Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

És aztán?


És eljõ december 22-e, ahogy azt megjósolá a sarki fûszeres, aki már régen drogot árul szeg -fû helyett rendõrségi felügyelet és logisztikai biztosítás alatt. Mi változott? Szeretet köszöntött be a földön, de leginkább alatta, mert sokan, kik fölötte járnak, még nem is sejtették, hogy hamarosan alája szállnak, nem föléje, ahogy azt a dimenziókapu sarokvasának nyekergésébõl korábban sejdíthették. A világ nem dõlt sem össze, sem vissza, de még Széth sem, aki sötét ugyan, de a legtöbb embernek látszó számára még így is túl világos. A korszak, mint a korai vetés a késõi õszön már a hó alatt kisarjadt és nem ismerve sem szitkot , sem átkot, mintha húznák, úgy tör fölébe az alantasnak. Bizony az idõk vége még nem jött el, de a végidõk most kopogtatnak bakancsos lábukkal a megtollasodott bûnözõk ablakai alatt. Nem kérdik, hogy szabad-e, mert kötelességük jönni, s lõnek és ismét lõn világosság.
Visszájárul mérem az árnyékot, mint a zabot fánglival. Minél többet merek, annál kevesebb mard belõle, s végül eltûnik velem együtt: nyomunk sem lesz, a dögkeselyûk éhen pusztulnak. Kit meg lehetett rázni, megzörgettünk istenesen, de nem volt elég, ahogy a diófának a törzse döngetése. Hosszú karóval egyenként minden ágát egyes kemény kobakért végigpüföltük, de sok lehullott ütõdött bélés visszakívánkozott a fára lógni. Meg lesz a kívánságuk szerint, kegyelemmel!
Nem kicsikrõl beszélek, hanem a határtalan tévedésrõl, amelyet az emberiség befogadott és most ki kell lökje magából, vagy elveszett! A program régen készen áll, a hadak rendben, fegyverek élesítve, technológiai kifényesítve sorakoznak, de nem igazi háborúra készülünk, mert ami jön, az minden képzeletet felül fog múlni, mit köznapi ember elméjében ábrándként megszülethet.

Hozzszlsok


#141 | kukackac - 2012. december 25. 10:47:12
Függönyön belüli mátrix:

YouTube Vide
#142 | postaimre - 2012. december 25. 12:21:29
Hazafelé, olvastam korábbi értõ hsz-ed is. Egyet-értõ véleményen vagyunk. Biza mozdult az inga és nem vész kárba az elõkészület.

Delfin a varázslat nem mûvészet, a titok nem közbeszéd tárgya.

"Mindig próbálj bensõséges kapcsolatban maradni éggel és földdel és akkor a világ igazi fényében fog megmutatkozni elõtted. Így önhittséged eltûnik, és képes leszel bármilen támadásba beleolvadni!" Uesiba Morihei

Szürke Gandalfnak sem adták a mesében ingyen a fehérséget.
#143 | spartakusz - 2012. december 25. 15:54:32
ki hangosabban, ki csenben, ki közvetve, ki közvetlenül, durván, vagy szelíden, de ugyanazon a gyékényen kínálja a portékáját,..."

ki hangosabban, ki csenben, ki közvetve, ki közvetlenül, durván, vagy szelíden, de ugyanazon a gyékényen kínálja a portékáját,.."

!meghatott a fenti idézet - de huncutsággal válaszolva nem csak csendben - de néha bizony csennel vagy csellel álnokul... el csenem és álarccal árulom vissza neked...

Komolyra - valóra váltva a szót : alázattal és szerénységgel köszönöm KARAUL NEVÉBEN itt a fizika világában..

az útmutató
#144 | gabi - 2012. december 25. 18:31:18
az olvasásban még csak itt tartok:
hamu - Imre, persze, hogy megérted Gerryt és a többieket is, hiszen te pszichomókus voltál.
Imre nem azért érti meg Gerryt és másokat mert pszichomókus volt, hanem azért lett pszichomókus, mert eleve értette õket és az egészet. Ez csak a kifejezés egy módja, materiális szintre való hozatala. (Tudom, szebben is írhattam volna!) Ezt úgy is értheted, hogy nem a múlt határozza meg a jövõt, hanem a jövõ hat vissza a múltra! Talán ez az egyidejûség!
Folytatom az olvasást
#145 | Seri - 2012. december 26. 05:42:33
Imi! Te magad mondtad: nincs titok! s_; 
#146 | spartakusz - 2012. december 26. 05:45:00
http://kuruc.info...

YYYY.

Dóra Baráth ; Kiemelt hozzászóló ; Eötvös József Collegium
Addig olvastam, hogy a latin nép úgy jött létre, hogy a görögök beolvasztották az etruszkokat... Még a lábjegyzetelés sem fedi el a tudománytalanságot, bár már a sumér helyett sumir írásból tudnom kellett volna, hogy nem érdemes megnéznem a cikket.
Válasz ; Tetszik ; Bejegyzés követése ; 2 órája

László Kiss ; Bázakerettye, Zala, Hungary
Szevasztok!

Kételyeim vannak nekem is - lehet valós lehet hamis az írás - de egy biztos - bennem harmadik lehetõséggént fogalmazódik meg :

Emlékeztek, mit írtam - ha elvetek egy magot, például a földbe búzát - abból nem lehet tölgy - ez nem csak a növény élõvilágára vonatkozik - ha a magyar - hun elvetette magját móndjuk a szemitába az az lesz az összes átörökölt tulajdonsággal - ezt csak a nevelés változtathatja meg - azaz hogyan tanítják - például az anyja - aki szemita - persze, hogy janicsárt csinál belõle és saját magja halálos ellenségévé válik - nevelõdik - én erre gondoltam, amikor a cikket olvastam - kíváncsian várom a II. részt
"az anyai nevelés addig a PONT -ig tart, míg felnemz - ismeri és tudni fogja, hogy az apja magyar hun volt - más nem lehetett, amit a megérzései fognak alá támasztani, az az a MENTALITÁSA..."
becsülettel, hittel és tudással az:

útmutató
Válasz ; Tetszik ; 41 perce
László Kiss ; Bázakerettye, Zala, Hungary
BOCS MÉG ANNYIT VALÓBAN MINDENT MEG TESZ ANNAK ÉRDEKÉBEN A TÖRTÉNELEM SORÁN, HOGY ARRA VONATKOZÓ BIZONYÍTÉKOKAT ELTÜNTESSE - mint írta az egyik kommüntelõ.
az anya nem tud magot elvetni - régen amikor háborúba ment az ura és nem jött haza, akkor megtermékenyítette önmagát, ma se tudják, hogy hogyan csinálta. Ma mesterséges megtermékenyítésnek nevezik...

a másik kommentelõ Bolgár - aki írja 4 éve itt él MAGYARORSZÁGON ÉS szereti József Attila és stb. érzése bizonyítja hova tartozását - meg stb.
Szóval röviden csak azt akartam írni nektek, hogy aki ahhoz ragaszkodik, hogy az anya a meghatározó , az hamis és cseles - és tudjuk ma már, hogy miért teszi a HARMADIK!
eszt IS TÖRÖLNI FOGJA, MERT SÉRTI OSZLOPOS KRITÉRIUMÁT!

az útmutató
Válasz ; Tetszik ; 2 másodperce
#147 | postaimre - 2012. december 26. 08:52:56
Gabi és már akkor Imre voltam, amikor még nem is tudtam róla, hogy íme, vagyok!

Arany Delfoi-ban (födél, föléd) még pontosan értették, hogy mirõl beszélsz. Csinos papnõik lehettek!

Delfin, titok mindig van. Most is. Az a titok, hogy nincs titok, ezért se lehet közbeszéd tárgya! Úgy se értik.
#148 | postaimre - 2012. december 26. 09:24:36
Arany, értelek, tudod jól. Hibernálva van a morális érzékrendszerük és a kapcsoló a zsedükben van. Ha majd elég mélyre kell nyúlni, talán bekapcsol az agyuk, bár ez anatómiailag cáfolható állítás.

Neved sztázisnak, vagy terminális fázisnak, teljesen mindegy. Sem nekik, sem azoknak, akik ezt az agyhalott társaságot életre róbálják kelteni ez sovány vígasz. Nehéz elfogadni, hogy a zombi csak úgy néz ki, mintha, pedig dehogy!
#149 | Seri - 2012. december 26. 12:54:16
Arany, Imi! Tényleg félszavakból...s_;  s_v 

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.