Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szex Ă©s az Ășj vilĂĄgrend 1.


Cikksorozatunk az 1969. mårciusi Pittsburgh-i szakmai konferenciån elhangzottak feldolgozåsa, melyet e helyt ismét közreadunk.
ValĂłszĂ­nĂ»sĂ­tjĂŒk, a leĂ­rt visszaemlĂ©kezĂ©s igazsĂĄgĂĄt. Nem azĂ©rt, mert sikerĂŒlt minden kĂ©tsĂ©get kizĂĄrĂłan megbizonyosodnunk rĂłla, hogy ez az elĂ”adĂĄs ott Ă©s akkor, szĂł szerint ezzel a tartalommal hangzott-e el, hanem azĂ©rt, mert az azĂłta eltelt 44 Ă©vben a vilĂĄgban lezajlott esemĂ©nyek, tĂ©nyek hajszĂĄlpontosan igazoljĂĄk.
2009 ĂĄprilisĂĄban ezt a cikksorozatot mĂĄr közreadtuk a rĂ©gi szerverĂŒnkön lĂ©vĂ” – azĂłta onnan elköltöztetett honlapunkon, VALÓSÁG AZ ELTERVEZETT ÚJ VILÁGREND? cĂ­mmel.

DrĂĄbik JĂĄnos UzsoracilvilizĂĄcĂł cĂ­mĂ» könyvĂ©nek 3. kötetĂ©ben megtalĂĄlhatĂł az eredeti anyag: Szex Ă©s az Új VilĂĄgrend cĂ­mmel.
A Szabad Riport, – mint szĂĄmos mĂĄs mĂ©dia is -, sokat cikkezett az alĂĄbbi jelensĂ©gekrĂ”l. ElĂ­tĂ©lĂ” vĂ©lemĂ©nyĂŒnket eddig sem rejtettĂŒk vĂ©ka alĂĄ. MeggyĂ”zĂ”dĂ©sĂŒnk, hogy a hazĂĄnk Ă©s a vilĂĄg rossz irĂĄnyba halad, Ă©s öngyilkossĂĄgot követ el, amikor hagyomĂĄnyos Ă©rtĂ©keit elveti.
Sorozatunkban ennek kivĂĄltĂł okĂĄra is rĂĄmutattunk.

Mi is Ășgy lĂĄtjuk, amennyiben nem fordulunk vissza errĂ”l az ĂștrĂłl, eljön az idĂ”, amikorra bĂĄr tömegeknek nyĂ­lik ki a szeme, mĂ©gsem leszĂŒnk mĂĄr abban a helyzetben, hogy meg nem törtĂ©nttĂ© tegyĂŒnk, vagy visszacsinĂĄljunk minden kĂĄrtĂ©telt.
Sokan vannak akik mår låttåk, låtjåk a vészt, s Kasszandraként próbåljåk hallatni a hangjukat, hogy figyelmeztessenek és kiutat mutassanak.

Azonban amit mondanak annyira hihetetlennek tĂ»nik, hogy akik nem Ă©rtik, el sem hiszik. Akik Ă©rtik ugyan, de nem Ă©rdekĂŒk Ă©rteni, azok jobb esetben elhallgatjĂĄk, vagy nevetsĂ©gessĂ© teszik, rosszabb esetben valamilyen mĂłdon elnĂ©mĂ­tjĂĄk Ă”ket.

Amikor pedig eljön az az idĂ”, hogy mĂĄr mindenki lĂĄtja sĂ”t sajĂĄt bĂ”rĂ©n Ă©rzi az Ășj vilĂĄgrend megvalĂłsulĂĄsĂĄt, – addigra elhitettĂ©k vele, hogy nem nem volt mĂĄs lehetĂ”sĂ©g, Ă©s nincs visszaĂșt -, addigra csak maroknyian maradnak azok, akik ismerik a kiutat. S EZZEL A CSAPDA BEZÁRULT! De talĂĄn nem örökre!

Ha valaki koråbban sok Asimov könyvet olvasott, annak könnyen deja vu érzése tåmadhat.

Mivel az anyag meglehetĂ”sen terjedelmes, ĂĄm egyĂșttal igen elgondolkodtatĂł olvasmĂĄny, ezĂ©rt a könnyebb “emĂ©szthetĂ”sĂ©g” okĂĄn több rĂ©szletben közöljĂŒk.
KezdjĂŒk hĂĄt!

AZ ÚJ ÉRTÉKREND KIALAKÍTÁSA
1. RÉSZ

Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. mĂĄrcius 20-ĂĄn rĂ©szt vett egy gyermekorvosok szĂĄmĂĄra tartott szakmai konferenciĂĄn Pittsburgh-ben, ahol az egyik elĂ”adĂł Dr. Richard Day egyetemi tanĂĄr volt. Dr. Day mintegy 80 fĂ”nyi orvosokbĂłl ĂĄllĂł hallgatĂłsĂĄgĂĄnak rendkĂ­vĂŒli tĂ©mĂĄjĂș elĂ”adĂĄst tartott. BeszĂ©de elĂ”tt felkĂ©rte hallgatĂłit, hogy se jegyzeteket, se magnĂłfelvĂ©teleket ne kĂ©szĂ­tsenek Ă©s vegyĂ©k bizalmas jellegû belsĂ” tĂĄjĂ©koztatĂĄsnak mondanivalĂłjĂĄt.

Dr. Dunegan egyike volt a hallgatĂłknak Ă©s 1988-ban Randy Engel ismert mĂ©dia szemĂ©lyisĂ©g kĂ©rĂ©sĂ©re emlĂ©kezetbĂ”l felidĂ©zte, Ă©s szalagra rögzĂ­tette, amit 1969-ben hallott. Dr. Day nem annyira a mĂșlttal foglalkozott, sokkal inkĂĄbb a jövĂ”t vĂĄzolta fel. ElĂ”adĂĄsĂĄnak cĂ©lja az volt, hogy felkĂ©szĂ­tse az orvosokat a vĂĄrhatĂł vĂĄltozĂĄsokra, Ă©s ily mĂłdon megkönnyĂ­tse alkalmazkodĂĄsukat az Ășj helyzethez. Meg volt rĂłla gyĂ”zĂ”dve, hogy informĂĄciĂłival segĂ­ti orvoskollĂ©gĂĄit.

Dr. Day ĂĄllandĂłan hangsĂșlyozta, hogy az embereknek hozzĂĄ kell szokniuk a folyamatos vĂĄltozĂĄshoz, mert semmi nem marad a jelenlegi ĂĄllapotĂĄban. Gyakran ismĂ©telte: „az emberek annyira bĂ­znak egymĂĄsban, hogy fel sem teszik a legfontosabb kĂ©rdĂ©seket.” Többször is elmondta: „Mindennek kĂ©t cĂ©lja van. Egyik az ĂĄllĂ­tĂłlagos cĂ©l, amely elfogadhatĂłvĂĄ teszi a vĂĄltozĂĄst az emberek szĂĄmĂĄra Ă©s van egy mĂĄsik, az igazi cĂ©l, amely valĂłjĂĄban az Ășj rendszer lĂ©trehozĂĄsĂĄt segĂ­ti elĂ”.” HozzĂĄfĂ»zte azt is, hogy „nincs mĂĄs lehetĂ”sĂ©g az emberisĂ©g szĂĄmĂĄra.”

A NÉPSZAPORULAT ELLENÕRZÉSE
Dr. Day ebben az idĂ”ben aktĂ­van rĂ©szt vett a nĂ©pessĂ©gszaporulat ellenĂ”rzĂ©sĂ©re törekvĂ” csoportok tevĂ©kenysĂ©gĂ©ben. Elmondotta, hogy a lakossĂĄg lĂ©tszĂĄma tĂșlsĂĄgosan gyorsan nĂ”, Ă©ppen ezĂ©rt a Föld lakĂłinak a szĂĄmĂĄt korlĂĄtozni kell, mert kĂŒlönben nem marad elĂ©g Ă©lettĂ©r az emberisĂ©g szĂĄmĂĄra. Nemcsak az Ă©lelmiszer ellĂĄtĂĄs biztosĂ­tĂĄsĂĄhoz fog hiĂĄnyozni az elegendĂ” termĂ”föld, de a hulladĂ©kok is oly mĂ©rtĂ©kben szennyezik a Földet, hogy lakhatatlannĂĄ vĂĄlik. Az embereknek nem engedik majd meg, hogy csupĂĄn azĂ©rt legyenek utĂłdaik, mert akarjĂĄk, vagy azĂ©rt mert könnyelmĂ»ek voltak. Ahhoz nyĂșjtanak segĂ­tsĂ©get, hogy a hĂĄzaspĂĄroknak egy gyerekĂŒk legyen, Ă©s csak a kiemelkedĂ” teljesĂ­tmĂ©nyt nyĂșjtĂł kivĂĄlasztottaknak lehet hĂĄrom. Az ĂĄtlagembereknek a kĂ©t gyermeket engedĂ©lyezik. Ez a szĂŒletĂ©sszabĂĄlyozĂĄsi mĂ©rce abbĂłl adĂłdik, hogy a nulla nĂ©pessĂ©gnövekedĂ©shez 2,1 gyerek szĂŒksĂ©ges csalĂĄdonkĂ©nt. Ez azt is jelenti, hogy csak minden tizedik hĂĄzaspĂĄrnak lehet hĂĄrom gyereke. VilĂĄgossĂĄ vĂĄlt, hogy a nĂ©pessĂ©g-ellenĂ”rzĂ©s nem egyszerĂ»en szĂŒletĂ©sszabĂĄlyozĂĄst jelent. ValĂłjĂĄban a vilĂĄg lakossĂĄgĂĄnak a korlĂĄtozĂĄsĂĄrĂłl van szĂł.

A SZEXUÁLIS KAPCSOLAT ÁTÉRTÉKELÉSE
A cĂ©l olyan szexuĂĄlis magatartĂĄs kialakĂ­tĂĄsa, amely nincs kapcsolatban a fogamzĂĄssal, tovĂĄbbĂĄ olyan gyermeknemzĂ©si gyakorlat elterjesztĂ©se, amely nincs kapcsolatban a szexszel. Dr. Day szerint el kell vĂĄlasztani a szexualitĂĄst szaporodĂĄstĂłl. Mivel a szex örömet okoz Ă©s tĂșl erĂ”s rĂĄ a kĂ©sztetĂ©s, ezĂ©rt nem vĂĄrhatĂł, hogy az emberek lemondjanak rĂłla. Bizonyos, az Ă©lelmiszerbe Ă©s a vĂ­zbe elhelyezett hatĂłanyagokkal lehet csökkenteni a nemi vĂĄgyat, de ez nem praktikus. EzĂ©rt a hĂĄttĂ©rhatalom stratĂ©gĂĄi azt a megoldĂĄst vĂĄlasztottĂĄk, hogy csökkentĂ©s helyett inkĂĄbb növeljĂ©k a szexuĂĄlis aktivitĂĄst, de oly mĂłdon, hogy az ne eredmĂ©nyezzen fogamzĂĄst. EzĂ©rt az elsĂ” szempont, amit megvizsgĂĄltak, az a terhessĂ©g – megelĂ”zĂ©s. Ezt erĂ”teljesen nĂ©pszerĂ»sĂ­tik majd. Tudatilag annyira összekapcsoljĂĄk a vĂ©dekezĂ©st Ă©s a szexuĂĄlis tevĂ©kenysĂ©get, hogy az emberek szinte ösztönösen alkalmazni fogjĂĄk a fogamzĂĄsgĂĄtlĂł eszközöket, amikor szexuĂĄlis kapcsolatra kĂ©szĂŒlnek. EzĂ©rt gondoskodnak arrĂłl, hogy a kĂŒlönbözĂ” terhessĂ©g megelĂ”zĂ” eszközök Ă©s mĂłdszerek ismertek Ă©s könnyen elĂ©rhetĂ”ek legyenek. Az ilyen eszközöket minden patikĂĄban Ă©s kozmetikai ĂŒzletben jĂłl lĂĄthatĂł helyre teszik ki, egyĂŒtt a cigarettĂĄval Ă©s a rĂĄgĂłgumival. Ez a fajta nyĂ­ltsĂĄg azt sugalmazza majd fiataloknak Ă©s felnĂ”tteknek egyarĂĄnt, hogy az ilyen vĂ©dekezĂ” eszközök az Ă©let termĂ©szetes tartozĂ©kai. Ezt kiegĂ©szĂ­tik azzal, hogy az iskolĂĄkban könnyen elĂ©rhetĂ”ek lesznek az Ășgynevezett szexuĂĄlis nevelĂ©s keretĂ©ben.

SZEXUÁLIS NEVELÉS, MINT A VILÁGKORMÁNYZAT ESZKÖZE
A szexuĂĄlis nevelĂ©s cĂ©lja hozzĂĄszoktatni a fiatalokat ahhoz, hogy a nemi Ă©let Ă©s a fogamzĂĄsgĂĄtlĂĄs összetartozik. Ezt tudatukba kell vĂ©sni, mielĂ”tt megkezdik az aktĂ­v szexuĂĄlis Ă©letet. Dr. Day elĂ”adĂĄsa Ă©s Dr. Dunegan visszaemlĂ©kezĂ©se között eltelt 19 Ă©vben az EgyesĂŒlt Államok szĂĄmos iskolĂĄjĂĄban „iskolai klinikĂĄkat” hoztak lĂ©tre, amelyek elsĂ”sorban terhessĂ©g megelĂ”zĂ©ssel, szĂŒletĂ©sszabĂĄlyozĂĄssal Ă©s a nĂ©pszaporulat kontrolljĂĄval foglalkoztak.
Az egyik cĂ©l az volt, hogy a szexualitĂĄs Ă©s a fogamzĂĄs elleni vĂ©dekezĂ©s össze legyen kapcsolva, Ă©s az iskolai megerĂ”sĂ­tĂ©s nyomĂĄn a hĂĄzassĂĄgban is folytatĂłdjĂ©k. Ez hozzĂĄjĂĄrulhat ahhoz, hogy a gyermeknemzĂ©s felelĂ”ssĂ©gĂ©tĂ”l megszabadĂ­tott szexuĂĄlis kapcsolat csökkentse magĂĄnak a hĂĄzassĂĄgnak is a jelentĂ”sĂ©gĂ©t. Ilyen kapcsolatot könnyedĂ©n lehet hĂĄzassĂĄgon kĂ­vĂŒl is folytatni. NyilvĂĄnvalĂł, hogy tovĂĄbbra is lesznek olyanok, akik elĂ”nyben rĂ©szesĂ­tik a hĂĄzastĂĄrsi kapcsolatot, de a többsĂ©g ezt mĂĄr nem fogja a rendszeres nemi Ă©let elĂ”feltĂ©telĂ©nek tekinteni. Dr. Day termĂ©szetesen az abortuszra is kitĂ©rt Ă©s hangsĂșlyozta, hogy az nem minĂ”sĂŒl többĂ© bĂ»ncselekmĂ©nynek, hanem elfogadott Ă©s normĂĄlis jelensĂ©g lesz. Az abortuszt közpĂ©nzbĂ”l fogjĂĄk finanszĂ­rozni azok szĂĄmĂĄra, akiknek ehhez nincs pĂ©nzĂŒk. A vĂ©dekezĂ” eszközöket szintĂ©n közköltsĂ©gen biztosĂ­tjĂĄk, hogy anyagi okokbĂłl senkinek se kelljen lemondania rĂłla. Ha az iskolai szexuĂĄlis felvilĂĄgosĂ­tĂł programok korai terhessĂ©ghez vezetnek, az se okoz problĂ©mĂĄt. Azok a szĂŒlĂ”k, akik erkölcsi vagy vallĂĄsi alapon ellenzik az abortuszt, ilyen esetben – szĂŒksĂ©gmegoldĂĄskĂ©nt – elfogadjĂĄk, mert nem akarjĂĄk, hogy gyermeklĂĄnyuk terhes maradjon. Ez lehetĂ”vĂ© teszi az abortusszal szembeni tĂĄrsadalmi ellenĂĄllĂĄs megtörĂ©sĂ©t.

A homoszexualitĂĄs bĂĄtorĂ­tĂĄsa A hĂĄttĂ©rhatalom hosszĂș tĂĄvĂș tĂĄrsadalom – ĂĄtalakĂ­tĂł programjĂĄt beavatottkĂ©nt ismerĂ” Dr. Day közölte: tĂĄmogatni fogjĂĄk a homoszexualitĂĄst, Ă©s az embereknek meg lesz engedve, hogy azonos nemĂ»ekkel lĂ©tesĂ­tsenek nemi kapcsolatot. Nem kell többĂ© az ilyen fajta hajlamot elrejteni. Az idĂ”sebb embereket is bĂĄtorĂ­tani fogjĂĄk, hogy aktĂ­v szexuĂĄlis Ă©letet Ă©ljenek mĂ©g idĂ”s korban is. Mindenkinek meg fogjĂĄk engedni, hogy tetszĂ©se szerint Ă©lvezhesse a nemi Ă©letet. Semmi nem lesz tiltva.

Dr. Day ezzel kapcsolatban kĂŒlön kitĂ©rt az öltözködĂ©sre. Ennek sokkal izgatĂłbbĂĄ Ă©s provokatĂ­vabbĂĄ kell vĂĄlnia. 1969-ben mĂĄr meghĂłdĂ­totta a nyugati vilĂĄgot a miniszoknya Ă©s a harisnyanadrĂĄg. Dr. Day a következĂ”ket mondta: „Nem csak az teszi az öltözködĂ©st szexuĂĄlisan csĂĄbĂ­tĂłvĂĄ, ha az eddig szokĂĄsosnĂĄl jĂłval nagyobb testrĂ©sz vĂĄlik lĂĄthatĂłvĂĄ. MĂĄs, kifinomult fogĂĄsok is izgatĂłak lehetnek.” Itt szĂĄmĂ­tĂĄsba jöhet a ruha kivĂĄgĂĄsa, anyaga, ĂĄtlĂĄthatĂłsĂĄga, elhelyezkedĂ©se, stb. AzĂłta termĂ©szetesen mĂĄr meghĂłdĂ­totta a vilĂĄgot a farmer, amely szorosan testhezĂĄllĂł vĂĄltozatban megfelelĂ”en irĂĄnyĂ­tja a szemet bizonyos anatĂłmiai rĂ©szekre. Ugyancsak elkövetkezett az Ă©gesd el a melltartĂłdat” divatja is.
A megtermĂ©kenyĂŒlĂ©ssel kapcsolatos technolĂłgiĂĄkat is kifejlesztik.
Mivel a szexualitĂĄs el lesz kĂŒlönĂ­tve a szaporodĂĄstĂłl, ezĂ©rt bĂĄtorĂ­tva lesz nemcsak az, hogy az utĂłdok nemzĂ©se nĂ©lkĂŒl lehessen nemi Ă©letet Ă©lni, hanem az is, hogy normĂĄlis szexuĂĄlis Ă©let nĂ©lkĂŒl lehessen utĂłdokhoz jutni. Ezt laboratĂłriumokban a legkĂŒlönfĂ©lĂ©bb technikĂĄk alkalmazĂĄsĂĄval Ă©rik el.

EUTANÁZIA ÉS A KÖNYÖRÜLETI HALÁLBA-SEGÍTÉS
Mindenkinek csak addig lesz joga Ă©lni, amĂ­g hasznos az Ă©lete. Az öregember mĂĄr terhet jelent. EzĂ©rt arra kell nevelni az idĂ”seket, hogy fogadjĂĄk el a halĂĄlt. MegfelelĂ” idĂ”pontban korlĂĄtozzĂĄk az emberi Ă©letet. Amikor mĂĄr valaki nem munkakĂ©pes, Ă©s nem jĂĄrul hozzĂĄ a tĂĄrsadalom fenntartĂĄsĂĄhoz, akkor fĂ©lre kell ĂĄllnia, Ă©s ĂĄt kell adnia a helyĂ©t a következĂ” nemzedĂ©knek. A feleslegessĂ© vĂĄlt öregektĂ”l Ășgyis meg lehet vĂĄlni, ha bizonyos egĂ©szsĂ©gĂŒgyi szolgĂĄltatĂĄsokat nem vehetnek igĂ©nybe. E cĂ©lbĂłl szĂŒksĂ©ges az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi ellĂĄtĂĄs költsĂ©geinek a nagyarĂĄnyĂș megemelĂ©se. Az orvosi szolgĂĄltatĂĄsokat munkaviszonyhoz kell kapcsolni, Ă©s jelenĂ”sen meg kell drĂĄgĂ­tani, hogy bizonyos kor utĂĄn az emberek ne engedhessĂ©k meg maguknak, kivĂ©ve, ha jĂłmĂłdĂșak, vagy kifejezetten gazdagok.
El kell ĂŒltetni a fiatalok fejĂ©ben, hogy az öreg emberek eltartĂĄsa mĂ©ltĂĄnytalan teher rĂĄjuk nĂ©zve. Így el lehet fogadtatni velĂŒk szĂŒleik humĂĄnus Ă©s mĂ©ltĂłsĂĄgteljes halĂĄlba-segĂ­tĂ©sĂ©t. PĂ©ldĂĄul el lehet terjeszteni az ĂŒnnepĂ©lyes „bĂșcsĂș parti” megrendezĂ©sĂ©t. Ünnepelni lehet az idĂ”s anyukĂĄt Ă©s apukĂĄt, akik nagyszerĂ» munkĂĄt vĂ©geztek, s akik a parti vĂ©gĂ©n engedelmesen beveszik az altatĂłpirulĂĄt Ă©s tĂĄvoznak az Ă©lĂ”k sorĂĄbĂłl.

ELLENÕRZÉS ALÁ KELL VENNI AZ EGÉSZSÉGÜGYET ÉS A GYÓGYSZERELLÁTÁST
Dr. Day a leghatĂĄrozottabban ĂĄllĂ­totta, hogy az amerikai törvĂ©nyhozĂĄs – a washingtoni Kongresszus – nem fogja bevezetni az ĂĄltalĂĄnos egĂ©szsĂ©gĂŒgyi biztosĂ­tĂĄst. Erre nincs szĂŒksĂ©g, mert vannak jobb mĂłdszerek az egĂ©szsĂ©gĂŒgy kĂ©zben tartĂĄsĂĄra. Fokozatosan valamennyi egĂ©szsĂ©gĂŒgyi ellĂĄtĂĄs szoros ellenĂ”rzĂ©s alĂĄ kerĂŒl. Ha valaki nem dolgozik, vagy nem kĂ©pes munkĂĄt vĂĄllalni, akkor nem juthat hozzĂĄ az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi szolgĂĄltatĂĄsokhoz. EljĂĄrt a felett az idĂ”, hogy a kĂłrhĂĄzak ingyen ellĂĄtĂĄsban rĂ©szesĂ­tsenek bĂĄrkit is.
Az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi költsĂ©geket Ășgy fel kell emelni, hogy az ĂĄtlagember ne legyen kĂ©pes kifizetni a biztosĂ­tĂł intĂ©zetek közremĂ»ködĂ©se nĂ©lkĂŒl. Ha pedig valaki nem kĂ©pes fizetni a sajĂĄt egĂ©szsĂ©gĂŒgyi ellĂĄtĂĄsĂĄĂ©rt, akkor rĂĄszorul arra, hogy mĂĄsok fizessenek helyette. Így lehet kikĂ©nyszerĂ­teni az emberektĂ”l, hogy tĂ©rdet-fejet hajtva hĂĄlĂĄsan megköszönjĂ©k, mint egy kĂŒlönleges kegyet, ha orvosi ellĂĄtĂĄsban rĂ©szesĂŒlhetnek. TöbbĂ© nem lesz lehetsĂ©ges, hogy valaki a maga anyagi lehetĂ”sĂ©geire tĂĄmaszkodva önĂĄllĂłan dönthessen sajĂĄt egĂ©szsĂ©gĂŒgyi ellĂĄtĂĄsĂĄrĂłl. A magas kĂłrhĂĄzi Ă©s egyĂ©b egĂ©szsĂ©gĂŒgyi szĂĄmlĂĄkat csak a biztosĂ­tĂłk lesznek kĂ©pesek kifizetni. Ily mĂłdon minden egyes ember kĂ©nyszerĂ­tve lesz, hogy egĂ©sz Ă©letĂ©n keresztĂŒl fizessen a biztosĂ­tĂłknak.
(kapcsolĂłdĂł cikkek: AKASSZÁTOK FEL A kisKIRÁLYOKAT! , AZ EGÉSZSÉGÜGYI “REFORM”, TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS )

Dr. Day azt is elmondotta, hogy megszigorĂ­tjĂĄk a kĂłrhĂĄzakba valĂł bejutĂĄst. Aki belĂ©p, annak igazolnia kell szemĂ©lyazonossĂĄgĂĄt. AzĂ©rt, hogy ezeket a megszigorĂ­tĂł intĂ©zkedĂ©seket bevezessĂ©k, bizonyos lopĂĄsokat mĂ©g bĂĄtorĂ­tani is fognak, mert ezzel igazolni lehet a szigorĂș ellenĂ”rzĂ©s bevezetĂ©sĂ©t. Ily mĂłdon is hozzĂĄ lehet szoktatni az embereket ahhoz, hogy mindenhovĂĄ magukkal vigyĂ©k szemĂ©lyazonossĂĄguk igazolĂĄsĂĄra a megfelelĂ” okmĂĄnyokat.

MegvĂĄltozik az orvosok szerepe is. TöbbĂ© nem egyĂ©ni professzionĂĄlis vĂĄllalkozĂłk lesznek, hanem magasan kĂ©pzett, bĂ©rbĂ”l Ă©s fizetĂ©sbĂ”l Ă©lĂ” alkalmazottak. DiplomĂĄs szakmunkĂĄsok. Az orvosi tevĂ©kenysĂ©g rĂ©szĂ©vĂ© kell tenni, hogy adott esetben a halĂĄlba segĂ­tĂ” injekciĂłt is beadjĂĄk. Az orvost, mint fĂŒggetlen, nagy tekintĂ©lyĂ» szemĂ©lyt ki kell iktatni.
Dr. Day szerint az orvosok tĂșl sokat keresnek, ezĂ©rt rĂĄ kell szorĂ­tani Ă”ket, hogy ugyanĂșgy reklĂĄmozzĂĄk szolgĂĄltatĂĄsaikat, ahogy mĂĄs termĂ©keket Ă©s szolgĂĄltatĂĄsokat is reklĂĄmoznak. A magĂĄnpraxis fokozatosan el fog tĂ»nni. HelyĂŒket a csoportpraxis, tovĂĄbbĂĄ az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi korporĂĄciĂłk foglaljĂĄk el.

Ismeretlen betegsĂ©gek lĂ©pnek fel Dr. Day szerint olyan Ășj betegsĂ©gek jelennek meg, amelyeket korĂĄbban nem ismertek. Igen nehĂ©z lesz ezeket diagnosztizĂĄlni, Ă©s mĂ©g nehezebb kezelni, legalĂĄbbis egy bizonyos ideig. Itt Dr. Dunegan az AIDS-t emlĂ­ti, de mi a magunk rĂ©szĂ©rĂ”l hozzĂĄtehetjĂŒk az ebolĂĄt, Ă©s ki tudja, esetleg azt a vĂ­rust is (Severe Acute Respiratory Syndrome, azaz SARS), amely most jĂĄrvĂĄnyosan terjed elsĂ”sorban KĂ­nĂĄban, Tajvanon, KanadĂĄban Ă©s oly sok ĂĄldozatot szed. Dr. Day azt is kijelentette, hogy „mindenfĂ©le rĂĄkbetegsĂ©get gyĂłgyĂ­tani tudunk. Az erre vonatkozĂł tudomĂĄnyos ismeretanyag a Rockefeller IntĂ©zetnĂ©l van elzĂĄrva, Ă©s ha valaha döntĂ©s szĂŒletik errĂ”l, akkor nyilvĂĄnossĂĄgra fogjĂĄk hozni. De vegyĂ©k csak figyelembe, ha az emberek nem halnak meg többĂ© rĂĄkban, akkor milyen gyors ĂŒtemben vĂĄlik a Föld tĂșlnĂ©pesedettĂ©. Az ember Ă©ppen Ășgy meghalhat rĂĄkban, mint bĂĄrmi mĂĄsban.” EbbĂ”l a megfontolĂĄsbĂłl a rĂĄk kezelĂ©sĂ©t elsĂ”sorban olyan irĂĄnyban fejlesztik, hogy csökkentsĂ©k a betegek szenvedĂ©seit. Az a kommentĂĄr is elhangzott, hogy esetleg a rĂĄk gyĂłgyĂ­tĂĄsĂĄra vonatkozĂł dokumentĂĄciĂłt mĂ©gis csak nyilvĂĄnossĂĄgra kell hozni, mert elĂ”fordulhat, hogy fĂŒggetlen kutatĂłk is hozzĂĄjutnak ezekhez az ismeretekhez. (Mindenesetre napjaink valĂłsĂĄga MagyarorszĂĄgon is az, hogy egyelĂ”re csak korlĂĄtozottan lehet eredmĂ©nyesen gyĂłgyĂ­tani kĂŒlönbözĂ” rĂĄkbetegsĂ©geket.)

MESTERSÉGESEN ELÕIDÉZETT SZÍVINFARKTUS
http://www.vegansoapbox.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/02/fast_food_kills.pngDr. Day elmondta orvos hallgatĂłsĂĄgĂĄnak, hogy ma mĂĄr megoldhatĂł a szĂ­vinfarktus mestersĂ©ges kivĂĄltĂĄsa, amely minden fontos orvosi tĂŒnet szempontjĂĄbĂłl hĂ»sĂ©gesen szimulĂĄlja a valĂłdi szĂ­vinfarktust. Ezt ĂĄlcĂĄzott – halĂĄlos kimenetelĂ» – merĂ©nyletek vĂ©grehajtĂĄsĂĄra is fel lehet hasznĂĄlni. Csak a rendkĂ­vĂŒl kĂ©pzett patolĂłgus szakorvosok, akik pontosan tudjĂĄk, hogy a halĂĄl okĂĄt keresĂ” boncolĂĄs sorĂĄn mit kell megnĂ©zniĂŒk, kĂ©pesek arra, hogy megkĂŒlönböztessĂ©k a valĂłdi szĂ­vinfarktust a mestersĂ©gesen elĂ”idĂ©zett szĂ­velĂ©gtelensĂ©gtĂ”l.
Dr. Day ezutĂĄn rĂĄtĂ©rt a tĂĄplĂĄlkozĂĄs, az egĂ©szsĂ©ges Ă©letmĂłd Ă©s a megfelelĂ” testmozgĂĄs összefĂŒggĂ©seire. RĂ©szletesen ecsetelte, hogy mit kellene enniĂŒk az embereknek, Ă©s hogyan kellene megtartaniuk megfelelĂ” testgyakorlĂĄssal fizikai erĂ”nlĂ©tĂŒket. Ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy az iparilag gyĂĄrtott Ă©lelmiszerek nem felelnek meg az egĂ©szsĂ©ges tĂĄplĂĄlkozĂĄs követelmĂ©nyeinek, mert a tĂșlsĂĄgosan sĂłs Ă©s zsĂ­ros Ă©telek magas vĂ©rnyomĂĄshoz Ă©s korai szĂ­vbetegsĂ©gekhez vezetnek. Azok az emberek, akik azonban nem elĂ©g kĂ©pzettek ahhoz, hogy ezt megĂ©rtsĂ©k, vagy tĂșlsĂĄgosan lustĂĄk ahhoz, hogy megfelelĂ” testgyakorlĂĄst vĂ©gezzenek, fokozottan kiteszik magukat ezeknek a kockĂĄzatoknak. A megfelelĂ” tĂĄplĂĄlkozĂĄsi ismeretek rendelkezĂ©sre fognak ĂĄllni, de a korlĂĄtolt emberek ezt nem veszik figyelembe, Ă©s ezĂ©rt tulajdonkĂ©ppen helyes, ha rövidebb ideig Ă©lnek.

TervszerĂ»en növelni kĂ­vĂĄnjĂĄk az ipari jellegĂ» Ă©tkeztetĂ©ssel foglalkozĂł ĂŒzlethĂĄlĂłzatokat. A Hamburger, a McDonalds, a Kentucky Fried Chicken Ă©s ehhez hasonlĂł ĂŒzlethĂĄlĂłzatok lehetĂ”vĂ© teszik, hogy egyre több ember a sajĂĄt otthonĂĄn kĂ­vĂŒl Ă©tkezzen, Ă©s ez csökkenti az Ă©tkezĂ©s szempontjĂĄbĂłl a csalĂĄdi egyĂŒttlĂ©t fontossĂĄgĂĄt. Az emberek egyre kevĂ©sbĂ© fĂŒggnek sajĂĄt otthoni konyhĂĄjuktĂłl. A fogyasztott Ă©lelem többsĂ©ge fĂ©lkĂ©sz, vagy teljesen kĂ©sz ĂĄrĂș lesz, amit a legkĂŒlönfĂ©lĂ©bb modern technikai eszközökkel, mint pĂ©ldĂĄul a mikrohullĂĄmĂș kĂ©szĂŒlĂ©kekkel, gyorsan el lehet kĂ©szĂ­teni. Aki azonban rĂĄszokik az ilyen elĂ”re elkĂ©szĂ­tett konfekciĂł Ă©tkekre, annak mĂ©g inkĂĄbb mozognia kell, mert ezek az Ă©telek (”junk food”) egyben egĂ©szsĂ©gtelenek is.
(kapcsolódó anyagunk: GLOBÁLIS NÉPÍRTÁS FELSÕFOKON! )

Mindazok, akik elĂ©g kĂ©nyelmesek ahhoz, hogy ilyen ipari kĂ©szĂ­tmĂ©nyeket fogyasszanak Ă©s ahhoz is lustĂĄk, hogy megfelelĂ”en mozogjanak, nem Ă©rdemlik meg, hogy hosszabb ideig Ă©ljenek. Ami a testgyakorlĂĄst illeti sokan fognak futni, kocogni. Ehhez nincs szĂŒksĂ©g kĂŒlönösebb sportfelszerelĂ©sre Ă©s kĂ©pessĂ©gre. De megfelelĂ” reklĂĄmmal Ă©s divatba-hozĂĄssal rĂĄ lehet Ă”ket kĂ©nyszerĂ­teni szinte Ă©szrevĂ©tlenĂŒl, hogy milyen ruhĂĄban Ă©s cipĂ”ben tegyĂ©k ezt. Ezzel is lehet növelni a keresletet Ă©s fokozni az ĂŒzleti forgalmat.

A PUBERTÁS FELGYORSÍTÁSA
SzĂŒksĂ©g van a nemi Ă©rĂ©s felgyorsĂ­tĂĄsĂĄra, Ă©s ehhez az egyik leghatĂ©konyabb eszköz a nevelĂ©s. Az egyĂ©n fejlĂ”dĂ©sĂ©t Ă©s az egĂ©sz emberi faj ĂĄtalakĂ­tĂĄsĂĄt is fel kell gyorsĂ­tani. Ezzel kapcsolatban az elĂ”adĂł kitĂ©rt a vallĂĄsok szerepĂ©re, amelyeket noha meggyĂ”zĂ”dĂ©ses ateista volt, hasznosnak minĂ”sĂ­tett. Sok embernek van szĂŒksĂ©ge vallĂĄsra, a hittel jĂĄrĂł misztĂ©riumokra Ă©s rituĂĄlĂ©kra. EzĂ©rt a vallĂĄst megtarthatjĂĄk. De a mai vallĂĄsokat alapvetĂ”en meg kell vĂĄltoztatni, mert nem egyeztethetĂ”ek össze a bekövetkezĂ” nagyarĂĄnyĂș vĂĄltozĂĄsokkal.

Bizonyos rĂ©gi vallĂĄsoknak el kell tĂ»nniĂŒk. KĂŒlönösen a keresztĂ©nysĂ©gnek kell ĂĄtalakulnia. Ha sikerĂŒl a keresztĂ©nysĂ©g legerĂ”sebb egyhĂĄzĂĄt, a rĂłmai katolikust megtörni, akkor a keresztĂ©nysĂ©g többi rĂ©sze mĂĄr könnyen ĂĄtalakĂ­thatĂł.

Olyan Ășj vallĂĄsra van szĂŒksĂ©g, amelyet a vilĂĄg valamennyi rĂ©szĂ©n el lehet fogadtatni az emberekkel. Éppen ezĂ©rt az Ășj vallĂĄs meg fog Ă”rizni bizonyos tanĂ­tĂĄsokat, szokĂĄsokat a rĂ©giekbĂ”l, hogy könnyebben elfogadjĂĄk az emberek, Ă©s otthonosabban Ă©rezzĂ©k magukat az Ășj vallĂĄs keretei között. Sok olyan ember is van, akinek nem lesz szĂŒksĂ©ges vallĂĄsra, Ă­gy ez a vĂĄltozĂĄs Ă”ket nem Ă©rinti. Az ilyen szinkretikus Ă©s eklektikus vilĂĄgvallĂĄs lĂ©trehozĂĄsĂĄhoz a bibliĂĄt is meg kell vĂĄltoztatni. Óvatos technikĂĄval ĂĄt kell Ă­rni, hogy megfeleljen ezen Ășj eklektikus vilĂĄgvallĂĄs igĂ©nyeinek. Bizonyos kulcsszavakat ki kell cserĂ©lni, amelyeknek az ĂĄrnyalati Ă©rtelme mĂĄr mĂĄs. Az Ășj szĂł rokon – Ă©rtelmĂ» a rĂ©givel Ă©s ezĂ©rt eleinte nem okoz nagy ellenĂĄllĂĄst. Az idĂ” mĂșlĂĄsĂĄval azonban az eredeti szĂł valĂłdi jelentĂ©se elhalvĂĄnyul, Ă©s az Ășj szĂł csak kis ĂĄrnyalattal eltĂ©rĂ” jelentĂ©se pedig hangsĂșlyozĂĄsra kerĂŒl. Így fokozatosan megvĂĄltoztathatĂł a bibliai szövegek Ă©rtelme. Az elgondolĂĄs tehĂĄt az, hogy nincs szĂŒksĂ©g a biblia teljes ĂĄtĂ­rĂĄsĂĄra, csupĂĄn bizonyos kulcsszavakat kell mĂĄsokra kicserĂ©lni. És mivel minden szĂłnak szĂĄmos Ă©rtelmi ĂĄrnyalata van, ezĂ©rt az Ășj szavak segĂ­tsĂ©gĂ©vel a bibliai szövegek egĂ©szĂ©nek az Ă©rtelmĂ©t Ășgy lehet ĂĄtalakĂ­tani, hogy az elfogadhatĂł legyen az Ășj eklektikus vilĂĄgvallĂĄs szĂĄmĂĄra. A legtöbb ember nem is fogja Ă©szlelni ezt a vĂĄltoztatĂĄst.

Ekkor Dr. Day megismĂ©telte azt a mondatot, amely elĂ”adĂĄsa sorĂĄn többször is elhangzott: „The few who do notice the difference, won’t be enough to matter. – Az a nĂ©hĂĄny, aki Ă©szreveszi a kĂŒlönbsĂ©get, kevĂ©s lesz ahhoz, hogy szĂĄmĂ­tson.”Az elĂ”adĂł ezutĂĄn utalt rĂĄ: hallgatĂłi közĂŒl nĂ©hĂĄnyan valĂłszĂ­nĂ»leg azt gondoljĂĄk, hogy az egyhĂĄzak ellent fognak ĂĄllni ennek a törekvĂ©snek. ValĂłjĂĄban azonban az egyhĂĄzak segĂ­teni fognak minket – mondotta Dr. Day. Dr. Dunegan kĂ©t Ă©vtized mĂșltĂĄn visszaemlĂ©kezve megerĂ”sĂ­ti, hogy e vĂĄltozĂĄsok bekövetkezĂ©sĂ©t valĂłban elĂ”segĂ­tettĂ©k sokan a kĂŒlönbözĂ” egyhĂĄzakban.

A NEVELÉS, MINT A MANIPULÁCIÓ ESZKÖZE
(KĂ©p illusztrĂĄciĂł: KönyvborĂ­tĂł, szerzĂ”: Hubbard a SzcientolĂłgusok Ă”rĂŒlt, Ă©s pĂ©nzĂ©hes “vezĂ©re” )
MegfelelĂ” technikĂĄkkal vĂĄltoztatni kell a klasszikus irodalmi alkotĂĄsokon. PĂ©ldakĂ©nt Mark Twain mĂ»veire utalt. Az alkalmi olvasĂł, amikor elĂ”ször kĂ©zbe veszi ezeket a klasszikus alkotĂĄsokat, nem fogja gyanĂ­tani, hogy azokban bizonyos vĂĄltoztatĂĄsokat hajtottak vĂ©gre. FelkĂ©szĂŒlt tudĂłsnak kell lennie annak, aki szĂłrĂłl – szĂłra vĂ©gig akar menni a klasszikus szövegeken, hogy ezeket a finom vĂĄltoztatĂĄsokat Ă©szrevegye. A vĂĄltoztatĂĄsok cĂ©lja az lesz, hogy az olvasĂłkban – elsĂ”sorban a fiatalokban – termĂ©szetessĂ© tegye az Ășj vilĂĄgrend mĂĄsfajta kultĂșrĂĄjĂĄnak az elfogadĂĄsĂĄt. A gyermekeknek Ă©s fiataloknak a korĂĄbbinĂĄl lĂ©nyegesen több idĂ”t kell az iskolĂĄban eltölteniĂŒk, de a legtöbb iskolĂĄban semmit se fognak tanulni. Ha mĂ©gis elsajĂĄtĂ­tanak bizonyos ismereteket, az meg se fogja közelĂ­teni azt a mennyisĂ©get, amit korĂĄbban kellett tanulniuk a diĂĄkoknak.

TermĂ©szetesen lesznek jobb környĂ©keken minĂ”sĂ©gi iskolĂĄk a gazdagabbaknak, Ă©s ezekben valĂłban tanulniuk kell a diĂĄkoknak. SĂ”t e jobb iskolĂĄkban mĂ©g fel is kell gyorsĂ­tani a tanulĂĄsi folyamatot Ă©s az ĂĄtalakulĂĄst. E felgyorsĂ­tĂĄs eredmĂ©nyekĂ©nt az ilyen elit nevelĂ©sben rĂ©szesĂŒlĂ” gyermekek agya fejlettebb lesz, Ă©s több ismeret rövidebb idĂ” alatti elsajĂĄtĂ­tĂĄsĂĄra lesznek kĂ©pesek mĂĄr fiatalabb korban is, mint korĂĄbban. A hosszĂș-tĂĄvĂș nevelĂ©si program rĂ©sze az iskolaidĂ”szak egĂ©sz Ă©vre törtĂ©nĂ” kiterjesztĂ©se, illetve egĂ©sz napra valĂł meghosszabbĂ­tĂĄsa. E szerint nyĂĄr folyamĂĄn is lesznek szemeszterek, Ă©s a hosszĂș nyĂĄri szĂŒnidĂ” a mĂșltĂ© lesz.

A felnövekvĂ” nemzedĂ©kek szĂĄmĂĄra hosszabb idĂ”re lesz szĂŒksĂ©g ahhoz, hogy iskolĂĄikat befejezhessĂ©k. Ami eredetileg az elsĂ” fokozatĂș egyetemi kĂ©pzĂ©shez tartozott (bachelor degree) az a jövĂ”ben mĂĄr csak Ășjabb egyetemi fokozatok (master degree, illetve ph.D) megszerzĂ©se utĂĄn lesz lehetsĂ©ges. EbbĂ”l az következik, hogy az elnyĂșjtott iskolĂĄzĂĄsi idĂ”szak jelentĂ”s rĂ©sze csak ĂŒresjĂĄrat lesz. A kevĂ©s minĂ”sĂ©gi iskola azonban rendkĂ­vĂŒl igĂ©nyessĂ© vĂĄlik.

A diĂĄkoknak mĂĄr fiatalabb korban dönteniĂŒk kell arrĂłl, hogy mit akarnak tanulni, Ă©s milyen pĂĄlyĂĄt vĂĄlasztanak, ha kĂ©pzĂ©sĂŒket be akarjĂĄk fejezni. Egyre nehezebbĂ© vĂĄlik egyik terĂŒletrĂ”l egy mĂĄsikra ĂĄtvĂĄltani.

A tanulmĂĄnyokat szĂ»k terĂŒletre specializĂĄljĂĄk, vagyis mĂ©lyebb tudĂĄst adnak, de korlĂĄtozottabb terĂŒleten. Ez azt jelenti, hogy mindenki csak a sajĂĄt terĂŒletĂ©n jut hozzĂĄ a megfelelĂ” kutatĂĄsi anyaghoz Ă©s eszközökhöz. A sajĂĄt terĂŒletĂ©n tĂșlmenĂ”en mĂĄr csak engedĂ©llyel teheti ugyanezt. (E sorok Ă­rĂłja itt arra utal, hogy szĂ»klĂĄtĂłkörĂ», Ășgynevezett „szakbarbĂĄr” Ă©rtelmisĂ©g kinevelĂ©se a cĂ©l, amelynek nem ĂĄll mĂłdjĂĄban szĂĄmos mĂĄs irĂĄnyĂș ismeret szintetizĂĄlĂĄsĂĄval a nagyobb összefĂŒggĂ©sek felismerĂ©se.

A hĂĄttĂ©rhatalom ezt a programjĂĄt a szovjet birodalom felbomlĂĄsa utĂĄn a kelet-eurĂłpai orszĂĄgokban is Ă©rvĂ©nyesĂ­teni kĂ­vĂĄnja. Ezt tĂĄmasztja alĂĄ az a hĂ­r, amelyet Bencsik AndrĂĄs a „Demokrata” cĂ­mĂ» hetilap fĂ”szerkesztĂ”je hozott nyilvĂĄnossĂĄgra 1997. mĂĄjusĂĄban, Ă©s az Interneten is közzĂ©tett: „FebruĂĄr vĂ©gĂ©n zĂĄrtkörĂ» tanĂĄcskozĂĄst tartott a budapesti Soros Egyetemen a VilĂĄgbank. Az elĂ”adĂłk elmondtĂĄk, hogy elkĂ©pzelĂ©sĂŒk szerint MagyarorszĂĄgon csak 8 milliĂł lakosnak kellene Ă©lni. EbbĂ”l 2 milliĂł Ășgynevezett „narrow minded” szakember legyen, a többi 6 milliĂłnak pedig a hĂĄtteret kellene biztosĂ­tania. Az elĂ”adĂłk Ășgy vĂ©ltĂ©k, azokat a magyarokat, akik egy bizonyos szellemi szint fölĂ© emelkedtek, ösztönözni kellene a kivĂĄndorlĂĄsra.”)
folytatjuk…

Audie – Szabad Riport TudĂłsĂ­tĂł Iroda
Link

Hozzászólások


#1 | spartakusz - 2012. november 09. 16:24:09
Kedves ParlagfĂ»!

Nekem is azt mondta IzsĂĄk nevĂ» ĂŒgyvĂ©dem szinte mint neked. Ne csĂŒkkedj, jön mĂ©g kutyĂĄra dĂ©r, igaz az ĂŒgyem 25 Ă©ve törtĂ©nt..

Kata 52 és Moromota 1968 be måsolok ide egy 2007-ben írodod íråsom - mi våltozott? Våltozott valami? Nem. SÔt rosszabb lett.

Kezdek abba az Ă­rĂĄnyba hĂșzni mĂĄr Ă©n IS , akik arra teszik le a voksukat, hogy ezeket bĂĄrsonyszĂ©kestĂ”l kell felburitani, mert hiĂĄba mondja kerek-perc ki pl, BorbĂ©ly Ășr , Jakab Ășr , Kasler Ășr, közölĂŒk DrĂĄbik, BogĂĄr stb. sorolhatnĂĄm a neveket - a tutit, hogy megbuktak, annyit jelent szĂĄmukra, hogy egyik fĂŒlökön be a mĂĄsikon ki... Ășgymond falra hĂĄnyt borsĂł esete...

Igen fogjuk meg egymĂĄs kezĂ©t mĂĄr Ă©s szövetsĂ©gben seperjĂŒk le Ă”ket a hatalom palettĂĄjĂĄrĂłl nĂ©p haraggal.. mert valĂłban nyakkendĂ”s köztörvĂ©nyes közönsĂ©ges bĂŒnĂ”zĂ”k. És az is aki ehhez asszisztĂĄl - Ă©s vĂ©di Ă”ket 7 gazember 3 nem - de cinkos ha hallgat - utalok BorbĂ©ly Ășr pĂ©ldĂĄzatĂĄra...

FĂ©lre kell tenni mĂĄr - azt a harcot amellyel egymĂĄst szĂ­vatjuk, Ă©s azok felĂ© - ellen - kell fordulni, akik ezt a helyzetett okoztĂĄk - azzal a közös cĂ©llal, hogy elzavarjuk Ă”ket. UtĂĄnna nemzetgyĂ»lĂ©st kell tartani Ă©s a nĂ©p szavazĂĄssal döntsön hogyan, kivel, milyen formĂĄban - akar tovĂĄbb: HALADNI, AZ ÉLET KESERVES VAGY TERMÉSZETES HARMONIKUS ÚTJÁN...

az idézet 2007-bÔl:
#2 | spartakusz - 2012. november 09. 17:09:15
bocs le maradt:

spartakusz 2007. aug. 04. 15:54 | VĂĄlasz | #7
Szeretettel ĂŒdvözlök mindenkit !
SzeretnĂ©m ha ennek az oldalnak annyi beĂ­rĂłja Ă©s olvasĂłja legyen ,hogy gondolkodĂĄs /helyes/ -re kĂ©sztesse a hatalmasokat.Mert ugye valaki Ă­rta rĂ©gen,hogy "akinek a hat alma sok stb" nem mehet el mellette reagĂĄlĂĄs nĂ©lkĂŒl.E bevezetĂ”m folytatva SZ.GY. legutĂłbbi Ă­rĂĄsa gondolatokat Ă©bresztett bennem Ă©n mĂ©g igaz csak mĂ©g 55.Ă©ves vagyok Ă©s nem 75. de vannak Ă©lettapasztalataim arrĂłl amiket leĂ­rt, SAJNOS VALÓSAK - a bevezetĂ”mben idĂ©zeteket fogok Ă­rni kĂŒlönbözĂ” emberektĂ”l következĂ”kben,hogy Ă©rthetĂ” legyek : " a tudĂĄs az hatalom " ---" ha az a hited,hogy a sors tĂ©ged szemelt ki arra,hogy az igazsĂĄg hirdetĂ”je lĂ©gy, akkor tedd azt, legyen meg a kellĂ” bĂĄtorsĂĄgod. Ha hiĂĄnyzik ehhez a bĂĄtorsĂĄgod, vagy magad sem vagy teljesen tisztĂĄban jobb jövendĂ”ddel, akkor ne nyĂșlj hozzĂĄ " -- a mĂĄsodik vilĂĄghĂĄborĂș kirobbantĂłja mondta : " demokrĂĄcia, mĂ­g mĂĄst jobbat nem talĂĄlnak ki ezt folytatjuk" Izrael: Õ mind mond Ă©s tesz ?Mire lesz kĂ©pes ? Mit fog tenni , vagy nem tenni ?
JÉZUS .tĂ­zparancsolat.."kövessetek Ă©s tiĂ©tek lesz a mennyek orszĂĄga "
sparta-kus : "eljött az idĂ”,hogy MAGYARORSZÁGNAK ki kell szĂĄllnia a FORGÁSBÓL - lĂ©t kĂ©rdĂ©se "

Szeretettel Ă­rom -e sorokat most - itt Ă©s elĂ”ször ezen az oldalon spartakusz nĂ©ven . A spartakusz nevet azĂ©rt vĂĄlasztottam, mivel ezt az egĂ©sz vilĂĄgon hallva a rabszolga jut eszĂ©be mindenkinek.MiĂ©rt Ă©rzem magam rabszolgĂĄnak ? A MODERN RABSZOLGATARTÓ TÁRSADALOM napjainkban a megvilĂĄgosult Ă©s tudĂĄs birtokosainak tĂŒkrĂ©ben hĂ»en lĂĄthatĂłvĂĄ teszi ismĂ©rveit: a törvĂ©nyek - ezt követĂ”en csak jĂĄtĂ©kszabĂĄlyoknak neveznĂ©m ,a hatalom leĂ­rja NEKÜNK az egĂ©sz vilĂĄgon, hogy mit tehetĂŒnk Ă©s mit nem tehetĂŒnk, mĂ©g az emberölĂ©st is jĂĄtĂ©kszabĂĄlynak megtĂ©ve ha hatalmĂĄt- Ă©rdekĂ©t sĂșlyosan veszĂ©lyeztetve Ă©rzi. NekĂŒnkön az Ă©rtĂ©k elĂ” ĂĄllĂ­tĂł szemĂ©lyeket Ă©rtem, AZOK akik e szabĂĄlyokat leĂ­rjĂĄk magukra kötelezĂ”en vonatkoztatva mellĂ”zik- azaz RÁJUK NEM VONATKOZIK . Ă” szerintĂŒk. Ez az egĂ©sz vilĂĄgon olyan helyzetet teremtett,hogy bĂĄrmit tesz Ă©s mond a szĂł szĂłrĂłs Ă©rtelmĂ©ben bĂĄrmit megtehetnek bĂŒntetĂ©s nĂ©lkĂŒl MagyarorszĂĄgot elĂ”ször ez az erĂ” fitogtatĂĄs 1919-20-ban Ă©rte Ă©s most napjainkban Ă©ri... Le egyszerĂ»sĂ­tve : Istennek kĂ©pzelik magukat - ezen azt Ă©rtem, azok akik a hatalmat gyakoroljĂĄk bĂĄrhol a vilĂĄgon lĂ©tszĂĄmukat tekintve elenyĂ©szĂ” a több MILLIÁRD ember felett. akik követik Ă©s betartjĂĄk jĂĄtĂ©kszabĂĄlyaikat, birka tĂŒrelemmel Ă©s fĂĄjdalommal - NEM ÉRTEM ! VANNAK erĂ”k hĂĄla ISTENNEK akik a fent leĂ­rtak ellen tesznek, hallassĂĄk szavukat sĂ”t tevĂ”legesen is, a hatalom terroristĂĄnak bĂ©lyegzi Ă”ket, kĂ©rdĂ©sem elĂ”bb azt kellene tisztĂĄzni,hogy ki kit terrorizĂĄl, mert ha az Ă©letteret bĂĄrhol megtĂĄmadjĂĄk ellehetetlenĂ­tik termĂ©szetes,hogy a vĂ©dekezĂ©si reagĂĄlĂĄs lĂ©p elĂ” tĂ©rbe , AKKOR MOST MIRÕL BESZÉLÜNK ? Ki kell mondani,hogy nem a mi Ă©rdekeinket kĂ©pviselik,ha a pusztĂ­tĂĄsba az öldöklĂ©sbe - hĂĄborĂșkba fektetett billiĂłkat meg billiĂłkat a tudĂĄsra szĂĄntĂĄk volna Ă©s nem a hĂĄborĂșkba NO WAR akkor mĂĄr a sokadik KOLÓNIA vĂĄltĂĄs törtĂ©nt volna meg valamelyik holdon,NEM KELL ELPUSZTÍTANI AZ EMBERT A FÖLDÖN - mert nem tudhatjuk, hogy melyikĂŒnk hordozza azt a gĂ©nt amibe be van ĂŒltetve az a tudĂĄs amely az emberi fejlĂ”dĂ©si szintet civilizĂĄciĂłt kĂłdoltĂĄk,ha embert ölnek idĂ”ben mindig vissza vetnek bennĂŒnket, pl:ha Jedlik IstvĂĄn Ányos ĂĄldozat lett volna a dinamĂłt nem talĂĄlta volna fel,erre azok azt mondjĂĄk akkor feltalĂĄlta volna mĂĄs, igazuk van, LEHET,HOGY MOST 2007 - napjaiban - nem tudom Ă©rthetĂ”en mondtam, Ă­rtam-e ,TEHÁT AKIK ÖLNEK-PUSZTÍTANAK AZOK AZ EGÉSZ EMBERISÉGNEK ÁRTANAK.
Én megmondom Ă”szintĂ©n abban a korban szeretnĂ©k Ă©lni, ahol nem a mindennapi megĂ©lhetĂ©si gondokkal kellene kĂŒzdeni, gyĂłgyulĂĄs, tanulĂĄs - stb lehetĂ”sĂ©gek mĂ©rlegelĂ©se ha nem azon töprengenĂ©k,hogy melyik ĂŒkunokĂĄmhoz menjek melyik holdra lĂĄtogatĂłba, Ă©s be fog ez is következni hidd el.- rajtunk mĂșlik Ă©s nem fantĂĄzia szĂŒlemĂ©nye,hanem valĂłsĂĄg lesz.CsupĂĄn csak összekel fogni a föld nĂ©peinek.
Mi elĂ”tt bele mĂ©lyednĂ©k Ă©s az Ă©rtetlenek elĂ”tt nevetsĂ©g tĂĄrgyĂĄvĂĄ minĂ”sĂŒlnĂ©k itt egyenlĂ”re befejeznĂ©m, MERT A JELENLEGI SÚLYOS PROBLÉMÁKRA kell rĂĄ vetĂ­teni a figyelmet, nehĂ©z mert a hatalmat ez nem Ă©rdekli szĂ©pen megvannak a jĂł megszokott kĂ©nyelmes helyĂŒkön , a mĂ©diĂĄt uraljĂĄk , nem Ă©r el HANGUNK a szĂ©les tömegekhez..ezĂ©rt kellene emlĂ©kezzĂŒnk csak 1956-ban volt olyan falu ahol csak egy rĂĄdiĂł volt, kitettĂ©k az ablakban Ă©s a valĂłs tĂ©nyeken alapulĂł hĂ­reket hallgattĂĄk, tĂĄjĂ©koztatva voltak az esemĂ©nyekrĂ”l - reĂĄlis törtĂ©nĂ©sekrĂ”l. MOST IS VALAMI EHHEZ HASONLÓ KELLENE - ötletem az elektromos mozgĂł MOZI amivel a hĂĄromezer valahĂĄny helysĂ©gekben CD-Ă©k lejĂĄtszĂĄsĂĄval kiveti tĂ”re reĂĄlisan kendĂ”zetlenĂŒl tĂĄjĂ©koztatnĂĄnk a Magyar gondolkodĂł nĂ©pet. Azt is be kell ismerni, hogy hĂĄborĂș van - na nem olyan,hogy karddal,ĂĄgyĂșval, stb. hanem a tudĂĄs - informĂĄciĂł megszerzĂ©sĂ©nek Ă©s nagy tömegek elĂ”tti ismertetĂ©sĂ©nek megszerzĂ©sĂ©nek harca , az igazsĂĄg - valĂłsĂĄg hirdetĂ©se megismertetĂ©se , a morĂĄlis, erkölcsi nĂ­vĂł pont vissza szerzĂ©se stb. egy szĂłval egyszerĂ»en " vagy mindenkire vonatkoznak a jĂĄtĂ©kszabĂĄlyok vagy senkire " A MAI HELYZETET ISMERJÜK EZÉRT VAN HÁBORÚ " VÉLEMÉNYEM SZERINT AZ 1980-AS ÉVEKTÕL. a hĂĄborĂșs bĂ»nök pedig nem Ă©vĂŒlnek el - jĂł ezt tudni Ă©s tudatosĂ­tani. Ennek a hĂĄborĂșnak vannak hallottai sok, vannak szenvedĂ” alanyai, mĂ©g több ,ezĂ©rt kell megfognunk egymĂĄs kezĂ©t Ă©s vĂ©gett vetni ennek a rĂ©mĂĄllĂłmnak.Most a XXI, sz. elejĂ©n kikel jelenteni ennĂ©l borzasztĂłbb - könyörtelenebb hĂĄborĂș nem volt mĂ©g soha ha megĂ©rtettĂ©tek amit leĂ­rtam, röviden meghatĂĄrozva, jobb a gyors halĂĄl, mind az Ă©vekig - Ă©vtizedekedik tartĂł lassĂș halĂĄl.
MÁS :
"lenin Ă©l,Ă©lt,Ă©lni fog"
ezt ugye mindenki ismeri, egy diplomĂĄs mĂ©rnök ismerĂ”sömmel törtĂ©nt mĂ©g meg LÁZÁR idejĂ©ben, mert kĂ©t bĂ»n rĂłttak fel neki: tudott ORGONÁLNI Ă©s azt talĂĄlta mondani a fenti idĂ©zetre hogy " az Ă©let alapvetĂ” feltĂ©tele a lĂ©gzĂ©s " Ă”t is az a lassĂș halĂĄl gyötri amit fent ecseteltem, sajĂĄt esetemet a nĂ©gyoldalasomban mĂĄr leĂ­rtam, most egyenlĂ”re elbĂșcsĂșzok Isten veletek...
ID. KISS LÁSZLÓ
HozzĂĄszĂłlĂĄs mĂłdosĂ­tĂĄsa
spartakusz
jan. 29./05:59 ja még csak annyit a neményi.net -en van mesterhåzy elmehåborodott "hóhér törvény javaslata olvassåtok el - be linkelni nem tudom - a bemåsolåst meg nem engedi az admin

szeretettel: spartakusz...
HozzĂĄszĂłlĂĄs mĂłdosĂ­tĂĄsa
spartakusz
jan. 29./06:13 mĂ©g csak annyit - ha Ă©letbe lĂ©ptetik a "holokauszt tagadĂł" törvĂ©nyt egyetlen KÍVÁNSÁGOM Ă©s hatĂĄrozott kĂ©rĂ©sem van:

Ă©n legyek az elsĂ” akit nyilvĂĄnosan Budapesten a hĂ”sök terĂ©n FELAKASZTANAK ... DE ELÕTTE UTOLSÓ KÍVÁNSÁGOMKÉNT HADD MONDJAM EL AZ OTT LEVÕ TÖMEGNEK, HOGY EZ ELÕTT TÖBB SZÁZ ÉVE AZ ERETNEKNEK KIKIÁLTOTT SZEMÉLYEKET MIÉRT ÉGETTÉK EL MÁGLYÁKON... vagy akasztottĂĄk öltĂ©k meg Ă”ket...

TILTAKOZOM A TITKOSAN A BÖRTÖN HÁTSÓ UDVARON VALÓ ELPUSZTÍTÁSOM ELLEN...

szeretettel: spartakusz...
HozzĂĄszĂłlĂĄs mĂłdosĂ­tĂĄsa
#3 | Perje - 2012. november 09. 22:59:32
Minden a fent leírt terv szerint halad, sok mår valóban meg is valósult ezekbÔl. A gyógyszeripar ezt az elvet tartja maga elÔtt és a mû vallåsi szervezetek is. A média és a filmgyårtås valahogy kimaradt a felsorolåsból, pedig a legnagyobb szerep az Ôvék.
Akik ennek az erkölcsromboló és népírtó törekvésnek ellenållnak, azok mår szinte csak a muszlimok. Talån ettÔl vannak 1.sz. közellenségnek kikiåltva.
Az ember Ă©rzi, hogy valami nagyon nincs rendjĂ©n a civilizĂĄltnak mondott nyugati vilĂĄg Ă©rtĂ©krendjĂĄvel, a hĂĄborĂșs gyarmatosĂ­tĂł törekvĂ©seivel. A vilĂĄg keleti fele mĂ©g arĂĄnylag tiszta marad. AzĂ©rt is vonzĂł a rĂ©sz az emberek szĂĄmĂĄra. De csak addig, amig be nem viszik oda a nyugati demokrĂĄciĂĄt.
#4 | Perje - 2012. november 09. 23:29:21
Duna ĂĄltal belinkelt cikk pont ide passzolna:
http://www.magyar...-konyveket
#5 | Perje - 2012. november 10. 01:36:32
Végre valami pozitív intézkedés!
Lecsaptak a homoszexualitåst népszerûsító Nemzeti Színhåzra: http://index.hu/k...szinhazra/
#6 | lovagina - 2012. november 10. 19:06:37
#7 | dodopapa - 2012. november 10. 20:51:33
"Bizonyos rĂ©gi vallĂĄsoknak el kell tĂ»nniĂŒk. KĂŒlönösen a keresztĂ©nysĂ©gnek kell ĂĄtalakulnia. Ha sikerĂŒl a keresztĂ©nysĂ©g legerĂ”sebb egyhĂĄzĂĄt, a rĂłmai katolikust megtörni, akkor a keresztĂ©nysĂ©g többi rĂ©sze mĂĄr könnyen ĂĄtalakĂ­thatĂł."
hajrĂĄ NĂ©meth Ășr, hajrĂĄ HIT gyĂŒli...

egyĂ©bkĂ©nt 3 Ă©ve mĂĄr ezt a csontot - sex,Ă©s az Ășj vilĂĄgrend - Ă©n lerĂĄgtam... lehet, hogy van ki emlĂ©kszik, de aki nem, annak szĂ­vesen elkĂŒldöm... a lĂ©nyeg, hogy a Cion Bölcseinek JegyzĂ”könyve alapjĂĄn bizonyĂ­tottam, hogy ez a folyamat közel szĂĄz Ă©ve zajlik...tĂ©telesen bizonyĂ­tom, szinte mondatrĂłl mondatra, de fogalomrĂłl fogalomra,hogy az összeeskĂŒvĂ©s lĂ©tezik... mĂĄr csak teret/nyilvĂĄnossĂĄgot, szĂ©les nyilvĂĄnossĂĄgot kell adni, Ă©s hirdetni,hogy a kĂĄrokozĂĄs mindenkiben tudatosuljon...
#8 | Perje - 2012. november 10. 22:35:26
Most "vårja" a måsodik gyermekét Eltolt Dzson anyuka is.
Behånyok a hírtÔl.
#9 | Perje - 2012. november 12. 22:57:58
Ahol legnagyobb a szĂŒksĂ©g, ott a legközelebb a segĂ­tsĂ©g: Holland abortusz hajĂł vad vizeken, "segĂ­tĂ”" szĂĄndĂ©kkal.
http://www.dw.de/...a-16368387
#10 | Perje - 2012. november 16. 21:12:39
KözeledĂŒnk ahhoz, hogy a melegek nĂĄlunk is hĂĄzasodhatnak:
http://index.hu/b...asodjanak/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.