Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A cig√°nyk√©rd√©s, cig√°ny√°llam, zsid√≥-tervek- √ļjra- √©s √ļjrat√∂ltveLink
N√©ha el kell t√°volodnunk t√Ķl√ľk ahhoz, hogy eg√©szen k√∂zelr√Ķl szeml√©lhess√ľk az esem√©nyeket. Megt√∂rt√©nt √©s most √ļj benyom√°sokkal, n√©h√°ny elemmel gazdag√≠tva l√°tom a teljes kirak√≥st, amelyet ellens√©geink √ļgy pr√≥b√°lnak √∂sszeilleszteni, hogy mi azt √©szre sem se vehess√ľk. T√∂bb elem√©t ennek a strat√©gi√°nak m√°r siker√ľlt tetten √©rni, de most eg√©sz√ľlt ki olyan l√©nyeges, a teles eg√©sz befogad√°shoz sz√ľks√©ges elemekkel a k√©plet, amelyet m√°r le merek √≠rni a minden gondolkod√≥ ember sz√°m√°ra, r√°b√≠zva d√∂nt√©st, hogy k√©pes lesz-e mindezt ember m√≥dj√°ra feldolgozni. Pontokba szedem a strat√©giai l√©p√©seket, majd pedig megindokolom azokat.

- Orb√°n feladata nem a rendszerv√°lt√°s, hanem „egy √ļj vil√°grend” bevezet√©se. Ezt √Ķ maga is elmondja. Mostani, okt. 23-i besz√©d√©ben minderre egy kerek esztend√Ķ id√Ķkorl√°tot „enged√©lyezett”, nyitva hagyva a k√©rd√©st, „mi van akkor, ha nem siker√ľl addig mindezt megval√≥s√≠tani?” Az√©rt √©n ezt most megk√©rdezem, de a v√°laszt a v√©g√©re tartogatom. Elmondja, hogy nincs olyan nemzetk√∂zi er√Ķ, ami ezen v√°ltoztathatna, jelezve ezzel a ny√≠lt had√ľzenetet az oroszok beavatkoz√°si t√∂rekv√©seire a „zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°g” fel√© vezet√Ķ √ļton.
- Orbán (Orsós, Olstein) zsidó-cigány keverék, ahogyan Sárközy is, aki a cigány illegális táborok felszámolását kezdete el az EU ellenkezésére, majd pedig jóváhagyása mellett, amely tendenciához Merkel is csatlakozott az etnikai vezérfonal mentén.
- Orb√°n kijelenti, hogy „van terve” a cig√°nyk√©rd√©s megold√°s√°ra, amelyet m√©g nyilv√°noss√°gra nem hozott, de az EU ezt is √ľdv√∂zli.
- A cig√°ny-k√©rd√©s felvet√©se √©s k√∂ztudatos√≠t√°sa a Jobbik √©s G√°rda feladata volt, amit most a Jobbik felvet√©se alapj√°n „szegreg√°ci√≥val”, gett√≥s√≠t√°ssal kellene valahogy megoldani.
- A cig√°ny-szapor√≠t√°s√°t, a falvak etnikai terrorj√°t √©s a v√°rosok sz√©tz√ľlleszt√©s√©t a zsid√≥ korm√°nyok propag√°lt√°k √©s t√°mogatt√°k, a rendv√©delmi er√Ķket is felhaszn√°lva ehhez, hangulatot keltve, cig√°nyfajv√©dve √©s az √°llamalap√≠t√≥ nemzet rov√°s√°ra, hogy a t√°rsadalmi igazs√°gtalans√°g √©s a faji diszkrimin√°ci√≥ lebegtetett k√©rd√©se hol √ļgy vet√Ķdhessen fel, hogy a cig√°nyok b√Ľn√∂z√Ķk √©s vel√ľk le kell sz√°molni, hol pedig √ļgy, hogy a „t√∂bbs√©gi t√°rsadalomnak” kell t√Ľrni √©s toler√°nsan befogadni az integr√°l√≥dni nem akar√≥ hord√°kat. Ez egy mesters√©gesen haszn√°lt k√©t√©l√Ľ kard, amely a val√≥di c√©lr√≥l volt hivatott csapkod√°s√°val √∂sszezavarni az √©rteni v√°gy√≥kat.
- A Jobbikot √©s a G√°rd√°t ugyanaz a zsid√≥ k√©z hozta l√©tre √©s ir√°ny√≠totta, haszn√°lta fel mindv√©gig erre a c√©lra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t…√©s a g√ļnyhat√°rainkon t√ļli p√°tokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek indul√≥ szervezetek z√∂m√©nek ir√°ny√≠t√°s√°t is id√Ķvel √°tvette. √ćgy a Jobbik-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) a Fidesz-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) sz√≥cs√∂vek√©nt m√Ľk√∂dik most is, el√Ķk√©sz√≠tve a terepet a Nagy Terv megval√≥s√≠t√°s√°hoz. De mi is a terv?
- K√∂ztudott, hogy az orsz√°g, a r√©gi√≥ (Rom√°nia is!) zsid√≥k √°ltali megsz√°ll√°s√°r√≥l besz√©l√ľnk, de ennek HOGYAN-ja volt eddig a k√©rd√©ses.
- A TERV-ben Erd√©lynek √©s Rom√°ni√°nak kulcsszerepet sz√°ntak a cionista zsid√≥k, ahogyan a cig√°nyoknak is, mint „el√Ķretolt hely√Ķrs√©gnek”.
- A cig√°nyoknak mind a saj√°t √∂nkorm√°nyzatot, mind pedig az √∂nrendelkez√©sr√Ķl felvetett gondolatait a zsid√≥ „magyar” korm√°nyzat biztos√≠totta, mint ahogy a l√©tsz√°muk – √©s ez√°ltal a gener√°lt probl√©m√°k mennyis√©g√©nek – a felduzzaszt√°s√°t is. Ma minden m√°sodik sz√ľlet√Ķ gyermek az orsz√°gban cig√°ny, de Rom√°nia √©s Erd√©ly is ett√Ķl az etnikai biol√≥giai fegyvert√Ķl szenved, ahogyan Felvid√©k is. Ezek mind kulcsr√©gi√≥k, mert most becsatlakozott S√°rk√∂zy is aki „magyar”, de nem is r√©gen BERlusconi is elkezdte a cig√°nyok visszatoloncol√°s√°t.
- Orb√°n terve – val√≥j√°ban Cion B√∂lcseinek, szabadk√Ķm√Ľves √∂sszeesk√ľv√Ķinek terve ez, csak vele akarj√°k megval√≥s√≠ttatni-, √ĀLLAMFORMA V√ĀLT√ĀS! A nemess√©g, a vit√©zi rendek, t√°rsas√°gok mostani ny√ľzsg√©se, a SZENT KORONA emleget√©se, az alkotm√°nyoz√°si „k√©nyszer”, a f√∂ldtulajdonl√°s k√©rd√©se, az √°llampolg√°rs√°g √©s a trianoni dikt√°tum rev√≠zi√≥j√°nak emleget√©se mind azt ir√°nyozza el√Ķ, hogy a „demokr√°cia” √©s a „k√∂zt√°rsas√°g” hely√©be nem egy √ļj rendszer, hanem egy m√°sik √°llamforma l√©p a terveik szerint. Ez lehet kir√°lys√°g, amely a feud√°lis rend egy modernkori v√°ltozat√°val, a SZENT KORONA ALKOTM√ĀNY√ĀRA hivatkozva, de f√∂derat√≠v rendbe soroln√° be az „√∂nk√©nt csatlakoz√≥” √°llamokat, ugyanis t√∂rt√©nelmi jogfolytonoss√°gra hivatkozva ehhez a szint√©n elzsid√≥s√≠tott √©s gazdas√°gilag „let√©rdeltetett” nemzeteknek m√°r nem lenne ellenvet√©se. Morvai, aki szint√©n zsid√≥-√ľgyn√∂k √©ppen most jelentette ki, hogy EUR√ďPAI EGYES√úLT √ĀLLAMOK √©p√ľlnek, s tal√°n az sem v√©letlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavaz√≥i k√∂r√©ben meg√ľnnepelni az 56’-os forradalom eml√©knapj√°t, amit szint√©n a zsid√≥k robbantottak ki, szint√©n a jelenlegi helyzetek is megfelel√Ķ nemzetk√∂zi c√©lzattal, Suez-Magyarorsz√°g k√∂zponti konfliktussal. Csakhogy Suez m√°r itt van a ny√≠ltan betelep√ľlt zsid√≥k k√©p√©ben.
- Az √°llamforma-v√°lt√°st Boros is emlegeti √©s II. Andr√°shoz kezdik hasonl√≠tani Orb√°nt, aki Aranybull√°val, a legels√Ķ, mindenki sz√°m√°ra hiteles „alapt√∂rv√©nnyel” t√°mogatta meg az √°llamis√°gunkat. Ugyan az izmaelit√°k √©s izraelit√°k tekintet√©ben diszkrimin√°lt, de ilyen nincs is n√°lunk, hiszen a zsid√≥k m√°r magyarok, mert err√Ķl t√∂rv√©ny is van, de ha nem veszik ezt figyelembe, m√°r akkor is bizony√≠tva van, hogy az asken√°zi (kaz√°riai) val√≥j√°ban nem is az, teh√°t minden posztot bet√∂lthet. Itt lehet m√©g p√°r csavar a k√©rd√©sben, de most j√∂n m√©g csak a java.
- II. ANDR√ĀS, keresztes hadj√°rata alkalm√°val √©rdemelt ki: a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem √∂r√∂k√∂s kir√°lya! Az √≠rottak szerint J√©zus (akinek sz√°rmaz√°sa semmik√©ppen nem lehetett zsid√≥) √©ppen a magyarok szent v√°ros√°ban fesz√≠ttett√©k meg a zsid√≥k.
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Link
.-.-.-.-.-.-.-.-.
- Ennek √©rtelm√©ben a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem felett is uralkodhat, l√°ssunk csod√°t, de Schmitt P√°l nemr√©g a P√°p√°val egyeztet, majd a P√°pa az angol kir√°lyi csal√°ddal t√°rgyal √©s √∂ssze is √ľl a rotschildi nemess√©g, hogy megh√°nyj√°k-vess√©k a vil√°g j√∂v√Ķj√©t, mik√∂zben a zsid√≥k Jeruzs√°lemben (URU SOLYMA) √©p√≠tkez√©si v√°gyukat hangoztatva tartj√°k √©bren a vil√°g figyelm√©t a „szent v√°rossal kapcsolatban”. Ma pedig k√©t h√≠rt olvasta. Izrael azt a d√∂nt√©st hozta Jeruzs√°lemmel kapcsolatban, hogy legfontosabb strat√©giai k√∂zpontjuk marad, √©s ezzel egyid√Ķben a P√°pa is nyilatkozik, m√©gpedig Jeruzs√°lem, mint vil√°gvall√°si k√∂zpont fenntart√°s√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t emelve ki. Minden ott kell befejez√Ķdj√∂n, ahol elkezd√Ķd√∂tt!
- Az √°llamforma-v√°lt√°ssal teh√°t egyetlen csap√°sra lesz Budapestb√Ķl ny√≠ltan Judapest √©s a magyar kir√°lyb√≥l a zsid√≥k „kir√°lya” is, de ez m√°r CS√ĀSZ√ĀRS√ĀG. Ha jobban belegondolunk, akkor meg√©rthetj√ľk, hogy Izrael egyetlen pillant√°s alatt Magyarorsz√°ggal ker√ľl egy „kar√°mba”, egy „birodalomba” √ļgy, hogy k√∂zben nincs magyar vezet√©s, mert azt m√°r r√©gen lev√°ltott√°k √©ppen ezek a „zsid√≥k” akik mindezt kiagyalt√°k. Ehhez assziszt√°lnak most a vil√°ghatalmi jujdej√≥-kereszt√©ny „vezet√Ķk”, papok, rabbik, politikussok…, de ezzel m√©g nincs v√©ge, s√Ķt!
- Az „√ļj birodalom” magyarorsz√°gi k√∂zponttal √©p√ľl ki, s egy√°ltal√°n nem biztos, hogy Orb√°nnak sz√°nt√°k a kir√°ly, vagy cs√°sz√°r szerepk√∂r√©t, mert azt a szem√©ly, akit v√©rs√©gi alapon erre a funkci√≥ra tartogatnak, szerintem m√©g titkolj√°k, s csak kell√Ķ pillanatban √°llnak vele el√Ķ.
- A kir√°lys√°ggal egyidej√Ľleg a cig√°nyok auton√≥mi√°j√°t akarj√°k megval√≥s√≠tani Orb√°n neve alatt, √©ppen az alkotm√°nyoz√°si folyamat √©s a m√°r √°ltala nagyon egys√©gesnek √©s forradalminak nevezett magyar „emberek” nev√©ben, a parlament, mint” alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s” felhaszn√°l√°s√°val √©ppen az EU-eln√∂ks√©g√ľnk √°lc√°j√°t kihaszn√°lva.
- A cig√°ny-auton√≥mi√°t nagyon j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett√©k √©s ehhez haszn√°lt√°k fel a „nemzeti oldal”-nak mondott szervez√Ķd√©seket, az elcsatolt r√©szekkel val√≥ kapcsolattart√°st bonyol√≠t√≥ szem√©lyeket, mozgalmakat. Azon gondolkoztam el, hogy a MBSZ eln√∂ke is „oda√°tr√≥l”, de Vona (Zazrivecz) asszony, Kiss Robi feles√©ge √©s Toroczkai-T√≥th-Tutshek ar√°ja is Erd√©ly-hez k√∂thet√Ķ, de vannak m√°s m√°tk√°k is, ahol a rom√°n sz√°rmaz√°s √©s a secu-s be√ľt√©s ny√≠ltan megvitathat√≥ k√©rd√©sk√©nt jelentkezik. A Securitate, ugyan√ļgy, mint az NBH, CIA m√°r l√©nyeg√©ben Mossadot jelent. De mi√©rt is √©ppen Erd√©ly?
- Kor√°bban felr√∂ppent √©s az MSZ √°ltal is propag√°lt h√≠rek szerint a magyar ter√ľletb√Ķl 3 megy√©nyit terveznek odaadni a cig√°nyoknak, mint „auton√≥m ter√ľlet. Most √©rtettem meg, mik√∂zben l√°ttam a g√ļnyhat√°ron t√ļli ter√ľletet √©s a majd 10 √≥r√°s Sz√©kelyudvarhelyr√Ķl hazafel√© tart√≥ √ļton m√©rhettem fel a rom√°niai cig√°nyok, ol√°hok √©s m√©g megmarad csek√©ly magyar k√∂z√∂ss√©g √©s term√©szeti adotts√°gok benyom√°sszer√Ľ helyzet√©t, hogy cion√©k nem felt√©tlen√ľl a 93 ezer n√©gyzetkilom√©terben, hanem a 64 v√°rmegy√©ben gondolkodhattak. Nos a hat√°ron t√ļl olyan ter√ľletek vannak, amelyeket nyugodtan „fel√°ldozhatnak” a cig√°nyok „orsz√°g√°nak” l√©trehoz√°s√°ra. T√∂bb telep√ľl√©sen √°thaladva felt√Ľntek azok az omin√≥zus, giccses cig√°ny-palot√°k, amelyek feltehet√Ķen az illeg√°lis cselekm√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ j√∂vedelmeikb√Ķl √©p√ľlgetnek azoknak, akik tudhatj√°k, hogy hamarosan a k√∂rny√©ken √Ķk lesznek a „kiv√°lasztott” elit. A rom√°nok elcig√°nyos√≠t√°sa ebben az √©rtelemben ugyanaz a tendencia, mint a mi√©nk √©s √©rdekeik –b√°rmilyen furcsa- a rom√°n nacionalist√°knak megegyeznek ezen a ponton a nagy terv kiagyal√≥inak sz√°nd√©k√°val.
- Mi is akkor a terv? Egy cig√°ny auton√≥m ter√ľlet l√©trehoz√°sa Erd√©lyben, amely saj√°t √∂nkorm√°nyzattal, k√∂zigazgat√°ssal, rendfenntart√°ssal m√Ľk√∂dik. Ennek el√Ķzm√©nyek√©pen k√©peztek n√°lunk ki k√∂zigazgat√°si „szakembereket”, rend√Ķr√∂ket, hogy k√©s√Ķbb a mostani tev√©kenys√©g√ľket m√°shol folytathass√°k. A cig√°ny „√°llam” a l√©trehozand√≥ √ļj √°llamform√°ban kiemelt szerepet j√°tszana, hiszen m√°r mindenki sz√≠vesen megszabadulna a cig√°nyokt√≥l a kor√°bban felsoroltak k√∂z√ľl, ez√©rt deport√°l√°suk √©rdek√©ben katonai er√Ķket is ig√©nybe lehetne venni. √ögy k√©pzelj√©tek ezt el, mint annak idej√©n Izrael l√©trehoz√°s√°t Palesztina ter√ľlet√©n, csak most „Izrael ter√ľlet√©n” –amely val√≥j√°ban Magyarorsz√°g – hozn√°nak l√©tre egy „Palesztin√°t”, amely l√©trej√∂tte t√∂meges bev√°ndorl√°sra k√©sztetn√© (mindenf√©le seg√©lyek, t√°mogat√°sok mellett) a cig√°nyokat √©s zsid√≥ k√©zben egy a „kir√°lys√°gon bel√ľli” szabad V√ĀM-ter√ľlet, idegenek sz√°m√°ra nemk√≠v√°natos maffiak√∂zpontk√©nt (fegyver, ember, szervkereskedelem, s amit m√©g el tudtok k√©pzelni, b√°rmi) m√Ľk√∂dhetnek a saj√°t √∂nkorm√°nyzatis√°guknak nevezett keretek k√∂z√∂tt, de l√©nyeg√©ben a t√∂rv√©nyen k√≠v√ľl.
- Ezt az √ļj „√°llamot” a sz√©kelyek √©s a magyarok k√∂z√© illeszten√©k, √≠gy is t√°vol√≠tva benn√ľnket. Schmitt Pali rom√°niai kijelent√©se, amelyben a sz√©kelyek figyelm√©t felh√≠vta arra, hogy „j√≥ rom√°n ad√≥fizet√Ķk, √°llampolg√°rok legyenek” l√©nyeg√©ben erre utalt”.
- Term√©szetesen a cig√°ny k√©rd√©s m√∂g√∂tt a zsid√≥k √°llnak, amelyek r√°szabad√≠tott√°k a cig√°nyokat azokra, akik m√°r mindent megadn√°nak az√©rt, hogy levegy√©k r√≥luk ezt a terhet. Ezt most k√∂zfelki√°lt√°sra meg is akarja ugyanaz a zsid√≥ tenni, de k√∂zben a saj√°t „√°llamis√°g√°nak” legaliz√°l√°s√°ra √©s fegyveres bevonul√°sra is okot akar teremteni.
- A l√©trehozott cig√°ny auton√≥m ter√ľletre be√∂z√∂nl√Ķ √©s oda er√Ķszakkal deport√°lt legal√°bb 4-5 milli√≥ cig√°ny el√©g nagy √Ľrt hagyna a m√°r kor√°bban √°ltaluk elfoglalt ter√ľleteken. Gondoljunk bele, mennyi falu, de v√°ros egyes negyedei √ľr√ľln√©nek ki, ha ez bek√∂vetkezik, s hely√ľkre nyilv√°nval√≥an, a demogr√°fiai kr√≠zis √©s a munkaer√Ķ-hi√°ny indok√°val m√°r a sok birka √°ltal megtapsolt m√≥don √∂z√∂n√∂lhetne be az „√ļjmagyar” zsid√≥. A kor√°bban tervezett „cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļ” is az√©rt volt sz√ľks√©ges, hogy az etnikai fesz√ľlts√©gben a „nevet√Ķ harmadik” √©s „megb√∂lcs√ľlt” asken√°zi „b√©k√©t teremtve” sz√©tv√°lassza azt, amit kor√°bban √©ppen ebb√Ķl a c√©lb√≥l teny√©sztett √©s kevert √∂ssze. A Fidesz-zsid√≥k v√°laszt√°si gy√Ķzelmi politikai nyilatkozata: ,,Legyen b√©ke, szabads√°g √©s egyet√©rt√©s." –pontosan ezt a cion-tervet takarja. Politikainak mondja, de val√≥j√°ban etnikaira utal.
- A cig√°nyok maguk is akarj√°k lassan ezt az auton√≥mi√°t, mert a kor√°bban a kor√°bban a b√Ľn√∂z√©sre r√°szoktatottak most mind elj√°r√°s al√° kellene, hogy ker√ľljenek, s ha a seg√©lyeket kicsit megszigor√≠tj√°k, akkor t√∂bb p√©nz rem√©ny√©ben b√°rhova elmenne a z√∂m, s nem v√©letlen az sem, hogy Strassburgba √©s most onnan is vissza, vagy √©ppen Kanad√°b√≥l is „haza” sz√°lling√≥znak ezek az „√ľld√∂z√∂ttek”.
- L√°tsz√≥lag mindenki j√≥l j√°r, hiszen a norm√°lisan √©lni akar√≥k megszabadulhatnak a cig√°nyb√Ľn√∂z√©st√Ķl, s a cig√°nyvajd√°k is maxim√°lis befoly√°st nyerhetnek a fajt√°juk felett, mik√∂zben a zsid√≥k piszkos √ľzleteit tov√°bb int√©zhetik √©s k√∂zben term√©szetesen egy m√°r m√©g nagyobb vesz√©lyforr√°sk√©nt folyamatos fenyeget√©st jelenten√©nek a „kir√°lys√°gon bel√ľl”, amit kezelni kell, s amire p√©nzt lehet k√∂lteni, humanit√°rius seg√≠ts√©gnek felt√ľntetett tev√©kenys√©get folytatni…, de ak√°rmikor katonailag fel is lehet sz√°molni √Ķket, mint ahogy ezt G√°z√°ban is demonstr√°lta a zsid√≥. Ezzel a „cig√°ny√°llammal” egy biol√≥giai √©s igen hat√©kony k√∂zigazgat√°si fegyvert kaphatn√°nak.
- A tervet jelenleg minden „√©pesz√Ľ” ember sz√≠vesen t√°mogatn√°, s ez a f√©lelmetes, mert a probl√©ma l√°tszatmegold√°sa m√©g nagyobb bajt id√©z el√Ķ √©s val√≥j√°ban a zsid√≥ hatalom√°tv√©telr√Ķl tereln√© el a figyelmet, ugyanis azt a szem√©lyt, aki ezt a k√©rd√©st az EU sz√°m√°ra megoldani k√©pes, minimum f√©listenk√©nt emeln√©k a pajzsra maguk a buta, r√∂vidl√°t√≥ nemzetinek mondott szem√©lyek √©s szervezetek is, mik√∂zben B√∂zsi n√©ninek senki nem lesz k√©pes elmondani, hogy a zsid√≥ az√©rt szabad√≠totta r√° ezt a m√©telyt, hogy azt√°n kiforgatva minden√©b√Ķl, √Ķ maga √°lljon a hely√©re, de m√°r nem szomsz√©djak√©nt, hanem a gazd√°jak√©nt, am√≠g ki nem hal √Ķsei f√∂ldj√©r√Ķl.
- Orb√°n ez√©rt is centraliz√°l, s az EU eln√∂ks√©gre val√≥ban a „nagy durran√°ssal” k√©sz√ľl, mert a cig√°nyk√©rd√©st t√°lalva, k√∂zben a K√∂zel-Kelet h√°bor√ļs helyzet√©re √©s a mindenk√©ppen kit√∂rni „v√°gyott” h√°bor√ļra gy√ļr. Szerintem kicsit megcs√ļsztak az id√Ķz√≠t√©ssel √©s m√°r nagy a kapkod√°s, de mint azt kor√°bban m√°r sokszor elmondtam, a „v√©gs√Ķ csap√°sban” Jeruzs√°lemnek is el kell veszni, s f√∂l√°ldoz√°sa ut√°n a szent magyar v√°ros a magyar kir√°lyi f√Ķv√°ros lehet, amely Budapest.
- A terv √∂rd√∂gi, de tegnap kerecsennel volt id√Ķnk az √ļton hazafel√© v√©giggondolni, s a kirak√≥st √≠gy √∂sszeilleszteni. Nem √°ll√≠tom, hogy minden teljesen a hely√©n van, s nem nincs benne m√©g t√∂bb csavar, de itt megeml√≠tek m√©g n√©h√°ny ide ill√Ķ k√∂vetkeztet√©st. A ROMA sz√≥ a nyelv√ľk√∂n EMBER-t jelent! A TALMUD az EMBER fogalm√°t a zsid√≥kra haszn√°lja, nem pedig r√°nk, akiket G√ďJ-nak nevez. A ROMA, ROM√ĀNI√ĀHOZ k√∂thet√Ķ fogalom, teh√°t a „roma onnan sz√°rmazik, s menjen oda, hisz ott van otthon” – sz√≥l a form√°lis √ľzenete. Mostans√°g sem a n√©p, sem a nemzet fogalm√°t nem emlegeti egyetlen zsid√≥-sz√≥nok sem a FIDESZ-ben, helyette az EMBEREK kifejez√©ssel √©lnek, ami egy√©rtelm√Ľen arra utal, hogy CSAK a zsid√≥k √©s a cig√°nyokr√≥l esik itt sz√≥.
- M√°sik r√©szr√Ķl, l√©tezhet olyan nemzetk√∂zi megold√°sa is a k√∂zel-keleti k√©rd√©snek, hogy a zsid√≥knak onnan kitelep√ľlni√ľk kell, amelynek kapcs√°n √©ppen a „saj√°t kir√°lys√°gukon bel√ľl” szabad k√∂lt√∂z√©s ok√°n j√∂nn√©nek a kiv√°lasztott Nagy Magyarorsz√°g ter√ľlet√©re. Mindez term√©szetesen hatalmas diplom√°ciai munk√°t, nemzetk√∂zi egyeztet√©seket ig√©nyel, amelyre Orb√°nnak egy √©vet adott a Tel-Aviv –New York-London-P√°rizs –Br√ľsszel- Berlin zsid√≥-tengely.
- A magyar nemzet, de a rom√°n nacionalist√°k √©s a sz√©kelyek eg√©sz√©re n√©zve mindez ugyan√ļgy a v√©get jelenti, de a cig√°nynak is hosszabb t√°von, ugyanakkor az √Āzsiai Uni√≥ egyetlen pillanat alatt egy zsid√≥ nagyhatalommal ker√ľl szembe, amint a keszty√Ľb√°b Orb√°n, vagy a m√©g nyilv√°noss√°g el√© nem t√°rt „kiv√°lasztott” szem√©ly√©ben, a SZENT KORONA oltalma alatt lenne egyes√≠tve a teljes √©rdekszf√©r√°juk, bevonva a teljes arzen√°ljukat √©s a hirtelen-magyarr√° tett idegenek √∂sszess√©g√©t. Minden, amit eddig tudtam arr√≥l, mire is t√∂rekszenek a zsid√≥k, most a HOGYAN-ban ker√ľltek nagyj√°b√≥l a hely√ľkre. Mindez term√©szetesen HAZA√ĀRUL√ĀS az √∂ssze k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ r√©sz√©r√Ķl √©s √ļgy a val√≥di zsid√≥k, cig√°nyok, szlov√°kok, rom√°nok el√°rul√°sa, fel√°ldoz√°sa is. Nem kell elfogadni azt amit most le√≠rtam, de sajnos az esem√©nyek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy egyel√Ķre ezt a tervet akarj√°k v√©ghez vinni. Az √°llamforma-v√°lt√°s sem olyan nagy dolog, hiszen √©ppen most jelent meg a egy r√∂vid h√≠r, hogy Mianmar (Burma) √°llamforma-elnevez√©st (k√∂zt√°rsas√°g lett a sz√∂vets√©g mellett) √©s z√°szl√≥t is v√°ltott. Kor√°bban katonai diktat√ļra volt. Tal√°n nem v√©letlen, hogy Budapest z√°szl√≥ja is piros, s√°rga k√©k, ahogyan a rom√°n lobog√≥ sz√≠nelrendez√©se is az, , de ne feledj√ľk, hogy a magyar f√Ķv√°ros egyes√≠t√©se m√°r a cion√©k nagy terveinek megval√≥s√≠t√°sa kell√Ķs k√∂zep√©ben t√∂rt√©nt. Tarl√≥s √©ppen most besz√©lt r√≥la, hogy meg kellene ezt is v√°ltoztatni. √Čs m√©g ugyan mit? Azt pedig, hogy Rom√°ni√°ban, Erd√©lyben √©s Magyarorsz√°gon is a nemzetinek mondottak k√∂z√∂tt sokan vannak csal√°dilag is elk√∂telezve a szeku-mossadnak, ma m√°r nekem √≠gy teljesen kikerekedett k√©p, de a bizony√≠t√©kok begy√Ľjt√©se folyamatos, hiszen „semmi nem az, aminek l√°tszik”, s a most felv√°zolt k√©pletet is meg lehet v√°ltoztatni, ha ahhoz megfelel√Ķen ny√ļlunk.
Link

HozzŠszůlŠsok


#31 | jano - 2012. december 29. 11:32:36
Ezt m√°n megint honnan veszed?????? Milyen √Ķsi hitet. Arra a sok melkeresztre gondolsz, amit az √Ārp√°d kori sirpkb√≥l ker√ľlnek el√Ķ. Ami eggy√©rtelm√Ľen utal arra hogy kereszt√©nyek voltunk m√°r minimum 150 √©vvel Szent Istv√°n el√Ķtt. √Čs k√∂zemberek sirj√°b√≥l ker√ľl el√Ķ. Nem csak a nemesek√©b√Ķl, ami arra utal hogy mindenki. Arra a hitre Gondolsz ami Atilla kir√°lyunk hite volt, √©s Istv√°n viszi tov√°bb, mint szellemi √Ķr√∂k√∂se? Kiirtotta a kereszt√©nys√©get? vagy mire gondolsz?
Vagy csak szajkozod azt amit a Habsburg zsidók és Acél elvtárs álított össze neked? Hogy István vagy Koppány.
√Ā finnugor vagy. Akkor huzz√°l haza.
#32 | jano - 2012. december 29. 11:51:01
Szent Istv√°n volt az els√Ķ beavatott szakr√°lis uralkod√≥. Min√Ķs√©gi ugr√°st hajtott v√©gre Atilla kir√°ly √Ķr√Ķk√©be. √Čs Atill√°n kereszt√Ľl Nimr√≥dra utalva.
Atilla cime és titulusa volt, bendeguz fia nagy Nimród unokálya. Kapisgálod már hogy ki alol rugdalod a sámlít????
Az uj √©vezredhez m√©lton √©s mivel beavatott kir√°ly volt megpr√≥b√°lta v√©ghezvinni mint sz√°mos utodja a szent korona programj√°t. Ehez liturgi√°t kellett v√°ltani, mert ez egy magasabb szint mint a fejedelmi, stb. Teh√°t szolt a csinbokos fej√ľ idi√≥ta √Ķseidnek persze n√©ha el√©g durv√°n mert mint te √©rtetlenek voltak, hogy nem kell t√Ķbbet az erd√Ķben lovak nyak√°t met√©lgetni, hanem be lehet huzni a templomba. √Čs lehet tanulni.
#33 | postaimre - 2012. december 29. 12:05:12
Vannak t√©m√°k, amiket akkor kell bedobni, ha azt szeretn√©d, hogy menjen a teljesen √©rtelmetlen acsarkod√°s. Nem tudom mi√©rt (dehogynem), de az Istv√°n-t√©ma pont ilyen, ak√°rmennyiszer el√Ķj√∂n.

Ne ragaszkodj az igazadhoz Jan√≥, neked sem √°ll j√≥l, akkor sem, ha ott volt√°l √©s az eml√©keidet sorolod. K√©rdezd meg mit akarsz azzal el√©rni, hogy elk√ľldesz mindenkit az anyj√°ba, ahogy Janipapa, vagy Oroga...vagy...√©s tegyem ezt √©n is?

Mindenki √©rzi, hogy t√ļl van fesz√≠tve a h√ļr √©s m√°r akkor is pattan, ha nincs rajta vessz√Ķ √©s egyel√Ķre csak h√ļrcser√©ben gondolkodva lehet ezt a k√©z√≠vet √ļjra felajzva haszn√°latbe venni. Nem kellene az "√≠jat" hazav√°gni senkinek. Nem lesz m√°sik.
#34 | Kedvesi - 2012. december 29. 12:08:53
Aki itt uralkod√≥ volt az Attila √©s √Ārp√°d(fejdelem). Pista b√°csi csak a nyakunkra szabad√≠totta a kereszt√≠ns√©get, √©s a s√©mi isten im√°dtatta, ez a szemita n√©pnek lelkivil√°g√°nak t√ľkre.

kereszt√©nys√©g is a s√©mi etnokult√ļra term√©ke, h√°zi haszn√°latra. De azon sajnos t√ļlterjedt √©s betette a l√°b√°t Eur√≥p√°ba. Julianus Apostatata idej√©ben felismerte k√°rt√©kony hat√°s√°t, de hal√°la sajnos megakad√°lyozta, hogy ezt az eg√©sz sz√∂rny√Ľs√©get visszazavarja oda, ahonnan elindult. Ebbe ugyan√ļgy beletartozik a testv√©rgyilkoss√°g, a gyermek ember√°ldozatk√©nt val√≥ felaj√°nl√°sa, a gyermek puszt√°ba val√≥ kit√©tel√©be, az id√Ķs apa becsap√°s√°ba, stb, stb, √©s a j√≥ elutas√≠t√°sa √©s megk√≠nz√°sa, majd kereszt √°ltali kiv√©gz√©se, a b√Ľn√∂z√Ķ szabadon enged√©s√©be, vagyis mindezen esem√©nyek √°ltal√°nos emberi erk√∂lcst√Ķl elrugaszkodott, torz vil√°gk√©p√©be. A s√©mi-judeo-monoteizmus arra j√≥, hogy ideol√≥giai, de f√Ķleg vall√°sfiloz√≥fiai alapon testv√©rn√©peket egym√°s ellen √©s saj√°t etnoszociokult√ļr√°lis gy√∂kereik ellen ford√≠tson. Annak megtagad√°s√°ra k√©sztessen, majd k√©nyszer√≠tsen, mik√∂zben az az etnikum, amelynek ez a szellemi term√©ke egyre er√Ķsebb √©s egyre ink√°bb uralkod√≥bb lesz.
a s√©mi-judeo-monoteizmus a szemita n√©pek lelkivil√°g√°nak t√ľkre!
A s√©mi-judeo-monoteizmus filoz√≥fi√°j√°t, vall√°sideol√≥gi√°j√°t, spiritu√°lis szok√°sait √ļgy tett√©k r√° az indo-√°rja √©s ural-alt√°ji n√©pekre, mint a fed√Ķt a faz√©kra. Ezek a n√©pek ebben a faz√©kban fortyognak m√°r ezer √©vek √≥ta! A fortyog√≥ indulatok habja pedig a zsid√≥s√°g. A zsid√≥s√°ggal ellent√©tben a magyars√°got saj√°t papjai fosztott√°k meg archeo-kultur√°lis gy√∂kereit√Ķl mint ak√°r b√°rmely n√©pet amelyik k√∂veti eme vall√°sok b√°rmelyik√©t, √©s k√©nyszer√≠tett√©k nyugati √©s n√©met orient√°ci√≥ra(protent√°ns vall√°sok, reform√°tus-evang√©likus) √©s multikulturalit√°sra. valamint az √°lland√≥ "megb√©k√©l√©s √©s belenyugv√°s" hirdet√©s√©vel val√≥s√°gos etnikai √©rdekei felad√°s√°ra.
A katolikus egyh√°z soha nem a magyar vagy b√°rmely m√°s orsz√°g szellemis√©g√©t er√Ķs√≠tette, hanem √©ppen ford√≠tva. A kereszt√©ny egyh√°zak m√Ľk√∂d√©s√©nek k√∂z√©ppontj√°ban, nem a nemzeti tudat, az eredeti nemzeti kult√ļra meger√Ķs√≠t√©se √°llt, hanem az, hogy buzg√≥ nyugodt term√©szet√Ľ multikultur√°lis h√≠veket neveljen, akiknek a nemzeti identit√°studata, majd "a kereszt√©nyi szeretetben" a magasztos hitben fog felold√≥dni.
Feloldódott?
Nem!
Hol van az európai keresztényi szeretet, amikor temetni sem tudunk?
Ott van a b√ľd√∂s francban!


J√≥ p√©lda vagy te. Egyb√Ķl nekem ugrott√°l. √Čn neked nem. De erre val√≥k a s√©mi vall√°sok, egym√°snak ugrasztj√°k az embereket. A s√°t√°n vall√°s√°b√≥l v√°ltak ki az ehhez hasonl√≥ vall√°sok.
#35 | postaimre - 2012. december 29. 12:15:20
√Čs hamarosan √ļjra-egyes√ľlnek!

20 √©ve sz√Ľnt meg Csehszlov√°kia

H√ļsz √©ve, 1992. december 31-√©n sz√Ľnt meg az 1918 √≥ta l√©tez√Ķ Csehszlov√°kia, melynek hely√©t 1993. janu√°r 1-j√©n az √∂n√°ll√≥ Csehorsz√°g √©s Szlov√°kia vett√©k √°t.
20 √©ve sz√Ľnt meg Csehszlov√°kia

Csehszlov√°kia az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļ ut√°n sz√©tes√Ķ Osztr√°k-Magyar Monarchia romjain j√∂tt l√©tre 1918. okt√≥ber 28-√°n. A k√©t vil√°gh√°bor√ļ k√∂z√∂tt a polg√°ri demokr√°cia minta√°llam√°nak sz√°m√≠tott a t√©rs√©gben, de bel√ľlr√Ķl fesz√≠tett√©k a cseh-szlov√°k nemzetis√©gi ellent√©tek, valamint a szud√©taf√∂ldi n√©met √©s a felvid√©ki magyar kisebbs√©g probl√©m√°ja. A n√°ci Harmadik Birodalom 1939-ben bekebelezte Csehorsz√°got, Jozef Tiso vezet√©s√©vel pedig n√©met befoly√°s alatt √°ll√≥ "f√ľggetlen" szlov√°k √°llam j√∂tt l√©tre.

http://fn.hir24.h...szlovakia/
#36 | Kedvesi - 2012. december 29. 12:25:37
Imre, egyb√Ķl elhozza a b√©k√©t, hogy a s√©mi vall√°s ne ugrassza egym√°snak a n√©peket.

Csecsszlov√°kia meg ha √ļgy vessz√ľk soha nem l√©tezett.... a minisztereln√∂k, Gottwald-F√©lzsid√≥ √ľrge volt.
Hátsegédje Salansky-Salazman, természetesen kiválasztott.
Biol√≥giai oszt√°lyharc vezet√Ķ a communizmus alatt.
T√°j√©koztat√°s√ľgyi miniszter. Dr Kosta, szint√©n v√°lasztott.
Dr Eugen L√∂bl helyettes k√ľlkereskedelmi miniszter. (Hebrew)

Ludwig Frejka, közgazd. tanácsadó, zsidaj.

Truda Jakaninova Cakutrava.
ENSZ-deleg√°lt csehszlov√°k k√ľld√∂tts√©g vezet√Ķje. Term√©szetesen kiv√°lasztott.

Jiri Hiranek, t√°j√©koztat√°s√ľgyi miniszt√©rium oszt√°lyf√Ķn√∂ke, zsid√≥.

Augenhalter (szemmeg√°ll√≠t√≥) √©s Gottlieb a k√ľl√ľgyminiszt√©rium k√©t vezet√Ķje, szint√©n zsid√≥.

A vil√°g c√≠m√Ľ "magyar" f√©lkomcsi lap k√∂zl√©se szerint: Az orosz NVD seg√≠ts√©g√©vel sok zsid√≥t siker√ľlt elhelyezni csehorsz√°gi kulcspoz√≠ci√≥kba.

Na tudtuk eddig is hogy szuverén Európai államok szinte soha nem voltak.


s_k 
#37 | postaimre - 2012. december 29. 12:32:16
Kedvesi, √©ppen ez√©rt tekints a t√©rk√©pre, amit felraktam √©s az alatta l√©v√Ķ linkre, ami a f√°zisok egy lehets√©ges verzi√≥j√°t hozza.
#38 | Kedvesi - 2012. december 29. 12:36:27
L√°tom. Folyamatos a gazdas√°gi √°tszervez√Ķd√©s. Rajzol√≥dik a t√©rk√©p.

Természetesen a Cseheknél azóta sem változott semmi. De a Románok estében sem.
K√°roly rom√°n kir√°lynak, zsid√≥ szeret√Ķje volt, a vasg√°rda 44-ig zsid√≥ vezet√Ķkb√Ķl √°llt. A Rom√°n miniszterln√∂k, Groza P√©ter ugyan nem volt zsid√≥, de m√∂g√∂tte Pukner Rabinovics Anna √°llt, aki nem k√©rd√©ses hogy mi volt.
#39 | jano - 2012. december 29. 12:43:37
Azt sem tudod mit beszélsz.
Nincs olyan hogy katolikus egyh√°z. A katolikus azt jelenti hogy egyetemes, √©s minden vall√°s egyetemes, m√©g a poloteista vall√°sok is egyetemesek. Latin ritus√ļ amir√Ķl te besz√©lsz. Az a jude√≥. De mindent az adott korban kell tekinteni. Istv√°n idej√©ben m√©g nem volt egyh√°zszakad√°s. √Čs olyan sem volt m√©g akkor hogy biz√°nci vagy ahogy most h√≠vj√°k ortodox.
Nem √©n mondom Gell√©rt p√ľsp√∂k irja ezeknek a vall√°sa hasonl√≠t a manicheizmusra de m√©gsem az. Csak jelzem mi fogadtuk be a katarok marad√©k√°t is akiket a romai egyh√°z kiirt√≥tt mint manicheista eretnekeket.
A m√°sik A nagy nimr√≥d j√∂vend√Ķl√©sei alapj√°n indultak el a csillag ut√°n a m√°gusok, az ujsz√ľl√Ķtt megv√°lt√≥hoz. De semmi baj nem volt az egyh√°zunkal M√°ty√°s az utols√≥ magyar sz√°rmaz√°s√ļ uralkod√≥ig aki az √°ltalad lepist√°zott szent uralkod√≥nk √Ķr√Ķk√∂se. Hallot√°l m√°r olyat b√°rhol a vil√°gon hogy egy nemzet megnevez√©s√©t √∂szekapcsolj√°k az olt√°rral? Hallot√°l m√°r argentin olt√°rr√≥l vagy szerb olt√°rr√≥l. Hopp√° hopp√°. VISZONT MAGYAR OLT√ĀRR√ďL IGEN. Egyed√ľl√°ll√≥ modon a vil√°gon. Mert m√°ty√°s kir√°ly hal√°l√°ig a magyars√°g J√©zus krisztus igaz hit√©t vallotta, magyar sz√°rmaz√°s√ļ p√ľsp√∂keinek az √©len. ez az √Ķsi hit√ľnk, √©s nem a f√ľben f√°ban orvoss√°gban. Azt az embert pist√°zod le aki a szent koron√°val a fej√©n lehet√Ķv√© tette hogy ne legyen a magyar f√∂l√∂tt m√°s vall√°si f√Ķhatalom, m√©g a p√°pa sem. Hanem gyakorolhassa szabadon a hit√©t √©s meg√Ķrizhesse √∂r√∂kre garant√°lt szabads√°gjogait.
Olvasd el Rákoczi kiáltványát hogy kire hivatkozik és
miért.
#40 | Kedvesi - 2012. december 29. 12:46:34
A magyars√°g √Ķsi hit√©t valahol a tengrizmusn√°l kellene keresni, nem? Ham√°r Ural-Alt√°ji n√©pr√Ķl besz√©l√ľnk.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.