Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

És aztán?


És eljõ december 22-e, ahogy azt megjósolá a sarki fûszeres, aki már régen drogot árul szeg -fû helyett rendõrségi felügyelet és logisztikai biztosítás alatt. Mi változott? Szeretet köszöntött be a földön, de leginkább alatta, mert sokan, kik fölötte járnak, még nem is sejtették, hogy hamarosan alája szállnak, nem föléje, ahogy azt a dimenziókapu sarokvasának nyekergésébõl korábban sejdíthették. A világ nem dõlt sem össze, sem vissza, de még Széth sem, aki sötét ugyan, de a legtöbb embernek látszó számára még így is túl világos. A korszak, mint a korai vetés a késõi õszön már a hó alatt kisarjadt és nem ismerve sem szitkot , sem átkot, mintha húznák, úgy tör fölébe az alantasnak. Bizony az idõk vége még nem jött el, de a végidõk most kopogtatnak bakancsos lábukkal a megtollasodott bûnözõk ablakai alatt. Nem kérdik, hogy szabad-e, mert kötelességük jönni, s lõnek és ismét lõn világosság.
Visszájárul mérem az árnyékot, mint a zabot fánglival. Minél többet merek, annál kevesebb mard belõle, s végül eltûnik velem együtt: nyomunk sem lesz, a dögkeselyûk éhen pusztulnak. Kit meg lehetett rázni, megzörgettünk istenesen, de nem volt elég, ahogy a diófának a törzse döngetése. Hosszú karóval egyenként minden ágát egyes kemény kobakért végigpüföltük, de sok lehullott ütõdött bélés visszakívánkozott a fára lógni. Meg lesz a kívánságuk szerint, kegyelemmel!
Nem kicsikrõl beszélek, hanem a határtalan tévedésrõl, amelyet az emberiség befogadott és most ki kell lökje magából, vagy elveszett! A program régen készen áll, a hadak rendben, fegyverek élesítve, technológiai kifényesítve sorakoznak, de nem igazi háborúra készülünk, mert ami jön, az minden képzeletet felül fog múlni, mit köznapi ember elméjében ábrándként megszülethet.

Hozzszlsok


#71 | Turul40 - 2012. december 22. 12:21:20
IGEN EZ JÓ ÍRÁS, A SOK HÜLYE TÉNYLEG CSODÁT VÁRT, DE MAGADNAK KELL MEGTEREMTENI AGYMOSSOTT!

Újra leírom gyengébbek kedvéért!Mert olyan levelekkel szajkóznak egyesek hogy agyament...Soha nem állítottam hogy Dec21 én világvége lesz!Sõt...egy új korszak kezdete,sokan nem tettek semmit mégis várták a csodát..az 5 ik dimenziót mi magunk hozzuk létre.Neked kell változnod hogy a földi mennyországban éljünk!December 21-én
a Föld és az emberiség az Aranykapuhoz érkezik.
Az, hogy mikor és hogyan lépünk át rajta, tudatosságunk és szeretetünk függvénye.
Ezen a napon hajnalban megszületik újra a Fény, hiszen a téli napforduló a fény születése!
Ezért kell megtisztítanunk magunkat, hogy befogadhassuk az isteni ajándékot, mely újra emlékeztet magunkra, fény természetünkre, az isteni Szövetségre: a Szeretetre!
Ebben az idõben egyfajta dimenzió átállítás folyik.
Földünk egy téridõ-spirálon fejlõdik és most egy másik idõ-tér mátrixra helyezõdik át. Ez egyfajta kicsit álomszerû érzést okozhat, olyan, mintha kóvályognánk, bambulnánk. Ezen a napon olyan erõk érkeznek, melyek tudathangolást eredményeznek.
Minden ember egy sajátos tudatszinten éli meg önmagát, ami kapcsolódik csakrarendszere mûködéséhez és inkarnációs tapasztalataihoz, karmájához.
Ma egy olyan kegyelmet kap mindenki, hogy ezt a tudatszintet módosítják egy lépcsõvel felfelé, azaz mindenkinek a tudatszintjén emelnek egyet.
Aki ezt képes elfogadni, egy új szemlélet és energiamûködés birtokosa lesz.
Aki még nincs felkészülve erre, annak fokozatosan állítják be új rendszere mûködését, úgy, ahogyan neki megfelelõ.
Az emelkedés bennünk zajlik le!
Rajtunk áll, a belsõ változást, fejlõdést megvalósítjuk-e világunkban: 22-én újra felkel a Nap, és mi döntjük el, hogyan fogadjuk ezt az Új Hajnalt és Új Tudatosságot!
Építsük fel együtt Új Világunkat a Szeretet Rendjében!
#72 | kukackac - 2012. december 22. 12:40:29
Turul40 ezt a szöveget felolvastam egy echte zsidónak és olyan röhögõgörcsöt kapott, hogy majdnem ki kellett hívni az ügyeletet! :D 

"Építsük fel együtt Új Világunkat a Szeretet Rendjében!"

Most akkor felújitunk vagy újat építünk?!
Mert ugyi az új építéshez a területrûl ki kellene lapátolni a sz@rt elõsször!
Na ezért a röhögõ görcs! :D 
#73 | GERRY - 2012. december 22. 12:46:52
Turul40 - felejtsd már el a szövegelést... ugye nem kell visszaolvasnom a sok hülyeséget amit itt néhányan leírtatok az utolsó hónapokban. Ébredjetek már fel, mert rémálomban vagytok. ...és ne mosogasd magad, valamint az összes többi szeretetrezgö, 5. dimenziót váró és oda biztosan átlebegö fogja be!!!
Elfogyott a türelmem! Elég volt a sok belinkelt "bizonyító erejü" baromságból videóból és egyébb szarságból. Elég világos???
#74 | GERRY - 2012. december 22. 12:56:35
majdnem kifelejtettem: Kedves "kutatók" pofa alapsúlyba! Ugye érthetö? A mesének vége. Nem kívánatos személyek lettetek a csudatudásotokkal egyetemben. Elég sokat homokoztam együtt veletek itt az oldalon de csak szívlapátot érdemeltétek ki a pokol mélyén. Mitugrász kis majmok voltatok, akik abban nagyok, hogy felsörendünek képzelik magukat. Ahogy Woody Allen mondta, ti is játszatok ezután a pöcsötökkel és nem más emberek jóindulatu hiszékenységével. Igaz, hogy Imrének nem régen azt írtam, nem szólok, rábízom, hogy mit tesz veletek, de - melléállok - hogy neki is könnyebb legyen a döntés. Remélem úgy dönt, hogy nélkületek él tovább...
#75 | kukackac - 2012. december 22. 13:04:47
GERRY nem találok szavakat! Detto! s_v 
#76 | Kameleon - 2012. december 22. 14:48:07
a "Round Table" hálózata
a kis nemzetek ellenében uralja a globális világot
http://tdyweb.wbt...Rhodes.htm
#77 | SZM - 2012. december 22. 14:55:37
He-he-he!
s_z 
GERRY! s_y 
Nem az õ hibájuk!
Azért maradt el a világvége, mert én éppen nem értem rá!
s_7 
s_7 
#78 | torokgyik - 2012. december 22. 15:03:48
Mi újság azzal kotonövvel vagy micsoda ? s_; 
#79 | hamu - 2012. december 22. 18:01:35
Hogy tudjuk felismerni a gén-kezelt növényeket a címkérõl?

Egy amerikai blogon jelent meg egy cikk arról, hogyan lehet felismerni, hogy a szuper-hiper-marketekben árult gyümölcs, zöldség rendes-, bio- vagy génkezelt-e? Úgy, hogy megnézzük azt a címkét, amit ráragasztunk a megmérés után, amelyen egy 4-5 számból álló kód van.

- Ha ez a kód 4-jegyû (pl. 4021), akkor normális körülmények között termelt növénnyel van dolgunk.
- Ha 5-jegyû és 9-essel kezdõdik a számsor (pl. 96584), akkor bio-termék.
- Ha viszont 5-jegyû és 8-assal kezdõdik (pl. 86584), akkor sajnos gén-módosított az illetõ "termék".

Nem mélyedtem bele, és bizony az is lehet, hogy a 9-el kezdõdõk nem biotermékek, hanem izrealbõl eredõek.

A vonalkódot FIGYELD!!!
#80 | tudatlanka - 2012. december 22. 20:45:27
Kedves Hamu!
Kettõnk közül valamelyikünk téved, ugyan is én úgy tudom, hogy minden 9 el kezdõdõ termék kódszám Izraeli érdekeltségû. (Bármi, ami 9 el kezdõdik. Nem csak élelmiszer, hanem minden.)
Ha ez így igaz, akkor az minden, csak nem jó, és fõleg nem bió. (Legfeljebb csak biónak hazudott, azért, hogy pontosan a saját érdekeiddel ellentétest választd!)

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.