Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Méghogy a rendőri "vezetők" nem zsidó-maffia?


Pesti Központi Kerületi Bíróság
1887 Budapest, Pf. 28.
33 B. 26878/2010

birosag@pkkb.birosag.hu

Dr. Fazekas Sándor és Kerekesné dr. Makranczi Zita

A Budapesti Nyomozó Ügyészség ( a továbbiakban nyomi-hivatal) által, az elhíresült Falvai Zsoltika aláírásával jóváhagyott Nyom. 839/2009. számú vádirat tanúsága szerint a kis Peresz-verziók (röviden: perverzek) megküldték a 33 B. 26878/2010 számon iktatott Pesti Központi Kerületi Bíróság hatáskörébe adott, ellenem a nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében történő megrágalmazásnak vádiratát. A kijelölt bírónő Kerekesné dr. Makranczi Zita, akinek ezt az ügyet jól helyére kell majd rakni. Nem védekezésül, hanem okulásul az inkriminált üggyel kapcsolatban javaslom átolvasni a következő tényanyagot, s aztán elgondolkozni azon, hogy most azonnal mondanak le, vagy várnak még vele egy-két hónapot. Az írás az internetes naplómnak készül, ezért stílusa irodalmi, tartalmát stílusát szerzői jog védi, s művészi szófordulatait is akképpen kell értelmezni!

Nézzük a szomorú tényeket és kezdjük a legelejéről, amelyek vitatott állításimat megalapozzák.

2006-ban a Köztársasági Őrezredtől az összefonódásokra és korrupcióra figyelmeztető, miniszterelnöknek megküldött leveleim miatt kerültem fegyelmivel eltávolításra. Pár kolléga tanúskodott mellettem, állításaim alátámasztották, de mintegy 110 rendbeli bcs-gyanús ügyből, amit a Katonai Ügyészség „vizsgált” egyetlen egyet sem tudtak felderíteni. Közben az akkori Rendészeti Szakállamtitkár (Piros Attila) behívatott és elismerte, hogy igazam van, tudja ő is és segítsem a munkájukat. Az Őrezred akkori vezetőjét gyorsan lecserélték és az új, aki korábban, még a REBISZ vezetőjeként - éppen a nyilvánvaló rendőrségi brutalitások és túlkapások idején felügyelte a vegyes összetételű, éppen a Falvai Zsolt által is serényen vizslatott elkövetői állományt -, került a cég élére, aki szintén hasonló, csitító ajánlatot tett felém. Közben hamis vád eljárás indított ellenem a Katonai Ügyészség számára is nyilvánvaló bcs-k ellenére, de kénytelenek voltak ezt az eljárást is megszűtetni, mert a tanúvallomások egyértelműen ellentmondtak, így a vizsgálat is alaptalannak bizonyult. Közben az In-Kal Security vezetése is rágalmazással jelentett fel, a következő tényállítás miatt:


Pesti Központi kerületi Bíróság
1055 Budapest, Markó u. 25.
Tisztelt Bíróság!
In-Kal Security 2000 Kft. (1054 Budapest, Báthory u. 24. ) Lasz György ügyvezető igazgató magánvádló kívül jelzett jogi képviselőm útján (1000. sz. ügyvédi Iroda, 1027 Budapest, Medve u. 28. V/1., ügyintéző ügyvédek: dr. Dantesz Péter és dr. Gaal Szabolcs, meghatalmazás M/1 alatt csatolva) Posta Imre (ismeretlen lakcímű) személlyel szemben az alábbi
magánvádas eljárásban vizsgálandó
feljelentést
teszem:
Posta Imre a Köztársasági őrezred volt szakpszichológusa 2008. január 22.-24. napja között a www.kuruc.info internetes portálon a „Bombagyár” című műsorban a magánvádlóra vonatkozóan a következő becsület megsértésére alkalmas, egyben egytől egyig valótlan kijelentéseket tette:
1.)
7 perc 44 másodperc:
„Bizonyos biztonsági cég beleékelődött a mi szakmai munkánkba” (vágóképek In-Kal logóval ellátott gépjárművek a háttérben.)
„Már-már kicsavarta a fiúk kezéből azt a szakmai tevékenységet és átvette – az In-Kal Security-ről van szó. (vágókép: In-Kal Security székháza)
E kijelentések alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a rendőrség szakmai munkáját átvette magánvádló, így e körben egy magáncég jár el a Magyar Köztársaság rendőrsége helyett, azaz a magánvádló egyenlő a rendőrséggel.
2.)
8 perc 05 másodperc
„Meg kell nézni a honlapjukat, a nyáron még Garamvölgyi úrral hirdették magukat, többek között rajta volt, azóta levették őt a honlapjukról. Olyan összefonódások tapasztalhatók és itt azért tudni kell, hogy állami költségvetésből, a mi pénzünkből, polgárok pénzéből adóforintok hogyan vándorolnak át magáncégek zsebébe. Gyakorlatilag az In-Kal-ról szól igazán a történet.” (vágókép: In-Kal honlap részlet)
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy magánvádló tisztességtelen egyben törvényellenes, illetve jogellenes úton szerzi a bevételét, és ezzel megkárosítja az állampolgárokat.
3,)
8 perc 31 másodperc
„Mintha szándékos lezüllesztés zajlana a rendőrségen belül azért, hogy akár egy ilyen magánbiztonsági cég is át tudja venni az egyébként államilag kötelezettséget vállalni hivatott szervezet munkáját.”
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló zülleszti le a rendőrséget, és a rendőrség alkotmányos és törvényes jogainak átvételére törekszik. Egyenesen levonható a következtetés:magánvádló állam az államban.
4.)
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
„Egy extrém esetben ez azt jelentheti esetleg, hogy az utcai rendőrök munkáját is ennek az izraeli cégnek az emberei veszik át?”
Már maga a kérdés, és annak sugallata figyelemreméltó.
8 perc 51 másodperc elkövető válasza:
„Én azt gondolom, hogy van erre amerikai példa, és úgy gondolom, hogy olyan jogosultságokat tulajdonít magának már jelen pillanatban is ez a cég, erről a srácok nagyon sokat beszéltek, sőt az ügyem beindulásakor tanúvallomások is hangoztak el az ügyészségen. Az ügyészségnek ez nagyon kényelmetlen dolog volt, sőt annak idején én az RSZVSZ-es (vágókép: In-Kal logó) Őrezredet tartó sráccal is beszéltem, és a srác elismerte és a könyvemben meg is írtam, hogy az In-Kal-os szálak nagyon messzire nyúlnak. Ez nem a Köztársasági Őrezred, hanem a Köztárasági Őrezred fölött, sőt még a minisztériumot is átívelő, de lehet, hogy még a miniszterelnököt is átívelő szál. Ott vannak mindenhol, beszéltek a fiúk olyanról, hogy a saját autóikra rendőrségi matricát akartak kirakni, felragasztani, és gyakorlatilag őket fenyegették meg, ha valamilyen problémájuk akadt az In-Kal-lal, hogy ne baszogassák az In-Kal-osokat, és a parancsnok őket rótta meg. A srácok úgy érezték, hogy több esetben a helyszínre kimenve, a helyszín biztosításkor pl. a miniszterelnök úrnak a delegációját biztosították, hogy az In-Kal-osoknak nagyobb a jogosultsága, mint őnekik maguknak, de ettől cifrább dolgok is vannak (vágókép: In-Kal logó)
E kijelentések szintén alkalmas a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló mindenkinél a Magyar köztársaság Alkotmányában rögzített szerveknél és személyeknél is nagyobb hatalom quasi ő irányítja az országot, egyben a rendőrségnél is nagyobb jogokkal rendelkezik.
5.)
10 perc 10 másodperc
A riportertől a következő kijelentés hangzik el:
„Volt olyan pletyka, hogy október 23-án az embereket ütlegelő rendőrök igazából nem is rendőrök voltak, és akkor is nagyon sokat elhangzott az In-Kal Security neve pletyka szinten.”
10 perc 21 másodperc elkövető válasza
„Valószínűsíthető, hogy ezek nemcsak pletykák, mert azóta is lehet látni, illetve lehet hallani és tapasztalni, csak az internetet kell olvasni, tehát nekem ki sem kell tennem otthonról a lábam, olyan visszaéléseket, amire egyértelműen lehet következtetni arra, hogy ezek az emberek akár In-kal-osok is lehettek volna.
A napokban találkoztam ismerősökkel, kollégákkal, akik mesélték, hogy odáig fajult a helyzet, hogy jelen pillanatban az államtitkároknak is In-Kal Security matricás szolgálati autóik vannak, lehet, hogy a gépkocsi vezetőik is az, tehát olyan szinten van átszövődve, átitatódva a rendszer a magántőkével, hogy gyakorlatilag nagyon nehéz elkülöníteni, elválasztani azt, hogy hol kezdődik a rendőr és hol végződik az In-Kal-os”.
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a Magyar köztársaság (sic!) egyik közigazgatási szervét magánvállalkozó látja el eszközökkel, és személyzettel. Egyben a rendőrség szakmai munkáját részben, illetve egészben átvette magánvádló, így e körben egy magáncég jár el a Magyar Köztársaság rendőrsége helyett, azaz a magánvádló egyenlő a rendőrséggel.
6.)
11 perc 09 másodperc
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
„Jelent-e valamilyen nemzetbiztonsági kockázatot, hogy ez az In-Kal Security nem is magyar tulajdonban lévő cég?”
11 perc 15 másodperc elkövető válasza:
„Én azt gondolom, hogy az ügyészség, amikor nyomozást folytatott, olyan tanúvallomások is hangoztak el, amelyek egyértelművé tették, hogy ez nemzetbiztonsági kockázatot jelent. A megjelent könyvem erre utaló adatokat, sőt tanúvallomásokat foglal magában, ugyanis a srácok elmondták, hogy az In-Kal-osok levideózták az ő tevékenységüket. Bent ültek a védett személy kocsijában biztonsági gépkocsivezetők mellett, hallgatták a rádióforgalmazást, megfigyelhették a rádióforgalmazás kódszámait, és az is elhangzott, hogy tűntek el kódkártyák, és azt is lehet tudni, hogy sok biztosítási programban úgy vettek részt, hogy a biztosítási tervet is láthatták és látták is, tehát erről tanúvallomások vannak, és egyértelműen az irányba mutat, hogy ez nemzetbiztonsági kockázattal jár.
Ugyanakkor kolléga el is mondta az egyik riportműsorban az MTV ESTE műsorában, hogy volt precedens rá, hogy bűnöző In-Kal-ost, tehát körözött személyt rángattak ki a biztonsági gépkocsiból. Ez megtörtént eset, meg kell nézni a lejátszott MTV műsort, ez benne van, hogy ez az állítás elhangzott. És arról is lehet tudni, hogy mivel ez a cég olyan anyagi tőkével rendelkezik, mondhatom, hogy egy komolyabb biztosítást nélkülük már meg sem lehet valósítani, tehát a köztársasági őrezred annyira le van züllesztve anyagilag, emberileg, bárhogyan, és olyan nagy munkák vannak jelen pillanatban, hogy nélkülük már el sem lehet ezt a tevékenységet képzelni.”
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló „kémkedik” ellopja (bűncselekményt követ el) a kódkártyákat és jelenléte veszélyes a nemzetbiztonságra.
Továbbá a magánvádló bűnözőket foglalkoztat, és a bűnözőket a védett személyek közelébe engedi.
E körben magánvádló M/2 alatt csatolja magánvádló cégkivonatát, amely alapján egyértelmű, hogy a tulajdonosi kör magyar állampolgárságú magánszemélyekből áll.
A 2005. évi CXXXIII. Tv. 6. §. (2) bekezdés a.) pontja alapján pedig egyértelmű, hogy a vagyonőrnek büntetlen előéletűnek kell lennie, így semmilyen bűnöző nem lehet, így az egyébként valótlan alapjaiban vitatható.
7.)
13 perc 01 másodperc
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
„vajon az In-Kal Security megjelenése egy magáncég ügyes navigálása (vágókép: izraeli zászló) némi korrupcióval esetleg a háttérben, vagy egy idegen államnak a térnyerése, ami bizony valóban egy nemzetbiztonsági kockázat sokkal súlyosabb, mint egy magáncég ügyeskedne? (vágókép: YOU Tube honlapja Simon Perez Izrael felvásárolja Magyarországot felirattal)”
13 perc 13 másodperc elkövető válasza:
„Én úgy gondolom, hogy ahová a magántőke beteszi a lábát, ilyen közigazgatásilag nagyon kényes területre (vágókép: izraeli titkosszolgálat honlap részlete) ott már felmerülhet ennek a kérdése. Tehát gondolja végig, ha mer gondolkodni még a Tv néző, ha végiggondolja, hogy ha pénzzel meg lehet venni bármit, akkor meg lehet venni ezt a quasi biztonságot is. És ha megveszi, akkor nem a biztonságot veszi meg, hanem az embereket veszi meg. Ez a korrupció alapja. Tehát, ha beteszi valahová a lábát és megint csak felhívnám a figyelmet és szakmailag nem bántom semmiképpen az In-Kal-t, nem értek ahhoz amit ők csinálnak, nem is tudom, hogy kik dolgoznak ott, én csak arról tudok beszélni amit a srácok felhoztak panaszként, illetve ami törvényellenes. Meg kell nézni a honlapját, hogy kikkel hirdeti, ki van benne a tulajdonosi körben (vágókép: In-Kal logó honlap részlet), és láthat ott rendőrtábornokot, nyugállományút, büntetés-végrehajtási tábornokot, láthat ott honvédtábornokot, láthat ott határőr tábornokot, mind nyugállományút nagy széles kapcsolatkörrel rendelkező, ismeretségi tőkével rendelkező emberek. És láthat ott a pénzügyminiszter, pénzügyminisztérium alkalmazásában álló aktív jogtanácsost is. Ez mind rajta van a honlapon. Én talán másfél hónappal ezelőtt néztem meg, és vontam le a következtetéseket, nagyon jól navigálja, nagyon ügyes egyébként a cég, nem véletlenül nyeri a tért. Ezzel a térnyeréssel valószínűleg a befolyása is megnő. Talán ez igazán a veszélye, hogy meg tud embereket venni pénzért.”
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló korrupt, és a kapcsolatrendszerét felhasználva mindenkit (értsd: magyar államot, az állami személyeket) megveszi.
A tulajdonosi körre utaló megjegyzés pedig egyrészt valótlan, másrészt szintén azt a látszatot kelti, hogy ezen személyek felhasználásával befolyásolja akár a magyar köztársaság rendjét is.
8.)
14 perc 53 másodperc
A riportertő a következő kérdés hangzik el:
„Amennyiben sikerrel jár az, ami kibontakozni látszik az In-Kal Security körül, sikerül mondjuk ellenőrzés alá vonni a rendőri szerveket, a köztársasági Őrezredet, milyen eredménnyel járhat ez, illetve vissza lehet-e fordítani, van-e a magyar embereknek lehetőségük, hogy visszaszerezzék a saját fegyveres erőjük feletti ellenőrzést?
15 perc 13 másodperc elkövető válasz:
„Azt hiszem, hogy reális a kérdés, több rendőr szájából hallottam azt a kijelentést, hogy az In- Kal Security jelen pillanatban Magyarországon a legnagyobb magán fegyveres cég.
Tehát, mikor arról beszélünk, hogy van-e valamiféle ütőképes csapat, akkor tudni kell, hogy ez a legerősebb csapat, egységes csapat, ami, hogyha kell, parancsra bármire képes és bármire kész. Aki az utcán mozog rendőr, az ezt mindegyik tudja.
Hogy ennek mi a reális veszélye, hát az őrezredet úgy ahogy van jelen állapotában szerintem elég jól sikerült lezülleszteni, itt túl nagy veszélye nincs annak, hogy az In-Kal átvenné ennek a szerepét, mert hogy ez maga a realitás. Több rendőr elmondja, kollégák elmondják, hogy ők azt érzékelik, hogy talán van még két éve a cégnek, és szépen elsorvad, és onnan csak egy jogszabály változtatás és gyakorlatilag olyan funkciókkal fog bírni, lehet, hogy éppen az In-Kal Security, amit eddig csak hivatásos rendőr tehetett. Az Őrezreden belül konkrét tények vannak, olyan alkalmazottak, tiszt kollégák dolgoznak, akik az In-Kal Security alkalmazásában álltak, állnak. Folyamatosan, tehát ha valaki ezt végiggondolja, ezt megint csak említem a könyvben, hogy gyakorlatilag a konkurens céggel – nemzetbiztonságról beszélünk -, hogy a konkurens céggel alkalmazásban állva, hivatásos rendőr írja a biztosítási tervet, a menekülési útvonalat, pontosan tudja, hogy a miniszterelnök konvoja merre, hová, mikor érkezik, honnan fogadják, és közben ennek a cégnek alkalmazásában áll, ahol – megint csak hírekre tudok alapozni – gyakran elhangzik, hogy bűnöző elemek is megfordulnak ennek a cégnek az alkalmazásában. Ezt minden utcai járőr tudja.”

E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló egy katonai szervezet, aki bármit megtesz. Egyben már átvette a rendőrség, illetve a köztársasági őrezred munkáját. Továbbá a becsület csorbítására alkalmas az is, hogy gyakorlatilag a Köztársasági Őrezred alkalmazottjait foglalkoztatja, és bűnözőkkel dolgozik, egyben gyűjti a fontos információkat a védett személyekről.
9.)
17 perc 07 másodperc
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
„Végrehajthat-e az In-Kal Security ezekkel az eszközökkel egy fegyveres puccsot?”

17 perc 12 másodperc elkövető válasza
„Hú nagyon messzire mutat ez a kérdés. Rajtam biztosan túlmutat. Egy biztos, hogy az In-Kal Security-nek jelen pillanatban – megint, saját szememmel nem láttam, tehát a kollégák tudnak erről mesélni, ha mernének mesélni, csak valószínűleg nem mernek, de olyan anyagi lehetőségeik vannak, és olyan technikai parkkal rendelkeznek, ami messze meghaladja, messze túlhaladja a rendőrségnek jelen pillanatban rendelkezésére álló eszközöket. Hogy ezt milyen célra, hogyan használják fel, ezt előre én nem tudom bejósolni.”
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló anyagi lehetőségei korlátlanok és azt bármire felhasználhatja.
A fentiekben részletesen leírtak igazolására magánvádló csatolja a műsort DVD formátumban, egy példányszámban.
A fentiekben részletesen kifejtett tényállás, és bizonyíték alapján magánvádló indítványozza, hogy a Tisztelt bíróság az elkövetőt főbüntetésként ítélje szabadságvesztésre, és mellékbüntetésként tiltsa el foglalkozása gyakorlásától.
A magánvádló álláspontja szerint elkövető cselekménye Btk. 179.§. (2) bekezdés b.)-
c.) pontja szerint minősül, mert azt a nyilvánosság előtt követte el, figyelemmel az internetes fórumban történt megjelenésre.
Egyben cselekményével jelentős érdeksérelmet okozott, mert magánvádló jó hírnevét és üzleti tisztességét jelentősen sértette, mindamellett természetesen a becsületét csorbította, ezzel jelentős érdeksérelmet okozott, hiszen olyan tényeket híresztelt, olyan tényekre utaló kifejezéseket használt, amelyek magánvádlóval kapcsolatban a társadalomban kialakult kedvező értékítéletet hátrányosan befolyásolhatja, illetve befolyásolja.
A mellékbüntetés kiszabásának a Btk 56.§. (1) bekezdés a.) pontjában foglaltak alapján lehet helye, hiszen az elkövető, mint szakpszichológus a szakképzettséget igénylő foglalkozás szabályainak megszegésével követett el, és a kiszabását az indokolja, hogy olyan tényeket híresztel, illetve olyan tényekre utaló kifejezéseket használt, melyek a munkája során jutottak tudomására. E körben a műsorban állandóan arra hivatkozott, hogy e tényeket a munkája (állomány meghallgatása) során tudta meg.
Magánvádló kéri továbbá a Tisztelt Bíróságtól, hogy a Be. 499. § (1) bekezdése alapján rendeljen el nyomozást, mert a feljelentett cselekmény elkövetőjének személye, személyi adatai vagy tartózkodási helye ismeretlen.
A Tisztelt Bíróság illetékessége a Be. 17. §. (1) bekezdésében, míg hatásköre a Be. 15.
§.-ában foglaltakon alapul.
Jelen beadvány külzetén az 1990. évi XCIII. tv. 52.§. (1) bekezdése alapján 5000.-Ft illetékességet magánvádló lerótta.
Budapest, 2008 január 31.
Tisztelettel:
In-Kal Security 2000. Kft.
képviseletében
1000. Ügyvédi Iroda
Ezzel az üggyel kapcsolatban a következő nyilatkozatot tettem:

Tisztelt Honfitársaim!
Azt gondolhatnánk, hogy ettől már nem lehet lejjebb csúszni. Nos, a kollektíven eltussolt olajügyek, Posta Bank botrány, Tocsik – jelenség, Centrum Kft. nem létező ügyei, Kulcsár- gubanc, Zuschlag-jelenség mellé újabb eklatáns példa készül felzárkózni. Az In-Kal Security reklámkampányba kezdett. Olyan módon, ahogy ez a nagykönyvben meg van írva.
A közszájon forgó, a média minden spektrumát megfutott kérdésekben indít ellenem rágalmazási pert, amelyen már minden jó ízlésű honfitársamnak illene felháborodni és nem lecsillapodva kikérni magának.
Már megint a nyúl viszi a puskát! De talán nem is ez a lényeg, mert szerintem mindazon jelenségek, amelyekkel az In-Kal neve, jelenléte, üzleti tevékenysége kapcsolatba hozható, azt mutatják, hogy ez a csapat a biztonsági szolgálatok közül a legkiválóbb. Ezt jelzi az is, hogy a rendőrök régtől fogva attól tartanak, hogy - tapasztalataikból okulva -, a civil társaság átveheti a jogköreiket, miközben azt érzékelik, hogy a rendőri vezetők ezt a tendenciát nem hogy gátolnák, hanem még segíteni is igyekeznek, aktív, vagy passzív hozzájárulásukkal.
Bár a feljelentés önmagában csak a megfélemlítésemet, ellehetetlenítésemet szolgálja, ez mintegy hadüzenet is azon honfitársaimnak, akik az igazat mondják, nem csak a valódit. Ugyanakkor ez a fegyver visszafelé is elsülhet, mert az In-Kal témakörben - minden bizonnyal - sok-sok csontváz hever még a szekrényben, amelynek ajtaja egyre nagyobb résre tárul.
Gondolkozzanak el azon, hogy ebben a kérdésben nem is maga a cég lehet a ludas, hiszen ők csak élnek a felkínált lehetőségekkel. Hol az állami szervek, a kormány felelőssége, a rendőrség, ügyészségek érintettsége? Mit tesznek a titkosszolgálatok ebben a kérdésben? Szilvásy úr NBH-ja, ahol nemrégiben annyi eset pattant ki, hogy alig győzték befoldozni a kétes hírű és funkciójú társaság mundérját (akkor mi lehet még ott?)?
Persze mindenben van valami jó. Ez az eset bebizonyíthatja, hogy változott-e valamit az eddig folyamatos hazugságban tengődő „magyar” közigazgatás. Elkezdünk-e végre fölnőni a sokat emlegetett demokráciához, aminek sok önálló gondolkodású és bátor emberre van szüksége, nem sumák haszonlesőkre, akikből manapság dömping van.
Ezekben a kérdésekben maga a magyaros nevű In-Kal Security cég és tulajdonosi köre biztosan vétlen! Ugyanakkor ennek az ellenkezője is kiderülhet.
Mert az igazságot nem lehet elhallgattatni!
Posta Imre

Mivel jelenleg négy könyvet jegyzet, amit a korrupt, maffiózó hatalom teljesen el akar hallgattatni, és ezekben (REND-ŐR-KÖZ-I-GAZSÁG, RENDŐR-I-GAZEMBEREK, OLAJOS AKTÁK, RENDŐR-SZAK SZERVEZETT HÁBORÚ) bőséggel szolgáltattam bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy a rendőri, ügyészségi, bírósági vezetők (Kovács, Baka is kapott már több figyelmeztetést is tőlem, de még mindig Izrael tartja kezében a pennájukat), ezért csak röviden tálalom, ami történt.
Az In-Kal kérdés túl kényes volt, mert az un. rágalmazásos ügyből le lehet vezetni azt, hogy az izraeli titkosszolgálat egy ilyen őrző-védőnek mondott cégen keresztül, hogyan csúszott át a rendőrségbe, a rendőri és más fegyveres testületi vezetőket, volt vezetőket hogyan „integrál”, s mindezt kormányzati segítséggel, s annak jóváhagyásával teszi. Éppen ez a bíróság erre gyorsan rájött (szóltak ugye?), hogy nem kellene firtatni addig, amíg Magyarország teljesen nyíltan nem kerül zsidó kezekbe, mert ugyan a közigazgatási vezetők szinte mindegyike már ehhez az „újmagyar” hordához tartozik és annak az érdekeit is szolgálja, de még ilyen nyíltan ezzel nem lehet előállni. A bírósági névsort végigböngészve talán még magyar is akad ott, a többi mind szegény holokauszt-túlélő kazár, ha a szimatom nem téved.

Az In-kal ügyet szépen lepasszolták a Ráckevei Bíróságra és ott már majdnem két éve ülnek rajta, minden szó nélkül, pedig azóta sok minden önmagától is bebizonyosodott azokból a „vitatott” állításaimból. Megjegyzem, a rendőrség nem tett feljelentést ellenem, rágalmazás miatt, pedig mindez éppen a rendőri vezetők és a civil-zsidó szféra összefonódását, szervezett bűnözés-talaját és hazaárulás vétségét is képezik. Nos, a beismerés a hallgatásuk volt.

Az Őrezreddel szemben indított munkaügyi perem kis fondorlattal sikerült elsikálni valamelyik titkosszolgálatnak, mert az ügyvédem mintegy elfelejtett fellebbezni a teljesen ostoba és marasztaló bírósági első fokú határozat ellen, amelyet egy olyan bíró hozott, aki az eredetileg kijelöltet, s az ügyet teljesen korrekt módon kezelő bírómat minden indoklás nélkül válthatta. Azóta számos ilyen korrupt esetről tudok, ami szintén a szervezett bűnöző kategóriába tartozik és eszerint is lesz megmérve a közeli rendszerváltás után.
Számos beadványom feljelentésem került a hivatalos szerveknek nevezett, összefonódott és valójában maffia-szervezetként működő hivatalokba, amelyek jórészt még válaszra sem méltattak, de az NBH-hoz is közel tíz bejelentéssel éltem azzal kapcsolatosan, hogy a regnáló kormányok, beszivárogtatott ügynökök, hogyan árulják a hazát és játsszák át lépésről lépésre a közvagyont zsidó kezekbe és ennek vagy csendes, vagy aktív partnere, eszköze a rendészet-ipar, amelyet szintén zsidók vezetnek, irányítanak, mint egy bűnszervezetet.


Annak idején még a Transparency International vezetője is hivatkozott az esetemre, de nyilván ennek sincs jelentősége.
Idézet a cikkből.

”Kirúgták a biztonsági szakértőt

A nemzetközi szervezet munkatársa Posta Imre esetére hivatkozott. A Köztársasági Őrezred egykori szakpszichológusa (és vegyivédelmi mérnök) még 2006-ban írt leveleket főnökének, amelyben a szolgálatnál általa nagy problémának vélt korrupciót fejtegette. Érdemi válasz hiányában Gurcsány Ferenc miniszterelnökhöz fordult Posta, végül a Katonai Ügyészség fegyelmi eljárást folytatott, és a tisztet elbocsátották.

A pontos indoklás ez volt: „A vezetők, munkatársak következmények nélkül bűncselekményeket, illetve más jogsértéseket követnek el, és az Őrezred erkölcsileg, szakmailag részeire hullott a pszichológus szerint, ezek az állítások nem nyertek hitelt érdemlő bizonyítást”.

Az egykori kormányzati ember egyébként azóta rendszeres vendége a Jobbik Magyarország és más hasonló szervezetek rendezvényeinek, valamint a kormányzatot bíráló könyvet írt Rendőr közigazgatás címmel. „Egy hatékony és védelmet biztosító jelentési rendszerrel el lehetett volna kerülni az egész hercehurcát” – vélekedett Alexa Noémi.

A nemzetközi szervezet legutóbbi országjelentésében kifogásolta, hogy a hatályos titoktörvény nem tartalmaz a bejelentőkre vonatkozó védelmi rendelkezéseket.”

http://www.bankweb.hu/cikk.php?id=533


A lényeg a következő:

Bizonyított tény, hogy Magyarországot zsidó érdekek tartják kézben és a felvásárlása ma már nem titok. Zsidó titkosszolgálati és katonai felvonulási terület, betelepülési célpont vagyunk. Az Izraelből és a világ más országaiból az itt felépült és épülő lakóparkokba, a kisemmizett magyarok elárverezett házaiba is zsidó „telepeseket” vár a Tel-Aviv által irányított hazaáruló kormányzat. A pártok vezető politikusai, a közigazgatás, gazdasági élet, közélet „vezető” alakjai mind zsidók, vagy zsidóbérencek s nem kivétel ez alól a rendőrség vezérkarja sem. Az ő dolguk az, hogy a közbiztonságot oly mértékben engedjék lerontani, hogy senki ne érezhesse magát biztonságban, és civil biztonsági cégek kezére játszhassák át ezt a területet, amik izraeli alapításúak és magyarul beszélő héberek állnak a cégek élén. A 2006-os rendőri támadások és a mai napig sem csituló, értelmetlen erőszak, a magyarok zaklatása és a cigány-fajvédelem, zsidó-pozitívok, melegek diszkriminációja szintén ennek a hatalomátvételnek a céljából történik. Draskovics ideje alatt kellett volna kirobbantaniuk a cigány-magyar polgárháborút, de akkor ez az NBH-nak tett feljelentésemnek köszönhetően meghiúsult, s kiderült, hogy a rendőrség vezérkara és a magyar-izraeli titkosszolgálat összejátszanak ebben a kérdésben is. Drazsénak ezért kellett mennie. Bencze és sok rendőri vezető aktív részese ennek a folyamatnak, az ország-árulásnak és a pénzügyi nyerészkedésnek, de ha most ezy köztudomásúan maffia-körökben otthonosan mozgó Pintér Sándor lehet a belügyminiszter, akiről dosszié-helyek vannak sarokba dobva, közismert ügyei, ügyletei miatt, akkor ne is legyen egyéb kérdés. A rendőrséget (és az ügyészséget, bíróságot) ugyanaz a szervezett bűnözői kör irányítja, s módszereikre, mindre elmondható az, amit most a Nemzetvédelmi Egyetem rektora, vagy a honvédség lebuktatott vezetői bűnbandájáról, mint maffia-hálózatról beszélnek, ugyanúgy, mint a Zuschlag ügyben, ami ezekhez mérten is piti bűncselekmény. Bencze nyakik benne van mindebben, ahogy a többi „fejes” is, még ha csak a hülyeségükkel és nem az aktív tevékenységükkel szolgálják is a kazár háborús, magyar nemzetellenes érdekeket. Olajos az egész ügy és minimum hadbíróságra tartozik, ahol egy jogállamban a politikai, gazdasági, közigazgatási maffiát, hazaárulókat egy rövid tárgyalást követően egyszerű főbelövés várja! Bírósági vezetők, bírók és egyéb ingyenélő baráti és rokoni társaság, ezt vegyétek figyelembe! Rengeteg anyagom van, ami egy valamire való ügyészség és bíróság előtt a második percben súlytalanná tenne egy ilyen rágalmazásos vádat és azonnali eljárás alá vonná azokat, akikre nézve, amit mondtam, igaznak bizonyul, mert köztudott és közszájon forgó eseményekről van szó. De mi ugye tudjuk, hogy kik a bírák, ki az ügyészeik és kik a rendőri vezetők zöme és hogy működik a hazaáruló rendszer! Ezt maga Orbán is elismeri és senki nem vonja kétségbe állításait, de meg sem kérdi a miérteket, hiszen ő is héber származású és nyakig benne van az állami bűnözésben.

„Orbán: a rendőri vezetők megbuktak
A rendőri vezetőket nem leváltották, hanem megbuktak - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az Inforádió Aréna című műsorában. Véleménye szerint, ha nem derültek volna ki ezek az ügyek, akkor semmi sem változott volna a rendőrségen belül. A Fidesz elnöke azt is elmondta, hogy szerinte az elmúlt 5 évben az emberek nem dolgoztak sem kevesebbet, sem rosszabbul, mint előtte, így világos, hogy a politika tette tönkre az országot.”
http://www.rtlklub.hu/cikk/21705

„Bűnszervezetek épültek be az államigazgatásba, hatalommal való visszaélést és a bűnözést tette mércévé az elmúlt nyolc év. A közrend védelme helyett az állampolgárok elleni támadásra használt a kormány az erőszakszervezeteket.”
http://beol.hu/orszag-vilag/belfold/orban-a-lathatatlan-kezek-kora-lejart-307206
Bíróság, az említett ügyet valóban ragozni akarjátok? Feltételezem, hogy az ügyészségi zsidó-horda után most a bírósági „újmagyarok” akarnak igazságot tenni az ügyben, nem? Ugye, hogy nem? Kis halak vagytok ti már és a kender is megérett az aratáshoz, de ezt nem kell még értenetek, csak ajánlott! Kötelességetek lenne ezt megérteni!
Maga a koszorús pajzán költő, ex ORFK-vezető is elismeri , hogy:

Bencze József- Balaska Andrea: Nincs maffia, korrupció és állami segédlet nélkül (FBI- jelmondat)

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CCnvG1NlS2MJ:www.c3.hu/~tihun/hun/other/book.htm+maffia+%22%C3%A1llami+seg%C3%A9dlet%22&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a


Ezt csak tudják, hiszen beszivárogtatták Gergényistől, Benéstől, Benczéstől…a rendszere azokat, akik alkalmasak arra, hogy az országban a magyarokat rasszistáknak feltüntetve a betelepülő és a magyarok helyébe léptetni szándékozott zsidókat hozzák előnyös helyzetbe.
Ez régen nemzetbiztonsági kérdés és nem egy szalajtott bíróra vonatkozó dogma, aki –jó szokás szerint- már tudhatja az ügy kimenetelét, hiszen a főnökei már megíratták vele az ítéletet is. Rossz hírem, hogy az Ítélet tényleg készen van és az ilyen és hasonló hazaárulásos ügyek érintettjeit nem fogja elkerülni, ha kazár, ha zsidóbérenc, és ott a talárja nem védi meg, ahogy már most is buknak a perverz és korrupt bírók, ügyészek és naponta bukik egy-egy kisebb, vagy magasabb beosztású rendőr köztörvényes ügyekben, vagy szervezetten elkövetett bűncselekmények miatt. Ez még akkor is igaz, ha utólag elsikálják az ügyeket egymás között a disznók, s ehhez a bírók és ügyészek remek közbenjárással szoktak szolgálni!

De nézzük konkrétan ezt a „rágalmazásos” ECHO Tv-s felvételt is.
Nos, szabadon nyilvánítottam véleményt a köz megelégedésére, és ez alkotmányos jogom, még ha rajtam kívül egyetlen korrupt hivatalnokot sem érdekel ez. Senkit konkrétan nem vádoltam, de mint az kiderült, Kiss Ernő számtalan ügye ellenére történő tanácsadókénti visszavétele, vagy Garamvölgyi pikáns apropóból történő korábbi eltávolítása és még számos eset erre jogalapot is adhatott volna. Az, hogy a műsor lefutását követően, a jogszabályban meghatározott határidőn túl történt meg a feljelentés egy az ORFK által BIANKO –ban elkészített körlevél alapján, önmagában is minősíti ezt a rendőri vezérkart, bár szerintem Drazsét utasította a Mossad, hogy szóljon Benczének, hogy kicsit próbálkozzon ezzel a húzásával is jogszerűtlen kellemetlenséget okozni nekem, hiszen a markukban van úgy is Baka is, falvairól nem is beszélve. Ezek igen kicsiny halak a piacon. Az, hogy mindennek ellenére a már morálisan teljesen padlón lévő ügyészség odáig juttatta ezt a „ügyet”, hogy most egy semmirekellő bíróság fogja azt „érdemben” megvizsgálni, minősíteni nem akarom, csak sajnálom, hogy még még mindig itt tartanak, pedig már nem sok idejük van hátra. Erőlködjenek csak!
A feljelentést aláíró pár rendőri vezető mind cinkostársa a jelenlegi zsidó-maffia rezsimnek és ezt jól tudja számos ember, de a titkos-szolgálatoknak erre az én anyagaimnál is hosszabb bizonyíték-listája van. Ha kell, élnek is vele, de az az említett személyek szó szerinti halálát okozza. Ez alkalommal nem kívánok több bizonyítékot ennek a szánalmas „igazsá-gügyi” rendszernek bemutatni, de okulásul még egy hosszabb anyagot beillesztek, hátha elolvassa pár bíró, s rájön, hogy véges életét nem kellene a továbbiakban is fölösleges dolgokra herdálnia! A változás szele egyre viharosabb és az eddigi rendszert, a rendszer éltetőivel és kiszolgálóival együtt véresen eltörli. Háború zajlik már most is a nemzet ellen, de már az egész világunkra is kiterjedő módon. A zsidó-körök maximális vehemenciával szorgalmazzák ezt Magyarországon és azért is juttatták be minden stratégiai pozícióba az emberiket, hogy zökkenőmentesen mehessen Magyarország és a magyarok leigázása, kiirtása és önmaguk, magyarként való feltüntetése. Ennek az lehet az ára, hogy egy küszöbön álló izraeli háború nálunk is kirobbant egy olyan változást, amikor a felébredett, becsapott emberek (magyarok, de cigányok és zsidók is) elégtételért kiáltanak és a fentebb említett személyek, bírók élete is csak cérnán fog lógni, h nem is kenderkötélen, mert eddigi tetteik, cselekedeteik, tönkre tett emberek hadát késztetik arra, hogy széplelkű gazember talárosok és egyenruhások fejével focizzon Budapest utcáin. Ezért hát tanulmányozzák át tüzetes az oldalt!

http://www.magyarnemzetikormany.com/

Aztán ha megvannak, akkor javaslom, hogy www.postaimre.com oldalt is részletesen tárgyalják ki, hátha magukhoz térnek ebből a zsidó-bűvöletből, amelynek a közigazgatás már jó ideje szerencsétlen rabjává vált!

Ha ez sem elég, akkor jöhet a www.tmrsz.hu oldal, amely a Tettrekész rendőr szakszervezet által felderített összefonódásos és maffia-gyanús ügyeket is tárgyalja, de ott van http://www.tempopart.hu/index1024.html oldal is, amely minden eddigi állításomra ad egy-egy adekvát választ. Aztán ott van a https://sites.google.com/site/pjpegyesulet/elozmenyek---kiss-imre-uegye oldal is, és amit még akarnak, de éppen ma hívott egy barátom, akit iparkodtam lebeszélni arról, hogy fakossal menjen be a bíróságra, fényt juttatni az idióta bírók fejében (pedig néhányat már nem ártana törvényesen és nyilvánosan felakasztani közszemlére!), mert olyan jogsértő határozatot hozott, hogy normális ember vére attól felforr.

Nos, egyelőre legyen ennyi elég, s remélem ahhoz segítem az elzsidósított „magyar” bíróság még menthető lelkiismerettel rendelkező tagjait hozzá, hogy jobb belátásra térnek és nem kell mindenki agyonlőni, ha bekövetkezik az a statárium, amelyet a betelepülő kazárok mindenáron elő szeretnének idézni, de cselekedetükből az elmaradt rendszer- és szemléletváltáson túl a szükséges számonkérések irányába is eltolódhat a menetrend, ami rengeteg halott közintézményzeti vezetőt és beosztottat jelent, aki a Mossadhoz és a zsidó agresszorok érdekköréhez tartozott. Bízom benne, hogy önök egy másik listán lesznek, amely Recsk irányába toboroz aktív és használható munkaerőt, hogy a nemzetnek valami hasznot is hajthassanak. Jó az egészben az, hogy senki nem fogja megkérdezni, hogy ez tetszik-e, vagy nem, mert mindez annak is köszönhető, amit eddig tettek, vagy megtenni elmulasztottak. „Mert bűnösök közt, cinkos, aki hallgat!”

További jó gondolkodást, s javaslom, hogy Fazekas vegye fel a kapcsolatot az NBH udódszervezetével (AVH) és kérjen tőlük legalább telefonos segítséget, mert Mossad és Bencze ügyben, de Pintér kérdésben is nagyon magabiztosan verik az élmezőnyt. Ők tudják, miről beszélek, ha ez az írásomból nem derült volna ki, de ha Hatalát találja meg, azt sem bánom, mert szerintem jó emlékezetében őriz ő is engem.

Várom felemelő válaszukat, ha már a buksikat jó összedugták és kiötölték, hogyan jöhetnek ki ebből a helyzetből, de ne sokáig vakarózzanak, mert közeleg az elszámoltatás is! Legyenek észen!

Szigetszentmiklós, 2010-07-06


Posta Imre

Hozzászólások


#11 | kincses - 2012. augusztus 12. 10:36:21
Gerry, az igaz, MINDENáron...az biza nem kevés! De szerintem meg odaát is lesz PI-Klub, mert lehet ugyan nélküle élni, de az nem olyan!s_k  Amúgy én is odavagyok ezért az életért! csak csak remélem, hogy valahogyan lesz itt és mi is itt leszünk hozzá! Mert ugye, még az is megtörténhet, hogy a tükörajtón innen lesz a tükörajtón túl!s_h 

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.