Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

Skorpio58
üzenetet írt!
2014.04.23
22:14
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)
.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala

Letölthetö / jobb egér bill./ "Izrael népe - felsöbbrendü zsidóság mp4 formában: Link (108MB)
..................

PI élete


A zivatart megúsztam szárazon. Most értem haza a tekerésből, mert volt egy fuvarom. Áruszállítás Judapestre. Elég jó lett a részidőm, de a délutáni futóedzést kihagyom. A bal bokám teljesen használhatatlan, a térdeim, mióta elkezdtem nyújtani, lazítani, rugdosni, fájdogálnak és ha terhelem, csak rosszabb. Az öklöm újra sikerült szétverni. A fene essen bele! Vera tegnap este mondta, hogy mit is várok, maholnap 50 éves leszek. Dehogy leszek! Már rég elmúltam.

Karaganov: már Putyin megdöntése a cél


Szergej Karaganov interjút adott az állami Rosszijszkaja Gazeta napilapnak az ukrajnai válságról és következményeiről.

Veszélyben érzi titkait a hadseregvezetés


Józan ítélőképesség és szigorú titoktartás nélkül nem lehet háborút nyerni – erről cikkezett a kínai hadsereg napilapja szerdán, hivatkozva egy, a Központi Katonai Bizottság (KKB) által kiadott, Hszi Csin-ping elnök kézjegyével ellátott dokumentumra.

Ebola Európában?


Na, na, na!!
Az Egészségügyi Világszervezet munkatársai teljes erőbedobással próbálják megakadályozni az elmúlt néhány hétben egyre több helyen felbukkanó ebola járvány továbbterjedését, amit eddig hét afrikai országban azonosítottak, azonban erőfeszítéseik lehet, hogy nem jártak sikerrel.

Kereskedelmi jaratok


Ezek a fotok (is) bizonyitjak a kereskedelmi repulok alkalmazasat a klima-haboruban. (vegul is mennyit reklamaltunk amikor meg a NATO fennsegjelzes nelkuli gepei ropkodtek felettunk..., tenyleg csak kerni kell...)

'MIRŐL SZÓL A DEVIZA HITEL ' és kik a felelősek mind ezért!


Imre! Ha lehet tedd ki az oldalra. Üdv.
Tudta Ön, hogy Magyarország pénzügyi stabilitásának legnagyobb "alappillére" a lakosság közel felének közvetlen uzsorázása?

Rabbinovics 'ukrán' bizniszman, a zsidó kóhgresszus vezetője, elnökjelölt...


Elmondja nektek a tutit, hogy kell tisztességeben, becsületben létezni és Ukrajnát felvirágoztatni, csak takarodjon "mindenki" a hatalomból és jöjjenek a fiatalok....Link

Elhagyják a magyar fiatalok Erdélyt


A Kolozsváron tanuló magyar egyetemisták mindössze 8 százaléka tervezi a jövőjét Erdély történelmi fővárosában – derült ki a Mathias Corvinus Collegium (MCC) friss felméréséből. A diákok többsége Magyarországra települne át, kevesebb mint harmaduk Nyugat-Európában próbálna szerencsét.

Német cég képezte ki a Krímet elfoglaló orosz alakulatokat?


Évek óta és nem csak a "németek", hanem az FBI...és a többi "civil nemzetbiztonsági" társaság képzi őket, és vica versa. Közös a "buli"..., de jobb ezt nem firtatni, mert kiderülhet, hogy az izraeli spep is benne van. Washingtonban európai NATO-országokat hibáztatnak azért, mert az elmúlt évek során segítettek forradalmasítani az orosz haderőt, és különösen a német Rheinmetall cégre neheztelnek - írta kedden a The Daily Beast amerikai hírportál.

NATO-hadgyakorlat négy kelet-európai országban


NATO-hadgyakorlat kezdődik Lengyelországban és a három balti államban a szövetség alátámasztásának jegyében - jelentette ki kedden John Kirby ellentengernagy, a Pentagon szóvivője.

Megregulázzák a blogokat is


Még jó, hogy nem vagyok blog, mert akkor must nem dumálhatnék. Ugye tudjátok, hogy a történet ám állhat meg itt, sem ott? Na jó, akkor várjuk az FSZB-t...Karácsonyra, ha előbb nem érnek ide. Újabb „terrorellenes” törvények Oroszországban

Váratlan helyzet?Cigánypogrom kezdődött az ország keleti részében


A zsidó elkezdte a biológia fegyver alkalmazását társadalmi-politikai szinten is alkalmazni. Elkerülhetetlen, sőt szükségszerű. Fegyveresek járják Ukrajnában a szakadárok által ellenőrzött, keleti Szlovjanszk cigánytáborait, ahonnan erőszakkal telepítik ki a lakosságot.

Hitler ráerősít! Zsidó propaganda!


Félmeztelen, Hitler-bajszos nők tüntettek a szélsőjobb ellen

Csak erős idegzetüeknek, a "nemzeti oldal" húsvéti email csörtéje.


Alulról felfelé olvasva szépen össze áll a kép ki-ki is valójában, ki az aki megérdemli már a kötelez s ki nem. Hazaárulástól a bűnpártolásig. Ez egy tisztulási folyamat melyben elválik a szar a májtól.