Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

BOTOND
üzenetet írt!
2014.07.14
14:40
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Van remény!


ENSZ: Háborús bűnt követhetett el Izrael


Izrael háborús bűncselekményeket követhetett el a polgári személyek megölésével, a házak és kórházak elleni tüzérségi támadásokkal két hete tartó gázai övezeti offenzívájában - jelentette ki szerdán Genfben az ENSZ emberi jogi főbiztosa.

Sokan mennének hóhérnak Indiában


Ó gyerekek, bértelenül is, amíg lőszer, kötél a kés és a karom bírja, de félő, hogy attól is többen vannak. Rohadt zsidó-cigány banda! A drasztikusan megemelt honoráriumért már több tucatnyian jelentkeztek a hóhér hálátlan állására az indiai Kerala államban.

Politikusok és üzletemberek ingatlanjait foglalta le a koszovói államügyészség


Csak az álpinyónak több van a hóna alatt... Mintegy 30 millió euró (9,2 milliárd forint) értékben foglalta le a koszovói államügyészség különböző politikusok és üzletemberek ingatlanát az utóbbi fél évben, mert a gyanú szerint azokat törvénytelen módon szerezték - számolt be a Zeri című koszovói napilap szerdán internetes oldalán.

Hogy tisztán lásd a Tényeket és az Igazságot - South Front HU


kepfeltoltes.hu/140723/ru14_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Osszátok meg és küldjétek szét ezeket a híreket barátaitoknak, ismerőseiteknek, minden EMBERNEK! Információs háború is kőkeményen zajlik!

Kelet-Ukrajna véres harcmezővé vált, ahol profi ukrán, zsoldos katonák sokszor az ártatlan és fegyvertelen helyi lakosságot tizedelik. Ez népirtás!

Román államfő: Oroszország partnere a terroristáknak


Érzi már a szőrös talpú hazudozógép, hogy jön az a Valami! Románia szigorú gazdasági szankciókat sürget és azok határozott alkalmazását szorgalmazza Oroszországgal szemben – jelentette ki Traian Băsescu román államfő hétfőn este.

zsidók


Helló Imre! Ezt most olvastam a neten és valószínűleg már a PI klub oldalán is szerepelt ez a cikk, de az új tagok kedvéért talán érdemes újra kitenni a főoldalra, mert sok érdekes történelmi eseményről van benne szó és a cikk vége felé még egy római író "Josephus Flavius könyve is szerepel: A zsidó háború".

Mi a fenét permeteznek ezek? - What in the World Are They Spraying?


Ukrán konfliktus: Új védelmi stratégia kell Európában


Ha már kóhn-fliktus, akkor zsidó-ember... Az orosz-ukrán konfliktus következtében tartósan új biztonsági helyzet állt elő a NATO keleti határán – közölte Bronislaw Komorowski lengyel elnök a kilenc kelet-közép-európai államfő keddi varsói tanácskozása utáni sajtótájékoztatón. A vezetők egyetértettek abban, hogy újfajta, vegyes jellegű háborúkra kell felkészülni a jövőben.

Egy Norvég orvos levele Gaza-ból


Helyszín és valóság

Egyen mondás.


"A hülye paraszttal nem az a baj, hogy paraszt,..."

Hamarosan le fogják tartóztatni idősebb Busht, Benjamin Netanjah


Hamarosan le fogják tartóztatni idősebb Busht, Benjamin Netanjahut és más magas rangú nácionistát

A nácionista tömeggyilkosok, mint idősebb George Bush, Benjamin Netanjahu és összeesküvés társaik letartóztatása küszöbön áll, a Moszad és más források szerint. Ezeknek a bűnözőknek és a többi magas rangú összeesküvőnek már több mint 180 ország tiltotta meg a beutazást, és hamarosan az is meg lesz számukra tiltva, hogy elhagyják a börtöncelláikat, a források szerint.

Járványos jogtiprás


Járványok kialakulása nem kórokozók elszaporodásának eredménye. Elszaporodásukat kiváltó okot megszüntető megoldások állnak rendelkezésre. A megoldás költsége lényegesen alacsonyabb, mint napjaink gyakorlatának költsége. Megfelelő tájékoztatás mellett széles tömegek támogatnák, mint ahogy támogatják így is, tájékoztatás híján.

Saját Tasnádi ügynököt fogott a Jobbik


Ó, dehogy fogtak. Feldobtak közülük még egyet. van még ott Tasnádi is, ügynök is, sőt kiderül, hogy más nincs. KGBéla.2...stb. A Jobbik azonnali hatállyal megszüntette a párt komlói elnökének párttagságát, miután a Magyar Nemzet adatokat talált arról, hogy a helyi politikus III/III-as besúgó volt. Tasnádi László – neve véletlenül megegyezik a napokban állambiztonsági múltjával leleplezett belügyi államtitkáréval – a kellemetlen adatokat kifelejtette az életrajzából.

Cico küldte...és ajánlja nekünk


Szia Gerry!

Itt küldöm egy film linkjét...