Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

lalapapa
üzenetet írt!
2015.08.01
10:50
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Szeszák, ha már szóba került


Csak, hogy lássátok, bár nincs igazán mit.

Moszkvában létrehoznak egy alternatív ukrán kormányt


Mikor emugráljak Moszkvába? Ukrajnát elhagyni kényszerülő politikusok és társadalmi aktivisták, akik Oroszországban találtak menedéket, létrehozzák az Ukrajna megmentésének Bizottságát – írja a Slon a Gazetára hivatkozva a RapidPress.

Négy év szilencium, letartóztatás, házkutatás – nem minden színész hálás Szabó Istvánnak .


Egy kis emlékeztetés, hogyan is dolgozott akkor a rendszer. Persze a mai sem különb.
Link

BÉCSI MEMORANDUM, 2015


FELHÍVÁS A VILÁGSZERTE FELLÉPŐ MENEDÉKJOGI ÉS BEVÁNDORLÁSI PROBLÉMA SÜRGŐS MEGOLDÁSÁRA .

Fegyverkezhet a szélsőjobb?


Csak az íze kedvéért! Félszáznál is többen jelezték részvételüket az Önkéntes Határvadász Egységbe, amely vasárnap reggelre Kiskundorozsmára hirdette meg a gyülekezőt azoknak, akik készek „megállásra késztetni a határon épülő kerítést megrongálni készülő törvénytelen bevándorlót".

Az egyenruha lötyöghet, de senki nem szívat – bevonultam katonának


Milyen roma-ntikus..., de azért csak hozzák a köztudatba...! Katona már nem csak hivatásszerűen lehet valaki, tartalékosként akár pár hétre vagy hónapra, másodállásban is kipróbálhatjuk, milyen manapság védeni a hont. Bevonultam a honvédség Soroksári úti laktanyájába, ahol több meglepetés is ért.

Felvállalta homoszexualitását egy politikus a jeruzsálemi késelés után


Milyen meglepő, a melegedőben (a k-mecsetben) buzi zsidó van? Ott azért az egyik elfajzott állat csak megnézte mi van a másik elfajzott bőre alatt. Az izraeli politikus az ellenzéket vezető balközép pártkoalíció tagja. Jeruzsálemben egy ultraortodox férfi hat embert sebesített meg.

Mindenki belebukik az őrületes szerb lottóbotrányba


Csak a szokásos "önleleplezés". Az elmúlt esztendőben jól előkészítették a lebukást...nálunk is. Csalás az egész és nem csak ez, hanem nagyjából minden. Az államügyész rendelkezésének megfelelően a rendőrség csütörtökön hat személyt hallgatott ki a legutóbbi lottósorsolással kapcsolatban, ugyanis felmerült annak gyanúja, hogy a sorsolás során csalás történt. A rendőrség poligráfos vizsgálatot is végzett, illetve a számokkal ellátott lottógolyókat is megvizsgálták – jelentette be Nebojša Stefanović belügyminiszter.

Tőlünk kapták?


Nem a menekültek hozzák be az ebolát!

Bár a menekültek által behordott ritka trópusi kórok alaptalan rémhírek, a migránsok ettől még jelenthetnek komoly közegészségügyi kockázatot. De a legnagyobb probléma jelenleg mégis az, hogy a táborokban nagyon kevés az egészségügyi szakember, és azok is csak minimális rendelési időben vannak jelen, miközben a vizsgálatra és ellátásra várók száma egyre nő, mondta a hvg.hu-nak Szilárd István, aki munkacsoportjával 2007 óta foglalkozik a migráció egészségügyi vonatkozásaival, és rendszeresen monitorozza a hazai fogadóállomásokat.

Exkluzív: Egy terrorszervezet sajtósa a szerb-magyar határ mentén készített beszámolót


Jó-jó, a 'magyar rendőrsegget" ki lehetett volna hagyni, de a többi már tényleg titkosszolgálati bohózat. A déli szomszédunk határáról jelentkezett be egy terrorista sajtós, azzal hogy elpanaszolja sanyarú sorsát és hogy a magyar rendőrség a „menekülttársaival” együtt üldözi őket.

Német elemzés: Amerika modern háborút folytat Európa ellen


Ó, be parajnásnak tetszenek lenni, há' ez mind csak a "véletlen" műve, no meg a "globális felmelegedésé", mely kalandvággyal párosul. Az évente több tízezer Európába kerülő menekült hátterében szervezett üzlet áll?

A japán Nikkei csoport megveszi a Financial Times-t


Értitek? A japán Nikkei médiavállalat veszi meg a Financial Times csoportot. A tulajdonos Pearson csoport közleményében azt írja, megállapodott a Nikkei-el, hogy 844 millió font készpénzért eladja neki a neves brit gazdasági lapot. A Financial Times csoport tagja a gazdasági lapon kívül az FT.com, a How to Spend It, az FT Labs, az FTChinese, valamint a Confidentials és Financial Publishing. A Nikkei ugyanakkor nem veszi át a Financial Times csoport 50 százalékos tulajdonrészét a The Economist magazinban.

Amerika 5,4 milliárd dollár értékben ad el Patriot rakétákat Szaúd-Arábiának


Az amerikai külügyminisztérium jóváhagyta korszerűsített Patriot rakéták több milliárd dolláros értékesítést Szaúd-Arábiának, áll a Pentagon közleményében.

A romák helyzetét kifogásolja Amerika


Ja-ja, szexrabszolgának kicsempézték Józsi bát! Az Egyesült Államok jelentése Magyarországot a második kategóriába sorolja, és a nő- és gyermekkereskedelem területén is az ország tranzit, illetve forrás jellegét hangsúlyozza.

A muszlimok 'beintenek' a jóbiknak


Nagyon aggódom! :-))