Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

RE: lovagrend témához


Kedves Imre!
Köszönöm a választ, sajnos csak most tudtam elolvasni, mert az ünnep után a ... Ezen okból a kommentelésbõl is kimaradtam.
Az linket azért is ajánlottam, hogy váljon világossá, hogy ha valaki pusztán a származása révén ül olyan helyeken, ami most az egész világon / tehát nem csak Magyarországon,- itt talán koncentráltabban, mert itt minden össze van sûrítve, ami a világban most zajlik, és ez is azért van, hogy a leghamarabb a magyarnak kell felébredni./ az emberiség ellen hat, nem véletlen. Azt amit véghezvisznek, csak ez a náció képes rá, mert lelketlen. De az említett Coronita nicknevû srác következõ videójából Link is kitûnik a cionbanda - ami nem csak a héberekkel egyenlõ - az újabb holló kosztot készíti elõ.
Mennek a levesbe: A mór megtette. a mór mehet... Erre már Imre is rájött, úgyhogy inkább ezt kellene jobban tudatosítani bennük meg mindenkiben, és nem pedig a jólelkû magyarokat felheccelni, akik itt a honlapon is tartózkodván, már leginkább fegyvert fognának.
A dolgok spirituális háttere pedig az, hogy a szabadkõmûvesség és a különbözõ /legfõképp a Máltai/ lovagrendeken és a Vatikánon keresztül valósul meg az egész világ irányítása. Ebben pedig óriási szerepet kap a mágia, mivel ha valaki nem is hiszi, de mûködik.
Nekünk magyaroknak pedig rá kell jönnünk, hogy magos-mágus nép vagyunk. Ezért vagyunk a legfõbb célpont, mert ha erre rájön a magyar, akkor az egész háttérhatalomnak annyi.
Ezt õk tudják, mi miért nem?

Továbbra is kívánok minden jót:...

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.