Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kicsit túldimenzionáltuk!


Elég gyors a metamorfózisom, még Orfeusz is alig képes követni, pedig ebben az alantas világban. Írás-iszonyom nehezen gyûröm le, egyre nehezebben. Kezem egyre jobban a fegyver markolata után sóvárog, ám a kegyelmi idõt addig, amíg Mad Max kiadhatja magából a Dûnét értelmesnek tûnõ módon illenõk kitölteni. Sokan vagytok már, akik eljutottatok a startvonalhoz, s csak a dörejre vártok, pedig az már elhangzott.

„SZIA IMRE

Jó lenne, ha megengednél egy elemzést errõl a roppant érdekes rendõrségi káoszról
valami kurva nagy dolog lappang a háttérben.
A csütörtöki pesti utamon hallottam néhány infót

1, augusztus 19 re van betervezve a zsidók háborújának a beindítása, és Magyarország 1 millió zsidó befogadására kész mert evakuálják a lakosságot (? )
Ferihegy és a lakótelepek biztosítására 20 db helikopter van készenlétben,amivel a légteret, meg a betelepülést biztosítják.
2, 21- étõl zsidó nagy fesztivál kezdõdik Bp- en ahová jön perec is, és 3,5 milliárd forint van erre elkülönítve (szerintem akkortól kezdõdik a megszállás )
3, a rendõrség a fegyveres testületek szétforgácsolása is e mellett szól ( vagy valami puncs szagot érzek )

áldás!...”

Na kezdjük sorjázni! A közösségeknek minél gyorsabban össze kell rendezõdniük! Mindenkire szükség van, még az ostobákra is!
A rendõrsĂ©g gyakorlatilag megszĂ»nt lĂ©tezni, a társadalom kriminalizálása zajlik. Szerezzetek fegyvert Ă©s legyen Ă©lelmiszer, ezt sokszor elmondtam már, de csak a tisztessĂ©g kedvĂ©Ă©rt Ăşjra szĂłlok! Ne számĂ­tsatok a „hatalom” jĂłindulatára Ă©s ne bĂ­zzatok abban, hogy „Isten megment” mert jĂłk voltatok. Ezeken a naiv badarságokon már illik keresztĂĽllátni!

A jĂłbik egyik pregnáns zsidĂłjának kibuktatásával Ăşj helyzet állt elõ. MegszĂ»nt a „szĂ©lsõjobb” szĂ©lsõjobbnak lenni, Ă­gy Ăşj elemet kell beemelni a helyĂ©re, miközben a zsidĂłpárt csatlakozik politikai akciĂłiban is a másik zsidĂł egysĂ©ghez,a amelyet OrsĂłs neve fĂ©mjelez. Az ĂĽresen maradt tĂ©rbe kell valamikĂ©ppen belökdösni azokat, akik veszĂ©lyt jelenthettek, jelentenek a zsidĂł hegemĂłniára. Van mĂ©g idõ Ă©s lesz is, bár õszre fel kell állni a struktĂşrának Ă©s most mĂ©g augusztusban valĂłban láthatunk mĂ©g pár zsidĂł-cigány gusztustalanságot, de errõl korábban már Ă­rtam. Sok esemĂ©ny Ă©r egybe, csak sajnos az átlag magyar Ă©rtelmi szintje az, amely eddig is hátráltatta a mocsok kitakarĂ­tását. EzĂ©rt is kel azokat a közössĂ©geket igen erõs felvilágosĂ­tĂł tevĂ©kenysĂ©gre serkenteni, ne Ă©rje sokkĂ©nt a sokkolĂł hĂ­rek azt a sokaságot, akit oktalansága fogva tart.

RĂ©szletezni már nem szeretnĂ©m azokat az aprĂłságokat, mi Ă©s miĂ©rt zajlik. Nincs igazán jelentõsĂ©ge. Az Ă©vszakok is kitĂ©rtek a „hitĂĽkbõl” Ă©s nem tudni, hogy melyik meleg után kapunk milyen hideget. Mindkettõ esĂ©lyes.

A többit pedig azoknak teszem közkincsé, akik a sok spirituális maszlag közt keresik a helyüket.
Kutatók: üdv a csapatnak! Még mindig itt vagytok? Világvége-hirdetõk röptében eltûntek? Nyugi, a görények nem haltak ki, majd új néven hirdetik a következõt.
DimenziĂłk: innentõl komoly. A tudat a világegyetem energiamezõjĂ©ben lĂ©tezik. Frekvenciája, mintázata dönti el, hogy mennyit Ă©rzĂ©kel belõle Ă©s lát, mennyivel tud fizikai kontaktusba lĂ©pni. A földi erõtĂ©rben milliĂł rádiĂł Ă©s tv adás tejed, mĂ©gsem zavarják egymást. „Az emberek világa mellett mások világa van.”

3 dimenziĂł bezárja a teret, a többi energetikai alapĂş. A világegyetem párhuzamos világok milliárdjait jelenti. A dimenziĂłk 4-800 = nincsenek. Pl. a zsákvászon csĂşnya terĂ­tõnek, de a csipke szĂ©p. A tudatmezõ is Ă­gy alakul ebben a világban szerzett tapasztalataiddal. A 120 Ă©v Ă©letkĂłd az inainkban Ă©s a porcokban van elrejtve / dns. Fizikai test marad – következõ szintre lĂ©psz / nyugi, kapsz Ăşjat – Ăşj bõr, Ăşj politĂşr – csak a gabi a rĂ©gi ott belĂĽl. ReinkarnáciĂł= az ipse Ă©s mucus olyan debil, hogy ebben a világban 10 kört is le kellett nyomniuk, mire valahogy összejött nekik. Mások gyorsabbak = ez környezet Ă©s egyedi.
Túlvilág = mennyország, örök vadászmezõk / csak csajoknak, idomított minden, rábólintõ férj-jelöltetek / na olyanok is.

Az átjárót csak a te tudatod tudja kinyitni. Ezt a világot meg kell élned = alapok + információ + tapasztalás. Vallás és hitvilág csak utat mutat, de neked kell bejárni! A csipke átjut a kapun, a zsákvászon SOHA! A kapu visszadob, mert még nem állsz készen = reinkarnáció!

Vannak segĂ­tõk, akik nĂ©ha szemĂ©lyes dolgokba is belenyĂşlhatnak. Nem cĂ©l, hogy az emberi faj ebben a világban teljesedjen ki, de nem is tudna! Jaaaaj, majd elfelejtettĂĽk, van egy öreg magyar „szivar” Svájcban, s imád netezni. Már a 8. kört nyomja le reinkarnáciĂłban. Nem megy neki, bár szerintĂĽnk csak sima mazochista- ha már kibĂ­r benneteket!

Vannak, akik átjárnak a világok közt (köztünk is). Nem örülnek neki- világegyetembõl is van több. Spontán átlépés azt jelenti- a fizikai test halottként omlik össze. Aki elment, sok évig gyakorolt, csak nektek nem mondta. Az egymás melletti világok csak kis mértékben térnek el egymástól. A jövõtök odaát .
1- egis gyógyszergyár elköltözik, helyén köztisztasági vegyimûvek lesz
2- Örs vezér tér HÉV megszûnik, helyén szép bicikli út
3- Új HÉV vonal Bosnyák tér régi postától indul Újpalota felé. A másik világban az óriási árvíz elvitte a Margit hidat és épült egy füljáró, nagy az egis mellett
A világok nem azonosak, nem történik meg minden dolog mindegyikben.

PĂ©ldák: kataton állapot a test látszĂłlag halott, mĂ©gis Ă©l. Posta Ăşr nĂ©zzen a szemeibe ha felĂ©bred. KĂ©rdezze meg tõle, hol járt? Hazudni fog, mint a vĂ­zfolyás, mert tudja, hogy ez a világ a hazug választ várja. KorĂ© a vĂ©gtelennel vĂ©gzett matematikai mĂ»veletek 2.8 milliárd galaxis X 100 milliárd csillag. Soha nem fogtok ide találni.”

Ugye nem kell tovább ragoznom? Még nem volt elég? Kapujanincs átjáró.

Hozzászólások


#91 | VaLa - 2012. augusztus 17. 23:57:56
Varuna!
Ha már ennyire jól megy a JEL-fejtés, akkor nem segítenél ebben? (Annyit ehhez, hogy -talán- Keve kapitány, vagy Réka áldóköve -lehetett-)
http://www.kephos...mg2lvt.jpg
#92 | VaLa - 2012. augusztus 17. 23:58:43
www.kephost.com/images4/2012/8/16/vhir5l5998t97fmg2lvt.jpg
#93 | turan - 2012. augusztus 18. 00:00:37
"George Kavassilas szerint megfelelõ nézõpontból szemlélve a jövõ már meg is történt, ezért akik a jövõbe látnak, tudják, hogy a Földön az elkövetkezõ idõkben minden rendben lesz. Hogyan lehetséges ez? Létezik-e szabad akarat a mi korlátolt 3. dimenziónkban? A valóság viszont az, hogy a mi felsõbb Énünk elõre eldöntötte, hogy milyen eseményeket szeretne megélni és milyen feladatokat szeretne felvállalni ebben életünkben. Kavassilas következõ példákon tudja ezt elmagyarázni:

1. ez olyan, mintha a Földet egy lapos éremnek látnánk, de ha feljebb mennénk, ha nagyobb látószöggel rendelkeznénk, akkor látnánk, hogy a Földünk gömb alakú, vagy

2. mintha egy szerepet játszanánk egy filmben. Tudjuk, hogyan végzõdik az esemény, mégis az eseményt reálisan átéljük. Ha szeretnénk, hogy a film jó sikerüljön, akkor tudnunk kell, hogy minden szereplõnek hitelesen kell eljátszania az elõre megírt forgatókönyv alapján a szerepét. Nem lehet semmit sem kihagyni abban a hitben, hogy nincs értelme, mivel már minden adott. Ez így mûködik mindkét példát beleértve!" http://spiritufo....3-koezoett
#94 | turan - 2012. augusztus 18. 14:45:56
Minden entitás a 3. és a 4. dimenzióban a mi korlátolt dualitás-értelmezésünk miatt negatív vagy pozitív besorolást kap. A 4. dimenzióban a negatív entitások már fejlett technikával és erõs manipuláló tehetséggel rendelkeznek - képesek holografikus képeket kivetíteni, szintetikus fénylényeket létrehozni, lebénítani az energia centrumjainkat ( paralízis ), a gondolatainkba belépni, érzéseinket befolyásolni stb.. A gyógyítás vagy a csakrák, mint energiacentrumok a 4. dimenzióban, nekünk még itt a 3. dimenzióban csak paradigmák. Az 5. dimenzióban csak egy energiacentrum található a mell tájékán. A 3. dimenzióban kapcsolatba léphetünk a 4. dimenzióval, ha gyógyításról vagy telepátiáról van szó. Ha viszont a feltétel nélküli szeretetrõl beszélünk, akkor az 5. és más magasabb dimenzióval vagyunk kapcsolatban.

George Kavassilas figyelmeztet minket a 4. dimenzió negatív entitásainak tevékenységére a mostani idõszakban, mivel számunkra nagyon fontos a 2011-2012 év. ( A drogok és más halucinogének használata csak a 4. dimenzióba engedik az embert, azért használata nem ajánlatos. ) http://spiritufo....3-koezoett
#95 | turan - 2012. augusztus 18. 15:05:30
George Kavassilas szerint 2011-2013 között a Földön kulcsfontosságú események fognak lejátszódni, azaz : a Föld az 5. dimenzióba való felemelkedésének folyamata és az ehhez szükséges fénytest-aktiválás fog megtörténni. Ehhez a folyamathoz sok ember fog kapcsolódni.

A maja naptár George Kavassilas szerint nem 2012. december 21-én ér véget, hanem a valójában 2013. március 21-én. Figyelmeztet mindenkit, hogy ez az utóbbi dátum csillagászati szempontból a napéjegyenlõséggel és nem a napfordulóval van kapcsolatban, és mivel 2013. március 21-én napéjegyenlõség van, ekkor aktiválódik a Föld fényteste. Sokan viszont ismeretebbnek és fontosabbnak tartják a 2012. december 21-i napot, de ezzel a nappal kapcsolatban G.Kavassilas annyit említ meg, hogy a 3. dimenzióban a Földön ( a Gáián ) már senki nem lesz, s ezen a napon kezdõdik el a Föld átalakulása, vagyis a pólusváltás. Ekkor már a 3. dimenzióban semmilyen élõlénynek nem lesz esélye ezeket a változásokat túlélni.
http://spiritufo....3-koezoett
#96 | turan - 2012. augusztus 18. 16:35:53
George Kavassilas szerint a 2011-es év vége felé ( október végén és november elején ) egészen 2012. december 21-ig a Földön kinyílnak az úgynevezett dimenziókapuk, amelyeken keresztül az emberek átmehetnek az 5. dimenzióba ( ezeket a kapukat Kavassilas természetes kapuknak nevezi ). Eleinte csak néhány ember fog tudni átmenni ezeken a kapukon, akiknek többsége aztán visszatér is a 3. dimenzióba, a Földre, mivel itt még feladatuk lesz - õk lesznek a földi emberiség asszisztensei vagy a segítõi. Kavassilas tudja, hogy ez a feladat vár rá is. A dimenziókapuk 2012 év második felétõl válnak átjárhatóvá a többség számára. Ez mind attól függ, hogy a helyzet a Földön mennyire élezõdik ki. A dimenziókapuk 2012. december 21-én teljesen bezárulnak, s azok, akiknek át kellett menniük, már a másik oldalon lesznek. A kapuk nem egy adott helyhez lesznek kötve, így nem történhet meg az, hogy nem tudunk megfelelõ idõben odaérni. Lehetséges, hogy egyes egyéneket intuíciójuk vonzza majd egy konkrét helyre, de ez nem feltétele annak, hogy sikeresen átkeljen a kapun - minden egyes átmenetel egyedi lesz. Egyszerûen megmondva : mindenhol lesz dimenziókapu, ahol arra szükség lesz - lehet akár kórházakban, fegyintézetekben vagy háborús övezetben is. http://spiritufo....3-koezoett
#97 | turan - 2012. augusztus 18. 16:42:45
Egyesek számára a kapuk láthatatlanok lesznek, mivel nincsenek fizikai helyhez kötve, s inkább az ember rezgésével van kapcsolatban ( mintha mindenkinél található volna egy kapu ). Az 5. dimenzióba való átkelésnél az ember nem hagyja el a Földet, de egy párhuzamos világba kerül a Földön, egy magasabb rezgésû szintre, amelyre már a 3. dimenzióban levõ Föld átalakulása ( kataklizmája ) nem lesz hatással. George Kavassilas kb. 2 milliárd embert említ, amely átfog kelni a dimenziókapun. Megemlíti, hogy az 5. dimenzióba, amely a védõréteg (burok) mögött található, nem tudnak áthatolni a 3. dimenzió negatív energiái, de az 5. dimenzió már a mennyország elsõ szintjéhez tartozik. Ezzel kapcsolatosan Kavassilas figyelmeztet a mesterséges kapuk meglétére is, az úgynevezett csillagkapukra ( stargates ), melyeket az idõben és térben való utazásra használják ( a negatív földönkívüliek és a földi háttérhatalmi elit ). Ezek nem természetes dimenziókapuk, nem az 5. dimenzióba való átmenetelre valók. Senkinek se ajánlja, hogy ezekbe belépjen vagy használja õket. http://spiritufo....3-koezoett
#98 | zimo - 2012. augusztus 18. 17:01:58
A Planetáris Felemelkedési Csoport végsõ ultimátuma

Georgi Stankov közleménye 2012. augusztus 13-án.Elhatároztam, hogy azonnali hatállyal felhagyok minden tevékenységemmel, ami annak a hulladéknak a tisztítását és átalakítását illeti, mely a sötétségben élõ emberiség része; kijelentem, hogy örökre befejeztem a küldetésemet a Földön, mely az alvó emberi lelkek megmentését célozza. A magam részérõl eddig is mindent megtettem, hogy ezeket az alvó lelkeket megmentsem, most azonban eljött az idõ arra, hogy õk önmagukat mentsék meg.

Ezennel követelem az Interdimenzionális Hasadás azonnali megindítását és a Planetáris Felemelkedési Csoport szupernóva-robbanását.

A személyiségemnek, mint inkarnált felemelkedett mesternek a földi eseményekbe való minden további bevonása csak kárt okozna a lelkem fejlõdésének.

De amit feltétlenül követelek : a Planetáris Felemelkedési Csoport azonnal felemelkedését, vagy az Interdimenzionális Hasadással együtt vagy anélkül, mivelhogy a Földön való minden további tartózkodásunk akadályozza a felemelkedés folyamatát az aktuális tisztítási folyamatokban való részvételünk határozott elutasítása miatt, mely mind a személyemet, mind a Planetáris Felemelkedési Csoportot éri.

Kijelentem, hogy még az utolsó néhány óránk ebben a valóságban békében és kiegyensúlyozottan teljen el, mind fizikailag, mind érzelmileg, mind mentálisan. Mi már soha többé nem fogunk együttmûködni ilyen alapon Galaktikus Szövetséggel és követeljük, hogy az otthonunk felé azonnal induljunk el!

http://spiritufo....3-koezoett
#99 | kukackac - 2012. augusztus 18. 17:09:25
A személyiségemnek, mint inkarnált felemelkedett mesternek a földi eseményekbe való minden további bevonása csak kárt okozna a lelkem fejlõdésének.
:| 
gifs.gifbin.com/3934yu85yu4.gif
#100 | turan - 2012. augusztus 18. 18:01:43
Sok ember számára nem titok, hogy a jelenlegi világ valóságos realitása messze van a igazságtól, mivel egy olyan világban élünk, ahol természetes dolog az olyan fokú globális hazugság, csalás és manipuláció, amiben az igazság ténye számunkra szinte felismerhetetlen! A fizikai világunkat az igazságot megmutató szemléleten keresztül nyugodtan nevezhetjük rabszolgatartó társadalomnak. Azoknak, akik ebben a "mátrix" kiismerésében még csak kezdõk, nyugodtan megmondhatjuk, hogy vannak olyan emberek, akik fantasztikus munkát végeznek az igazság napvilágra hozatala érdekében, mint amilyen David Icke vagy N. Lesanov meg még sokan mások is. Az információ tengerében viszont nehezen lehet felismerni az igazságot, de aki keresi, az meg is találja. Számunkra fontos megemlíteni, hogy a háttérben álló "a szürke eminenciások", itt a Földön azok, akik dróton rángatják az embereket. De õk is csak gyalogosok a sötét erõk hierarchiájában és csak kis részét alkotják annak a "polipnak", amelynek bázisai a Holdon, a Marson, az Orion csillagképen át egészen a galaxisunkig vezet. Ennek a "polipnak" a kommunikációja hasonlít a "maffia" által alkalmazott módszerre, ami azt jelenti, hogy a Földön uralkodó erõknek nincs annyi információja, hogy az egészet átlássák. A Földön lévõ felsõ körök is még magasabb körökbõl vannak manipulálva és megtévesztve! Ezen kívül nem egységesek, és széthúzóak, mint ahogy negatív lényeknél ez természetes.
http://spiritufo....3-koezoett

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.