Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

kakas
üzenetet írt!
2014.07.26
19:30
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Jönnek a telepesek gitártokkal, vonóval...


A ferihegyi lisztes reptéren fotóztam, miközben vártam a cia-s kapcsolatot. Nagy feltűnést keltve vonult végig, miközben tele szájjal shalomozott! Aztán elvittük magun-Karl, hogy kifaggassuk és most már tudunk mindenről mindent.

Pont 5 éve buktattuk le a cigánygyilkos zsidókat


Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!
Remélem, az igazgatóváltás kicsit felpezsdíti ott is az életet, és a megtévesztő névhasználatuk végül valódi lesz, bár nincsenek illúzióim ezzel kapcsolatban (sem). Örömmel vettem tudomásul, hogy elkezdtek kutakodni az Őrezredes berkeken belül is, de remélem, nem csak a tisztességes kollégák megfélemlítése okán. Tegyék csak nyugodtan. Már nem sok idejük van leleplezni a nemzetellenes tevékenységet! Amiért írok, az csak a szokásos. A hozzám is eljutott információkból készítettem egy kis kivonatot, amit kérek mély tisztelettel leellenőrizni.

Bírósegg arcülep- arculat, vagy útveszejtő hebresztika?


Tegnap írtam a fővárosi törvényszékletnek, hogy nincs módomban a rendőr-zsidó-maffia rágalmazásos perlekedésre elmenni és lesz@rom a tetves zsidó ügynököket akárhol is vannak. Akkor váltam szemmé, milyen arculata is lett ennek a zusa-ban bejegyzetelt vállalatnak is. Szerintetek?

A bankoknak kell bizonyítaniuk, hogy tisztességesen jártak el


Nagyjából tízezer, folyamatban lévő devizahiteles pert függesztenek fel a bíróságok országszerte, olyanokat, amelyeket az adósok még a Kúria jogegységi döntése előtt indítottak bankjukkal szemben. Mostantól a pénzintézeteknek kell bizonyítaniuk, hogy tisztességesen jártak el ügyfeleikkel, ehhez bírósági pert kell indítaniuk, amiket kiemeltek kezelnek a törvényszéken, az első- és másodfokú ítéletekre is mindössze 30 napja lesz a bíróságoknak.

Semjén: Vegyünk példát Izraelről!


Értjük! Fegyverkezz magyar, irtsd a betelepülteket, álmagyarokat (cigány-zsidó) védd a magyart, mert itt a hazája, a többinek meg sehol sem-jén! Persze demokratikusan, a büdös patkány parazita fajtájukat!
Ha a magyar közösséget bárhol a világon támadás éri, eget-földet meg kell értük mozdítani, ahogy Izrael is teszi a zsidó diaszpórák érdekében, mondta Semjén Zsolt a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök-helyettes szerint nemzetpolitikában Izrael a példa.

Posta Imre és a lekorruptozott rendőrök.


Hol vannak, hol voltak azok a rendőri vezetők az alábbi történetben, akik sérelmezik hogy Posta Imre korruptnak nevezi őket? Írt-e valamelyikük az ügyben bármilyen panaszt a rendőr érdekében, észrevételt?
"Két és fél év börtön a rendőrt falnak nyomó volt fideszesnek.

Molotov-koktélokat dobtak egy németországi zsinagógára


A helyi rendőrség és ügyészség közleménye szerint az eset hajnalban történt a Barmen nevű városrészben lévő zsinagógánál. A hatóságokat egy környékbeli lakos riasztotta a tűz miatt. Az eddig feltárt adatok szerint hárman dobáltak gyúlékony anyaggal töltött palackokat a zsinagóga bejárata felé. Egy feltételezett elkövetőt őrizetbe vettek, a 18 éves fiatalember állampolgárságát még nem sikerült megállapítani.

Tömeges behívók magyaroknak - Kárpátalja forrong


KészüljeTEK!

Az MVSZ sajtószolgálatának legfrissebb értesülései szerint tömegesen érkeznek a katonai behívók kárpátaljai magyar férfiak nevére. Több kárpátaljai településen forronganak az emberek.

Felújítják a Made in CzechoSlovakia márkát


Ahogy Csehszlovákiát is. Már kezdtem aggódni, hogy megint nem lesz "igazam", pedig DE! A Made in CzechoSlovakia kereskedelmi márka felújítását tervezi a prágai Ceská Exportní Banka (CEB) és a szlovák Eximbanka. A két bank együttműködési szerződést írt alá kedden Pozsonyban, amely a márka felújítását is lehetővé teszi - közölte a CEB Prágában.

Lugánói tanulmány 2.


„Hogyan lehet meghosszabbítani a nyugati befolyást és a kapitalizmus uralmát, amikor a nyugati kapitalizmus a történelemben mindvégig buborékképző gépezetként működött? … egy újabb buborék, amely méreteiben hasonló lenne a felelőtlen ingatlanhitelezéséhez, az utolsó lehet, a lélekharangja nemcsak a jelenlegi pénzügyi rendszernek, hanem a nyugati világ vezető szerepének is.

Illiberális?


Most hallottam először és arra gondoltam, hogy a következő ilyen "közkincs" az "illegitim" jelző lesz, ami miatt összerakták ezt a műszót. A wiki szerint még csak nem is nagykorú maga a fogalom. Az illiberális demokrácia, vagyis áldemokrácia, részdemokrácia, üres demokrácia vagy hibrid rezsim egy kormányzórendszer, melyben bár választások vannak, a polgárok nem ismerhetik meg a kormányzati tevékenység jó részét a polgári szabadságjogok nagyfokú korlátozása miatt. Ez a 'nyílt társadalommal' ellentétes rendszer.

TGM: Magyarországon hivatalosan megszűnt a demokrácia


Ennyit ért egy zsidó "értelmiség" az egészből. A "demokrácia" egy átverés, a hatalmi játszma egy mocskos parazita erőszaktevés a józan észen. Orsós cigány meg úgy táncol már, ahogy a maci balalajkázik, pekingi pincsi módra. Jön a "korlátozott" háború. Szombaton Magyarországon hivatalosan megszűnt a demokrácia – ezt mondta Tamás Gáspár Miklós az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Légtér


Szervusz Imre !
Nem hallgatok rádiót, de valami nagy gebasz van, mert nincs légiforgalom !! Nincs sem fel, sem laszálló gép, Imre ma elaludtam rendesen, mert nem volt gépzúgás. Te talán tudsz valamit, vagy utána tudsz nézni ? !

'Termelje ki' a család a szülők nyugdíját?


Mióta mondjuk ezt is, hogy a taknyolmány szerint sem a nyögdíj, sem a tb, nem "jár".... Lényegében a család idősebb tagjairól való gondoskodás elve kap egyre inkább teret a nyugdíjas élettel kapcsolatos elképzelésekben - ha már az állam számára nehéz a finanszírozás. Ez a gondolat köszön vissza az új ptk öröklési szabályaiban és aligha nem ugyanez az elv vezette a Népesedési Kerekasztal utódóktól és azok iskolázottságától függő nyugdíjszámítási javaslatát is.

Kína: Megszállták a Microsoft irodáit a hatóságok


Itt meg a kínai ttszolgálat... Megszállták a Microsoft Corp. irodáit Kína négy városában a hatóságok emberei; az amerikai vállalatóriás illetékesei megerősítették, hogy nyomozás van folyamatban a cégnél - jelentette a kínai média hétfőn.