Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Posta Imre: Felhívás egy magyar rendőrhöz!


Az a kérdés, hogy annak vége, vagy kezdete az, amit választasz. Magyarország demokratikus rendje megszűnt létezni, s talán sosem volt, csak a látszat. Téged, a szervezetet a maffia irányítja, és erre Te is kezdesz ráébredni, vagy ha annyira ostoba vagy, hogy ezt nem láttad be eddig, akkor erre hamarosan ráébredsz.

Nem sok választásod van, és sok társadnak már nincs is, mert bűneik nem kerülhetnek megbocsátásra, felettük már nem a jelenlegi hazaáruló rezsim mond magasztaló ítéletet, és ez egészen biztos. Rendőr vagy, azt mondod. Felesküdtél a rend védelmére, s ehelyett saját kriptád gödrét ásva hagyod és segíted a káoszba taszítani nemzeted. Parancsot teljesítesz: legalábbis ezt mondod! Kérdezd meg, hol lesznek azok a parancsnokaid – akik most törvénysértésekre, brutalitásra buzdítanak -, akkor, amikor Te állsz majd a bíróság előtt! Gondolod, megúszhatod, mert téged véd egy hatálytalan alkotmány alapján, nyíltan magyargyűlölő, magyarellenes módon, hazádat ki- és eláruló illegitim pénzoligarchia? Hol lesznek majd ezek a „hatalmasságok”, amikor a palackból általatok is kiszabadított szellem elkezdi az elégtétel vételt?

Tudom, hogy általában nem vagy sem túl művelt, sem túl okos, és szakmád megélhetési, nem elhívatottság alapján műveled. Tudom, mert kollégáid, akik elég műveltek és értelmesek ahhoz, hogy átlássák a jogsértéseik tragikus következményeit, elhatárolódnak tőled és azon vannak, hogy vezetőiddel együtt bíróság elé kerüljetek tetteitekért. Ideje lesz összeszedni magadat, kedves magyar rendőr, mert rövid az élet! Magyarországon már régen megszűnt a jogbiztonság és az igazságszolgáltatás. Ezt pontosan tudnod kell, hiszen a rendszer részeként érezheted, hogy sok esetben milyen mértékben nem vagy jogkövető, vagy éppen önmagad is bűnözői életmódot folytatva asszimilálódtál több vezetőd munkaattitűdjéhez. Kár mentegetőznöd, uraid hamarosan elpárolognak, és számonkérésed (az övék is) elkerülhetetlen lesz. Ne reménykedj, mert a jövő, a jövőd kiszámítható és az a jelenlegi paraméterek ismeretében nem fényes. Drága rendőr barátom, tudom, hogy nem viszed túlzásba az olvasást, és átlagéletkorodat tekintve sem mondhatod magad nagyon tapasztaltnak, miközben nem érdekel a politika, sem saját magad, esetleg fiatal családod sorsa, ezért nem is zaklatlak fel azokkal a részletekkel, amiknek birtokában biztosan megértenéd, hogy Draskovics és a főnökeid miért tiltják neked, hogy a cigányokkal szemben ugyanúgy járj el, mintha más magyar állampolgárokról lenne szó.

Biztosan érted azt, hogy az elfogott bűnözők jó része, akik haveri körébe vagy így, vagy úgy de a Te főnökeid is beletartoznak, egy telefonhívással, vagy drága kivételezett ügyvédek segítségével miért ússza meg egy „ejnyebejnyével”, amikor egy átlag magyarnak ugyanezért (ha elkövetné) summás büntetés jár. Biztosan érted azt is, hogy a rendőrségen minden apró jogodért, járandóságodért meg kell küzdened, és munkád presztízse lassan egyenértékű lesz a nullával, vagy éppen szégyellnivaló megélhetési foglalatosság kategóriájába sorolódik.

Téged lezüllesztettek, téged elárultak, és mégsem térsz magadhoz, mert ostobán, a szádba adott szavakon lovagolsz. „Parancsra tettem!” Tudd, hogy a jogsértő, bűncselekmény elkövetésére felhívó parancs megtagadása nem csak lehetőséged, hanem kötelességed!

Megtettél mindent annak érdekében, hogy mielőtt végrehajtanád a gazemberséget, írásba foglaltattad parancsnokaid utasítását? Szóltál nekik, hogy ez törvénysértő és emberellenes bűncselekmény? Protestáltál, lázadtál? Nem, ugye? Még a végén a hasonlóan romlott ügyészségek valamelyikén kötnél ki. Ott is a főnökeitek haverjai ülnek.

Vétlenekkel, ártatlanokkal szemben nem célszerű az esztelen erőszak alkalmazása. Majd gondolj erre a bíróság előtt, mert oda fogsz kerülni hamarosan! De ha ez sem lenne elég, csak gondold végig, hogy te is emberből vagy. Van családod, és laksz valahol. Mit gondolsz, rólad nem készülhetnek listák? Nem térképezhető fel lakhelyed, szokásaid, baráti köröd, és nem lehet rajtad lelkileg, fizikailag is elégtételt venni? De bizony! Imádkozz, hogy megbocsássanak neked azok, akiknek valamilyen kárt okoztál! Ennek a tudatában emelj kezet jogtalanul eztán! Véded a bűnöző cigányokat és óvod a fehérgalléros zsidómaffiát? Ez neked a rend és a törvényesség? Sajnos az igazi rendőrök java-része kikopott a szervezetből, s maradtak a tapasztalatlan, ki nem képzett zavaros ideológiákkal bekábított fiatalok, meg a visszafoglalkoztatott semmirekellő tábornoki hadosztály. Keressetek mentorokat és hallgassátok meg őket, fogadjátok meg a tanácsaikat! Vessétek ki soraitokból a MOSSAD-os és ostoba magyar semmirekellőket!

Azt gondoljátok, hogy biztos állásotok van? Semmi nem biztos, még a rendőr sem. Nem elegen, de éppen eleget tettünk már azért, hogy megmaradjon a rendőrség, és ne legyen civilesítve, sem az In-Kal, sem egyéb magáncégek által. Azért vagytok még, mert 2006 óta van kiket vernetek az utcán! Ha nem lettek volna gárdisták és nem erősödne a nemzeti radikalizmus, akkor már csak mutatóba lézengene egy-két díszpéldány közületek, s ő is csak portaszolgálatot láthatna el egy izraeli cég kapualjában. Válasszatok! Elintézhetnek pár éven belül benneteket, családostól a “mélyszegíny” hordák, amelyeket éppen a ti uraitok szítanak ellenetek (is), vagy egy kijózanodott és megszerveződött magyar társadalom von benneteket felelősségre mulasztásaitokért. Ami zajlik a soraitokban, az leképezi a mai Magyarország jelenét, gazdasági, politikai megosztottságát, az elkerülhetetlennek látszó elszegényedést és a kétségbe esett tömegek lázadását.

Tudom, hogy sokan egyetértenek azokkal a célokkal és eszközökkel is, amikkel jelenleg a nemzeti radikalizmus küzdeni tud a magyarság sorsfordításáért. Nincs sok időnk, mert a cigány etnikai bomba ketyeg, az izraeli érdekek egyre erősebben érvényesülnek Magyarországon, miközben mi kiszorulunk jogaink gyakorlásának általuk szabott keretein kívülre. A magyarság élet-halál harcot vív jelenleg, és ennek a küzdelemnek Te is áldozata vagy, magyar rendőr, de már sok tettes van a soraitokban is, akire számonkérés vár. Nem bújhatsz el, mert nincs elég pénzed ahhoz, hogy elmenekülj innen. Mondhatod, hogy nem tudtad, mibe keveredsz, és azt is elhitetheted magaddal, hogy az a Magyar Gárda – amely egyetlen bűncselekmény elkövetésében sem érintett, s amelynek tagjai egyre több településünkön nagyobb bizalmat élveznek, mint Te, kedves magyar rendőr -, a nyíltan cionista médiánk szerint is félelmet kelt a bűnöző politikusokban és cigányokban. A sírodat ásod, rendőr, ha nem térsz észhez! A rendőrség már régen nem létezik, csak egy árnyékszervezete a politikának. Bencze főkapitányotok elérte és meghaladta a Pintérrel, Benével, Gergényivel mért gazemberségi fokot. Azonosulhattok vele, és retteghettek tovább a megélhetésetekért, de van más választásotok is.

Ha sikerül veletek és általatok a hazát megmenteni igyekvők mozgalmát eltiporni, akkor is vesztesek lesztek, mert kiszervezve benneteket, mehettek az utcára, elszenvedve a cigány- és zsidómaffia bűnözés jelenét és jövendő erősödését. Ha magatokba szálltok, és öntudatotokra ébredve kivetitek magatok közül az ostoba fajankókat és hazaárulókat, akkor egy valóban nemzeti kormány irányítása alatt sokan megtarthatjátok a munkátokat, de azokra, akik nem hajlandóak okulni, változtatni, kemény elszámoltatás vár. Magyar rendőr, Te döntesz! Jogsértő parancsot követve leszel bűnelkövető, s végső soron hazaáruló, vagy elkezdesz végre gondolkodni, és helyesen cselekedve a valódi bűnözők ellen fellépve küzdeni Magyarország felszabadításáért!

Nincs sok időd. Őszre izzani fog a levegő, és addigra valószínűleg több kollégádat támadás, baleset éri majd, családod nem lesz biztonságban, mert amíg Te a magyarokat vered, addig a szeretteidet a gazdáid által felbátorított bűnözők fenyegetik. Megértem, ha tehetetlennek érzed magad ilyen helyzetben, de helyetted nem dönthetek. Olvass, informálódj, beszélgess értelmes kollégákkal, és láss is, ne csak nézz! Tudd, ki védi a Te valódi érdekeidet, és ki, kik a Te valódi ellenségeid! Magyar rendőr, én veled vagyok, de Te ne légy önmagad ellensége!

Ha hazafiakkal találkozol az utcán, akik gárdista egyenruhában, Árpád-sávos lobogóval, kendővel jelzik, hogy ők döntöttek, nézz rájuk tisztelettel (még ha ez nehezedre esik is), mert az ő harcuk a Te harcod is. A lelkiismereteddel nem Benczének számolsz el, hanem önmagadnak. Ha pedig nincs lelkiismereted, akkor nem lesz kár érted, ha eljött a fordulat ideje! És ez az idő nagyon közel van már, ezért arra kérlek, hogy fontold meg kétszer is, eztán mit cselekszel!

Áldás és békesség legyen veled!

(Posta Imre - postaimre.com)
2009. július 07.

Hozzászólások


#1 | Fatyol Janos - 2012. december 01. 11:57:51
Ámen!
#2 | nyaki - 2012. december 01. 12:12:36
Még mai is aktuális a téma, ...de hogy azóta már mennyi ősz volt,...és csak csinálják a faxságaikat továbbra is.:@ 
#3 | apacuka11 - 2012. december 01. 12:53:25
Hehe...!Jó volt...!
#4 | Tibor - 2012. december 01. 13:03:12
Na azért tudják hogy hunyok,mert amikor megállit és megszoktam kérdezni melyik aljas zsidó maffiozó fönököd küldött ki piszkoskodni,vegzálni becsületesen dolgozó Magyar embert,igen csak összébb megy az arcuk.Nektek mint maffiozó szervezetnek erkölcsileg nincsen alapja hogy te engem molesztálj igen csak zavarban vannak.
#5 | Alexandros - 2012. december 01. 18:36:02
A gépezet csak azért lassult le, mert kavics került a fogak közé. De aktuális és végpont közeli.
#6 | vibra - 2012. december 01. 22:18:50
Ami a mai "rendőrséget" illeti TISZTA KABARÉ!!! Vajon miben hisznek,bíznak ezek a szerencsétlen lények!
#7 | pandur - 2012. december 01. 22:52:05
http://www.youtub...PzJBfHkpZY

Ki később,ki hamarabb,ki sohasem.
#8 | lucuska - 2012. december 02. 10:18:41
Kedves Imre !Szivhez szóló irányt mutató levél. Szeretettel írva, férfiasan , keményen fogalmazva.
Nem látok fejlődést.
A Szimai-féle ügy, is homályos és mára sincs vége.Miért ? Mi van itt ?
Bebörtönöznek egy szakszervezetis nőt...? 2011-ben Magyarországon?Egy nőt?? Hát középkorban élünk ?
Semmi nem tisztul,egyre zavarosabb minden szinten az életünk.
A Vilmos levelét olvasva: értelmezhetetlen, terjengős és homályos síránkozó lányos panaszlevél, fenyegetőzve.

Továbbra is görög a hólabda. Remélem szétrobban hamarosan.Nagyon várom.üdv.lucus

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.