Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csevegő

HER
üzenetet írt!
2015.04.26
21:11
Üzenőfal

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala


..................

Kedves naplopóm!


Itt beköszöntött a tavasz, meg a nyár is. A vikingek a tóban lubickolnak már, pedig egy bő hete még be volt fagyva. Homloküreg-gyuszit szedtem össze, de már nem voltam lázas tegnap és ma már kapok levegőt is és pálinka hatott.

A "B'nai b'rith" egylet szervezete és működése


Egy jó magyar holtig tanul ??? A zsidó összeesküvők:

A "rend"-nek legfőbb célja a zsidóság uralma. Hogy ezen célját elérje, az egész világot szociális forradalomba kergeti. Eszköze minden, ami rendbontólag hat és célhoz vezethet: 10-20 évvel ezelőtt még a szociáldemokratizmus, anarchizmus, szindikalizmus, bolsevizmus, ma a kozmopolita liberalizmus.

VAGYON ELSZÁMOLÁS


A jelenlegi gazdasági rendben cselekedett minden munkánkkal olyan érdeknek felelünk meg, mely egyszerű áttekintéssel láthatóan saját hanyatlásunkat szolgálja. Értve, tudva ezt mi magunk is hazaárulókká válunk.

Szaúd-Arábia igaz története – Zsidók alapították a vahabita királyságot


Mi ebben a meglepő? A szemita szemétség? A többi "arab" vezető zöme is ilyen-olyan cia-mossad vagy ipeg kgb beépített és eredendően zsidó. ISIS, ISIL, mega DILI! Tele van Öjrópa arab-zsidóval és zsidó arabbal. Oszt? A témában a kutatómunkát és publikálást Mohammed Shaker végezte, aki az alábbi kérdésekre kereste a választ: -A szaúdi család tagjai a Anze bin Wa’el törzsből származnak? Az iszlám a tényleges vallásuk? Vajon arab származásúak egyáltalán?

Netanjahu vádjai arról, hogy Skandináviában összeesküvést szőttek ellene: az ellenkezőjük igaz


Ó, ha volna kedvem, de megírnám, mi van! De nincs. Az izraeli választásokat megelőző kampány fináléjában Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök azt állította, hogy egy nagy baloldali nemzetközi összeesküvést szőttek ellene, amelynek elsődleges elkövetői a skandináv országok. A sors iróniája, hogy a jobboldali izraeli propaganda a Nyugattal együtt gyakran vádolja összeesküvés-elméletek gyártásával azokat, akik «ún.antiszemiták» abban hisznek, hogy Izrael és a zsidók uralják a világ politikai és pénzügyi rendszereit.

Imre,


a jóbik cionista szerv a magyarországi Hamasz. Tudtad, hogy a a Hamasz-nak központot adott Szíra, majd mikor kitört az Arab facebook szabadkőműves forradalom, a helyi Hamasz átállt az alkaida oldalára, az őket eddig támogató Assad kormány ellen, és az izrael-párti Hamasz tanította az Assad elleni tenoristákat?
Hazánkban dettó.

Orosz támadástól tartanak a norvégok


Na végre! Kár, hogy nem igaz. Több mint százmilliárd forintnyi koronát költenek a határ megerősítésére.

74 NASA tudóst, mérnököt és orvost öltek meg az elmúlt két évben - Mi folyik a színfalak mögött?


Nem csak a férgese hanem a féregtelenítő is hullik, sajnos.

Kijevben alakul a hangulat


Tüntető bányászok ezrei vonulnak Kijevben


Az elmaradt fizetéseiket követelő bányászok ezrei lepték el az ukrán fővárost csütörtök reggeltől, megbénítva ezzel a Kijev centrumán áthaladó járműforgalmat.

Bezzeg a zsidók! A dán királynő durván beszólt a muszlimoknak


A liberális mintaállam uralkodója, II. Margit keményen bírálta a muszlim bevándorlókat, mi több, a zsidókat állította eléjük „szép példaként”.

Terrorellenes együttműködésről határoztak az Ázsia-Afrika csúcson


Terrorellenes együttműködésről határoztak az indonéz fővárosban csütörtökön lezárult Ázsia-Afrika csúcstalálkozó résztvevői - derült ki a felek által elfogadott zárónyilatkozatból.

Csak röviden


Akkor soroljuk: ...

Fújja a szemetet a szél


A Geritibor "okosrendőr" (tényleg, ti már láttatok olyat?) nincs egyedül.
Akinek van kedve, alaposan kielemezhetné ezt a fajta agymenést. Látszik, hogy a jól beépített klisékből tud csak összerakni egy újabb diktatúrát.

A Jobbik a lányokat is besorozná katonának


Ha a Jobbik kerül kormányra, akkor a lányokat is besorozzák katonának - állította Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke április 15-én az ATV Hírvita című műsorában.

Nahát , ezek az oroszok.


A náci vezetők zsidók voltak ? Ön-holokauszt vagy mi ?