Posta Imre weboldala

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

BUZOGANY
üzenetet írt!
2014.04.20
17:44
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)
.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - továbbra is elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala

Letölthetö / jobb egér bill./ "Izrael népe - felsöbbrendü zsidóság mp4 formában: Link (108MB)
..................

Éllel szemben


Ezt csak úgy sebtében raktam össze nekTEKnek, hátha az allergiás időszakot könnyebben vészelitek át. Hamarost Hús-vétózhatunk, ahogy azt már sokszor jeleztem, de nem én idéztem elő. Az idei tavasz t szíverősítő és derékegyenesítő nélkül sokan nem úgy élik meg, ahogy embernek illenők. De hol van még a kezdetek vége?

RÉGI IDŐK NAGY BŰNÜGYEI


Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Parlamenti munkacsoportot terveznek létrehozni annak érdekében, hogy feltárják, milyen kapcsolatot ápolhatott az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója Portik Tamással, a ’90-es évek olajügyeinek főszereplőjével, akit a rendőrség - felbujtóként - több leszámolásos gyilkossággal hozott összefüggésbe. Egyre többen vélik úgy, a titkosszolgálat segítséget nyújtott a magyarországi szervezett bűnözés több vezető alakjának. Ez a vélekedés azonban nem teljesen helytálló. Ugyanis a szervezett bűnözést maga a titkosszolgálat hozta létre hazánkban.

Klímafegyver


Na végre! Elkezdték tolni az "összeesküvés-gyakorlatot" macisajték is! Link alatt képek és tömény "paranoia".

Figyelmeztet a német elhárítás: nagyon aktív az orosz titkosszolgálat


Fokozott orosz hírszerzési aktivitást tapasztal a német alkotmányvédelmi hatóság, a szervezet szerint Moszkva az ukrajnai válság miatt a Nyugattal kialakult konfliktusban egyre inkább támaszkodik a polgári külföldi hírszerzésre (SZVR), amelynek németországi próbálkozásait rendkívüli naivitással fogadják a megkörnyékezett személyek - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap.

Vajon miért építettek a semmi közepébe egy piramist, HAARP-al és egy reptérrel az amcsik?


Angolosoknak.Már Bush előtt kész voltak a tercek de a megvalósítással még várni kellett,de végül elkészült.Furcsa piramis "szemekkel".
Link

A nap kamuhíre


Ma reggel Oroszország államfője rendkívüli és váratlan sajtótájékoztatót tartott. Bejelentette, hogy nyíltan hadat üzen a NATO tagállamainak és, hogy fegyveres erőkkel be fog vonulni Ukrajna területére mivel kezelhetetlenné váltak az ottani lázongások amit az Európai Unió pénzel.

FERENC PÁPA: „NEM VAGYUNK EGYEDÜL” (részlet)


Ferenc pápa az ufokról, mind ez húsvét alkalmából. "Apa kezdődik, kezdődik,kezdődik",nem fiam csak folytatódik.

Ebből még nagy botrány lesz! - újabb porszem a gépezetben


Mé' nem jön ide egy "német" stáb? Elmondom én nekik, mi van, csak hát ugye ezek szépe össze vannak fésülve. Egy német tv-stáb hazánkban a magyarországi szociális helyzetről forgatott. A felvételek egyik helyszínéül Salgótarjánt választották, ahol magát a közmunkaprogramot és annak néhány szereplőjét szerették volna bemutatni.

Milliárdokat kerestek


Welsz-ügy – Pénzmosó piramisjáték
Welsz Tamás és egy hozzá kapcsolódó, egykori hatósági személyekből álló csapat milliárdokat keresett azzal, hogy segítséget nyújtott bajba került vállalkozóknak „megúszni a vagyonosodási vizsgálatot”, illetve csökkenteni a „túlságosan nyereséges” vállalkozások adóalapját

Kirill Pátriárka húsvéti üzenete


Az Emberiség dehogy győzött le bármit is, leginkább a butaságot nem. Az ellenség meg a "zsidó" és gazdái, kollaboránsai, kár is ezt Rogozinozni. Azért szeressétek egymást gyerekek! De ne vigyétek túlzásba, ahogy eddig se! Kirill pátriárka Húsvét alkalmából köszöntötte az Oroszországban és külföldön élő keresztényeket.

Hitler zsidó kollaboránsai - I. - "Add, hogy a gojok kezébe kerüljünk, csak ne adj minket zsidó ügynök kezére!"


Zsidó-zsidónak volt farkas a lágerben.
Nem másoltam be , mert a képekkel van illusztrálva az oldalon. Rendesen össze van szedve.
Link

Ez mar hivatalos Oroszorszag teljesen betiltja a GMO-kat.


Érdekes lehetett a megegyezés Oroszországgal Genfben?
"Ha az amerikaiak szeretnek GMO termékeket fogyasztani, akkor hadd egyenek. Nekünk nem kell ezt tennünk; van elég területünk és lehetőségünk organikus élelmiszerek termelésére." - Medvegyev

Vona Gábor ugrik, ha Patrubány Miklós csettint.


Van-e valóság alapja ennek a történetnek, mert ha igen akkor gond van, ha nincs akkor is...

!


'Zsidót és kutyát nem szolgálunk ki'


Megrendítő kiállítás vándorol a fővárosban iskoláról iskolára. A tablók az egykorvolt óbudai zsidó elemi iskola elhurcolt és megölt tanulóiról és tanárairól szólnak.