Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szex és az új világrend 1.


Cikksorozatunk az 1969. márciusi Pittsburgh-i szakmai konferencián elhangzottak feldolgozása, melyet e helyt ismét közreadunk.
Valószínűsítjük, a leírt visszaemlékezés igazságát. Nem azért, mert sikerült minden kétséget kizáróan megbizonyosodnunk róla, hogy ez az előadás ott és akkor, szó szerint ezzel a tartalommal hangzott-e el, hanem azért, mert az azóta eltelt 44 évben a világban lezajlott események, tények hajszálpontosan igazolják.
2009 áprilisában ezt a cikksorozatot már közreadtuk a régi szerverünkön lévő – azóta onnan elköltöztetett honlapunkon, VALÓSÁG AZ ELTERVEZETT ÚJ VILÁGREND? címmel.

Drábik János Uzsoracilvilizácó című könyvének 3. kötetében megtalálható az eredeti anyag: Szex és az Új Világrend címmel.
A Szabad Riport, – mint számos más média is -, sokat cikkezett az alábbi jelenségekről. Elítélő véleményünket eddig sem rejtettük véka alá. Meggyőződésünk, hogy a hazánk és a világ rossz irányba halad, és öngyilkosságot követ el, amikor hagyományos értékeit elveti.
Sorozatunkban ennek kiváltó okára is rámutattunk.

Mi is úgy látjuk, amennyiben nem fordulunk vissza erről az útról, eljön az idő, amikorra bár tömegeknek nyílik ki a szeme, mégsem leszünk már abban a helyzetben, hogy meg nem történtté tegyünk, vagy visszacsináljunk minden kártételt.
Sokan vannak akik már látták, látják a vészt, s Kasszandraként próbálják hallatni a hangjukat, hogy figyelmeztessenek és kiutat mutassanak.

Azonban amit mondanak annyira hihetetlennek tűnik, hogy akik nem értik, el sem hiszik. Akik értik ugyan, de nem érdekük érteni, azok jobb esetben elhallgatják, vagy nevetségessé teszik, rosszabb esetben valamilyen módon elnémítják őket.

Amikor pedig eljön az az idő, hogy már mindenki látja sőt saját bőrén érzi az új világrend megvalósulását, – addigra elhitették vele, hogy nem nem volt más lehetőség, és nincs visszaút -, addigra csak maroknyian maradnak azok, akik ismerik a kiutat. S EZZEL A CSAPDA BEZÁRULT! De talán nem örökre!

Ha valaki korábban sok Asimov könyvet olvasott, annak könnyen deja vu érzése támadhat.

Mivel az anyag meglehetősen terjedelmes, ám egyúttal igen elgondolkodtató olvasmány, ezért a könnyebb “emészthetőség” okán több részletben közöljük.
Kezdjük hát!

AZ ÚJ ÉRTÉKREND KIALAKÍTÁSA
1. RÉSZ

Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik előadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 főnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú előadást tartott. Beszéde előtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegû belső tájékoztatásnak mondanivalóját.

Dr. Dunegan egyike volt a hallgatóknak és 1988-ban Randy Engel ismert média személyiség kérésére emlékezetből felidézte, és szalagra rögzítette, amit 1969-ben hallott. Dr. Day nem annyira a múlttal foglalkozott, sokkal inkább a jövőt vázolta fel. Előadásának célja az volt, hogy felkészítse az orvosokat a várható változásokra, és ily módon megkönnyítse alkalmazkodásukat az új helyzethez. Meg volt róla győződve, hogy információival segíti orvoskollégáit.

Dr. Day állandóan hangsúlyozta, hogy az embereknek hozzá kell szokniuk a folyamatos változáshoz, mert semmi nem marad a jelenlegi állapotában. Gyakran ismételte: „az emberek annyira bíznak egymásban, hogy fel sem teszik a legfontosabb kérdéseket.” Többször is elmondta: „Mindennek két célja van. Egyik az állítólagos cél, amely elfogadhatóvá teszi a változást az emberek számára és van egy másik, az igazi cél, amely valójában az új rendszer létrehozását segíti elő.” Hozzáfűzte azt is, hogy „nincs más lehetőség az emberiség számára.”

A NÉPSZAPORULAT ELLENŐRZÉSE
Dr. Day ebben az időben aktívan részt vett a népességszaporulat ellenőrzésére törekvő csoportok tevékenységében. Elmondotta, hogy a lakosság létszáma túlságosan gyorsan nő, éppen ezért a Föld lakóinak a számát korlátozni kell, mert különben nem marad elég élettér az emberiség számára. Nemcsak az élelmiszer ellátás biztosításához fog hiányozni az elegendő termőföld, de a hulladékok is oly mértékben szennyezik a Földet, hogy lakhatatlanná válik. Az embereknek nem engedik majd meg, hogy csupán azért legyenek utódaik, mert akarják, vagy azért mert könnyelműek voltak. Ahhoz nyújtanak segítséget, hogy a házaspároknak egy gyerekük legyen, és csak a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kiválasztottaknak lehet három. Az átlagembereknek a két gyermeket engedélyezik. Ez a születésszabályozási mérce abból adódik, hogy a nulla népességnövekedéshez 2,1 gyerek szükséges családonként. Ez azt is jelenti, hogy csak minden tizedik házaspárnak lehet három gyereke. Világossá vált, hogy a népesség-ellenőrzés nem egyszerűen születésszabályozást jelent. Valójában a világ lakosságának a korlátozásáról van szó.

A SZEXUÁLIS KAPCSOLAT ÁTÉRTÉKELÉSE
A cél olyan szexuális magatartás kialakítása, amely nincs kapcsolatban a fogamzással, továbbá olyan gyermeknemzési gyakorlat elterjesztése, amely nincs kapcsolatban a szexszel. Dr. Day szerint el kell választani a szexualitást szaporodástól. Mivel a szex örömet okoz és túl erős rá a késztetés, ezért nem várható, hogy az emberek lemondjanak róla. Bizonyos, az élelmiszerbe és a vízbe elhelyezett hatóanyagokkal lehet csökkenteni a nemi vágyat, de ez nem praktikus. Ezért a háttérhatalom stratégái azt a megoldást választották, hogy csökkentés helyett inkább növeljék a szexuális aktivitást, de oly módon, hogy az ne eredményezzen fogamzást. Ezért az első szempont, amit megvizsgáltak, az a terhesség – megelőzés. Ezt erőteljesen népszerűsítik majd. Tudatilag annyira összekapcsolják a védekezést és a szexuális tevékenységet, hogy az emberek szinte ösztönösen alkalmazni fogják a fogamzásgátló eszközöket, amikor szexuális kapcsolatra készülnek. Ezért gondoskodnak arról, hogy a különböző terhesség megelőző eszközök és módszerek ismertek és könnyen elérhetőek legyenek. Az ilyen eszközöket minden patikában és kozmetikai üzletben jól látható helyre teszik ki, együtt a cigarettával és a rágógumival. Ez a fajta nyíltság azt sugalmazza majd fiataloknak és felnőtteknek egyaránt, hogy az ilyen védekező eszközök az élet természetes tartozékai. Ezt kiegészítik azzal, hogy az iskolákban könnyen elérhetőek lesznek az úgynevezett szexuális nevelés keretében.

SZEXUÁLIS NEVELÉS, MINT A VILÁGKORMÁNYZAT ESZKÖZE
A szexuális nevelés célja hozzászoktatni a fiatalokat ahhoz, hogy a nemi élet és a fogamzásgátlás összetartozik. Ezt tudatukba kell vésni, mielőtt megkezdik az aktív szexuális életet. Dr. Day előadása és Dr. Dunegan visszaemlékezése között eltelt 19 évben az Egyesült Államok számos iskolájában „iskolai klinikákat” hoztak létre, amelyek elsősorban terhesség megelőzéssel, születésszabályozással és a népszaporulat kontrolljával foglalkoztak.
Az egyik cél az volt, hogy a szexualitás és a fogamzás elleni védekezés össze legyen kapcsolva, és az iskolai megerősítés nyomán a házasságban is folytatódjék. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyermeknemzés felelősségétől megszabadított szexuális kapcsolat csökkentse magának a házasságnak is a jelentőségét. Ilyen kapcsolatot könnyedén lehet házasságon kívül is folytatni. Nyilvánvaló, hogy továbbra is lesznek olyanok, akik előnyben részesítik a házastársi kapcsolatot, de a többség ezt már nem fogja a rendszeres nemi élet előfeltételének tekinteni. Dr. Day természetesen az abortuszra is kitért és hangsúlyozta, hogy az nem minősül többé bűncselekménynek, hanem elfogadott és normális jelenség lesz. Az abortuszt közpénzből fogják finanszírozni azok számára, akiknek ehhez nincs pénzük. A védekező eszközöket szintén közköltségen biztosítják, hogy anyagi okokból senkinek se kelljen lemondania róla. Ha az iskolai szexuális felvilágosító programok korai terhességhez vezetnek, az se okoz problémát. Azok a szülők, akik erkölcsi vagy vallási alapon ellenzik az abortuszt, ilyen esetben – szükségmegoldásként – elfogadják, mert nem akarják, hogy gyermeklányuk terhes maradjon. Ez lehetővé teszi az abortusszal szembeni társadalmi ellenállás megtörését.

A homoszexualitás bátorítása A háttérhatalom hosszú távú társadalom – átalakító programját beavatottként ismerő Dr. Day közölte: támogatni fogják a homoszexualitást, és az embereknek meg lesz engedve, hogy azonos neműekkel létesítsenek nemi kapcsolatot. Nem kell többé az ilyen fajta hajlamot elrejteni. Az idősebb embereket is bátorítani fogják, hogy aktív szexuális életet éljenek még idős korban is. Mindenkinek meg fogják engedni, hogy tetszése szerint élvezhesse a nemi életet. Semmi nem lesz tiltva.

Dr. Day ezzel kapcsolatban külön kitért az öltözködésre. Ennek sokkal izgatóbbá és provokatívabbá kell válnia. 1969-ben már meghódította a nyugati világot a miniszoknya és a harisnyanadrág. Dr. Day a következőket mondta: „Nem csak az teszi az öltözködést szexuálisan csábítóvá, ha az eddig szokásosnál jóval nagyobb testrész válik láthatóvá. Más, kifinomult fogások is izgatóak lehetnek.” Itt számításba jöhet a ruha kivágása, anyaga, átláthatósága, elhelyezkedése, stb. Azóta természetesen már meghódította a világot a farmer, amely szorosan testhezálló változatban megfelelően irányítja a szemet bizonyos anatómiai részekre. Ugyancsak elkövetkezett az égesd el a melltartódat” divatja is.
A megtermékenyüléssel kapcsolatos technológiákat is kifejlesztik.
Mivel a szexualitás el lesz különítve a szaporodástól, ezért bátorítva lesz nemcsak az, hogy az utódok nemzése nélkül lehessen nemi életet élni, hanem az is, hogy normális szexuális élet nélkül lehessen utódokhoz jutni. Ezt laboratóriumokban a legkülönfélébb technikák alkalmazásával érik el.

EUTANÁZIA ÉS A KÖNYÖRÜLETI HALÁLBA-SEGÍTÉS
Mindenkinek csak addig lesz joga élni, amíg hasznos az élete. Az öregember már terhet jelent. Ezért arra kell nevelni az időseket, hogy fogadják el a halált. Megfelelő időpontban korlátozzák az emberi életet. Amikor már valaki nem munkaképes, és nem járul hozzá a társadalom fenntartásához, akkor félre kell állnia, és át kell adnia a helyét a következő nemzedéknek. A feleslegessé vált öregektől úgyis meg lehet válni, ha bizonyos egészségügyi szolgáltatásokat nem vehetnek igénybe. E célból szükséges az egészségügyi ellátás költségeinek a nagyarányú megemelése. Az orvosi szolgáltatásokat munkaviszonyhoz kell kapcsolni, és jelenősen meg kell drágítani, hogy bizonyos kor után az emberek ne engedhessék meg maguknak, kivéve, ha jómódúak, vagy kifejezetten gazdagok.
El kell ültetni a fiatalok fejében, hogy az öreg emberek eltartása méltánytalan teher rájuk nézve. Így el lehet fogadtatni velük szüleik humánus és méltóságteljes halálba-segítését. Például el lehet terjeszteni az ünnepélyes „búcsú parti” megrendezését. Ünnepelni lehet az idős anyukát és apukát, akik nagyszerű munkát végeztek, s akik a parti végén engedelmesen beveszik az altatópirulát és távoznak az élők sorából.

ELLENŐRZÉS ALÁ KELL VENNI AZ EGÉSZSÉGÜGYET ÉS A GYÓGYSZERELLÁTÁST
Dr. Day a leghatározottabban állította, hogy az amerikai törvényhozás – a washingtoni Kongresszus – nem fogja bevezetni az általános egészségügyi biztosítást. Erre nincs szükség, mert vannak jobb módszerek az egészségügy kézben tartására. Fokozatosan valamennyi egészségügyi ellátás szoros ellenőrzés alá kerül. Ha valaki nem dolgozik, vagy nem képes munkát vállalni, akkor nem juthat hozzá az egészségügyi szolgáltatásokhoz. Eljárt a felett az idő, hogy a kórházak ingyen ellátásban részesítsenek bárkit is.
Az egészségügyi költségeket úgy fel kell emelni, hogy az átlagember ne legyen képes kifizetni a biztosító intézetek közreműködése nélkül. Ha pedig valaki nem képes fizetni a saját egészségügyi ellátásáért, akkor rászorul arra, hogy mások fizessenek helyette. Így lehet kikényszeríteni az emberektől, hogy térdet-fejet hajtva hálásan megköszönjék, mint egy különleges kegyet, ha orvosi ellátásban részesülhetnek. Többé nem lesz lehetséges, hogy valaki a maga anyagi lehetőségeire támaszkodva önállóan dönthessen saját egészségügyi ellátásáról. A magas kórházi és egyéb egészségügyi számlákat csak a biztosítók lesznek képesek kifizetni. Ily módon minden egyes ember kényszerítve lesz, hogy egész életén keresztül fizessen a biztosítóknak.
(kapcsolódó cikkek: AKASSZÁTOK FEL A kisKIRÁLYOKAT! , AZ EGÉSZSÉGÜGYI “REFORM”, TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS )

Dr. Day azt is elmondotta, hogy megszigorítják a kórházakba való bejutást. Aki belép, annak igazolnia kell személyazonosságát. Azért, hogy ezeket a megszigorító intézkedéseket bevezessék, bizonyos lopásokat még bátorítani is fognak, mert ezzel igazolni lehet a szigorú ellenőrzés bevezetését. Ily módon is hozzá lehet szoktatni az embereket ahhoz, hogy mindenhová magukkal vigyék személyazonosságuk igazolására a megfelelő okmányokat.

Megváltozik az orvosok szerepe is. Többé nem egyéni professzionális vállalkozók lesznek, hanem magasan képzett, bérből és fizetésből élő alkalmazottak. Diplomás szakmunkások. Az orvosi tevékenység részévé kell tenni, hogy adott esetben a halálba segítő injekciót is beadják. Az orvost, mint független, nagy tekintélyű személyt ki kell iktatni.
Dr. Day szerint az orvosok túl sokat keresnek, ezért rá kell szorítani őket, hogy ugyanúgy reklámozzák szolgáltatásaikat, ahogy más termékeket és szolgáltatásokat is reklámoznak. A magánpraxis fokozatosan el fog tűnni. Helyüket a csoportpraxis, továbbá az egészségügyi korporációk foglalják el.

Ismeretlen betegségek lépnek fel Dr. Day szerint olyan új betegségek jelennek meg, amelyeket korábban nem ismertek. Igen nehéz lesz ezeket diagnosztizálni, és még nehezebb kezelni, legalábbis egy bizonyos ideig. Itt Dr. Dunegan az AIDS-t említi, de mi a magunk részéről hozzátehetjük az ebolát, és ki tudja, esetleg azt a vírust is (Severe Acute Respiratory Syndrome, azaz SARS), amely most járványosan terjed elsősorban Kínában, Tajvanon, Kanadában és oly sok áldozatot szed. Dr. Day azt is kijelentette, hogy „mindenféle rákbetegséget gyógyítani tudunk. Az erre vonatkozó tudományos ismeretanyag a Rockefeller Intézetnél van elzárva, és ha valaha döntés születik erről, akkor nyilvánosságra fogják hozni. De vegyék csak figyelembe, ha az emberek nem halnak meg többé rákban, akkor milyen gyors ütemben válik a Föld túlnépesedetté. Az ember éppen úgy meghalhat rákban, mint bármi másban.” Ebből a megfontolásból a rák kezelését elsősorban olyan irányban fejlesztik, hogy csökkentsék a betegek szenvedéseit. Az a kommentár is elhangzott, hogy esetleg a rák gyógyítására vonatkozó dokumentációt mégis csak nyilvánosságra kell hozni, mert előfordulhat, hogy független kutatók is hozzájutnak ezekhez az ismeretekhez. (Mindenesetre napjaink valósága Magyarországon is az, hogy egyelőre csak korlátozottan lehet eredményesen gyógyítani különböző rákbetegségeket.)

MESTERSÉGESEN ELŐIDÉZETT SZÍVINFARKTUS
http://www.vegansoapbox.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/02/fast_food_kills.pngDr. Day elmondta orvos hallgatóságának, hogy ma már megoldható a szívinfarktus mesterséges kiváltása, amely minden fontos orvosi tünet szempontjából hűségesen szimulálja a valódi szívinfarktust. Ezt álcázott – halálos kimenetelű – merényletek végrehajtására is fel lehet használni. Csak a rendkívül képzett patológus szakorvosok, akik pontosan tudják, hogy a halál okát kereső boncolás során mit kell megnézniük, képesek arra, hogy megkülönböztessék a valódi szívinfarktust a mesterségesen előidézett szívelégtelenségtől.
Dr. Day ezután rátért a táplálkozás, az egészséges életmód és a megfelelő testmozgás összefüggéseire. Részletesen ecsetelte, hogy mit kellene enniük az embereknek, és hogyan kellene megtartaniuk megfelelő testgyakorlással fizikai erőnlétüket. Ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy az iparilag gyártott élelmiszerek nem felelnek meg az egészséges táplálkozás követelményeinek, mert a túlságosan sós és zsíros ételek magas vérnyomáshoz és korai szívbetegségekhez vezetnek. Azok az emberek, akik azonban nem elég képzettek ahhoz, hogy ezt megértsék, vagy túlságosan lusták ahhoz, hogy megfelelő testgyakorlást végezzenek, fokozottan kiteszik magukat ezeknek a kockázatoknak. A megfelelő táplálkozási ismeretek rendelkezésre fognak állni, de a korlátolt emberek ezt nem veszik figyelembe, és ezért tulajdonképpen helyes, ha rövidebb ideig élnek.

Tervszerűen növelni kívánják az ipari jellegű étkeztetéssel foglalkozó üzlethálózatokat. A Hamburger, a McDonalds, a Kentucky Fried Chicken és ehhez hasonló üzlethálózatok lehetővé teszik, hogy egyre több ember a saját otthonán kívül étkezzen, és ez csökkenti az étkezés szempontjából a családi együttlét fontosságát. Az emberek egyre kevésbé függnek saját otthoni konyhájuktól. A fogyasztott élelem többsége félkész, vagy teljesen kész árú lesz, amit a legkülönfélébb modern technikai eszközökkel, mint például a mikrohullámú készülékekkel, gyorsan el lehet készíteni. Aki azonban rászokik az ilyen előre elkészített konfekció étkekre, annak még inkább mozognia kell, mert ezek az ételek (”junk food”) egyben egészségtelenek is.
(kapcsolódó anyagunk: GLOBÁLIS NÉPÍRTÁS FELSŐFOKON! )

Mindazok, akik elég kényelmesek ahhoz, hogy ilyen ipari készítményeket fogyasszanak és ahhoz is lusták, hogy megfelelően mozogjanak, nem érdemlik meg, hogy hosszabb ideig éljenek. Ami a testgyakorlást illeti sokan fognak futni, kocogni. Ehhez nincs szükség különösebb sportfelszerelésre és képességre. De megfelelő reklámmal és divatba-hozással rá lehet őket kényszeríteni szinte észrevétlenül, hogy milyen ruhában és cipőben tegyék ezt. Ezzel is lehet növelni a keresletet és fokozni az üzleti forgalmat.

A PUBERTÁS FELGYORSÍTÁSA
Szükség van a nemi érés felgyorsítására, és ehhez az egyik leghatékonyabb eszköz a nevelés. Az egyén fejlődését és az egész emberi faj átalakítását is fel kell gyorsítani. Ezzel kapcsolatban az előadó kitért a vallások szerepére, amelyeket noha meggyőződéses ateista volt, hasznosnak minősített. Sok embernek van szüksége vallásra, a hittel járó misztériumokra és rituálékra. Ezért a vallást megtarthatják. De a mai vallásokat alapvetően meg kell változtatni, mert nem egyeztethetőek össze a bekövetkező nagyarányú változásokkal.

Bizonyos régi vallásoknak el kell tűnniük. Különösen a kereszténységnek kell átalakulnia. Ha sikerül a kereszténység legerősebb egyházát, a római katolikust megtörni, akkor a kereszténység többi része már könnyen átalakítható.

Olyan új vallásra van szükség, amelyet a világ valamennyi részén el lehet fogadtatni az emberekkel. Éppen ezért az új vallás meg fog őrizni bizonyos tanításokat, szokásokat a régiekből, hogy könnyebben elfogadják az emberek, és otthonosabban érezzék magukat az új vallás keretei között. Sok olyan ember is van, akinek nem lesz szükséges vallásra, így ez a változás őket nem érinti. Az ilyen szinkretikus és eklektikus világvallás létrehozásához a bibliát is meg kell változtatni. Óvatos technikával át kell írni, hogy megfeleljen ezen új eklektikus világvallás igényeinek. Bizonyos kulcsszavakat ki kell cserélni, amelyeknek az árnyalati értelme már más. Az új szó rokon – értelmű a régivel és ezért eleinte nem okoz nagy ellenállást. Az idő múlásával azonban az eredeti szó valódi jelentése elhalványul, és az új szó csak kis árnyalattal eltérő jelentése pedig hangsúlyozásra kerül. Így fokozatosan megváltoztatható a bibliai szövegek értelme. Az elgondolás tehát az, hogy nincs szükség a biblia teljes átírására, csupán bizonyos kulcsszavakat kell másokra kicserélni. És mivel minden szónak számos értelmi árnyalata van, ezért az új szavak segítségével a bibliai szövegek egészének az értelmét úgy lehet átalakítani, hogy az elfogadható legyen az új eklektikus világvallás számára. A legtöbb ember nem is fogja észlelni ezt a változtatást.

Ekkor Dr. Day megismételte azt a mondatot, amely előadása során többször is elhangzott: „The few who do notice the difference, won’t be enough to matter. – Az a néhány, aki észreveszi a különbséget, kevés lesz ahhoz, hogy számítson.”Az előadó ezután utalt rá: hallgatói közül néhányan valószínűleg azt gondolják, hogy az egyházak ellent fognak állni ennek a törekvésnek. Valójában azonban az egyházak segíteni fognak minket – mondotta Dr. Day. Dr. Dunegan két évtized múltán visszaemlékezve megerősíti, hogy e változások bekövetkezését valóban elősegítették sokan a különböző egyházakban.

A NEVELÉS, MINT A MANIPULÁCIÓ ESZKÖZE
(Kép illusztráció: Könyvborító, szerző: Hubbard a Szcientológusok őrült, és pénzéhes “vezére” )
Megfelelő technikákkal változtatni kell a klasszikus irodalmi alkotásokon. Példaként Mark Twain műveire utalt. Az alkalmi olvasó, amikor először kézbe veszi ezeket a klasszikus alkotásokat, nem fogja gyanítani, hogy azokban bizonyos változtatásokat hajtottak végre. Felkészült tudósnak kell lennie annak, aki szóról – szóra végig akar menni a klasszikus szövegeken, hogy ezeket a finom változtatásokat észrevegye. A változtatások célja az lesz, hogy az olvasókban – elsősorban a fiatalokban – természetessé tegye az új világrend másfajta kultúrájának az elfogadását. A gyermekeknek és fiataloknak a korábbinál lényegesen több időt kell az iskolában eltölteniük, de a legtöbb iskolában semmit se fognak tanulni. Ha mégis elsajátítanak bizonyos ismereteket, az meg se fogja közelíteni azt a mennyiséget, amit korábban kellett tanulniuk a diákoknak.

Természetesen lesznek jobb környékeken minőségi iskolák a gazdagabbaknak, és ezekben valóban tanulniuk kell a diákoknak. Sőt e jobb iskolákban még fel is kell gyorsítani a tanulási folyamatot és az átalakulást. E felgyorsítás eredményeként az ilyen elit nevelésben részesülő gyermekek agya fejlettebb lesz, és több ismeret rövidebb idő alatti elsajátítására lesznek képesek már fiatalabb korban is, mint korábban. A hosszú-távú nevelési program része az iskolaidőszak egész évre történő kiterjesztése, illetve egész napra való meghosszabbítása. E szerint nyár folyamán is lesznek szemeszterek, és a hosszú nyári szünidő a múlté lesz.

A felnövekvő nemzedékek számára hosszabb időre lesz szükség ahhoz, hogy iskoláikat befejezhessék. Ami eredetileg az első fokozatú egyetemi képzéshez tartozott (bachelor degree) az a jövőben már csak újabb egyetemi fokozatok (master degree, illetve ph.D) megszerzése után lesz lehetséges. Ebből az következik, hogy az elnyújtott iskolázási időszak jelentős része csak üresjárat lesz. A kevés minőségi iskola azonban rendkívül igényessé válik.

A diákoknak már fiatalabb korban dönteniük kell arról, hogy mit akarnak tanulni, és milyen pályát választanak, ha képzésüket be akarják fejezni. Egyre nehezebbé válik egyik területről egy másikra átváltani.

A tanulmányokat szűk területre specializálják, vagyis mélyebb tudást adnak, de korlátozottabb területen. Ez azt jelenti, hogy mindenki csak a saját területén jut hozzá a megfelelő kutatási anyaghoz és eszközökhöz. A saját területén túlmenően már csak engedéllyel teheti ugyanezt. (E sorok írója itt arra utal, hogy szűklátókörű, úgynevezett „szakbarbár” értelmiség kinevelése a cél, amelynek nem áll módjában számos más irányú ismeret szintetizálásával a nagyobb összefüggések felismerése.

A háttérhatalom ezt a programját a szovjet birodalom felbomlása után a kelet-európai országokban is érvényesíteni kívánja. Ezt támasztja alá az a hír, amelyet Bencsik András a „Demokrata” című hetilap főszerkesztője hozott nyilvánosságra 1997. májusában, és az Interneten is közzétett: „Február végén zártkörű tanácskozást tartott a budapesti Soros Egyetemen a Világbank. Az előadók elmondták, hogy elképzelésük szerint Magyarországon csak 8 millió lakosnak kellene élni. Ebből 2 millió úgynevezett „narrow minded” szakember legyen, a többi 6 milliónak pedig a hátteret kellene biztosítania. Az előadók úgy vélték, azokat a magyarokat, akik egy bizonyos szellemi szint fölé emelkedtek, ösztönözni kellene a kivándorlásra.”)
folytatjuk…

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda
Link

Hozzászólások


#1 | spartakusz - 2012. november 09. 16:24:09
Kedves Parlagfű!

Nekem is azt mondta Izsák nevű ügyvédem szinte mint neked. Ne csükkedj, jön még kutyára dér, igaz az ügyem 25 éve történt..

Kata 52 és Moromota 1968 be másolok ide egy 2007-ben írodod írásom - mi változott? Változott valami? Nem. Sőt rosszabb lett.

Kezdek abba az írányba húzni már én IS , akik arra teszik le a voksukat, hogy ezeket bársonyszékestől kell felburitani, mert hiába mondja kerek-perc ki pl, Borbély úr , Jakab úr , Kasler úr, közölük Drábik, Bogár stb. sorolhatnám a neveket - a tutit, hogy megbuktak, annyit jelent számukra, hogy egyik fülökön be a másikon ki... úgymond falra hányt borsó esete...

Igen fogjuk meg egymás kezét már és szövetségben seperjük le őket a hatalom palettájáról nép haraggal.. mert valóban nyakkendős köztörvényes közönséges bünőzők. És az is aki ehhez asszisztál - és védi őket 7 gazember 3 nem - de cinkos ha hallgat - utalok Borbély úr példázatára...

Félre kell tenni már - azt a harcot amellyel egymást szívatjuk, és azok felé - ellen - kell fordulni, akik ezt a helyzetett okozták - azzal a közös céllal, hogy elzavarjuk őket. Utánna nemzetgyűlést kell tartani és a nép szavazással döntsön hogyan, kivel, milyen formában - akar tovább: HALADNI, AZ ÉLET KESERVES VAGY TERMÉSZETES HARMONIKUS ÚTJÁN...

az idézet 2007-ből:
#2 | spartakusz - 2012. november 09. 17:09:15
bocs le maradt:

spartakusz 2007. aug. 04. 15:54 | Válasz | #7
Szeretettel üdvözlök mindenkit !
Szeretném ha ennek az oldalnak annyi beírója és olvasója legyen ,hogy gondolkodás /helyes/ -re késztesse a hatalmasokat.Mert ugye valaki írta régen,hogy "akinek a hat alma sok stb" nem mehet el mellette reagálás nélkül.E bevezetőm folytatva SZ.GY. legutóbbi írása gondolatokat ébresztett bennem én még igaz csak még 55.éves vagyok és nem 75. de vannak élettapasztalataim arról amiket leírt, SAJNOS VALÓSAK - a bevezetőmben idézeteket fogok írni különböző emberektől következőkben,hogy érthető legyek : " a tudás az hatalom " ---" ha az a hited,hogy a sors téged szemelt ki arra,hogy az igazság hirdetője légy, akkor tedd azt, legyen meg a kellő bátorságod. Ha hiányzik ehhez a bátorságod, vagy magad sem vagy teljesen tisztában jobb jövendőddel, akkor ne nyúlj hozzá " -- a második világháború kirobbantója mondta : " demokrácia, míg mást jobbat nem találnak ki ezt folytatjuk" Izrael: Ő mind mond és tesz ?Mire lesz képes ? Mit fog tenni , vagy nem tenni ?
JÉZUS .tízparancsolat.."kövessetek és tiétek lesz a mennyek országa "
sparta-kus : "eljött az idő,hogy MAGYARORSZÁGNAK ki kell szállnia a FORGÁSBÓL - lét kérdése "

Szeretettel írom -e sorokat most - itt és először ezen az oldalon spartakusz néven . A spartakusz nevet azért választottam, mivel ezt az egész világon hallva a rabszolga jut eszébe mindenkinek.Miért érzem magam rabszolgának ? A MODERN RABSZOLGATARTÓ TÁRSADALOM napjainkban a megvilágosult és tudás birtokosainak tükrében hűen láthatóvá teszi ismérveit: a törvények - ezt követően csak játékszabályoknak nevezném ,a hatalom leírja NEKÜNK az egész világon, hogy mit tehetünk és mit nem tehetünk, még az emberölést is játékszabálynak megtéve ha hatalmát- érdekét súlyosan veszélyeztetve érzi. Nekünkön az érték elő állító személyeket értem, AZOK akik e szabályokat leírják magukra kötelezően vonatkoztatva mellőzik- azaz RÁJUK NEM VONATKOZIK . ő szerintük. Ez az egész világon olyan helyzetet teremtett,hogy bármit tesz és mond a szó szórós értelmében bármit megtehetnek büntetés nélkül Magyarországot először ez az erő fitogtatás 1919-20-ban érte és most napjainkban éri... Le egyszerűsítve : Istennek képzelik magukat - ezen azt értem, azok akik a hatalmat gyakorolják bárhol a világon létszámukat tekintve elenyésző a több MILLIÁRD ember felett. akik követik és betartják játékszabályaikat, birka türelemmel és fájdalommal - NEM ÉRTEM ! VANNAK erők hála ISTENNEK akik a fent leírtak ellen tesznek, hallassák szavukat sőt tevőlegesen is, a hatalom terroristának bélyegzi őket, kérdésem előbb azt kellene tisztázni,hogy ki kit terrorizál, mert ha az életteret bárhol megtámadják ellehetetlenítik természetes,hogy a védekezési reagálás lép elő térbe , AKKOR MOST MIRŐL BESZÉLÜNK ? Ki kell mondani,hogy nem a mi érdekeinket képviselik,ha a pusztításba az öldöklésbe - háborúkba fektetett billiókat meg billiókat a tudásra szánták volna és nem a háborúkba NO WAR akkor már a sokadik KOLÓNIA váltás történt volna meg valamelyik holdon,NEM KELL ELPUSZTÍTANI AZ EMBERT A FÖLDÖN - mert nem tudhatjuk, hogy melyikünk hordozza azt a gént amibe be van ültetve az a tudás amely az emberi fejlődési szintet civilizációt kódolták,ha embert ölnek időben mindig vissza vetnek bennünket, pl:ha Jedlik István Ányos áldozat lett volna a dinamót nem találta volna fel,erre azok azt mondják akkor feltalálta volna más, igazuk van, LEHET,HOGY MOST 2007 - napjaiban - nem tudom érthetően mondtam, írtam-e ,TEHÁT AKIK ÖLNEK-PUSZTÍTANAK AZOK AZ EGÉSZ EMBERISÉGNEK ÁRTANAK.
Én megmondom őszintén abban a korban szeretnék élni, ahol nem a mindennapi megélhetési gondokkal kellene küzdeni, gyógyulás, tanulás - stb lehetőségek mérlegelése ha nem azon töprengenék,hogy melyik ükunokámhoz menjek melyik holdra látogatóba, és be fog ez is következni hidd el.- rajtunk múlik és nem fantázia szüleménye,hanem valóság lesz.Csupán csak összekel fogni a föld népeinek.
Mi előtt bele mélyednék és az értetlenek előtt nevetség tárgyává minősülnék itt egyenlőre befejezném, MERT A JELENLEGI SÚLYOS PROBLÉMÁKRA kell rá vetíteni a figyelmet, nehéz mert a hatalmat ez nem érdekli szépen megvannak a jó megszokott kényelmes helyükön , a médiát uralják , nem ér el HANGUNK a széles tömegekhez..ezért kellene emlékezzünk csak 1956-ban volt olyan falu ahol csak egy rádió volt, kitették az ablakban és a valós tényeken alapuló híreket hallgatták, tájékoztatva voltak az eseményekről - reális történésekről. MOST IS VALAMI EHHEZ HASONLÓ KELLENE - ötletem az elektromos mozgó MOZI amivel a háromezer valahány helységekben CD-ék lejátszásával kiveti tőre reálisan kendőzetlenül tájékoztatnánk a Magyar gondolkodó népet. Azt is be kell ismerni, hogy háború van - na nem olyan,hogy karddal,ágyúval, stb. hanem a tudás - információ megszerzésének és nagy tömegek előtti ismertetésének megszerzésének harca , az igazság - valóság hirdetése megismertetése , a morális, erkölcsi nívó pont vissza szerzése stb. egy szóval egyszerűen " vagy mindenkire vonatkoznak a játékszabályok vagy senkire " A MAI HELYZETET ISMERJÜK EZÉRT VAN HÁBORÚ " VÉLEMÉNYEM SZERINT AZ 1980-AS ÉVEKTŐL. a háborús bűnök pedig nem évülnek el - jó ezt tudni és tudatosítani. Ennek a háborúnak vannak hallottai sok, vannak szenvedő alanyai, még több ,ezért kell megfognunk egymás kezét és végett vetni ennek a rémállómnak.Most a XXI, sz. elején kikel jelenteni ennél borzasztóbb - könyörtelenebb háború nem volt még soha ha megértettétek amit leírtam, röviden meghatározva, jobb a gyors halál, mind az évekig - évtizedekedik tartó lassú halál.
MÁS :
"lenin él,élt,élni fog"
ezt ugye mindenki ismeri, egy diplomás mérnök ismerősömmel történt még meg LÁZÁR idejében, mert két bűn róttak fel neki: tudott ORGONÁLNI és azt találta mondani a fenti idézetre hogy " az élet alapvető feltétele a légzés " őt is az a lassú halál gyötri amit fent ecseteltem, saját esetemet a négyoldalasomban már leírtam, most egyenlőre elbúcsúzok Isten veletek...
ID. KISS LÁSZLÓ
Hozzászólás módosítása
spartakusz
jan. 29./05:59 ja még csak annyit a neményi.net -en van mesterházy elmeháborodott "hóhér törvény javaslata olvassátok el - be linkelni nem tudom - a bemásolást meg nem engedi az admin

szeretettel: spartakusz...
Hozzászólás módosítása
spartakusz
jan. 29./06:13 még csak annyit - ha életbe léptetik a "holokauszt tagadó" törvényt egyetlen KÍVÁNSÁGOM és határozott kérésem van:

én legyek az első akit nyilvánosan Budapesten a hősök terén FELAKASZTANAK ... DE ELŐTTE UTOLSÓ KÍVÁNSÁGOMKÉNT HADD MONDJAM EL AZ OTT LEVŐ TÖMEGNEK, HOGY EZ ELŐTT TÖBB SZÁZ ÉVE AZ ERETNEKNEK KIKIÁLTOTT SZEMÉLYEKET MIÉRT ÉGETTÉK EL MÁGLYÁKON... vagy akasztották ölték meg őket...

TILTAKOZOM A TITKOSAN A BÖRTÖN HÁTSÓ UDVARON VALÓ ELPUSZTÍTÁSOM ELLEN...

szeretettel: spartakusz...
Hozzászólás módosítása
#3 | Perje - 2012. november 09. 22:59:32
Minden a fent leírt terv szerint halad, sok már valóban meg is valósult ezekből. A gyógyszeripar ezt az elvet tartja maga előtt és a mű vallási szervezetek is. A média és a filmgyártás valahogy kimaradt a felsorolásból, pedig a legnagyobb szerep az ővék.
Akik ennek az erkölcsromboló és népírtó törekvésnek ellenállnak, azok már szinte csak a muszlimok. Talán ettől vannak 1.sz. közellenségnek kikiáltva.
Az ember érzi, hogy valami nagyon nincs rendjén a civilizáltnak mondott nyugati világ értékrendjável, a háborús gyarmatosító törekvéseivel. A világ keleti fele még aránylag tiszta marad. Azért is vonzó a rész az emberek számára. De csak addig, amig be nem viszik oda a nyugati demokráciát.
#4 | Perje - 2012. november 09. 23:29:21
Duna által belinkelt cikk pont ide passzolna:
http://www.magyar...-konyveket
#5 | Perje - 2012. november 10. 01:36:32
Végre valami pozitív intézkedés!
Lecsaptak a homoszexualitást népszerűsító Nemzeti Színházra: http://index.hu/k...szinhazra/
#6 | lovagina - 2012. november 10. 19:06:37
#7 | dodopapa - 2012. november 10. 20:51:33
"Bizonyos régi vallásoknak el kell tűnniük. Különösen a kereszténységnek kell átalakulnia. Ha sikerül a kereszténység legerősebb egyházát, a római katolikust megtörni, akkor a kereszténység többi része már könnyen átalakítható."
hajrá Németh úr, hajrá HIT gyüli...

egyébként 3 éve már ezt a csontot - sex,és az új világrend - én lerágtam... lehet, hogy van ki emlékszik, de aki nem, annak szívesen elküldöm... a lényeg, hogy a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve alapján bizonyítottam, hogy ez a folyamat közel száz éve zajlik...tételesen bizonyítom, szinte mondatról mondatra, de fogalomról fogalomra,hogy az összeesküvés létezik... már csak teret/nyilvánosságot, széles nyilvánosságot kell adni, és hirdetni,hogy a károkozás mindenkiben tudatosuljon...
#8 | Perje - 2012. november 10. 22:35:26
Most "várja" a második gyermekét Eltolt Dzson anyuka is.
Behányok a hírtől.
#9 | Perje - 2012. november 12. 22:57:58
Ahol legnagyobb a szükség, ott a legközelebb a segítség: Holland abortusz hajó vad vizeken, "segítő" szándékkal.
http://www.dw.de/...a-16368387
#10 | Perje - 2012. november 16. 21:12:39
Közeledünk ahhoz, hogy a melegek nálunk is házasodhatnak:
http://index.hu/b...asodjanak/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.