Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

BUZOGANY
üzenetet írt!
2014.04.20
17:44
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)
.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala

Letölthetö / jobb egér bill./ "Izrael népe - felsöbbrendü zsidóság mp4 formában: Link (108MB)
..................

Éllel szemben


Ezt csak úgy sebtében raktam össze nekTEKnek, hátha az allergiás időszakot könnyebben vészelitek át. Hamarost Hús-vétózhatunk, ahogy azt már sokszor jeleztem, de nem én idéztem elő. Az idei tavasz t szíverősítő és derékegyenesítő nélkül sokan nem úgy élik meg, ahogy embernek illenők. De hol van még a kezdetek vége?

Váratlan helyzet?Cigánypogrom kezdődött az ország keleti részében


A zsidó elkezdte a biológia fegyver alkalmazását társadalmi-politikai szinten is alkalmazni. Elkerülhetetlen, sőt szükségszerű. Fegyveresek járják Ukrajnában a szakadárok által ellenőrzött, keleti Szlovjanszk cigánytáborait, ahonnan erőszakkal telepítik ki a lakosságot.

Hitler ráerősít! Zsidó propaganda!


Félmeztelen, Hitler-bajszos nők tüntettek a szélsőjobb ellen

Csak erős idegzetüeknek, a "nemzeti oldal" húsvéti email csörtéje.


Alulról felfelé olvasva szépen össze áll a kép ki-ki is valójában, ki az aki megérdemli már a kötelez s ki nem. Hazaárulástól a bűnpártolásig. Ez egy tisztulási folyamat melyben elválik a szar a májtól.

Magyar vízumközpont nyílik Kijevben


Zsidó vízum központ? Ajvé! Judapesten meg Moszkva nyitott...lassan összeérnek a pólusok. A központ április 25-től kezdődően fogad vízumkérelmeket, amelyek előzetes bejelentkezés nélkül adhatók be. A vízumdíjak változatlanok maradnak.

A 'faji' preferenciák ellen döntöttek Amerikában


Megerősítette az amerikai legfelsőbb bíróság kedden azt a michigani törvényt, amely megtiltotta, hogy az állam egyetemeinek felvételi gyakorlatában "faji" preferenciákat alkalmazzanak.

Túszul ejtett minket Oroszország - valami készül


A The Timesban és a Financial Timesban is hasonló írás jelent meg ma, mindkettő arról szól, hogy fel kell lépni az orosz monopólium ellen.

Csaknem 150 japán képviselő látogatott el a vitatott Jaszukuni-szentélybe


A 731-es bázis vezetői, mészárosai is ott vannak nyugosztalva. Hitler hamarosan feltámad? Túlnyomórészt konzervatív japán parlamenti képviselők csaknem másfél száz fős csoportja látogatott el kedden a háborús halottaknak, köztük kivégzett háborús bűnösöknek is emléket állító Jaszukuni-szentélybe annak tavaszi megemlékezésén.

Újraegyesülhet a kettészakított Ciprus?


Ó, persze, ahogy Korea is...és a többi és a többi... Dervis Eroglu ciprusi török vezető szerint még az idén megállapodás születhet a 40 éve kettészakadt sziget újraegyesítéséről.

Az ember, akinek a hazugsága elpusztított 100.000 életet


Holokoszt???? A brit televízió interjút sugárzott azzal az emberrel, akinek a tömegpusztító fegyverekről szóló hazugsága segített "bebizonyítani" Irak lerohanásának szükségességét. A kilenc éves háború, ami többek ennek a hazugságnak köszönhető, több, mint 100.000 életet követelt és font százmilliókba került.

Welsz mégis él?


Hát persze, hogy talán! Ennyi kóhn-teóst agyhelyen! Mikor is írtam, hogy szerintem is így oldották meg. Cserébe az álpinyó -kérdést is fel lehetne már hivatalosan vezetni! Teljes a hírzárlat Welsz Tamás egy hónappal ezelőtti, március 20-i titokzatos halála körül, talán emiatt sem meglepő az a lapunkhoz több, egymástól független titkosszolgálati forrásból is eljutott feltételezés, hogy a Simon-ügy kulcsfigurája valójában meg sem halt, hanem az ORFK Tanúvédelmi Szolgálatán keresztül “eltüntették”, és bekerült a tanúvédelmi programba.

Hír-fokos


Három deszant hajó csatlakozott az Orosz Hadiflotta Földközi-tengeri csoportjához

Elítélték a miniszterelnököt, mert keresztény országnak nevezte ...


Mé' az? De mi is az? Zsidó? Nagyon lényeges kérdéssé lett, ki és mi is az a "kereszténység" velójában, mert mára egy kicsit fostos lett a fogalom és aki megfogta az is. Nyílt levélben ítélik el brit értelmiségiek David Cameron miniszterelnököt, mert a kormányfő keresztény országnak nevezte Nagy-Britanniát.

RÉGI IDŐK NAGY BŰNÜGYEI


Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Parlamenti munkacsoportot terveznek létrehozni annak érdekében, hogy feltárják, milyen kapcsolatot ápolhatott az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója Portik Tamással, a ’90-es évek olajügyeinek főszereplőjével, akit a rendőrség - felbujtóként - több leszámolásos gyilkossággal hozott összefüggésbe. Egyre többen vélik úgy, a titkosszolgálat segítséget nyújtott a magyarországi szervezett bűnözés több vezető alakjának. Ez a vélekedés azonban nem teljesen helytálló. Ugyanis a szervezett bűnözést maga a titkosszolgálat hozta létre hazánkban.