Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

És aztán?


És eljõ december 22-e, ahogy azt megjósolá a sarki fûszeres, aki már régen drogot árul szeg -fû helyett rendõrségi felügyelet és logisztikai biztosítás alatt. Mi változott? Szeretet köszöntött be a földön, de leginkább alatta, mert sokan, kik fölötte járnak, még nem is sejtették, hogy hamarosan alája szállnak, nem föléje, ahogy azt a dimenziókapu sarokvasának nyekergésébõl korábban sejdíthették. A világ nem dõlt sem össze, sem vissza, de még Széth sem, aki sötét ugyan, de a legtöbb embernek látszó számára még így is túl világos. A korszak, mint a korai vetés a késõi õszön már a hó alatt kisarjadt és nem ismerve sem szitkot , sem átkot, mintha húznák, úgy tör fölébe az alantasnak. Bizony az idõk vége még nem jött el, de a végidõk most kopogtatnak bakancsos lábukkal a megtollasodott bûnözõk ablakai alatt. Nem kérdik, hogy szabad-e, mert kötelességük jönni, s lõnek és ismét lõn világosság.
Visszájárul mérem az árnyékot, mint a zabot fánglival. Minél többet merek, annál kevesebb mard belõle, s végül eltûnik velem együtt: nyomunk sem lesz, a dögkeselyûk éhen pusztulnak. Kit meg lehetett rázni, megzörgettünk istenesen, de nem volt elég, ahogy a diófának a törzse döngetése. Hosszú karóval egyenként minden ágát egyes kemény kobakért végigpüföltük, de sok lehullott ütõdött bélés visszakívánkozott a fára lógni. Meg lesz a kívánságuk szerint, kegyelemmel!
Nem kicsikrõl beszélek, hanem a határtalan tévedésrõl, amelyet az emberiség befogadott és most ki kell lökje magából, vagy elveszett! A program régen készen áll, a hadak rendben, fegyverek élesítve, technológiai kifényesítve sorakoznak, de nem igazi háborúra készülünk, mert ami jön, az minden képzeletet felül fog múlni, mit köznapi ember elméjében ábrándként megszülethet.

Hozzszlsok


#81 | kukackac - 2012. december 22. 21:13:08
www.inminds.com/israel-barcode.gif
7+2+9=18:3=6 s_h 

Az usraheli szenátus nem szavazta meg a gmo-s élelmiszerek feltüntetését! Gyõzött a monsanto pénze.
#82 | manga - 2012. december 23. 10:35:41
" Komoly ember egy sem mondta hogy "világvége" lesz. Mindenki csak a maja-naptár legutóbbi 13 baktunos nagy-ciklusának az utolsó napjáról beszélt. Még a maja naptár-kutatók is azt mondták hogy ez csak egyfajta "zéró-pont"/korszakváltó-pont. Ami azzal jár hogy a Teremtés már más "prioritást" - nevezetesen a sokat-szidott szeretet-rezgést - részesíti elõnyben például az emberek esetében. Azokat az embereket preferálja minden tekintetben akik kapásból szeretetelvûek, igazmondóak, félelem-nélküliek, megbocsátóak, 6alom- és vagyonnélküliek. stb. Természetesen ez elõször a mindent eldöntõ szellem-tudati magasabb/spirituális szférában dominál/fog dominálni. Hogy aztán a matériába is már ez csapódjon le - mintegy konklúzióként.
Ha már eddig "vártunk" akkor már semmit sem jelent kivárni hogy mit hoz a /Tollas/Kígyó Éve elsõ fele. A NAP az ekliptikán még csak most decEmber 24.-én lép be a Nyilasba - mely idõpont is fontos lehet. A következõ holdév meg csak a 2013 április eleji újholddal indul a még elõzõ 13. holdhónapi 2013 márciusi tavaszi napéjegyenlõség után. Egyébként meg Húsvét 7FÕ 2013 április 1 - mit ad Isten - most éppen Jézus valódi születésnapja. Sokak szerint ezért is nyilvánították ezt a napot - eredetileg Jézuson gúnyolódva - a "bolondok napjává". Hunyadi Mátyás sem "véletlenül" április 6.-án tette le a "lantot"/ette meg a mérgezett fügét majd 523 éve. 523=10=1 !
Egyébként a maja naptár-véggel kapcsolatos "kutatói" megállapítások eddig - személyes tapasztalatom szerint - mind bejöttek. A dec.21 elõtti úgymond "hajnalhasadási" 7x113 napos szakaszok mind "ültek". 2012.12.22-2013.07.25.-ig tartó 216 napos - már új korszakbeli - 6x36 napos szakasz jelenti a majáknál az újrateremtést. A kocka/FÖLD és azon kívül-belül lévõ minden dolog/lény "feltöltését" az új energiával. Ami persze azzal kezdõdik hogy a még regnáló materiális világból elvonódik az energia/rezgés. Miközben a spirituális energiák/pozitív rezgések tovább erõsödnek. Majd már a metamorfózison átesett szellem és anyag egyesül újra - bennünk a saját szellemünk és testi anyagunk is - itt a Földön egy már 5. dimenziós kiterjedésnek megfelelõ szinten. Erre mondtam én hogy a jelenlegi tudomásom szerint ez egy idõben még hosszabban elnyúló folyamat lesz. Bár ki tudja - az idõ lerövidíthetõ.
Kerion "
#83 | Seri - 2012. december 23. 11:18:59
Elképesztõek vagytoks_| 
#84 | kukackac - 2012. december 23. 11:33:03
philosophers-stone.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/bizarro.jpg
#85 | postaimre - 2012. december 23. 12:14:28
Gerry, csak most olvastalak, hát jólmegaszondtad. Tudod, hogy én tudom, hogy mit értesz alatta, felette, közötte és nem baj, ha felszakad az ember lelkébõl néha egy-egy sikoly. Én is sikoltozok folymatosan, néha hangosabban, sokszor csak csendesen. Nos, a kutatók nem sértõdõsek, mert ha azok lennének, már régen nem tudnánk semmit a sokak szerinti semmirõl. Az biztos, hogy a szófosásnak nem sok teteje van már régen. Mert ha a has megy, a láb marad.
#86 | Seri - 2012. december 23. 12:34:01
Csak a láb marad!
#87 | Turul40 - 2012. december 23. 14:21:54
Ahogy mondod Manga!!

A maják nagyon bölcs, 1000szer okosabb emberek voltak mint mi és nem mondták, hogy vége lesz a világnak. Ezt a mai agyatlan hülyék fantáziálták. Azt mondták, új korszak indul de lassú lesz és nem könnyen észrevehetõ rövid idõ alatt, fõleg nem azoknak akik nem érzékenyek és csak a kajára a pénzre meg egyéb testi élvezetekre tudnak egyedül gondolni. Hagyjátok õket békén. Inkább készüljetek a karácsonyra és gyújtsatok gyertyát azokért , akik bajban vannak, akik nincsenek velünk, pl a mi sulinkban azokért a GYEREKEKÉRT akik az utóbbi idõkben "meghaltak".....

A MEGMARADT MAJA VÉRVONAL MEG TILTAKOZIK KB 2 ÉVE, DE VALAHOGY A MÉDIA EZT NEM MONDTA, ÉS CSAK KATASZTRÓFÁKKAL JÖTT, HISZ TUDJUK A FÉLELEMKELTÉS A HATALOM LÉTELEME, ÉS PERSZE A HAZUDOZÁS.
A MAJÁK MINDIG IS EGY ÚJ VILÁG ELJÖVETELÉT KÁNTÁLTÁK, ILLETÕLEG EGY ÚJ TUDATOSABB VILÁGOT, AHOL NEM ÜL MEG TÖBBÉ A HAZUGSÁG ÉS A GONOSZ.
EZEKET A DOLGOKAT TAPASZTALHATJUK IS, SZÓVAL IGAZUK LETT ÉS BEJÖTT A PRÓFÉCIA.

Itt egyedül megint csak a materiális gondolkodásúak nem tudják felfogni a dolgokat, mert õk fogtak mindenbe mellé....Pl a kutatók meg azok akik ezeknek a hittek és felvették velük a kapcsolatot, mert õk is materiális síkon vannak és nem értenek semmit, illetõleg nem érzik az energetikai változásokat!! AGYAMENTEK, (MATERIALISTÁK) HÁT NEM BIZONYOSODOTT , HÁT NEM BIZONYOSODOTT BE, HOGY EZ A VILÁG NEM ÚGY MÛKÖDIK AHOGY TI AZT ELKÉPZELTÉTEK?? A FOTONÖVBEN BENNE VAGYUNK, ÉS EZT A MAGUNKFAJTA ÉRZI IS.... ERÕSEBB VAGYOK MINT VALAHA! A MATERIÁLISOK FOGNAK MOSTANTÓL KEZDVE KIABÁLNI, AHOGY EZT LÁTHATJUK GERRYTÕL IS. :D

EZT ÜZENEM A KIABÁLÓS AGYAMENTEKNEK AKIK CSAK ABBAN TUDNAK GONDOLKOZNI ÉS AZT VESZIK ÉSZRE HA ELSÜLLYED EGY FÖLDRÉSZ, VAGY KETTÉSZAKAD A FÖLD. AKÁR AZ IS LEHETETT VOLNA, ÉS VOLT IS MÁR RÁ PÉLDA ELÉGSZER ILLETÕLEG BÁRMELYIK NAP MEGTÖRTÉNHET, DE ITT MOST NEM EZ VOLT A LÉNYEG. TUDOM KÉPTELENEK VAGYTOK FELFOGNI, EZÉRT ISMÉTLEM EZT ÜZENEM NEKTEK, HOGY AZT ÉREZZÉTEK NEKTEK VAN IGAZATOK : http://www.youtub...WXgezrdX14


Hála járja át a szívem, hogyha az eget
Nézem, hogy a felhõket fonja, tüsszent
A mezõ, lélegzik a táj
Elfeledtet mindent, 'mi fáj
Gyógyító lettem egy beteg népben
Ki tudja, talán le kéne lépnem
Hátha hiányom segít rajtad
Hogy lélekben ne a falat kaparjad
Mosolyod mögött látom a könnyed
Ne hazudj magadnak, hidd el, úgy könnyebb
Ketyeg az óra, nincs mire várni
Elfogy az idõ, fel kéne állni
Feküdtél eleget, ne sajnáld magad
Nézd meg, attól csak az egó dagad
Figyeld a jeleket és egy szép napon
Meglátod, sírva nevetsz majd magadon


Érzem, ahogy süti az arcom a Nap
Tõlem minden így maradhat
Nekem nem fogja szegni a kedvem
Hisz életemben újraszülettem
#88 | Turul40 - 2012. december 23. 15:10:18
Egy kedves Barátom reagálása a facebookon, akivel közösen ébresztjük a matériába ragadtakat!!

Hampuch Csabibejegyzést írtKis Kapu
na mivan hol a világvégéd? :D
Tetszik · · 14 perce, Kaposvár, Somogy közelében ·

Kis Kapu Miért tõlem kérdezed?Én éppen ennek az ellenkezõjérõl tájékoztattam mindenkit!!!Vagy összekeversz a CNN és a BBc-vel?:)
4 perce · Mégsem tetszik · 3


MINDIG IS MONDTUK, HOGY A FOTONÖV ÁTHANGOL DNS-T VÁLTOZTAT, ÉS NEM KETTÉHASÍTJA A FÖLDET AHOGY EZT A MÉDIA PLÁNTÁLTA! Meg is történt a dolog, csak azok ezt nem tudják akik alacsony rezgésûek. Mostantól kezdve minden rossz és gonosz meg fog bukni, és nem a rossz hanem a jó és a szeretet fog megülni a bolygón. Ezt meg fogja mindenki látni,....ha nem egyik pillanatról a másikra történik az agymosottak már így nem értik....Õk csak azt tudják érteni ,ha robban alattuk a klotyó! :D
#89 | GERRY - 2012. december 23. 15:24:05
manga, Turul40 - ti amúgy szellemileg egy kicsit zavartak vagytok de nagyon.... Pancsoljatok tovább az agymenésben, csak óvatosan is mert nem fogom szó nélkül hagyni a zagyva szövegeléseket. A legjobb lenne, ha már most elhúznátok egy ezoterikus oldalra, mert vár rátok a szégyenpad amit ácsolok!

Nem tetszik? Akkor is ez a véleményem!
(csak tudnám, hogy miért nem lebegtetek át az 5. dimenziótokba!!!)

Imre - nem érdekel, hogy haragszanak vagy sem, de ne hülyítsenek olyan embereket akik eleve bizonytalanok mert ÁRTALMAS!

Én nem sikoltozom, az elsö pillanattól kezdve nem vettem öket komolyan, de nem volt bizonyítékom arra, hogy egy simlis banda. Most van. A saját igazamat nem bizonyítom, én nem hülyítettem embereket tudatosan mint ezek a "kutatók". De nem azért "nem hiszek nekik" mert nem jött be a nagyon komolyan bevezetett "ide a bököt ha nem igy fog történni" - hanem azért mert néhányszor már elárulták magukat eddigi - néhányunk által feltett kérdésekre adott szövegelésükkel.
Semmire nem tartom az olyan embereket - (tudod mikor laknak ezek földön kívül?) akik erre képesek. Ha tovább is tartod velük a kapcsolatot, az engem nem zavar, de én biztos, hogy ezután nem kivánatos majmoknak fogom öket nevevezni. Semmit nem mondtak eddig a sejtelmes kijelentéseikkel... Próbálkoztam néhányszor, esetleg kiugrasztani a bokorból öket, de fostak, hogy bukás lesz a vége. Az "új idöszámításban" már érdemtelenek a figyelmemre. IMRE, TE NEM TUDSZ SEMMIVEL SE TÖBBET MINT NÉLKÜLÜK TUDHATSZ. Tudásuk - mese a köbön. Kár, hogy nem írtak egy jó fantasztikus regényt - talán még sikerélményük is lehetett volna.
#90 | kukackac - 2012. december 23. 15:36:08
GERRY ez a beszéd!

cs6041.userapi.com/u16000107/docs/3f6b10ef8f87/file.gif

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.