Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Maffiózó, cigányok, Hit Gyülekezete


Szávának természetesen megvan a magyarázata arra, hogy miért lett bûnözõ belõle, õ ugyanis már óvodásként is úgy érezte, szégyellnie kell magát cigány származása miatt, ebbõl pedig elfojtás következett, ami agresszióba csapott át. „Nem tudtam, mi az, hogy cigány, csak éreztem, hogy valami nagyon rosszat jelenthet, ami miatt szégyenkeznem kellene. Kialakult bennem egy rettegés és visszahúzódás, ami a késõbbiekben agresszivitásba fordult, és mivel a korosztályomhoz képest erõsebb testalkatú voltam, a megaláztatásokért verekedéssel vettem elégtételt” – közli az interjúban.

Az iskolában állítólag kiemelkedõ tehetsége miatt próbálták jó útra terelni, de Száva László bevallása szerint akkorra már annyira nem gondolta értékesnek magát, hogy menthetetlen volt a helyzet, vagy maffiafõnök vagy rendõr akart lenni.

Az interjúból kiderül: elsõ komolyabb munkáját egy nyomdában kapta, ám nem tetszett neki, hogy a fõnöke dirigál, ezért leütötte.

Az írásban arról is mesél, hogyan lett belõle alvilági figura: „ Öcsémmel eleinte csak a diszkókban szereztünk hírnevet, a bátyáim pedig bent a sitten. Miután kijöttek, mindketten disszidáltak Kanadába, és átmentek az Egyesült Államokba is. Rövidesen ott is feltalálták magukat, úgyhogy egyikük önszántából, a másikuk hatósági segítséggel tért haza. Akkor jártunk a rendszerváltás éveiben, és összeült a család, hogy hogyan húzhatunk ebbõl hasznot. A két bátyám révén volt úgymond nyugati tapasztalatunk, így megalapítottuk Magyarország elsõ vagyonvédelmi cégét. Elõre láttuk, hogy pár év múlva óriási nevünk lesz, és uralni fogjuk az egész országot. Objektum- és személyvédelemmel foglalkoztunk, mozgolódtunk, alakult a hírnevünk. Az elsõ komolyabb legális munkánk az volt, hogy szerezzünk vissza 60 ezer dollárt, amit egy román állampolgártól rabolt el egy vidéki csapat. Miután úgy értesültünk, hogy felállnak ellenünk, sõt bérgyilkosokat fogadtak ránk, tíz autóval mentünk Esztergomba rendezni a helyzetet. Hármas védelmi gyûrû fogadott minket: 200 kommandós, 200 határõr és 200 rendõr. Ezzel be is vonultunk a bûnügyi krónikák történetébe, miattunk zajlott az elsõ nagy hatósági megmozdulás a szervezett bûnözés ellen. Annyira féltek tõlünk a rendõrök, hogy többen bevizeltek a helyszínen.”

Száva büszkén meséli, hogy az eset után még börtönben sem kellett ülnie, sõt, kissé cinikusan megjegyzi: büntetlen elõéletû a mai napig, annak ellenére, hogy az interjúban is bevallja, szórakozóhelyek, éjszakai lokálok, diszkók védelmét látták el és „szakosodtak” a szerencsejáték, prostitúció, fegyverek területére. „Családon belül leosztottuk, hogy melyikünk csapata mivel foglalkozik. Mindnyájunknak megvolt a rátermettsége, karaktere, fazonja hozzá. Dõlt a lé, simán jól éreztük magunkat.”
Az interjúból az is kiderült, hogy különbözõ politikai pártokkal is kapcsolatban voltak, 90-es években, a nagy olajügyek idején pedig az olajmágnások védelmét látták el.

Azonban Száva László állítása szerint mára már felhagyott a bûnözõ életformával, ebben pedig a Hit Gyülekezete volt segítségére. „Amikor néhány fegyverrel a kesztyûtartóban begurultam a Hit Parkba, már a parkolóban egy olyan atmoszféra vett körül, hogy nem tudtam megszólalni. Teljesen összeomlottam, a sok brutalitás, agresszivitás után hosszú évek óta újra emberszerûnek éreztem magam. Fizikailag is átéltem valami furcsát, mert megroggyanva tudtam csak a helyemig elbotorkálni. Olyan erõvel tört rám a bûntudat és a bûnbánat az addigi életemért, és amiatt, amire a késõbbiekben készültem, hogy el akartam bújni az oldalra felstószolt székek alá. Elszoktam attól, hogy a gyengeségnek bármilyen jelét mutassam kifelé, de ahogyan elkezdtek körülöttem énekelni az emberek, úgy rázott a zokogás, mint egy kisgyereket. Mintha mindig is idetartoztam volna. Teljesen más emberként mentem haza.” Száva szerint ettõl a naptól minden megváltozott, felhagyott az illegalitás világával, visszament megcsalt feleségéhez és azóta mintaapaként, mintaférjként és becsületes vállalkozóként éli mindennapjait.

Száva László létrehozta a Roma-Magyar Kézfogás Alapítványt, amely a cigány-magyar együttélés helyzetén szeretne javítani. Az alapítvány Facebook-oldalán egyébként elõszeretettel teszik közzé a Hit Gyülekezete megnyilvánulásait, az ATV pedig beszámol a szervezet minden lépésérõl.

fotó: hetek.hu
atv.hu – barikad.hu

Hozzszlsok


#1 | lucuska - 2013. februr 03. 22:31:44
Micsoda propaganda szöveg?!Szem nem marad szárazon...
Már korán eldöntötte: maffiafõnök (?)vagy
rend-õr (?) lesz... nesze neked szolgálunk és védünk gittegylet.(hittegylet)üdv. luca
#2 | mattila - 2013. februr 04. 09:13:45
Félnek a hitgyülisek, kell nekik arról az oldalról is a védelem? :)
#3 | gabesz - 2013. februr 05. 12:35:13
i48.tinypic.com/25qtd2p.jpg

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.