Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cikk hierarchia

A liberalizmus "édes" bá/l/ja.


Nos a történet nem hétköznapi, vagy talán mégis? Vagy? csak nem látunk tovább az orrunknál?

Messzemenõ következtetéseket nem hiszem, hogy le lehetne vonni, de azért talán mégis.

Volt egykoron, egy magát MAGyarnak nevezõ, s a Világ több, akkor élõ népcsoportjai által, tisztelt, s nem mint a mai /tudjuk kik által írt/történelem tanítás mondja,"retteget" Nemzet.
Tudott, s senki által nem tagadott, hogy akkoron, törzsfõk /családfõk, mert akkor még volt olyan/ vezették, egységesen, közös akarat szerint a Nemzetet, mely, tette a dolgát. Gazdálkodott, nevelt, tanított, ha kellett, harcba szállt, idõnként hódított, vagy inkább megvédett területeket. Viszont, "ártatlanul" sosem támadt senkire.
A monda szerint, valahol a Tigris-Eufrátesz /Irak-Irán/ környékén éltek nagy számban. Fejlett, öntözéses gazdálkodás, állattenyésztés, mezõgazdasági termékek elõállítása volt nagyjából a fõ profil.
Igaz, ezek nagyrészt saját ellátásra lettek felhasználva.
Viszont, fejlett volt a tudomány, az oktatás, a "honvédelmi" nevelés s ne hagyjuk ki az erkölcsi oktatás. Mindenki tudta, kit és miért kell tisztelni, kinek hasznos a tanácsa s ki az, akinek sokat nem jelent a szava/mondjuk ebbõl kevés volt, mert sokáig nem tudott maradni/ az utóbbiaknak menniük kellett. Mint azoknak is, kik a Nemzettségen belül ne tartották be az erkölcsi szabályokat, ha netán, súlyosabb volt a vétkük, egyszerûen lenyilazták.

Ez a Nemzet, valójában a Kárpát medencei, korábbi élõhely kirablásának kísérlete miatt elindult, hogy visszatérjen az "Õshazába".
No ezt nevezi az álságos tudomány "honfoglalásnak".

Viszont hova is jöttünk? Vissza az Õshazába, vagy már akkor egy megfertõzött területre, ahol, bizonyos más népek karvaly orrú egyedei is igyekeztek fészket rakni, akkor még száraz ágakon.
Igen, nem kell aggódni, már akkor itt ette õket a fene.
Volt is keletje az általuk kínált dolgoknak, hiszen bõséggel adtak vettek,/na persze jó haszonnal/ amúgy silány minõségû árút. S vette a beste nép, fõleg elfajzott egyedei, kik már akkor elkezdtek "divatozgatni" Ennek is megvolt, akkoron és mostanság bõséggel az ára.
Egyre-másra romlott meg a családi kapcsolat, a feslettség szinte divattá vált, a férfiak és anyák is elkezdték a kicsapongásaikat, esett szét az "alap" a család, s ennek egyenes következménye lett a Nemzet mai sorsa.
Nem kell itt senkire sem mutogatni, hogy így a zsidó, úgy a cigány, mert nem föltétlen õk a hibásak.
Nem!
Mi, mi magunkat Magyarnak,-MAGyarnak tartók, hiszen, õ-,õk csak a lehetõséget használták ki, s lettek azzá, amivé. Mi pedig ???
Követjük továbbra is a "csodálatos "értékrendjüket, nyakra fõre alakítunk ki kapcsolatokat, felrúgjuk a régi erkölcsöket, eladjuk gyermekeinket, rángatjuk, jobbra-balra, értéket nem tudunk neki mutatni, mert magunk is"értéktelenek" vagyunk kevés a még értékes ember.
Megöljük a még meg sem születettet, ha mégis sikerül neki, Világra jönni, megkeserítjük az életét, feslett átgondolatlan, beteg cselekedeteinkkel. Nem tudunk neki-nekik példát mutatni, mert "fertõzöttek" vagyunk.
Fertõzöttek, a divattal, a könnyû élettel, a bérrabszolgasággal, alkohollal és kábítószerrel. Hivatkozunk, "másként nem lehet elviselni", igazolást keresünk arra, hogy miért vagyunk olyanok amilyenek.
Ugyan, a fejünket mikor fogjuk felemelni?
Meddig kell még egy-két nyomorult gondolkodónak, az arcokba üvölteni "ébredj MAGyar"!
Meddig kell még, kezeket fogni, hogy rossz az irány, hé-hé-hé, állj már meg, nézd mit csinálsz!
Meddig fertõz még a "család" mely romlottabb a leg utolsó útszéli kurvánál. Annak ugyanis van tartása, azt kapod tõle, amire befizetsz, s nincs kecmec, azt becsülettel teljesíti is.
Nos, a családnál is befizetsz, nem keveset, s azt kapod-é, amire befizettél?
Melegséget,-bizalmat-megértést-segítséget?
Avagy, avagy a család, már rég fertõzött egyedei, szépe lassan, szinte taktikusan, igyekeznek megfosztani minden emberi tartásodtól?

Bizony, hogy úgy. Hiszen tudják rólad, "ember" vagy, vannak dolgaid és van eszed, nem fekszel be a zsidók kreálmányainak, társad is megpróbálod a helyes irányba húzni. Fejét nem azért emeled, hogy magasabb legyen, hanem, hogy lásson.
S mit tesz a zsidóbérenc elfajzott? Mindent megtesz annak érdekében, hogy ellehetetlenítsen, vajon miért?
Mert tudja, veszélyben van, mert tudja, nem biztos, hogy a megbízója fog elõbb térdelni, mert retteg, hogy kiderül a sok aljassága és nemzet pusztító cselekedete.
S mindezt hogy és hol teszi?
Megtalálja a módját, mert ugye az"ördög nem alszik" a zsici sem, keres egy gyenge pontot, ott üt rajtad a legnagyobbat. Tudja, hogy a jövõd az egyetlen, amivel árthat neked, a jövõ pedig a gyermek.
Elorozza tõled, hogy ne tudj belõle rendes igaz MAGyart nevelni, majd Õ neveli, Õ, aki a sajátját sem tudta, mert alkoholista-feslett és aljzószereket fogyasztó lett, a nagy büdös"nevelése" által, Õ a sikeres és sikkes. Majd Õ neveli, minek zsidó csahosnak? Hazaárulónak, vagy netán donorként jó lesz valakinek.
Nos, itt a kis magyar valóság.
A régi, büszke és becsületes Nemzet, mára megmaradt egyes tagjait így és hasonlóan, önnön családja teszi tönkre, baksisért.

Ezekhez képest Judás, tisztességes ember volt, mert felismerve tettét fölakasztotta magát. Neki volt gerince.

Minap hallottam, hogy egyik Nemzettársam gyermekét is megkörnyékezte egy "romanov" és nagyon-nagyon a közelébe akart férkõzni, nem sokáig, csak esetleg egy fénykép erejéig. Bár,-bár lehet más terv is volt bomlott/megbízott/ agyában, szerencsére, ott annál a gyermeknél, van "családi" háttér.
Egyszerûen elzavarta a nyomorultat, ne koslasson a környékén mert még a szagát sem bírja.
Büszke lehet az a család, büszke lehet a család "feje", mert ha részben is, de a tanítása követõre talált. Ott a Nemzet csírája, ott, ahol ilyen gyermek és szülõ van együtt, családban.
Ott a liberalizmus, s annak minden kísérlete, nagyon nehezen ver gyökeret.
Nos, hol vannak még hasonló családok, kikkel esetleg lehet valamit kezdeni, mert szétnézve, csak a romokat, látom, érzem a mocskos bûzt, és látom a nyáladzó zsidót, ki elégedetten dörzsöli markát,.
Ez a kis magyar valóság, a MAGyar valóság még várat magára, fõleg, hogy magukat magyarnak valló/valójában divat magyarok/ még itt az oldalon is teszik a szépet, olvasgatnak, esetleg kommentelnek, és menetelnek szép lassan a vágóhídra, magukkal vonszolva a"jövõt".
HAGYJUK?
MAGyarok, hagyjuk? vagy teszünk ellene?

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.