Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

HER
üzenetet írt!
2014.10.20
11:59
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Játsszunk indiánost


avagy: nekem már meszeltek! Még egy réteget kell rá tenni, de nem tud száradni ilyen időben elég jól, így félbe maradt a fehérje-szórás. A kis fehér kitántorgó törzsfőnök beszélt

Lemészárolták a zsidókat Kijevben


Igény most is van rá és nem csak ott, de most rendesen ám! francia parasztoknak elegük van az angol hadsereg sáskajárásából • Mészárolják a zsidókat Kiewben • Kicseréli az internáltakat Francia- és Németország • Ideggyenge férfiaknak gyógyír 40 fillérért. 100 éves hírek.

Obama most nem ad pénzt a halálos influenza kifejlesztésére


A Fehér Ház egyelőre felfüggesztette a víruskísérletek finanszírozását.

Szia Imre, fordítgattam ismét a honlapodra!


TÖMEGSÍROK UKRAJNÁBAN- A FELELŐSSÉG A ZSIDÓKAT TERHELI
Pénzért ölni.

Az nevet, aki utoljára nevet - Putyin megnyerheti a csatát, de a háborút nem


A történelemben nem mindig az nyer a végén, aki az elején is nyert – mondta a Bloombergnek Ryszard Schnepf, Lengyelország washingtoni nagykövete, arra utalva, hogy véleménye szerint hosszú távon Vlagyimir Putyin és orosz kormánya vesztesen jönnek majd ki az ukrán konfliktusból.

Újabb diplomáciai pofont kaphat Magyarország


Több ország diplomatája is megerősítette érdeklődésünkre, hogy komoly veszélybe került a jövőre tervezett magyar soros elnökség a Nemzetközi Holokauszt Emlékezési Szövetség (International Holocaust Remembrance Alliance – IHRA) élén.

Egykor kínai gyarmatosítók voltunk


16 évig volt Bécs és Budapest gyarmata Tiencsin belvárosának 108 hektáros területe. Bár a koncessziós zóna gazdaságilag semmit sem lendített a Monarchia gazdaságán, tény: osztrák állampolgár volt az itt élő első kínai köztársasági elnök, majd császárrá koronázott Jüan Si-kaj.

Meddig folytatódik a "Great Game"? - Putyin eurázsiai víziója


Közel egy éve annak, hogy a vilniusi csúcson Viktor Janukovics nem írta alá a társulási szerződést, és megkezdődött az azóta elharapódzó, vérontással, katonai beavatkozással, területi elcsatolással és szankciókkal járó háború Ukrajna és Oroszország között. A frontvonal azonban nem csupán az orosz-ukrán határon húzódik, attól sokkal tágabb: a NATO-tagok és Oroszország a fő ellenség; így egy megújult „Great Game” zajlik éppen.

Alexander Dugin - Identitarian Congress - előadás


Kaméleon küldi, üdvözletével együtt.

Svéd fiatalok üzenete!


Új főnöke van a cseh katonai hírszerzésnek


Jan Berount, Martin Stropnicky védelmi miniszter eddigi tanácsadóját nevezte ki a cseh kormány a katonai hírszerzés (VZ) új igazgatójává - értesült az Aktuálne.cz hírportál hétfőn. Kormánykörök megerősítették az értesülést.

Új felhőtípus alakult ki a globális felmelegedés miatt


Időjárás jelentésünket halott-ák...
A kutatók úgy gondolják, hogy csak a globális felmelegedés okozta fokozott légköri energia, a szokatlanul intenzív hőmozgás lehet képes olyan mértékű vízmennyiség koncentrált légkörben tartásához, amelyre ezeknek a felhőknek a rendkívül sötét színei utalnak.

Hangfelvétel: Zsidózik és kivégzést sürget a fideszes polgármester


Na ne má, most mé és éppen mennyi ilyen "véletlen" felvétel és ennyire "igazmondó" schwindler van még ebben a beszari tutyimutyi érdekbandában? Igen, jár a tarkólövés. Neki is. Tarkólövést kellene alkalmazni néhány liberális politikuson egy fideszes polgármester szerint, aki szerint a zsidók tartják kézben az országot, de a cigány gyereknek is kijár a pofon. Nálunk meghallgathatja a felvétel legdurvább részleteit!

Amerika segéllyel gazdagítja az Európában élő náci bűnösöket


Zsidó-náci röneszánsz. Kampóra jön a judapesti és a kijjjevi helyezett zsidajkodása is. Az Egyesült Államok a nyolcvanas években szociális segéllyel fizettek azért, hogy az USA-ban élő náci háborús bűnösök feladják amerikai állampolgárságukat, és visszaköltözzenek Európába. Az egykori SS-katonák közül már csak néhányan élnek, de még mindig kapják az amerikai juttatást.

Nevessünk, vagy..., de inkább, miért ne?


Valószínű, hogy a világ legjobb politikai viccei a szovjet-orosz viccek, és némelyik most is aktuális!