Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

multifilter
üzenetet írt!
2014.08.17
12:06
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Kész


Obeliszkek és leláncolt a korona


Hogy is van az sz illuminátus történet?

Kraszuha-4


Már megint a neonáci-t.szolgálati összefonódások!


Szia Imre!
Az alábbi is hasonló sztori, mint a tegnapi orosz-szabadkőműves-neonáci-fszb összefonódásról szóló videjó, csak ez a németeknél játszódik.

Öt éve futhat magyar gépeken a mindent látó kémprogram


Na, csak 5 éve figyeltek kémprogrammal? Micsoda szégyen! Remélem még megy a lehallgatás, kamerázás, mert épp egy pattanást növesztettem a seggemen nektek! A parlament nemzetbiztonsági bizottsága mindent rendben talált a FinFisher kémprogram használatával kapcsolatban, elismerve, hogy a gyűjtött információk visszaélésekre is lehetőséget adnak.

Szlovákia már készül a harmadik világháborúra


Ja, má' visszafordíthatatlanul elfogyott a fagyi és mégis visszanyal? Ezek is parajnások! Sokak szerint a harmadik világháborút már a vízért fogják vívni. Szlovákia egy alkotmánymódosításban tiltaná meg a stratégiai nyersanyagnak számító ivóvíz exportját.

Nem rossz!


Ő lesz Törökország új miniszterelnöke


Erre tessék figyelni, mert igen lényeges. Iszlám Állam? Bármi megtörténhet? Nagy Kurdisztán? Ahmet Davutoglu jelenlegi török külügyminiszter veszi át a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártjának (AKP) vezetését, és ő fogja betölteni a miniszterelnöki posztot is – jelentette be csütörtökön Recep Tayyip Erdogan, az elnökválasztást megnyerő eddigi kormányfő.

Magyarország hadfelszerelést küld az iraki biztonsági erőknek


Biztos? nem vennék rá mérget, de érthető miért "számolnak fel két raktárat" és települnek az Ukrán határhoz közelebb. Magyarország mint a NATO és az Európai Unió tagja hadfelszerelési anyagokat ad át térítésmentesen az iraki biztonsági erőknek a terroristák elleni harchoz – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) csütörtökön az MTI-vel.

Magyarország és a Fidesz megbüntetését követelik Merkelnél


Október! Drákói intézkedéseket követel két vezető beosztású német politológus Orbán Viktorral szemben. Azt várják a berlini és a brüsszeli vezetéstől, hogy minden eddig szóba került megtorló eszközt vessenek be a magyar kormányfő, a Fidesz és az irányításuk alatt álló Magyarország ellen.

Ujj-abb letürtőztetés


Jásdi Kiss Imrét, a bicskei egyenruhások, most vitték be a bicskei őrsre. Az oka egyenlőre ismeretlen a zaklatásnak. 2014.08.21. 13:00.

Hír-fokos


Skócia kiszavazhatja magát a NATO-ból

kitüntetés


Szervusz Imre ! Néztem az úszást, és belesodródtam a judeo 1 híradóba. Imre, már bocsáss meg a kifejezésért, de ez a hivatásos Áder verbálisan leszopta ezt a mocskos Kertészt ! Ez a tehetségtelen trágya zsidó Magyarország többszöri megalázásáért, és leköpködéséért nagyvalag rendet kapott.

Senki nem írta még le úgy a korrupciót, mint két magyar


A "magyar" bőven kérdőjeles, de a témafelvetés előremutató. Tegnap jött jelzés, hogy az álpinyótól is szabadulnának. Magyarországon meg sem akarták jelentetni a tanulmányukat a korrupcióról, az Egyesült Államokban viszont habozás nélkül közölték, és a cikkel rangos díjat nyert a két magyar kutató szociológus szerző. Itthon lényegében senkit sem érdekel, amit csinálnak, pedig az amerikaiak szerint azt írták le, amit még senkinek sem sikerült: azt, hogy hogyan működik hatékonyan egy szervezetben a korrupció.

Falus Ferenc a legbefolyásosabb zsidó segélyszervezetet elnöke


Na, és ezt nem is én írtam, se a kurutty.... Még kiderül erről a zsidóról is, hogy "orosz kém". Micsoda sakkparti. Falus Ferenc a legbefolyásosabb zsidó segélyszervezetet elnöke