Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

BOTOND
üzenetet írt!
2015.03.04
03:32
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Hurok


Itt némileg nemileg is buroknak érzem magam a büröklével telt kotliban kotlok, költeményt sem ötlök s homlokom ráncai csak gyűrnek. Egyébként minden remek, de a minden már nem érdekkel érdekel így semmi az. A napok telnek a munka halad az erőm gyarapszik, testem fogy. Hiányát csak hiányomnak szenvedem. Még két hét.
Írjak egy mélyebb elemzést, vagy nyomjak még ötven fekvőtámaszt, s így legyen ma már ezzel eddig a háromszázadik? Csá-bitó kísértés, de nem dőlök be többet az „intellektuális” vonzalmamnak. Hideg van, hidegen hagyom hát, hát ha kihűlve jobban hat.

Lengyel-ukrán biztonságpolitikai együttműködési megállapodást írtak alá Varsóban


Semi nem az, aminek látszik! Kiitták a "keserű poharat". Együttműködési megállapodást írt alá csütörtökön Varsóban Olekszandr Turcsinov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács vezetője, valamint Stanislaw Koziej, a lengyel Nemzetbiztonsági Hivatal (BBN) főnöke.

Izraeli katonák jöttek 2006 őszén Budapestre


Frissítsük fel a memoárunkat! Százhúsz izraeli katona érkezett Magyarországra nem sokkal a 2006. október 23-i összecsapások előtt, hogy "rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzen" – derül ki a Stratfor amerikai hírszerzési cég elemzőinek összeesküvéselmélet-szerű elemekben gazdag levelezéséből, amelyet a WikiLeaks ma közölt. A WikiLeaks 2012-ben kezdte meg a birtokába jutott mintegy ötmillió straforos e-mail publikálását.

NÖVELI, KI ELFÖDI A BAJT


Nagy Bandó András nyílt levele Lázár Jánoshoz

A Bibblia nem egy szent konyv...


Amerika allamfoi es a legfelsobb tanacs tagjai a Bibliara teszik le eskujuket. Ha az Iliaszra vagy az Odusszeara eskudnenek, az eskunek ugyanannyi erteke lenne.
Mindannyian ugy gondoljuk, hogy az Iliaszra vagy az Odusszeara tett esku erteke egyertelmuen nulla.
Pontosan.
/Mauro Biglino/

https://www.youtu...sg9i1wKDSo

Lengyelország Oroszország ellen fegyverkezik


Az ukrán válság kitörése óta a lengyel politikai osztály a hadsereg megerősítésének lázában ég és a kijevi fegyverszállítások mellett száll síkra.

Dr. Kriston István ügyvéd európajogi (pénzügyi) szakjogász .


Devizások miért nem jutnak előrébb...?

Lemondott az Igazságügyi Minisztérium államtitkára


"Bizalom helyreállítása"? A qva anyátokat, majd csak az összes rohadt mocskos zsidó és hazaáruló likvidálása után! Ezt már elqrtátok! Hiába menekültök! Össze lesztek mind egy szálig szedve, mocskok! Benyújtotta lemondását Patyi Gergely, az Igazságügyi Minisztérium (IM) igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán. Ezt az államtitkár tudatta az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Zsidót kergettek svájci szurkolók


A svájci FC Luzern szurkolói érdekes performanszt szerveztek St. Gallenben.

Falvakat adhat át Csehország


Így megye-z! 64 vármegye és Nagy Magyarország...egy csettintésre! Persze a zsidó-cigány bandát bele kell építeni az "alapkőbe". A cseh–lengyel országhatár kiigazításáról tárgyal Prága és Varsó – írta a Mladá Fronta Dnes című cseh napilap szerdán.

A Magyar Honvédség munkavállalók jelentkezését várja!


Készülnek Kárpátaljára? Régi mániám.... hogy is van tovább?!
A Magyar Honvédség munkavállalók jelentkezését várja
elsősorban lövész, tüzér, felderítő, díszelgő kategóriás gépjárművezetői engedély megléte esetén gépjárművezetői munkakörökbe.

Vallástörténelmi éretségi tétel.


A hazugság oktatás tipikus példája.

Kétharmados szavazás: a Jobbik szerint fenyegetések miatt nem szavazott ma képviselőjük


Teljes az apátia? Még van aki beveszi? Persze zsarolják ezek eleve keresztül-kasul egymást, de ez is már az elején le volt zsírozva. Ajánlatom: akasszuk fel mindet! Persze demokratikusan, illiberálisan! Nincs semmilyen együttműködés a Fidesz és a Jobbik között – jelentette ki Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője keddi sajtótájékoztatóján, közölve: Apáti István azért nem vett részt a keddi parlamenti szavazásokon, mert halálos fenyegetéseket kapott a "helyi cigánymaffia" tagjaitól, ezért családjával maradt.

Kitalált történelemmel építik az európai identitást


Dávid a bula fia? Milyen csából bújtatták elő ezt az ősszaxont? Ki találta ki és nyomtatta, lektorálta és persze kussolnak róla..., na soroljad fijjjam Dávid! Azt a rohadt szabadkőműves fajtátokba az Isten össez nyilát verje belé! Eltorzított történelemképpel népszerűsítik az uniós integrációt az iskolásoknak – állítja David Abulafia, a Cambridge Egyetem professzora. A történész szerint az iskolai tankönyvek félrevezető képet festenek az európai állampolgárságról, mintha az európai egység történelmi hagyomány lenne.

'Irtsd a szar zsidót' - játszótérgate Ferencvárosban


Na de hölgyeim, mi a 'geci' folyik itten? Holnap már nem játékből és nem is csak felszólíásra, hanem önként és kötelezően? Csúnya szavak és liberalizmus miatt nem voltak hajlandóak elolvasni egy írást Ferencváros képviselői. Így aztán nem is történt semmi, a gyerekek továbbra is életveszélyben csúszdáznak és antiszemita kapuk között fociznak. Segítünk: megmutatjuk, elmagyarázzuk.