Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

"Amennyiben eskümet megszegem,,,"


NA igen. Szép és hangzatos, tartlommal telt szavak, igazi ESKÜ volt,- egykoron.
Emlékszem, s tudom, közülletek is sokan emlékeztek, nem volt könnyû, de eltelt és volt értelme. Néhol,-férfias, erõt próbáló, kitartást és sokszor,könnyfakasztó, de tiszta és õszinte, bajtársias légkörben telt. Na rendben, voltak, kibaxások, de hol nem? :) túl lehetett élni..
-Miért is hegyeztem ki a ceruzát? Miért is fogtam írásba? S miért pont ezekkel a szavakkal vezettem fel a cikket?
Egyszerû. Hiszen maga a cím, már az is vérlázító, hiszen, mennyien tesznek-tettek esküt /?/ betartják?
Folytassuk, hol van a NÉP, amelyért szólt? hol a Köztársaság, mint államforma? de az egyik legfontosabb, HOL A TÖRVÉNY, amit be illene tartani, hol a dolgozó nép? a munkanélküliség egekbe szökik, és hol a legfontosabb, a "megvetés" aminek súlytani illene? :(
.Nem, nem a Népet, nem! az ESKÜT tevõket, a "szolgálókat" kiknek a kenyéradókat illene "szolgálni" a Népet, lévén, a róluk lehúzott pénzekbõl kapják a mindennapit, vagy abból igyekeznek, gazdagodni a jelen fõnõkeik. Hát hol az a szolgálat. a törvényesség és törvények betartása, elsõsorban, részükrõl.
Sír az ember lelke, hiszen, nap, mint nap azt látja, hogy a rend õreinek, kiknek az volna a dolguk,hogy "rendet" tartsanak, legtöbb esetben elfordulnak, ha etnikum követ el valamit. Ha valaki séfrtetti mivoltában, panaszt emelne, legtöbb esetben elhajtják, mint a nem kívánt magzatot, jó esetben, a sértettbõl nem csinálnak vádlottat. Hol van a törvényesség, amikor milliárdos sikkasztók, miniszterek, vagy magas beosztásúak, azok családtagjai, rokonok, vejkók, sorra hágják meg a törvényt. Hol vannak ezek a "rend-Õrök"? Vagy,netán, mindegyik vak.világtalan.
Kérdés-kérdés után, de sokat nem kell a válaszon gondolkodni, tudjuk hol vannak.
A "rettegés" fokán. Hiszen, hitel-nekik is van, munka, ha lehet, talán végszükségként a bevállalt rendõri szolgálat. Igaz, ha már három évet lenyomott, vagy megbetegszik, vagy belehülyül, ha tovább marad, akkor meg hülye.
A minap, egyik vidéki városban, közlekedve, furcsa jelenségre lettem figyelmes. Hiszen a megszokott egyenruhások, valami más színû sapkában kezdtek intézkedni, velem szemben. Azt hittem, Damjanich "Vörös" sipkásai, de ismerve némileg a történelmet,rájöttem, nem lehetnek, hiszen, azoknak nem volt autójuk, igaz, volt hazaszeretetük, s az meszebb vitte Õket, egészen a történelem könyvek "arany oldaláig" /na ezek közül nem sok fog oda kerülni/ hála Istennek,. Viszont ez a kettõ, ez érdekes, nagyon, sõtt, fölöttéb érdekes. Elõszõr is köszöntek, majd bemutatkoztak, mi több, ember formájuk volt. Nem furcsa,? nem monoton gyík arcés a "mindenképp megbüntetünk köcsög" kifejezés volt az arcukon. Szóval, megkezdték az intézkedésüket, elmesélték mi a gondjuk velem és az autóval, majd közölték, "mielõbb hárítsam el, mert "törvénybe ütközõ a dolog". Bedszélgettünk, a jól ismert dolgokról. Miért az egyszerû aránylag törvényt tisztelõ állampolgárt kell basztatni, s mi ez a nagy színváltás, a fejfedõn?
Gondoltam, valami nagy hadi titkot kárdezek, úgysem válaszolnak, de nem ez történt.
-Közölték pestrõl vannak vezényelve,a Készenléti Ezredtõl. Na ez már kezdte érdekessé tenni a dolgot és elindult az agyam. Hiszen, kissé távol van az állomáshelyük, hát újabb kérdés, S mi ennek az oka? netán, valaki annyira retteg, hogy ily távol akarja magától tudni a bajt és "elõörsöket" küld, megakadályozandó a megakadályozhatatlant?
-Néztek furcsán, de akkor már folytattam, nagy a szar mi?
-Hááát, van baj,majd kissé lesütötték a szemüket.
Elbeszélgettünk a hitelekról, a jelenlegi helyzetrõl, a"kormány" áldásos tevékenységérõl, a várható eseményekrõl. Látszott, tudják, érzik, tényleg nagy a szar.
Szóba került a "királyi testõrség" és annak vezetõje is, nem örülTEK neki, de nem ellenkeztek, sõtt, mintha mosoly lett volna az arcukon a "dícséret" hallatán.
Búcsúzáskor"találkozunk Filippinél" köszöntem el, s a válasz lepett meg a legjobban,
"-nem kéne"! ismerjük mi történt ott.
Nos, akkor elkezdtem gondolkodni, hiszen néhány hete, Hajdú "úr" nyilatkozott, a Népszavának, azt hiszem,-" aki a rendõrség TEKállományának megszüntetésén töri a fejét, annak elõtte a CIA és a MOSZAD-al kell leszámolni" Na bassza meg, ez qrva érdekes, pedig, errõl már, vagy két éve megy itt a csörte, nem kis ellenkezést és basztatást kiváltva a "másik" oldalból. Magyarán, kurvára szem elõ kerültünk. Nem baj,jó ez így, nekünk, nekik fárasztó a folyamatos szemmel tartás, hiszen a "játszótéri" felügyelés mindíg is fárasztó volt, s ez az ország a "mi játszóterünk"-
Majd, néhány napja, egy újabb nyilatkozat, a fenti "embertõl" Magyarországon nincs jelentõsebb fegyveres csoportosulás,mely a kormány megdöntésére készülne, vagy képes volna"
Na ez szintén érdekes, ezt azután ki is mondta neki, a CIA, vagy a MOSZAD, vagy csak úgy csípõbõl kitalálta.? Akor mire ez a nagy fene "vezényelgetés" az ország fontosabb városaiba? Ejha, most vagy az információ szegényes, vagy átverve érzik magukat, vagy csak egyszerûen beszarás van folyamatban?
Valahogy nem értem, ha valami nincs, akkor attól nem kell félni, vagy netán, elõbújt a "régi mesevilág" valami gonosz alakja és riogatja õket álmukban? Vagy netán,álmaikat érzik kivihetetlennek, és nem akar kialakulni a nagy büdös polgárháború kirobbantása? Netán, nem sikerül okot kovácsolni, hogy az ájrópai csendõrséget beavatkozásra bírják? Nosza, nincs ok ismételet bevetésére az izraeli verõlegényeknek, mint 2006-ban? Ejnye na, akor mégis csak valami nagy szar van a palacsintában.
A gazdi elégedetlen az alfelet nyalogatókkal, vagy már kezd kifogyni a türelembõl, hogy az a bizonyos Világkormány valahogy recseg-ropog eresztékeiben. Nem akar az álom megvalósulni, mert az alom valahogy nem teljesít?
Hááát igen. A MAGyar türelmes egy fajta, sokat elbír, de bizony, jó lenne, ha nagy költõink verseit olvasnátok, /nem a pénzt,amivel szart sem fogtok érni/
"még kér a Nép...." ezt már elmulasztottátok, s most a következõ fejezet van soron,-
-Egy ezredévnyi szenvedés, kér éltet, vagy halált.."
Ez is MAGyar, aki írta, szintén, ha Te, Ti is, akkor tudjátok honnan, és értitek is, s tudjátok, ez kurvára nem vicc.
Tehát? olvasatok, nem csak pénzt, az "eredeti" alkotmányt, melyben benne foglaltatik, hogy "minden MAGyar állampolgár szent kötelessége a Haza védelme" s az eskü erre alapozódik, nem holmi pártokra, vagy nemzetvesztõ népcsoportok szolgálatára. A NÉP aki kenyeret ad, a föld, melyen Anyád, s az enyém, mindannyiunké él-élt és neveledett, az Apád, aki kínlódva és izzadva kereste tanításodhoz a pénzt, az a szellemi munkás, aki igyekezett belõled-belõlem, embert nevelni, aki kigyekezett a Nemzet történelmét és annak nagyjait a fejedbe verni, az a MI és az a Te Nemzeted. ha "esküdet megszeged..." akkor magadra vess, mert mi csak megvetünk.
Mi a fegyvertelen, kormányt dönteni akarók, mert tudd, a "szó-veszélyes fegyver, de a hallgatás szintén.

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.