Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ima


Ma már sok mindennel Ăşgy vagyok, ahogy vagyok, a többi meg mellĂ©kes, mint vesĂ©n a kĂ©reg. KĂ©rded: a vaj mikor köpĂĽli ki magát? Mikor a befõtt teszi el a nagymamát? Lassan beköszönt a „hallgatni arany”- korszak. Fel is teszem az egyik bakelit lemezem a tĂ»re Rimszkij-Korszakov karcolatával, hátha ki – Ă©s eltalálja a hangulatom.
Ma sem akarok hosszĂşra nyĂşlni, pedig a kezem elĂ©r, hová tekintetem sem, de ezt Ă©rteni már nem is kell. Döccenõkkel, de jĂłl haladnak a dolgok. EzĂ©rt sem Ă©rzem szĂĽksĂ©gĂ©t a naplĂłzásnak. TĂşl sok minden van már Ă­gy is közkĂ©zen Ă©s azzal sem tud a zöm mit kezdeni. Ma sem ezĂ©rt ragadtam le a billentyĂ»zet elõtt, hogy lemorzĂ©zzam az sos-perecet, inkább csak az ima kedvĂ©Ă©rt. NemrĂ©giben tudtam meg a szĂł eredeti jelentĂ©sĂ©t, amelyet mi most is Ăşgy, használunk, ahogy Ă©rtjĂĽk, csak nem Ă©rtjĂĽk. Egy Japánt megjárt mester közölte, hogy õ ott Ă©rtette meg magát a tartalmát, mikor a japán nyelven az ima-t lefordĂ­tották neki. Meglepõ, de a „mai nap” jelentĂ©ssel bĂ­r. Carpe diem! Ora et labora! Ja, hogy az Ora az imádkozni, amely az Ăłrát jelöli Ă©s az oral, a beszĂ©det, a kimondást, a szájon keresztĂĽli közlĂ©st…melynek fordĂ­tottja „a rĂł” – vás-vĂ©s, vagyis az Ă­rás.

Na, de vissza az imához, vagyis "a mi" a mához, a mában „levĂ©shez”, a mai nap Ă©rtĂ©kĂ©hez, a szamuráj-törvĂ©nyhez, amely naptĂłl-napig Ă©ltet, a szkĂ­ta „napvalláshoz”, amely pontosan ezt jelenti. A nap 24 Ăłrás ciklusa az Ă©let Ă©s minden Ăşj napra Ă©bredĂ©s, Ăşj Ă©let lehetõsĂ©ge. Fura, ugye, hogy az ima nem jelent sem ájtatosságot, sem könyörgĂ©st, sem a Teremtõhöz felköhögött kĂ©rĂ©seket, követelĂ©seket…Ă©s sorolhatnám mĂ©g. EgyszerĂ»en benne lenni abban, amit teszĂĽnk, ahol tesszĂĽk s amiĂ©rt tesszĂĽk, oszt pont! Ne tessĂ©k már Istent zaklatni, tudják õk mi a dolguk, de elfoglaltak a sok baromarcĂşval, akik repesve várják a csodát, miközben sĂĽt belõlĂĽk az ostobaság Ă©s ahhoz sincs erejĂĽk, hogy saját környezetĂĽkben rendet tegyenek, nehogy a fĂ©lelmeikkel szembe nĂ©zzenek. Jaj, bocs, ez egy Ă©s ugyanaz. Most SMS-el Orosházi Feri barátom Ă©ppen, Ă­gy a jobbombĂłl a tõrt le kellett tegyem, pedig már kezd hozzám nõni. Köszönöm a sok nĂ©vnapi köszöntõt, de tudjátok mit, zavar. A nevemet megszolgálni vagyok itt, az Ă©rdem nem az enyĂ©m, sajnos, vagy hála a Teremtõnek! Más nevĂ©vel is Ă­gy vagyok. Nem ĂĽnneplek Ă©s a szĂĽlinapot sem tekintem annak. Lassan lekopnak rĂłlam ezek a kĂĽlsõsĂ©gek, csak udvarias vagyok Ă©s a család, gyerekek miatt teszek Ăşgy, hogy Ă©rdekel, de õk ezt tudják. SzerencsĂ©re Veronika is Ă­gy van ezzel.

Aki tud, ásson, kap-álljon, mert mit sem ér a mai nap, ha nem gondolsz a hol-nappal, mert egyszer eljön az is, hogy keresni fogod, mi természetes volt egykoron.
Nem akarok ma sem „politizálni”. Vicces fiĂşk jĂłl kavarják a globális lekvárt. Az idõ beĂ©rett Ă©s hasad a föld, nem csak remeg. Egyelõre idõt nem tudni, de nem csak RimszkijĂ© a Korszakov –lemez Ă©s ezen a barázdán bizony nem csak Szomália mállhat szĂ©t Ă©s utĂłpiává EtiĂłpia, hanem a zárĂłakkord lehet rázĂłs Ă©s egĂ©szen közeli a távoli reccsenĂ©s. Egyelõre Ăşgy nĂ©z ki, hogy Ă©rdemes lesz kapaszkodni, imádkozni! Tartsatok ki! Tartsatok össze!

Tudjátok, hogy a tét nem a tétlenség, hanem a fény, vagy a se-tét!

Hozzászólások


#141 | dengizin - 2012. november 12. 16:42:53
satu, képben vagyok. Láttam a sorozat eddig megjelent részeit.:) http://onlinefilm...ratos-2012

ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQyNzMzODU4OV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTU1ODA1OA@@._V1._SY317_CR16,0,214,317_.jpg
#142 | kukackac - 2012. november 12. 17:03:21
Balu és nyilasfergeteg! s_6  s_y 
#143 | Turul40 - 2012. november 13. 10:47:36
Kedves ParlagfĂ»!

Nézz utána mélyebben a dolgoknak , mert a fotonövbe való belépés folyamatos, és már régóta zajlik.
Ahogy közeledünk egyre több idõt töltünk benne, de dec21. -re érünk bele úgy, hogy már ki se kandikálunk többet, majd csak 2000 év múlva.
A napunk már benne van teljes egészében, ezt láthattuk is a felvételeken, hogy mit váltott ki.
Azt meg szerintem egy hülye is észrevenné, hogy a földön milyen változásokat idézett elõ az utóbbi 1-1,5 évben a fotonövbe való egyre hosszabb idejû benyalólásunk.

Jól látod a dolgokat Parlagfû, de felületes vagy kissé.....
A póluseltolódás is ezért van, de sorolhatnék itt számos dolgot.
Mikor fogjátok már fel, a fotonöv az egy létezõ dolog és nem egy kitalált valami, pont úgy nem , mint a mostani belehaladásunk....
Az emberek spiritualitásra átváltása szerintetek csak úgy magától van??
A legközelebbi példám, jó magam.
Ez is a fotonöv hatása.

Balu, nem értelek, Te eddig szívesebben foglalkoztál a tényekkel, mint az összeesküvés témákkal....(hozzá kell tennem, amikrõl írsz, azok is tények, és ezekkel a dolgokkal is számolnunk kell hisz tudjuk a hatalom minden áron meg akarja tartani ezt az állvilágot)

Parlagfû, a fotonövbe való fokozatos behaladás kézzel fogható, és rengeteg hivatalos anyagot is találsz róla minden nyelven.
Azt el tudod képzelni hogy ennek a zónának semmilyen hatása ne lenne a földi életre???
Mindent a rezgések határoznak meg, illetõleg építenek fel, sõt ha továbbmegyek, minden magából a rezgésbõl áll!
Ha más a rezgés mindennek változni kell, fizikailag nincs más lehetõség, fogja már fel mindenki, a kutya fáját!!
kepfeltoltes.hu/121113/foton_v_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.