Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

BOTOND
üzenetet írt!
2014.08.28
11:36
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Lámpások és lámpavasak


Iskolakezdés. Szigetszentmiklós mintha megütötte volna a főnyereményt. Az összes közintézményt, épületeket vastagon szigetelik, aszfaltoznak, parkosítanak, iskola és sportcsarnok épült, kész a csepeli gerincút és kezdem gyanítani, hogy ez a patkányfészek többre lesz majd a jövőben hivatva, mint egy egyszerű gázcsap-zárás esetén az ide menekülőknek szállást biztosítani. Orsós tegnap maga is itt volt, iskolát nyitni. Ma reggel a szántóföldből lett parkolóból a dágványon keresztül sikerült eljutni az oktatás fellegvárába is. Rengeteg pénz ment el csak itt. Dübörög a gazdagság! Oroszok, most lesz gáz, vagy gáz lesz?

Új, titkos szimbólumok az új tízezresen


[img][/img]Ha már pár napja itt (is?) a Bankárkodó pénzcsere program volt terítéken!
Bár az új tízezres lényegében változatlan marad, lesz néhány új, titkos szimbólum is a bankjegyen. Ezek értelmezése néha akár kézenfekvő is lehetne, de minket a valódi értelmük érdekelne. Első titok: a rózsakeresztre emlékeztető szimbólum.

Lemond a Fidesz Kormány, a Kúria és a bankok vezetői is


Na ezt kiteszem, mert teccik a jevolúció? má nem demokrácija, hanem fegyveres harc? Hova tovább, hájború? Na bax, akkor én innen menek is! Hogy is volt az, amikor ..., de mindegy is! Tényleg be kell szereznem egy fotelt és rászoknom a sörre! Megdöbbentő hír került napvilágra, mely szerint a Magyar Kormány vezetése, a bankvezetés és a Kúria vezetése lemond a nyilvánosságra kerülő tények miatt.

Heti csicsergő (ezt érdemes átpillogni)


A kende, kündü feladatok, egyfajta szétválasztás.
Sorolhatnám, kinek mi a feladata. Kit, mit, hogyan, miből, honnan, miért, kitől, meddig, mennyire, stb. Minden kérdésnek van egy, nem egy, több emberi, lényi cselekvője, és ezeknek a cselekvéseknek adhatunk is valamilyen megnevezést, mondjuk kündü megnevezést amerikaiul posztot, de lehet lebontani még e cselekvéseket és azoknak is adhatunk nevet.

Új szakaszban Oroszország és Kína katonai együttműködése


Na, csak elindulnak már, pár év kérdése. Erről beszélt Pekingben az orosz hadsereg vezérkari főnöke, aki a kínai fegyveres erők vezetőivel tárgyalt. Megvitatták az aktuális nemzetközi problémákat. A kínai külügy fegyverszünetre szólított fel Ukrajnában.

'Összeesküvő' rendőröket kapcsoltak le Törökországban


Figyelni! Nálunk is eljön az ideje! Többtucatnyi rendőrt hallgattak ki hétfőn Törökországban annak a kormányzati törekvésnek a részeként, amelynek célja a rezsimellenes összeesküvéssel gyanúsított tisztségviselők felhajtása, és ezzel az országban működő "párhuzamos állam" felszámolása - jelentette a helyi média.

Az ISIS titkos története - videó


Milyen célt szolgál az ISIS vagy elődje? Hogyan jött létre? Meddig lehet hasznot húzni belőle? Hogyan lehet egy országot megbuktatni? Hogyan működik a geopolitikai stratégia?

Támadnak az oroszok, Putyin hazudott?


Csiccsolína - Clintonné jól beszéli a betanult nyelvet. Először is nem támadnak, hanem felszabadítanak (vagy nem, de ez kiderül), de legalábbis békefenntartanak, mintha lenne béke. Sajnos egyiket sem teszik. De alakulgat. Ki van mondva, hogy HÁBORÚ VAN és ez a LÉNYEG! Ilyenkor bármi megeshet, vagy le! Mogherini szerint az orosz elnök megszegi ígéreteit, Putyin szerint Ukrajna nem is akar tárgyalni. Lavrov eközben azt hangoztatja, hogy nincs orosz beavatkozás, viszont már a tengeren is folynak a harcok.

Indul a feljelentés.


Cigánykenyér


Bodagot vegyenek! A Romani Platni cigány közösségi étterem sikere után elindult a bodagozás. A cigánykenyeret korábban munka nélküli roma asszonyok készítik a Norvég Civil Támogatási Alap millióiból. Ha minden jól megy, pénz is lesz belőle, meg egy kis öntudat, sőt, amíg a szülők gyúrnak és sütnek, a gyerekek játszóházban és tanodában tanulnak. Például azt, hogy hova nem szotyizunk. KRUG EMÍLIA riportja.

Ma megszólalnak Budapesten a szirénák


Vaskupola is van már? Ma tartják a fővárosi lakossági riasztó-tájékoztató rendszer első szirénapróbáját, a dolog kétszázezer budapestit érint.

Az ördög karjaiban


Helló Imre! Ezt a napokban találtam az interneten. Elég jól leírja ez a cikk, hogyan uralkodik a világunk felett 300 család. Érdemes volna megosztani a többiekkel is a főoldalon, lehet rajta vitatkozni, hogy miben tévedett a cikk írója és miben nem. Én hiányoltam a felsorolásból a Habsburgokat, a Vatikánt, a Jezsuitákat és a Velencei Fekete Nemességet, meg az Európai Uniót.

Miniszterelnökség: a kormány mindent megtesz a zsinagóga felújításáért


Reméltem is! Hova tennék a meghirdetett Eu-projekten megnyert vadi új, füstmentes, fa tüzelésű kremákat? Múzeumba? A kormány mindent megtesz a miskolci zsinagóga felújítása érdekében - közölte a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára, miután bejárta a leromlott állapotú épületet.

A Romák valódi eredete


A galaxis távoli féreglyuka, mely visszavárja a cigányokat, amik egyébként zsidók, írja Ábrahám. Tezsvírek ezek a rablásban, csalásban, gyilkosságokban...., ahogy ez már eddig is világos volt számunkra! A cigányságnak, ennek az összes európai államban megtalálható népnek az eredetével kapcsolatban az idők folyamán a legkülönbözőbb legendák születtek. Nevezték őket Gypsy-knek, Gitanos-nak, Cigánynak, holott valódi nevük Roma (legalábbis a legtöbb csoport esetén; kisebb részük helyes megnevezése a Szinti).

Kutathatók lesznek az ügynökdossziék


Január 1-jéig „idegőrlő várakozásban” élhetik mindennapjaikat Szerbiában a titói rendszer besúgóhálózatainak tagjai, mert csak akkor derül ki, hogy nevük szerepel-e azokon a listákon, amelyeket 2015 első napján tesznek közzé.