Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Ebola


5 óriási hazugság az Eboláról amit a kormány tol az emberek elé!
Feltöltve: 2014-10-10 13:58:30Kategória: IT & TudományForrás: http://www.tudasf...
A NaturalNews hírei szerint a kormányok és egészségügyi szervezetek nem valós információkat közölnek az emberek felé, és ezeknek a tévhiteknek adtak hangot.

Az Ebola járvány továbbra is terjed, a megállításával kapcsolatban pedig számtalan információ látott már napvilágot. A NaturalNews hírei szerint a kormányok és egészségügyi szervezetek nem valós információkat közölnek az emberek felé, és ezeknek a tévhiteknek adtak hangot.

Most pedig lássuk ezeket a hazugságokat:

1. Az ebola soha nem fog Amerikába és más országokba átterjedni

Mindez csupán egy nyugtatás a pánik kitörésének megelõzésére, a CDC szerint ugyanis nemrég volt egy ebolás beteg Dallasban. Egy, a járványon dolgozó tudós állítása szerint ez még csak a kezdet, nincs ugyanis semmi, ami gátat szabhat a járványnak. Szerinte minden csupán idõ kérdése, és Amerika is a veszélyeztetett országok egyike lesz.

2. Közvetlenül testnedvekkel terjed

Egy felháborító hazugság, ami már számtalan ember életét követelte. Az igazság ugyanis az, hogy az ebola képes levegõben is terjedni, a levegõben lévõ aeroszolok, részecskék által. Ezt úgy képzeljük el, hogy ha egy fertõzött beteg egy adott területen tartózkodik bizonyos ideig, távozása után az adott helyen még órákig a levegõben van a vírus. A további fertõzéshez pedig elegendõ annyi, hogy egy egészséges ember ugyanazon a helyen megfordul. Mindez magába foglalja a tömegközlekedési eszközöket, a repülõgépeket, az aluljárókat és sok más egyéb helyet. Mint minden vírus, az ebola is képes megsemmisülni napfény hatására, de nem 100%-osan!

3. Ne aggódj: az egészségügyi hatóságok mindent ellenõrzés alatt tartanak

Egy átfogó hazugság az egész, amire a legmegfelelõbb bizonyíték, hogy váratlanul bukkant fel a vírus Amerikában. Valójában az ebola teljesen ellenõrizhetetlen fertõzéssé vált. Obama milliárdokat költött védõruhákra és intézkedésekre a dallasi esetet követõen. A zárt ajtók mögött azonban mindenki tökéletesen tisztában van azzal, hogy az ebola egy olyan világméretû járvány, aminek senki és semmi nem szabhat határt.

4. Az egyetlen védelem a vírus ellen a vakcina

Ezzel a hazugsággal több millió embert öltek már meg. A gyógyszeripari cégek már régóta elkezdték árulni a különbözõ, ritka, védelmet biztosító drága szereket, holott tökéletesen tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy nincs ellenszer. Ha lenne, már rég elkezdte volna az Egészségügyi Világszervezet az afrikai emberek gyógyítását, biztosítását.

5. A vírus a semmibõl jött

Ez a legnagyobb hazugság! Libéria napilapjába egy tudós, Dr. Cyril Broderick írt egy egy oldalas cikket, miszerint az ebola egy genetikailag módosított vírus. Megerõsítette, hogy egy amerikai katonai-orvosi ipar biológiai fegyverekkel végez kísérleteket az éj leple alatt a fekete afrikai embereken. Több tudós támasztotta alá ezt az állítást, és jelentette ki, hogy az ebola létrejötte egy rosszul elsült laboratóriumi baki volt.

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.