Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

És aztán?


És eljõ december 22-e, ahogy azt megjósolá a sarki fûszeres, aki már régen drogot árul szeg -fû helyett rendõrségi felügyelet és logisztikai biztosítás alatt. Mi változott? Szeretet köszöntött be a földön, de leginkább alatta, mert sokan, kik fölötte járnak, még nem is sejtették, hogy hamarosan alája szállnak, nem föléje, ahogy azt a dimenziókapu sarokvasának nyekergésébõl korábban sejdíthették. A világ nem dõlt sem össze, sem vissza, de még Széth sem, aki sötét ugyan, de a legtöbb embernek látszó számára még így is túl világos. A korszak, mint a korai vetés a késõi õszön már a hó alatt kisarjadt és nem ismerve sem szitkot , sem átkot, mintha húznák, úgy tör fölébe az alantasnak. Bizony az idõk vége még nem jött el, de a végidõk most kopogtatnak bakancsos lábukkal a megtollasodott bûnözõk ablakai alatt. Nem kérdik, hogy szabad-e, mert kötelességük jönni, s lõnek és ismét lõn világosság.
Visszájárul mérem az árnyékot, mint a zabot fánglival. Minél többet merek, annál kevesebb mard belõle, s végül eltûnik velem együtt: nyomunk sem lesz, a dögkeselyûk éhen pusztulnak. Kit meg lehetett rázni, megzörgettünk istenesen, de nem volt elég, ahogy a diófának a törzse döngetése. Hosszú karóval egyenként minden ágát egyes kemény kobakért végigpüföltük, de sok lehullott ütõdött bélés visszakívánkozott a fára lógni. Meg lesz a kívánságuk szerint, kegyelemmel!
Nem kicsikrõl beszélek, hanem a határtalan tévedésrõl, amelyet az emberiség befogadott és most ki kell lökje magából, vagy elveszett! A program régen készen áll, a hadak rendben, fegyverek élesítve, technológiai kifényesítve sorakoznak, de nem igazi háborúra készülünk, mert ami jön, az minden képzeletet felül fog múlni, mit köznapi ember elméjében ábrándként megszülethet.

Hozzszlsok


#1 | atya - 2012. december 15. 17:27:01
Nemrég kaptam egy szivart. Huszonkettedikén, ebéd után fogom elpöfékelni, urasan, hátradõlve, talán még egy konyakot is veszek mellé s_a 
#2 | ARMOGUR - 2012. december 15. 18:15:30
Imre! Rébuszokban beszélsz. A világvégét elnapoltuk már.
Itt baj csak a tévedésbõl befogadottakat érheti! Általunk, segítséggel. Jön a segítség? Hurrá!
#3 | apacuka11 - 2012. december 15. 18:18:25
A nálam "halálsoron" lévõ disznó nem kért halasztást 21.-e miatt, úgyhogy az ítéletet végrehajtjuk...!s_h 
#4 | ARMOGUR - 2012. december 15. 18:25:49
Ugye nem a Pande Andov profnak lesz igaza és fúvódik felfele vörös óriássá a Nap?
Itt a galaktikus hullám? Jó tudom barkóbában nem szabad rákérdezni, de legalább mond azt, hogy hideg, langyos, meleg, forró, tûz, tûz, tûz.....vagy valamit.
#5 | HER - 2012. december 15. 18:30:57
atya, én inkább elõtte szívnám el aszta szívart és úgy várnám!
:D 
#6 | n3h3 - 2012. december 15. 18:40:46
Armogur:mit és miért napoltál/tatok el?errõl lemaradtam vmiért....
#7 | atya - 2012. december 15. 18:51:57
HER, 21.-én dolgozok, akkor nem lehetne konyakozni mellé! Márpedig a jó szivarhoz obligát a konyak, nem? s_; 
#8 | apacuka11 - 2012. december 15. 19:05:14
atya-m, nem vagyok méltó, hogy hajlékomba jöjj, hanem csak egy szóval mondd a postásnak, utalja át nekem azt a szivart, meg konyakot...!s_; 
#9 | ARMOGUR - 2012. december 15. 19:05:44
n3h3! A többség döntött. Közkivánatra elmarad.Csak ennyi.
Bár Pande Andov dec. 13-ra jelezte a galaktikus hullám érkezését, ami a Napból vörös óriást csinálna.
Ez a dátum is elmúlt. Vagy még nem ért ide a hatása? A dec. 21-még ugyan hátra van, de annyi ellen vélemény van, hogy én a "nem lesz semmi" változatnak drukkolok.
A tudósok november 11-én azt írták, hogy 59 napotok van hátra. Szerintem abban a veszélyes rangrange övezetben van csak ennyi idõnk és nem végérvényesen.
Ugyanis ez a mondat azután következett, amikor azt írták, hogy ennek az övezetnek a határát földi tudós nem ismeri. Én az 59 napot ezért vonatkoztatnám ezen veszélyes zónában való idõre kizárólag.
#10 | manga - 2012. december 15. 19:23:09
"...A kriminálpszichológus szerint nem egyedi eset P. Károlyé és a dátum közeledtével számítani lehet hasonló esetekre.
A férfi naplójából kiderült, hogy a maja naptár szerinti világvégére kellett felkészülnie. Ûrhajót akart építeni, amellyel a kiválasztott gyermekét a Szíriusz bolygóra kellett volna menekítenie. Mivel ûrhajót nem tudott építeni, végzett szeretteivel. Azóta a férfi minden percben várhatja szabadulását, mert befejezettnek nyilvánították gyógykezelését.

Az ilyen eseteket a szakma Pygmalion-jóslatoknak nevezi. A beteg elkezd bennük hinni, kényszerképzetévé válik, hogy nem tudja megvédeni a környezetében élõket, ezért inkább magával viszi õket a halálba , nyilatkozta Végh József kriminálpszichológus, aki szerint az internet gyorsasága is elõsegíti a sorozatos tragédiákat.

A szakértõ által említett tömeghisztéria már jelentkezett a világ több pontján. Az Egyesült Államokban az emberek felvásárolják a konzerveket és a gyertyákat, Franciaországban Bugarach falu hegyére zarándokolnak, mert állítólag ott túl lehet élni a csapást.

Itthon a szakember szerint megnõtt a pszichés panaszokkal szakemberekhez fordulók száma.


"...... A Hszinhua hírügynökség összeállításában megszólalt Vang Sze-csao csillagász is, aki megnyugtatóan elmagyarázta, hogy a Föld még nagyjából további ötmilliárd évig élhetõ marad, és amikorra pedig aktuálissá válik a költözés, az embereknek egészen más lakhelyet kell majd találniuk. "

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.