Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

BOTOND
üzenetet írt!
2014.12.19
13:52
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Hír nyal(l)áb


Valami kóbor-hálózatra sikerült lelnem, s ugyan gyenge a jel, de míg adásban vagyok, dobok fel pár találatot. Már nagyon készülök haza. Jövő vasárnapján a tervek szerint érkezést detektálhattok. Sok újdonság nincs, a helyzet itt is egyre csak fokozódik.

Ki is az a André Goodfriend ?


Mégis? Kérdés volt? Rohadt zsidó, cia-mossad beütéssel, ugyanúgy, ahogy az "ellenlábasai", amik szintén rohadt zsidók (cigányos beütéssel) csak a cia-mossad egy másik alosztálya koordinálja őket, szabadkőműves jezsuita attitűddel.. André Goodfriend az amerikai főkonzul volt Damaszkuszban és nagyrészt ő felelt a szíriai-amerikai kapcsolatok javításáért 2009 után.

Szia Imre


A NATO Oroszország felé való terjeszkedése egyértelmű provokáció
Annyi érdekessége van, hogy Szerbia nem hajlandó csatlakozni a NATO-hoz egy EU csatlakozás okán
Link

Illumin-eszement-cion


Ez nagyon durva. Itt tartunk, hogy maga Lucifer reklámozza magát. Tudja nagyon jól, hogy mit ígérjen, amire az embereknek szükségük van. Béke, biztonság, ....... ráadásul micsoda behízelgő hangon.
És aki hisz az ördögnek, az majd megnézheti magát. A terv egy Észak-Koreai típusú minden képzeletet felülmúló diktatúra világszintű létrehozása. Addig is itt a csábítás: fogyassz, fogyassz, fogyassz. Mit mondjak, elég sátáni.
Link

Hepciás Bonifác rovat


Bonifác, örülök, hogy próbálsz némi életet lehelni a halódó, bágyadt híroldalba. Azért légy tekintettel a cikkek lefutására is, ha reakciót is vársz. Gyűjtsd össze és magyarázd meg MIÉRT...szerinted és mi is történik éppen. Köszönöm! A beküldött cikkeket ide pakoltam, ha nem baj. Lehet kiegészíteni, s legközelebb ugyanígy csoportosítani, vagy a rendkívülinek véltet kiemelni.

Oroszország be nem jelentett hadgyakorlatot tartott a NATO határ


Oroszország a Nyugat által valószínűleg nem észlelt többnapos hadgyakorlatot tartott a múlt héten a Lengyelország északi határánál fekvő, Oroszországhoz tartozó, de attól földrajzilag elkülönült Kalinyingrádi területen, ahol újból felbukkantak a nukleáris robbanófejjel is felszerelhető Iszkander-M típusú rövid hatótávolságú harcászati rakéták - adta hírül kedden a Rzeczpospolita című lengyel napilap.

300 kínai harcol az Iszlám Állam oldalán


Erről számolt be a Global Times című angol nyelvű lap, mely a Zsenmin Zsipao kiadóhoz tartozik vagyis a Kínát kormányzó kommunista párthoz. Peking már eddigis azzal vádolta az ujgur iszlamista csoportokat, hogy az Al Kaida támogatja őket, de azzal nemigen foglalkozott: mit csinálnak külföldön a kínai állampolgárságú dzsihád harcosok?

A cigányság, mint eszköz a zsidó maffia kezében


Miért is kell az országunk a zsidóknak?

Az általános vélekedés, hogy azért kell Magyarország nekik, mert itt van víz, meg minden, ami szemnek és szájnak kell. De ez csak egy szempont. A zsidók halálos veszélybe kerültek mindenhol, ahol nagy számban élnek. Izrael mindig is ellenséges közegben lesz. Egy hajszálon múlik maga a léte. Az USA minimum ketté fog szakadni és a déli területek spanyolok, míg az északiak fehérek lesznek, jobb esetben. Azonban itt is gyorsan terjed az iszlám. Még a feketék körében is, ahol sokan térnek át az új hitre. A zsidók itt is halálos csapdába eshetnek a későbbiekben. Európában Franciaországban és Nagy-Britanniában vannak jelen nagy számban.

Pánik, összeomlás. 1 euró 100 rubel!


1998 óta nem látott összeomlás

Hivatalos: Oroszország saját űrállomás létrehozását fontolgatja


Oroszország saját űrállomás létrehozását fontolgatja - erősítette meg a moszkvai sajtóban felröppent híreket hétfőn az orosz űrkutatási hivatal, a Roszkoszmosz igazgatója. Oleg Osztapenko közlése szerint a majdani űrállomásra úgy tekintenek, mint az orosz holdprogram űrbázisára. Azt is közölte, hogy a "távolabbi űr meghódítását célzó program" első szakaszát benyújtották a kormánynak.

2014. december 15., hétfő 22:47 Írta: MTI

Lavrov nem zárja ki, hogy Oroszország atomfegyvereket telepít a


Nem zárja ki az orosz külügyminiszter, hogy országa atomfegyvereket telepít Krím félszigetre. Szergej Lavrov hétfőn tett ilyen értelmű nyilatkozatot az amerikai kongresszus mindkét házában a múlt héten elfogadott, Ukrajnát támogató törvényre reagálva.

2014. december 15., hétfő 21:56 Írta: MTI

Kijevben tovább korlátozzák az áramfogyasztást


Kijev felére csökkenti az éjszakai köztéri világítás időtartamát az ország energiaellátásában bekövetkezett zavarok miatt, emellett korlátozásokat vezetnek be a bevásárló központokban és szórakozóhelyeken, hogy a csúcsidő óráiban visszaszorítsák az áramfogyasztást. Kijevben 17 és 21 óra közt nem lesz világítás, emellett a kormány arra kötelezné a belvárosi bevásárló központokat, hogy a karácsonyi kivilágítást is szereljék le, mert az ország áramtermelése már nem elegendő az efféle nem-létfontosságú áramfogyasztás fedezésére.

Az ukrán hadsereg megerősíti csapatait Donyeck környékén


A kelet-ukrajnai felkelők adatai szerint a jelenlegi tűzszünet alatt az ukrán hadsereg továbbra növeli csapatainak számát Donyeck környékén. Debalcevóba 30 páncélozott jármű érkezett. Az ukrán hadsereg megerősíti pozícióit, aknamezőket létesít tüzelőállásai előtt.

Tömeges letartóztatások Törökországban


A török hatóságok tömeges letartóztatásba kezdtek egy általános puccs előkészületének megakadályozásaként, a rendőrségi közlemény szerint több tucatnyi gyanúsítottat vettek őrizetbe azzal a váddal, hogy destabilizálják az országot és a politikai rendszer megdöntésére tett kísérletben vesznek részt.

Rakétahordozó vonatokat rendszeresítik az orosz nukleáris fegyve


Oroszország visszaállítja a stratégiai rakétaerők (RVSzN) három fajtájú csoportosítását-közölte Szergej Karakajev a RVSzN parancsnoka.