Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Helyzetelemzés


Kaptam, megosztom!

Ha végigolvassuk, érdemes elgondolkodnunk azon, hogy ismét sikerült rossz lóra tennünk? Orbán Viktor miniszterelnökünk talán sejtett valamit,amikor Paks ügyében közeledtünk Oroszországhoz? Mindenesetre roppant érdekes információk.

Háború az új technológiákért - a nyugat elvesztette helyzeti elõnyét

Oroszország bevezeti az aranyrubelt

Kína és Oroszország építi a Panama-csatorna riválisát Nicaraguában

Putyin zseniális sakklépése - pofára estek a zsidó spekulánsok

Ha az orosz piacaikat veszélyezteti, a németországi gyáriparosok megbuktatják Merkelt

5. Oroszország fokozatosan változtat egykori elvein.Támogatja-segíti az Isten tudatosság, a családfejlesztés, a szeretet alapuság, az Anasztázia önellátó kert mozgalom,megerõsödését.

----------------

1. Háború az új technológiákért - a nyugat elvesztette helyzeti elõnyét

A nyugat egymásutánban kapja a megrendítõ erejû csapásokat az orosz katonai technológiáktól. A közelmúltban a US Donald Cook legénységének lemondásáról kerültek elõ információk, majd nem sokkal utána nyilvánosságra jutott a román kikötõbe "visszahívott" amerikai hajó matrózának a feleségéhez írt levele. Ezt a levelet az amerikai elhárítás pillanatok alatt eltüntette a világhálóról, de szemfüles emberek mindig vannak, és nagyon hamar a megfelelõ helyeken olvasható volt.

Az elsõ, amelyet a nyugat mindenáron kipuhatolni és megszerezni akart, az orosz S-500 légvédelmi rendszer. Miután Törökország még Jelcin ideje alatt megkaparintott párat az akkori S-300 légvédelmi rendszerbõl, annak minden tulajdonságát hamar kiismerték. Amerikai mérnökök szedték darabjaira és elemezték a technológiát, majd lemásolták, és máig az új elhárító rendszereik gerincét képezi. A "mindenek felett álló" Aegis rendszerük technológiai alapját is ez adja. Honnan vesszük ezt? Abból az egyszerû okból kiindulva, hogy orosz szaklapok máig foglalkoznak a kérdéssel, hogyan lehetséges az, hogy az új amerikai rendszerek mûszaki paraméterei pontosan olyanok, mint a hajdani S-300 adatai. Hogyan lehetséges az, hogy egy ország, ami 30 éve nem fejlesztett ki semmilyen új rakétatechnológiát, hirtelen egy merõben új rakétarendszerrel áll elõ, ami ráadásul rendkívül hasonlít az S-300-ra? Emiatt Putyin korábban kiadta az utasítást, hogy Oroszország védelmében egy merõben új légvédelmi rendszert kell kidolgozni. Elõször megszületett az S-400, amely az S-300 alapjaira készült, de egy teljesen új bemérési technológiát használt, majd röviddel utána elkészült az S-500. Ez már egy teljesen új rendszer. Törökország jelezte, hogy ilyen rendszert szándékozik venni, csakhogy ezt már az oroszoktól nem kapta meg. Érdekes módon, azok után, hogy Oroszország megtagadta az új rendszerek eladását, Törökország elhárító-rendszer vásárlási láza egybõl lelohadt, majd megakadt. Más forrásból nem is próbáltak hasonló adottságú rendszert beszerezni.

Majd jött a szíriai rakétaincidens. A Szíria partjainak közelében állomásozó hajók megsemmisítettek valamennyi amerikai hajóról kilõtt cirkálórakétát. Az amerikai vezérkar elképzelni sem tudta, hogy erre az orosz technológia képes lehet. A NATO-flotta visszavonult Szíria partjaitól, az incidensrõl érthetõ okokból mindkét fél mélységesen hallgatott, azonban a NATO partnerországok sorban kezdték megkeresni Moszkvát, hogy új orosz elhárító rendszereket akarnak vásárolni (többnyire arab államok, például Bahrein). Ezek az országok, ha nem is NATO tagok, de mindenképpen nyugatbarát államok. A vételár többszörösét is felajánlották, mégsem kaptak semmit.. Valamit az USA nagyon, de nagyon tudni szeretne ezekrõl a rendszerekrõl. Valószínûleg azért, mert olyan technológiával állnak szemben, amelyrõl fogalmuk sincs.

Az elmúlt hetekben egy újabb jelentõs incidens történt, ami összefüggésben van egy két évvel ezelõtti másik esettel. Egy hete egy orosz Szu-24 repülõgép 12 rárepülést végzett az amerikai haditengerészet egy Aegis-rendszerrel felszerelt hajójára, az US Donald Cook rombolóra. Az incidens közvetlen katonai összetûzésként értékelhetõ. A számítógép rendszer ugyanis elemzéseket végez a támadó repülõkrõl, és ha azokat fegyverzetük és mozgásuk alapján veszélyesnek minõsíti, egyes fokozatú riadót jelez. Ezek után a kapitány rendeli el a riadót, és ad utasítást a repülõ lelövésére. A kapitány a fent említett levél szerint utasítást is adott a hajó megvédésére, és beélesítették az elhárító rendszert. Majd olyan dolog történt, amely megmagyarázhatatlan, és amely miatt a hajó legénységének egy része azonnal felmondott, amint kikötöttek. A hajó valamennyi elektronikája leállt. A monitorok elsötétedtek, az Aegis-rendszer leállt valamennyi mûszerrel együtt, majd pár pillanat múlva a hajó motorja is. A Szu-24 olyan mértékû elektronikai zavarást végzett, amely az egész hajót megbénította. "Mint egy döglött teknõs, úgy vergõdtünk a hullámokon" - írta a hajó legénységének egy azóta felmondott tagja."Volt, aki üvöltött tehetetlenségében, volt aki sírt. A kapitány zöld volt a dühtõl, a másodkapitány elõvett egy üveg rumot, majd feltette a lábát, mondván most már úgyis minden mindegy. Az utolsó rárepüléskor a pilóta kiintett az ablakon, majd megbillegette a szárnyait, jelezvén, hogy õ végzett. Biztosak voltunk benne, hogy hatalmasakat röhögött rajtunk. Volt is rá oka. Vele együtt rájöttünk, hogy a csúcstechnikás hajónk egy darab ócskavas" - írta a volt matróz.

Ez a történés szintén összefüggésben van egy másik, korábbi incidenssel. Alig néhány éve egy iráni rádiós-mûszaki alakulat átvette az irányítást egy amerikai drón felet, majd azt sértetlenül leszállította egy iráni reptérre. Feltételeztük, hogy mindez valószínûleg orosz elektronikai segítséggel valósult meg, - majd egy évre rá el is ismerték, hogy valóban az új orosz elhárító rendszer volt képes leszállítani a drónt. Ezek szerint az oroszok valamilyen új elektronikai zavaró és irányító rendszert fejlesztettek ki, amely képes arra, hogy mûholdról rejtjelesen kommunikáló eszközöket megbénítson, elektronikai rendszerek felett vegye át az irányítást.

Ezek után feltették a kérdést bizonyos újságok, mit keresett Iránban egy USA lajstromszámú repülõgép a héten, - fõleg úgy, hogy arról semmiféle elõzetes bejelentés nem történt. Az elsõ feltételezés szerint az olajembargót akarták kikerülni bizonyos cégek. Csakhogy a repülõgép használói (bérlõi) után nyomozva nagyon érdekes dolog derült ki: elõször az, hogy a repülõt a ghánai kormány használja - állítólag. A hivatalos magyarázatban is ez szerepel. Késõbb egy újságíró jelezte, hogy ez a gép feltûnt Zürichben a világgazdasági fórum idején is, majd tovább nyomozva a reptereket állandóan figyelõ repülõmániások közt kiderült, hogy ez a gép folyamatosan ott jelenik meg, ahol nagy nemzetközi konferenciák zajlanak, és ahol Ghánának semmi keresnivalója. Eddigre kifejezetten érdekes volt az ügy, így tehát megkeresték a gép tulajdonosi cégét, és ott információkat szereztek a valódi használókról. A gép vagyonkezelõje a Bank of Utah, és a gépet a Bilderberg csoporthoz tartozó biztonsági és elektronikai cég használja, amely hivatalosan a védett technológiákkal foglalkozik, és (amerikai fejlesztések esetén) azok országból kijutását kontrollálja. Vagyis egy titkos technológiákkal foglalkozó cég munkatársai jártak Iránban. Vajon miért? Azok után, hogy az Aegis ilyen durván leszerepelt, vajon mi keresnivalójuk van egy olyan országban, amelyet embargóval sújtanak, amelyet minden igyekezetével démonizálni próbál a nyugati média? Annyi a magyarázat, hogy ez az ország rendelkezik egy újfajta orosz technológiával. Ez a technológia blokkolni képes mindazt, ami modern, amire olyan nagyon büszkék, és amitõl azt remélik, hogy felveheti a harcot az orosz birodalommal, - de nem így, hogy az egekig magasztalt technikáik sorra mondanak csõdöt.

Az USA kétségbeesetten kutatja és próbálja megszerezni ezeknek a számukra halálos eszközöknek a technikai adatait. Eljátszották az idõt. Elszórták a drága éveket hiábavaló hadakozásokra, egészen addig, amíg a Jelcin alatt Oroszországból szétlopott információkat felélték, az elõnyüket elvesztették.

Érdekes az is, hogy egész a 2000-es évekig a nyilvánosan propagált amerikai lézerfegyvereket csak filmeken, tanulmányokon lehetett látni. Milyen is lenne, hogy képzelik el, - a Csillagok Háborúja mesefilmhez hasonló filmeken mutatták be. Egészen addig, amik az USA Jelcin alatt ki nem foszthatta az orosz fejlesztések aktáit, és milyen meglepõ, az utóbbi években már lézerfegyverek tesztelését végzik. Csakhogy érdekes módon ez a lézerfegyver megszólalásig hasonlít az orosz telepített lézerfegyverekhez. Az oroszok ugyanis nem csak beszéltek és álmodoztak róla sci-fi filmeken, hanem meg is építették. Egy harvardi professzor szerint - akit bevontak az ilyen titkos utakon megszerzett orosz technológiák vizsgálatába - kijelentette; az oroszok titokban végeztek e téren jelentõs kutatásokat, és bizonyos dolgokban évtizedekkel elõttünk járnak, például a plazma-technológiában.

Az USA elvesztette a Szovjetunió összeomlásával szerzett elõnyét, - olyannyira, hogy védekezésbe kényszerül, fõleg politikai vonalon, és minden erejét arra fordítja, hogy újra kieszközölje a hidegháborús állapotokat.

-----------------------

2. Oroszország bevezeti az aranyrubelt

Oroszországban végsõ szakaszába lépett a dollártól teljesen független fizetési rendszer felállítása, ahol a kifizetések alapja kizárólagosan a rubel lesz, - amit egyben védetté is tesznek a dollár áringadozásával és a nagy nyugati pénzintézetek spekulációival szemben.

Miután a Krím-félsziget Oroszországhoz csatlakozása miatt a nyugati országok több orosz bank ellen is szankciókat hoztak, a nyugati politikusok mintha visszavonulót fújtak volna. A Wall Street pénzemberei nagyon jól tudják, hogy az orosz bankok függetlenedése a nemzetközi hálózattól milyen hatással lesz rájuk. Oroszország mindeddig tárt ajtókkal várta a külföldi befektetõket, akik többnyire manipulációs szándékkal érkeztek az országba. Emiatt a nyugati szankciók kihirdetése hatalmas hiba volt, amit mostanra a nyugat pénzemberei is megbántak - ugyanis ennek köszönhetõen tudja Oroszország felszámolni saját gazdaságán a sebezhetõ pontokat.

Putyin 2007 óta jelentõs lépéseket tett a rubel alapú független pénzügyi rendszer kiépítésére. Ennek alapja kizárólag a reálgazdaság és az Oroszország számára elérhetõ források összessége lesz, vagyis a felálló új pénzrendszert Moszkva aranytartalékai biztosítják. Nincs több fosztogatás és pénzügyi spekuláció. Ezzel a lépéssel Oroszország valójában kiadta a függetlenségi nyilatkozatot, amire a Wall Street azonnal hadüzenettel reagált.

A szankciók által célkeresztbe tett Rosszija Bank lesz az elsõ orosz bank, amely kizárólag rubel alapú elszámolásokat végez. Ennek szimbólumaként a Rosszija Bank központi épülete elé egy az arany rubelt ábrázoló szobrot állítanak ki, mint az aranytartalékra épülõ rubel nyújtotta stabilitás és biztonság szimbólumát. A Rosszija Bank vezérigazgatója jelentette ezt be, - emellett azt is elmondta, hogy törekednek az országot felforgató nyugati spekulációk végleges felszámolására. A Rosszija Bank vezetõje elmondása szerint Oroszország jelen fejlõdési szakaszában már nem függ a külföldi valutáktól, a belsõ gazdasági erõforrások pedig a külsõ gazdasági támadások elé is akadályt állítanak.

Putyin a Szövetségi Tanács elõtt beszélve elmondta, hogy a rubel konvertibilitását fel fogják számolni, mivel ez elengedhetetlen az ország gazdasági stabilitásának biztosításához. A rubel konvertibilitása ugyanis kizárólag negatív következményekkel járt, vagyis a hazai tõke kiáramlott az országból, a helyette beáramló külföldi tõke viszont többnyire spekulatív jellegû volt. Putyin elmondása szerint az aranyrubelre átállást követõen a Kína és Japán által mûködtetett rendszerhez hasonló fog létrejönni, vagyis a rubel csak Oroszország területén lesz használható, a nemzetközi piacon használatra pedig külön valutát vezetnek be.
Ezzel eldõlt a nyugat és kelet szembenállásának sorsa: elkerülhetetlen a háború. Az atlantista tömb ugyanis mindeddig porrá rombolta az összes országot, ami a dollártól független fizetési rendszert akart bevezetni. A Líbia elleni NATO-beavatkozásnak szintén ez volt az oka: Moammer Kadhafi kihirdette az ország aranytartalékához kötött független líbiai pénz, az aranydínár bevezetését. Emellett más afrikai országokat is arra buzdított, hogy az eladott olajért ne fogadják el a dollárt vagy más nyugati valutát, ehelyett csak fizikai aranyban fogadják el a nyugati országok általi kifizetéseket. Líbia egy kicsi és jelentéktelen ország volt Oroszországhoz viszonyítva, számottevõ katonai erõ nélkül, így a NATO hónapok alatt porig rombolta, és a Líbia élére tett nyugati bábkormány azóta is elfogadja a dollárt.

Oroszország elég katonai és gazdasági erõvel rendelkezik ahhoz, hogy háború esetén ne csak megvédje saját függetlenségét, de a nyugatot végleg térdre kényszerítse. Nem kérdéses, a Wall Street már bejelentette a hadüzenetet: Washington nem akar aranyrubelt látni, és csak idõ kérdése, mikor lesz ebbõl közvetlen katonai konfrontáció.

----------------

3. Kína és Oroszország építi a Panama-csatorna riválisát Nicaraguában

A Panama-csatorna, ami több mint 100 éve az Egyesült Államok felügyelete alatt áll, 1904-1913között épült, az amerikai Védelmi Minisztérium felügyelete alatt. Mire elkészült, Panama az Egyesült Államok protektorátusa lett.

Kár lenne tagadni a tényt, hogy Oroszország és Kína geopolitikai csatára készül az Egyesült Államokkal. Ennek egy fontos lépése lenne, hogy megépítsenek egy, a Panama-csatornával rivális vizi átkelõhelyet az Atlanti és a Csendes-óceán között. Kína ugyanis megkapta a Nicaragua-csatorna építési és felügyeleti jogát 100 évre a nicaraguai államtól. Az építkezés 2014 decemberében kezdõdik, és több mint 40 milliárd dollárba fog kerülni. Elképzelések szerint a Nicargua-csatorna 2019-ben kezdene üzemelni, azonban az építkezés egyes szakaszai 2029-re zárulnának le. A 2029-es dátum elsõsorban a csatorna mellé épülõ két repülõtérre és több olajfinomítóra vonatkozik.

Hídfõ.net | Nicaragua-csatorna

Megelõzendõ bármilyen, az Egyesült Államok irányából történõ katonai intervenciót, Nicaragua katonai együttmûködési szerzõdést kötött az orosz állammal, miszerint az építkezést orosz hadihajók és vadászgépek fogják felügyelni. Ezzel jelenleg Nicaragua az Oroszországi Föderáció nyílt katonai szövetségese lett a térségben. Ne felejtsük el, hogy az ENSZ Krím-félszigettel kapcsolatos szavazásán Nicaragua az orosz felet támogató 11 ország között volt. Az oroszok szemmel láthatóan nem felejtik el, aki kiállt mellettük. Hát, a magyar kormánynak ez se sikerült.

-------------

4. Putyin zseniális sakklépése - pofára estek a zsidó spekulánsok

Oroszország egy zseniális gazdasági sakklépést tett. Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett vele és megerõsítette a monopóliumát a hazai energiahordozók piacán, a részvények közel 30%-át visszaszerezte! Putyin az Európai Uniót, és az Amerikai Egyesült Államokat is hülyére vette. És milyen szép, az egész világ szeme elõtt, úgy tett mintha minden tervszerû lett volna. Korábban a részvények egy része, külföldi befektetõk energiatársaságaié voltak, ez azt jelenti, hogy a bevételek majdnem fele,az olaj és gáz iparból nem Oroszország kincstárába került, hanem Európa finánccápáinak a számláira.

A krími helyzettel összefüggésben, a zsidó spekulánsok miatt a rubel elkezdett erõsen esni, de az orosz központi bank nem tett semmit annak érdekében hogy a rubelt támogassa. Felmerültek olyan pletykák is, hogy Oroszországnak nincsen semmilyen megtakarítása arra hogy a rubel irányát fent tartsa. Ezek a pletykák és Putyin magyarázatai, hogy kész akár arra is, hogy Ukrajna orosz nyelvû lakosságát megvédje, vezettek Oroszország energiatársaságai részvényeinek az áreséséhez, és a finánc cápák, zsidó spekulánsok elkezdték ezeket a részvényeket eladni , mielõtt, azok teljesen elveszítették volna az értéküket. Putyin egész héten várt, és a sajtókonferenciákon csak mosolygott, de amikor az árak és értékek lementek a pincébe azt az utasítást adta hogy ezeket a részvényeket gyorsan és minden európaitól, és amerikaitól fel kell vásárolni! Mire ezt a finánccápák felfogták, hogy átverték õket, már késõ volt, a részvények Oroszország kezében voltak! Nem csak hogy Oroszország ezekben a napokban 20 milliárd dollárt keresett, a cégek részvényeit is visszavitte Oroszországba. A kõolajból és a gázból keletkezõ bevétel, most már nem fog kifolyni külföldre, hanem Oroszországban marad! A rubel értéke magától megemelkedik , és a támogatására nem kell Oroszországnak az aranykészleteit felhasználnia és ezzel az európai finánccápákat hülyére vették, jól átverték õket. A részvényeiket, amelyek dollár milliárdokat hoztak, néhány perc alatt néhány centért felvásárolták , és a kõolajból és a gázból származó bevételeik nélkül hagyták õket. Egy ilyen csillogó mûveletet, a pénzpiacok történetében még sohasem láttak.... Az orosz oligarchák a külföldön tartott pénzek nagy részét szintén hazavitték Oroszországba.

Lehet tanulni a nagy orosz medvétõl. A magyar oligarchák vajon mikor szíveskednek hazahozni a pénzünket?? 250 milliárd dollár az egyik tétel (nagy részt a szétlopott nemzeti vagyonunk ára, tehát a mi pénzünk!), a másik tétel 53 milliárd forint, amit külföldi bankszámlákon tartanak.

-----------


5. Ha az orosz piacaikat veszélyezteti, a németországi gyáriparosok megbuktatják Merkelt

Dr. Griffin Tarpley ismert washingtoni publicista és történész szerint elõbb buktatják meg a németországi gyáriparosok a globálcionok hálójába került Angela Merkelt, mint hogy hagynák az orosz kereskedelmi kapcsolataik bedõlését. A történész szerint az amerikai "Nuland-lobbi" befektetett öt milliárd dollárt az ukrajnai puccsba az ország ásványi kincseinek megszerzésért, az egész katonai látványakció emiatt történik.

A történész szerint az egypólusú világ amerikai lobbistái nem veszik figyelembe a tényeket vak elvakultságukban, hogy ez a helyzet már nem tartható fenn. Tarpley a PressTv-nek adott interjújában leszögezte: hiába erõlteti a a Nuland lobbi (a zsidó világcsaládok képviselõje) az Oroszország elleni szankciók bõvítését, ez nem fog menni. Az orosz gazdasági kapcsolatban érdekelt németországi nagyiparosok akár Angela Merkel németországi kancellárt is megbuktatják, ha kapcsolatrendszereiket veszélyezteti.

Angelának ezért lett hirtelen olyan fontos Viktor. Kell neki a szövetséges, mert nem szeretne bukott vezetõ lenni. Mint beszámoltunk róla, Angela Merkel gyors németországi látogatásra invitálta a magyar miniszterelnököt.

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.