Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

multifilter
üzenetet írt!
2014.08.17
12:06
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Kész


HUNGARY-VATICAN CONNEC(T)ION


Ezek az információk pont most futottak be hozzám! A "természettörvénye" nagy-erőkkel szárnyal... Jó lenne ha valaki magyar nyelvre is lefordítaná. Szerintem lementeni is érdemes amíg megvan.

Magyarország-Vatikán Kapcsolata összegezve.

A Benjamin Fulford X-akták


Nagy "játékos" ez a Fulford gyerek!

Emlékeztetem az olvasókat, hogy ez az utolsó frissítés, mely időben nem érzékeny kérdésekkel foglalkozik, a jövő héttől kezdve visszatérünk a világ legújabb fejleményeinek tárgyalásával.

Annak eredményeként, hogy különböző titkos társaságokkal kerültem kapcsolatba, általában tanúk jelenlétében egy sor rendkívüli eseményt sikerült megtapasztalnom, melyek csak X-akták anyagnak minősíthetők.

Ferenc pápa súlyos beteg, 2-3 éve lehet hátra


Na, nem jött össze a "keleti szarkeverés"? Feri, szerintem ne add fel, inkább tedd le. A ganédombot hiába becézgeted, attól még buzlik. Megértem én, meg valamiből meg is kell élni, de a család is rámegy...nem?
Ferenc pápa úton hazafelé dél-koreai látogatásából arról beszélt az újságíróknak, hogy súlyos betegség esetén, ha már nem tudná teljesíteni feladatait, XVI. Benedekhez hasonlóan ő is távozna. Elismerte, egészségügyi problémái vannak.

Együtt fog működni a neonácikkal az ukrán belügy


Az ukrán belügyminisztérium és a Jobboldali Szektor megállapodott abban, hogy együttműködnek a terrorizmus elleni küzdelemben – közölte Anton Herascsenko, a belügyminiszter tanácsosa.

Egy cikk utóélete, mint előétel


Unalmamban elhatároztam, hogy tesztelem a "normálisokat" és a kommentelős törvény. Itt egy tegnapi példa, hogy húzódik vissza, majd törli magát a meggondolatlan, később fontolóra vevő beszélgetőpartner. Ugye ismerős? Nem mondom, hogy menjetek és kicsit okosítsátok őket, de! Itt a cikk linkje. Link

Vegyicsikók


Egyik olvasónk küldte. "Saját fotóim. A sok vakparaszt ezt nem látja, ez szégyen." - megjegyzeteléssel. Közeliek.

A kivándorlás emelheti a hazai béreket


Erre mit mondhatnék? Ha likvidáljuk a teljes rühes patkány zsidó-cigány bandát, még több jut? A hazai munkaerő külföldre távozásának pozitív hatásaira mutat rá az MNB elemzése. Összességében jól járhatnak az itthon maradók: gyorsabban nőhet a bérszint és a termelékenység.

Index: az orosz titkosszolgálat állhat a tankügy mögött


Tudjátok követni, mert én igen. Ez már olyan "postaimrés". KGBélás felütése van a dolognak. Szóval már nyáron döntöttek az eladásról és egy 2013 év végén bejegyzett nullkilométeres cég a nyerő, majd a háborús övezet irányába mozdulnak a HK-k...és véletlenül. Anyátok! Az orosz titkosszolgálat állhat a múlt hét végi tankeladással kapcsolatos botrány mögött - írja az Index.

Hivatalosan bejegyezték a Sátán Egyházát Ukrajnában


Na végre! Vatikán után és az usa példát követve végre megmutatják magukat! Feltűnt? A fosbukon annyi emberölős (asszony), darabolós és megevős történet kering mostanában. Még el sem csitult a tavalyi sátánista gyilkosság ügye, de a közelmúltban hivatalos engedélyt kapott a működésre a Sátán Egyháza nevű ördögimádó szekta Ukrajnában.

dokument


Szia Imre, azt hittem a németekről, hogy nem nagyon látják a dolgokat, de találtam egy írást az interneten:
Link

Orbán gengszterek és sarlatánok között


Ismét szerkesztőségi cikkben kritizálta Orbán Viktort a The Washington Post.

Hír-fokos


A Tóásót vádló ügyész elismerte, hogy meghamisították a bizonyítékokat

Parragh az oroszokhoz dörgölőzne a szankciók kikerülése érdekében


Tegnap a Parragh Kft-től kaptam egy "Doki, Follow my favorite photos on Picbum!" valamit. Erre most itt van. Munkát ajánlotok, vagy mi van? Beszéljetek magyarul, vagy érthetőbben! A macihoz nem kell dörgölődni. Úgy is rátok ül. Parragh László szerint magyar-orosz gazdasági vegyes bizottságot kellene össszehívni, hogy hazánk jelezze "empátiáját Oroszországgal szemben.

250 ezer embert ér el: itt működik majd az új riasztórendszer


Ajvé! Mi baj történhetik? Ebola, chemtrail, zsidó-cigány vírus...atom és vulkáni kamu? Három nagy gyógyszergyár környékén csaknem 250 ezer emberhez juthat el pillanatok alatt a híre annak, ha baj történt, például veszélyes anyag került a levegőbe. Ilyenkor felszólíthatják az ott lakókat, hogy zárkózzanak be, vagy azonnal hagyják el az otthonukat.