Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

spartakusz
üzenetet írt!
2015.05.24
08:39
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Betyárkodás


Csattogtattam kicsit, a lyányom meg suttyomban megörökítette. Sajnos a hang lemaradt, de hallottatok már ilyet. Csitt-csatt, bár ez még csak az én ostorom, nem Isten Ostora, bárrrr...

Egy volt CIA tanácsadó sötét képet festő interjúja Magyarországról


Sokkal erősebb rejtett erők állnak Magyarország mögött, mint addig képzelték.

Kína: megmozdul a világ legnagyobb hadserege


Butaság. Béke van, ezt mindenki tudja! Vagy nem? Várjuk a békafenntartókat, csak nehogy kipás zsidó kínaiak legyenek! A kínai hadsereg nem indít elsőként támadást, de megtámadása esetén ellencsapással válaszol – fogalmaz egyebek mellett a Kína „aktív védelmi” stratégiáját felvázoló, kedden kiadott, viszonylag szűkszavú Fehér könyv.

Börtöntúrával nevelik a helyi vezetőket és a házastársukat


Így mutatják be, hogy mi a bevált szokás a vezetőkiválasztásban. A börtön nagyon jó alapanyagot biztosított az alkalmas vezetők kiképzésére és beillesztésére a picopata parazita csapatba. Persze most másról van szó! Hm... Hupej tartományban – számolt be a fejleményről a China Daily című angol nyelvű napilap hétfői összeállításában. A cikkből az is kiderült, nem csak itt történt ilyen formában kísérlet arra, hogy a kísértésnek kitett rétegnek elvegyék a kedvét a visszaélésektől, a korrupciótól.

Mgekaptam az új felszerelésem! Tetszik!


Igaz, még nem vettem át, de a dublőrömön jól mutat.Link

Az elnökválasztás után a radikalizálódástól tart a lengyel sajtó


Aki dudás akar lenni, liberálbuziból nemzeti ratyikálissá kell lenni! Nem nézem hibridnek, de a neje nem kicsit gyanús. 10 éve még Duda (ősi lengyel családi név és ne röhögj!) a liberálisok szekértolója volt! Az ottani jóbik zsidajok gyűjtőhelye. Ukrajnának nem ezzel, de amúgy is lőttek. Miután Andrzej Duda megnyerte a lengyel elnökválasztást, a lengyel kommentárok a kormányzó Polgári Platformot hibáztatják, a liberális Gazeta Wyborcza főszerkesztője, Adam Michnik szerint pedig a lengyelek többsége elégedtelen a "független, stabil és demokratikus Lengyelország" modelljével.

Háborúra készülnek az oroszokkal a finnek?


Az annunakikkal, de ezt nem tőlem hallottátok, mert feljelentelek rágalmazásért a Nibirui Döntőbíróságon! Erősíti a finn hadsereg tartalékos katonáinak és tisztjeinek készültségét a finn védelmi minisztérium. Az észak-európai államok attól tartanak, hogy fegyveres konfliktusba kerülhetnek Oroszországgal az ukrán válság miatt feszültté vált nemzetközi helyzetben.

A Zsűri Nagydíját nyerte Cannes-ban a Saul fia


Végre! Lehet egy holokoszttal több? Kiderült, a fesztivál második legrangosabb díját, a Zsűri Nagydíját nyerte el a Saul fia Cannes-ban. Nagyon rég izgulhattunk ennyire egy cannes-i díjkiosztó miatt. Nemes Jeles László drámája, a Saul fia a rendkívüli fogadtatása miatt nagyon komoly esélyese volt a legfontosabb díjaknak. Ekkora sikert utoljára 1984-ben ért el magyar alkotás. Az Arany Pálmát meglepetésre a Dheepan, Jacques Audiard kapta.

Kemény vád: a liberálisok taszították öngyilkosságba Európát


A várakozásokkal ellentétben nem a muszlimoknak, hanem az európai liberálisoknak lehet okuk megsértődni Michel Houellebecq Behódolás című regénye miatt. A francia író most magyarul is megjelent kötete szerint ugyanis földrészünket ők taszították öngyilkosságba. A csütörtöki Heti Válaszban hazai liberálisokat szembesítettünk a váddal. Címlapsztori!

Írország történelmet írt: igen a melegházasságra


Végre! Ugye örülünk? Vagy mégis? Európa és a keresztény segg! Hivatalosan is kimondták, győztek az igenek, engedélyezni kell az azonos neműek házasságát. Nyugat-Európában utoljára itt törölték el a homoszexuálisok nemi kapcsolatát bűncselekménynek minősítő törvényt, s 22 évvel ez a világon az első olyan ország, ahol népszavazással hagyták jóvá az azonos neműek házasságát.

Csak a lényegre koncentrálj(unk).


Innen bemasolok egy reszt, peldanak: Link
A legenda szerint, ezeknél a kényszerítő eseményeknél a szovjet katonák a civilek megnyugtatásaként ismételgették a ... (átírva malenykaja rabota, magyarul: kis munka) orosz kifejezést, amivel azt próbálták elérni, hogy a civilek megnyugodjanak, hogy munkájukra csupán rövid ideig lesz szükség.

Szerintetek ez tényleg így működik?


Az emberiséget kontroláló három vallás Babilonból.


Óriási fordulat a világban: tényleg a víz a legfontosabb nyersanyag


Hú, de meg vagyok lepődve! Micsoda fordulat! A globális klímaváltozás és a növekvő édesvízhiány alapjaiban rendezi át a biztonságpolitikai gondolkodást a nyugati világban. Az amerikai haderőnek az új felállás szerint már a tervezés szakaszában is figyelembe kell vennie a klímaváltozást. Magyarországon 2000-2012 között az aszállyal érintett területek aránya több évben is jelentősen meghaladta az 50 százalékot.

Foreign Policy: kezd a helyzet ronda lenni Magyarországon


Kezd a helyzet ronda lenni Magyarországon – írja a Foreign Policy amerikai külpolitikai szaklap. Megállapítja, hogy Orbán Viktor, aki tavaly meghirdette az illiberális nemzetállamot, megint bírálat tárgya, ezúttal liberális politikusok és emberi jogi szervezetek részéről, mivel szélsőséges álláspontot foglal el a bevándorlás ügyében és visszatér a halálbüntetés kérdéséhez.