Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Te döntesz: ilyen, vagy olyan?


Na jó, írok, pedig valamiért nem akaródzik. Tudom is az okát, de ezzel a helyzettel nekem van dolgom. Váltanom kell és ezt régóta érzem. Nagyobb feladatok elé állít az élet és a jelenlegi helyzet ezt már nem támogatja, erõsíti. Rátok hárul majd néhány feladat, amit most még én végzek.
Sokat tanultam az elmúlt napokban is, miközben azon "vívódok", hogy mit lehet és mit kell mindebbõl átadnom és legfõképpen hogyan? Az utóbbi héten - megérzésem igazolandó- közületek többen személyes találkozókon kapott megerõsítésen keresztül érzékelhettétek, hogy igencsak idõben vagyunk. Ez megnyugvással tölt el, viszont rám még vár pár nehezebb vizsga, amit ki nem mondott elvárások okán, de fõleg a magamnak tett ígéretem okán kell megfelelõen kezelnem. Szó sincs itt politikáról sem egyéb "evilági" kérdésekrõl. Ahogy látom, a verkli remekül elmûködik már magától is. Alapdilemmám megoldódni látszik és lassan megtanulom, hogy van amit azért nem szabad megmagyarázni, mert nem lehet. A bölcs ilyenkor hallgat. Ugyanakkor még nem vagyok bölcs, így nehezen veszem az akadályt és célozgatni, utalni azért még sejtetek, abban a reményben, hogy képesek vagytok már kevés szóból is hellyel-közzel értelmezni a világi jelenéseket, jelenségeket. Nem teszek ígéretet, hogy néha nem fogok "kifakadni", de az az ellenállás, ami most van bennem, azt erõsíti, hogy NE folyjak már ebbe a régi módon bele. Tanulom a szétválasztást. Nemrégiben ismertem fel a különbségtétel egyik közkedvelt szabályának eredeti értelmét és ez nagy erõvel hat rám. A "yin-yang" filozófiájáról van szó. Ha magyarul és eredetiben mondom, talán közérthetõbb, mire is gondolok. Az egyik ilyen, a másik meg olyan, úgy szellemi téren, mint materiális síkon és ez soha nem összetévesztendõ alapelv. Ami ol-YAN(G), az nem lehet il-YIN, ahogy a japán "jen" és a kínai "jüan" és két különbözõ árfolyammal bíró, nem összetévesztendõ elv. Talán nem véletlen, hogy éppen tegnap kaptam kézhez a taoista Ji King kézikönyvét és ahogy ránéztem, a tao "út" jelentése mint "távol" képzet jelent meg elõttem. Az egyensúlyról van itt szó, kívül s belül, lent és fent, politikai gazdaságban és geostratégiában. Nézzétek el nekem, ha egy kézlegyintéssel, vagy szó nélkül hagyva intézek el egy olyan "hírt", ami csak közelíti a távolit és önmagában nem értelmezhetõ.
Csak a példa kedvéért említem, hogy a Szent Korona hazahozatala és az István a király "rockopera", Petõfi nyughelyének keresésének ürügye, majd pedig a közép-ázsiai genetikai vonal hivatalos keresése, Kurultáj (körül táj) megszervezése, üzletelés, Nabucco, torockai -tutsek (vármegye), orbán-orsós, zazrivec-vona mind felfûzhetõ ugyanarra a zsidó vezérfonalra. A kulcsemberek mind egy szálig benne vannak nyakig a titkosszolgálati latyakban , de ezen mit ragozzak még. Geostr5atégia? Ha csak az oroszok birodalmi szemlélõdését figyelem, akkor is teljesen logikus, ami zajlik és a miért. Ahhoz, hogy az orosz "cárság" regnálhasson, királyságokra, õsi, nemesi meghivatkozásra van szükség a környezetében messze és távol, s mivel egyetlen királyság létezik, amely igazolhatja a birodalom létét, így a Magyar Királyságot fel kell támasztani hamvaiból, és mindez csak egyetlen gyöngyszeme a nyakéknek, viszont, aki nem érti, hogy ehhez teljes átrendezõdés szükségeltetik úgy szellemi és elsõ sorban szellemi téren, az azt sem értheti, hogy mivégre szükséges az a háború. Sajnos, végig kell néznem, hogyan bukik el még pár "idol" pusztán csak azért, mert röghöz vannak kötve. Tart, ameddig tart, de imádkozzatok, hogy nyúljon hosszúra, még ha szabott ideje is van mindennek. A napokban olyan jelzés is érkezett hozzám, amelyet már korábban is érzékeltettem, hogy megértésemben részesült. Kérték, hogy "maradjunk ki" az elkövetkezendõ polgárháborúból. Okát értem, még ha fájdalommal is tölt el, hogy a vihar még pár rossz útra tért, de alapvetõen nem hitvány honfitársunkat elsodorhatja. Meggyõzõdtem arról, hogy itt sokak küldetése sokkal lényegesebb és döntésük visszavonhatatlan, így nekik üzenem, hogy erõsítsék meg szellemüket, lelküket és biza testüket is, amennyire lehet, mert igen nagy szükség van rájuk. Soha nem volt tán nagyobb szükség nemzetségünkre, mint most, és eddig képesek voltunk mindarra, amely feladat most kihívás elé állít. Ne féljetek! Akiknek kiváltságuk a tudás, azok szeme rajtatok van.

Hozzászólások


#51 | Kore - 2012. szeptember 08. 09:35:41
Gabi, a VÉG "tánca" ...
#52 | HER - 2012. szeptember 08. 17:18:43
Kedves Gabi, a látszat csal, lehet úgy is csinálni, mintha.... de, nem minden az aminek látszik, mondá, P.Imre! És igaz is!s_v 
#53 | gabesz - 2012. szeptember 08. 19:28:07
Picit hasonlít egy vidám vasárnapi bulihoz:|  Agymosott banda.
#54 | gabi - 2012. szeptember 08. 22:21:37
gabesz! 5 csillagos a válaszod:) és láttad azt a sok aszott arcot? Ideje távozniuk. Én úgy döntöttem maradok. Koré, egyszer mi is távozunk, de nem erre a zenére::)
HER, ezek tényleg szép emberek, spirituszban.
#55 | naiv - 2012. szeptember 10. 23:08:36
Imre - Isten hozott!

A Földön szükséges egy kort (pár életet) megélni, hogy megszülethessen az ember.

http://www.youtub...mOMYPAPta4
(ne aggódjál van bõven meló)

ki vagyok Ă©n?

http://dotsub.com...3f2ba9d5a0


A Vaszistha-jĂłga

http://www.vaszis...koszontes/

"a tárgyiasult világegyetem csupán káprázat"
#56 | turan - 2012. szeptember 10. 23:31:43
Naiv, te nem vagy naiv...:) 

Jelenések Könyve http://www.bibl.u...ia/73.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.