Posta Imre weboldala

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

spartakusz
üzenetet írt!
2014.04.12
14:36
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)
.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala

Letölthetö / jobb egér bill./ "Izrael népe - felsöbbrendü zsidóság mp4 formában: Link (108MB)
..................

Éllel szemben


Ezt csak úgy sebtében raktam össze nekTEKnek, hátha az allergiás időszakot könnyebben vészelitek át. Hamarost Hús-vétózhatunk, ahogy azt már sokszor jeleztem, de nem én idéztem elő. Az idei tavasz t szíverősítő és derékegyenesítő nélkül sokan nem úgy élik meg, ahogy embernek illenők. De hol van még a kezdetek vége?

'Államnak álcázott benzinkút, amit egy maffiózó vezet'


Amerikai szenátorok Moldovában támogatásukról biztosították az ország közeledését az Európai Unióhoz.
John McCain szenátor azt mondta, nem hiszi, hogy Oroszország elfoglalná Moldovát, de hozzátette, hogy ez sem zárható ki.

Gyerekprostitúció és sátánizmus a Vatikánban bizonyítékokkal


Mindenki tudja, de hadd terjedjen!
Ez az igazi judeókereszténység!
Szegény Jézus most forogna a sírjában, ha nem támadt volna fel, (amit pár nap múlva ünnepelnek az emberek.) Így remélem pokoli meleg fogadtatásban részesíti ezeket a férgeket, miután megdöglenek...

Pintér-féle cigány-zsidó diverziós 'janicsárképző'?


Pintér-Balog iskolája Drégelyvár Oktatási Központ, a fenntartó: Virág és Juhász Alaptívány és Kft.
A pénzlenyúlásról, a gyatra képzésről és az intézményben uralkodó káoszról híres, és már 5 intézmény van a nevükön. Nem tudnak viszont semmit sem tenni, hogy minősíthetetlen működés ellen, mivel sem a NAV, sem az ÁSZ, sem a Kormányhivatalok nem ellenőrizhetik!

Összeírják a zsidókat Donyeckben


Még nem irtják, csak írják, ha igaz. Ha nem, akkor meg az lesz! Az ittenieket már összeírni sem kell, csak...! Félelmet keltett a donyecki zsidóságban az a hivatalosnak tűnő irat, amelyet felfegyverzett emberek "kézbesítettek" a Pészachot ünneplő közösség tagjainak.

Olaj ügyek, Orbán 500 milliárdos vagyona


"Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta.

EP-döntés: Budapestre költözhet a CEPOL


Már írtam erről. Van itt már akkora zsidó qvatelep judapesten, hogy egy maffika-központtal több, vagy kevesebb...! Álpinyó hogy van? Menjek álrendőröket oktatni? Csak szóljatok! Elfogadta szerdán este az Európai Parlament (EP) azt a javaslatot, amely lehetővé teszi, hogy az Egyesült Királyságból Magyarországra költözzön az Európai Rendőrakadémia (CEPOL) – közölte Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselője, a téma felelőse az Európai Parlamentben.

(nincs tárgy)


Elgondolkodtató az alábbi írás, az Oroszország Hangján is többször nyilatkozik a jóbik. Ha nem a jóbik nyilatkozna, hanem te, akkor hinnék nekik, hogy egyenesek a szándékaik. Csak a szélsőjobb pártok órási károkat okoznak az alább felsorolt nemzeteknél, ők roncsolják végképp szét a nemzeti MAGot. Egyrészt gengszetrekből, maffiózókból és zsidókból állnak, másrészt hazudnak. Na most akkor Putyin hol áll, egy második Hitler, és báb a hatalmi elit kezében?

Több klinikai gyógyszervizsgálat jöhetne Magyarországra


A kormány jószándékú terveit veszélyezteti, hogy leállt az új készítmények befogadása.

Krim: Az OTP kivonul a Szberbank bevonul


AZ OTP KIVONUL A KRÍMBŐL

Még idén jöhet a Nemzeti Közműszolgáltató Vállalat


Elképzelhető, hogy már ősszel nekiáll a kormány a Nemzeti Közszolgáltató Társaság megvalósításának. A legnagyobb homály egyelőre ott van, hogy mi lesz azokkal a területekkel, amiket nem vett meg az állam. Idén még biztosan nekifutnak a devizahitelesek ügyének is.

A fapados jegyek "ára"


Az un. Olcso repulojegyek ara gyakran kevesebbe kerul , mint pl. egy vonatjegy. Ami az egyennek egy pillanatnyi nyereseget jelent, marmint a kedvezo aron megvasarolt repulojegy: az az emberisegre sot az egesz elovilagra nezve egy oriasi katasztrofa.

Ban Ki Mun szerint lehetetlenség ENSZ-békefenntartókat küldeni Ukrajnába


Ukrajnába lehetetlen ENSZ-békefenntartókat küldeni – mondta Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár, a Reforma mexikói lapnak adott interjújában.

Majdan: irányított káosz kijevi módra


Az alkotmányos forradalom és a kormány erőszakos megdöntése Ukrajnában meggyőzően mutatja, hogy a pénzügyi támogatás és a lakosság információs megdolgozása eredményes lehet.

Holokauszt - Ma hajtanak fejet a magyar áldozatok előtt


A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja alkalmából Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes és Pokorni Zoltán (Fidesz-KDNP), a XII. kerület polgármestere, az emléknap kezdeményezője elhelyezi az emlékezés köveit és mécsest gyújt szerdán Budapesten, a Cipők a Duna-parton emlékműnél.