Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

BOTOND
üzenetet írt!
2014.08.28
11:36
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Üvegház-hatás


Mást terveztem, de más áttervezte. Na jó, azt tudtuk, hogy Mártonnak (lassan le kell szoknom a Marciról, ha Embert akarok faragni a mimózából) 21-én volt a megjelenésnapja. Lényegében 20-a volt az, csak a tűzijáték miatt a bábák késtek, így Vera még ráhúzott az éjfélre negyed órát. Kapott tortát. Anyja intézte én egy sütivel el tudtam volna intézni a kérdést, de ki tudja, hogy mikor lesz erre legközelebb ilyen alkalom még egyszer.

Cigánykenyér


Bodagot vegyenek! A Romani Platni cigány közösségi étterem sikere után elindult a bodagozás. A cigánykenyeret korábban munka nélküli roma asszonyok készítik a Norvég Civil Támogatási Alap millióiból. Ha minden jól megy, pénz is lesz belőle, meg egy kis öntudat, sőt, amíg a szülők gyúrnak és sütnek, a gyerekek játszóházban és tanodában tanulnak. Például azt, hogy hova nem szotyizunk. KRUG EMÍLIA riportja.

Ma megszólalnak Budapesten a szirénák


Vaskupola is van már? Ma tartják a fővárosi lakossági riasztó-tájékoztató rendszer első szirénapróbáját, a dolog kétszázezer budapestit érint.

Az ördög karjaiban


Helló Imre! Ezt a napokban találtam az interneten. Elég jól leírja ez a cikk, hogyan uralkodik a világunk felett 300 család. Érdemes volna megosztani a többiekkel is a főoldalon, lehet rajta vitatkozni, hogy miben tévedett a cikk írója és miben nem. Én hiányoltam a felsorolásból a Habsburgokat, a Vatikánt, a Jezsuitákat és a Velencei Fekete Nemességet, meg az Európai Uniót.

Miniszterelnökség: a kormány mindent megtesz a zsinagóga felújításáért


Reméltem is! Hova tennék a meghirdetett Eu-projekten megnyert vadi új, füstmentes, fa tüzelésű kremákat? Múzeumba? A kormány mindent megtesz a miskolci zsinagóga felújítása érdekében - közölte a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára, miután bejárta a leromlott állapotú épületet.

A Romák valódi eredete


A galaxis távoli féreglyuka, mely visszavárja a cigányokat, amik egyébként zsidók, írja Ábrahám. Tezsvírek ezek a rablásban, csalásban, gyilkosságokban...., ahogy ez már eddig is világos volt számunkra! A cigányságnak, ennek az összes európai államban megtalálható népnek az eredetével kapcsolatban az idők folyamán a legkülönbözőbb legendák születtek. Nevezték őket Gypsy-knek, Gitanos-nak, Cigánynak, holott valódi nevük Roma (legalábbis a legtöbb csoport esetén; kisebb részük helyes megnevezése a Szinti).

Kutathatók lesznek az ügynökdossziék


Január 1-jéig „idegőrlő várakozásban” élhetik mindennapjaikat Szerbiában a titói rendszer besúgóhálózatainak tagjai, mert csak akkor derül ki, hogy nevük szerepel-e azokon a listákon, amelyeket 2015 első napján tesznek közzé.

A NATO felkészül az oroszok elleni harcokra


A szövetség összeállít egy nagyon magas harckészültségű alakulatot, amelyet nagyon gyorsan be lehet vetni. Ez a néhány ezer fős alakulat készen állna a beavatkozásra, "ahol ez szükséges", és tevékenységét légi, haditengerészeti és különleges feladatokra kiképzett erők támogatnák.

Öt NATO-támaszpont létesülhet Kelet-Európában


Nálunk pedig 12 NATO logisztikai kp. van, meg az egyéb zsidó előretolt helyőrségek. A NATO az ukrajnai válságban követett orosz politika miatt kiépít öt állandó támaszpontot Kelet-Európában és létrehoz egy négyezer fős gyorsreagálású alakulatot, a döntést minderről a jövő heti csúcstalálkozón hozzák meg - írta a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi német lap.

Ők a háborúk prostituáltjai


Ki minősül zsoldosnak, csak a pénz motiválhatja a külföldön fegyvert ragadó civileket vagy veteránokat? – ezekre a kérdésekre kereste a választ a Szombat reggel.

Muzsiki!


Itt a példa! Ha megértette ez a bamba, birka banda, akkor majd szól. Győzködni már nem fogom. Link

Kövér: a szülőföldhöz való jogot be kellene emelni az emberi jogok közé


Ó, be szépen hangzik és mindenki arra gondol ilyenkor, amire szeretne, de míg az ide született magyarok menekülnek, addig a tetves féreg zsidó betelepül, a "befogadott" cigány meg szaporodik, mint a patkány. Ja izraelben az oda születettnek van előjoga.

Elmenekültek a Golán-fennsíkról az Fülöp-szigeteki katonák


Nyílik a nyiladék. Hamarosan zsidó menekültek millióira számíthatunk? meg a büdös qva anyjukat, ott dögöljenek meg, ahol vannak, demokratikusan. Elmenekültek a Golán-fennsíkon lévő őrhelyükről vasárnap hajnalban azok a Fülöp-szigeteki ENSZ-békefenntartók, akiket szíriai lázadók ostromoltak órákon át - jelentette be Manilában a Fülöp-szigeteki hadsereg főparancsnoka.

Leleplezték a Google titkos drónprojektjét


Google testvér... Azért még pár gondolatot hozzáfűznék...

chemtrail (tegnap és ma)


Én tegnap is fotóztam, de amit ma is csináltak, igazán nem volt semmi! Zivatarokat ígértek. Megcsinálták az alapanyagot. Műholdak ilyenkor mit látnak? Szervusz Imre ! Be van rácsozva Budapest irgalmatlanul megint. A budai oldalon is kelet felől, és pesti oldalon is kelet felől repülnek gépek jelenleg.