Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

HER
üzenetet írt!
2014.10.26
22:24
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Szavatosság


Húzzák-vonják, tolják, tojják...és persze egyszer ez is beérik és akkor lesz majd a nagy-nagy Valami!

Iszlám pénz jöhet Magyarországra


A kínai és az orosz mellé, de a zsidóéval mög mi lösz? Oszt meg se merem kérdezni, hogy van-e olyan opció, hogy "magyarok", mert "Magyarország" nem csak közröhej, hanem közundor trágya lett mostanra. Link

Figyelmeztetés Prágából: mi is csehül járhatunk


Ékek sora a zusa mocskos zsidó az öjrópai rohadt zsidó és a többi féreg közé. Hamarosan mindenkinek extra vonzalma lészen a macira és Kínára. Korrupciós botrányra hivatkozva, gyakorlatilag puccsal buktatták meg a cseh kormányt, méghozzá amerikai megrendelésre, mert Prága megpróbálta megakadályozni Washington befolyásszerzését az országban, többek között azzal, hogy nem engedte verseny nélkül nyerni a silány amerikai pályázatot egy atomerőmű-bővítési tenderen – emlékezett vissza a tavalyi történésekre Petr Necas akkori kormányfő szóvivője lapunknak adott interjújában.

Londoni elemzők: Amerika messze lehagyja az euróövezetet


Az amerikai gazdaság továbbra is messze maga mögött hagyja a recesszió közelében járó euróövezetet, és ez a következő két évben várhatóan az euró dollárárfolyamának fokozatos eróziójához vezet – jósolták a legújabb amerikai gazdasági teljesítményadatok csütörtöki ismertetése után londoni pénzügyi elemzők.

Az idegen hangzású név is elég a hátrányos megkülönböztetéshez?


Bár Németország bevándorlási célország, a német még nem alakult a bevándorlókat igazán befogadó társadalommá, és gyakran már az idegenül hangzó név miatt is hátrányos megkülönböztetés éri a bevándorlókat – mondta a német kormány bevándorlási, menekültügyi és társadalmi integrációért felelős megbízottja szerdán Berlinben hivatala éves jelentésének bemutatóján.

Megjött az erősítés a pesti Majdanhoz?


Az alábbi fotok nem Maradék – Ukrajnában, nem Donbasszban készültek ám! Magyarországon készültek!

Ősi vírusokat támasztottak fel az USA-ban


Hétszáz éves vírusmaradványokat fedeztek fel amerikai kutatók rénszarvasok jégbefagyott ürülékében, majd a kórokozók DNS-ével növényeket fertőztek meg.

Meg harminc marines


Masik harminc ebola-gyanus amerikai katona gazdagitja olaszorszag egyik amerikai katonai bazisat.

Russia, Belarus to expand military drills in 2015 over possible threats to Union


De mi ez az "Union"? A szabadakőműves junijon, az e-jew, u-jew? Most melyik? Russia, Belarus to expand military drills in 2015 over possible threats to Union

A pápa szerint van evolúció, és ősrobbanás is volt


Sőt most is folyamatosan ősrobbanunk, de a jew-alúcijóra ne vegyetek mérget. Isten pedig nem egy varázsló varázspálcával.

Csupa jó hírek!


A kitiltást nem, a korrupciót tagadja a NAV
Az adóhatóság „nem kíván politikai csatározások részese lenni” – írták közleményükben.

Elhagyhatja Székelyföldet a román hadsereg


Direkt utalás a mire is? Nem az osztrák-magyar hadseregnek akarja átjátszani a lőteret, hanem közösségi gondokat szeretne orvosolni, mutatott rá Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármester válaszul a Kovászna, Hargita és Maros megyei románok Civil Fórumának nyílt levelére, amelyben azt kérik kormányfőtől, ne adja át a lőteret az önkormányzatnak.

Az Alkotmány KÖTELEZ!!! (Nyílt levél a Rendőrség személyi állományához!)


Jogi csűűűűr(he) csavar.
Magyarország 2011 óta Alkotmányos Válságot él meg, mert területén jelenleg 2 (kettő) állam és annak jogrendszere EGYSZERRE létezik. És a rendőrre MINDKÉT ÁLLAM JOGRENDJE VONATKOZIK! Létezik egy érvényes, az állam minden szükséges kellékével rendelkező állam. Ez a magyar nép ezer évnél régebbi alkotmányos rendje és ideiglenes alkotmánya alapján az ezer éves Magyar Állam (ideiglenes nevén Magyar Köztársaság).

Az észak-amerikai indiánok tragédiája.


Vajon ez vár ránk is???
Ehelyett Washington a beözönlő telepesek földigényének kielégítése érdekében, rasszista, civilizációs-gyarmatosító ideológia alapján, a gazdasági szükségszerűségre hivatkozva lépett fel az őslakosok ellen. Az elsődleges politikai és gazdasági célok közé tartozott tehát az USA területének növelése, a telepesek földhöz juttatása, a nyersanyagok és ásványi kincsek megszerzése. Az eszközök között szerepelt az őslakosok elűzése, deportálása, katonai legyőzése, lokális szinten részleges vagy éppen teljes kiirtása.

Kína: Magyarországnak hídfő szerepe van


Magyarország a hídfő szerepét tölti be a kínai–európai együttműködésben – fogalmazott Vang Ji kínai külügyminiszter, amikor Pekingben fogadta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert kedden. Hozzátette: bízik abban, hogy ez a jövőben is így marad.