Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Cet- Elem /?/ avagy, elemenként ?


Istenem!
Miért is van, hogy az ember nem lehet "próféta", saját hazájában.
Miért van, hogy általában, mindent a jó és hûséges férj, avagy feleség tud meg utoljára, akkor, amikor már szinte minden-minden, visszafordíthatatlanul elromlott.
Istenem!
Tudom, tudom, s tudjuk, Te vagy ki nem tehetsz errõl az egészrõl, hiszen, Wass Albert szerint sem teremtettél rosszat, neem, azt mi magunk, saját ostobaságaink, figyelmetlenségeink és ganyé mód elburjánzó egoizmusunk okán, zúdítjuk, saját nyakunkba. Persze, ezért valakit felelõssé kell tenni, hát Te vagy ugye hozzánk legközelebb, akkor tessék. No persze, ezt nem haragból, nem, csak úgy, egy megkezdett, s oly sokszor, közöttünk megtörtént beszélgetéseink margójára jegyzem meg. Hiszen tudom, ismersz, már teremtésem elsõ pillanatától, míg lelkem szabadon kószált, azt sem tudva, hol fog landolni, Te már tudtad, mivé leszek. Tudom, fenntartottad, s tartod ma is a" jogot", hogy bizonyos dolgokban, szabadon rendelkezzek, merthogy, ezt így gondolod.
Nos, tudod, most ismét Feléd nézek, kérdõ tekintettel.
"Hiába volt minden? nem lehetek próféta saját kicsi otthonomban"? pusztába kiáltott szó volt minden eddig elhangzott megjegyzés?
Mond, mit és hol rontottam el ?
Van sejtésem, van, Uram.!
Néhány napja, Repülõszõnyeg írta, s mások is megjegyezték, idõnként elõ kell venni a korbácsot, mert a NEMZET temploma, teli,-s tele van kufárokkal.
A nemzet temploma, s a családok szentélyei ezektõl a kufároktól, a médián keresztül terror alatt vannak tartva, mézes-mázas, nyáltól csorgó pofával ajánlnak-kínálnak, értéktelen /neked/ portékát, bagóért, /BAGÓÉRT ???/
S lõn csoda, a marhája, megy és Hit-el, kártya, "mert az annyira menõ", nos, belevág. BELEVÁG!
Belém vág,-beléd vág, a Nemzetedbe vág, húsodba-véredbe, gyermekedbe-családodba vág!
A ménkû vágna beléjük.
Mit tehetnék? Ordíthatok, toporzékolhatok, József Attila után, szabadon, hang csak a torkomon jön látszólag, mert a fülekig, már nem ér el, az elméig, /ha van még?/ odáig már nem.Tátogok, mint hal a szatyorban, számukra, mert nem értenek, eszükbe sem jut, hogy szótól,-szóig igaz, mit itt elmondunk, évek óta,
"hogy az a kurva HITEL KÁRTYA, csapda" semmi más, mint lassú halál elõkészítése, mert a madzag végén zsidó ül és feszülten figyeli annak feszülését.
Arról, már nem is beszélve, hogy ugye, minden internetes portál, egy halom kérdéssel kezdi a regisztrációt, a hitelesek /HIT_EL/ esek, szintúgy. Tehát, mindent tudnak rólad és családodról. Nos, lehet itt bármit mondani, holnap, a zsidó, már elsõ kézbõl tudja, mit is gondolsz. Nem kell itt megfigyelés, lehallgatás. Anyád mondja el a frankót, mert szegény /?/ bekapta a horgot.
Hiszen, milyen jóóó, olcsón /?/ hozzájut dolgokhoz.
Amikor meghallod, ideges lábrázás vesz erõt rajtad mert tudod mi -ki van mögötte, megpróbálod, finoman elterelni ettõl a gondolattól, elmeséled, oktatod, mint gyermeket, hogy "nem szabad" mert ez nem jó, felhalmozzák, majd tõkésítik a "segítséget" ÉS A SZÁMLA, EGYSZER BE LESZ NYÚJTVA
Látod a hitetlenséget, mert gyõz a jól kifundált terv, az emberi ostobaságra alapozott, felhalmozási beszoktatás.
"Nekem ez is kell,-ez is olcsóbb, ez is jó" és már benn is a horog.
Ordíthatsz-toporzékolhatsz, max, magadtól mehetsz fel a padlásra, egy kötéllel, mert anyád nem fog felvinni, de okot, ad, hogy megtedd a kezdõ lépést, ha ostoba vagy.
Nos, CET-ELEM?!
Igen, Cet, aki elemenként eszi le rólad-rólam, a családról a Nemzetrõl a még gondolkodókról a húst, mételyezi elméd, és tépi szét a családod.
"Ember, mondottam, küzdj és bízva bízzál" mondotta Madách,
"azt viszont nem mondta, hogy a tulajdon anyámban azért ne föltétlen, tegyem"
Cet-elem, :(
Nagy ez a hal, nagyon nagy, de remélem, most, hogy azt hiszi, ismét egy jó falatot nyelhet, hogy aljas mód, szembe állított a családommal, hogy a gyermekeim-unokáim jövõjét, anyám keze és ostobasága által borotva élre helyezte, remélve, hogy majd nagyot szakít, s bagóért jut hozzá egy élet munkájának gyümölcséhez, tehermentesen, hát, remélem, ez a falat megakad a torkán.
Okulásként írtam, csak hogy tudjátok, amíg azon törjük a fejünket, hogy másoknak segítsünk gondolkodni, másokat segítsünk át a csapdák tömkelegén, addig ezek a férgek, ott és akkor találnak meg, ahol a legkevésbé számítunk rájuk.
Bizony mondom Néktek, elõbb otthon, de nagyon szét kell nézni, mit és hogyan,? megvan-é a feltétlen bizalom, a megbeszélés és tervezgetés legyen közös, s csak az, és úgy legyen megcsinálva, ahogy a leg célszerûbb, hitelt egy petákot sem, dögöljön meg mind, aki erre akar rávenni. Apránként is megvalósítható, csak lassúbb, de tisztességesebb. s nem lesz veszendõbe, sem a Te, sem a gyermekeid, sem unokáid jövõje.
Arról nem is beszélve, Nemzeted sem adósodik, ha Te nem tartozol.
Mert az a CET, elemenként, nem úgy mint a jujdejó írásban, Jónást, akit ugye, állítólag a szájában vitt át a másik partra, na igen, szóval, van egy hasonló írás, Egyiptomilag, az egy hajóról beszél, valami Kharon-nak nevezik, ott a "révész" egy pénzdarabért visz át, a "túlsó partra, de tudjuk, mert megírják, Õk meg tisztességgel, hogy az a túlvilág.
EZek nem! ezek egy pénzdarabért a "jövõt" hirdetik NEKED, ami ezzel a pénzdarabbal kezdõdik, de Kharon hajója a vége.
Hát gondolkodjatok el, Hitel ? vagy HITTEL,?
mert kurvára nem mindegy, pedig, csak egy betû, egy apró pici "t" a mi a múlt idõ jele is lehetne, s most mégis, a Jövõdet "HIR-deti"

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.