Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

HER
üzenetet írt!
2015.09.03
23:49
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

Köz-éledek


Megvan a jegy, hétfőn otthon leszek. Itt hirtelen befejeződött a sürgős munka. A szolgálatoknak most lényeges lehet, hogy ott legyek a közelükben, mert itt ők voltak a közelemben a Parlament lépcsőjén az oroszlán és a béka segge alatt.

Szia Imre,


megbízható forrásból - egyenesen a rendőrfőkapitányság berkeiből: eddig 37 rendőrt késeltek meg hazánkban a migránsok. Azért nem esik szó erről a hivatalos médiában, mert elszabadulhatna a pokol.

Szegény Torockainak iszkolnia kellett az éjjel.


Pszichológus: a dzsihadisták pszichoterápiája 'nem lehetséges és naiv elképzelés'


Ahogy a zsidóké sem! Megoldás a "tiszta lap". Ez az alap. Dánia, Svédország és az Egyesült Államok azon országok közé tartoznak, melyek úgy próbálnak meg küzdeni az iszlám terrorizmussal szemben, hogy a dzsihádistákat pszichológushoz küldik. Egy olyan tapasztalt pszichológusként, akinek a szakterülete az erőszakos és fundamentalista muzulmánok, azt mondom erre, hogy az a megközelítés, hogy a pszichoterápia módszerével véget vethetünk a terrornak naiv és mindez nem lehetséges.

Felavatták az új vezénylési központokat a NATO keleti szárnyán


Előkészítik a békés átmenetet. Felavatták csütörtökön az új vezénylési központokat, az úgynevezett integrációs egységeket (NATO Forces Integration Unit - NFIU) a NATO keleti szárnyán - jelentette be Jens Stoltenberg, a katonai szervezet főtitkára Vilniusban.

Cseh-szlovák belügyminiszteri találkozó Magyarország miatt


Csehszlovákia? Megszoktátok már a gondolatot? Varsói Szerződés. Határzárak...és Szovjetunió. Tudjátok a jelszót? Találkozik pénteken a cseh és a szlovák belügyminiszter, hogy megtárgyalják, milyen intézkedésekre lenne szükség, ha Magyarország nagy számú menekültet engedne ki Németország felé - közölte Milan Chovanec cseh belügyminiszter csütörtökön Prágában.

Eközben Szovjetúnióban....


Motivációs videó, csak erős idegzetűeknek. Valaki hiányzik a képről, de ugyan ki az? Link

Háromszázezer fővel csökkenti hadseregét Kína


Na, végre kiderült, hogy az egyesített magyar haderő pont 300 ezer fős lesz. Szerintem kezdetnek elég, vagy nem? A Kínai Népköztársaság történetének eddigi legnagyobb szabású katonai díszszemléje kezdődött meg csütörtökön Pekingben a második világháború ázsiai lezárásának 70. évfordulója alkalmából.

Kínai Győzelem Napi Móka


gondolom ezek nem a made in china gatyik

Figyelmeztetés a bevándorlókról - de nemcsak budapestieknek !


'Ennek a fele sem vicc, és ez lesz itt Magyarországon is, ha ez így megy tovább.
Még hozzá a rendes lányok, sőt a fiúk is kivannak téve a nemi erőszak veszélyének! Egyszerűen mész az utcán, és leszólít mint a cigány, csak nem azt mondja, hogy adj egy cigit, hanem azt, hogy basszni akarok veled! Iszlám ide, iszlám oda, ezek megkeresik szívbaj nélkül a lyukat az emberen: ha lány, akkor elölről, ha fiú, akkor hátulról...

Rasszista Hollandiára panaszkodik az ENSZ


Bár számítani lehetett rá, hogy az ENSZ elmarasztalja Hollandia nem hatékony diszkriminációellenes intézkedéseit, a legnagyobb Benelux állam vezetését is meglepte a világszervezet megkülönböztetésellenes bizottságának jelentése, mely gyakorlatilag minden vizsgált kategóriában leminősíti az országot.

Tucatnyi rendőri vezető ellen zajlik eljárás korrupció miatt


Nyolcan vádlottak, négy személyt még csak gyanúsítanak. A nyomozó ügyészségek jelenleg tizenkét olyan ember ellen folytatnak eljárást, akik a terhükre rótt korrupciós bűncselekmény vagy hivatali visszaélés elkövetésekor vezető beosztású rendőrök voltak – ez derül ki a legfőbb ügyész válaszából, melyet Tukacs István MSZP-s képviselő kérdésére adott.

Kedvcsinalo a külföldi munkavallalashoz


Tények, számok..

Már nem kérdés, hogy jöttek-e terroristák


Már rég itt vannak, és elsődleges feladatuk a hálózatépítés, a kapcsolatok kialakítása, az itt élő másod-, harmadgenerációs bevándorlók beszervezése - mondta a titkosszolgálati szakértő az M1 reggeli műsorában.
Elemzések szerint az Európába - például hazánkon keresztül is - érkező muzulmánok között a múltjukat eltitkoló terroristák is vannak, akik miatt indokolt volna a menekültek hátterének sokkal alaposabb vizsgálata. Az EU határőrizeti szervének 2015-ös jelentése elismeri: nem tudják kiszűrni sem a migránsok közé rejtőzött terroristákat, sem a szíriai-iraki műveletekből a nyugati országokba visszatérőket.

Bevallotta: ügynök volt a világhírű író


Tes-sékel, tes-sékel, csak most csak önöknek kitálal Tálas, Kanalas és Orsós, Ármin és Ábel, Mozes és Dávid...ne hagyják ki, szenzá-ción! Frederick Forsyth, A Sakál napja című bestsellere szerzője önéletrajzában felfedte, hogy több mint 20 éven át a brit hírszerzés, az MI6 ügynöke volt.