Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

HER
üzenetet írt!
2014.10.26
22:24
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Igazság hiányában: felmentve


Nem mintha sz-ámítana, immár sokadjára, megint letöltendő felmentést ellettek az ürgehegyek. A gond, hogy vérszomjas lettem. Nem elégszem meg ezzel. Az életüket akarom és nem részletekben, hanem elejétől a végükig! Mindegyikét!

Ősi vírusokat támasztottak fel az USA-ban


Hétszáz éves vírusmaradványokat fedeztek fel amerikai kutatók rénszarvasok jégbefagyott ürülékében, majd a kórokozók DNS-ével növényeket fertőztek meg.

Meg harminc marines


Masik harminc ebola-gyanus amerikai katona gazdagitja olaszorszag egyik amerikai katonai bazisat.

Russia, Belarus to expand military drills in 2015 over possible threats to Union


De mi ez az "Union"? A szabadakőműves junijon, az e-jew, u-jew? Most melyik? Russia, Belarus to expand military drills in 2015 over possible threats to Union

A pápa szerint van evolúció, és ősrobbanás is volt


Sőt most is folyamatosan ősrobbanunk, de a jew-alúcijóra ne vegyetek mérget. Isten pedig nem egy varázsló varázspálcával.

Csupa jó hírek!


A kitiltást nem, a korrupciót tagadja a NAV
Az adóhatóság „nem kíván politikai csatározások részese lenni” – írták közleményükben.

Elhagyhatja Székelyföldet a román hadsereg


Direkt utalás a mire is? Nem az osztrák-magyar hadseregnek akarja átjátszani a lőteret, hanem közösségi gondokat szeretne orvosolni, mutatott rá Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármester válaszul a Kovászna, Hargita és Maros megyei románok Civil Fórumának nyílt levelére, amelyben azt kérik kormányfőtől, ne adja át a lőteret az önkormányzatnak.

Az Alkotmány KÖTELEZ!!! (Nyílt levél a Rendőrség személyi állományához!)


Jogi csűűűűr(he) csavar.
Magyarország 2011 óta Alkotmányos Válságot él meg, mert területén jelenleg 2 (kettő) állam és annak jogrendszere EGYSZERRE létezik. És a rendőrre MINDKÉT ÁLLAM JOGRENDJE VONATKOZIK! Létezik egy érvényes, az állam minden szükséges kellékével rendelkező állam. Ez a magyar nép ezer évnél régebbi alkotmányos rendje és ideiglenes alkotmánya alapján az ezer éves Magyar Állam (ideiglenes nevén Magyar Köztársaság).

Az észak-amerikai indiánok tragédiája.


Vajon ez vár ránk is???
Ehelyett Washington a beözönlő telepesek földigényének kielégítése érdekében, rasszista, civilizációs-gyarmatosító ideológia alapján, a gazdasági szükségszerűségre hivatkozva lépett fel az őslakosok ellen. Az elsődleges politikai és gazdasági célok közé tartozott tehát az USA területének növelése, a telepesek földhöz juttatása, a nyersanyagok és ásványi kincsek megszerzése. Az eszközök között szerepelt az őslakosok elűzése, deportálása, katonai legyőzése, lokális szinten részleges vagy éppen teljes kiirtása.

Kína: Magyarországnak hídfő szerepe van


Magyarország a hídfő szerepét tölti be a kínai–európai együttműködésben – fogalmazott Vang Ji kínai külügyminiszter, amikor Pekingben fogadta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert kedden. Hozzátette: bízik abban, hogy ez a jövőben is így marad.

India lehet Izrael következő katonai szövetségese?


Oroszország-Kína-India...és persze a zsidó is fel van fűzve a láncra. India lehet Izrael következő katonai szövetségese?Benjamin Netanjahu, Izrael miniszterelnöke szeptemberben találkozott Narendra Modi indiai miniszterelnökkel. Ilyen szintű eseményre az elmúlt tíz évben nem volt példa a két ország között.

Lengyelország meg akarja erősíteni keleti határain állomásozó csapatait


Ideje. Emlékeztek a legutóbbi "nagy háborúra"? Na, pont így. Lengyelország a keleti határain állomásozó csapatok és fegyverzet számának növelését, valamint az ottani katonai infrastruktúra korszerűsítését tervezi - közölte hétfőn Tomasz Siemoniak lengyel nemzetvédelmi miniszter, miniszterelnök-helyettes.

A korrupcióval szemben tehetetlenek a magyar hatóságok


A "hatóságok" maguk a korrupció, mi ebben a meglepő. Maffiaország-vezetés, de ez van. Ha akartok egyebet, akkor intézkedjetek. Nemcsak a külföldön korrupcióba keveredő magyar befektetőket nem üldözik elég hatékonyan, de a hazai korrupcióval szemben is tehetetlenek a magyar hatóságok – olvasható a Transparency International nemzetközi jelentéséből.

Hende: négy év alatt 50 százalékkal több fizetés a katonáknak


Az internetadó tükrében különösen érdekesen cseng a bejelentés, főleg, hogy Orbán állítólag pont a rendvédelmi szervek béremelésére találta azt ki.

Amerikai közvetítéssel folytattak párbeszédet az autonómiáról az RMDSZ székelyföldi vezetői


A leosztott cinkelt lapok, műbalhék. Kolozsvár/Sepsiszentgyörgy, 2014. október 27., hétfő (MTI) – Amerikai közvetítéssel elkezdődött, Székelyföldről szóló román-magyar tárgyalásokról számoltak be hétfőn egy sajtótájékoztatón Sepsiszentgyörgyön a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) helyi vezetői.