Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

spartakusz
üzenetet írt!
2015.01.23
12:46
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Zárszó


Értem én, hogy el vagytok foglalva, de még nem eléggé. Ha már nem hoztátok a fegyverzetem, most már ráér. Meglátjuk Vlagyimir Vlagyimirovics milyen visszautasíthatatlan ajánlattal érkezik és annak függvényében lesz sorsotok is rendezve. Nem jó ez a hallgatásos, lehallgatásos módszer, de ti választottátok. Jobb szerettem volna rábírni az egyenes beszédre, de nem értetek magyarul. Nos, szerintem itt nagyobb vérengzés lehet, mint Dombaszban, ha nem lesz kicsavarva gyorsan a nyakatok!

Kik ezek?


A görög tavasz bedönti Európát?


Hamarosan kiderül, de felzárkózik az itteni zsidó pártos csürhe is. Figyeltem az ottani párvezetők vitáját, melyet angolul sikerült levezényelni. Kétlem, hogy tudnának görögül, de a ratyikális ottani jóbik a "nyerő". Az elmúlt hetekben megint Görögországról szólt az egyik legfontosabb vita az Európai Unión belül. Sokan az eurózóna jövőjét féltik a holnapi, előre hozott parlamenti választásoktól. Jelen pillanatban a baloldali Sziriza a legesélyesebb Athén elfoglalására - aminek beláthatatlanok lehetnek a következményei.

Itt a friss jóslat: felfordulást hoz 2015


Ez egész meleg még, annyira friss! Nekik. Igen, lesznek akik felfordulnak, a többiek meg pánikolnak és egyre inkább elválik a sz@r a májtól. Gyökeres változásokat hoz Európa politikai életében 2015 - állítják egy neves tanácsadó intézet szakértői. A hagyományos pártok és elitek olyan kihívás előtt állnak, amelynek nem biztos, hogy meg tudnak felelni.

Hitler beszédeinek kiadása nem bűncselekmény


Sőt! Adolf Hitler, a náci Németország vezetője beszédeinek kiadása nem bűncselekmény, és ezért a kiadó nem is büntethető - döntött pénteken egy cseh bíróság.

Orbán is kap jutalékot az orosz gázüzletből?


Orbán is kap jutalékot az orosz gázüzletből?
Egy rejtélyes svájci offshore cég négy éve üzletel az oroszokkal, és 50 milliárdos osztalékot fizet néhány magánszemélynek. De vajon kiknek?http://m.hir24.hu...azuzletbol

Manipulált gyógyszerkísérletek


Na, lassan már hivatalból borítja a sok idióta barom a bilit? Így ment ez már jó ideje, ha nem az elejétől fogva. Magyarországon is forgalomban lévő készítmények forgalmazási engedélyének felfüggesztését javasolja az Európai Gyógyszerészeti Ügynökség (EMA) - számolt be a Magyar Nemzet.

Koré - ahogyan emlékezhetünk rá


Koré lánya és unokajáka jóvoltából egy rövid villanásra újra velünk lehet Szilas Éva, Koré, akinek a temetése holnap, január 24-én délelőtt 10 órakor lesz Dunaújvárosban a Temető utcai ravatalozóból.

Merkel robbantott Davosban: Moszkvával szövetkezne


Tudom, hogy alfás a hír, de említésre méltó.
Aki azt várta, hogy a davosi világgazdasági fórum unalmas szócsépléssel telik majd, annak Németország kellemes meglepetést okozott. Merkel ledobta az év eddigi leghangosabb diplomáciai atombombáját. Atlantista keménykedés helyett egyenesen gazdasági szövetséget ajánlott Oroszországnak.

Oroszország melletti szimpátiatüntetés


kepfeltoltes.hu/150123/huru_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Oroszország melletti szimpátiatüntetés lesz Budapesten Putyin látogatásának napján

Kertész Imre: sok jel utal arra, hogy Auschwitz megismétlődik


Auschwitz nem "a történelem kisiklása" volt, hanem szükségszerűség, és sok jel utal arra, hogy megismétlődik; mondta Kertész Imre irodalmi Nobel-díjas magyar író az auschwitz-birkenaui náci koncentrációs tábor felszabadításának 70. évfordulója alkalmából a dpa német hírügynökségnek adott interjúban.

Szekta a "kiválasztottakért"


Egy magyar lány tapasztalata a hitgyüli margójára.

Az USA szenátusa jóváhagyta a 'hadüzenetet' Oroszország ellen


2014 december 4-én a 758-as határozattal lényegében deklarálták hadbalépésüket. Link

Szia Imre,


most olvastam, hogy Obama sem akar találkozni Netanyahu-val, és ugye van az a hír a honlapon, hogy a mossad vezetése egyeztetett Amerikával, hogy milyen szemét szélsőséges, radikális Netanyahu. Több cikk is szerepelt arról, hogy kevésbé szeretik izraelben és márc 21-én leválthatják.

Magyar-szerb védelmi együttműködésről tárgyaltak Belgrádban


Hende telavivból gyakran jár judapsetre is, így útba esik. Nem jár arra véletlen egy hibrid Princip? Lehetne melegíteni azt a kihüllő háborút! Érdekesek ezek a körök! Figyelitek? A magyar és a szerb védelmi tárca közötti együttműködési lehetőségekről, valamint az aktuális biztonságpolitikai kérdésekről tárgyalt csütörtökön Belgrádban Hende Csaba honvédelmi miniszter és szerb kollégája Bratislav Gasic.