Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Felhívás a március 8-i rendezvényre


TISZTELT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK!

Mi, Magyar Állampolgárok, Magyar adófizetõk, Magyar családosok, Nemzetüket szívbõl szeretõ polgárok a következõ keserû tény elõtt állunk:

Állampolgárokként nem áll módunkban demokratikus, békés úton eltávolítani a nemzete ellen tevékenykedõ regnáló kormányt, illetve annak - ellenzéknek nevezett - politikai mutyikörét, illetve gazdasági, banki háttérhatalmat (közös megnevezésük politikai-, gazdasági elit), ezért az alábbiakat kell kijelentenünk közösen úgy, hogy alkotmányos jogainkat sértették, emiatt nem élvezzük államunk védelmét, mint Magyar Állampolgárok!

Mint állampolgárok, nem érezzük biztonságban értékeinket, nem tisztelik munkánkat, nem becsülik a családhoz, gyermekhez való jogunkat!
Mint adófizetõknek, nem átlátható, hogy befizetett hozzájárulásaink milyen kiadást fedeznek, nem érezzük azt, hogy adóforintjaink a megfelelõ módon lennének kezelve;
Mint magyar családosok, nem érezzük biztonságban gyermekeinket, nem tudunk felelõsségünk teljes tudata mellett biztos jövõképet vázolni számukra;
Mint tiszta érzésû magyarok, nem kívánunk asszisztálni a jövõben ahhoz, hogy a magyar történelem nagyjai által ránk hagyott örökséget, azaz országunkat további fosztogatásnak tegye ki mindenkori kormányunk;
Mi, akik II. vh-s és 56-os szülõk, nagyszülõk gyermekei vagyunk, szégyelljük magunkat tehetetlenségünkben, mert nem tudjuk megvédeni mindazt, amit véres áldozatok árán ránk hagytak, amiért küzdöttek, meghaltak!

Mindezek miatt képtelenek vagyunk magyar állampolgárokként tétlenül nézni az országunkban 24 éve zajló szabadrablást, kiárusítást. Nem kívánunk ebben részt venni, még úgy sem, hogy csak cinkosai vagyunk mindennek, némán. Igen, némák vagyunk, mert jelenleg nincs olyan demokratikus út, amely alapján rendezhetnénk az elmúlt évtizedeket; amely szerint elszámoltatható lenne mindaz, aki részt vett országunk kizsákmányolásában!

A rendszerváltás óta eltelt 24 év megmutatta nekünk, hogy nincs mire várnunk: nincs jogunk, nincs létbiztonságunk, nincs európaihoz méltó életünk… nincs jelenünk és nincs jövõnk!
A hontalanság két fajtája

De iure (jogilag): az egyén egyetlen állam állampolgárságával sem rendelkezik.

De facto (ténylegesen): az egyén formálisan rendelkezik ugyan állampolgársággal, de ténylegesen nem élvezi az adott állam védelmét.
Tisztelt Nemzettársak!

Nem következnek most meggyõzõ sorok, nem sorakoznak érvek. Nem fogjuk Önöket arra kondicionálni, hogy a fentiekkel értsenek egyet!

Semmi egyebet nem kérünk, csak nézzenek körül saját életük körül. Nézzék meg, milyen védelmet kaptak és kapnak állampolgárokként államuktól. Nézzék meg helyzetüket a nyugdíjasok, a fogyatékkal élõk, a beteg gyermekekkel küszködõk, a magukra hagyott deviza alapú hitelkárosultak, a megfélemlített rendvédelemnél dolgozók, a tönkretett egészségügyben tevékenykedõk, az alulértékelt pedagógusok, a bûnözõkké avanzsált hajléktalanok….és még sorolhatnánk társadalmi rétegeket, szakmákat, hivatásokat, melyekkel tiszteletlenül, embertelenül, kegyetlenül, érzéketlenül bántak és a mai napig bánnak.

Mindenkinek egyéni felelõssége szembe nézni a tényekkel és meghozni egy tisztességes magyarhoz méltó döntést! Amit nem feltétlen magunkért kell megtennünk, de nekünk kell meghoznunk, mert sok kiszolgáltatott nincs abban a helyzetben, hogy mérlegelve döntést hozzon.

Döntse el Mindenki maga, hogy élvezi államának védelmét, vagy sem! Mérlegeljenek. És, ha megszületett a logikus - életünk és körülményeink által alátámasztott látlelet szerinti - egyéni határozatunk, akkor azokat már csak össze kell fûznünk és egységben meghozhatjuk ítéletünket Nemzetünk és életünk kifosztói ellen!!
Mert amint egységben fellépünk, hatalmunk is lesz!! Nem pártok mögé bujdokolva, nem terelõemberek és hazug mozgalmaik bohóckodásaira felülve…hanem érett, értelmes, felelõsségükkel tisztában lévõ CIVILEKKÉNT!!

Ma Magyarországon nem élvezzük a Magyar Állam védelmét, ami annyit jelent, hogy hontalanok vagyunk!! Tegyünk ellene, szerezzük vissza az elszabadult elit által elkobzott HATALMUNKAT! S.Sz.

Ébresztõ emberek!! Itt a tavasz, a jövõ hónapban már nagyon sok embert ki fognak lakoltatni! Bármelyik társadalmi réteghez tartozol is,lehet a TE családod a következõ!! GYERTEK és álljatok ki a jogaitokért! Tegyünk végre pontot ennek az áldatlan állapotnak a végére!!! Hívunk,várunk!!! https://www.faceb...r=upcoming

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.