Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vádolom a zsidó-cigány bandát


M√°ra m√°s volt betervezve, de ha m√°r a kezem √ľgy√©be ker√ľlt egy kieg√©sz√≠t√Ķ √∂sszefoglal√°s a zsid√≥-cig√°ny magyar √°llamellenes √∂sszeesk√ľv√©s t√©mak√∂r√©ben, akkor nem tehetem meg, hogy √ľl√∂k rajta. A k√©pek √©s a kipa is maguk√©rt besz√©lnek √©s j√≥l illeszkedik mindez a kor√°bbi feljelent√©seim anyagaihoz. √ćme!

"Vince Sz√°va Ez a k√©z fog√°s az√≥ta is m√©lyitette a Zsid√≥-Roma- √©s a gy√Ľl√∂let mentes t√∂bbs√©gi t√°rsadalom val√≥di √∂sszefog√°s√°t a k√∂z√∂s ellens√©g√ľnkkel szemben. A RSSZIZMUS ALATOMOS CS√ćRJ√ĀIVAL SZEMBEN, AMIT EGY√úTT A MINDENKORI KORM√ĀNY SEG√ćTS√ČG√ČVEL KELL ELTAPOSNUNK... √ČKE ELN√ĖK"
Link
"Kriszti√°n Horv√°th Na igen sajnos vannak rasszist√°k √©s lesznek is de bizom benne hogy siker√ľl fel√ľl kerekedni rajtuk √©s v√©gre b√©ke lesz"
Munkahelyek •
I.O.S.A
Szem√©lyv√©delem • Budapest, Hungary
Link

Link
Link

Link
Link

Link
Mi köze a Moszádnak a VV4-hez?
Link

Fegyveres cigány terrorszervezetet hoznak létre РFideszes és kommunista háttérrel
Annak ellen√©re, hogy a Facebook oldalain nyilv√°nosan is hirdeti fegyveres cig√°ny terrorszervezet√©t a b√ľntetett el√Ķ√©let√Ľ Bag√≥ Ferenc (Daflics ezredes), a TEK egyel√Ķre nem foglalkozik vele, Pint√©r S√°ndor is ink√°bb a cs√≥kak√Ķi b√©k√©s lakoss√°got vegz√°lja. S√Ķt, a Fidesz, az MSZP, a cionist√°k √©s a kommunist√°k egyk√©nt t√°mogatj√°k a magyar v√©rre szomjaz√≥ cig√°ny fegyveres szervezetet.

Annak ellen√©re, hogy a Facebook oldalain, nyilv√°nosan is hirdeti fegyveres cig√°ny terrorszervezet√©t a b√ľntetett el√Ķ√©let√Ľ Bag√≥ Ferenc (alias Daflics ezredes), a TEK egyel√Ķre nem foglalkozik vele, Pint√©r S√°ndor is ink√°bb a cs√≥kak√Ķi b√©k√©s lakoss√°got vegz√°lja. Vagy √©ppen a Magyar G√°rd√°t, Nemzeti √ērsereget, Bety√°rsereget, hatvann√©gy v√°rmegy√©seket, jobbikosokat figyelnek meg a t√∂bbnyire magyar ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©n, ahelyett, hogy a most szervez√Ķd√Ķ, mag√°t Roma G√°rd√°nak is nevez√Ķ cig√°ny fegyveres szervezettel foglalkozn√°nak.

Pedig az eml√≠tett magyar hazafias szervezetek sohasem gy√Ľjt√∂ttek nyilv√°nosan fegyverre (b√°r, ha √≠gy mennek a dolgok, lassan sz√ľks√©g lesz r√°), m√≠g a mag√°t Daflics ezredesnek nevez√Ķ cig√°ny b√Ľn√∂z√Ķ nem titkoltan fegyveres, etnikai alap√ļ, cig√°ny szervezetet toboroz.

L√°tva sz√°nalmas helyes√≠r√°s√°t √©s ismerve az √∂r√∂kk√© torzsalkod√≥ cig√°ny mentalit√°st, legyinthetn√©nk is a dologra, √°m eg√©szen a korm√°nyzatig ny√ļl√≥ er√Ķk √°lltak Daflics ezredes napjainkban alakul√≥ fegyveres terrorszervezete m√∂g√©. Az √ľgy √©rdekess√©ge, hogy a h√≠rhedten magyarellenes sz√©ls√Ķbaloldali, kommunista csoportok √©s a zsid√≥k mellett a cig√°ny „hadsereg” legakt√≠vabb t√°mogat√≥ja a Fidesz egyik Baranya megyei k√©pvisel√Ķje. Kov√°cs Istv√°n a moh√°csi cig√°ny √∂nkorm√°nyzat eln√∂ke, aki egyben a Fidesz Baranya megyei √∂nkorm√°nyzati k√©pvisel√Ķje √©s a megyei k√∂zgy√Ľl√©s kultur√°lis bizotts√°g√°nak (!) fideszes tagja (s aki inform√°ci√≥ink szerint Kubatov G√°bor kegyeltje) egyenesen egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st √≠rt al√° Moh√°cson Daflics ezredessel. Ennek is k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy a cig√°ny fegyveres szervezet irod√°t is kapott P√©csen (R√°k√≥czi √ļt 55. sz√°m alatt).

√Ām term√©szetesen nem csak a cig√°ny fideszes k√©pvisel√Ķ t√°mogatja √©s bujtogatja Daflics ezredes csapat√°t, hanem a szok√°sos magyarellenes, √ļgynevezett „antifasiszta”, vagy r√∂videbb nev√ľk√∂n antifa er√Ķk. A legut√≥bbi antifa demonstr√°ci√≥n, ahol Hanti Vilmos (MEASZ – Magyar Ellen√°ll√≥k √©s Antifasiszt√°k Sz√∂vets√©ge) saj√°t mag√°t v√°gta pofon, m√°r az antif√°k h√≠v√°s√°ra Daflics ezredes csapata volt a rendez√Ķs√©g √©s biztons√°gi szolg√°lat. „√Čl√Ķl√°ncot” alkotva farkasszemet is n√©ztek az ellent√ľntet√Ķ hazafiakkal. Nem csup√°n Hanti Vilmos parol√°zott itt Daflics ezredessel, de ott √∂lelgett√©k egym√°st Joka Dar√≥czi J√°nossal, a Magyar Telev√≠zi√≥ cig√°ny m√Ľsorainak szerkeszt√Ķj√©vel is.

Bag√≥ Ferenc (Daflics ezredes) Facebook profilj√°b√≥l kider√ľl, hogy ismer√Ķse tov√°bb√° a cionista Andrassew Iv√°nnak, de a v√©n zsid√≥n k√≠v√ľl j√≥ bar√°tja a t√∂bb t√≠zezer embert utc√°ra viv√Ķ Torsa M√°ty√°snak is, aki a Mill√°s t√∂megdemonstr√°ci√≥kat szervezte. Daflics ezredes kapcsolatai k√∂z√∂tt a F√Ķv√°rosi Cig√°ny √Ėnkorm√°nyzat eln√∂ke, Makai Istv√°n ugyan√ļgy megtal√°lhat√≥, mint a r√©gi maffiacsal√°dhoz tartoz√≥ Sz√°va Vincze. Egyik legjobb bar√°tja a h√≠rport√°lunk √°ltal kerestetett r√©gi magyargy√Ľl√∂l√Ķ cig√°ny blogszerz√Ķ, Szami Radics B√©la √©s a roma intellektuel, Rost√°s-Farkas Gy√∂rgy is.

Term√©szetesen nem maradhatnak el a t√∂rv√©nyszeg√Ķ v√∂r√∂scsillagos kommunist√°k sem. A hisztis No√© Krisztina, Ny√°ri Zsolt √©s a Gyurcs√°ny√©k D Koal√≠ci√≥j√°ban √ľst√∂k√∂sk√©nt felt√∂rekv√Ķ K√ľlgusz Imre szem√©lyes, intenz√≠v kapcsolatban √°llnak Daflics ezredessel. K√ľlgusz az MSZP tagja, majd Gyurcs√°ny √ļj p√°rtj√°nak aktivist√°ja, s id√©n a Hanti-f√©le MEASZ eln√∂ks√©gi tagja lett.
Sz√©pen √∂ssze√°llt a ny√≠ltan fegyverkez√Ķ cig√°ny, zsid√≥, kommunista √©s fideszes magyargy√Ľl√∂l√Ķ terrorszervezet.
Ilyenkor hol van a magyarok p√©nz√©b√Ķl m√Ľk√∂d√Ķ TEK?
Nem lep√Ķdn√©nk meg, ha kider√ľlne, hogy √Ķk is Daflics ezredest seg√≠tik…
Link
Szabadl√°bon a Roma G√°rda vezet√Ķje
Link


Sz√°va Vince G√°rda-per
Gárda-per bohózat
Link


Persze az√≥ta „lekapcsolt√°k” a "cig√°nyg√°rda"-majomkod√°st, de VV Laci t√©mak√∂r√©vel, Mossaddal √©s a politik√°val √©s politikusokkal val√≥ kapcsolat is olyan egy√©rtelm√Ľ, mint ahogy a k√©pekb√Ķl nyilv√°nval√≥ a zsid√≥-cig√°ny-politikus b√Ľn√∂z√Ķi k√∂r egys√©ge, amely viszont nem kicsit NEMZETBIZTONS√ĀGI K√ČRD√ČS, m√°r nem is kock√°zat, hanem maga az „alkotm√°nyos rend er√Ķszakos megd√∂nt√©s√©re ir√°nyul√≥ el√Ķk√©sz√ľlet”, vagy m√°r maga a cselekm√©ny, amely zajlik! Mint kor√°bban sz√°mos alkalommal √≠rtam, a zsid√≥- √©s cig√°nyk√©rd√©s nem retorikai vita t√°rgya, √©s nem is csak √©s puszt√°n az orsz√°ghat√°rokon bel√ľli relativiz√°lhat√≥ fogalom, hanem az emberis√©g jelen√©re, j√∂v√Ķj√©re k√∂zvetlen vesz√©lyt mag√°ban hordoz√≥ t√©ny√°ll√°s. Mivel a „magyar” politikai, katonai-rendv√©delmi, gazdas√°gi-p√©nz√ľgyi, k√∂zigazgat√°si, eg√©szs√©g√ľgyi, h√≠rk√∂zl√©si-t√°j√©koztat√°si „vezet√Ķ r√©teg” fajilag durv√°n √©rintett ebben a nemzetbiztons√°gi k√©rd√©sben is, ez√©rt kijelenthetj√ľk, hogy a magyar jog – √©s k√∂zrend megsz√Ľnt l√©tezni √©s bizony√≠tott m√≥don egy tervszer√Ľ, cionista –szabadk√Ķm√Ľves konspir√°ci√≥ √°ldozat√°v√° lett a nemzet. Mindez indokoltt√° teszi a magyar (hogy egyszer√Ľbben √©rtsd: nem zsid√≥ √©s nem cig√°ny!) l√°tsz√≥lagos k√∂zhatalom gyakorlat√°nak felf√ľggeszt√©s√©t √©s a zsid√≥-cig√°ny maffia felsz√°mol√°s√°nak minden eszk√∂zzel val√≥ kivitelez√©s√©t, ha rend√Ķr, ha √ľgy√©sz, ha b√≠r√≥, orvos, politikus, bank√°r, c√©gvezet√Ķ…-r√Ķl van sz√≥. Polg√°rh√°bor√ļr√≥l nem is besz√©lhet√ľnk, hisz ebben a v√©delmi-sz√ľks√©ghelyzetben a zsid√≥ √©s a cig√°ny nem tekinthet√Ķ semmilyen √©rtelemben a Magyar K√∂zt√°rsas√°g polg√°r√°nak. Vel√ľk szemben k√ľl√∂nleges b√°n√°sm√≥d alkalmaz√°sa k√∂telez√Ķ, am√≠g ki nem der√ľl, hogy konkr√©tan √©s szem√©ly szerint melyik√ľk √©s hogyan j√°rult hozz√° a jelenlegi helyzet kialakul√°s√°hoz. Legyen besz√©des, ha gyurcs√≥t√°ny √©ppen ott kempingezve „√©hs√©gsztr√°jkol”, ahonnan 2006-ban legel√©sztette az ellen t√ľntetget√Ķket, mik√∂zben l√°z√°r jani kanzsid√≥ √©ppen most lesz az Inform√°ci√≥s Hivatal vezet√Ķje. Az, hogy mi megy a kmessetben (Parlament) m√°r t√©nyleg sz√≥t sem √©rdemel.
Eml√©keztet√Ķnek p√°r kor√°bbi jelz√©sem.
Feljelentés, bejelentés!
Feljelentés, bejelentés!
Dr. Polt P√©ter legf√Ķbb √ľgy√©sz
Dr. Belovics Ervin b√ľntet√Ķjogi legf√Ķbb √ľgy√©sz helyettes
Dr. Varga Zs. Andr√°s k√∂zjogi legf√Ķbb √ľgy√©sz helyettes
Keresztes Imre a K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g vezet√Ķje
http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=5270
Feljelentés hazaárulás vádjával
LinkVV Laci t√©m√°ban is itt egy kis eml√©keztet√Ķ, ugyanis ez a mossados leg√©ny volt, akit√Ķl az al√°bbi IOSA-s inf√≥ kisziv√°rgott √©s v√©g√ľl eljutott hozz√°m. A mossad tervezte √©s hajtotta v√©gre a cig√°nygyilkoss√°gokat (is).

I.O.S.A. Israeli Operation Security Academy


Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!

Rem√©lem, az igazgat√≥v√°lt√°s kicsit felpezsd√≠ti ott is az √©letet, √©s a megt√©veszt√Ķ n√©vhaszn√°latuk v√©g√ľl val√≥di lesz, b√°r nincsenek ill√ļzi√≥im ezzel kapcsolatban (sem).

√Ėr√∂mmel vettem tudom√°sul, hogy elkezdtek kutakodni az √ērezredes berkeken bel√ľl is, de rem√©lem, nem csak a tisztess√©ges koll√©g√°k megf√©leml√≠t√©se ok√°n. Tegy√©k csak nyugodtan. M√°r nem sok idej√ľk van leleplezni a nemzetellenes tev√©kenys√©get! Ami√©rt √≠rok, az csak a szok√°sos. A hozz√°m is eljutott inform√°ci√≥kb√≥l k√©sz√≠tettem egy kis kivonatot, amit k√©rek m√©ly tisztelettel leellen√Ķrizni.

Az els√Ķ lev√©l nagyon sok megfontoland√≥ dolgot tartalmaz. √Čn megpr√≥b√°ltam ut√°na j√°rni az √ľgynek, de az IOSA nekem kicsit nehezen em√©szthet√Ķ falat (szerintem √∂n√∂knek is az), a Specnaz-r√≥l m√°r nem is besz√©lve.

„Az√©rt √≠rok, mert olyan inform√°ci√≥khoz siker√ľlt jutnom, amiket felt√©tlen√ľl meg kell osszam Veled. K√©t ok miatt, az els√Ķ a hiteless√©g ellen√Ķrz√©se, a m√°sodik pedig a min√©l sz√©lesebb k√∂rben val√≥ terjeszt√©se a h√≠rnek.
A forr√°s az IOSA(=Mossad) magyarorsz√°gi vezet√Ķi k√∂r√©b√Ķl sz√°rmazik, r√©gi... Az ukrajnai ter√ľleten
toboroznak, f√Ķleg volt/jelenlegi Specnaz k√∂r√∂kb√Ķl. A feladat hirtelensz√Ķke vikingek(cig√°nyok) kil√∂v√©se, majd "l√°tv√°nyos" lebuk√°s... √Ėssze nem t√©veszthet√Ķ, sz√Ķke, magas embereket keresnek... Gyakorlatilag ezzel akarj√°k a cig√°nys√°got r√°usz√≠tani a magyarokra. Az id√Ķz√≠t√©s a parlamenti √ľl√©sszak kezdete... A Jobbik hely√©re a MSZ-t szeretn√©k el√Ķre tolni, t√∂bbsz√∂r is felmer√ľlt Vukics neve, mint k√ľld√∂tt ember, ez most ism√©t felmer√ľlt de a lehets√©ges k√ľld√Ķk oldal√°r√≥l!!!! Augusztus v√©g√©re
szervez az MSZ egy nagy √∂sszej√∂vetelt B√∂szt√∂rpuszt√°ra, majd szeptemberre komolyabb politikai megmozdul√°sokat. Al√°t√°masztja mindezt a Jobbik jelenlegi b√©nults√°ga, ami a vezet√Ķ egy√©nis√©gek EP-be t√∂rt√©n√Ķ deport√°l√°sa eredm√©nyezett. Nem kev√©sb√© fontos, hogy ezzel az akci√≥val viktorviktor-nak is el√©be mennek, nem hagyva id√Ķt a reag√°l√°sra. Kubatov G√°bor neve gondolom ismert el√Ķtted, az √Ķ k√∂reib√Ķl sz√°rmaz√≥ inf√≥k szerint, a fidesz jelenleg √∂nmag√°t√≥l √°jult, a "sikerekt√Ķl" √©s korszakos
televanapohárkészlet Viktor nagyságától aléltan várja a jó szerencsét.

R√∂viden ennyi, de ha ez bej√∂n akkor kem√©ny √Ķszre sz√°m√≠thatunk, diverz√°ns akci√≥k is kin√©znek a k√∂zm√Ľvek ellen, amennyiben nem lesz el√©g sikeres a cig√°ny l√∂v√©szet, de √∂tv√∂zhet√Ķ is a kett√Ķ...
√údv”

Arr√≥l sem √°rt tudniuk, hogy Bp. k√∂rny√©k√©n, egy fegyveres mossados h√°tt√©rrel ind√≠tott cig√°ny maffi√≥z√≥kra, usz√≠that√≥ t√°rsas√°gra kihegyezett esetben olyan 3000 f√Ķs felfegyverzett t√°rsas√°gra lehet az el√Ķzetes becsl√©sek alapj√°n sz√°m√≠tani. Ez csak ez a r√©gi√≥, de ezzel –gondolom-, nem mondtam √ļjat.

________________________________________

Azt√°n itt egy k√∂vetkez√Ķ adal√©k is!

„Hello!

Valami nagy diszn√≥s√°g van k√©sz√ľl√Ķben! H√©tv√©g√©n egy besz√©lget√©snek voltam f√ľltan√ļja. Egy rend√Ķr igazolv√°nnyal rendelkez√Ķ katona (ez is m√°r √©rthetetlen volt sz√°momra) panaszkodott bar√°tj√°nak a vonaton. "√©n ek√∂zben zen√©t hallgattam csak egyik f√ľlem volt ott"

Kecskeméten szolgál(t) a fent említett személy. De most a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre jár (jegyzeteire ez volt írva).

Eredeti szakm√°ja elmond√°sa szerint, l√©gi tehersz√°ll√≠tm√°nyoz√≥ tiszt. Arra panaszkodott hogy a sok t√°vol-keleti titkosszolg√°latn√°l dolgoz√≥ √ľgyn√∂k miatt polg√°ri l√©gikis√©r√Ķi tanfolyamot kell csin√°lnia, mert ide utazgatnak magyar honv√©ds√©gi sz√°ll√≠t√≥ j√°rm√Ľveken, √©s m√©g azt is mondta lassan londinernek √©rzi mag√°t.

V√©lem√©nye szerint ezut√°n m√©g intenz√≠vebb csapatmozg√°sok v√°rhat√≥ak a t√©rs√©gb√Ķl, hiszen csoportosan v√©gzik a kurzust.

Maradok tisztelettel:”

Az√©rt nem komment√°lom ezt a levelet, mert ak√°r igaz is lehet minden szava. Magyarorsz√°gra nem 500 000 zsid√≥ telepest v√°rnak, hanem lehet az a sz√°m 2 000 000 is, egy-k√©t √©ven bel√ľl, s azt√°n j√∂het a t√∂bbi, a marad√©k, mint menek√ľlt. Egy k√ľsz√∂b√∂n √°ll√≥nak kommunik√°lt, Ir√°n elleni izraeli agresszi√≥t figyelembe v√©ve, ez nem is kiz√°rt. Persze minden menek√ľlt holokauszt √°ldozat lesz, mert csal√°djaikat a cs√ļnya ir√°niak szemmel vert√©k!

De itt a kedvencem! K√©rd√©sem a k√∂vetkez√Ķ? Az In-kalnak milyen r√©szesed√©se van a jelenlegi NBH Rt. –ban? Nem kell v√°laszolni, √ļgy sem szoktak. Ezt csak az√©rt k√©rdezem, mert a Rend√Ķrs√©get m√°r bekebelezt√©k, a Nemzetv√©delmi Egyetemet is beh√°l√≥zt√°k a k√∂zint√©zm√©nyek √©s strat√©giai pontok java r√©sze m√°r a fel√ľgyelet√ľk alatt √°ll, vagy √ľl, ahogy √©ppen f√ľty√ľlnek nekik.

Sz√≥val, az egyik rend√Ķr szakszervezetnek nevezett egys√©g t√©glasor vez√©rkara be akar √©p√ľlni az In-Kal-ba, hogy azt bel√ľlr√Ķl bomlasztva v√©dje √©s √≥vja meg a magyar haz√°t. Erre a c√©lra, fed√Ķt√∂rt√©netk√©nt azt tervezt√©k, hogy a lez√ľllesztett rend√Ķrs√©g egyes cs√°b√≠that√≥ tagjait √°tsorolj√°k az ottani √°llom√°nyba, majd pedig puccsot tervezve veszik vissza Ferihegyet √©s minden strat√©giai pontot, int√©zm√©nyt a mossad-t√≥l. Csak sz√≥lok, hogy vesz√©lyben vannak a r√©szv√©nyeik, √©s nem biztos, hogy ezt engedni kellene, mert Soros Gyuri b√°csi ezt nem n√©zn√© j√≥ szemmel.

Nem is olyan r√©gen, egy Juh√°sz nev√Ľ ember( no meg Draskovics, akinek puha az orra, √©s Bencze, aki k√∂lt√Ķ is) a TMRSZ-el kapcsolatosan azon ajv√©kolt, hogy nemzetbiztons√°gi k√©rd√©s az, ha egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st k√∂t egy bejegyzett politikai szervezettel annak ellen√©re, hogy minden m√°sik politikai szervezet, akinek ez a szakmai program az asztal√°ra ker√ľlt, elutas√≠totta azt. Most csend van, pedig a Rend√Ķrs√©g egyik szakszervezete egy fegyveres, k√∂ztudottan izraeli h√°tter√Ľ, sok mor√°lis √©s anyagi vissza√©l√©sre utal√≥ k√©rd√©st felvet√Ķ „mag√°nc√©ggel” l√©pett frigyre. K√©rem √Ėn√∂ket, n√©zzenek m√°r komolyan ut√°na, nehogy t√∂ke legyen annak az ar√°nak, mert m√©g her√©l√©s lesz a v√©ge.

De íme, itt a bizonyíték is a nászra!

“Tisztelt Koll√©g√°k!

√Ėr√∂mmel t√°j√©koztatok minden √©rdekeltet, hogy l√©trej√∂tt egy meg√°llapod√°s a Rend√©szeti V√©degylet √©s az In-Kal Security Kft.-k√∂z√∂tt.
Ennek √©rtelm√©ben, az In-Kal Security olyan m√°sod√°ll√°s v√°llal√°si lehet√Ķs√©get biztos√≠t a rend√Ķrs√©g √°llom√°nya r√©sz√©re, amely nem √∂sszef√©rhetetlen a szolg√°lati jogviszonnyal, √©s v√©gz√©s√©hez nem sz√ľks√©ges vagyon√Ķri igazolv√°ny.

A munkav√©gz√©s k√ľl√∂nf√©le sport √©s kultur√°lis rendezv√©nyekre vonatkozik, eseti, de folyamatos jelleggel, forgalomir√°ny√≠t√≥, jegyvizsg√°l√≥, stb. munkak√∂r√∂kben.

Az alkalmaz√°s felt√©tele egy szem√©lyzeti besz√©lget√©s √©s adatfelv√©tel, amelyet az In-Kal Security v√©gez meghat√°rozott id√Ķpontokban.

Ezt k√∂vet√Ķen a kiadott alkalmaz√°si sz√°nd√©knyilatkozattal a megfelel√Ķ nyomtatv√°nyon kell beny√ļjtani a m√°sod√°ll√°s v√°llal√°sra k√©relmet a munk√°ltat√≥i jogk√∂rt gyakorl√≥ rend√Ķrs√©gi vezet√Ķ fel√©.

A koordin√°tori √©s ki√©rtes√≠t√©si feladatokat a Rend√©szeti V√©degylet F√Ķv√°rosi Tagszervezete Szervez√Ķ Titk√°ra, M√©sz√°ros Zolt√°n r. zls. l√°tja el. El√©rhet√Ķs√©ge: 06-30/661-2094 telefonon, vagy az -Email- c√≠men.

A szem√©lyzeti besz√©lget√©sek id√Ķpontjair√≥l, folyamatosan t√°j√©koztat√°st adunk.

Jelentkezni √©s a r√©szletekr√Ķl √©rdekl√Ķdni a 37-090 vagy a 37-091-es telefonsz√°mokon lehet.

Pach D√°niel r. zls.

Rend√©szeti V√©degylet F√Ķv√°rosi Tagszervezet eln√∂ke”

„√Ėssze n√Ķ az, ami √∂ssze tartozik!” -Email-


K√∂sz√∂n√∂m, hogy t√°j√©koztat√≥ anyagomat elfogadj√°k, √©s csatolj√°k a megl√©v√Ķ dosszi√©mhoz. B√°r el√Ķz√Ķ leveleimre semmilyen form√°ban nem reag√°ltak, tudom, hogy rendszeres olvas√≥i az oldalamnak. Ez√©rt is aj√°nlom a mai bejegyz√©semet, amely MSZP p√°rtp√©nzek √©s illeg√°lis fegyverkereskedelem c√≠met visel. Tal√°n ott sem √°rtana kut√°szkodni kicsit, de ezt csak halkan suttogom.

Vigy√°zzanak erre az orsz√°gra √©s naiv, alapj√°ban becs√ľletes n√©p√©re, a magyar nemzetre, ha m√°r egyszer erre a h√°l√°tlan feladatra szeg√Ķdtek! Vagy, ha m√©gsem ezt teszik, legal√°bb hagyj√°k, hogy √∂n√∂k helyett megtegy√©k ezt azok, akik (ha nem is √©rtik a szakma minden cs√≠nj√°t, √©s nem KGB, Mossad, CIA gy√≥gyint√©zm√©nyekben lettek kistaf√≠rungolva) megteszik azt, amit a lelkiismeret√ľk dikt√°l!

√Āld√°s, s b√©kess√©g!

2009-07-30

Posta Imre

Link

feladó: bubó doki doki.bubo@gmail.com
címzett: Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat ;
Angol Nagykövetség ;
Police in Hungary ;
Irán Nagykövetsége ;
Izrael Nagykövetsége ;
Orb√°n Viktor ;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ;
Irán Nagykövetsége ;
info@gazdasagiradio.hu;
info@ih.gov.hu;
iremb@elender.hu;
Panasziroda ORFK Ellen√Ķrz√©si Szolg√°lat ;
rusemb@euroweb.hu;
USA Konzul√°tusi ;
katonai f√Ķ√ľgy√©sz ;
Kov√°cs Tam√°s ;
brfk@budapest.police.hu;
American Hungarian Federation eList ;
MKLU WebSite info ;
bar.fou@mku.hu;
bek.fou@mku.hu;
baz.fou@mku.hu;
cso.fou@mku.hu;
fej.fou@mku.hu;
fov.fou@mku.hu;
gms.fou@mku.hu;
hab.fou@mku.hu;
hev.fou@mku.hu;
jns.fou@mku.hu;
kom.fou@mku.hu;
K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g ;
nog.fou@mku.hu;
som.fou@mku.hu;
sza.fou@mku.hu;
tol.fou@mku.hu;
vas.gou@mku.hu;
ves.fou@mku.hu;
zal.fou@mku.hu;
okri@okri.hu
d√°tum: 2012. szeptember 11. 10:47
tárgy: Feljelentés-kiegészítés
k√ľld√Ķ: gmail.com

HozzŠszůlŠsok


#61 | mormota1968 - 2012. szeptember 19. 05:16:20
Wass Albert:Patk√°nyok l√°zad√°sa. Aki azt elolvassa t√∂k√©letesen √©rteni fogja mir√Ķl √©s kikr√Ķl sz√≥l a t√∂rt√©net.K√©t h√°l√°tlan befogadott n√©pr√Ķl akik √©p most pr√≥b√°lj√°k egy√ľttes er√Ķvel kicsin√°lni a befogad√≥ magyar nemzetet.Nem kellene nekik elmagyar√°zni hogy ezzel gyakorlatilag a saj√°t hal√°los √≠t√©let√ľket √≠rt√°k al√°?Vagy jobb is ha nem tudnak r√≥la?Ha volna esz√ľk ahogyan pedig nincs el√Ķbb elgondolkoztak volna a v√°rhat√≥ igen s√ļlyos s√Ķt megsemmis√≠t√Ķ k√∂vetkezm√©nyekr√Ķl ami ezt az igen rossz h√ļz√°sukat fogja k√∂vetni.
#62 | Varuna - 2012. szeptember 20. 16:09:42
#33 | postaimre - 2012. szeptember 12. 19:14:17
"...nyilv√°nval√≥, hogy a MARS gravit√°ci√≥ja nem lehet 3.4, mert akkor, aki ide j√∂nne annak a bels√Ķ szervei azonnal leszakadn√°nak a terkai 9.83-ban. Egyszer√Ľbben: a muks√≥ azonnal megpusztulna! A Mars tengelyforg√°sa √©s d√Ķl√©ssz√∂ge azonos a Terk√°√©val! - nem v√©letlen√ľl vesztettek 130 √Ľrhaj√≥t eddig! Tess√©k rendesen viselkedni, akkor lesz Japetus!"

Em√©sztettem a kor√°bbiakat... Gondolom ha a Marsi param√©terek nem stimmelnek, akkor az ahhoz vezet√Ķ logikai l√°ncolat is hib√°s, teh√°t amivel a hivatalos (kirakat) asztrofizika sz√°mol az alapjaiban nincs k√∂sz√∂n√Ķ viszonyban a val√≥s√°ggal, m√°s er√Ķ-viszonyok uralkodnak a Naprendszerben... Ez √≠gy rendben is van, csak erre a novemberre dat√°lt "√°tbillen√©sre" letten volna k√≠v√°ncsi, s a kit√©r√Ķ v√°laszokb√≥l arra k√∂vetkeztetek, hogy ez akkor nem publikus. (?)

A "300 000 √©ves fegyvereket tal√°ltak - ez t√∂rt√©nelmi" bejegyz√©s kapcs√°n m√©g ide gomboln√°m, hogy nemr√©g olvastam vagy l√°ttam valahol (nem jut eszembe most a forr√°s egyenl√Ķre)... teh√°t egy komoly tud√≥sokb√≥l √°ll√≥ kutat√≥ csoport megvizsg√°lt k√ľl√∂nf√©le csontleleteket (dinoszauroszok, stb.), s arra a k√∂vetkeztet√©sre jutottak hogy gyakorlatilag fel sem tudtak volna √°llni, mert azon nyomban elt√∂rt volna a l√°bcsontjuk a s√ļlyuk alatt. De valahogy m√©gis l√©teztek ahogy azt a leletek bizony√≠tj√°k, s√Ķt t√∂bb m√©teres emberek is, viszont akkor mi lehet a megold√°s?

Szerint√ľk az hogy a r√©gm√ļltban t√∂rt√©nt valami a F√∂ld forg√°s√°val √≠gy a gravit√°ci√≥ m√©rt√©ke jelent√Ķsen megv√°ltozott (megn√∂vekedett). Kor√°bban 700 km/h k√∂r√ľl lehetett ha j√≥l eml√©kszem az egyenl√≠t√Ķn√©l a forg√°si sebess√©g, ma pedig 1666 km/√≥ra. (Ez egy ismer√Ķs sz√°msor... Ebb√Ķl az √©rt√©kb√Ķl arra k√∂vetkeztetek hogy ezt valakik beszab√°lyozt√°k, mert folyton-folyv√°st ez j√∂n el√Ķ a k√Ķm√Ľvesekkel √∂sszef√ľgg√©sben, s gondolom a f√Ķn√∂keinek ebben szerepe lehetett...)

kepfeltoltes.hu/120920/TXCROfossil_1043_320x480_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2. Varuna - a kulcs a piramis GIZEHben, de mindig √∂nfej√Ľen k√∂zeledtek hozz√°. √Āldja meg magukat a saj√°t Isten√ľk!! M√©rj√©k m√°r meg egyszer RENDESEN azt a koszos sziklagy√Ľjtem√©nyt! Minden param√©tere egy t√∂bbsz√∂r√∂sen k√≥dolt szuper sz√°mtank√∂nyvet rejt. J√ČZUS is magyar√°zta: m√©rd meg a k√∂vet!
Pl. cs√ļcst√°vols√°g = 333m/n√©gyzet = 111111 stb/n√©gyzet = 123456789 stb/n√©gyzet = 1,5241576. Minden r√©sz ezt a logik√°t k√∂veti. NAP-F√ĖLD k√∂z√©pt√°v = 149.629 km-X 1.524 = 228.058 km. √úDV a MARSON Varuna.


Igen ezek sem v√©letlennek, ahogy azt m√°r kor√°bban kit√°rgyaltuk a 90-es √©vekben kibontotta a "Marsi √ľzenet" √©s a Gizai piramisok k√∂zti kapcsolatot F√∂ldes Attila (Az embert a Marson tervezt√©k? - http://w3.hdsnet....marsm.html )

S ha m√°r MARS, akkor itt van m√©g megnyitva el√Ķttem egy m√°sik e-k√∂nyv (ATLAN - F√∂ld√∂nk√≠v√ľliek √©lnek k√∂zt√ľnk? - ami√©rt k√∂sz√∂net gladiator07-nek) amiben a "kintiekkel" kapcsolatot l√©tes√≠tett szerz√Ķ meglep√Ķ megvil√°g√≠t√°sba helyezi a "kirak√≥s j√°t√©kot".

(A felsoroltak 90%-√°t nem igaz√°n lehet ellen√Ķrizni a mi szint√ľnk√∂n ez√©rt mint mindent, kell√Ķ kritik√°val √©rdemes kezelni, de √∂sszess√©g√©ben aj√°nlom a k√∂nyvet "tudat t√°g√≠t√≥k√©nt". A v√©ge fel√© vannak benne "horrorisztikus" r√©szek is a k√ľl√∂nf√©le kegyetlen "h√ľll√Ķ" szertart√°sokr√≥l, amiket a gyeng√©bb idegzet√Ľek ker√ľljenek. A k√∂nyv l√©nyeg√©ben ahogy a c√≠me is sz√≥l, az √©vezredek √≥ta k√∂z√∂tt√ľnk √©l√Ķ, kintr√Ķl b√°b√°skod√≥ f√∂ld√∂nk√≠v√ľli kult√ļr√°k szerep√©t, tev√©kenys√©g√©t t√°rgyalja, s az ir√°ny√≠t√≥ alrendszereiket... illuminati, szabadk√Ķm√Ľvess√©g...)

https://hotfile.c...k.pdf.html (PDF)

74. oldal: s_c

"...A NASA-t 1958-ban hozt√°k l√©tre. Legfontosabb feladata, hogy √°lc√°zza val√≥di tev√©kenys√©g√©t, amelyet a legnagyobb titokban folytatnak. Civil √Ľrutaz√°saik, valamint a nyilv√°noss√°gra hozott adatok, k√©pek csak az emberis√©g megt√©veszt√©s√©re szolg√°lnak. A l√©nyeg, a val√≥di projektek rejtve, a nyilv√°noss√°g el√Ķl elz√°rva zajlanak. Pontosan √≠gy m√Ľk√∂dik az orosz √Ľrkutat√°s is. Mind a k√©t szervezet szorosan az illumin√°ti ir√°ny√≠t√°sa alatt dolgozott √©s dolgozik. A hidegh√°bor√ļ sor√°n is teljes, √©s szoros volt az egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a k√©t √Ľr√ľgyn√∂ks√©g k√∂z√∂tt. Ebben a folyamatban is j√≥l megfigyelhet√Ķ az illumin√°ti taktika. A felsz√≠nen a megoszt√°snak, megf√©leml√≠t√©snek megfelel√Ķen megy a harc a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ ideol√≥gi√°kkal fert√Ķz√∂tt orsz√°gok k√∂z√∂tt, m√≠g a h√°tt√©rben az ir√°ny√≠t√≥k titokban folyamatosan egy√ľttm√Ľk√∂dnek. Mialatt az emberek a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ h√°bor√ļkban √∂lik egym√°st, az illumin√°ti a h√°tt√©rben karossz√©k√©ben h√°trad√Ķlve j√≥t sz√≥rakozik az esem√©nyeken.

Mert mi is t√∂rt√©nik val√≥j√°ban? A teremtm√©nyek, a szolg√°k √∂lik egym√°st, lerombolj√°k, elpuszt√≠tj√°k egym√°s javait. Majd mindezek √ļjb√≥li el√Ķ√°ll√≠t√°s√°ra az illumin√°tihoz fordulnak k√∂lcs√∂n√©rt, amit azt√°n uzsorakamat fej√©ben meg is kapnak. Ez√©rt az illumit√°ninak alapvet√Ķ √©rdeke a f√©lelemkelt√©s, a teremtm√©nyek - az emberek - k√∂z√∂tti fesz√ľlts√©g folyamatos sz√≠t√°sa. Ebben ny√ļjt sz√°mukra seg√≠ts√©get az eg√©sz vil√°got beh√°l√≥z√≥, a legmagasabb politikai, ipari, katonai k√∂r√∂ket befoly√°sa, ir√°ny√≠t√°sa alatt tart√≥ nemzetk√∂zi szabadk√Ķm√Ľvess√©g. A kassz√°ba befoly√≥ m√©rhetetlen mennyis√©g√Ľ p√©nz pedig fedezetet biztos√≠t a hatalmas √∂sszegeket felem√©szt√Ķ katonai kiad√°sok, √Ľrtechnikai projektek finansz√≠roz√°s√°ra.

A II. vil√°gh√°bor√ļ befejez√©se ut√°n az amerikai, a szovjet korm√°ny, valamint a sz√ľrke faj n√©h√°ny √°rul√≥ pleiadiai csoport seg√≠ts√©g√©vel b√°zisokat hozott l√©tre, √©s ir√°ny√≠tott a Holdon, valamint a Marson. Az 50-es √©vek elej√©n - egyel√Ķre m√©g f√∂ld√∂nk√≠v√ľli j√°rm√Ľvekkel - eljutottak a Holdra, ahol m√°r a n√©metek m√Ľk√∂dtettek egy kis b√°zist. A 60-as √©vekben szovjet-amerikai egy√ľttm√Ľk√∂d√©ssel √≥ri√°si felsz√≠n alatti b√°zist √©p√≠tettek a Holdon, ahol ma kb. 50.000 ember √©l.

A Holdon val√≥ √©lethez egy√©bk√©nt nem kell √Ľrruh√°t viselni. El√©g egy olyan oxig√©npalack, mint amilyet a b√ļv√°rok viselnek. A Hold felsz√≠ne nem √©lettelen, n√©h√°ny helyen gy√©r n√∂v√©nyzet is tal√°lhat√≥. A holdb√°zison 1969-ben ellent√©t robbant ki az orosz √©s amerikai f√©l k√∂z√∂tt. A szovjetek teljes m√©rt√©kben √°t akart√°k venni az ir√°ny√≠t√°st a b√°zis felett. (* s ide f√Ľzn√©m hogy 1966. december 24-√©n pont abban a t√©rs√©gben landolt a szovjet LUNA 13 √Ľrszonda - Schr√∂teri v√∂lgy - ahol az el√Ķbbi oldalon l√©v√Ķ Holdvide√≥n szombaton a 13 anyahaj√≥ m√©ret√Ľ objektum felsz√°llt... 24.378167, -48.99573 - Varuna) Az ott tart√≥zkod√≥ amerikaiakat fogs√°gba ejtett√©k. K√©s√Ķbb rendez√Ķd√∂tt a helyzet, de a szovjeteket emiatt az incidens miatt 2 √©vre kitiltott√°k a programb√≥l.

A holdb√°zis szoros √∂sszek√∂ttet√©sben van t√∂bb, a F√∂ld√∂n l√©v√Ķ, orosz, amerikai, sauriai sz√ľrk√©k √©s √°rul√≥ pleiadiaiak √°ltal ir√°ny√≠tott, az USA ter√ľlet√©n tal√°lhat√≥ b√°zissal. Ezek a k√∂vetkez√Ķk: Dulce-Archuleta b√°zis, Dreamland b√°zis, 51-es k√∂rzet. Ezeken a b√°zisokon egy√ľtt dolgoznak f√∂ldi emberek a sz√ľrke √©s a nordik fajjal. Ebb√Ķl ad√≥d√≥an sokszor fesz√ľlt a helyzet, gyakran robbannak ki konfliktusok, s√Ķt √∂sszet√Ľz√©sek is el√Ķfordulnak. Ezekben m√°r mind a k√©t f√©l vesz√≠tett el √©leteket.

A Marsra 1952-ben indult egy szovjet-amerikai √Ľrhaj√≥, amelyik m√°r 2 nap alatt c√©lhoz √©rt. Kiss√© furcs√°nak t√Ľnik, de 1956-ban a Vatik√°n is k√ľld√∂tt √Ľrhaj√≥t a Marsra a Marconi projekt keret√©ben, amelyet Argent√≠n√°ban bocs√°tottak fel. Orosz-amerikai egy√ľttm√Ľk√∂d√©s keret√©ben a Marson b√°zist hoztak l√©tre, melyhez a hardvert a Holdr√≥l sz√°ll√≠tott√°k √°t. Majd Oroszorsz√°gb√≥l, √©s az amerikai Diego Garcia t√°maszpontr√≥l sz√°ll√≠tm√°nyok indultak a Marsra. A b√°zis az Adam nevet kapta, √©s a marsi Hellas Planitia kr√°tern√©l helyezkedik el.

farm3.static.flickr.com/2407/1507512268_f99320d2bc_o.gif

A marsi b√°zis felsz√≠n feletti r√©sze h√°rom hatalmas kupola form√°j√ļ, d√≥m jelleg√Ľ √©p√≠tm√©nyb√Ķl √°ll. Az eg√©sz l√©tes√≠tm√©ny egy hegy oldal√°ba lett telep√≠tve. A legnagyobb d√≥mszer√Ľ √©p√≠tm√©ny √°tm√©r√Ķje kb. 4 kilom√©ter, a m√°sik kett√Ķ pedig k√∂zel 2 kilom√©ter √°tm√©r√Ķj√Ľ. A h√°rom d√≥m jelleg√Ľ √©p√ľlet alag√ļtrendszerrel van egym√°ssal √∂sszek√∂tve. A legnagyobb kupola alatt 300 m√©ter m√©lys√©gben egy √≥ri√°si, 11 n√©gyzetkilom√©ter alapter√ľlet√Ľ b√°zis tal√°lhat√≥, amelyet orioni √©s h√ľll√Ķ csoportok birtokolnak. Az Orion √Āllamsz√∂vets√©g tagjai a rigeli idegen faj k√∂z√© tartoznak, √©s a Draco csillagrendszerb√Ķl sz√°rmaz√≥ h√ľll√Ķknek dolgoznak. A f√∂ldi emberek nem tudj√°k, mi folyik a b√°zison, mert azt egy √ļgynevezett er√Ķh√°l√≥ veszi k√∂r√ľl, amelyen semmif√©le technik√°val nem lehet √°tl√°tni.

Az Orion √Āllamsz√∂vets√©gnek van egy m√°sik b√°zisa is a Marson, amely k√∂r√ľlbel√ľl egymilli√≥ √©ves. Ezt a b√°zist 1994-ben teljes kapacit√°sra kapcsolt√°k, egyel√Ķre ismeretlen c√©lb√≥l. A m√°sik b√°zissal ellent√©tben ez teljesen a marsi felsz√≠n alatt tal√°lhat√≥. Nagys√°ga 105 n√©gyzetkilom√©ter, 5 emelet m√©lys√©g√Ľ. A b√°zison kb. 2200 rep√ľl√Ķ szerkezet, √©s k√∂zel 100.000 orioni √©s h√ľll√Ķ harcos √°llom√°sozik.

√Črdemes megjegyezni, hogy kor√°bban az emberi faj √Ķshaz√°j√°b√≥l, a L√≠ra csillagrendszerb√Ķl menek√ľlteknek - k√∂zt√ľk a proserpineieknek - is volt b√°zisuk a Marson, de ez a 317.000 √©vvel ezel√Ķtt kirobbant Orion-Draco h√°bor√ļ folyam√°n megsemmis√ľlt. Ez a b√°zis a Mars Cydonia r√©sz√©n volt tal√°lhat√≥.

A f√∂ldiek az Adam mellett egy m√°sik b√°zist is √©p√≠tettek a Marson, amely az Eve (√Čva) nevet kapta. Ez egy hatalmas, kb. 190 n√©gyzetkilom√©ter nagys√°g√ļ √©p√ľletegy√ľttes. H√°rom emelet m√©lys√©g√Ľ, √©s megk√∂zel√≠t√Ķleg 400.000 f√Ķ befogad√°s√°ra alkalmas. A k√ľlvil√°gra 4 bej√°raton kereszt√ľl lehet kijutni, melyb√Ķl 2 liftes, 2 pedig nyom√°sszab√°lyoz√≥ zsilipkamra rendszerrel rendelkezik. Az √Ľrhaj√≥k ezeken kereszt√ľl √©rkeznek a b√°zisra, dokkolnak, majd a megfelel√Ķ hang√°rban parkolnak.

Az els√Ķ f√∂ldi k√©kv√©r√Ľ hibrid h√ľll√Ķ landol√°st az egyik legtitkosabb amerikai szervezet, az NSA (Amerikai Nemzetbiztons√°gi √úgyn√∂ks√©g) 1959 m√°rcius√°ban, a sz√ľrke f√∂ld√∂nk√≠v√ľli faj seg√≠ts√©g√©vel hajtotta v√©gre a marsi Cydonia t√©rs√©g√©ben, amelynek sor√°n egy 29 f√Ķs, katon√°kb√≥l √©s kutat√≥kb√≥l √°ll√≥ csoport √©rkezett a b√°zisra. Ett√Ķl kezdve √ľzemelt az Eve b√°zis eg√©szen 1989-ig." (...)

www.thehiddenrecords.com/images/z%20cydonia.jpg
#63 | postaimre - 2012. szeptember 20. 18:59:25
"Tisztelt Varuna- laza v√°lasz. A terkai csillag√°szat z√°rt k√∂rben elismert. Tudjuk m√©rni a l√°that√≥t - kering√©si id√Ķ + t√°vols√°g+ sebess√©g, de nem tudjuk a l√°thatatlant + t√∂meg + er√Ķterek. 400 √©v alatt a legjobb hipot√©zise Newtonnak volt. Erre √≠rtunk egy algebr√°t s ennek k√∂vetkeztet√©seit tan√≠tjuk val√≥s√°gk√©nt (√©rts: semmif√©le alapt√©tel nincs!) Nem hazudni akarunk, de nincs jobb. A F√∂ldt√Ķl 200 ezer km-re √∂sszeomlik az eg√©sz. Ezen a sz√°mtani feladv√°nyon megbukott az eg√©sz emberi faj. Sebess√©g + id√Ķ egyidej√Ľ t√∂megg√© transzform√°l√°s√°ra csak a TDR k√©pes. Az viszont nincs a birtokukban. Vannak egyeztet√©sek, de lass√ļak. An√©lk√ľl az emberis√©g kihal. Nem tudunk kijutni √©s tartal√©kaink minim√°lisak. csak egy h√ľlye hiszi, hogy van hova visszat√©rni. Mindent fel√©lt√ľnk."
#64 | postaimre - 2012. szeptember 20. 19:59:18
"M√°s - din√≥ r√©g√©sz√ľgyekben volt n√©h√°ny (Kor√©-Kincses graffiti) csal√°s: nem jellemz√Ķ. A mamut nem t√ļl r√©gen √©ldeg√©lt, az elef√°ntn√°l j√≥val nagyobb volt. T√∂bbsz√∂r mondtuk: a bolyg√≥ be lett rendezve - nem 50%-ban, hanem 10-ban. Az √∂n √°ltal felsorolt f√∂ld√∂nk√≠v√ľli b√°zis adatokat dezinform√°ci√≥s s√ľket dum√°nak tartjuk. Forr√°sa mindnek nyugati. Ha kaptak kinti seg√≠ts√©get, akkor viszont minden lehets√©ges, m√©g az is, hogy a bikinit nem a franci√°k vezett√©k be, ha j√≥l eml√©ksz√ľnk, √≥-jeruzs√°lemi n√©pviselet volt. Mi billen √°t, honnan, hov√° novemberben? Ki mondta, mikor, hol, mikor? Az elm√ļlt 3 √©vben 6 vil√°gv√©g√©t j√≥soltak meg ezen a honlapon. mindenf√©le s√∂pred√©k folyamatosan zaklatta az itt norm√°lisan kommentel√Ķket. Miut√°n semmi nem t√∂rt√©nt, az eg√©sz cs√ľrhe elt√Ľnt sz√≥ n√©lk√ľl. Nehogy m√°r a norm√°lisak k√©rjenek bocs√°natot! Ez a mostani min alapul? Olyat mi is tudunk j√≥solni, hogy "Egyszer valami9 lesz". ha lehetne, konkrt√©tabban. Az Elenin-Honda √ľst√∂k√∂s eset√©ben tudjuk, hogy Gerry vette meg a Hond√°t. A foton-√∂vet meg mi cs√≥rtuk el, √≠gy h√°t azok elmaradtak.. J√∂v√Ķre szervez√ľnk egy exped√≠ci√≥t a Galaxis k√∂zep√©be a Nagya Fekete Lyukba. R√°z√≥s lesz. Komolyan sz√°m√≠tunk a Poim-com tagjainak r√©szv√©tel√©re. √Ėn√∂k kifejezetten t√ļl√©l√Ķ t√≠pusnak t√Ľnnek. Arrafel√© ez hasznos tulajdons√°g."
#65 | kincses - 2012. szeptember 20. 21:34:03
J√≥ est√©t, Kedvenc Kutat√≥k! Nap√©jegyenl√Ķs√©ggel a humor is visszat√©rt v√©gre! Igen, nagyon szeret√ľnk Kor√©val firk√°lni! Ez ugye nem baj?s_a¬† PS. lehetne valahogy m√°sk√©nt √©lni? m√°r a m√ļltkor√°ban sem akartunk kihalni!s_k¬†
#66 | spartakusz - 2012. szeptember 21. 04:00:46
nEM √ČRTEM? Most nekem rov√≥d fel, hogy be linkeltem j√≥ p√°r linket? Hisz LINK VOLT. Az √©p√≠t√Ķ energi√°t nem akartam elvonni ezzel - a k√≠s√©rleti patk√°nynak is elvett√©k agy√°nak 99%-√°t m√©g is ki j√∂tt a labirintusb√≥l "eml√©kezet"? alapj√°n - a fen√©t - √©rzi alapj√°n azaz izr√© alapj√°n OK√ĀN √ČRTED. √ČRTED? √ČRTED!

szer-e-tet-tel:
spari:::::::::

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.