Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

Tisztelt Olvasó!


A hír Önmagáért beszél. Nem kell kommentár hozzá. Ha Önök a 21 században engedik, hogy a Naci-Ávós múlt a rettegés, a csengőfrász visszatérjen az országba, az az Önök lelkén fog száradni.

Gyurán János

A Magyar Emberi jogok Fóruma elnöke

További információért 06-30-612-0101
E-mail: jgyuran@hotmail.com


Magyar Testvériség az Emberi Jogokért
Magyar Emberi Jogok Fóruma

News realese/Újsághír

2012 December 8-án hajnali 0 óra 10 perckor letartóztatták Posta Imrét a nemzet egyik kiválóságát, volt katonatisztet a rendőrség egyik volt pszichológusát, aki több diplomával rendelkezik, és több nyelven beszél. Jelenleg munkanélküli. Egy Pi-club nevű weblapot üzemeltet. A vád ellene kissebség elleni izgatás. Ez történt akkor, amikor véletlenül a ferihegyi repülőtéren technikai problémák voltak, és amikor az első Tel-Aviv Budapest járat utasai megérkezhettek Ferihegyre.

Posta Imre házához 4 rendőr érkezett az éj leple alatt a jó nácikra a Csekára és a mi „kedvelt ávósaink-ra” emlékeztető módszert alkalmazva terrorizálták három gyerekét és feleségét,
utána apjukat, a férjet az Ávósok elszállították a Ferihegyi rendőrségre, ahol reggelig hallgatták ki. Előtte házkutatást tartottak nála és komputerét lefoglalták.

Az Emberi Jogi Szervezeteink nevében felháborodottan tiltakozunk az emberi szólásjog korlátozása miatt és a Náci, Ávós megfélemlítő eljárás miatt. Posta Imre nem rablógyilkos, hogy éjnek idején családja zaklatásával és megfélemlítésével sürgős éjszakai kihallgatásra 4 rendőrtisztnek kelljen őt bevinni.

Egyszerűen egy polgári idézés is megtette volna. Tiltakozni fogunk a parlamentnél, Orbán Viktor Miniszterelnöknél, Kövér László házelnöknél, és az összes Emberi jogi szervezetet értesítjük az Ávós-
Nácizmus újraéledéséről Magyarországon.

Követeljük Pintér Sándor belügyminiszter azonnali lemondását a náci Ávós módszerek újra bevezetéséért. Követeljük az akcióról tudó és abban résztvevő minden rendőr és polgári alkalmazott azonnali lemondását.

Mint Kanadai eredetű emberi Jogi Szervezet kérni fogjuk, hogy a kanadai kormány Posta Imrét politikai üldözöttnek tekintse, és számára menedékjogot biztosítson. Ő egy nagy tudású ember és nem
bűnöző, nem érdemelte ki a rendőrség állandó zaklatását. (Eddig négyszer volt letartóztatva).

Pintér Úr nagy figyelmet fordít a politikailag szemben állók megfélemlítésére és nem nagyon törődik a rablókkal és gyilkosokkal.

Nem engedjük a gyilkos ÁVO-s múltba való visszatérést. Lásd Kubinyi Ferenc Ávósok című filmjét.

Elég volt az embertelenségből!

Budapest, Vasárnap, 2012. december 9.

Gyurán János

A Magyar Testvériség az Emberi Jogokért és

A Magyar Emberi Jogok Fóruma

Elnöke

Amnesty International tagja

English language version will be sent to the International news agencies.

Hozzászólások


#11 | spartakusz - 2012. december 11. 07:11:37
"cuius regio, eius religio"


Az utóbbi feltétel azonban nem teljesülhetett a reformáció kezdete óta immár egy évszázada egymással rivalizáló hitvallások kibékítése nélkül.

További részletek: http://kuruc.info...z2EhUzqvLS

a "cuius regio, eius religio" azaz már a 16. században megfogalmazott ;akié a föld, azé a vallás elvének alapján. Ezután a vallási kérdés nem képezhette volna többé vita tárgyát az európai államok egymás közötti, diplomáciai kapcsolataiban.

További részletek: http://kuruc.info...z2EhVQs2z7

Az egyszer megállapított felekezeti status quo már nem módosulhatott volna. A tervezet minden további hitújítást is szigorúan tiltott. Mindenkinek csatlakoznia kellett volna egy, a hazájában elfogadott irányzathoz, s aki erre nem hajlandó, szabadon elhagyhatta volna az országot.

További részletek: http://kuruc.info...z2EhVevj5d

Végezetül az ítélet-végrehajtás utolsó stációja következett: a felnégyelés. Kezdésképpen a hóhér és segédei hozzákötözték Ravaillac végtagjait a lovakhoz, majd azokat hajtani kezdték.

További részletek: http://kuruc.info...z2EhWqFsWZ


Miért is jutott eszembe Koppány felnégyelése?
Ja kérem a módszer - és kik csinálták - ma már tudom -2012.12.11-én 2:06 amikor írom és idézem e sorokat...


Emlékiratainak új, a század irodalmi ízlésének megfelelően átigazított valójában átírt kiadása jelentette. A legjelentősebb változtatást a Nagy Terv szenvedte el. Az eredetileg különálló részeket egyetlen fejezetté gyúrva mintegy az Emlékiratok megkoronázásaképpen a mű végére helyezte a kiadó. Ezzel a tervezet összefüggő szövegként, valódi rendszerként jelent meg, amilyen pedig eredeti változatában sosem volt. Az olvasóközönséget ez persze nem érdekelte, és a megfésült visszaemlékezések óriási sikert arattak.

További részletek: http://kuruc.info...z2EhXutAJP

Kik is írnak át, eredeti dolgokat pl. a bibliát - ma már tudom

Mit mondott a Vajda? Ha 20 elkövetőből 20 cigány, akkor csak cigánybűnözésről beszélhetünk? Arról.

Én kérdezem: Ha a leggazdagabb elkövetőből 20 egy meghatározott és nevezett magatartási mentalitáshoz entitáshoz kötődik jelenleg ezt zsidó fogalommal értelmezzük, akkor kérem 20 elkövetőből 20 az akkor a közvéleményben bele sulykolt névvel ZS Í D Ó V A L NEVEZZÜK,

ZSIDÓBÜNÖZÉS AHOGY AZT A KURUC ROVATBAN NEVEZI IS!
MIT NEM LEHET EZEN nem ÉRTENI?

Ezt csak becsülettel, hittel és tudással lehet legyőzni, végső esetben mint a 7 szabad és 9 tiltó cselekedetben le is írom öléssel - magunkhoz öleljük őket hal-ál - os öleléssel

Először a kurucra akartam kitenni de annyira nem értetted kedves 9323 -as , hogy ide tettem, lehet, hogy ott törölték is volna

Szer-ez - a javából: spari...
ui: éles link:


http://kuruc.info...
#12 | Alexandros - 2012. december 11. 07:15:45
A Történelmi Alkotmányunk egy önvédelmi mechanizmussal van megáldva érzésem szerint, és ezt ki is kell használni minden időben és minden embernek, hogy a mechanizmus ereje növekedhessen. Én ha a TEMPO belső csapatához" tartoznék, mint az országunk legit imása, mint az emberjogi törvények tiprása, mint az ország kirablásáról, minden egyes országot értesítenék. Ezt úgy megfogalmazva, hogy abban hiba ne legyen!!!

Imre! Borsodban is találsz menedéket!s_; 
#13 | spartakusz - 2012. december 11. 07:35:26
bocs még annyit, hogy érthetőbb legyen:

YYYY

Hegel és Tulok - gondolat cseréjéhez...

Hegel! Azért még nem kell temetni! A zsidók és annak mondottak kiirtása hamarosan kezdetét veszi világszerte..."

forrás:

http://hungarianr...7#comments

Hegel és Tulok gondolat és vélemény - megérzésihez kapcsolatban írtam az előbbi szösszenetemet , mert úgy érzem, hogy a kiirtás az egyenlő a gyilkolással - és olyat a magyar nem tesz, ezért írom, hogy becsülettel, hittel és tudással, Imre talán, Borbély úr kinyílatkozásával megértette - ez nem jelenti azt - na nem úgy mint ORBÁN - na jó lehet a mai is lehet, de én a PÁPÁRA GONDOLTAM AKI - ÚGY KÜLDTE HADBA A TÖMEGET, HOGY n i k e- ... meg stb.

szer-ez - spari
ui: egy érdeme lehet a zsidó fogalomnak, hogy a tudatosan összekevert népek aránylag mesterséges törvényekkel - rettegésben tudnak élni, viszonylagos békességben a nyomorban.
A jövőben a természet törvényei okán - a népvándorlás újból zsugorítani fogja az élhető teret, így a bölcs korban megkel tanulnunk az un. békés egymás mellett élés technikáját megtanulni - ha nem - meghalunk!

ÉLES LINK:

http://hungarianr...7#comments
#14 | spartakusz - 2012. december 11. 09:09:14
Igen parlagfu - lehet úgy is - a teknős és a skorpió esete...

az én gondolataim -
spari...
#15 | Tibor - 2012. december 11. 10:34:23
Szerintem igen is érne valamit,az utcai höbörgés,akkor ha ezt minimum 3 millio Magyar tenné egyszerre,a helyzet az olstein banda részére kezelhetetlenné válna! A további durvulás már csak a sintér pribékektöl válna függövé!De amaddig csak ilyen tizezres Kosuthtéri gyülekezetek vannak,azt simán kezelni tudják,na meg nembeszélve arrol,mikor a honfitársunkat a fakabátok legyürik,mindenki csak táltott szájjal nézi! Az az igazság,mindenki csak osztja az észt a fotelbol,de nem mer senki egy igazi tömeges akciot megszervezni,lehet hogy neki van igaza,mert az emberekböl elltünt ,vagy nem is tudom miért az önvédelmi reflex,inkáb a családját gyilkolja halomra,öket kinevezve ellenségként,pedig mi tudjuk kik az igazi ellenségünk,de lehet hogy csak mi tudjuk!Ez viszont édes kevés a szabadságunkért!
#16 | Anonim felhasználó - 2012. december 11. 18:17:49
Tibor!
Ha van jó pár millió forintod arra, hogy "vidékről" milliós tömegeket utaztassál fel B.pestre, akkor segítek megszervezni! Komolyan! Még kell pár millió reklámra, szórólapra, hogy megértsék az "emberek", hogy most miért is kell tüntetni, mit is akarunk elérni?

Vagy fel kell bérelni egy külföldi (ha lehet afrikai) zsoldos hadsereget, hogy jöjjön, és...
Vagy kell alapítani egy új államot.
Tessék, hirtelen 3 hatékony megoldást is mondtam.
#17 | Klotild - 2012. december 12. 10:06:51
Mielőtt megszerveznéd, lecsuknak.
Ez szervezéssel nem megy.
Majd akkor, hogy legalább egymillió embernek egyszerre szakad el a cérnája.
Akkor nem kell a szervezés. Spontán, alulról történik, ha történik. Nem rendelésre.
Arra egyelőre vigyáznak, hogy a cérna lassan szakadjon el.
Az ingerküszöb még mindig túl magas.
Egyszer hibázni fognak.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.