Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

BOTOND
üzenetet írt!
2014.07.30
20:19
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Tapor


Taporgunk-e? A minap a padlás egyik zugában megleltem a SZU-ból hazahozott kisbaltámat, ami inkább fejsze, olyan Gimlis hadiszekerce. Be is nyeleztem, még kellhet, ha a Gazprom és a II. ukrán front is ránk hozza a telet. Asztalunk van, tűzrevaló is és ahogy látom, egyre jobban hasonlítok apámra. Ő SZK-3-al aratott. Nekünk se ártana már a férgeket kaszálni, inkasszálni, taporgás helyett! Vagy ez itt a porta?

Folytatódtak a tüntetések a kárpátaljai utakon


www.karpatalja.ma/images/2014/07/tuntetes_30.jpg


Az utóbbi napokban sem csillapodtak a kedélyek Kárpátalján. Egyre több település női lakossága döntött úgy, hogy utcára vonul és úttorlasszal emeli fel a hangját a mozgósítás és a tömeges behívók ellen.

Háború jön Európában?


A lopásból meggazdagodott nyugati elitnek az a célja Oroszországgal, hogy vazallus állammá tegye állítja Paul Craid Roberts amerikai közgazdász legfrissebb írásában. Szerinte a Nyugat teljeséggel korrupt, a vezető réteg vagyona abból származik, hogy meglopja a gyengébb országokat, egyszerűen megveszi a vezetőit.

Üzenet: Levélrészlet egy ügyésznek!


"Ügyésznő! A 2014. július 14.-én kelt, feljelentésemet elutasító határozata miatt a felettes szervnél panasszal éltem, a határozatban foglalt indoklás tény-és iratellenessége miatt .

Magyar győztes a kínai nyílt íjászbajnokságon


Épp most tollazom a karbonvesszőket. Micsoda szinkronicitás! Mónus József magyar íjász jelentős fölénnyel győzött a kínai nyílt bajnokság távlövő versenyszámában.

(T)error & Elhárítás


Magányos elkövet-ŐŐŐ? T-errorizmus? CIA-Mossad-MI6...cionizmus, judaizmus, "jezsuitizmus"...sátánizmus, szabadkőművesség...cion bölcseinek jegyzőkönyvénél nincs jelenleg pregnánsabb anyag. Ja, a PI Klub, de ez meg nem pályázatképes. a TEK Tudományos Tanácsának folyóirata
A Terrorelhárítási Központ és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nyílt pályázatot hirdet szakmai tanulmányok készítése tárgyában „Technikai és technológiai fejlődés új kihívásai a terrorelhárításban” címmel.

Egy szélsőjobboldali hobbi-rapper lehet Ausztria új kancellárja


Labancok ezen a szinten állnak. Az ottani jóbik liberálbuzi "keresztény" bohócai..., de a népnek kell a cirkusz. Szereti a szép nőket, Paolo Coelhot és a szerbeket. Ő lehet Ausztria új kancellárja: a szélsőjobboldali Heinz-Christian Strache hónapok óta toronymagasan vezeti az osztrák népszerűségi listákat. De ki is ő valójában?

Perbe fogják Barack Obamát


Milyen "alkotmány", milyen jogkör...hisz rég rendeleti ormányzás van...itt is. A cikk vége utal rá rendesen! Illegitimá-cion? Megszavazta az amerikai képviselőház, hogy alkotmányos jogkörének túllépése - a rendeleti úton való kormányzás - miatt bírósági eljárás induljon Barack Obama elnök ellen.

Bolívia terrorista állammá nyilvánította Izraelt


Milyen izraelt? Nincs is olyan. Ja, hogy ez a lépés ahhoz, hogy tényleg ne is lehessen? A zsidót kell terroristának nevezni, mert az! Bolívia terrorista állammá nyilvánította Izraelt. Az andoki ország így tiltakozik a zsidó állam Gázai övezetben zajló hadművelete ellen. Evo Morales elnök azt is bejelentette, hogy vízumkényszert vezetnek be az izraeli állampolgárok számára.

Nyilvánossá tett dokumentumok: ISIS Kalifa Amerikának és Izraelnek dolgozik.


Kedves Imre Bátyám! Lentebb a tegnap említett, ISIS-el kapcsolatos iromány!
Áldást, Ionerai

Utálják Magyarországot a románok


Nem a "magyarokat"! Nos, ha "utálják", akkor el kell hagyniuk hamarosan a megszállt területeket. Ezt akarta a cikk jelezni. Magyarország a második legellenszenvesebb ország a románok számára Oroszország után - derült ki egy szerdán közölt közvélemény-kutatásból, amelyet az Agerpres hírügynökség ismertetett.

Cameron: Megtalálunk titeket és mindenkit hazaküldünk


Értelmezzétek csak! A brit kormány még a jövő évi választások előtt szigorítja a bevándorlásra vonatkozó feltételeket. David Cameron szerint félmillió illegális bevándorlót akarnak kitoloncolni, de azoknak is kevesebb segély jár majd, akik legálisan érkeztek az országba. Csökkentenék a segélyezés időtartamát is, a munkanélkülieknek fél év helyett csak 3 hónapig járna támogatás.

"Lélekromboló": Tilos káromkodniuk az ukrán lázadóknak


Rusz, Frank, Germán, ÚjOroszország, ÚjSzkítia, eszmék, aranykor...

Megtiltotta katonáinak a káromkodást a kelet-ukrajnai szakadár lázadók egyik vezetője, arra hivatkozva, hogy az "lélekromboló", és kockáztatja a mozgalom győzelmét. Erről a donyecki lázadók számoltak be szerdára virradóra a Twitteren.

Pont 5 éve buktattuk le a cigánygyilkos zsidókat


Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!
Remélem, az igazgatóváltás kicsit felpezsdíti ott is az életet, és a megtévesztő névhasználatuk végül valódi lesz, bár nincsenek illúzióim ezzel kapcsolatban (sem). Örömmel vettem tudomásul, hogy elkezdtek kutakodni az Őrezredes berkeken belül is, de remélem, nem csak a tisztességes kollégák megfélemlítése okán. Tegyék csak nyugodtan. Már nem sok idejük van leleplezni a nemzetellenes tevékenységet! Amiért írok, az csak a szokásos. A hozzám is eljutott információkból készítettem egy kis kivonatot, amit kérek mély tisztelettel leellenőrizni.

Bírósegg arcülep- arculat, vagy útveszejtő hebresztika?


Tegnap írtam a fővárosi törvényszékletnek, hogy nincs módomban a rendőr-zsidó-maffia rágalmazásos perlekedésre elmenni és lesz@rom a tetves zsidó ügynököket akárhol is vannak. Akkor váltam szemmé, milyen arculata is lett ennek a zusa-ban bejegyzetelt vállalatnak is. Szerintetek?