Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Konspirációk' egy esetleges 2012-es olimpiai terrortámadásról.


"Mostan√°ban egy kicsit nehezen megy az √≠r√°s, de ezt a "paranoi√°t" megpr√≥b√°lom v√°zlatszer√Ľen le√≠rni. Nem biztos, hogy meg√°llja a hely√©t e feltev√©s, de azon alapul, amit megismerhett√ľnk eddig az interneten, a 2012 olimpi√°val kapcsolatban.
Nem pánikkeltésként írom!
K√©t r√©szre osztom el√Ķsz√∂r is helysz√≠n alapj√°n, azt√°n d√°tum szerint.
Itt l√°thattok egy vide√≥t, kicsit leegyszer√Ľs√≠tve. T√ľrelemmel... A kock√°k maguk√©rt besz√©lnek.
Link

I.

Link
1. M√©g j√≥val kor√°bban, a m√°sik lapon √≠rtam a V mint v√©rbossz√ļr√≥l (2005) egy r√∂vidke elemz√©st k√©pekkel illusztr√°lva. Aki l√°tta a filmet, most m√°r tudja √©s √©rthet√Ķ, hogy mir√Ķl sz√≥l, mik vannak benne, nemcsak az akkori esem√©nyek kapcs√°n. Varuna is t√∂bbsz√∂r elemezte ezt a k√©rd√©st, plusz a 2012-es olimpi√°t.
Ugye, f√∂lrobbantj√°k metr√≥val a Big Bent-, parlamentet , stb. Az els√Ķ - m√°r kor√°bban is felmer√ľlt - hogy a "metr√≥s szitu√°ci√≥kn√°l" a 4-es metr√≥nkra gondolhatunk, aminek √©p√≠t√©se j√≥ hossz√ļ ideig tart !

Az itt l√°tott linkeken, azt mutatj√°k be, hogy milyen esem√©nyek felt√©telezhet√Ķek, a 2012-es olimpi√°ra n√©zve. Mib√Ķl gondolj√°k, honnan mer√≠tik.
Link
Link
Link

Az olimpia, a metro...

2. Eml√©kezeteim szerint az el√Ķz√Ķ Orb√°n ciklusban er√Ķltett√©k, hogy 2012-ben MI tartsuk az olimpi√°t √©s √≥ri√°si hangot adtak ennek, nagy kamp√°nyt is ind√≠tottak.

3. A Fel√°ldozhat√≥k (2010) c√≠m√Ľ filmben elhangzik a j√≥l ismert fed√Ķn√©v Buda, Pest.

4. A BKV - b√°r nem t√ļl j√≥ min√Ķs√©g√Ľ - g√°z√°larcokat vett, az egyre gyakoribb√° v√°lt t√Ľzesetek miatt.

London √©s Budapest? Budapest vs. London? Kiket √°ldoznak fel √©s mi√©rt? Ha Budapesten lenne id√©n az olimpia akkor, a f√Ķv√°ros lenne fel√°ldozva? Vagy az esetben a londoniak? Most hogy Londonban lesz, √≠gy egy elterel√Ķ "m√Ľvelettel" a budapestiek lenn√©nek be√°ldozva? Vagy m√©gis Londonban lenne..? Ha lesz.
Ez a terrort√°mad√°s √∂sszef√ľgghet a metr√≥kkal...
M√©g az is lehet, hogy m√≠g Londonban tart az olimpia, addig itt a f√Ķv√°rosunkban lehets√©ges valami (nem felt√©tlen t√°mad√°s), amire az √°tlag ember fel sem k√©sz√ľlt. Ha bek√∂vetkezne Londonban az a t√°mad√°s, akkor annak √ľr√ľgy√©n megind√≠thatj√°k az Ir√°n elleni inv√°zi√≥t (?).
Melybe esetleg Ir√°n is beavatott? Netal√°nt√°n, bejelenthetik glob√°lisan a status quot? stb.

Körítés:

5. Az ingatlanpiac k√∂zismerten szinte alig m√Ľk√∂dik valamicsk√©t az orsz√°gban.

6. √ćrtam az el√Ķz√Ķ skitem kapcs√°n, hogy "Tolkient is meg lehetett volna k√©rdezni egy s m√°sr√≥l" √©s itt nemcsak a k√©t toronyra gondolok. Mikor olvastam - r√©g volt - m√°r akkor felt√Ľntek ezek a bizonyos helys√©g √©s egy√©b m√°s nevek, melyek olyan "magyarosan" lettek ford√≠tva. Rohan, Lovasv√©g, azt√°n azok a piros, meg z√∂ld c√≠merek melyben egy feh√©r l√≥ l√°that√≥, tal√°n a szk√≠t√°kra utalhat (?). Az eg√©sz t√©rk√©p, stb.
Ha nem is kronol√≥giailag, de nagyon "nyirkai j√≥slat" gyan√ļs ez a Gy√Ľr√Ľk ura. Pl. ami a filmben nem szerepel: (volt egy ilyesmi t√∂rt√©net, m√©g a reg√©ny v√©g√©n) Mik√∂zben d√ļl a csata Gondor (gondok, gondol, gondoz) √©s Mordor k√∂z√∂tt (vagy ez ut√°n, erre pontosan nem eml√©kszem), Szarum√°n megsz√∂kik Vasudvardb√≥l, az entek fogs√°g√°b√≥l √©s "K√∂z√©pf√∂ld√©be" menek√ľl, ahol nagy √°rm√°ny√°nak k√∂sz√∂nhet√Ķen be√©p√ľl √©s "k√≠gy√≥ t√°rs√°val" √°tveszi a "hatalmat" a hobbitokn√°l...

II.

Az interneten t√∂bb elemz√©st l√°thatunk egy estleges londoni terrort√°mad√°snak id√Ķpontj√°r√≥l, melyet a "konspir√°ci√≥k" 2012 08. h√≥ 03-ra dat√°lnak. B√°r egyesek azt mondj√°k, nem fog bek√∂vetkezni. Gyakran a WTC elleni t√°mad√°st veszik alapul, mikor sz√°mokkal dolgoznak, egy esem√©nnyel kapcsolatban. Nem is ezzel lenne a probl√©ma.
A k√©rd√©s az az, ha ennyire nyilv√°nval√≥, akkor hogy-hogy m√©gis megtehetik mindezt? Hogy is sz√≥l a mond√°s: amit el akarsz rejteni az emberek el√Ķl, azt tedd az orruk el√©. M√°s id√Ķpontok is lehets√©gesek, b√°r nem z√°rja ki az ismert d√°tumot. S√Ķt az al√°bbi k√©t k√©p meg is er√Ķs√≠ten√©!

1.


2.


Azt gondolnánk, hogy valami filmes bakiról lenne szó. A képek a Transformers 3-ból vannak, kb. 13 másodperces késéssel.
A lényeg, hogy a 11-es szám szerepeljen benne, aminek több jelentést is lehet tulajdonítani neki. A két képen az órák nagymutatói 8 és 3, melyek összege természetesen 11. De mi van az órák kismutatóival? Az egyiken 1 vagy 13 (délután 1 óra), a másikon 12 (0 , 24).
Az alábbi képen (az elemzett illuminati kártyán), pedig 11, 2(/3=0,666) látható, ahogy a 2 és 3 között áll a mutató. 11-3=8 és 11-2=9. A 9-es, ami így lenne elrejtve? Tehát így kapjuk meg a 08-03-2012-es dátumot.Teh√°t, lehets√©ges, hogy 1 √©s 12-r√Ķl van sz√≥, √≠gy j√∂nne ki a 11-2 √©s ennek k√ľl√∂nbs√©gek√©nt az ismert 9-es, melyet "k√≠s√©rtet" k√≥dnak is h√≠vnak. (A k√©t sz√°m megfelelne a Plej√°dok foton √∂v√©nek kinti √©s bent tart√≥zkod√°si id√Ķpontjaival? 11.000 √©vet k√≠v√ľl, 2.000 √©vet pedig a belsej√©ben t√∂lt Naprendszer√ľnk. √Čs √©ppen befele haladunk.)

A m√°sik felt√©telez√©s szerint, mi van, ha az egyik be√°ll√≠tott k√©pen a d√°tum, a m√°sikon meg esetleg a lehets√©ges t√°mad√°s id√Ķpontja l√°that√≥? Teh√°t az els√Ķn I √©s VIII, melynek √∂sszege megint csak 9. √Ėsszetolva 18->R (8-1=7->G). Ugyan√ļgy a nagymutat√≥ a h√≥napot adja meg, a kicsi meg a napot. Mivel janu√°r 8-a elm√ļlt, √©rtelemszer√Ľen 2012.08.01-r√Ķl lehet sz√≥, azaz 08-01-2012. A m√°sik k√©pen, ha ezt a logik√°t folytatjuk (a mutat√≥kat), akkor az, 15:12 (=9), melyek k√ľl√∂nbs√©ge 3. Igaz val√≥j√°ban (0)12:15 mutat az √≥ra, √≠gy ez is lehet eredetileg "valaminek" az id√Ķpontja.

A WTC eset√©ben az els√Ķ becsap√≥d√°s 8:45-kor t√∂rt√©nt, a m√°sodik 18(->R) percre r√° 9:03-kor. Majd 27(=9 √©s 3x9 ->9 9 9->666) perc m√ļlva, 9:30-kor jelenti be Bush, hogy v√©g√ľl is h√°bor√ļban √°llunk. Ez id√Ķpont a greenwichi id√Ķ szerint, Budapesten kb. 15:30(=9) k√∂r√ľli id√Ķ, a kb.6 √≥r√°s eltol√≥d√°ssal (ha minden igaz). 15:30-b√≥l kivonunk 18(->R) percet, akkor kapjuk meg a 15:12-es id√Ķt. Ha 27 percet, akkor 15:03(=9). Ne feledj√ľk a WTC eset√©ben 2 tornyot romboltak le, olimpia eset√©ben pedig csak a Big Ben lenne a "konspir√°ci√≥k" alapj√°n, mely egy sz√°l maga √°ll ott. Ha 12:15-kor t√∂rt√©nne az esem√©ny, akkor ahhoz 18 percet adva, 12:33(=9) kapunk. Itt a 33-as sz√°m miatt lenne √©rdekes. Ehhez adva a 27-et kereken 13 (d√©lut√°n 1) √≥ra. Egy√©bk√©nt meg 12:15 + 27 perc =12:42 perc (=9). Felvet√Ķdhet a k√©rd√©s, a t√∂bb id√Ķk√ľl√∂nbs√©gek miatt, hogy csak Londonr√≥l lenne sz√≥? Esetleg t√∂bb v√°rosr√≥l?

Mint √≠rtam, √°ll√≠t√≥lag nem fog ez az esem√©ny bek√∂vetkezni n√©h√°ny elemz√©s ezt felt√©telezi. Viszont lehet arr√≥l sz√≥, hogy nem abban az id√Ķpontban? Vagy, hogy egy√°ltal√°n nem? Rem√©lj√ľk nem. Mert p√©ld√°ul a 11 akkor is kij√∂n, ha 07-31-2012 vagy 08-12-2012 az utols√≥ nap t√∂rt√©nne valami.
Lehet kicsit "sok(k)" volt ez így.

√Āld√°s Mindenkinek!"

HozzŠszůlŠsok


#21 | mormota1968 - 2012. mŠjus 13. 18:01:29
Advaita!Mondasz valamit és szerintem nagyon is igazad lehet.
#22 | gladiator07 - 2012. mŠjus 13. 19:27:05
Az √Ľrb√°zis k√∂rbe van v√©ve, v√©delemmel ( Irak ), l√°sd. Amerikai - Angol - Orosz, hadiflott√°val. Az √©v - v√©gi lesz√°ll√°shoz, landol√°shoz. A piramis cs√ļcs√°n elhelyezked√Ķk!..... √©rkeznek!!!!....√ēket v√°rj√°k, minden er√Ķvel, az olimpiai robb√°n√°s, mert lessz, csak g√∂r√∂g t√Ľz.......Kell az elterel√©shez.

T Bl.
#23 | Balu - 2012. mŠjus 14. 13:59:06
Kicsit m√°s (de csak kicsit): Chicag√≥ban tot√°lis harck√©sz√ľlts√©g lesz a NATO-komnferencia idej√©n, 8500 "harci" maszkot rendelt a rend√Ķrs√©g, gondolom p√°r kont√©nernyi m√°r volt is nekik, sz√≥val lesz ott is fakab√°t rendesen.

A t√ľntet√Ķk √°ll√≠t√≥lag be akarj√°k majd t√°madni a Boeing-sz√©kh√°zat is (http://chicagoist...eir_si.php)

A rend√Ķrs√©g r√°k√©sz√ľl az esem√©nyre pl. hang√°gy√ļval, durran√≥-gr√°n√°tokkal √©s k√∂nnyg√°zzal (ezek hossz√ļt√°v√ļ eg√©szs√©gk√°ros√≠t√≥ hat√°sa egyenk√©nt is bizony√≠tott, nemhogy egy√ľtt) (https://rt.com/us...-gear-049/, http://www.presst...rotesters/)

S√Ķt, a V√∂r√∂s Kereszt a v√°ros teljes evaku√°ci√≥j√°ra is felk√©sz√ľl. (https://rt.com/us...ummit-316/)

USA-viszonylatban akár ez is lehet az oly régóta áhított gyutacs.
#24 | Balu - 2012. mŠjus 14. 14:35:55
A Gy√Ľr√Ľk Ura p√°rhuzam nekem is felt√Ľnt anno, amikor olvastam. A rohani lovasok ha tal√°n nem is kifejezetten a magyarokra, de mindenk√©ppen a "szk√≠ta-jelleg√Ľ" kult√ļr√°t k√©pviselt√©k (h√°la Istennek, m√©g nem maradtunk teljesen egyed√ľl). Nekem akkor az is tetszett, ahogyan a k√≥m√°ba esett kir√°ly mag√°hoz t√©r √©s meglehet√Ķsen d√∂nt√Ķ szerepet kap a v√©gs√Ķ √ľtk√∂zetben.
De nagyon nem akartam t√ļlspir√°zni m√°r akkor sem az anal√≥gi√°k keres√©s√©t, mert alapvet√Ķ, az emberis√©g kult√ļr√°j√°ban tiszt√°bb vagy leromlottabb form√°ban minden√ľtt jelenlev√Ķ mitol√≥giai "s√©m√°kra" √©p√≠t a F√Ķgonoszr√≥l, a gy√Ľr√Ľr√Ķl, a "legkisebb gy√Ķzi le a Gonoszt"-elemr√Ķl stb. - sz√≥val ink√°bb az emberis√©g √Ķsmitol√≥gi√°inak f√ļzi√≥ja, mint illumin√°l√°s.

De megjegyzem, PlanetX, Elenin, Y2K meg egy√©b par√°ztat√°sok ut√°n nyugodtan el tudom k√©pzelni, hogy nem lesz semmi "nagy pukkan√°s", csak valahogy sz√©p cs√∂ndesen elfelejtik leszerelni a rak√©t√°kat √©s kamer√°kat. Most meg nyomj√°k a bububu-t, hogy a polg√°rok f√©ljenek √©s k√∂nnyebben r√°b√≥lintsanak az eg√©szre. Az egyik belinkelt vide√≥ban viszont van egy figyelemrem√©lt√≥ megl√°t√°s a moszlimokr√≥l, hogy az eg√©sz banz√°j r√°juk lesz kenve, mert √Ķk az erre kinevelt ellens√©g.
#25 | Zea - 2012. jķlius 01. 16:10:00
A bigbenhez hasonlitanak a Budapesten l√©v√Ķ Klotild palot√°k ikertornyai a Kossuth Lajos u ekej√©n hmmm? ham√°r Bp felmer√ľlt....

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.