Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Kávézgatunk!?


Adjon az Isten!
Olvasgatom, egyik-másik beírást, repülõszõnyeg, beírására, közben, kávézgatok, GERRY-vel itt "oldalt". Nos, kedves, bajtársaim-bajtársnõim, az élet megy tovább. Sajnos, elrepûlni látszik a fejünk felett, s mi majd csak nézünk "bambán". Igen, kávézgatunk, mert olvasgatva a hsz-eket, igen furcsa érzéseim támadnak, nem csak nekem, de gondolom, mindazoknak,akik "értik" mirõl is szól, "repülõszõnyeg "írása. Igen, arról, hogy nem kellene ölbe tett kézzel, keresztbe tett lábbal a gépet gyepálni, indulatosan, válaszolgatva, néha, ordenáré módon annak, aki valóban igyekszik is tenni valamit, azonkívûl, hogy itt veri, a ,,,billentyûzetet. Napersze, néha magamat is beleértve, ha van idõm rá,. Természetesen igaz, "minek is írni, bárhova?" hiszen az egész rendszert átszõte már a zsidó betelepûlás, napersze, ez is igaz, de nem árt ha "tudják, hogy tudjuk." Szóval csak írogassunk nyugodtan, csak jelentgessûk õket, kérjük az eljárás megindítását. Lehet, nem történik semmi, lehet elutasítják, lehet, mégis indul valami,majd azután utasítják el, vagy szüntetik meg. De! -de gondoljunk csak bele,addig sem ellenünk "szövögetnek".
Kávázgatok-kávézgatunk, és közben, próbálun k a "zaccból" jósolni. Jót,?- sok jót nem látunk-látok benne. :(. Hiszen mit is lehet megjósolni abból, hogy, /azt aki tesz,/ nem kell ám a zsidónak-cigánynak megtámadni-betámadni, nem hááát, itt van a jó kis PI oldal, ahol annyi, de annyi, arcos MAGyar van, elintézik azok egymást, minek ide az említett csoportokhoz tartozónak lenni, a fenét. Nem kell, megoldjuk, itt "berkeken" belûl". Mert ugye, azt a legkönnyebb pofán verni, aki elõttünk van, nem kell megkeresni, nem bújkál, mert nincs miért, nem úgy, mint az itt nick nevek mögött rejtõzõ egyes személyek.
Nem gond, hogy közben az ország eladódik, a K-ormány annyira elszemtelenedett, hogy a parlament manapság adja el az összes olyan területet ami még maradt, vele együtt a személyes adatainkat is szinte kérés nélkül kiadja az ellenségnek. Dehogy baj, ugyan, csak legyen kit sárral dobálni, csak legyen kit lealacsonyítani, legyen kibe belerúgni, mert az olyan aranyos, ha fikázhatunk-baszogathatunk valakit, míg magunk, nyugodtan hátradölve, olvasgatjuk majd a "jól felkavart "zagylé hozzászólásokat és vigyorgunk a világba,"milyen fasza" gyerekek vagyunk. Igen, "fasza" gyerekek, de mikor leszünk anyira "tökösek", hogy mellé,-vagy uram bocsá, elé állunk annak, aki-akik ténylegesen fölveszik azt a bizonyos" kesztyût" és a pofájába vágják. emelt fõvel a "kihivónak". Na vagyunk-vannak "tökös" gyerekek, vagy jósoljak?
Rendben- Jósolok.
Megjósolom, NEM LESZ MIRE FELÉBREDNI, mert amire ez megtörténne, egyeseknél, addigra az "álom" ami talán még ma lehetõség, már szertefoszlott. Szóval, csak nyugodtan, baszogassátok egymást, ne is készüljetek, mert már régen "kész" kellene lennetek, de az ugye fárasztó.
Hiszen "áldozni kell" idõt-pénzt- néhai""barátokat" esetleg, önállóan kellene döntenetek, bizonyos helyzetekben, nem lehetne alfeleteket "markolászni-vakarászni", hanem "tenni" kellene.
Nem lehetne a "hímsovinizmust" kiélni, és nem csak arról ismerhetne meg egyeseket a társaság, hogy "férfi" mert " Állva" végzi, bizonyos élettani dolgait. No persze, mára, lehet, "tökösebb" egyik- másik nõ, de nem szégyen ez egy kicsit?
Jósoljak még ?
Vagy elég ennyi?
Tudjátok, volt egy nagyon régi szokás, kis Hazánkban, manapság, Erdélyben még szokás, itt, nálunk, elkezdték a harangot félreverni, ment a telepûlés,-apraja-nagyja, mert tudták, "baj van", erdélyben ezt "lármafával" teszik,s ott még él a Nemzet, mert azonnal talpra szökken mindenki és megy, teszi a a dolgát, akkor is, ha nem Õ van bajban, azért mert "ember".
Kérdem ?akkor, ha itt, ezen az oldalon, és úgy általában, az itt,-vagy máshol "harangot félreverõk" már véres tenyérrel, de még mindíg rángatják a harangot, akkor HOL A SEGÍTSÉG, hol a MAGyarság, hol a Nemzet, vagy nemzetben gondolkodok, akár milyen kis"maroknyi" hada? HOL???
Erdélyben, volt "kétszáz Székely", s ma is van,és itt?? van kétszáz MAGyar?

Elmondom, élvezi a "zacc" melegségét és elmélkedik,hogy egykoron, "micsoda fínom kávé" volt. :( Nos, ?
ZACC, avagy kávé? Halljuk azt a harangot, vagy teljesen süketek vagyunk? Érezzükk, hogy a "harang" mindenkit egységbe szólít? vagy hagyjuk, hogy a "harangozó-harangozók" teljesen kivérezzenek, mi több, gyógyítás helyett,még kapaszkodjunk is a hátára, segítség helyett pedig "hülyézzük" le õket.
Halljuk-halljátok már meg végre, a "harang" értetek,-értünk a Nemzetért lett félreverve, ebéd, majd csak késõbb lesz, s élve a régi jó Magyar közmondással,
" Aki nem dolgozik, ne is egyék"
Tehát, ha éhesek vagytok, akkor, munkára, de tüstént, a betyár mindenit, és félre az ocsmányságokkal.
Ez az oldal, és sok más, hasonló, nem a "társasági pletykarovat" okán lett létrehozva, hogy itt kávézgassunk.
Isten tartson! benneteket,
talpi

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.