Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vádolom a zsidó-cigány bandát


Mára más volt betervezve, de ha már a kezem ügyébe került egy kiegészítő összefoglalás a zsidó-cigány magyar államellenes összeesküvés témakörében, akkor nem tehetem meg, hogy ülök rajta. A képek és a kipa is magukért beszélnek és jól illeszkedik mindez a korábbi feljelentéseim anyagaihoz. Íme!

"Vince Száva Ez a kéz fogás azóta is mélyitette a Zsidó-Roma- és a gyűlölet mentes többségi társadalom valódi összefogását a közös ellenségünkkel szemben. A RSSZIZMUS ALATOMOS CSÍRJÁIVAL SZEMBEN, AMIT EGYÜTT A MINDENKORI KORMÁNY SEGÍTSÉGÉVEL KELL ELTAPOSNUNK... ÉKE ELNÖK"
Link
"Krisztián Horváth Na igen sajnos vannak rasszisták és lesznek is de bizom benne hogy sikerül felül kerekedni rajtuk és végre béke lesz"
Munkahelyek •
I.O.S.A
Személyvédelem • Budapest, Hungary
Link

Link
Link

Link
Link

Link
Mi köze a Moszádnak a VV4-hez?
Link

Fegyveres cigány terrorszervezetet hoznak létre – Fideszes és kommunista háttérrel
Annak ellenére, hogy a Facebook oldalain nyilvánosan is hirdeti fegyveres cigány terrorszervezetét a büntetett előéletű Bagó Ferenc (Daflics ezredes), a TEK egyelőre nem foglalkozik vele, Pintér Sándor is inkább a csókakői békés lakosságot vegzálja. Sőt, a Fidesz, az MSZP, a cionisták és a kommunisták egyként támogatják a magyar vérre szomjazó cigány fegyveres szervezetet.

Annak ellenére, hogy a Facebook oldalain, nyilvánosan is hirdeti fegyveres cigány terrorszervezetét a büntetett előéletű Bagó Ferenc (alias Daflics ezredes), a TEK egyelőre nem foglalkozik vele, Pintér Sándor is inkább a csókakői békés lakosságot vegzálja. Vagy éppen a Magyar Gárdát, Nemzeti Őrsereget, Betyársereget, hatvannégy vármegyéseket, jobbikosokat figyelnek meg a többnyire magyar adófizetők pénzén, ahelyett, hogy a most szerveződő, magát Roma Gárdának is nevező cigány fegyveres szervezettel foglalkoznának.

Pedig az említett magyar hazafias szervezetek sohasem gyűjtöttek nyilvánosan fegyverre (bár, ha így mennek a dolgok, lassan szükség lesz rá), míg a magát Daflics ezredesnek nevező cigány bűnöző nem titkoltan fegyveres, etnikai alapú, cigány szervezetet toboroz.

Látva szánalmas helyesírását és ismerve az örökké torzsalkodó cigány mentalitást, legyinthetnénk is a dologra, ám egészen a kormányzatig nyúló erők álltak Daflics ezredes napjainkban alakuló fegyveres terrorszervezete mögé. Az ügy érdekessége, hogy a hírhedten magyarellenes szélsőbaloldali, kommunista csoportok és a zsidók mellett a cigány „hadsereg” legaktívabb támogatója a Fidesz egyik Baranya megyei képviselője. Kovács István a mohácsi cigány önkormányzat elnöke, aki egyben a Fidesz Baranya megyei önkormányzati képviselője és a megyei közgyűlés kulturális bizottságának (!) fideszes tagja (s aki információink szerint Kubatov Gábor kegyeltje) egyenesen együttműködési megállapodást írt alá Mohácson Daflics ezredessel. Ennek is köszönhető, hogy a cigány fegyveres szervezet irodát is kapott Pécsen (Rákóczi út 55. szám alatt).

Ám természetesen nem csak a cigány fideszes képviselő támogatja és bujtogatja Daflics ezredes csapatát, hanem a szokásos magyarellenes, úgynevezett „antifasiszta”, vagy rövidebb nevükön antifa erők. A legutóbbi antifa demonstráción, ahol Hanti Vilmos (MEASZ – Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége) saját magát vágta pofon, már az antifák hívására Daflics ezredes csapata volt a rendezőség és biztonsági szolgálat. „Élőláncot” alkotva farkasszemet is néztek az ellentüntető hazafiakkal. Nem csupán Hanti Vilmos parolázott itt Daflics ezredessel, de ott ölelgették egymást Joka Daróczi Jánossal, a Magyar Televízió cigány műsorainak szerkesztőjével is.

Bagó Ferenc (Daflics ezredes) Facebook profiljából kiderül, hogy ismerőse továbbá a cionista Andrassew Ivánnak, de a vén zsidón kívül jó barátja a több tízezer embert utcára vivő Torsa Mátyásnak is, aki a Millás tömegdemonstrációkat szervezte. Daflics ezredes kapcsolatai között a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke, Makai István ugyanúgy megtalálható, mint a régi maffiacsaládhoz tartozó Száva Vincze. Egyik legjobb barátja a hírportálunk által kerestetett régi magyargyűlölő cigány blogszerző, Szami Radics Béla és a roma intellektuel, Rostás-Farkas György is.

Természetesen nem maradhatnak el a törvényszegő vöröscsillagos kommunisták sem. A hisztis Noé Krisztina, Nyári Zsolt és a Gyurcsányék D Koalíciójában üstökösként feltörekvő Külgusz Imre személyes, intenzív kapcsolatban állnak Daflics ezredessel. Külgusz az MSZP tagja, majd Gyurcsány új pártjának aktivistája, s idén a Hanti-féle MEASZ elnökségi tagja lett.
Szépen összeállt a nyíltan fegyverkező cigány, zsidó, kommunista és fideszes magyargyűlölő terrorszervezet.
Ilyenkor hol van a magyarok pénzéből működő TEK?
Nem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy ők is Daflics ezredest segítik…
Link
Szabadlábon a Roma Gárda vezetője
Link


Száva Vince Gárda-per
Gárda-per bohózat
Link


Persze azóta „lekapcsolták” a "cigánygárda"-majomkodást, de VV Laci témakörével, Mossaddal és a politikával és politikusokkal való kapcsolat is olyan egyértelmű, mint ahogy a képekből nyilvánvaló a zsidó-cigány-politikus bűnözői kör egysége, amely viszont nem kicsit NEMZETBIZTONSÁGI KÉRDÉS, már nem is kockázat, hanem maga az „alkotmányos rend erőszakos megdöntésére irányuló előkészület”, vagy már maga a cselekmény, amely zajlik! Mint korábban számos alkalommal írtam, a zsidó- és cigánykérdés nem retorikai vita tárgya, és nem is csak és pusztán az országhatárokon belüli relativizálható fogalom, hanem az emberiség jelenére, jövőjére közvetlen veszélyt magában hordozó tényállás. Mivel a „magyar” politikai, katonai-rendvédelmi, gazdasági-pénzügyi, közigazgatási, egészségügyi, hírközlési-tájékoztatási „vezető réteg” fajilag durván érintett ebben a nemzetbiztonsági kérdésben is, ezért kijelenthetjük, hogy a magyar jog – és közrend megszűnt létezni és bizonyított módon egy tervszerű, cionista –szabadkőműves konspiráció áldozatává lett a nemzet. Mindez indokolttá teszi a magyar (hogy egyszerűbben értsd: nem zsidó és nem cigány!) látszólagos közhatalom gyakorlatának felfüggesztését és a zsidó-cigány maffia felszámolásának minden eszközzel való kivitelezését, ha rendőr, ha ügyész, ha bíró, orvos, politikus, bankár, cégvezető…-ről van szó. Polgárháborúról nem is beszélhetünk, hisz ebben a védelmi-szükséghelyzetben a zsidó és a cigány nem tekinthető semmilyen értelemben a Magyar Köztársaság polgárának. Velük szemben különleges bánásmód alkalmazása kötelező, amíg ki nem derül, hogy konkrétan és személy szerint melyikük és hogyan járult hozzá a jelenlegi helyzet kialakulásához. Legyen beszédes, ha gyurcsótány éppen ott kempingezve „éhségsztrájkol”, ahonnan 2006-ban legelésztette az ellen tüntetgetőket, miközben lázár jani kanzsidó éppen most lesz az Információs Hivatal vezetője. Az, hogy mi megy a kmessetben (Parlament) már tényleg szót sem érdemel.
Emlékeztetőnek pár korábbi jelzésem.
Feljelentés, bejelentés!
Feljelentés, bejelentés!
Dr. Polt Péter legfőbb ügyész
Dr. Belovics Ervin büntetőjogi legfőbb ügyész helyettes
Dr. Varga Zs. András közjogi legfőbb ügyész helyettes
Keresztes Imre a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője
http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=5270
Feljelentés hazaárulás vádjával
LinkVV Laci témában is itt egy kis emlékeztető, ugyanis ez a mossados legény volt, akitől az alábbi IOSA-s infó kiszivárgott és végül eljutott hozzám. A mossad tervezte és hajtotta végre a cigánygyilkosságokat (is).

I.O.S.A. Israeli Operation Security Academy


Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!

Remélem, az igazgatóváltás kicsit felpezsdíti ott is az életet, és a megtévesztő névhasználatuk végül valódi lesz, bár nincsenek illúzióim ezzel kapcsolatban (sem).

Örömmel vettem tudomásul, hogy elkezdtek kutakodni az Őrezredes berkeken belül is, de remélem, nem csak a tisztességes kollégák megfélemlítése okán. Tegyék csak nyugodtan. Már nem sok idejük van leleplezni a nemzetellenes tevékenységet! Amiért írok, az csak a szokásos. A hozzám is eljutott információkból készítettem egy kis kivonatot, amit kérek mély tisztelettel leellenőrizni.

Az első levél nagyon sok megfontolandó dolgot tartalmaz. Én megpróbáltam utána járni az ügynek, de az IOSA nekem kicsit nehezen emészthető falat (szerintem önöknek is az), a Specnaz-ról már nem is beszélve.

„Azért írok, mert olyan információkhoz sikerült jutnom, amiket feltétlenül meg kell osszam Veled. Két ok miatt, az első a hitelesség ellenőrzése, a második pedig a minél szélesebb körben való terjesztése a hírnek.
A forrás az IOSA(=Mossad) magyarországi vezetői köréből származik, régi... Az ukrajnai területen
toboroznak, főleg volt/jelenlegi Specnaz körökből. A feladat hirtelenszőke vikingek(cigányok) kilövése, majd "látványos" lebukás... Össze nem téveszthető, szőke, magas embereket keresnek... Gyakorlatilag ezzel akarják a cigányságot ráuszítani a magyarokra. Az időzítés a parlamenti ülésszak kezdete... A Jobbik helyére a MSZ-t szeretnék előre tolni, többször is felmerült Vukics neve, mint küldött ember, ez most ismét felmerült de a lehetséges küldők oldaláról!!!! Augusztus végére
szervez az MSZ egy nagy összejövetelt Bösztörpusztára, majd szeptemberre komolyabb politikai megmozdulásokat. Alátámasztja mindezt a Jobbik jelenlegi bénultsága, ami a vezető egyéniségek EP-be történő deportálása eredményezett. Nem kevésbé fontos, hogy ezzel az akcióval viktorviktor-nak is elébe mennek, nem hagyva időt a reagálásra. Kubatov Gábor neve gondolom ismert előtted, az ő köreiből származó infók szerint, a fidesz jelenleg önmagától ájult, a "sikerektől" és korszakos
televanapohárkészlet Viktor nagyságától aléltan várja a jó szerencsét.

Röviden ennyi, de ha ez bejön akkor kemény őszre számíthatunk, diverzáns akciók is kinéznek a közművek ellen, amennyiben nem lesz elég sikeres a cigány lövészet, de ötvözhető is a kettő...
Üdv”

Arról sem árt tudniuk, hogy Bp. környékén, egy fegyveres mossados háttérrel indított cigány maffiózókra, uszítható társaságra kihegyezett esetben olyan 3000 fős felfegyverzett társaságra lehet az előzetes becslések alapján számítani. Ez csak ez a régió, de ezzel –gondolom-, nem mondtam újat.

________________________________________

Aztán itt egy következő adalék is!

„Hello!

Valami nagy disznóság van készülőben! Hétvégén egy beszélgetésnek voltam fültanúja. Egy rendőr igazolvánnyal rendelkező katona (ez is már érthetetlen volt számomra) panaszkodott barátjának a vonaton. "én eközben zenét hallgattam csak egyik fülem volt ott"

Kecskeméten szolgál(t) a fent említett személy. De most a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre jár (jegyzeteire ez volt írva).

Eredeti szakmája elmondása szerint, légi teherszállítmányozó tiszt. Arra panaszkodott hogy a sok távol-keleti titkosszolgálatnál dolgozó ügynök miatt polgári légikisérői tanfolyamot kell csinálnia, mert ide utazgatnak magyar honvédségi szállító járműveken, és még azt is mondta lassan londinernek érzi magát.

Véleménye szerint ezután még intenzívebb csapatmozgások várhatóak a térségből, hiszen csoportosan végzik a kurzust.

Maradok tisztelettel:”

Azért nem kommentálom ezt a levelet, mert akár igaz is lehet minden szava. Magyarországra nem 500 000 zsidó telepest várnak, hanem lehet az a szám 2 000 000 is, egy-két éven belül, s aztán jöhet a többi, a maradék, mint menekült. Egy küszöbön állónak kommunikált, Irán elleni izraeli agressziót figyelembe véve, ez nem is kizárt. Persze minden menekült holokauszt áldozat lesz, mert családjaikat a csúnya irániak szemmel verték!

De itt a kedvencem! Kérdésem a következő? Az In-kalnak milyen részesedése van a jelenlegi NBH Rt. –ban? Nem kell válaszolni, úgy sem szoktak. Ezt csak azért kérdezem, mert a Rendőrséget már bekebelezték, a Nemzetvédelmi Egyetemet is behálózták a közintézmények és stratégiai pontok java része már a felügyeletük alatt áll, vagy ül, ahogy éppen fütyülnek nekik.

Szóval, az egyik rendőr szakszervezetnek nevezett egység téglasor vezérkara be akar épülni az In-Kal-ba, hogy azt belülről bomlasztva védje és óvja meg a magyar hazát. Erre a célra, fedőtörténetként azt tervezték, hogy a lezüllesztett rendőrség egyes csábítható tagjait átsorolják az ottani állományba, majd pedig puccsot tervezve veszik vissza Ferihegyet és minden stratégiai pontot, intézményt a mossad-tól. Csak szólok, hogy veszélyben vannak a részvényeik, és nem biztos, hogy ezt engedni kellene, mert Soros Gyuri bácsi ezt nem nézné jó szemmel.

Nem is olyan régen, egy Juhász nevű ember( no meg Draskovics, akinek puha az orra, és Bencze, aki költő is) a TMRSZ-el kapcsolatosan azon ajvékolt, hogy nemzetbiztonsági kérdés az, ha együttműködési megállapodást köt egy bejegyzett politikai szervezettel annak ellenére, hogy minden másik politikai szervezet, akinek ez a szakmai program az asztalára került, elutasította azt. Most csend van, pedig a Rendőrség egyik szakszervezete egy fegyveres, köztudottan izraeli hátterű, sok morális és anyagi visszaélésre utaló kérdést felvető „magáncéggel” lépett frigyre. Kérem Önöket, nézzenek már komolyan utána, nehogy töke legyen annak az arának, mert még herélés lesz a vége.

De íme, itt a bizonyíték is a nászra!

“Tisztelt Kollégák!

Örömmel tájékoztatok minden érdekeltet, hogy létrejött egy megállapodás a Rendészeti Védegylet és az In-Kal Security Kft.-között.
Ennek értelmében, az In-Kal Security olyan másodállás vállalási lehetőséget biztosít a rendőrség állománya részére, amely nem összeférhetetlen a szolgálati jogviszonnyal, és végzéséhez nem szükséges vagyonőri igazolvány.

A munkavégzés különféle sport és kulturális rendezvényekre vonatkozik, eseti, de folyamatos jelleggel, forgalomirányító, jegyvizsgáló, stb. munkakörökben.

Az alkalmazás feltétele egy személyzeti beszélgetés és adatfelvétel, amelyet az In-Kal Security végez meghatározott időpontokban.

Ezt követően a kiadott alkalmazási szándéknyilatkozattal a megfelelő nyomtatványon kell benyújtani a másodállás vállalásra kérelmet a munkáltatói jogkört gyakorló rendőrségi vezető felé.

A koordinátori és kiértesítési feladatokat a Rendészeti Védegylet Fővárosi Tagszervezete Szervező Titkára, Mészáros Zoltán r. zls. látja el. Elérhetősége: 06-30/661-2094 telefonon, vagy az -Email- címen.

A személyzeti beszélgetések időpontjairól, folyamatosan tájékoztatást adunk.

Jelentkezni és a részletekről érdeklődni a 37-090 vagy a 37-091-es telefonszámokon lehet.

Pach Dániel r. zls.

Rendészeti Védegylet Fővárosi Tagszervezet elnöke”

„Össze nő az, ami össze tartozik!” -Email-


Köszönöm, hogy tájékoztató anyagomat elfogadják, és csatolják a meglévő dossziémhoz. Bár előző leveleimre semmilyen formában nem reagáltak, tudom, hogy rendszeres olvasói az oldalamnak. Ezért is ajánlom a mai bejegyzésemet, amely MSZP pártpénzek és illegális fegyverkereskedelem címet visel. Talán ott sem ártana kutászkodni kicsit, de ezt csak halkan suttogom.

Vigyázzanak erre az országra és naiv, alapjában becsületes népére, a magyar nemzetre, ha már egyszer erre a hálátlan feladatra szegődtek! Vagy, ha mégsem ezt teszik, legalább hagyják, hogy önök helyett megtegyék ezt azok, akik (ha nem is értik a szakma minden csínját, és nem KGB, Mossad, CIA gyógyintézményekben lettek kistafírungolva) megteszik azt, amit a lelkiismeretük diktál!

Áldás, s békesség!

2009-07-30

Posta Imre

Link

feladó: bubó doki doki.bubo@gmail.com
címzett: Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Angol Nagykövetség ;
Police in Hungary ;
Irán Nagykövetsége ;
Izrael Nagykövetsége ;
Orbán Viktor ;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ;
Irán Nagykövetsége ;
info@gazdasagiradio.hu;
info@ih.gov.hu;
iremb@elender.hu;
Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat ;
rusemb@euroweb.hu;
USA Konzulátusi ;
katonai főügyész ;
Kovács Tamás ;
brfk@budapest.police.hu;
American Hungarian Federation eList ;
MKLU WebSite info ;
bar.fou@mku.hu;
bek.fou@mku.hu;
baz.fou@mku.hu;
cso.fou@mku.hu;
fej.fou@mku.hu;
fov.fou@mku.hu;
gms.fou@mku.hu;
hab.fou@mku.hu;
hev.fou@mku.hu;
jns.fou@mku.hu;
kom.fou@mku.hu;
Központi Nyomozó Főügyészség ;
nog.fou@mku.hu;
som.fou@mku.hu;
sza.fou@mku.hu;
tol.fou@mku.hu;
vas.gou@mku.hu;
ves.fou@mku.hu;
zal.fou@mku.hu;
okri@okri.hu
dátum: 2012. szeptember 11. 10:47
tárgy: Feljelentés-kiegészítés
küldő: gmail.com

Hozzászólások


#61 | mormota1968 - 2012. szeptember 19. 05:16:20
Wass Albert:Patkányok lázadása. Aki azt elolvassa tökéletesen érteni fogja miről és kikről szól a történet.Két hálátlan befogadott népről akik ép most próbálják együttes erővel kicsinálni a befogadó magyar nemzetet.Nem kellene nekik elmagyarázni hogy ezzel gyakorlatilag a saját halálos ítéletüket írták alá?Vagy jobb is ha nem tudnak róla?Ha volna eszük ahogyan pedig nincs előbb elgondolkoztak volna a várható igen súlyos sőt megsemmisítő következményekről ami ezt az igen rossz húzásukat fogja követni.
#62 | Varuna - 2012. szeptember 20. 16:09:42
#33 | postaimre - 2012. szeptember 12. 19:14:17
"...nyilvánvaló, hogy a MARS gravitációja nem lehet 3.4, mert akkor, aki ide jönne annak a belső szervei azonnal leszakadnának a terkai 9.83-ban. Egyszerűbben: a muksó azonnal megpusztulna! A Mars tengelyforgása és dőlésszöge azonos a Terkáéval! - nem véletlenül vesztettek 130 űrhajót eddig! Tessék rendesen viselkedni, akkor lesz Japetus!"

Emésztettem a korábbiakat... Gondolom ha a Marsi paraméterek nem stimmelnek, akkor az ahhoz vezető logikai láncolat is hibás, tehát amivel a hivatalos (kirakat) asztrofizika számol az alapjaiban nincs köszönő viszonyban a valósággal, más erő-viszonyok uralkodnak a Naprendszerben... Ez így rendben is van, csak erre a novemberre datált "átbillenésre" letten volna kíváncsi, s a kitérő válaszokból arra következtetek, hogy ez akkor nem publikus. (?)

A "300 000 éves fegyvereket találtak - ez történelmi" bejegyzés kapcsán még ide gombolnám, hogy nemrég olvastam vagy láttam valahol (nem jut eszembe most a forrás egyenlőre)... tehát egy komoly tudósokból álló kutató csoport megvizsgált különféle csontleleteket (dinoszauroszok, stb.), s arra a következtetésre jutottak hogy gyakorlatilag fel sem tudtak volna állni, mert azon nyomban eltört volna a lábcsontjuk a súlyuk alatt. De valahogy mégis léteztek ahogy azt a leletek bizonyítják, sőt több méteres emberek is, viszont akkor mi lehet a megoldás?

Szerintük az hogy a régmúltban történt valami a Föld forgásával így a gravitáció mértéke jelentősen megváltozott (megnövekedett). Korábban 700 km/h körül lehetett ha jól emlékszem az egyenlítőnél a forgási sebesség, ma pedig 1666 km/óra. (Ez egy ismerős számsor... Ebből az értékből arra következtetek hogy ezt valakik beszabályozták, mert folyton-folyvást ez jön elő a kőművesekkel összefüggésben, s gondolom a főnökeinek ebben szerepe lehetett...)

kepfeltoltes.hu/120920/TXCROfossil_1043_320x480_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2. Varuna - a kulcs a piramis GIZEHben, de mindig önfejűen közeledtek hozzá. Áldja meg magukat a saját Istenük!! Mérjék már meg egyszer RENDESEN azt a koszos sziklagyűjteményt! Minden paramétere egy többszörösen kódolt szuper számtankönyvet rejt. JÉZUS is magyarázta: mérd meg a követ!
Pl. csúcstávolság = 333m/négyzet = 111111 stb/négyzet = 123456789 stb/négyzet = 1,5241576. Minden rész ezt a logikát követi. NAP-FÖLD középtáv = 149.629 km-X 1.524 = 228.058 km. ÜDV a MARSON Varuna.


Igen ezek sem véletlennek, ahogy azt már korábban kitárgyaltuk a 90-es években kibontotta a "Marsi üzenet" és a Gizai piramisok közti kapcsolatot Földes Attila (Az embert a Marson tervezték? - http://w3.hdsnet....marsm.html )

S ha már MARS, akkor itt van még megnyitva előttem egy másik e-könyv (ATLAN - Földönkívüliek élnek köztünk? - amiért köszönet gladiator07-nek) amiben a "kintiekkel" kapcsolatot létesített szerző meglepő megvilágításba helyezi a "kirakós játékot".

(A felsoroltak 90%-át nem igazán lehet ellenőrizni a mi szintünkön ezért mint mindent, kellő kritikával érdemes kezelni, de összességében ajánlom a könyvet "tudat tágítóként". A vége felé vannak benne "horrorisztikus" részek is a különféle kegyetlen "hüllő" szertartásokról, amiket a gyengébb idegzetűek kerüljenek. A könyv lényegében ahogy a címe is szól, az évezredek óta közöttünk élő, kintről bábáskodó földönkívüli kultúrák szerepét, tevékenységét tárgyalja, s az irányító alrendszereiket... illuminati, szabadkőművesség...)

https://hotfile.c...k.pdf.html (PDF)

74. oldal: s_c

"...A NASA-t 1958-ban hozták létre. Legfontosabb feladata, hogy álcázza valódi tevékenységét, amelyet a legnagyobb titokban folytatnak. Civil űrutazásaik, valamint a nyilvánosságra hozott adatok, képek csak az emberiség megtévesztésére szolgálnak. A lényeg, a valódi projektek rejtve, a nyilvánosság elől elzárva zajlanak. Pontosan így működik az orosz űrkutatás is. Mind a két szervezet szorosan az illumináti irányítása alatt dolgozott és dolgozik. A hidegháború során is teljes, és szoros volt az együttműködés a két űrügynökség között. Ebben a folyamatban is jól megfigyelhető az illumináti taktika. A felszínen a megosztásnak, megfélemlítésnek megfelelően megy a harc a különböző ideológiákkal fertőzött országok között, míg a háttérben az irányítók titokban folyamatosan együttműködnek. Mialatt az emberek a különböző háborúkban ölik egymást, az illumináti a háttérben karosszékében hátradőlve jót szórakozik az eseményeken.

Mert mi is történik valójában? A teremtmények, a szolgák ölik egymást, lerombolják, elpusztítják egymás javait. Majd mindezek újbóli előállítására az illuminátihoz fordulnak kölcsönért, amit aztán uzsorakamat fejében meg is kapnak. Ezért az illumitáninak alapvető érdeke a félelemkeltés, a teremtmények - az emberek - közötti feszültség folyamatos szítása. Ebben nyújt számukra segítséget az egész világot behálózó, a legmagasabb politikai, ipari, katonai köröket befolyása, irányítása alatt tartó nemzetközi szabadkőművesség. A kasszába befolyó mérhetetlen mennyiségű pénz pedig fedezetet biztosít a hatalmas összegeket felemésztő katonai kiadások, űrtechnikai projektek finanszírozására.

A II. világháború befejezése után az amerikai, a szovjet kormány, valamint a szürke faj néhány áruló pleiadiai csoport segítségével bázisokat hozott létre, és irányított a Holdon, valamint a Marson. Az 50-es évek elején - egyelőre még földönkívüli járművekkel - eljutottak a Holdra, ahol már a németek működtettek egy kis bázist. A 60-as években szovjet-amerikai együttműködéssel óriási felszín alatti bázist építettek a Holdon, ahol ma kb. 50.000 ember él.

A Holdon való élethez egyébként nem kell űrruhát viselni. Elég egy olyan oxigénpalack, mint amilyet a búvárok viselnek. A Hold felszíne nem élettelen, néhány helyen gyér növényzet is található. A holdbázison 1969-ben ellentét robbant ki az orosz és amerikai fél között. A szovjetek teljes mértékben át akarták venni az irányítást a bázis felett. (* s ide fűzném hogy 1966. december 24-én pont abban a térségben landolt a szovjet LUNA 13 űrszonda - Schröteri völgy - ahol az előbbi oldalon lévő Holdvideón szombaton a 13 anyahajó méretű objektum felszállt... 24.378167, -48.99573 - Varuna) Az ott tartózkodó amerikaiakat fogságba ejtették. Később rendeződött a helyzet, de a szovjeteket emiatt az incidens miatt 2 évre kitiltották a programból.

A holdbázis szoros összeköttetésben van több, a Földön lévő, orosz, amerikai, sauriai szürkék és áruló pleiadiaiak által irányított, az USA területén található bázissal. Ezek a következők: Dulce-Archuleta bázis, Dreamland bázis, 51-es körzet. Ezeken a bázisokon együtt dolgoznak földi emberek a szürke és a nordik fajjal. Ebből adódóan sokszor feszült a helyzet, gyakran robbannak ki konfliktusok, sőt összetűzések is előfordulnak. Ezekben már mind a két fél veszített el életeket.

A Marsra 1952-ben indult egy szovjet-amerikai űrhajó, amelyik már 2 nap alatt célhoz ért. Kissé furcsának tűnik, de 1956-ban a Vatikán is küldött űrhajót a Marsra a Marconi projekt keretében, amelyet Argentínában bocsátottak fel. Orosz-amerikai együttműködés keretében a Marson bázist hoztak létre, melyhez a hardvert a Holdról szállították át. Majd Oroszországból, és az amerikai Diego Garcia támaszpontról szállítmányok indultak a Marsra. A bázis az Adam nevet kapta, és a marsi Hellas Planitia kráternél helyezkedik el.

farm3.static.flickr.com/2407/1507512268_f99320d2bc_o.gif

A marsi bázis felszín feletti része három hatalmas kupola formájú, dóm jellegű építményből áll. Az egész létesítmény egy hegy oldalába lett telepítve. A legnagyobb dómszerű építmény átmérője kb. 4 kilométer, a másik kettő pedig közel 2 kilométer átmérőjű. A három dóm jellegű épület alagútrendszerrel van egymással összekötve. A legnagyobb kupola alatt 300 méter mélységben egy óriási, 11 négyzetkilométer alapterületű bázis található, amelyet orioni és hüllő csoportok birtokolnak. Az Orion Államszövetség tagjai a rigeli idegen faj közé tartoznak, és a Draco csillagrendszerből származó hüllőknek dolgoznak. A földi emberek nem tudják, mi folyik a bázison, mert azt egy úgynevezett erőháló veszi körül, amelyen semmiféle technikával nem lehet átlátni.

Az Orion Államszövetségnek van egy másik bázisa is a Marson, amely körülbelül egymillió éves. Ezt a bázist 1994-ben teljes kapacitásra kapcsolták, egyelőre ismeretlen célból. A másik bázissal ellentétben ez teljesen a marsi felszín alatt található. Nagysága 105 négyzetkilométer, 5 emelet mélységű. A bázison kb. 2200 repülő szerkezet, és közel 100.000 orioni és hüllő harcos állomásozik.

Érdemes megjegyezni, hogy korábban az emberi faj őshazájából, a Líra csillagrendszerből menekülteknek - köztük a proserpineieknek - is volt bázisuk a Marson, de ez a 317.000 évvel ezelőtt kirobbant Orion-Draco háború folyamán megsemmisült. Ez a bázis a Mars Cydonia részén volt található.

A földiek az Adam mellett egy másik bázist is építettek a Marson, amely az Eve (Éva) nevet kapta. Ez egy hatalmas, kb. 190 négyzetkilométer nagyságú épületegyüttes. Három emelet mélységű, és megközelítőleg 400.000 fő befogadására alkalmas. A külvilágra 4 bejáraton keresztül lehet kijutni, melyből 2 liftes, 2 pedig nyomásszabályozó zsilipkamra rendszerrel rendelkezik. Az űrhajók ezeken keresztül érkeznek a bázisra, dokkolnak, majd a megfelelő hangárban parkolnak.

Az első földi kékvérű hibrid hüllő landolást az egyik legtitkosabb amerikai szervezet, az NSA (Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség) 1959 márciusában, a szürke földönkívüli faj segítségével hajtotta végre a marsi Cydonia térségében, amelynek során egy 29 fős, katonákból és kutatókból álló csoport érkezett a bázisra. Ettől kezdve üzemelt az Eve bázis egészen 1989-ig." (...)

www.thehiddenrecords.com/images/z%20cydonia.jpg
#63 | postaimre - 2012. szeptember 20. 18:59:25
"Tisztelt Varuna- laza válasz. A terkai csillagászat zárt körben elismert. Tudjuk mérni a láthatót - keringési idő + távolság+ sebesség, de nem tudjuk a láthatatlant + tömeg + erőterek. 400 év alatt a legjobb hipotézise Newtonnak volt. Erre írtunk egy algebrát s ennek következtetéseit tanítjuk valóságként (érts: semmiféle alaptétel nincs!) Nem hazudni akarunk, de nincs jobb. A Földtől 200 ezer km-re összeomlik az egész. Ezen a számtani feladványon megbukott az egész emberi faj. Sebesség + idő egyidejű tömeggé transzformálására csak a TDR képes. Az viszont nincs a birtokukban. Vannak egyeztetések, de lassúak. Anélkül az emberiség kihal. Nem tudunk kijutni és tartalékaink minimálisak. csak egy hülye hiszi, hogy van hova visszatérni. Mindent feléltünk."
#64 | postaimre - 2012. szeptember 20. 19:59:18
"Más - dinó régészügyekben volt néhány (Koré-Kincses graffiti) csalás: nem jellemző. A mamut nem túl régen éldegélt, az elefántnál jóval nagyobb volt. Többször mondtuk: a bolygó be lett rendezve - nem 50%-ban, hanem 10-ban. Az ön által felsorolt földönkívüli bázis adatokat dezinformációs süket dumának tartjuk. Forrása mindnek nyugati. Ha kaptak kinti segítséget, akkor viszont minden lehetséges, még az is, hogy a bikinit nem a franciák vezették be, ha jól emlékszünk, ó-jeruzsálemi népviselet volt. Mi billen át, honnan, hová novemberben? Ki mondta, mikor, hol, mikor? Az elmúlt 3 évben 6 világvégét jósoltak meg ezen a honlapon. mindenféle söpredék folyamatosan zaklatta az itt normálisan kommentelőket. Miután semmi nem történt, az egész csürhe eltűnt szó nélkül. Nehogy már a normálisak kérjenek bocsánatot! Ez a mostani min alapul? Olyat mi is tudunk jósolni, hogy "Egyszer valami9 lesz". ha lehetne, konkrtétabban. Az Elenin-Honda üstökös esetében tudjuk, hogy Gerry vette meg a Hondát. A foton-övet meg mi csórtuk el, így hát azok elmaradtak.. Jövőre szervezünk egy expedíciót a Galaxis közepébe a Nagya Fekete Lyukba. Rázós lesz. Komolyan számítunk a Poim-com tagjainak részvételére. Önök kifejezetten túlélő típusnak tűnnek. Arrafelé ez hasznos tulajdonság."
#65 | kincses - 2012. szeptember 20. 21:34:03
Jó estét, Kedvenc Kutatók! Napéjegyenlőséggel a humor is visszatért végre! Igen, nagyon szeretünk Koréval firkálni! Ez ugye nem baj?s_a  PS. lehetne valahogy másként élni? már a múltkorában sem akartunk kihalni!s_k 
#66 | spartakusz - 2012. szeptember 21. 04:00:46
nEM ÉRTEM? Most nekem rovód fel, hogy be linkeltem jó pár linket? Hisz LINK VOLT. Az építő energiát nem akartam elvonni ezzel - a kísérleti patkánynak is elvették agyának 99%-át még is ki jött a labirintusból "emlékezet"? alapján - a fenét - érzi alapján azaz izré alapján OKÁN ÉRTED. ÉRTED? ÉRTED!

szer-e-tet-tel:
spari:::::::::

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.