Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

És aztán?


És eljõ december 22-e, ahogy azt megjósolá a sarki fûszeres, aki már régen drogot árul szeg -fû helyett rendõrségi felügyelet és logisztikai biztosítás alatt. Mi változott? Szeretet köszöntött be a földön, de leginkább alatta, mert sokan, kik fölötte járnak, még nem is sejtették, hogy hamarosan alája szállnak, nem föléje, ahogy azt a dimenziókapu sarokvasának nyekergésébõl korábban sejdíthették. A világ nem dõlt sem össze, sem vissza, de még Széth sem, aki sötét ugyan, de a legtöbb embernek látszó számára még így is túl világos. A korszak, mint a korai vetés a késõi õszön már a hó alatt kisarjadt és nem ismerve sem szitkot , sem átkot, mintha húznák, úgy tör fölébe az alantasnak. Bizony az idõk vége még nem jött el, de a végidõk most kopogtatnak bakancsos lábukkal a megtollasodott bûnözõk ablakai alatt. Nem kérdik, hogy szabad-e, mert kötelességük jönni, s lõnek és ismét lõn világosság.
Visszájárul mérem az árnyékot, mint a zabot fánglival. Minél többet merek, annál kevesebb mard belõle, s végül eltûnik velem együtt: nyomunk sem lesz, a dögkeselyûk éhen pusztulnak. Kit meg lehetett rázni, megzörgettünk istenesen, de nem volt elég, ahogy a diófának a törzse döngetése. Hosszú karóval egyenként minden ágát egyes kemény kobakért végigpüföltük, de sok lehullott ütõdött bélés visszakívánkozott a fára lógni. Meg lesz a kívánságuk szerint, kegyelemmel!
Nem kicsikrõl beszélek, hanem a határtalan tévedésrõl, amelyet az emberiség befogadott és most ki kell lökje magából, vagy elveszett! A program régen készen áll, a hadak rendben, fegyverek élesítve, technológiai kifényesítve sorakoznak, de nem igazi háborúra készülünk, mert ami jön, az minden képzeletet felül fog múlni, mit köznapi ember elméjében ábrándként megszülethet.

Hozzszlsok


#61 | kukackac - 2012. december 21. 18:16:45
Így várta az egész világ a valamit!

YouTube Vide
#62 | HER - 2012. december 21. 19:29:04
Kedves Kukackac! nem mindenki! De jelelmzõ lehet!
#63 | Debrecen - 2012. december 21. 19:46:16
David Icke: Ébred már az oroszlán (magyar felirattal)


1. rész (Én nem David Icke vagyok)


YouTube Vide


2. rész (Hold Kontroll)


YouTube Vide


3. rész (A Globális Terv)


YouTube Vide


4. rész (Igazság Rezgések)


YouTube Vide


Forrás: Piros Pirula Projekt
#64 | VaLa - 2012. december 21. 23:04:22
Szóval ma nekem TÚLÉLÕ NAPom volt. De komolyan az.
Kétszeresen is az.
Egy: Nyélbe üttetett egy ügylet.
Kettõ.: elütöttek utóbb..., este, autóval (én védett úton, kivilágítva, józanul!!! haladtam!!!.., oldalról belém jött...-autóval, de életben maradtam, sõt... "Jól jártam általa" (Még túlvilágot is láttam kb. egy-két pillanatig...) :D s_a 
#65 | VaLa - 2012. december 21. 23:18:16
s moziztok, .. moziztok,.. moziztok.. tova.... (seggetek a fotelba *)
#66 | manga - 2012. december 22. 00:21:18
Pataky Attila tudatosan készült a világvégére, ...a Frizbi-be még a 3 napos sötétségrõl beszélt s_h 

YouTube Vide
#67 | Kameleon - 2012. december 22. 10:52:39
kepfeltoltes.hu/121222/pataky_attila_www.kepfeltoltes.hu_.jpgkepfeltoltes.hu/121222/Pataky_Attila2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2011. július 2-án este Gödöllõhöz közel a Lázár Lovasparkban ünnepeltük Sir Pataky Attila 60. születésnapját. (Ismerve Attilát ez elég hihetetlen, de igaz!)

Sir Attila a közelmúltban a Béla kastélyban rendezett lovagavatási ünnepségünkön Lovagparancsnoki elõléptetésben részesült, Sir Milesz Sándor és Sir Popper György javaslatára, amely méltó születésnapi ajándék volt részére!

A nagyszabású ünnepségen jelen volt édesanyja, testvére és a család több tagja, zenésztársai az Edda együttesbõl, a Lázár testvérek, továbbá a mûvészvilág számos képviselõje. Lovagrendünkbõl is több Dáma és Lovag kapott meghívást a rendkívüli alkalomra.

Hajnalig tartott a vidám ünneplés, s még éjfél körül is érkeztek vendégek. Mint például Sir Mága Zoltán is, aki a sikeres 80. templomi koncertje után egyenesen a Mátyás templomból érkezett a helyszínre, hogy személyesen köszöntse mûvész – lovagtársát egy igazi „Mága produkcióval”.
http://www.kmfap....cle_id=459

http://magyarnemz...=20#c25640
#68 | postaimre - 2012. december 22. 11:26:28
Kaméleon, most akkor beszélõ lett a neve is? Pata ki!
#69 | Kameleon - 2012. december 22. 12:13:59
Imre, és egyéb szaftos nyalánkságok..

RENDI KÖRLEVÉL - 2009.FEBRUÁR 13.


Mélyen Tisztelt Lovagtársaim !

Az elmúlt napokban nemcsak egy emberileg is megrázó, tragikus eseménynek ( Cozma meggyilkolása stb. ) lehettünk a tanui, hanem egy másik - politikailag megdöbbentõ - eseménynek is. Az utóbbit nem más, mint a Szent János Szuverén Máltai Lovagrend újjonnan megválasztott 79. "uralkodó Nagymestere" budapesti látogatásával okozta. Fra Matthew Festing angol herceg, a Lovagrend Rómában székelõ Nagymestere "A hit védelmében és az elesettek szolgálatában" tevékenykedõ Lovagrendnek nyújtott támogatásért a Rend legmagasabb kitüntetését a "Lovagi Nagykeresztet" adományozta Gyurcsány Ferencnek és Szili Katalinnak , Magyarország tönkretevõinek. Ez az esemény egyszerre váltott ki elkeseredést és útálatot is az emberekbõl! Ha ehhez hozzátesszük, hogy Gyurcsány feleségének a családja, a bulgáriai Dobrevek/titkosszolgálatok/ II. János Pál pápa elleni merényletnek a részesei voltak Gorbacsovval együtt, akkor torkunkon akad a szó! De attól is, hogy XVI. Benedek pápa is tagja ennek a Lovagrendnek, amely 92 országgal tart fenn diplomáciai kapcsolatot, mint terület nélküli szuverén Állam, így Magyarországgal is! Általa kibocsátott útlevelet 92 országban elfogadják . Követségük a Várban van! A civil angol herceg mint "Uralkodó Nagymester" cimzetes / tiszteletbeli / érseki címmel is rendelkezik, amit a pápaság adományozott a mindenkori Nagymesternek. Ha egy Lovagrend angol - mondja a fáma - az kömüves! Ebbe a Lovagrendbe tagozódik bele a Magyar Máltai Lovagok Szövetsége nevü magyarországi tagszervezet a Máltai Szeretetszolgálattal ( Kozma Imre vez. ) együtt. A Magyar Máltai Lovagok Szövetségét 1928-ban Trianon reviziójának a kényszere hozta létre (kapcsolati tõke) amely 1945-ben kimúlt. Újraalakult a rendszerváltás után. Elnöke: Osváth György közgazdász, aki a Nagy Imre-féle csoporthoz tartozott és Antall József tanácsadója volt. Elötte EU tiszségviselõ. Székhelyük : Budapest XIII: ker. Lõportár u.16. Tagjai között van: Borberitz Pál, Várszegi Asztrik, Dr. Török József egyháztörténész, Ugron Imre, Kozma Imre stb. Ez a máltai szervezet kizárólag katolikus! Ma már semmi köze sincs Málta szigetéhez, amely korrábban az õvék volt!


Van egy másik "Máltai Lovagrend" is. Ennek a neve a következõ: Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonom Perjelségek Szövetsége angliai székhellyel és szintén egy angol herceggel. Ezt az angolt így hvják: Õkirályi fensége Jose Cosmelli herceg, a Nagy Nyakék Lovagja, Nagymester. Ennek a magyarországi tagszervezete az "Ordo Hungariae" nevü szervezet, amelynek az élén "prof. Popper György gróf " áll, aki általános helyettese az angol hercegnek, mint Nagymesternek. Ebbéli minõségében a máltai - terület nélküli - szuverén " Állam" Miniszterelnökhelyettese is. De mivel idehaza "székel" "Magyarországi Nagyperjel" cím is megilleti. Az "Ordo Hungariae" bejegyzett egyesület székhelye Budapest XII. ker. Goldmark Károly u. 35. szám alatt van.
prof. Popper grófról a következõ adatok állnak rendelkezésre: " Marxista-Leninista Egyetemet" végzett személy (ebbéli minõségében prof.) aki 1990 elõtt, a Minisztertanács protokollfõnöke volt. Jenleg a Nemzetközi Testõr- és Biztonsági Szolgálatok nevü szervezet Elnöke.

Lovagtársaival együtt Sir-nek kell õket szólítani. Õk a következõk: Sir Danielisz Béla az MSZP. önkormányzati képviselõje a fõvárosban (Emlékeztetõül 2004. június 27-én ütötték lovaggá a "Városházán";), Sir dr. Bárándy Gergely az MSZP. parlamenti képviselõje, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója /!/ Sir ifj. Lasz György az In-Kal Security izraelita tulajdonosa, Sir Schmuk Andor az MDF-es Tisztelet Társasága fõembere, Sir Schobert Norbert fitnesstulajdonos, Sir Kovács József volt esztergályos, operaénekes, Sir Oszter Sándor szinmûvész, Sir Pintér József keceli gyáros Sir Mága Zoltán hegedümûvész, Sir Elek István, Kitüntetettjeik között van például Sir Juszt László (Dicsõségért Érdemrend) Sir Verebes István (Tisztelet Díj) stb.


Mélyen Tisztelt Lovagtársaim!

Mindezt azért is közöltem veletek Rendi Körlevél útján, hogy büszkén és emelt fõvel tekintsetek valamennyien a mi tiszta szellemiségû és makulátlanul keresztény-nemzeti és valódi magyar Lovagrendünkre, a Magyar Királyi Szent László Lovagrendre, hogy felelõsséget érezzetek annak nemzetvédelmi munkásságáért is!!! Továbbá a tisztántartásáért is!. Mert ezek mindent fel akarnak " falni "!

Nem tartom kizártnak, hogy a fenti kitüntetéssel a máltaiak Gyurcsányékat meggpróbálják érdekelté tenni, szembe állítani a Popper-féle csoprttal, mert azok a Vatikán ellen is menetelnek! Már New Yorkba is befészkelték magukat, pedig csak 2008 szeptemberében csatlakoztak az angliai szervezethez. Egyes vélemények szerint veszélyes titkosszolgálati szervezetet takar a Lovaginak mondott grénium. Hogy ez sikeres lesz-e vagy sem azt majd eldönti a történelem. Igen érdekes fejlemény, hogy az elmúlt évben a Külügyminisztérim elhatárolta magát Popperéktól-mondván velük nem kívánnak kontaktust létesíteni. Ez egy "elõzmény", aminek talán a mostani kitüntetés volt az ára! Megint egy új Casarelli-féle keleti politika van kibontakozóban? Ahol már Mindszenty sem számit csak a vatikáni szempontok?

Elkeserítõ helyzet. De ez lovagi harcra késztetõ is! A Hazáért, a Magyarságért, a Nemzetünkért!
Vége
/utólag/
http://karpatihar...Itemid=109
#70 | csillagosvenyen - 2012. december 22. 12:17:23
nagyon együtt a csapat! ünneplés, dinom-dánom,
zsidó tobzódás.... tán csak nem Pataki is klubtag?
sztem, tutti!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.