Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

Julia
üzenetet írt!
2015.09.02
21:33
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

Köz-éledek


Megvan a jegy, hétfőn otthon leszek. Itt hirtelen befejeződött a sürgős munka. A szolgálatoknak most lényeges lehet, hogy ott legyek a közelükben, mert itt ők voltak a közelemben a Parlament lépcsőjén az oroszlán és a béka segge alatt.

Figyelmeztetés a bevándorlókról - de nemcsak budapestieknek !


'Ennek a fele sem vicc, és ez lesz itt Magyarországon is, ha ez így megy tovább.
Még hozzá a rendes lányok, sőt a fiúk is kivannak téve a nemi erőszak veszélyének! Egyszerűen mész az utcán, és leszólít mint a cigány, csak nem azt mondja, hogy adj egy cigit, hanem azt, hogy basszni akarok veled! Iszlám ide, iszlám oda, ezek megkeresik szívbaj nélkül a lyukat az emberen: ha lány, akkor elölről, ha fiú, akkor hátulról...

Rasszista Hollandiára panaszkodik az ENSZ


Bár számítani lehetett rá, hogy az ENSZ elmarasztalja Hollandia nem hatékony diszkriminációellenes intézkedéseit, a legnagyobb Benelux állam vezetését is meglepte a világszervezet megkülönböztetésellenes bizottságának jelentése, mely gyakorlatilag minden vizsgált kategóriában leminősíti az országot.

Tucatnyi rendőri vezető ellen zajlik eljárás korrupció miatt


Nyolcan vádlottak, négy személyt még csak gyanúsítanak. A nyomozó ügyészségek jelenleg tizenkét olyan ember ellen folytatnak eljárást, akik a terhükre rótt korrupciós bűncselekmény vagy hivatali visszaélés elkövetésekor vezető beosztású rendőrök voltak – ez derül ki a legfőbb ügyész válaszából, melyet Tukacs István MSZP-s képviselő kérdésére adott.

Kedvcsinalo a külföldi munkavallalashoz


Tények, számok..

Már nem kérdés, hogy jöttek-e terroristák


Már rég itt vannak, és elsődleges feladatuk a hálózatépítés, a kapcsolatok kialakítása, az itt élő másod-, harmadgenerációs bevándorlók beszervezése - mondta a titkosszolgálati szakértő az M1 reggeli műsorában.
Elemzések szerint az Európába - például hazánkon keresztül is - érkező muzulmánok között a múltjukat eltitkoló terroristák is vannak, akik miatt indokolt volna a menekültek hátterének sokkal alaposabb vizsgálata. Az EU határőrizeti szervének 2015-ös jelentése elismeri: nem tudják kiszűrni sem a migránsok közé rejtőzött terroristákat, sem a szíriai-iraki műveletekből a nyugati országokba visszatérőket.

Bevallotta: ügynök volt a világhírű író


Tes-sékel, tes-sékel, csak most csak önöknek kitálal Tálas, Kanalas és Orsós, Ármin és Ábel, Mozes és Dávid...ne hagyják ki, szenzá-ción! Frederick Forsyth, A Sakál napja című bestsellere szerzője önéletrajzában felfedte, hogy több mint 20 éven át a brit hírszerzés, az MI6 ügynöke volt.

Kémek Cambridge-ből


Orbán-Soros -GBBéla...Morvai...és hosszú a halállista... Cambridge elit egyetemének több remek képességű brit hallgatójából a harmincas években befolyásos ember – és szovjet kém lett. Jóllehet többen homoszexuálisok és/vagy alkoholisták voltak, nem zsarolás folytán álltak Moszkva szolgálatába: önként, a náci veszélytől tartva lettek hazaárulók. Mai szemmel nehezen érthető a bizarr történet, amelynek minden szereplőjét, fordulatát máig sem ismerjük.

Pára-kaput a zsidókra !!!


nem is rossz az ötlet !!! :-)
Ízléstelennek és felháborítónak tartja az Auschwitzi Látogatóközpont néhány izraeli látogatója az egykori haláltábor bejáratánál felállított párakapukat, amelyeket a rendkívüli hőhullám miatt helyezett ki a múzeum vezetése. A látogatók szerint a kapuk azokra az átalakított zuhanyokra emlékeztetnek, amelyekkel egymillió zsidót végeztek ki a második világháború idején, írja a Jerusalem Post.

Einstein Izrael miniszterelnöke?


Igaz, még 1952-ben kérték fel a zsidók a zsidót erre a "tisztségre"...de elutasította. Azért már érthetőbb, miért favorizálják a mai napig is, nem?

Új NATO-hadosztály született


Remélem ti is örömmel fogadjátok ezt a korszakos hírt. A román főváros legnagyobb szárazföldi hadosztálya hétfőtől a NATO Délkeleti Nemzetközi Hadosztályaként folytatja tevékenységét, amelynek irányítását egy boszniai és afganisztáni békemissziókban edződött katona, Ovidiu-Liviu Uifaleanu dandártábornok vette át.

Videó: Újabb pokoli robbanás Kínában


Hibridek háborúja! Na ki köt fogadást, hogy mikor és hol robbantanak, válaszcsapásként, vagy a saját Triádjukat számolva fel. Saját? Eh! Újabb nagy robbanás történt egy kínai gyárterületen hétfőn késő este. A robbanás a Sandong tartománybeli Dongying városát rázta meg. Egyelőre nem tudni, mi okozta a robbanást, amelyenk az első hírek szerint egy halottja van.

10 ok, hogy miért kell elutasítanunk a menekülteket


1. Sokkal együttérzőbb a menekülteket a nyugati országokon kívül elhelyezni, közelebb a hazájukhoz, mivel így ugyanannyi pénzből sokkal többüknek tudunk segíteni.

Alja-alja-alja de nem a legalja.


Íme az új hivatalos magyar utónevek - mi történik itt?

Levél a Honvédelmi Miniszternek


A „deviza alapú” hitelezéssel egy olyan, Ön által is bizonyára ismert össztársadalmi problémával összefüggésben érintett a Magyar Honvédség személyi állománya, amelynek nem csak az állomány tagjai érintettek, hanem végső soron maga a Honvédelmi Minisztérium is áldozata lett.