Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Nonstop földmutyi! (már teljesen szemérmetlenül)


A polgármesteré lett a falu összes földje

Polgármesterek is szerepelnek az állami földhasználók névsorában, akik saját falvaikban juthattak állami földhöz és az azzal járó támogatásokhoz.
A Nemzeti Földalapkezelõ Szervezet (NFA) által a Blikknekkiadott listája szerint http://www.blikk....et-2216109 Fazekas Szabolcs, Tomajmonostora polgármestere kapta meg mûvelésre az összes ilyen földterületet a faluban, ráadásul a szomszédos Kunmadarason is kapott 24 birtokot.

– Valószínûleg ez az a 2,7 hektáros terület lehet itt a faluban, amelyet 8 éve bérbe vettem az idõs tulajdonosától.

A tulajdonos késõbb életjáradékért cserébe a földjét felajánlotta az államnak, a használó azonban én maradtam – mondta el a Blikknek a polgármester, aki Kunmadarason 70 hektárnyi földet kapott ideiglenes hasznosításra az NFA-tól három évvel ezelõtt.

Fazekas Szabolcs, aki összesen 680 hektár földdel rendelkezhet, ráadásul szeptemberben további 170 hektárnyi szántót nyert el a Hortobágyi Nemzeti Park pályázatán Abádszalókon.

– Hat éve használom azt a területet, és más pályázó nem volt – mondta Fazekas Szabolcs, aki csak névrokona Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek, de saját bevallása szerint jó ismerõse a térség országgyûlési képviselõjének.
http://www.168ora...19490.html

Hozzszlsok


#1 | talpi - 2013. november 06. 05:22:45
Ezek a "név azonosságok", hááát, hasonló, mint a miniszterelnök nejének "névrokona" az is Lévai, milyen érdekes, na ugye, hogy ugye :) mert véletlenek azok nincsennek,. Emlékeztek, a Rátóti legény any" c. filmre, ? no ott mindenki Béla, egy kivételle, s azt természetesen igyekeznek is lerendezni, a maguk módján. Errõl van itt, nagy-ba-szó feleim.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.