Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

És aztán?


És eljõ december 22-e, ahogy azt megjósolá a sarki fûszeres, aki már régen drogot árul szeg -fû helyett rendõrségi felügyelet és logisztikai biztosítás alatt. Mi változott? Szeretet köszöntött be a földön, de leginkább alatta, mert sokan, kik fölötte járnak, még nem is sejtették, hogy hamarosan alája szállnak, nem föléje, ahogy azt a dimenziókapu sarokvasának nyekergésébõl korábban sejdíthették. A világ nem dõlt sem össze, sem vissza, de még Széth sem, aki sötét ugyan, de a legtöbb embernek látszó számára még így is túl világos. A korszak, mint a korai vetés a késõi õszön már a hó alatt kisarjadt és nem ismerve sem szitkot , sem átkot, mintha húznák, úgy tör fölébe az alantasnak. Bizony az idõk vége még nem jött el, de a végidõk most kopogtatnak bakancsos lábukkal a megtollasodott bûnözõk ablakai alatt. Nem kérdik, hogy szabad-e, mert kötelességük jönni, s lõnek és ismét lõn világosság.
Visszájárul mérem az árnyékot, mint a zabot fánglival. Minél többet merek, annál kevesebb mard belõle, s végül eltûnik velem együtt: nyomunk sem lesz, a dögkeselyûk éhen pusztulnak. Kit meg lehetett rázni, megzörgettünk istenesen, de nem volt elég, ahogy a diófának a törzse döngetése. Hosszú karóval egyenként minden ágát egyes kemény kobakért végigpüföltük, de sok lehullott ütõdött bélés visszakívánkozott a fára lógni. Meg lesz a kívánságuk szerint, kegyelemmel!
Nem kicsikrõl beszélek, hanem a határtalan tévedésrõl, amelyet az emberiség befogadott és most ki kell lökje magából, vagy elveszett! A program régen készen áll, a hadak rendben, fegyverek élesítve, technológiai kifényesítve sorakoznak, de nem igazi háborúra készülünk, mert ami jön, az minden képzeletet felül fog múlni, mit köznapi ember elméjében ábrándként megszülethet.

Hozzszlsok


#91 | gabesz - 2012. december 23. 15:46:52
Na erre talán kiugrik az a nyúl a bokorbóls_9 Csak nehogy a kalapból legyen elõhúzva:D 
#92 | SZM - 2012. december 23. 16:45:51
GERRY!
s_y 
Na végre már, hogy másnak is tele lett a hócipõje ezekkel a majmokkal! Már kezdtem egyedül érezni magam!
s_6 
Az összes ezomajom beveheti a fotonövemnek a végét!
s_h 
#93 | hamu - 2012. december 23. 16:51:41
Gerry!
Csodálom az önbizalmadat. Elkelne nekem is. Ha abból indulok ki, hogy van egy tudóscsoport, akik egy nagyon régi, fejlett technológiát fedeztek fel (TDR) viszont, ahogy mondják, még nem értenek belõle mindent, csak egy kisebb részét, ami már igy is eléggé jelentõs...szóval, még nem készek arra, hogy az egész szeretett emberiséget zökkenõmentesen végigvezessék, de arra már képesek, hogy egy-egy akciót végrehajtsanak - szóval, ha én lennék közülük egy, akkor bizony nem tárnék fel én sem semmilyen fejlesztésemet aprólékosan, s fõleg nem az identitásomat.

az vitathatatlan tény, hogy Semmit nem mondtak eddig a sejtelmes kijelentéseikkel... . És az is teljesen nyilvánvaló, hogy IMRE, TE NEM TUDSZ SEMMIVEL SE TÖBBET MINT NÉLKÜLÜK TUDHATSZ

De egyet azért ne feledjünk, miközben sokunknál elszakadt a cérna. Nem igértek semmit számunkra. Nem igérték, hogy megmentenek, csak jelezték, hogy a szándékuk alapján vonzódnak a magyar népességhez. Itt viszont PI elõadásai és folyamatos cikkeiben szereplõ felhívást veszem figyelembe: "segíts magadon, Isten is megsegít" illetve, hogy a magyar helyzet már csak globálisan kezelhetõ. Ezek fényében - noha érzelmileg kedvezõ volna - mégsem számíthatunk arra, hogy kitüntetve igazgassa egy felsõbb értelem az egyéni sorsunkat. Nem. Mindenki viszi tovább a saját keresztjét és feltehetõleg a magyarok közül sokan fognak elhullani, mire kifejlõdik az az erejû közösségi felelõsségvállalás és értelem, ami lerázhatja a most csuklóinkat szorító bilincseket.

Eddig is, és ezután is feltételesen, de érdemes lesz átszaladni a "kutatók" üzeneteit.
#94 | Kore - 2012. december 23. 17:10:46
A mondat úgy lenne logikus a szándék szerint, ha azt írta volna GERRY, hogy:

IMRE, TE NEM TUDSZ SEMMIVEL SE KEVESEBBET, MINT (AMIT) NÉLKÜLÜK TUDHATSZ.

Hamu véleményével értek egyet.
#95 | Seri - 2012. december 23. 17:12:12
Korés_v 
#96 | Turul40 - 2012. december 23. 17:28:00
Hát igen!

Egyértelmûen válik ketté a csoport az elõrejelzéseknek megfelelõen.
Akkor megint csak gondolkozzunk....
A változás megtörtént, a mi csoportunk teljesen egyértelmûen érzi.
A másik csoport nem fogja megérezni!
Fogalmuk sincs Manga hogy mirõl beszélünk.
Egyszerûen nem tudják megérteni, és tisztán látszik hogy hülyének néznek bennünket.

DEeeeeeeeeee, most legalább az érzést meg tudom velük értetni.

Na már most, helyzet a következõ:

Tudjátok szeretetrezgõ baxtatók, ez olyan érzés nekünk, szinte teljesen hasonlatos ahhoz, amit ti éreztek azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik azt hiszik vannak pártok, és demokrácia van.

Remélem ezen soraimmal minden a helyére került!
Látjátok nem is olyan bonyolult ez a történet, mert valójában 3 csoport van!!!
Ha ezek után sem értitek mi a helyzet, és nem tudjátok elfogadni a magasabb rezgések üzenetét, az a ti bajotok, és nem is próbálkozom tovább az elmagyarázásával.
Van még egy meghatározó különbség közöttünk, mégpedig az, hogy mi valójában, tényleg tisztelünk és szeretünk benneteket, azzal együtt is, hogy ti hülyének néztek bennünket., mert mi meg tudjuk érteni az álláspontotokat. Tudom hogy miért van ez, és miért álltok így hozzánk.
#97 | ARMOGUR - 2012. december 23. 17:41:58
Én igenis nagy tisztelettel vagyok a kutatók iránt.
Az utolsó üzenetükben világosan leírták, hogy ezen veszélyes övezeten való áthaladása a Naprendszernek igenis okozhat problémákat, de legfeljebb megússzuk egy-két nagyobb napkitöréssel.
SOHA NEM MONDTÁK A KUTATÓK HOGY A VILÁGVÉGE KÖZELEDIK!!!
Az ezoterikus oldalakról lehetett a fotonövrõl és a maya jóslatok ilyen-olyan értelmezésérõl hallani.
A kutatóktól tudjuk, hogy az egyiptomi piramisok elhelyezkedése egy topográfia, hogy ennek megfelelõen megtalálták a származásunk helyét, a Cygnus61 rendszert.

Rébuszokban feladott kérdéseik pedig egy kis gondolkodásra serkentik az embert.
Akik az egyértelmû dolgokat szeretik azok hagyják figyelmen kívül.

Én nagyon hiányolnám, ha nem jelentkeznének többet.
#98 | Seri - 2012. december 23. 17:45:58
Turul! Csodálom a türelmedet de hidd el nekem, GERRYvel nem lehet... Õ nem az a fajta és mégiscsak õ mûködteti az oldalt. Kérlek szépen benneteket mangával együtt(hova tûnt a 3-ik? hun volt a régi oldalon a neve, elfelejtettem az ittenit..) fogadjatok szépen szót GERRYnek és ne ellenkezzetek. Legyen szép az ünnep és legalább itt mi akik ha mindenigaz már egyre többen hál' Isten személyesen is ismerjük egymást ne veszekedjünk. Tudod Turul, okos enged... GERRY ezért megöl tudom de el kellett sütni a "fegyvert" :#  GERRY! s_; 
#99 | DonCaruso - 2012. december 23. 17:48:13
Miért nem tudtok beletörödni, hogy elmaradt a világvége? Én megmondtam, hogy nem lesz, söt pár embernek írásba is adtam! Ha egyszer lesz azt mi már nem érjük meg, de még az unokáink sem! Az úgynevezett "kutatók" pedig mehetnek a.....
Gerry gratula, csak így tovább!
Az ezoterikus majmokkal meg a magyarázataikkal már nekem is nagyon tele van a hócipöm. Kiváncsi lennék ha bemennek rezegve egy üzletbe pénz nélkül, mit tudnának vásárolni. :D 
Ébredjetek, pofáraesés volt, úgy mint sok minden más is! Jó rezgést és lebegést! s_6 
#100 | DonCaruso - 2012. december 23. 17:58:59
Turul40, Manga, én csak egyfajta rezgést ismerek, amikor megérintek vagy simogatok egy nöt, és elkezd remegni! Nekem ez böven elég! s_; 

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.