Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

És aztán?


És eljõ december 22-e, ahogy azt megjósolá a sarki fûszeres, aki már régen drogot árul szeg -fû helyett rendõrségi felügyelet és logisztikai biztosítás alatt. Mi változott? Szeretet köszöntött be a földön, de leginkább alatta, mert sokan, kik fölötte járnak, még nem is sejtették, hogy hamarosan alája szállnak, nem föléje, ahogy azt a dimenziókapu sarokvasának nyekergésébõl korábban sejdíthették. A világ nem dõlt sem össze, sem vissza, de még Széth sem, aki sötét ugyan, de a legtöbb embernek látszó számára még így is túl világos. A korszak, mint a korai vetés a késõi õszön már a hó alatt kisarjadt és nem ismerve sem szitkot , sem átkot, mintha húznák, úgy tör fölébe az alantasnak. Bizony az idõk vége még nem jött el, de a végidõk most kopogtatnak bakancsos lábukkal a megtollasodott bûnözõk ablakai alatt. Nem kérdik, hogy szabad-e, mert kötelességük jönni, s lõnek és ismét lõn világosság.
Visszájárul mérem az árnyékot, mint a zabot fánglival. Minél többet merek, annál kevesebb mard belõle, s végül eltûnik velem együtt: nyomunk sem lesz, a dögkeselyûk éhen pusztulnak. Kit meg lehetett rázni, megzörgettünk istenesen, de nem volt elég, ahogy a diófának a törzse döngetése. Hosszú karóval egyenként minden ágát egyes kemény kobakért végigpüföltük, de sok lehullott ütõdött bélés visszakívánkozott a fára lógni. Meg lesz a kívánságuk szerint, kegyelemmel!
Nem kicsikrõl beszélek, hanem a határtalan tévedésrõl, amelyet az emberiség befogadott és most ki kell lökje magából, vagy elveszett! A program régen készen áll, a hadak rendben, fegyverek élesítve, technológiai kifényesítve sorakoznak, de nem igazi háborúra készülünk, mert ami jön, az minden képzeletet felül fog múlni, mit köznapi ember elméjében ábrándként megszülethet.

Hozzszlsok


#51 | kukackac - 2012. december 20. 16:21:17
Szükségállapotot hirdettek csütörtökön Bulgária északkeleti részén az erõs havazás és a dermesztõ hideg miatt - közölte a rendõrség.

A hóviharok következtében határátkelõket kellett lezárni, több út pedig teljesen járhatatlanná vált a balkáni ország északkeleti felében. Csütörtökön közel 500 iskola maradt zárva, s a hatóságok azt tanácsolták a helyieknek, hogy lehetõleg ne induljanak útnak.

A zord idõjárás miatt mintegy 30 faluban van áramszünet, helyenként pedig nincs vízellátás sem. A Fekete-tenger partján fekvõ Várnában szerda óta nem üzemel az ország legfontosabb kikötõje. A meteorológiai elõrejelzések szerint a hõmérséklet a következõ napokban mínusz 17 Celsius-fokig süllyedhet.
#52 | HER - 2012. december 20. 18:15:36
http://www.meteop...r/Balchik/ Bulgária idõjárása!---Idõjárás Balchik.
#53 | kincses - 2012. december 20. 18:16:15
Na ja, hát van egy világ, aminek Putyin vet véget, és van egy, aminek maga a Világ-Egyetem....
#54 | kincses - 2012. december 20. 18:21:28
http://meteoplus....i/stire-62 -- itt meg Romániáé...szóval, egyelõre sárga kód van!
#55 | Huliganthropus - 2012. december 20. 19:46:23
A sátánisták találkozója 21.-én este lesz és az áldozathozatal a kora reggeli órákban 22-én. Helyzsíne Denver. 12 illuminátus bankár, a 13. hely magáé a sátáné.

http://newsdoors....t-for.html
#56 | Kameleon - 2012. december 20. 20:58:47
Hetven éve nem volt ilyen hideg Oroszországban

Az utóbbi hetven év leghidegebb tele sújtja Oroszországot, a hõmérséklet mínusz ötven fokig is süllyed - írja a Russian Times. A hidegnek már 45 halottja van, 266 ember került kórházba.

Legutóbb 1938-ban volt ilyen hideg az országban.

Moszkvában és környékén mínusz 18 fokot mértek szerdán. Szibériában lényegesen keményebb a helyzet, ott mínusz ötven fok is elõfordul. Tizenöt orosz régióban adtak ki riasztást a kommunikációs vonalak és az áramellátás lehetséges zavarai miatt.

A fagy a fûtõcsöveket is megviseli, sok helyen lakások, iskolák, óvodák és árvaházak is fûtés nélkül maradtak. Az elõrejelzések szerint hétvégén még az eddigieknél is hidegebb lehet és akár Moszkvában is mínusz 25 sok lehet.
http://index.hu/k...orszagban/
#57 | Perje - 2012. december 20. 23:01:29
Nálunk is hül keményen. Tegnap ilyenkor itt nálunk még + 2 volt. Most - 4 fok van..
#58 | spartakusz - 2012. december 21. 09:13:29
A MENTALITÁS GYILKOSAI
Magyarul:
Az önazonosság pusztítói:
;a bizonyosság, kezében van a közvéleményt formáló minden eszköz;
Még van 2 perc mert 2012-12-20 ;án 23:58 óra KOR írom e sorokat - azt mondtad híresztelted, hogy világvége lesz ; hiába írtam: azt csat a teremtõ ÚRISTEN tudja, nem hallgattál rám. Ezért örök okulásként megneveztetlek az idõk végezetéig nem zsidó - hanem : ÖNAZONOSSÁG PUSZTÍTÓ, vagy aki a RÉMHÍRTERJESZTÉS VÉTKÉT ; HALÁLOS VÉTKÉT KÖVETTED EL! Ezért büntetésed ítélet, elítélek, mind azért ami ebbõl következett, halált, minden fajtáját ; enyhítõkörülményként veszem figyelembe , azt, hogy nem tudod, hogy ki voltál ez elõtt.

Valamikor év milliók ; milliárd ; billió évekkel ez elõtt történt, nincs jelentõsége, mert számomra, mint idõ és tér nem létezik - most a monitoromon a digitális óra 0:05 ;öt mutat – ennek sincs jelentõssége mindig, mindenhol egyszerre vagyok ; ezt leírom egy szemléltetéssel, hogy tudatlan fejeddel érts meg. És azt is, miért kegyelmeztem meg neked.

Felhívom figyelmed, hogy ezt se hidd el, mert ezen írást is ember írta, id Kiss László, aki hús és vérbõl való, de általam, írja , akinek a fejében diktálok:

Nincs távolság ; tehát méter sincs , nincs tér tehát idõ sincs

Ha készítesz egy három ágú gereblyét - a te felfogásod szerinti elosztásban ; 1 m hosszú rajta a két végén egy ; egy ággal, az egyik ág mellé mondjuk 10 cm.-re, Egy másikat hegesztess ha mondjuk vasból készíted , és azt a homokban teljesen körbefordítod,

akkor két kört kapsz, egy icipicit és egy óriást ; a külsõ szemmel láthatóan hosszú a belsõ körhöz, viszonyítva de egy idõben érnek a kiindulási ponthoz, ezt nevezik egy szempillantásnak, és ha te sebességnek definiálod /MEGHATÁROZOD/ olyan gyors, hogy el sem indul, és ott van ; akkor láthatod, hogy idõ sincs - ugye érted : ez egy szempillantás.

Mi történt ; tudnod kell ez nagyban is így mûködik - valaki feltette, a kérdést valamelyik oldalon, miért nem esik a Föld a Napba?

Akkor azt mondtam, azért mert a mûhold se esik a Földre ; ezt most kibõvítem – a Föld légterében repülnek a repülõk, amit ember tervezett és alkotott ; nem esik le, az elõtt el sem hitték, tudós generációk, /nemzedék, korosztály, emberöltõ,/ hogy akár fel is szállhat. Ez en jelenség miatt nem esik a Föld Napba, többek között;

Tehát rémhírterjesztõ, aki az idõk végezetéig meg leszel bélyegezve ; az emberek közül ki leszel választva ; valóban, ahogy kívántad ; azért, hogy többet ne árts a teremtésnek;
Mentálisan zavarodott.

A teremtéskor, mint írtam , emlõs, hal, hüllõ, szaporodása különbözõ - ezért bele kellett nyúlni és javítani ; ezt meseszerûen leírtuk, a tojással szaporodó a hüllõ ; pl. a madár is ;
Mert tudtuk, hogy lefogsz butulni/
Emese álma nem kitalált ; ha nem megtörtént történés , mese szerûen leírva, ma azt mondanád már, hogy egyenlõ DNS-est csináltam; ; e keresztezõdésbõl alkotódott meg a mai ember ; saját képmására - más út létezve ; formájára; a tojásból saját erõdbõl kell kitörnöd, míg az emlõs világba segítenek ; segít az anya ; az élet ; e szabálya. A tojást nem töri a madár anya , vagy sikerül vagy nem, vagy életre való vagy nem; meg stb.

Ahogy történt úgy történt ; ezen változtatván most már 0?35 óra van ; mi legyen az akár tudatos akár tudatlanul beharangozott világvége; VÉTKESEIVEL? Az lesz amit leírtam ; ha nem tûnsz el ; eltüntettelek!

Fogod tapasztalni ; az ;átoknak; ítéletnek - következményét, ha továbbra is rémhírt terjeszt azaz HAZUDIK - akárki légyen az;

AS parancs kiadatott ; hát jól vigyázz, nem hinned kell ezt, hanem tudni ; ez nem rémhírterjesztés, mert mindig tapasztalni fogod környezetedben ; a teremtõ, na nem azonnal de a vétket büntetni fogja.

Tovább forog a világ ; a külsõ kör óriási nincs se eleje se vége ,de azonos azzal a picivel amiben én rovom a köröket ; például most okítva;

Egy-én ; lõre befejezem, innen fogom folytatni

A BECS-ÜGY

ÚMUTATÓ, mert spari, elment;
1:03 kpr folytatom, tehát olyan gyors, hogy azt kell mondani, hogy áll, ezért nem látod a csóvát ; úgy ahogy nem látod a propellert sem; ez az illúzió - a valóság a rálátás - ez pedig a PONT; EMLÉKEZZ CSAK A GEREBLYÉMRE!

ÚTMUTATÓ
#59 | spartakusz - 2012. december 21. 09:28:32
bOCS még annyit: fent is erõ - lent is erõ - de elõl is erõ és hátul is erõ VAN!

KIEGÉSZÍTÉS A HOSSZÚ ÍRÁSOMHOZ:

RELATA REFERO; latinszó, magyarul: elmondom /illetve csak azt mondom/, amit másoktól hallottam.
Helyett MOST a saját tapasztalatom:RESERVATIO MENTÁLIS&;latinszó, magyarul: értelmi fenntartás: titkos hátsó gondolat.

AMIKOR FELSZÍNRE JÖN! 2012-12-21

Mentális= latin szó ; magyarul: értelmi, észbeli. Mentalitás= latin szó ; magyarul: gondolkodásmód, észjárás, lelki alkat. Mentor 1 = idõsebb tanácsadó, pártfogó: atyai jó barát, régebbrõl: nevelõ / az Odisszeában szereplõ Mentórnak, Télemakhosz nevelõjének a nevébõl/

RES IPSA LOQUITUR; latinszó: res ipsa loquitur ; magyarul: A DOLOG ÖNMAGÁÉRT BESZÉL;

Kedves Imre - a reservatis reservandis a fenntartandók fenntartásával : jogfenntartással

Szeretném a feljelentésemet megtenni ; de nem tudom, hogy hova küldjem. Minden bizonyítékkal rendelkezem, amit leírok. Azt is tudom, hogy aki ellen tenném a feljelentést az is, RENDELKEZIK MIND EZZEL, HISZ FIGYEL - de nem jelenti fel önmagát. Röviden a ..."

ÚTMUTATÓ...
#60 | spartakusz - 2012. december 21. 10:00:10
ja és még ezt is olvassátok el:

HOLLÓ A HOLLÓNAK...


PONT:

http://kanadaihir...-a-szemet/

AZ ÚTMUTATÓ

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.