Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Čs azt√°n?


√Čs elj√Ķ december 22-e, ahogy azt megj√≥sol√° a sarki f√Ľszeres, aki m√°r r√©gen drogot √°rul szeg -f√Ľ helyett rend√Ķrs√©gi fel√ľgyelet √©s logisztikai biztos√≠t√°s alatt. Mi v√°ltozott? Szeretet k√∂sz√∂nt√∂tt be a f√∂ld√∂n, de legink√°bb alatta, mert sokan, kik f√∂l√∂tte j√°rnak, m√©g nem is sejtett√©k, hogy hamarosan al√°ja sz√°llnak, nem f√∂l√©je, ahogy azt a dimenzi√≥kapu sarokvas√°nak nyekerg√©s√©b√Ķl kor√°bban sejd√≠thett√©k. A vil√°g nem d√Ķlt sem √∂ssze, sem vissza, de m√©g Sz√©th sem, aki s√∂t√©t ugyan, de a legt√∂bb embernek l√°tsz√≥ sz√°m√°ra m√©g √≠gy is t√ļl vil√°gos. A korszak, mint a korai vet√©s a k√©s√Ķi √Ķsz√∂n m√°r a h√≥ alatt kisarjadt √©s nem ismerve sem szitkot , sem √°tkot, mintha h√ļzn√°k, √ļgy t√∂r f√∂l√©be az alantasnak. Bizony az id√Ķk v√©ge m√©g nem j√∂tt el, de a v√©gid√Ķk most kopogtatnak bakancsos l√°bukkal a megtollasodott b√Ľn√∂z√Ķk ablakai alatt. Nem k√©rdik, hogy szabad-e, mert k√∂teless√©g√ľk j√∂nni, s l√Ķnek √©s ism√©t l√Ķn vil√°goss√°g.
Vissz√°j√°rul m√©rem az √°rny√©kot, mint a zabot f√°nglival. Min√©l t√∂bbet merek, ann√°l kevesebb mard bel√Ķle, s v√©g√ľl elt√Ľnik velem egy√ľtt: nyomunk sem lesz, a d√∂gkesely√Ľk √©hen pusztulnak. Kit meg lehetett r√°zni, megz√∂rgett√ľnk istenesen, de nem volt el√©g, ahogy a di√≥f√°nak a t√∂rzse d√∂nget√©se. Hossz√ļ kar√≥val egyenk√©nt minden √°g√°t egyes kem√©ny kobak√©rt v√©gigp√ľf√∂lt√ľk, de sok lehullott √ľt√Ķd√∂tt b√©l√©s visszak√≠v√°nkozott a f√°ra l√≥gni. Meg lesz a k√≠v√°ns√°guk szerint, kegyelemmel!
Nem kicsikr√Ķl besz√©lek, hanem a hat√°rtalan t√©ved√©sr√Ķl, amelyet az emberis√©g befogadott √©s most ki kell l√∂kje mag√°b√≥l, vagy elveszett! A program r√©gen k√©szen √°ll, a hadak rendben, fegyverek √©les√≠tve, technol√≥giai kif√©nyes√≠tve sorakoznak, de nem igazi h√°bor√ļra k√©sz√ľl√ľnk, mert ami j√∂n, az minden k√©pzeletet fel√ľl fog m√ļlni, mit k√∂znapi ember elm√©j√©ben √°br√°ndk√©nt megsz√ľlethet.

HozzŠszůlŠsok


#21 | gladiator07 - 2012. december 16. 12:13:43
GERRY. s_y s_7 s_v s_v s_8 s_a s_5 
#22 | postaimre - 2012. december 16. 12:19:49
Nos, valami g√∂r√©ny-moty√≥ fajzatok megint bepr√≥b√°lkoznak. Nos, m√°r kaptam annyit a sok √©v alatt, hogy n√©zz√©tek el, ha valaki idehozza, hogy engem zsid√≥znak √©s mindenf√©le baroms√°got √∂sszehordanak, azt azonnal t√∂rl√∂m, zoksz√≥ n√©lk√ľl. √Črtem √©n az er√Ķlk√∂d√©st, de ez m√°r t√©nyleg nem √©rdemel t√∂bb sz√≥t. L√°tom, hogy a vide√≥im alatt is megy a baromkod√°s, de majd csak megtudj√°k, hogy mit √©rnek el ezzel.
#23 | dengizin - 2012. december 16. 12:24:41
Na neee! 0p26mp-n√©l felt√Ľn√Ķ effektus mostan√°ban nagyon gyakran felt√Ľnik a filmekben...YouTube Videů
#24 | gladiator07 - 2012. december 16. 12:32:11
IGEN. M√°r volt erre, az elk√∂vetkez√Ķ'...!.? id√Ķszakra p√©lda, b√Ķven. Eml√≠thety√ľk a legut√≥bbi, Atlantisz - i, √ļgyn. vil√°gv√©g√©t...! El√Ķtte a Lem√ļr, id√Ķk v√©g√©t..! M√©g el√Ķtte az Aravanda kult√ļra v√©geszakadt√°t, amely √ļgy, 150 milli√≥ √©ve, √©lte minden - napjait, az akkori f√∂ld felszinen. Minden A " szellemb√Ķl" fakad, teh√°t, olyan hogy v. v√©ge..., Nics. Fordulat, ..√ļjra kezd√©s. mint a t√©l be√°lta, vagy a tavasz kezdete, sz√ľret megl√©te...!
Mind ezek hordal√©ka' - k√©nt, megfigyelhet√Ķ esem√©ny lehet, a - GERRY, √°ltal le√≠rt, sarkon - fordult, " id√Ķj√°r√°s - jelent√©s"!
Ennek idej√©t csak a Teremt√Ķ, tudhatya.
Minden esetre az anyagi entit√°sok megl√°thaty√°k a t√ľk√∂rbe, √∂n√∂n - magukat, √©s ...mehetnek a padl√°sra a felhalmozott p√©zt megforgatni, vill√°val, v. vill√°mmal.
s_8 
#25 | Kameleon - 2012. december 16. 16:05:11
YouTube Videů


Behold a Pale Horse by Milton William Cooper
http://ephraiyim....1_copy.pdf


Saj√°t szigetr√Ķl √°lmodnak √©s zs√≠roskenyeret kennek a magyar lovagok

Magyarorsz√°gon t√∂bb mint 150 lovagrendet tartanak nyilv√°n. A k√ľl√∂nb√∂z√Ķ ideol√≥gia k√∂r√© szervez√Ķd√Ķ csoportok val√≥s√°gos elitklubk√©nt gy√Ľjtik a tagokat. Lovagi c√≠mmel b√ľszk√©lkedik sok c√©gvez√©r, diplomata, √©s parlamenti k√©pvisel√Ķ is. Van, aki szigeten √©p√≠tene saj√°t birodalmat, van, aki az igaz h√≠v√Ķk √©let√©t √°h√≠tja, √©s van, aki megel√©gszik egy j√≥l szervezett avat√°si cerem√≥ni√°val is. Mik√∂zben saj√°t hatalmi j√°tszm√°ikkal is el vannak foglalva.

Popper Gy√∂rgy kett√Ķs √°llampolg√°r, egy takaros vill√°ban √©l a budai hegyvid√©ken, szob√°iban tarka z√°szl√≥k, sz√≠nes egyenruh√°k √©s nemzetk√∂zi kit√ľntet√©sek sorakoznak a falakon. M√©gsem kelt k√ľl√∂n√∂sebb felt√Ľn√©st a sarki John Bull Pubban, legfeljebb egy "Szevasz, Gyuri"-ra futja a kocsm√°rost√≥l. Pedig olyan munk√°ja van, amit Magyarorsz√°gon rajta k√≠v√ľl csak egy ember csin√°l: minisztereln√∂k.

Popper √ļr a "Jeruzs√°lemi Szent J√°nos Szuver√©n M√°ltai Lovagrend Auton√≥m Perjels√©gek Sz√∂vets√©ge" elnevez√©s√Ľ, √∂nmag√°t szuver√©nnek tekint√Ķ lovagrendi √°llam polg√°ra √©s korm√°nyf√Ķje, saj√°t bevall√°sa szerint a k√∂z√©pkori m√°ltai lovagok √∂r√∂k√∂se. Sajnos nem √Ķ az egyetlen: Magyarorsz√°gon legal√°bb h√°rom szervezet mondja mag√°r√≥l, hogy a m√°ltai lovagok ut√≥dja, ami k√©shegyre men√Ķ vit√°kat sz√ľl.

Az Auton√≥m Perjels√©gek Sz√∂vets√©g√©t a vil√°gon n√©gy orsz√°g, Kong√≥, Angola, Guinea, valamint Sao Tom√© √©s Pr√≠ncipe ismeri el ter√ľlet n√©lk√ľli, szuver√©n √°llamk√©nt. J√≥val er√Ķsebb poz√≠ci√≥ban van a Magyar M√°ltai Lovagok Sz√∂vets√©ge, amely a "Jeruzs√°lemi Szent J√°nos Szuver√©n M√°ltai Lovagrend" magyar tagja, s amelyet a r√≥mai p√°pa mellett 2008-ban m√°r a vil√°g 100 orsz√°ga - k√∂zt√ľk Magyarorsz√°g is - szuver√©n √°llamnak tekint. M√∂g√∂tt√ľk kullog az orosz √©s rom√°n kir√°lyi v√©delmez√Ķvel rendelkez√Ķ "Jeruzs√°lemi Szent J√°nos F√ľggetlen Lovagrend Ispot√°lyos Lovagjai, M√°ltai Lovagok", az "orosz √°g".

Egy harcot v√≠vnak: meggy√Ķzni a vil√°got arr√≥l, hogy √Ķk az igaziak. K√∂zben b√ľszk√©n hordj√°k d√≠szes lovagi k√∂penyeiket, viselik k√∂z√©pkorias lovagi tiszts√©geiket, "Sir"-√∂k √©s "D√°m√°k", gr√≥fok √©s b√°r√≥k, kancell√°rok √©s z√°szl√≥tart√≥k ker√ľlnek ki soraikb√≥l. Lovags√°guk √°ll√≠t√≥lag nem mer√ľl ki a c√≠mek, rangok √©s cerem√≥ni√°k f√©ny√Ľz√©s√©ben, mindannyian emelt f√Ķvel hirdetik azt, ami szerint√ľk lovagg√° teszi √Ķket: a bels√Ķ nagys√°got, √©s a lovagrend √°ltal v√©gzett hagyom√°ny√Ķrz√Ķ, emberbar√°ti √©s karitat√≠v munk√°t.

"Ma m√°r nem a muszlim ellen v√©dj√ľk a vil√°got, erre ott van az Egyes√ľlt √Āllamok hadserege" - mondta az [origo]-nak j√≥kedv√Ľen Bartha √Ārp√°d, a m√°ltai lovagok orosz √°g√°nak magyar nagyperjele, aki m√©g mindig b√ľszke r√°, hogy nemesi c√≠mer√©ben lev√°gott t√∂r√∂k fej eml√©keztet a dics√Ķ m√ļltra. Van ugyan olyan rend, amelynek lovagjai √°polj√°k a k√∂z√©pkori harcmodort, √©s lovon, p√°nc√©lban, karddal rontanak ellenfel√ľkre m√©g napjainkban is, de √Ķk sem v√≠vnak v√©res csat√°kat, csak harci j√°t√©kokon villogtatj√°k kardjukat.

Az elhivatott, de kev√©sb√© sportos rendeknek marad a lovagok m√°sik feladata, az elesettek, betegek √©s szeg√©nyek - √©hes, √°rva gyerekek, mag√°nyos, id√Ķs emberek, mozg√°ss√©r√ľltek - gy√°mol√≠t√°sa, b√°r kor√°ntsem √°ldozz√°k mindennapjaikat a kiv√°lasztotts√°ggal j√°r√≥ hivat√°snak. A betegek l√°togat√°s√°t sokszor ink√°bb r√°b√≠zz√°k a gyerekeikre, a fiatalokra: "Ez egy √∂nk√©ntes dolog, nem lehet k√∂telez√Ķv√© tenni senkinek" - vonta meg a v√°ll√°t Bartha √Ārp√°d.

Mivel Magyarorsz√°gon a t√∂rv√©ny nem engedi, hogy civil √∂nk√©ntesek dolgozzanak az eg√©szs√©g√ľgyben, a betegek √°pol√°s√°ra felesk√ľd√∂tt lovagok nehezen tudj√°k teljes√≠teni c√©ljukat. Barth√°√©k p√©ld√°ul √°llami t√°mogat√°s √©s komolyabb bev√©telek h√≠j√°n a betegek l√°togat√°s√°t, illetve az id√Ķsekkel val√≥ besz√©lget√©st k√∂nyvelik el humanit√°rius tev√©kenys√©gk√©nt, kar√°csonykor pedig a tagd√≠jb√≥l befolyt p√©nz marad√©k√°n aj√°nd√©kot vesznek a hajl√©ktalanoknak √©s a nagycsal√°dosoknak. Amerikai t√°rsaik nemr√©g 19 milli√≥ doll√°rt gy√Ľjt√∂ttek gy√≥gyszerre, itthon tavaly √∂sszesen k√∂r√ľlbel√ľl 1,7 milli√≥ forint fordult meg a m√°ltaiak kez√©n.

A humanit√°rius lovagrendek az√©rt val√≥ban v√©geznek karitat√≠v munk√°t, a p√°pai √°ghoz, a vil√°gszerte elismert Szuver√©n M√°ltai Lovagrendhez tartozik p√©ld√°ul a M√°ltai Szeretetszolg√°lat, Popper Gy√∂rgy sz√∂vets√©ge pedig a Femeraid nev√Ľ seg√©lyszervezettel akci√≥zik Afrik√°ban.

"Van, aki √∂r√ľl, hogy lovag, √ļgy √©rzi, hogy kit√ľntett√©k, √©s bar√°tainak is eldicsekszik ezzel; de van, aki t√ļll√©p ezen, √©s p√©nzzel vagy a munk√°j√°val pr√≥b√°l seg√≠teni" - mondta a rendtagok hozz√°√°ll√°s√°r√≥l Popper. Az orosz √°gnak van olyan lovagja, akivel h√°rom √©ve nem is tal√°lkoztak feljebbval√≥i, csak a tagd√≠j√°t kapj√°k meg t√Ķle.

Mivel a lovagok k√∂z√© alapvet√Ķen csak nemesi sz√°rmaz√°s√ļ tagokat vesznek f√∂l, a szervezet megmaradt egyfajta √ļri elit klubnak, amely a k√ľls√Ķs√©geknek is megadja a m√≥dj√°t. "√Āltal√°ban kast√©lyokban vagy sz√©p templomokban tartunk avat√°sokat, husz√°rokkal, √°gy√ļl√∂v√©sekkel, magyaros vend√©gszeretettel" - mondta Bartha. "J√≥ a kaja, sz√©p a b√°l, √ļgyhogy hozz√°nk √©vente 70-80 k√ľlf√∂ldi lovag is j√∂n vend√©geskedni" - b√ľszk√©lkedett a perjel.

A p√°pai √°g tulajdonk√©ppen egy katolikus szerzetesrend alapjain m√Ľk√∂dik. K√°llay Ubul Tam√°s, a Magyar M√°ltai Lovagok Sz√∂vets√©g√©nek aleln√∂ke szerint az igazi lovag k√©t feladata a hit v√©delme √©s az elesettek t√°mogat√°sa. El√Ķbbin a katolicizmus melletti ki√°ll√°st √©s a p√©ldamutat√≥ h√≠v√Ķ √©letet √©rtik, ut√≥bbival pedig - a sz√Ľk√∂s lehet√Ķs√©gek miatt - l√°that√≥an √Ķk is bajban vannak.

A lovagrendhez tartoz√≥ M√°ltai Szeretetszolg√°lat vil√°gszerte v√©gez professzion√°lis munk√°t az eg√©szs√©g√ľgyben: N√©metorsz√°gban p√©ld√°ul √°llami t√°mogat√°ssal a k√≥rh√°zi ell√°t√°s √©s a katasztr√≥fav√©delem nagy r√©sz√©t is kiszervezt√©k nekik 1945 ut√°n, Magyarorsz√°gon pedig sok egy√©b mellett √∂nk√©ntes ment√Ķszolg√°latot m√Ľk√∂dtetnek. A lovagok szem√©ly szerint azonban t√∂bbnyire nem orvosok vagy √°pol√≥k, ez√©rt ink√°bb "zs√≠roskenyeret kennek a szeg√©nyeknek", vagy zar√°ndoklatokat szerveznek betegeknek.

Kicsit m√°sk√©nt fogja fel a vil√°g megment√©s√©t Popper m√°ltai rendje: √Ķk nem k√©rdezik a lovag vall√°s√°t, √©s a nemesi sz√°rmaz√°st sem firtatj√°k, viszont felt√©telnek veszik, hogy az illet√Ķ "jelent√Ķsen hozz√° tud-e j√°rulni a rend c√©ljaihoz". Ha az orosz √°g nemesi, a p√°pai pedig vall√°si sz√∂vets√©g, akkor az auton√≥mok befoly√°sosok klubja. A rend √©ves tagd√≠ja jelk√©pes, Popper szerint sok tagjuk m√©gis jelent√Ķs √∂sszegekkel t√°mogatja akci√≥ikat. A rend h√≠res m√Ľv√©szeket, c√©gvezet√Ķket √©s polg√°rmestereket tudhat tagjai k√∂z√∂tt.

Ez a vonal a k√°b√≠t√≥szer √©s a terrorizmus elleni harcban tal√°lta meg a seg√≠ts√©gny√ļjt√°s form√°j√°t - mondta az [origo]-nak Popper. A rend el√Ķz√Ķ nagymestere arra a felismer√©sre jutott, hogy a b√Ľn√ľld√∂z√Ķk √©s biztons√°gi szakemberek a 21. sz√°zad lovagjai, ez√©rt egy√ľttm√Ľk√∂d√©st kezdett vel√ľk. √ćgy lett 2000-ben lovag maga Popper Gy√∂rgy is, aki akkor m√°r a Nemzetk√∂zi Test√Ķr √©s Biztons√°gi Szolg√°latok Sz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke volt. Popper ismerets√©gi k√∂r√©b√Ķl, biztons√°gi c√©gvezet√Ķk k√∂z√ľl sz√°mos embert hozott a rendben, aminek k√∂sz√∂nhet√Ķen jelent√Ķsen megn√Ķtt a befoly√°sa a rendben: a rendi √°llam korm√°ny√°ban jelent√Ķs sz√°mban vannak jelen a magyarok, √©s - mint fogalmazott - 2004 √≥ta a "magyar perjels√©g a rend egyik legakt√≠vabb perjels√©g√©v√© v√°lt."

Popper szerint nem titok, hogy sok hasonl√≥s√°g van saj√°t rendj√ľk √©s a szabadk√Ķm√Ľves szervezetek fel√©p√≠t√©se k√∂z√∂tt. A magyar√°zat, hogy a szabadk√Ķm√Ľveseket is templomos lovagok hozt√°k l√©tre lovagrendi szab√°lyok szerint, miut√°n rendj√ľket feloszlatt√°k. "A k√ľl√∂nbs√©g csak annyi, hogy a lovagrendek mindezt a nyilv√°noss√°g el√Ķtt csin√°lj√°k" - mondta Popper, aki szerint a rend soariban is sok a szabadk√Ķm√°√Ľves.

A minisztereln√∂k azt √°ll√≠tja, hogy a lovagok felaj√°nl√°saib√≥l, c√©geik kapacit√°saib√≥l b√°rhol √©s b√°rmikor bevethet√Ķ katasztr√≥fav√©delmi egys√©geket √°ll√≠tottak fel, ki p√©nzzel, ki emberrel, ki technik√°val t√°mogatja a karitat√≠v √©s b√Ľn√ľld√∂z√Ķ harcukat, √©s m√©g az FBI-jal is egy√ľttm√Ľk√∂dnek bizonyos k√©pz√©sekben. Befoly√°sukat folyamatosan n√∂velve hossz√ļ t√°von azt tervezik, hogy valahol a harmadik vil√°gban szigetet v√°s√°rolnak maguknak. √Āll√≠t√≥lag t√∂bb aj√°nlatuk is van m√°r, de eddig egyiket sem fogadt√°k el, mert nagyon vigy√°znak a f√ľggetlens√©g√ľkre.

Popper nem t√ļlzott, amikor azt mondta, hogy jelent√Ķs befoly√°ssal b√≠r√≥ tagokat hozott a rendj√©be, de nem csak n√°la, m√°s lovagok k√∂z√∂tt is tal√°lunk milli√°rdos v√°llalkoz√≥kat vagy parlamenti k√©pvisel√Ķket - a politikai paletta mindk√©t oldal√°r√≥l. A lovagi c√≠mek, egyenruh√°k, √©s persze a seg√≠t√Ķk√©szs√©g rengeteg k√∂zismert szem√©lyis√©get vonzott a rendek "szolg√°lat√°ba".

A Jeruzs√°lemi Szent J√°nos Szuver√©n M√°ltai Lovagrend Auton√≥m Perjels√©gek Sz√∂vets√©g√©nek lovagja t√∂bbek k√∂z√∂tt ott van B√°r√°ndy Gergely, az MSZP orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķje, Danielisz B√©la, az MSZP f√Ķv√°rosi frakci√≥vezet√Ķ-helyettese, Daniel Ortega, Nicaragua eln√∂ke, Mario Soares kor√°bbi portug√°l √°llameln√∂k, Gyula, Kecel, Gy√∂mr√Ķ √©s t√∂bb m√°s telep√ľl√©s polg√°rmestere, Elek Istv√°n monac√≥i konzul, sz√°mos nagy biztons√°gi c√©g, p√©ld√°ul az Escort V√©delmi Szolg√°lat, a Top Cop Security √©s az NBI Security vez√©rigazgat√≥ja, t√∂bb neves magyar m√Ľv√©sz, mint M√°ga Zolt√°n heged√Ľm√Ľv√©sz vagy Oszter S√°ndor sz√≠n√©sz, illetve Schobert Norbert fitneszedz√Ķ is.

De nincs hi√°ny h√≠ress√©gekb√Ķl m√°s lovagrendekn√©l sem; a Szent L√°z√°r lovagrend magyar prior√°tus√°t 1990-ben gyakorlatilag a KDNP parlamenti frakci√≥ja hozta l√©tre, igaz, az√≥ta megsz√Ľnt a kapcsolatuk vele. Semly√©n Zsolt, a KDNP eln√∂ke ugyanakkor 1998 √≥ta a m√°ltai rend p√°pai √°g√°nak lovagja, √©s - mint az [origo]-nak elmondta -, nagyon sokat jelent neki az ottani hit√©let, valamint lovagrendekben v√©gzett j√≥t√©konys√°gi munka. A p√°pai √°g lovagjai m√©g Tulassay Zsolt belgy√≥gy√°sz professzor, az MTA tagja, vagy Osv√°th Gy√∂rgy, Antall J√≥zsef egykori minisztereln√∂k tan√°csad√≥ja.

A m√©g Horthy Mikl√≥s √°ltal alap√≠tott Vit√©zi Rendbe nemr√©g Sz√©les G√°bort, a Magyar H√≠rlapot is tulajdonl√≥ nagyv√°llalkoz√≥t vett√©k fel, N√©meth Zsolt √©s Varga Mih√°ly fideszes k√©pvisel√Ķk pedig a Johannita rend tagja. Tudom√°sunk szerint a m√°ltaiak orosz √°g√°ban is vannak politikusok, parlamenti k√©pvisel√Ķk, gazdag c√©gvez√©rek, b√°r err√Ķl Bartha √Ārp√°d nem √°rult el r√©szleteket. Az sem titok, hogy egyesek szinte gy√Ľjtik a lovagrendi tags√°gokat, √≠gy a rendek k√∂z√∂tt √°tfed√©sek is vannak: Popper p√©ld√°ul a m√°ltai minisztereln√∂ks√©g mellett a Magyar Rend, a Szent Gy√∂rgy Rendnek, √©s t√∂bb m√°siknak is lovagja; a Szent Gy√∂rgy Rend nagymestere, Kar√°szi Kulin J√°nos pedig maga is m√°ltai lovag.

AMIT A K√úL√úGY ELISMER
A Magyar K√∂zt√°rsas√°g K√ľl√ľgyminiszt√©riuma hivatalosan csak a Szuver√©n M√°ltai Lovagrendet (a p√°pai √°gat) ismeri el √∂n√°ll√≥ √°llamk√©nt, vele diplom√°ciai kapcsolatot is fenntart. Rajta k√≠v√ľl h√°rom m√°sik renddel, a Jeruzs√°lemi Szent S√≠r Lovagrenddel, a Jeruzs√°lemi Szent L√°z√°r Katonai √©s K√≥rh√°zi Lovagrenddel, illetve a Jeruzs√°lemi Ispot√°lyos Renddel (Johannita Rend) van meg√°llapod√°sa, amely szerint ezen szervezetek k√©pvisel√Ķi v√°m √©s ad√≥mentess√©get, illetve ingyenes v√≠zumot kapnak. Dr Horv√°th Istv√°n, a miniszt√©rium nemzetk√∂zi √©s eur√≥pai uni√≥s k√∂zjogi f√Ķoszt√°lyvezet√Ķje az [origo]-nak elmondta, hogy diplomata st√°tusza csak a m√°ltai lovagrend nagyk√∂vet√©nek van, a t√∂bbi h√°rom rend k√©pvisel√Ķinek nincs mentess√©ge a b√ľntet√Ķ- √©s polg√°ri joghat√≥s√°g al√≥l. Magyarorsz√°gon az√©rt l√©tezik m√©gis t√∂bb mint 150 lovagrend, mert nincs semmi akad√°lya, hogy valaki ilyen n√©vvel szervezetet bejegyezzen.

LOVAGRENDI √öTLEVELEK
Egy szeptemberben kirobbant botr√°ny sor√°n a rend√Ķrs√©g leleplezte, hogy a francia eredet√Ľ, Magyarorsz√°gon egyes√ľleti form√°ban regisztr√°lt Szent Ouen √©s a Csillag lovagrend t√∂rv√©nytelen√ľl √°ll√≠t ki tagjai sz√°m√°ra diplomata-√ļtleveleket. Ilyen √ļtlevelek ki√°ll√≠t√°s√°ra a k√ľl√ľgy szerint csup√°n a Szuver√©n M√°ltai Lovagrendnek van joga.

Van saj√°t m√°ltai diplomata-√ļtlevele ugyanakkor a Jeruzs√°lemi Szent J√°nos Szuver√©n M√°ltai Lovagrend Auton√≥m Perjels√©gek Sz√∂vets√©g√©nek is, amelyet diplomat√°i √©s korm√°nytagjai haszn√°lnak. Az √ļtlevelet a magyar P√©nzjegynyomd√°ban nyomj√°k, vil√°gszerte √∂sszesen k√∂r√ľlbel√ľl 100 darabot adtak ki bel√Ķle, amelyb√Ķl 30 van magyar √°llampolg√°rok kez√©ben. Magyarorsz√°g a lovagi √°llamot nem ismeri el, de mivel m√°s orsz√°gok igen, √≠gy jogosult saj√°t √ļti okm√°ny kiad√°s√°ra. Az √ļtlevelet sz√©tk√ľldt√©k minden orsz√°gnak, √©s t√∂bben elismerik, hivatalos dokumentumnak tekintik - mondta.

http://www.origo....arsai.html

http://www.origo....tml?pIdx=1

-MINDEN √öT ROM√ĀBA VEZET-
http://www.ch-ser...809#c55300

2010. √©vi CXL. t√∂rv√©ny a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Korm√°nya √©s a Szuver√©n Jeruzs√°lemi, Rodoszi √©s M√°ltai Szent J√°nos Katonai √©s Ispot√°lyos Rend k√∂z√∂tti Egy√ľttm√Ľk√∂d√©si Meg√°llapod√°s kihirdet√©s√©r√Ķl
http://magyarnemz...eadmore=54
#26 | dengizin - 2012. december 16. 18:58:28
21. √©n d√©lut√°n 4-t√Ķl Napfordul√≥s szert√Ľz. Sz@runk a fenyeget√©sekre, megf√©leml√≠t√©sre, stb... F√©nyt gy√ļjtunk a csal√°dtagjainkkal, szeretteinkkel, bar√°tainkkal. El√Ľzz√ľk a s√∂t√©ts√©get. Aki, meg f√©l maradjon otthon egyed√ľl a vack√°ban rettegve.

Magyarok madara seg√≠tsed e n√©pet... YouTube Videů
#27 | knifemaster - 2012. december 17. 10:26:25
#25 | dengizin

IYouTube Videů
#28 | Turul40 - 2012. december 17. 12:48:29
kepfeltoltes.hu/121217/530767_541435449216192_819373696_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A fizikai test a v√°ltoz√°s √°llapot√°ban van, √©s ez a v√°ltoz√°s jelenleg sok k√ľl√∂nf√©le m√≥don zajlik. A fizikai √ļjrahuzaloz√°s m√°r sok emberben elkezd√Ķd√∂tt a bolyg√≥n, √©s olyan aktiv√°l√°sokon mentek kereszt√ľl, amelyekr√Ķl m√©g nincs tudom√°sotok. Vannak saj√°t dimenzi√≥toknak is olyan szintjei, amelyek √©vezredeken √°t hozz√°f√©rhetetlenek voltak sz√°motokra. Amint az √ļjrahuzaloz√°s t√∂rt√©nik, ez a k√ľl√∂n√°ll√°s kezd me
gsz√Ľnni, √©s ez√©rt mondjuk nektek, hogy mindannyian multidimenzion√°lis l√©nny√© kezdtek v√°lni. Elkezditek felismerni, hogy nem csak egyed√ľl vagytok l√©tez√©setekben. M√©g m√°sik 11 t√©r-id√Ķ dimenzi√≥ban is jelen vagytok. Ezek a dimenzi√≥k csendben elkezdenek egyes√ľlni, amint mindegyik dimenzi√≥-szint elv√°laszt√≥ hat√°rjelz√Ķi sz√©tesnek. √Čs ahogyan az √ļjrahuzaloz√°s folytat√≥dik, saj√°t fizikai testetek elkezd majd √©rz√©kszerveiteken kereszt√ľl √©rz√©kelni olyan dolgokat, amelyeket kor√°bban soha sem volt k√©pes.T√∂rt√©n√©sek zajlanak √©ppen most is a fizikai testetekben, k√ľl√∂n√∂sen az agyban, amint az √ļjrahuzaloz√°s v√©gbemegy. A fizikai test fejl√Ķdik, √©s az egyik v√°ltoz√°s a tobozmirigyben zajlik, de nem korl√°toz√≥dik csak erre a szervre, az agynak erre a ter√ľlet√©re.

Krist√°lyok k√©pz√Ķdnek a tobozmirigyben, olyan krist√°lyos strukt√ļr√°k, amelyeket kalcit krist√°lynak neveztek, √©s ezek a krist√°lyok jelenleg mindenhol √©p√ľl√©snek indultak az emberek agy√°ban. Ezeket a krist√°lyokat lehet hangolni annak √©rdek√©ben, hogy elektromos frekvenci√°kat, jeleket fogadhassanak. Elektromos frekvenci√°k (r√°di√≥hull√°mok) √°ltal kommunik√°ltatok egym√°ssal, amely frekvenci√°k √°thaladnak a testeteken. An√©lk√ľl, hogy k√ľl√∂n√∂sebb zavart okozn√°nak, jelenleg is sok elektrom√°gneses frekvencia √°ramlik √°t fizikai testeteken, amelyekr√Ķl nincs tudom√°sotok. Ez mostant√≥l meg fog v√°ltozni. Kezdetben hiper-tudatoss√° v√°lhattok, amely okozhat probl√©m√°kat. Az eredeti elk√©pzel√©s az, hogy ezeket a frekvenci√°kat a komfortz√≥n√°tokba hozva aktiv√°lj√°tok magatokat.A krist√°lyok, amelyek az agyatokban form√°l√≥dnak, m√°r j√≥ ideje ott vannak. Az igazs√°g az, hogy k√∂r√ľlbel√ľl 60 √©ve elind√≠tottatok egy m√°sodik felemelked√©s-hull√°mot √©s ezek a krist√°lyok akkor kezdtek n√∂vekedni. A krist√°lyok a testetekben szunnyadtak v√°rva arra, hogy aktiv√°l√≥djanak. Az orvostudom√°ny m√°r kezdi l√°tni ezeket a krist√°lyokat, s√Ķt, m√°r k√©peken is l√°thatj√°tok, amint form√°l√≥dnak a tobozmirigyben.

Az orvostudom√°ny szerint probl√©m√°t okoznak, mert neh√©zs√©geket, kih√≠v√°sokat okoznak az emberi pszich√©ben. Azt gondolj√°tok, hogy valamit rosszul csin√°ltatok. Elmondjuk nektek, hogy ez egy rendk√≠v√ľl izgalmas, term√©szetes r√©sze fejl√Ķd√©seteknek, mert most m√°r k√©pesek vagytok l√°tni. Sokat besz√©ltetek a bels√Ķ kommunik√°ci√≥r√≥l √©s a telep√°ti√°r√≥l, m√©g gyakorolt√°tok is. M√©g, ha legt√∂bben tudt√°tok is, hogy igaz, sokaknak el√©rhetetlen volt, de ez mostant√≥l megv√°ltozik. Hogyan tudj√°tok aktiv√°lni a krist√°lyokat, √©s felhaszn√°lni a lehet√Ķ legmagasabb c√©ljaitokra? √Čs, ami m√©g fontosabb, hogyan hangolj√°tok √ļgy, hogy egyszerre csak egy „ad√≥t” foghassatok vele? Ez kih√≠v√°st fog jelenteni, amellyel sokan elkezdtek dolgozni majd, amint aktiv√°lj√°tok a krist√°lyokat. A krist√°lyok √©lnek, √©s a F√∂ld is √©l, nagyon tudatos, √©rz√Ķ l√©ny. √Čs, ha a krist√°lyok rendelkeznek a legmagasabb vibr√°ci√≥val az √°sv√°ny birodalomban, akkor esetleg mondhatn√°tok, hogy a F√∂ld bolyg√≥ "agy√°t" a krist√°lyok k√©pezik. Val√≥j√°ban a krist√°lyok a bolyg√≥ tobozmirigye.
#29 | postaimre - 2012. december 17. 13:36:04
Turul, s akinek nincs toboza az most mir√≠gykedhet a m√°sikra? Az a baj ezzel az "agyas" t√©m√°val, hogy a legt√∂bbeknek nincs is, csak egy virtu√°lis merevlemeze, passz√≠v sz√≥kinccsel √©s n√©mit RAM-REM-el. M√°r n√©zem a testem, v√°ltozik. Hullik a hajam, √©s r√°ncosodik a b√Ķr√∂m, de az √ļsz√≥h√°rzy√°m √©s a kopolty√ļm m√°r kezd sarjadzani.
#30 | Turul40 - 2012. december 17. 13:50:18
Imre, akinek nem inge nem veszi magára. s_y 
Akinek nincs toboza, nem sokat "agyal" ezen az íráson, mert a második mondat után lapoz. :) 

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.