Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

'IDIÓTA, HÜLYE, BAROM'


„ IDIÓTA,HÜLYE, BAROM”
Avagy, hogyan is nevezzelek, ?
Sok gyötrõdés után, de mégis úgy gondoltam, megpróbálom ezt az „ízes” magyaros? megnevezést átültetni, a mai nap gondolatvilágába.
Maga a történet, nem egy régi keletû, de hagyjuk is a részleteit, mert nem kívánok, sajtóper részese lenni, más, perlekedést, ha pedig lehet kerülöm, lévén, nem ízlik a fennebbi megfogalmazás, bár…, ha meggondolom, még nem is annyira bántó, hacsak, nem azt a szöveg környzetet nézzük, melyben általában elhangzik.
Nos, vágjunk bele,miért is kerestem-e hajnali órán a billentyûzet gombjait?
Igen érdekes dolgok történnek, mostanság, a magát nemzeti gondolkodónak.gondolkodóknak nevezõk köreiben. Igaz, maga a jelenség nem új keletû, de azért, megér egy pársort.
Ugye tudott dolog, hogy mostanság, közel annyi a magát nemzetinek nevezõ, mint a 40’-esévek derekán a partizán, Pesten. Igaz, közel hasonló a megjelenésük gyakorisága is, mert minden rendezvényen, ahol a sör-bor-pálinka és más tudat módosító „’kegyszer” fellelhetõ, ot meg lehet találni szinte mindenkit. Van, ki ostort pattogtat, csikós gatyában, egy-egy sörszagú böffentés kíséretbébe, van,ki tovább megy és még kicsit rá is iszogat, . Kell a bátorság, hiszen, „úgy szép a Magyar ha részeg, mondja a mondás.
Na igen. EZ így kis van, odább, mondjuk zsidóéknál, megfogalmazva, mi pedig, /tisztelet a kivételnek/igyekszünk is ennek megfelelni.
No de a történet nem ezekrõl a magyarokról szól, de nem ám, hiszen, Õk az igaz magyarok, részegen, is, a saját hányadékukban fetrengve, részegen félig artikulálatlan hangon énekelgetve, lesve kifelé a fejbõl, amiben a tudat halvány szikrája sincs már lassan. Fontos, hogy legyen a Csanád-i mellény,mondom/tisztelet a kivételnek/, mert ez fontos, nagyon fontos, hiszen, az együvé tartozás jelképe.
Igaz, vannak néhányan, kik nem díszbõl, hanem valós érzületbõl s elkötelezettségbõl veszik fel, de nap,-mint nap, önmagukban hordják azt a bizonyos mellényt. Õket nem igen lehet látni, „módosult” tudati állapotban, nem, mert hétköznapi emberek, valóban telve, nemzeti érzülettel, mellények nélkül is. Naponta bennük ég a tûz, kihunyhatatlanul, bár, az elõbbiek okán, lassan, szégyenkezve, hogy magyarnak születtek, s tenni is akarnak a nemzeti sikerért.
Nos, róluk van szó.
Róluk, mert õk a címadói ennek a kis emlékeztetõnek.
Õk az „Idióta, Hülye,barmok”
Miért is?
Nos, roppant egyszerû a válasz,. Hiszen, mint írtam, hétköznapi emberek, akik vállalják, nap-mint nap, hogy a Nemzet és annak tagjai próbáljanak emelkedni. Lépjenek már ki abból, a „barátok” által jól körülhatárolható fertõbõl, amit Õk, a valóságnak hisznek, hiszen annyira átlátható, hogy sehova nem vezet az az út. Nos, ha netán, megpróbál valaki erre rámutatni, hogy ez így nem igazán jó, hogy abból, ha árpád sávos zászlók lengetése, vagy a nemzeti trikolór lobogtatása, a Székely és Magyar himnusz éneklése, még nem egyenlõ a magyarsággal, vagy annak felemelkedésének elõsegítésével, akkor az bizony baj. Nagy baj. Ha netán, még errõl esetleg megpróbál meggyõzõbb dolgokat állítani, mert nagy a valószínûsége annak, hogy ez csak egy kósza próbálkozás egy beszélgetéshez, vagy netán sörözéshez, na akkor van a biztosíték gondban. Mert ugye a nemzet nem attól emelkedik, ha beszélgetünk, lobogtatunk, esetleg airsoft fegyverekkel harcolunk nagyon keményen, mondjuk kell az edzés, de a dolgok nem ott, hanem fejben dõlnek el.
Készen vagyunk-e Magyarként gondolkodni,-élni-tenni, gyermeket vállalni, nevelni, mert”azé az ország aki teleszüli” igyekeznek is egyesek, míg kettesek,az”idióta-hülye-barmok” próbálják talpra állítani a nemzeti érzületet és elmagyarázni, hogy nem helyes a liberalizált gondolkodás rabságában magunkat fogva tartatni. Igen, vállalni kell a nehézségeket és szembe kell nézni önmagunkkal, tudni, ki az aki „barát”, mert a közmondás szerint az ember a barátot választja, a testvért,”mellé választják”, de menjünk tovább, „madarat, tolláról,-embert, barátjáról”, ugye mennyire hangzatos, és sajnos igaz is.
Oly sokan mégis csak lesnek, mint anno, mikor Krisztus cipelte a keresztjét, mennyi, de mennyi nézelõdõ volt, s egyik sem akart odaállni, pedig voltak bõven, akár, ma. Sok-sok kis apró ember, egyik sem Krisztus, de cipeli a többiek keresztjét, igyekszik elmesélni, miért volna jobb ha megosztoznának rajta, de nem,. Szó sincs róla, vigyed csak „ Idióta, hülye, barom”.
Bizony. elgondolkodom, s tudom, Krisztus is elgondolkodott, bár, Õ tudta a végkifejletet, én, sajnos nem, csak föltételezem, hogy jobb lesz, vagy ha nem is jobb, de emberibb a hozzá-hozzánk-hozzám állás, s nem kell a „keresztet „ a vállalt és kiszabott feladatot a tömegbe hajítanom, hajítanunk. Remélem, már csak remélem, hogy a „ barát” bajban csak megismerszik s valóban értékének megfelelõen lesz kezelve, s remélem, hogy az itt elfolyt több éves „oltvány” gondozás, meghozza gyümölcsét. Remélem, hogy ember maradhatok, emberek maradhatunk, nem holmi „ Idióta-hülye barmok”, mert tenni akartunk, mert teszünk, mert megpróbálunk, ember mód gondolkodtatni, s rávilágítunk a csapdákra, mert valakinek tartozunk, így magunk is szeretnénk valakihez, valakikhez tartozni, holott nem tartozunk senkinek, max nekünk tartoznak, de ezeket nem lehet pénzben mérni, mert itt, emberségrõl és hittrõl van szó.
Egy, azok közül, aki vállalja, hogy” idióta. hülye, barom”, még egy kicsit, de már nagyon gondolkodik, hogy a keresztet hozzávágja a tömeghez.

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.