Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

És aztán?


És eljõ december 22-e, ahogy azt megjósolá a sarki fûszeres, aki már régen drogot árul szeg -fû helyett rendõrségi felügyelet és logisztikai biztosítás alatt. Mi változott? Szeretet köszöntött be a földön, de leginkább alatta, mert sokan, kik fölötte járnak, még nem is sejtették, hogy hamarosan alája szállnak, nem föléje, ahogy azt a dimenziókapu sarokvasának nyekergésébõl korábban sejdíthették. A világ nem dõlt sem össze, sem vissza, de még Széth sem, aki sötét ugyan, de a legtöbb embernek látszó számára még így is túl világos. A korszak, mint a korai vetés a késõi õszön már a hó alatt kisarjadt és nem ismerve sem szitkot , sem átkot, mintha húznák, úgy tör fölébe az alantasnak. Bizony az idõk vége még nem jött el, de a végidõk most kopogtatnak bakancsos lábukkal a megtollasodott bûnözõk ablakai alatt. Nem kérdik, hogy szabad-e, mert kötelességük jönni, s lõnek és ismét lõn világosság.
Visszájárul mérem az árnyékot, mint a zabot fánglival. Minél többet merek, annál kevesebb mard belõle, s végül eltûnik velem együtt: nyomunk sem lesz, a dögkeselyûk éhen pusztulnak. Kit meg lehetett rázni, megzörgettünk istenesen, de nem volt elég, ahogy a diófának a törzse döngetése. Hosszú karóval egyenként minden ágát egyes kemény kobakért végigpüföltük, de sok lehullott ütõdött bélés visszakívánkozott a fára lógni. Meg lesz a kívánságuk szerint, kegyelemmel!
Nem kicsikrõl beszélek, hanem a határtalan tévedésrõl, amelyet az emberiség befogadott és most ki kell lökje magából, vagy elveszett! A program régen készen áll, a hadak rendben, fegyverek élesítve, technológiai kifényesítve sorakoznak, de nem igazi háborúra készülünk, mert ami jön, az minden képzeletet felül fog múlni, mit köznapi ember elméjében ábrándként megszülethet.

Hozzszlsok


#41 | HER - 2012. december 18. 19:32:03
Sziasztok, a lelkiismerethez tartozik!
http://kuruc.info... Ángyán: Gyanítom, hogy a Fidesz és az MSZP leosztotta egymás között, hogy kinek melyik régió kell, illetve jut
#42 | gladiator07 - 2012. december 19. 08:06:28
44. Bizony - bizony így van, s volt mindíg.
#43 | csaje - 2012. december 19. 13:54:46
Imre,nagyon birom a szócsavaraidat :D totál találóak és nagyon kifejezõek!!! Ezek miatt szinte élvezet olvasni az írásaidat./Azért szinte,mert az igazság,amit tartalmaz,az meg nagyon lesújtó,de ez van/
#44 | postaimre - 2012. december 19. 19:27:25
Natur a mostani feladat, hogy bemutassák a szemetet és szembesíték a hulladékgazdálkodót, hogy biza rossz munkát végzett, s itt végzõdik a végzet. Cigány-zsidó egytezsvír, akinek el kell takarodni a Földrõl! Nincs apelláta!

Csaje, nem szeretném, ha itt maradnánk põrén, világvégtelenül és a férgek a tovább rágnák a tobozom!
#45 | manga - 2012. december 19. 19:29:24
sutnijo.hu/data/receptek/10/135_170_large.jpg

Csak az egyensúly miatt ! :D 
#46 | postaimre - 2012. december 20. 12:01:55
Most jött!
"A Nap frekvenciája eltolódott, Uránusz, Neptunusz pólust váltott. A külsõ erõtér még a generátor-holdakkal együtt is legyõzte õket, pedig azoknak volt bõven. Havazáson, hidegen kívül mást nem várunk - azt se nagyon. Ha a mezõ ide is bejön, akkor kint keményebb eszközökhöz nyúlunk. Ami Isten útba kerül, annak rossz lesz."

Kérdésemre, hogy akkor a riadó le van-e fújva a válasz:

"HIDEGGEL MINDENKÉPP SZÁMOLUNK! 1 NAP ALATT A MEZÕ 40 FOKOT IS LEVEHET. Minden úgy, ahogy eddig! KÉSZENLÉT! Hinni a templomban kell. KINT az istennek se!"
#47 | kincses - 2012. december 20. 12:07:40
Imre, Románia déli részében már érezhetõ a "hirtelen" jött tél...néhány napja tavasz volt, most narancs kód, fagy, havazás, minden!s_n 
#48 | postaimre - 2012. december 20. 12:09:34
Kincses, nem véletlenül beszélnek anomáliákról és riogatnak égre-földre, narancs-vörös színben és készül a katasztrófa-elhárítás mint a fene..., mert ugye badarságról van szó...
#49 | GERRY - 2012. december 20. 13:09:26
Holnap kiderül ha beborul...

Van annyi RUM-om, hogy 2 hónapig is kitartson... ha jó volt a tengerészeknek évszázadokon kersztül akkor erre a kis idöre nekem is jó kell legyen! s_h 

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Stroh-Rum_80_60.jpg/220px-Stroh-Rum_80_60.jpg
#50 | postaimre - 2012. december 20. 13:30:33
Még szerencse, hogy nem ugyanarról a "világvégérõl" beszélgetünk és az is, hogy többet tud, mint amit elmondhat.

Putyin tudja, mikor lesz a „világvége”

Évzáró nagy sajtóértekezletén Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy nem fél a „világvégétõl”.

„Minek is félni, amikor ez elkerülhetetlen” – mondta Putyin, az egyik újságíró kérdésére válaszolva, aki azzal az anekdotával kezdte kérdését, hogy az elnök állítólag tudja, mikor következik be a „világvége”.

Az államfõ megjegyezte, hogy valóban tudja, mikor következik be a „világvége” – 4,5 milliárd év múlva, amikor kialszik a Nap. „De akkorára az életnek már vége lesz” – mondta az államfõ.
http://hungarian....vilagvege/

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.