Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Orosz területen csapódott be egy ukrán lövedék, egy halott


Családi ház kertjébe csapódott egy, a feltételezések szerint Ukrajna területérõl kilõtt lövedék a dél-oroszországi Rosztovi területen vasárnap. Egy férfi meghalt, egy idõs asszony és egy másik személy megsebesült. Az orosz külügyminisztérium kemény diplomáciai válaszlépéseket helyezett kilátásba. Az eset az Ukrajnával határos orosz területen lévõ Donyeck városban történt.

Az orosz Szövetségi Nyomozó Bizottságnak a helyszínen dolgozó szakemberei megerõsítették a lövedék becsapódását. Az ukrán nemzetbiztonsági tanács szóvivõje ugyanakkor határozottan kijelentette, hogy a kelet-ukrajnai speciális mûveletben részt vevõ csapatok nem lõttek orosz területet - tudósított a Ria Novosztyi orosz hírügynökség Kijevbõl. Az egyoldalúan kikiáltott, úgynevezett luhanszki népköztársaság képviselõi pedig azt utasították vissza, hogy a szakadárok lõnék Oroszország területét, és szándékos dezinformációnak nevezték Kijev állítását.

A Rosztovi terület kormányszóvivõjének közlése szerint közép-európai idõ szerint a lövedék 7 óra 20 perckor csapódott be. Egy 1968-as születésû férfi vesztette életét a kelet-ukrajnai Donyeckkel azonos nevû, 49 ezer lakosú orosz város Baltyijszkaja utcájában, ahol két ház is megsérült. Az elhunyt férfi kezét szétroncsolta az akna - jelentette a Rosszija 24 hírtelevízió.

Az állami tévé regionális tudósítójának jelentése szerint két másik ember sebesült meg a lövedék becsapódásakor. Egyiküket, egy idõs asszonyt a robbanáskor keletkezett lökéshullám házának falához dobta, állapotát kielégítõnek tartják az orvosok. Az orosz külügyminisztériumban kemény és konkrét diplomáciai válaszlépéseket helyeztek kilátásba Ukrajnával szemben a lövedék és a férfi halála miatt.

Grigorij Karaszin külügyminiszter-helyettes a Ria Novosztyinak azt mondta, a tények azt bizonyítják, hogy veszélyesen erõsödik a feszültség Oroszország és Ukrajna határán. Hozzátette, hogy a diplomáciai válaszlépések elõtt tisztázniuk kell minden körülményt a történtekkel kapcsolatosan. Karaszin az Itt Moszkva beszél címû rádiómûsornak kifejtette, az eset ismételten rámutat arra, hogy mielõbb be kell szüntetni a vérontást és fel kell újítani a tárgyalásokat az úgynevezett kontaktcsoport keretében minden érintett bevonásával. A csoportban a kijevi hatalom képviselõi az EBESZ és Moszkva közvetítésével tárgyaltak korábban a délkelet-ukrajnai szakadárokkal a délkelet-ukrajnai rendezésrõl.

A Rosszija 24 hírtelevízió emlékeztetett arra, hogy korábban is több alkalommal csapódtak be lövedékek az Ukrajnával határos dél-oroszországi régió területére, de a vasárnapi az elsõ eset, hogy a lövéseknek halálos áldozata és sebesültjei vannak. Múlt csütörtökön több aknavetõ-lövedék érte a délkelet-ukrajnai Luhanszk megyével határos Rosztovi terület egyik határállomását, amely Novosahtyinszk település közelében van.

Az Interfax orosz hírügynökség tudomása szerint az oroszországi Donyeckben is aknavetõ-lövedék csapódott be. A közelben lévõ határátkelõ mûködését is leállították, nem elõször - közölte Rajan Faruksin, a dél-oroszországi vámigazgatóság szóvivõje.

Forrás: http://oroszhirek...egy-halott

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.