Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

spartakusz
üzenetet írt!
2014.11.18
16:17
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Varrás előtt


A munkás nadrágom elszakadt, neki kell állnom megvarrni, mert kiesik a zsebből a szerszám és eszköztelen maradok. De addig is had mondom el, hogy éppen van netkapcsolat. Tegnap már a telefonom sem akart kamerázni, pedig legutóbb az étkezdében, ahol soknemzetiségű a társaság ni, mit fotózhattam le!

A CÖF kirugatná Pécsen a baloldali egyetemistákat


Uszítják a kutyaviadalra az agyatlan pitbullokat, meg a többi korcsot.
A cigány összefogás (CÖF) csakazértis birkamenetet szervez jövő hét hétfőre Pécsen

HÁBORÚBAN ÁLLUNK EMBEREK!


ERRŐL MI A VÉLEMÉNYETEK? MERT UGYE A ZSIDÓ INKÁBB MEGDÖGLIK MINTSEM VISSZA ADJA MAGÁTÓL A SZAJRÉT!

A háború elkerülhetetlensége: Az USA és Oroszország konfliktusán


A cikk Novorosszia hivatalos újságjából oroszról magyarra fordítva.

http://rusvesna.s...1412237882

kérés...


Szia Imre!
Egy kérdéssel fordulnék hozzád. Egy tag innen a csapatból bajban van. Nem nagyon ismerem én sem, csak néhány napja beszélgetünk vele facebookon. Magától nem kért volna segítséget, én ajánlottam fel hogy irok neked, talán...

Parancsra, elmeállapot!


Parancsra, elmeállapot!

Budakörnyéki Járásbíróság
Cím: 1145 Budapest, Thököly út 97-101.
2014.11.25-én 10:30-kor, 118-as ajtó.

A tárgyaláson lesz:
- Jásdi Kiss Imre a Pogári Jogokat Pártolók Egyesületének Elnöke,
- dr. Oláh Gaszton,
- ???

Aggódó lengyelek: Magyarország az egész régiót orosz kézbe löki


Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal kötött szövetsége monopolhelyzethez segíti a Gazpromot Közép-Európában – írta a vezető varsói napilap.

Pintér bűnszervezete irányítja az országot Portik szerint


Iratismertetéssel folytatódott az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság ügyében Jozef Rohác büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken. A tárgyaláson Portik Tamás elmondta azért nem tesz vallomást, mert Pintér Sándor belügyminiszter bűnszervezete irányítja az országot.

Imre, olvad a jég?


"Tel-Avivtól Washingtonon és Brüsszelen át akár Berlinig – erős kritikát fogalmaznak meg Magyarországgal szemben." -nyilatkozta ma a Kossuth Rádióban Földi László nemzetbiztonsági szakértő.

Szia Imre!


Most hallgattam hazafelé a híreket, és azt nyilatkozta a Klub rádióban Zsigó Róbert (a g-t fordítsd meg két irányba), hogy a megfelelő minőségű élelmiszer ellátás nemzetbiztonsági kérdés hazánkban! Ezekkel a szavakkal.
De szó volt másról is, hogy egy LMPs képviselő sérelmezi, hogy az oroszoktól fillérekért vesszük a gázt, és a kormány létrehozott egy céget a gáz továbbértékesítésére helyi szolgáltatóknak. Ezen cégnek csak az a feladata, hogy sokkal magasabb áron tovább értékesítse a helyi szolgáltatóknak a gázt, a saját hasznát pedig így úgy leszámlázva offshore cégekbe menekítse.

Szia Imre,


már volt téma idén és most újra terítékre hozták zsindexék (hanuka zsolt és egyéb állatfajták, pontosabban akik mögöttük állnak), ezúttal a 'gyógyászat' területét becélozva...Igazán 'tündibündik', látszik hogy nyakukon érzik a váltást...:)

Drága Nemzetem!


Kérlek légy türelemmel, míg megoldjuk, hogy további érdekedben végzett munkánk fedezete érdekében önbélontásunk árán elérhető filléreket teremtünk elő.

Nem kivánván kérdezni egyetlen lelkes honlaphasználót sem, hogy lelkiismerete szerint tiszta elvárás-e részéről a tény, hogy ingyen használja a honlapjainkat.

A pénzért magyar


Az elmúlt évek során több magánember keresett fel, segítséget kérve hasonló problémával, mivel Borbély József jogi jártasságának köszönhetően olyan körülmények között csalt ki tőlük nagyobb összegeket, mely körülmények kizárják a római jog szerinti felelősségre vonhatóságát. Az Esküdtszéki működés módot ad a valóság értékelésére, és a felelősségre vonásra.
A hatalomnak, és Borbély Józsefnek közös érdeke a Nemzet akaratából létrejött Esküdtszéki Bíróság degradálása, működésének ellehetetlenítése.

Európának meg kell tagadnia az Oroszországgal szembeni szankciókat


És akkor jewrópa ráfordul a damaszkuszi moszkva-pekingi útra...és még nem látja a végét, de vége lesz! Ennek biztosan. Európának meg kell tagadnia az oroszellenes szankciókat és meg kell értenie, hogy ezek az intézkedések nem segítik elő a békét – nyilatkozta az Oroszország Ma hírügynökségnek adott interjújában Giulio Sapelli, a Milánói Egyetem közgazdaságtani professzora, az Enrico Mattei alapítvány független igazgatója.

Amerikának elege van belőlünk


Ajvé! Már csak zizraelt és a mocskos zsidót kell a szolg-állatoknak lekommunikálni és máris tisztára keleti szél fú a biliben! Nagy játék ez, de tétje szinte már nincs is. Az Egyesült Államok világossá akarja tenni, hogy nem akarja vállán vinni az európai országokat. Ezt szokatlanul kemény hangon készül nyomatékosítani a hét végi G20-csúcson Jack Lew pénzügyminiszter.