Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

Erre kell a sok stadion - Könyvajánló


A könyv tartalma zanzásítva:
A Föld körül karantén van, ami miatt a másvilági halott lelkek sem tudnak kiszabadulni, hazatérni; néhány éven belül kénytelenek újra inkarnálódni a Földön. De mivel test nélkül energiatermelésük nincsen, a másvilágon tartózkodásuk ideje alatt az anyagi testben élõktõl rabolnak energiát, ennek is egy speciális fajtáját: a fényenergiát.

A fényenergia lelkesültség, extázis révén termelõdik az emberben, azonban egyre kevesebbet termelnek, hiszen egyre több energiát lopnak tõlük és nekik maguknak egyre kevesebb okuk van a lelkesültségre.
Ezért minden erõvel arra próbálják a másvilági halottak rábírni az anyagi testben élõ embereket, hogy energiát termeljenek nekik - ezért van a sok fesztivál, tömegprogramok, stb., ezekbõl aratják le a fényenergiát. A szaporodást is ezért forszírozzák.
Mégis egyre csak fogy már az energia ebben a másvilági álmennyországban, és most jön az, hogy bevezetik a teokratikus fasizmust a Földön, mely számukra a túlélés egyetlen lehetõsége.
Ennek a projektnek elsõ lépése a mindenhol rendszeresen látható égi jelenségek, melyeket stadionokba gyûlve fognak az emberek nézni - és elragadtatásukban az ördöggel szerzõdést kötni ott helyben.

"(...) A nagy játék megkezdõdött az elsõ szám kivitelezésével: a tömegpropagandával. Olyan formában, amelyet az emberiség kezdettõl fogva ismer, csak most még nagyobb keretben, az amerikai képlet szerint: hithirdetõ gyûlések stadionokban és nagy épületekben, lehetõleg a legnagyobbakban, az egyszerû tömegpszichózis alkalmazásával, különösen erre idomított prédikáló vezetése alatt. (...)"

Olvassátok el a könyvet! 95 A5-ös oldal.

J. Van Rijckenborgh: Leleplezés.

Több azonos témájú könyvet is ajánl a mû.

Beküldte: -> Sz E - 2014. december 20. 11:24

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.