Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

kakas
üzenetet írt!
2015.04.01
20:53
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

E - misszió


Lehet –e rövid távon gondolkodni? Érdemes-e hosszú távra tervezni? Kacérkodtam a gondolattal, hogy leírok pár elvetélt érzésemet sok egyébbel kapcsolatban, de csak azért, hátha írás közben jobban kikerekíti magát. Erős ellenállásba ütköztem magam. Valahogy másnak van már az ideje egy ideje és mégsem van, mert ugye nincsen. Lehet, ellopták ezt is. Amit biztosan nem, azok a terveim.

Norway to join Asian Infrastructure Investment Bank


Norvégia csatalakozik az Eurázsiai Junijóhoz is, csak még nem publikus. A vikingek átköltöznek Ázsiába, a muszlimoknak meg átadják Skandináviát, mire ide ér a jégkorszak! Jó, csak vicceltem. De tényleg. Foreign Minister Børge Brende has confirmed Norway's intention to join the Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) as a prospective founding member.

Geciségek


Közúton vonuló tankoszlop – akkor és most
Nézegettem a fényképeket, amelyek a Csehországban vonuló amerikai páncélozott harcjárművek oszlopát mutatják: a „Dragonyos Lovaglás” fedőnevű hadgyakorlatban részt vevő egység az észtországi Tapa támaszpontjáról a balti államokon, majd Lengyel- és Csehországon keresztül vonult vissza németországi támaszpontjára, Vilseckbe. Link

A megelőző lépés


2. hidegháború - Balradon megjelent (orosz szerző) fordítás

Magyarország megszállását tervezi a terrorállam


Egy zsidó-szállodát most másik váltana? Nem erről van szó, csak a "megszállás" szó a lényeges, mert ez már valós tény. Magyarország megszállása már jóval azelőtt szerepelt az Iszlám Állam tervei között, mielőtt a magyar szerepvállalás egyáltalán szóba került volna a terrorszervezet elleni fellépésben – értesült a Napi Gazdaság titkosszolgálati forrásból.

Vona lába az ajtórésben?


Micsoda összeesküvésekbe keveredtem, azt a mindenit! A szolgálatok jó kis csavart visznek a szimpla történetbeeee! Simicska Lajos megkezdte Vona Gábor pozicionálását. A Magyar Nemzetnek adott interjút a Jobbik elnöke, amelyben szinte könnyek között ismerte be, hogy ha a zsidókat bántják, akkor ő zsidó, és nem szeretne kilépni az Európai Unióból. Legalább is, egyelőre, mert nem állunk rá készen.

NATO nehézfegyverzet mehet Romániába


A NATO és Románia tárgyalásokat folytat arról, hogy Bukarest is állomásoztathassa az észak-atlanti szövetség nehézfegyverzetének egyes elemeit - közölte kedden Mircea Dusa védelmi miniszter.

A szerbiaiak kétharmada visszakívánja a sorkatonai szolgálatot


Ugye, hogy ugye? A szerbiai polgárok közel kétharmada támogatja a kötelező katonai szolgálat újbóli bevezetését, s éppen az érintettek, a 19 és 29 év közötti fiatalok támogatják a legnagyobb százalékban ezt a lehetőséget.

Budapest fele utálja a zsidókat


Már megent? A másik fele meg nem magyar. A magyarok egyharmada, a jobbikosok kétharmada antiszemita. A magyar zsidógyűlölő jómódú, városi, művelt. Milyen hatmillió?! Igaz, az arabokat meg a cigányokat még a zsidóknál is jobban utáljuk.

Feloszlatná a parlamentet az ellenzék


Hmm...
A parlament feloszlatásáról szóló határozati javaslatot nyújtanak be ellenzéki képviselők.

Öngyilkos lett Szili Katalin jogi szakértője


Én meg finn-ugor vagyok....
A hétvégén a Normafán egy erdős részen rábukkantak a január 30-án eltűnt Bezzegh Tibor Vazul holttestére.

Április 19-én "fellázad az ország"


Országos kormányellenes tüntetés lesz áprilisban.A demonstrációkat civilek és a "demokratikus ellenzéki pártok" szervezik.

Amerikai katonák az orosz határnál


Múlt héten masírozott végig Közép-Európán az amerikai hadsereg Dragoon Ride fedőnevű harcjárműkonvoja. Az amerikai konvoj, a Lengyelországban és a balti államokban megtartott rotációs hadgyakorlatok után Németországba tér vissza.

A HELLADS harmadik probalkozasa


Marcius 27-en, eppen harom nappal a 9525 Germanwings dizintegralasa utan, a Nato ismetelten tesztelt.

aurorasito.files.wordpress.com/2015/03/laws.jpg

Ezzel a csodafegyverrel játszhatták ki az ukránok a tűzszünetet


A még a szovjet időkből örökölt 2Sz7 Pion önjáró ágyúkkal úgy lőhették a felkelők állásait, hogy a 30 kilométeres ütközőzónán kívül maradtak.

Az ukrán hadsereg még a 2000-es évek elején vonta ki az aktív szolgálatból a még szovjet időkből örökölt 2Sz7 Pion önjáró ágyút. Tavaly év végén reaktiválták ezt a fegyverzetet. Azóta a kelet-ukrajnai fronton tevékenykednek.