Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Čs azt√°n?


√Čs elj√Ķ december 22-e, ahogy azt megj√≥sol√° a sarki f√Ľszeres, aki m√°r r√©gen drogot √°rul szeg -f√Ľ helyett rend√Ķrs√©gi fel√ľgyelet √©s logisztikai biztos√≠t√°s alatt. Mi v√°ltozott? Szeretet k√∂sz√∂nt√∂tt be a f√∂ld√∂n, de legink√°bb alatta, mert sokan, kik f√∂l√∂tte j√°rnak, m√©g nem is sejtett√©k, hogy hamarosan al√°ja sz√°llnak, nem f√∂l√©je, ahogy azt a dimenzi√≥kapu sarokvas√°nak nyekerg√©s√©b√Ķl kor√°bban sejd√≠thett√©k. A vil√°g nem d√Ķlt sem √∂ssze, sem vissza, de m√©g Sz√©th sem, aki s√∂t√©t ugyan, de a legt√∂bb embernek l√°tsz√≥ sz√°m√°ra m√©g √≠gy is t√ļl vil√°gos. A korszak, mint a korai vet√©s a k√©s√Ķi √Ķsz√∂n m√°r a h√≥ alatt kisarjadt √©s nem ismerve sem szitkot , sem √°tkot, mintha h√ļzn√°k, √ļgy t√∂r f√∂l√©be az alantasnak. Bizony az id√Ķk v√©ge m√©g nem j√∂tt el, de a v√©gid√Ķk most kopogtatnak bakancsos l√°bukkal a megtollasodott b√Ľn√∂z√Ķk ablakai alatt. Nem k√©rdik, hogy szabad-e, mert k√∂teless√©g√ľk j√∂nni, s l√Ķnek √©s ism√©t l√Ķn vil√°goss√°g.
Vissz√°j√°rul m√©rem az √°rny√©kot, mint a zabot f√°nglival. Min√©l t√∂bbet merek, ann√°l kevesebb mard bel√Ķle, s v√©g√ľl elt√Ľnik velem egy√ľtt: nyomunk sem lesz, a d√∂gkesely√Ľk √©hen pusztulnak. Kit meg lehetett r√°zni, megz√∂rgett√ľnk istenesen, de nem volt el√©g, ahogy a di√≥f√°nak a t√∂rzse d√∂nget√©se. Hossz√ļ kar√≥val egyenk√©nt minden √°g√°t egyes kem√©ny kobak√©rt v√©gigp√ľf√∂lt√ľk, de sok lehullott √ľt√Ķd√∂tt b√©l√©s visszak√≠v√°nkozott a f√°ra l√≥gni. Meg lesz a k√≠v√°ns√°guk szerint, kegyelemmel!
Nem kicsikr√Ķl besz√©lek, hanem a hat√°rtalan t√©ved√©sr√Ķl, amelyet az emberis√©g befogadott √©s most ki kell l√∂kje mag√°b√≥l, vagy elveszett! A program r√©gen k√©szen √°ll, a hadak rendben, fegyverek √©les√≠tve, technol√≥giai kif√©nyes√≠tve sorakoznak, de nem igazi h√°bor√ļra k√©sz√ľl√ľnk, mert ami j√∂n, az minden k√©pzeletet fel√ľl fog m√ļlni, mit k√∂znapi ember elm√©j√©ben √°br√°ndk√©nt megsz√ľlethet.

HozzŠszůlŠsok


#101 | Kore - 2012. december 23. 17:59:15
ARMOGUR!
Gratulálok! s_z 
#102 | Seri - 2012. december 23. 18:05:34
Kedves ARMOGUR!

"√Čn nagyon hi√°nyoln√°m, ha nem jelentkezn√©nek t√∂bbet."

Ett√Ķl ne f√©lj. Volt m√°r egy ilyen, mikor ann√≥ timik√©re "ber√°gtak" √©s aszont√°k nem j√∂nnek t√∂bbet. √ēk is mint mindenki! m√°s teszik a dolgukat! Nekik ez azzal is egy√ľtt j√°r, hogy n√©ha adnak gondolkozni val√≥t nek√ľnk. Hangs√ļlyozn√°m igen sokadj√°ra! Nem mindenkinek!!! S√Ķt biztos van √ļgy, hogy senkinek ezen az oldalon!! Tessenek m√°r egyszer meg√©rteni k√©rem sz√©pen: ha nem √©rt√ľnk valamit az nem felt√©tlen√ľl baj! Senkinek nem fordult m√©g meg a buksi fej√©ben, hogy lehet nem is kell?!

GERRY! Teljes m√©rt√©kben egy√ľtt√©rzek veled holott nem √©rt√ľnk egyet! Ahogy ARMOGUR is v√°zolta a Kutat√≥k nem jeleztek vil√°gv√©g√©t. √ögy vettem √©szre te erre r√°gtad a r√°g√≥gumit √ľtemesen:#¬†
#103 | DonCaruso - 2012. december 23. 18:06:52
Egy kis vigasztaló. A világvége magyar! :D  http://fn.hir24.h...ge-magyar/
A sok idi√≥ta bekaphatja a...... majd √©n is eldugok valahol egy rov√°s√≠r√°sos tekercset! K√ľl√∂nben csal√≥dtam volna, hogyha a magyaroknak nem lenne k√∂ze hozz√°! Tanuls√°g levonva, meleg leveg√∂, s m√°s semmi!
#104 | GERRY - 2012. december 23. 18:09:24
Hamu, sz√≥ sincs √∂nbizalomr√≥l. √Črts√ľnk sz√≥t. Az, hogy mit tud ez a "kutat√≥k"-nak nevezett csoport, engem nem √©rdekel. Amit Turul40 megsz√©gyen√≠t√∂ jelleggel odavet az oldalra, "ezek a materialist√°k" ... megint csak nem √©rdekel, mert nem materialista vagyok, ahogy Balu sem az, vagy SZM sem, hanem realista. A re√°lis dolgokr√≥l van n√©mi fogalmunk, a fant√°zi√°t a hely√©n t√°roljuk, a hitet meghagyjuk azoknak akik nem merik elfogadni azt az egyszer√ľ t√©nyt, hogy l√©teznek olyan dolgok ami jelenlegi tud√°sunkkal nem magyar√°zhat√≥ meg illetve nem √©rtelmezhet√∂.
Kore - a mondatot lehet finomítani, így is jó ahogy te írtad. Nem sértegetek senkit, aki nem érdemli ki és nem tartom magamat semmivel se többre mint bárkit ebben a csoportban.
Az értelmes és elgondolkodtató válaszokat vagy hozzászólásokat értékelem, akik pedig erre képtelenek azokat sajnálom, emberileg megértem, de nem tartom mérvadónak a szövegelését.
Elég volt abból, hogy a szeretetrezgéssel hegyeket lehet megmozgatni, a gondolat erejével sziklákat görgetni...

Azt majd akkor amikor a harcmez√∂n √°llva egym√°st v√©delmezz√ľk... akkor kell a szellemi kapocs √©s az - √©s ott - √∂sszetart.

Hamu - mit tudsz te t√∂l√ľk (a kutat√≥kt√≥l)? - Annyit, hogy nem √©rdemled meg a tud√°sukat mert kilom√©terekkel az √∂ szintj√ľk alatt kukkolod a vil√°got? Ha ez a v√©lem√©ny√ľk akkor mi a francokat huhogtak itt a h√≥ elej√©n? Vicces fi√ļk? Okosak? Felk√©sz√ľldek? Dicsekedni akartak, hogy mindent l√°tnak √©s 21.-√©n le√°ll a f√∂ld forg√°sa? √Ėk tudj√°k, hogy van ilyen? Milyen √©gszakad√°s - f√∂ldindul√°st harangoztak be?
Nem √≠g√©rtek semmit. - √ćgy van? Azt ig√©rt√©k, hogy - sajnos j√∂n a pusztul√°s (n√©h√°ny oldallal k√©s√∂bb megcsillantott√°k a rem√©nyt, mert √©szrevett√©k, hogy egyesek sz√°m√°ra t√ļl m√©lyre siker√ľlt az √ľt√©s, megel√∂legezt√©k nek√ľnk a tov√°bb√©l√©s lehet√∂s√©g√©t...), vagy rosszul √©rtelmeztem? H√°ny napr√≥l volt sz√≥ s√∂t√©ts√©gben, de ne f√©ljetek az√©rt? R√°k√©rdeztem, mi lesz akkor ha... - v√°lasz; T√©nyleg akarom tudni? K√©rd√©sre k√©rd√©s - v√°lasz sehol. Vettem.
Akkor m√°r tudtam, hogy felk√©sz√ľletlen nagysz√°j√ļ okoskod√≥k gy√ľlekezete. Nem sz√≥ltam, mert - s amint most olvasom, j√≥l √©reztem - ma se vagyok m√°s (k√©t nappal a hudev√©ge ut√°n) n√©h√°ny olvas√≥ szem√©ben mint t√ļlteng√∂ eg√≥val rendelkez√∂ tudatlan...

Merre cs√°szk√°lhat vajon a Nibiru? Mi√©rt nem repedt kett√© a nap?, Nukikukik√°k se jelentkeznek? Professzorok - ezot√©v√©kben, mi van a biztos j√≥slatokkal? .... Tudom, √©n vagyok a h√ľlye. Megv√©t√≥ztam a dolgot. √ČN I.GERRY ANNYIRA DE ANNYIRA HITETLEN VAGYOK (S√ĖT MATERIALISTA), HOGY EGYED√úL SEMLEGES√ćTETTEM AZ √ĖSSZES F√ĖLD-PUSZTUL√ĀSI-SZINDR√ďM√ĀT. H√ļ√ļha Dr. Czeke, nem ciki?, N√©zzetek fel m√°r a sok ezoterikus barom oldalra, tal√°n m√©g el tudj√°tok menteni az idei f√∂ldv√©gelgyeng√ľl√©st... j√∂v√∂ ilyenkorra biztos, hogy lecser√©lik a d√°tumokat, mondjuk 2222.02 22. 22 √≥ra 22 perc 22 mp-re (az m√©gsincs annyira k√∂zel, hogy megint √©gni kelljen a b√∂r a pof√°jukon...

Kore - hinni azt hiszel amit akarsz és ami a lelki békéden segít. Soha nem szóltam bele mások hitvilágába. De te nem akarod ráeröszakolni másokra a hitedet. Maradjon is így!

Ami engem illet, megigérem, hogy senkire nem próbálom ráeröszakolni a tudatlanság bevallásának kényszerzubbonyát.
Ahogy HOFI is megmondta a bolondokháza rácsa mindkét irányból védelmezi az ott sétálókat.

Imre - √©s ezzel egyet√©rtek a kezdetekt√∂l - azt mondta, hogy a baj csak glob√°lisan kezelhet√∂. igen. Sz√≥ sincs magyarokr√≥l. A vil√°gr√≥l van sz√≥, arr√≥l, hogy egyre gyorsul√≥ temp√≥ban s√ľllyed√ľnk vissza a jobb√°gy √©s uras√°gok vil√°gba, mert ez a mostani m√°r nem felel meg a fels√∂ t√≠zezernek, hiszen kezelhetetlen a mennyis√©g √©s vesz√©lyes a megszerzett, √©breszt√∂ hat√°s√ļ tud√°s.
√Čn viszem (√©s eg√©sz √©letemben vittem) a saj√°t keresztemet, gy√ľl√∂let n√©lk√ľl, meg√©rt√©ssel √©s tisztess√©ggel, megalkuv√°s n√©lk√ľl, kis szerencs√©vel √©s amennyire erre k√©pes voltam tiszta fejjel. A bilincsek ler√°z√°sa nem mostant√≥l √©rtend√∂. Azt m√°r r√©g le lehetett volna r√°zni, ha nem pof√°zik bele a sok b√©k√©t √©s szeretetet hirdet√∂ plazmaagyu! N√©zzetek v√©gig a t√∂rt√©nelmen. V√©r, mocsok, er√∂szak... az els√∂ felvon√°s. B√©ke a lerombolt vil√°g felett (√©s soha t√∂bb√© h√°bor√ļt) a m√°sodik. √öj, egyre jobb √©let √©s "hat√°r a csillagos √©g"... nos ilyenkor hiszi mag√°r√≥l minden kisember, hogy √©rt√©kes √©s fontos... √©s ekkor alakul ki az a k√∂zeg amelyik √©rt√©kesebb √©s fontosabb mint a nagy √°tlag √©s id√∂ k√©rd√©se, hogy mindent vigyen.
Még 50-60 év és kezdödik elöröl...
Hamu - a kutat√≥k √ľzenetei sz√°munkra akkor se jelentenek semmit, ha holnap Isteni tud√°s birtok√°ba ker√ľlnek. Akkor minek?
A g√∂r√∂g mondavil√°g leg√ļjabb magyar v√°ltozat√°t szeretn√©d olvasni? A vil√°girodalom erre nem el√©g?

J√≥ lenne hinni! J√≥ lenne t√©nyleg materialist√°nak lenni. Az m√°r valami! Realistak√©nt botladozni √©s naponta szembeker√ľlni azzal az egyszer√ľ t√©nnyel, hogy csk√©ly szellem√ľ, tudatlan emberke vagyok, ismert c√©l n√©lk√ľl √©lve, a jutalom legcsek√©lyebb lehet√∂s√©g√©t√∂l is megtagadtatva nem a legjobb vil√°g amit el tudtam k√©pzelni magamnak. De - √©n legal√°bb is - nem tal√°ltam jobbat ami el√©g hitelesnek t√ľnne a szememben.

Ha most sem értitek akkor nem tudok többet segíteni.
#105 | Seri - 2012. december 23. 18:17:06
Don Caruso!

#106 | DonCaruso - 2012. december 23. 17:58:59 :D s_7 
#106 | DonCaruso - 2012. december 23. 18:51:05
energy, maradjunk annyiban, hogy elkezd bizseregni!s_; 
#107 | GERRY - 2012. december 23. 18:55:53
Caruso - aztán váratlanul betoppan az asszony... :D 
#108 | gladiator07 - 2012. december 23. 18:59:58
GERRY. A 110 es, fogalmazás. s_y s_y s_v s_v s_7 s_8 s_5 
#109 | gladiator07 - 2012. december 23. 19:05:14
Caruzo. Nyugodtan mond ki a < megemerevedett>>>> gondolataid, bizserget√Ķ k√∂rnyezetben, m√©g 6√©konyabban m√Ľk√∂dik, alternat√≠v megold√°sk√©nt. A v√©g√©n...., csattan√≥.., ostor hangj√°ra odafigyelve.s_-¬†s_6¬†s_z¬†s_8¬†s_h¬†s_7¬†
#110 | kukackac - 2012. december 23. 19:13:46
Most mit csináljak a rengeteg brikettel?! s_h 
Jó lesz dobálni a merkavákat?! :D 

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.