nyilvánosságra hozni? Nem ez lett volna a logikus? Talán igen.


Mi történt Fukushimában

A bestiális bûncselekmény elkövetõi nyilván nem fognak a közvélemény elé állni és töredelmes beismerõ vallomást tenni, ez nem szokásuk. Jim Stone szerint az események ismeretében a következõ forgatókönyv valószínûsíthetõ:

* Japán dúsított urániumot ajánl fel Iránnak, amit azonnali izraeli reakció követ.

* A biztonsági cégnek álcázott izraeli fedõvállalatok egyikét sikerül beszerzõdtetni a Japán nukleáris létesítmények védelmére. A korlátlan jogosultsággal rendelkezõ csapat bejuttatja a vírust az erõmû rendszerébe, biztonsági kamerákat telepít, köztük néhány álcázottat, amely valójában nukleáris bomba. Biztosítják, hogy az erõmû megbénításához szükséges vezérlés távolról is eljuthasson a vírushoz.

* Miután mindent lerendeztek, eltûnnek a helyszínrõl vissza Izraelbe, és csak a Japán alkalmazottaik maradnak a helyszínen, akik nem tudnak semmirõl. Megkezdõdik a várakozás egy valódi földrengésre, amely Japán esetében nem igazán ritka - több száz rengés van évente.

* Dávid Izraelben megkapja az értesítést, hogy szeizmikus esemény van készülõben Fukushima térségében. Dávid megnyomja a gombot, és bumm, már indul is a cunami a tenger alatti nukleáris robbantás következtében (az sem kizárt, hogy maguk a rengések is mesterségesek voltak, nem mindenki szeret várni). A Stuxnetet utasítja a szelepek elzárására, így a reaktorok hûtése megbénul.

* Mikor lemegy a cunami, utasítást ad a biztonsági kamerának a benne elhelyezett nukleáris töltet felrobbantására.

* Az izraeli miniszterelnök felhívja japán kollégáját, és közli vele, hogy "ezt kapd ki, b... meg" továbbá van még néhány hasonló meglepetésük a Japán partok mentén elõkészítve. Ha nem mûködnek együtt velük a továbbiakban, azokat is felrobbantják, és Japánból egy temetõ-szigetet csinálnak 24 órán belül. Japán részrõl erre bizony csak egyféle választ lehetett adni.

Mielõtt valaki teljesen lesöpri az elképzelést az asztalról, érdemes figyelni az apró tényekre: a 4-es reaktor annak ellenére robbant fel, hogy nem voltak benne fûtõrudak. Bár a leálló hûtés miatt mind a 6 reaktor veszélyeztetve volt, csak azok robbantak fel, amelyekben a biztonsági kamera elpukkant különös, gomba alakú felhõ és jelentõs sugárszennyezés kíséretében.

Japánban a Fukushimai katasztrófa még nem ért véget, sõt a sugárzás egyre fokozódik. A sugárszennyezés már az USA nyugati partjait is elérte. Nem csak a tengeri sugárszennyezés jelentõs, hanem a szárazföldi is. Az élelmiszerekben nem egyszer a határértéket többszörösen meghaladó sugárzást mérnek.

Ha a Fukushimai sugárszennyezés súlyosságát a csernobilhoz hasonlítjuk, akkor az okozott környezeti sugárszennyezés már most legalább 4-szerese a csernobilinek. Hivatalosan. Hogy nem hivatalosan mekkora a baj, azt talán soha nem fogjuk megtudni...


Ajánlat

1. Nagyfelbontású képek Fukushimáról

2. Benjamin Netanyahu nukleáris robbanószerkezet csempészési ügye (vajon mire kellhetett a robbantó szerkezet?)

+ Az elefánt a nappaliban (David Icke)

nemzetihirhalo.fw.hu/htmlkeret/icke.jpg

Hozzszlsok


#1 | mormota1968 - 2013. janur 28. 21:26:35
Mekkora földrengést is bír ki Paks? És kik és mit is csinálnak most jelenleg is ott Pakson? Én hallottam valami olyasmit is, hogy Pakson urániumot dúsítanak.Egyáltalán kié is most a paksi atomerõmû?Lefogadom bármiben, hogy ott is van már valami hasonló vírus a rendszerben, no meg áll kamera.Mert miért pont ott ne lennének jelen az Izraeliek?Persze most még nem áll érdekükben nálunk is atom katasztrófát elõidézni, de ha egyszer menekülniük kell innét, ismerve a történelmüket, ezer százalék, hogy mivel már nem lesz semmi veszteni valójuk, kegyetlen és végzetes döntést fognak hozni az egész Kárpát medence elpusztítására.Tudom, hogy ezek a pszichopata szörnyetegek nem fognak mérlegelni, a várható következmények pedig nem fogják õket érdekelni, akkor sem, ha egész Európa kerülne veszélybe, kegyetlen bosszújuk miatt.A fent leírt cikkhez csak annyit tennék hozzá, hogy bizony a leírt módon történhetek valóban ezen végzetes események.Véletlenek nincsenek, az ilyen esetekben mindig fel kell hogy merüljön a szándékosság kérdése, pláne ha Izrael valamilyen formában jelen van vagy volt az adott területen.
#2 | Osmagyarhon - 2013. janur 28. 23:45:25
Azért arra kiváncsi lennék, hogy " azok a katonák " feltették-e a kérdést, legalább önmaguknak....
#3 | Pedro Pietro - 2013. janur 29. 10:18:46
Nagyon a helyére kellett tenni a dolgokat és nagyon ideje volt. Ami tetszik a cikkben az az, hogy nem csupán a keresõkre terjed ki az író, hanem azokat is igyekszik megszólítani, akik még csak most ásítoznak.
Több hasonló cikk kellene. Lehet érdemes lenne valami stratégiát kitalálni -ha még nincs-. Nagyon kevés ennyire összeszedett írás van ebbe a kategóriába.
Fullon 5 csillagos poszt!! s_1 
#4 | Gutai Zub - 2013. janur 29. 10:56:58
A világ legrövidebb névsorai, listái:

1- a Dohány utcai zsinagóga keresztény vezetõségi tagjainak a névsora
2- a fenti írásban említett emberiség mellett álló zsidó hõsök névsora (ez csak azért 2-ik mert valaki vanunura hivatkozott)
3- magyar származású és nemzeti elkötelezettségû parlamenti képviselõk névsora a fideszben, vagy az mszmp-ben
4- a füredi "yacht club" becsületes munkából élõ tagok nevei
stb.
#5 | mindannyiunknak - 2013. janur 29. 16:43:15
#6 | satu - 2013. janur 29. 20:47:12
Ha már szóbakerült a Kursk Peter Truscott könyve, ami a történetét mutatja be innen letölthetõ:
http://data.hu/ge...urszk_.rar
#7 | Klotild - 2013. janur 29. 21:29:55
És akkor még nem beszéltünk JFK-ról, és a testvérérõl, ja és az ifjabb JK-rõl, aki bejelentette, hogy szándékában áll politikával foglalkozni, és lám-lám nem sokkal ezután gyakorlott pilótaként lezuhant feleségestõl-barátostól, senki sem számít.
Pusztuljon, ha útban van!
#8 | Balu - 2013. janur 30. 13:22:41
Milyen érdekes, Tótiában 2012 október közepén volt szimulált atomerõmû-baleset gyakorlat Havran (Holló) fedõnéven a bohunieci erõmûben. Több országból is érkeztek megfigyelõk (pl. Mo.). A "forgatókönyv" szerint a balesetet földrengés idézte elõ. Állítólag a legkomolyabb bajok úm. a "kommunikációval" voltak (nem tudtak elég gyorsan hazudni) és most elõ kell készíteni egy esetleges hasonló esethez a megfelelõ elõre megírt kommünikéket. Ez engem kicsit Csernobilra emlékeztet, de biztos én vagyok hülye.

Majd Atlas néven novemberben is volt egy gyakorlat, ami meg egy radioaktív hulladékot szállító vonat balesetére volt kihegyezve.

Az erõmûvet egy elég jól eltitkolt kilétû MAGÁN õrzõvédõ Kft. védi.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.