Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

HER
üzenetet írt!
2014.10.20
11:59
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Játsszunk indiánost


avagy: nekem már meszeltek! Még egy réteget kell rá tenni, de nem tud száradni ilyen időben elég jól, így félbe maradt a fehérje-szórás. A kis fehér kitántorgó törzsfőnök beszélt

Alexander Dugin - Identitarian Congress - előadás


Kaméleon küldi, üdvözletével együtt.

Svéd fiatalok üzenete!


Új főnöke van a cseh katonai hírszerzésnek


Jan Berount, Martin Stropnicky védelmi miniszter eddigi tanácsadóját nevezte ki a cseh kormány a katonai hírszerzés (VZ) új igazgatójává - értesült az Aktuálne.cz hírportál hétfőn. Kormánykörök megerősítették az értesülést.

Új felhőtípus alakult ki a globális felmelegedés miatt


Időjárás jelentésünket halott-ák...
A kutatók úgy gondolják, hogy csak a globális felmelegedés okozta fokozott légköri energia, a szokatlanul intenzív hőmozgás lehet képes olyan mértékű vízmennyiség koncentrált légkörben tartásához, amelyre ezeknek a felhőknek a rendkívül sötét színei utalnak.

Hangfelvétel: Zsidózik és kivégzést sürget a fideszes polgármester


Na ne má, most mé és éppen mennyi ilyen "véletlen" felvétel és ennyire "igazmondó" schwindler van még ebben a beszari tutyimutyi érdekbandában? Igen, jár a tarkólövés. Neki is. Tarkólövést kellene alkalmazni néhány liberális politikuson egy fideszes polgármester szerint, aki szerint a zsidók tartják kézben az országot, de a cigány gyereknek is kijár a pofon. Nálunk meghallgathatja a felvétel legdurvább részleteit!

Amerika segéllyel gazdagítja az Európában élő náci bűnösöket


Zsidó-náci röneszánsz. Kampóra jön a judapesti és a kijjjevi helyezett zsidajkodása is. Az Egyesült Államok a nyolcvanas években szociális segéllyel fizettek azért, hogy az USA-ban élő náci háborús bűnösök feladják amerikai állampolgárságukat, és visszaköltözzenek Európába. Az egykori SS-katonák közül már csak néhányan élnek, de még mindig kapják az amerikai juttatást.

Nevessünk, vagy..., de inkább, miért ne?


Valószínű, hogy a világ legjobb politikai viccei a szovjet-orosz viccek, és némelyik most is aktuális!

A csapból is ISIS folyik


Meg is szereltük.

Roma történelmet taníttatnának


Háááát, manapság igen divatos a horr-orr, zombis, emberevős gyerekrablós történet, nem is beszélve a zsidó hadováról, ahová a cigány úgy is kilyukad, mert egy bűnbanda a kettő. Másodszor tartottak Roma Büszkeség napi felvonulást.

Életmentés válsághelyzetben


Gyúrunk vaze? Forgatókönyv szerint.... Életmentés válsághelyzetben - röviden így lehet összefoglalni azt a gyakorlatot, amit a debreceni MH 5. Bocskai István Lövészdandár katonái tartottak a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság HUNOR mentőcsoportja számára Hajdúszoboszlón, a sportrepülőtéren október 16-án, csütörtökön.

Gondolkodó magyarok


Amennyiben itt mostanra felébredt magyarok élnének, akkor minden fenyegetésen csak nevetnénk, és minden ország hazudozója csak rettegne a magyarok nyilaitól, azaz a tudás terjesztésétől, pl. a lenti cikk kapcsán is. Hiszen gyakorlatilag így, vagy úgy ösztönösen tudjuk már a honlapodat követőként, hogy ki hazudik, és ki talán nem. A Fidesznek is csak azért van ilyen szerencséje, mert Magyarországon kormányoz. Ez a nép a legnagyobb agymosás és zsidó-cigány elnyomás közepette is a legkevésbé megvezethető.

A németek rájöttek Putyin titkára - Dollár-százmilliárdok a háttérben


BND-reklám? Nagy szerep van nekik szánva, úgy látom, pedig nem érdemlik meg ezek sem. Talán 10 éük lehet rá, hogy gatyába rázzák az FSZB-vel ezt a zsidó qvatelepet, úgy saccolom. A német szövetségi hírszerző szolgálat (BND) szerint Oroszország több mint 600 milliárd dollárnak megfelelő tartalékot halmozott fel, aminek révén akár évekig kibírhatja a Nyugat szankciós politikáját - írta a Bild am Sonntag című vasárnapi német lap.

Megölték, mert megírta: a narkó-blogger halála


Na ez se semmi, de a cia keze lehet benne, ugyanis a a zsidó osztja újra a piacot. Sajnálom, tényleg értelmetlenül halt meg a lány. A szolgálatoknak kellett volna rendezni a dolgot és megóvni, ha már ..., de mindegy is. Persze, ha igaz. Azt hihetnénk, hogy az online-újságírás viszonylag veszélytelen munkakör.

Ebben a két esetben vezethetik be újra a hadkötelezettséget


Na, melyiket szeressük előbb? A jogszabályok alapján a hadkötelezettség bevezetésére csak két különleges esetben - megelőző védelmi helyzetben vagy rendkívüli állapot esetén - kerülhet sor. A Magyar Honvédség az elmúlt hetekben ezeket a helyzeteket gyakorolta.