Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

UltiMate
üzenetet írt!
2015.06.29
01:33
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Adassék, vagy attasék?


Kitört a nyár! Sőt, ez valami afrikai hőhullám, vagy afrikai hullám….hőőőő? Melegek vannak, pedig pár napja még hidegek voltak. Lassan a háború is betörhetne, márt már kitörni kitört, csak még ez nem mindenkinek nyilvánvaló. Jól alakulnak a dolgok.

A legfontosabb szerelmi tanácsok legényeknek nagyapáinktól


Szia, most hallgattam czeizel endrét, hogy a magyar nyelvben nincsenek a szexre kifejezések, és, ez milyen nagy baj, mert hogyan beszéljen erről szépen az apa a fiával...azt mondja nincsenek a prűd magyar nyelvben erre szavak. Még hogy nincsenek! (miközben az egyik fia búza). Nem véletlen készült az interjú, a buzifesztivál előtt. De hallod, jó lenne, ha a mostani pasik csak ezt a pár tanácsot megfogadnák, amit nagyapáink mondtak...., bátyám küldte:...

Egy fokozattal feljebb léptünk!


Közösen gyárt fegyvert Lengyelország és Szlovákia


Varsói Szerződés, KGST... Ewa Kopacz lengyel és Robert Fico szlovák miniszterelnök hadiipari együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot írt alá pénteken a sziléziai Siemianowice Slaskieben.

Atombombát robbantott az IMF


Na, már az imf-es rohadt zsidó bandának is van atomgombája? Majd bexartam, már figyeltem a vegyifelhő-sugárzást...de csak kacsa volt és hápogott. Beismerte a valutaalap, hogy Görögország adóssághelyzete fenntarthatatlan, ezért a hitelek átütemezésére, sőt ezek elengedésére is szükség lehet. A szakértő szerint ezzel elismerték azt, hogy a Szirizának mindvégig igaza volt.

Pentagon: növekvőben van az esélye egy nagy háborúnak egy nagyobb hatalommal


De csak "kicsit"....és "valamelyik" nagyobb hatalommal. Annumakik? Csak kérdeztem. Nukikukik? Az amerikai védelmi minisztérium 2011 óta először frissítette a nemzeti katonai stratégiát; a Washingtonban ismertetett dokumentum szerint “kicsi, de lassan növekvőben van az esélye egy államközi háborúnak egy nagyobb hatalommal”.

Nyugatra távozottak!...Az Isten verjen meg titeket!


Gyuri már túl van az őrület határán, de neki ehhez el se kellett menni. Pedig tán jobb lett volna. Na mindegy, ő is kaptafára akad torockai zsidó "haverjával", vona-zazrival, morvaival és a többi zsidajjal...
Budaházy György 23 órája · szerkesztve ·

Mistral rakétákkal ment drónra a honvédség éjszaka


Na, legyen egy ilyen is, ha már készülünk a békára! Először lőttek éjszaka a Magyar Honvédség Mistral légvédelmi rakétarendszerével. A csehországi Boletice lőtéren megrendezett Tobruq Legacy 2015 nemzetközi hadgyakorlatról egy exkluzív, hosszú expozíciós felvétel tanúskodik, amely megörökítette a rakéta repülését célja, egy magyar építésű Meteor–3MA drón felé.

Iszonyú mennyiségű mérgező sót adott el a kínai bűnbanda


Ipari felhasználásra szánt árut csomagoltak újra, majd adták el élelmiszerboltoknak és éttermeknek.

Romagyilkosságok Felmentették a katonai elhárítás tábornokait


Milyen feltételekkel született meg az alku? Agyonlövetném mindet kérdés nélkül! Bár seggen találnák el, ha oda céloznának. Nem követtek el közokirat-hamisítást a katonai elhárítás tábornokai a romagyilkosságokkal összefüggésben – mondta ki a Fővárosi Törvényszék.

Nem vásárol több gázt Ukrajna Oroszországtól


Eztán hivatalosan is Magyarország szállítja a gázt Keletre és fizetünk is érte? Zsidók közt már csak így megy! Szerda délelőtt az orosz Gazprom elzárta az ukrajnai gázcsapokat, miután a feleknek nem sikerült megállapodniuk az unió közvetítésével zajlott bécsi tárgyalásokon. Azon az áron, amelyen az oroszok ajánlják, az ukránok nem akarnak vásárolni.

Putyinék teljesen hülyének nézik az orosz diákokat


Ennyi erővel néven is nevezhetik a zsidót! Ez már majdnem holo-koszos okítás is lehet, csak más-képp!
Az orosz védelmi minisztérium javaslata szerint a „színes forradalmak” elleni küzdelemre oktatnák az orosz egyetemek, főiskolák valamennyi diákját – írta csütörtökön az Izvesztyija című orosz napilap.

Izraelből finanszírozzák a menekült inváziót?


Amiről Imre is beszélt. Az elterelő hadművelet, hogy míg másfelé figyel a nép, addig szépen suttyomban ránk telepítik az izraeli zsidókat. Míg mi a négerekre figyelünk szép csendben feltöltik a Magyarországon épült...

Ebola, kolera, hastífusz.


...Hatalmas a tét, élet vagy halál kérdése, hogy végre történjen már valami, valami olyan össznépi ellenállás, lázadás Európa szerte, ami véget vett ennek az őrületnek. Ez így már nem mehet tovább!

Nem vették komolyan


Kulcsfontosságú információk vizsgálata maradt el a tizenöt évvel ezelőtt kivégzett bróker, Reichardt Ignác megölése után indult nyomozásban – értesült rendőrségi forrásból a PestiSrácok.hu. A márciusban leporolt, a napokban október végéig meghosszabbított nyomozás informátorunk szerint korábban azért is zárulhatott eredménytelenül, mert az akkori magas rangú rendőri vezetők szándékosan próbálták hátráltatni a gyilkosság felderítését.