Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR SENKI NE IRJON BE ÚJ HOZZÁSZÓLÁST


Tisztelt hölgyeim és uraim, barátaink és ellenségeink, kicsik és nagyok, nagypapák és nagymamák, kismamák meg nagyfiúk és macsók és szeretetrezgõk, valamint hívõk és hitetlenek, civilek és szolgálatosok, szûkszemûek és csavart pajeszúak, oktondiak és okosok, no meg okoskodók és bugyuták persze a mindentudók és mit sem értök is...
Ezennel hivatalosan bejelentem, hogy megint elérkeztünk egy naphoz amikor az itt látható oldal befejezi ténykedését... helyette - jogfolytonosan a http://postaimre.magyarnemzetikormany.com veszi át a staféta botot.
Miután ez a webcím már be van járatva, holnap estétõl átirányítom az elõbb írt címre Ez az oldal pedig harmadikként bekerül az eddigi Archív weboldalak mellé.

A mór ...


megtette eddigi kötelességét, de miután még nem fejezte be a dolgát így folytatólagosan az új weboldalon megtalálható lesz.
Ameddig világ a világ - esetleg nem egészen addig.

Ha hétfõ akkor ... de ezt már írtam.

Világosság az elõtérben a pokol.


Soros azokat is elhozná, akik még el sem indultak


Évekkel ezelõtt, már 2010-ben létrejött az a Soros Györggyel összefüggésbe hozható honlap, amely az Európába tartó migránsoknak ad tanácsokat, miként juthatnak el a kontinens egyes országaiba.

Ali Baba és a 40 rabbi


Ez az az írás, aminek nem kellene megszületni, de léten-nyomon utamban állt, így kipenderítem, ne maradjon a szülõcsatornában. Fájjon másnak is a fail, avagy náci-faj újkori története, mely a régi korokat idézi, amikor még körök voltak, hol most ökrök elletve lettek. Akkor belevágok, hátha megjön a kedvem is, ahhoz, amit most inkább a kény szerébõl teszek.

Svájc Európa pusztulására készül - bevetik a hadsereget is


Posta Imre már 2009-ben megmondta- az ióta-, hogy jön a "valami", oszt nem jött. A svájci titkosszolgálatnak személyesen juttattuk el a "forgatókönyvet", de se egy svájci bicskát, se egy svájci sapkát, de ..., na mindegy is!Landnahme Israels in Ungarn - Von Csaba Kenessey, 20.06.2009. Link Svájc az elmúlt napokban hadgyakorlaton modellezte az etnikai és pénzügyi feszültségek nyomán felbomlott európai rendet. A washingtoni stratégák már pár éve figyelmeztettek a demográfiai összeroppanásra és a muszlim bevándorlók kihívására Európában.

Orosz gyakorlattól rettennek az izraeliek


Én is hadgyakorlok itt újzizraelben, melyet Magyarországnak hisz a sok balga. Jaj, mit is mondok, hát már fordulat van, mert megy a reklámban, hogy Itthon otthon vagy és csinálhatsz vidit és bekûddheted az MTI-nek, miért szereted a hazádat! Én mondjuk a sok rohadt zsidó-cigány hazaáruló görény miatt és azért mert remélem hamarosan végezhetek velük...is! Mindenki amiatt fél, hogy az oroszok bemennek Szíriába, Putyin pedig emeli a tétet, hadgyakorlatot tart az izraeli partoknál.

Véget ért Szlovákia történetének legnagyobb hadgyakorlata


Véget ért az eddigi legnagyobb hadgyakorlat a szlovák hadsereg történetében. A Slovak Shield (Szlovák pajzs) elnevezésû katonai akción magyar, lengyel, cseh és amerikai katonák is részt vettek.

Érdemes meghallgatni.


Megdöbbentõ videó! Egy arabul beszélõ európai nõ beszámolója a magyarországi migránsokról
Link

Haarp, plazmafegyver, idõjárásfegyver...


Orosz, korábban hoztam, de kicsit frissítették az infókat..., mondjuk a vegyipermetrõl az orosz is hallgat mélyen, de van itt Monsanto és minden egyéb, nem nagyon kényeskednek a témában. Link

Obama-Putyin találkozó lesz hétfõn


Átveszi a FED kulcsait és a hadsereg parancsnokságot....mármint a zusa-ét! Netanjahu már megvolt. Orsós eztán lesz. Vlagyimir Putyin orosz elnök szeptember 28-án New Yorkban találkozik és tárgyal amerikai kollégájával, Barack Obamával.

Újabb csúcsot döntött az orosz korrupció


Ki gondolta volna! Hisz az állam a legnagyobb maffia, illetve maga a maffia. FSB, f@szák vagytok! Eztán minden f@sza lesz! Van még pár gajzer és gajzember..., de ezt ti znajete! Oroszország egyik legnagyobb köztársaságának szinte teljes állami vezetését letartóztatták – a nyomozók szerint a kormány bûnszövetkezetként mûködött.

Exhumálták az utolsó orosz cár és felesége holttestét


A birodalom éled! Persze az "angol" titkosszolgálat lesz az elkövetõ, de ezt már vizsgálat nélkül is tudjuk. 100 évre rá Raszputyint is eltették láb alól. Orosz törvényszéki szakértõk exhumálták szerdán az egykori fõvárosban, Szentpéterváron eltemetett II. Miklós utolsó orosz cár és felesége, Alekszandra cárné maradványait az 1918-ban történt meggyilkolásuk ügyében újraindított bûnvádi eljárás keretében.

A csehek besegítenének a magyar határ védelmébe


Akkor most csehül állunk? Zéman eleget emlegette a közös európai haderõt, de akkor még Kína Ázsiában volt. Csehország segítséget ajánlott fel Magyarországnak a schengeni határ õrzéséhez – írja az MTI a cseh védelmi miniszter nyomán.

Kínai-magyar védelmi stratégiai párbeszéd


Micsa? Lassan kisül a pekingi gácsér és kikel a 100 naplós tojás is? Igaz van annak bõven már 1000 napja és 1001 écakája is! Siklósi Péter, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi tervezésért felelõs helyettes államtitkára vezette azt a delegációt, amely szeptember 21-23. között tartózkodott a Kínai Népköztársaságban, a két védelmi tárca között évente megrendezendõ stratégia párbeszédprogram második találkozóján. Az elsõ találkozót 2014-ben Magyarországon rendezték meg.

24. órában vagyunk a pontos idõ: 23 óra 50 perc!


Mészáros az NBH-s? Ettõl azért komolyabb elemzést el bírtam volna viselni a nagy büdös zsidó--cigány helyzettel kapcsolatban, de nyilván így üzentek, hogy mire nem szabad figyelni, vagy mégis! A pontos idõ, 32 óra 45 perc...a meccsnek rég vége! "Nekünk és fõleg nekem nagyon tele van a hócipõm ezekkel az életükért futó menekültekkel! Miért is? Többek közt azért is, mert az európai vezetõk mintha elfelejtenék, hogy Európát mi tettük Európává!