Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A cig√°nyk√©rd√©s, cig√°ny√°llam, zsid√≥-tervek- √ļjra- √©s √ļjrat√∂ltveLink
N√©ha el kell t√°volodnunk t√Ķl√ľk ahhoz, hogy eg√©szen k√∂zelr√Ķl szeml√©lhess√ľk az esem√©nyeket. Megt√∂rt√©nt √©s most √ļj benyom√°sokkal, n√©h√°ny elemmel gazdag√≠tva l√°tom a teljes kirak√≥st, amelyet ellens√©geink √ļgy pr√≥b√°lnak √∂sszeilleszteni, hogy mi azt √©szre sem se vehess√ľk. T√∂bb elem√©t ennek a strat√©gi√°nak m√°r siker√ľlt tetten √©rni, de most eg√©sz√ľlt ki olyan l√©nyeges, a teles eg√©sz befogad√°shoz sz√ľks√©ges elemekkel a k√©plet, amelyet m√°r le merek √≠rni a minden gondolkod√≥ ember sz√°m√°ra, r√°b√≠zva d√∂nt√©st, hogy k√©pes lesz-e mindezt ember m√≥dj√°ra feldolgozni. Pontokba szedem a strat√©giai l√©p√©seket, majd pedig megindokolom azokat.

- Orb√°n feladata nem a rendszerv√°lt√°s, hanem „egy √ļj vil√°grend” bevezet√©se. Ezt √Ķ maga is elmondja. Mostani, okt. 23-i besz√©d√©ben minderre egy kerek esztend√Ķ id√Ķkorl√°tot „enged√©lyezett”, nyitva hagyva a k√©rd√©st, „mi van akkor, ha nem siker√ľl addig mindezt megval√≥s√≠tani?” Az√©rt √©n ezt most megk√©rdezem, de a v√°laszt a v√©g√©re tartogatom. Elmondja, hogy nincs olyan nemzetk√∂zi er√Ķ, ami ezen v√°ltoztathatna, jelezve ezzel a ny√≠lt had√ľzenetet az oroszok beavatkoz√°si t√∂rekv√©seire a „zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°g” fel√© vezet√Ķ √ļton.
- Orbán (Orsós, Olstein) zsidó-cigány keverék, ahogyan Sárközy is, aki a cigány illegális táborok felszámolását kezdete el az EU ellenkezésére, majd pedig jóváhagyása mellett, amely tendenciához Merkel is csatlakozott az etnikai vezérfonal mentén.
- Orb√°n kijelenti, hogy „van terve” a cig√°nyk√©rd√©s megold√°s√°ra, amelyet m√©g nyilv√°noss√°gra nem hozott, de az EU ezt is √ľdv√∂zli.
- A cig√°ny-k√©rd√©s felvet√©se √©s k√∂ztudatos√≠t√°sa a Jobbik √©s G√°rda feladata volt, amit most a Jobbik felvet√©se alapj√°n „szegreg√°ci√≥val”, gett√≥s√≠t√°ssal kellene valahogy megoldani.
- A cig√°ny-szapor√≠t√°s√°t, a falvak etnikai terrorj√°t √©s a v√°rosok sz√©tz√ľlleszt√©s√©t a zsid√≥ korm√°nyok propag√°lt√°k √©s t√°mogatt√°k, a rendv√©delmi er√Ķket is felhaszn√°lva ehhez, hangulatot keltve, cig√°nyfajv√©dve √©s az √°llamalap√≠t√≥ nemzet rov√°s√°ra, hogy a t√°rsadalmi igazs√°gtalans√°g √©s a faji diszkrimin√°ci√≥ lebegtetett k√©rd√©se hol √ļgy vet√Ķdhessen fel, hogy a cig√°nyok b√Ľn√∂z√Ķk √©s vel√ľk le kell sz√°molni, hol pedig √ļgy, hogy a „t√∂bbs√©gi t√°rsadalomnak” kell t√Ľrni √©s toler√°nsan befogadni az integr√°l√≥dni nem akar√≥ hord√°kat. Ez egy mesters√©gesen haszn√°lt k√©t√©l√Ľ kard, amely a val√≥di c√©lr√≥l volt hivatott csapkod√°s√°val √∂sszezavarni az √©rteni v√°gy√≥kat.
- A Jobbikot √©s a G√°rd√°t ugyanaz a zsid√≥ k√©z hozta l√©tre √©s ir√°ny√≠totta, haszn√°lta fel mindv√©gig erre a c√©lra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t…√©s a g√ļnyhat√°rainkon t√ļli p√°tokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek indul√≥ szervezetek z√∂m√©nek ir√°ny√≠t√°s√°t is id√Ķvel √°tvette. √ćgy a Jobbik-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) a Fidesz-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) sz√≥cs√∂vek√©nt m√Ľk√∂dik most is, el√Ķk√©sz√≠tve a terepet a Nagy Terv megval√≥s√≠t√°s√°hoz. De mi is a terv?
- K√∂ztudott, hogy az orsz√°g, a r√©gi√≥ (Rom√°nia is!) zsid√≥k √°ltali megsz√°ll√°s√°r√≥l besz√©l√ľnk, de ennek HOGYAN-ja volt eddig a k√©rd√©ses.
- A TERV-ben Erd√©lynek √©s Rom√°ni√°nak kulcsszerepet sz√°ntak a cionista zsid√≥k, ahogyan a cig√°nyoknak is, mint „el√Ķretolt hely√Ķrs√©gnek”.
- A cig√°nyoknak mind a saj√°t √∂nkorm√°nyzatot, mind pedig az √∂nrendelkez√©sr√Ķl felvetett gondolatait a zsid√≥ „magyar” korm√°nyzat biztos√≠totta, mint ahogy a l√©tsz√°muk – √©s ez√°ltal a gener√°lt probl√©m√°k mennyis√©g√©nek – a felduzzaszt√°s√°t is. Ma minden m√°sodik sz√ľlet√Ķ gyermek az orsz√°gban cig√°ny, de Rom√°nia √©s Erd√©ly is ett√Ķl az etnikai biol√≥giai fegyvert√Ķl szenved, ahogyan Felvid√©k is. Ezek mind kulcsr√©gi√≥k, mert most becsatlakozott S√°rk√∂zy is aki „magyar”, de nem is r√©gen BERlusconi is elkezdte a cig√°nyok visszatoloncol√°s√°t.
- Orb√°n terve – val√≥j√°ban Cion B√∂lcseinek, szabadk√Ķm√Ľves √∂sszeesk√ľv√Ķinek terve ez, csak vele akarj√°k megval√≥s√≠ttatni-, √ĀLLAMFORMA V√ĀLT√ĀS! A nemess√©g, a vit√©zi rendek, t√°rsas√°gok mostani ny√ľzsg√©se, a SZENT KORONA emleget√©se, az alkotm√°nyoz√°si „k√©nyszer”, a f√∂ldtulajdonl√°s k√©rd√©se, az √°llampolg√°rs√°g √©s a trianoni dikt√°tum rev√≠zi√≥j√°nak emleget√©se mind azt ir√°nyozza el√Ķ, hogy a „demokr√°cia” √©s a „k√∂zt√°rsas√°g” hely√©be nem egy √ļj rendszer, hanem egy m√°sik √°llamforma l√©p a terveik szerint. Ez lehet kir√°lys√°g, amely a feud√°lis rend egy modernkori v√°ltozat√°val, a SZENT KORONA ALKOTM√ĀNY√ĀRA hivatkozva, de f√∂derat√≠v rendbe soroln√° be az „√∂nk√©nt csatlakoz√≥” √°llamokat, ugyanis t√∂rt√©nelmi jogfolytonoss√°gra hivatkozva ehhez a szint√©n elzsid√≥s√≠tott √©s gazdas√°gilag „let√©rdeltetett” nemzeteknek m√°r nem lenne ellenvet√©se. Morvai, aki szint√©n zsid√≥-√ľgyn√∂k √©ppen most jelentette ki, hogy EUR√ďPAI EGYES√úLT √ĀLLAMOK √©p√ľlnek, s tal√°n az sem v√©letlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavaz√≥i k√∂r√©ben meg√ľnnepelni az 56’-os forradalom eml√©knapj√°t, amit szint√©n a zsid√≥k robbantottak ki, szint√©n a jelenlegi helyzetek is megfelel√Ķ nemzetk√∂zi c√©lzattal, Suez-Magyarorsz√°g k√∂zponti konfliktussal. Csakhogy Suez m√°r itt van a ny√≠ltan betelep√ľlt zsid√≥k k√©p√©ben.
- Az √°llamforma-v√°lt√°st Boros is emlegeti √©s II. Andr√°shoz kezdik hasonl√≠tani Orb√°nt, aki Aranybull√°val, a legels√Ķ, mindenki sz√°m√°ra hiteles „alapt√∂rv√©nnyel” t√°mogatta meg az √°llamis√°gunkat. Ugyan az izmaelit√°k √©s izraelit√°k tekintet√©ben diszkrimin√°lt, de ilyen nincs is n√°lunk, hiszen a zsid√≥k m√°r magyarok, mert err√Ķl t√∂rv√©ny is van, de ha nem veszik ezt figyelembe, m√°r akkor is bizony√≠tva van, hogy az asken√°zi (kaz√°riai) val√≥j√°ban nem is az, teh√°t minden posztot bet√∂lthet. Itt lehet m√©g p√°r csavar a k√©rd√©sben, de most j√∂n m√©g csak a java.
- II. ANDR√ĀS, keresztes hadj√°rata alkalm√°val √©rdemelt ki: a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem √∂r√∂k√∂s kir√°lya! Az √≠rottak szerint J√©zus (akinek sz√°rmaz√°sa semmik√©ppen nem lehetett zsid√≥) √©ppen a magyarok szent v√°ros√°ban fesz√≠ttett√©k meg a zsid√≥k.
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Link
.-.-.-.-.-.-.-.-.
- Ennek √©rtelm√©ben a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem felett is uralkodhat, l√°ssunk csod√°t, de Schmitt P√°l nemr√©g a P√°p√°val egyeztet, majd a P√°pa az angol kir√°lyi csal√°ddal t√°rgyal √©s √∂ssze is √ľl a rotschildi nemess√©g, hogy megh√°nyj√°k-vess√©k a vil√°g j√∂v√Ķj√©t, mik√∂zben a zsid√≥k Jeruzs√°lemben (URU SOLYMA) √©p√≠tkez√©si v√°gyukat hangoztatva tartj√°k √©bren a vil√°g figyelm√©t a „szent v√°rossal kapcsolatban”. Ma pedig k√©t h√≠rt olvasta. Izrael azt a d√∂nt√©st hozta Jeruzs√°lemmel kapcsolatban, hogy legfontosabb strat√©giai k√∂zpontjuk marad, √©s ezzel egyid√Ķben a P√°pa is nyilatkozik, m√©gpedig Jeruzs√°lem, mint vil√°gvall√°si k√∂zpont fenntart√°s√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t emelve ki. Minden ott kell befejez√Ķdj√∂n, ahol elkezd√Ķd√∂tt!
- Az √°llamforma-v√°lt√°ssal teh√°t egyetlen csap√°sra lesz Budapestb√Ķl ny√≠ltan Judapest √©s a magyar kir√°lyb√≥l a zsid√≥k „kir√°lya” is, de ez m√°r CS√ĀSZ√ĀRS√ĀG. Ha jobban belegondolunk, akkor meg√©rthetj√ľk, hogy Izrael egyetlen pillant√°s alatt Magyarorsz√°ggal ker√ľl egy „kar√°mba”, egy „birodalomba” √ļgy, hogy k√∂zben nincs magyar vezet√©s, mert azt m√°r r√©gen lev√°ltott√°k √©ppen ezek a „zsid√≥k” akik mindezt kiagyalt√°k. Ehhez assziszt√°lnak most a vil√°ghatalmi jujdej√≥-kereszt√©ny „vezet√Ķk”, papok, rabbik, politikussok…, de ezzel m√©g nincs v√©ge, s√Ķt!
- Az „√ļj birodalom” magyarorsz√°gi k√∂zponttal √©p√ľl ki, s egy√°ltal√°n nem biztos, hogy Orb√°nnak sz√°nt√°k a kir√°ly, vagy cs√°sz√°r szerepk√∂r√©t, mert azt a szem√©ly, akit v√©rs√©gi alapon erre a funkci√≥ra tartogatnak, szerintem m√©g titkolj√°k, s csak kell√Ķ pillanatban √°llnak vele el√Ķ.
- A kir√°lys√°ggal egyidej√Ľleg a cig√°nyok auton√≥mi√°j√°t akarj√°k megval√≥s√≠tani Orb√°n neve alatt, √©ppen az alkotm√°nyoz√°si folyamat √©s a m√°r √°ltala nagyon egys√©gesnek √©s forradalminak nevezett magyar „emberek” nev√©ben, a parlament, mint” alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s” felhaszn√°l√°s√°val √©ppen az EU-eln√∂ks√©g√ľnk √°lc√°j√°t kihaszn√°lva.
- A cig√°ny-auton√≥mi√°t nagyon j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett√©k √©s ehhez haszn√°lt√°k fel a „nemzeti oldal”-nak mondott szervez√Ķd√©seket, az elcsatolt r√©szekkel val√≥ kapcsolattart√°st bonyol√≠t√≥ szem√©lyeket, mozgalmakat. Azon gondolkoztam el, hogy a MBSZ eln√∂ke is „oda√°tr√≥l”, de Vona (Zazrivecz) asszony, Kiss Robi feles√©ge √©s Toroczkai-T√≥th-Tutshek ar√°ja is Erd√©ly-hez k√∂thet√Ķ, de vannak m√°s m√°tk√°k is, ahol a rom√°n sz√°rmaz√°s √©s a secu-s be√ľt√©s ny√≠ltan megvitathat√≥ k√©rd√©sk√©nt jelentkezik. A Securitate, ugyan√ļgy, mint az NBH, CIA m√°r l√©nyeg√©ben Mossadot jelent. De mi√©rt is √©ppen Erd√©ly?
- Kor√°bban felr√∂ppent √©s az MSZ √°ltal is propag√°lt h√≠rek szerint a magyar ter√ľletb√Ķl 3 megy√©nyit terveznek odaadni a cig√°nyoknak, mint „auton√≥m ter√ľlet. Most √©rtettem meg, mik√∂zben l√°ttam a g√ļnyhat√°ron t√ļli ter√ľletet √©s a majd 10 √≥r√°s Sz√©kelyudvarhelyr√Ķl hazafel√© tart√≥ √ļton m√©rhettem fel a rom√°niai cig√°nyok, ol√°hok √©s m√©g megmarad csek√©ly magyar k√∂z√∂ss√©g √©s term√©szeti adotts√°gok benyom√°sszer√Ľ helyzet√©t, hogy cion√©k nem felt√©tlen√ľl a 93 ezer n√©gyzetkilom√©terben, hanem a 64 v√°rmegy√©ben gondolkodhattak. Nos a hat√°ron t√ļl olyan ter√ľletek vannak, amelyeket nyugodtan „fel√°ldozhatnak” a cig√°nyok „orsz√°g√°nak” l√©trehoz√°s√°ra. T√∂bb telep√ľl√©sen √°thaladva felt√Ľntek azok az omin√≥zus, giccses cig√°ny-palot√°k, amelyek feltehet√Ķen az illeg√°lis cselekm√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ j√∂vedelmeikb√Ķl √©p√ľlgetnek azoknak, akik tudhatj√°k, hogy hamarosan a k√∂rny√©ken √Ķk lesznek a „kiv√°lasztott” elit. A rom√°nok elcig√°nyos√≠t√°sa ebben az √©rtelemben ugyanaz a tendencia, mint a mi√©nk √©s √©rdekeik –b√°rmilyen furcsa- a rom√°n nacionalist√°knak megegyeznek ezen a ponton a nagy terv kiagyal√≥inak sz√°nd√©k√°val.
- Mi is akkor a terv? Egy cig√°ny auton√≥m ter√ľlet l√©trehoz√°sa Erd√©lyben, amely saj√°t √∂nkorm√°nyzattal, k√∂zigazgat√°ssal, rendfenntart√°ssal m√Ľk√∂dik. Ennek el√Ķzm√©nyek√©pen k√©peztek n√°lunk ki k√∂zigazgat√°si „szakembereket”, rend√Ķr√∂ket, hogy k√©s√Ķbb a mostani tev√©kenys√©g√ľket m√°shol folytathass√°k. A cig√°ny „√°llam” a l√©trehozand√≥ √ļj √°llamform√°ban kiemelt szerepet j√°tszana, hiszen m√°r mindenki sz√≠vesen megszabadulna a cig√°nyokt√≥l a kor√°bban felsoroltak k√∂z√ľl, ez√©rt deport√°l√°suk √©rdek√©ben katonai er√Ķket is ig√©nybe lehetne venni. √ögy k√©pzelj√©tek ezt el, mint annak idej√©n Izrael l√©trehoz√°s√°t Palesztina ter√ľlet√©n, csak most „Izrael ter√ľlet√©n” –amely val√≥j√°ban Magyarorsz√°g – hozn√°nak l√©tre egy „Palesztin√°t”, amely l√©trej√∂tte t√∂meges bev√°ndorl√°sra k√©sztetn√© (mindenf√©le seg√©lyek, t√°mogat√°sok mellett) a cig√°nyokat √©s zsid√≥ k√©zben egy a „kir√°lys√°gon bel√ľli” szabad V√ĀM-ter√ľlet, idegenek sz√°m√°ra nemk√≠v√°natos maffiak√∂zpontk√©nt (fegyver, ember, szervkereskedelem, s amit m√©g el tudtok k√©pzelni, b√°rmi) m√Ľk√∂dhetnek a saj√°t √∂nkorm√°nyzatis√°guknak nevezett keretek k√∂z√∂tt, de l√©nyeg√©ben a t√∂rv√©nyen k√≠v√ľl.
- Ezt az √ļj „√°llamot” a sz√©kelyek √©s a magyarok k√∂z√© illeszten√©k, √≠gy is t√°vol√≠tva benn√ľnket. Schmitt Pali rom√°niai kijelent√©se, amelyben a sz√©kelyek figyelm√©t felh√≠vta arra, hogy „j√≥ rom√°n ad√≥fizet√Ķk, √°llampolg√°rok legyenek” l√©nyeg√©ben erre utalt”.
- Term√©szetesen a cig√°ny k√©rd√©s m√∂g√∂tt a zsid√≥k √°llnak, amelyek r√°szabad√≠tott√°k a cig√°nyokat azokra, akik m√°r mindent megadn√°nak az√©rt, hogy levegy√©k r√≥luk ezt a terhet. Ezt most k√∂zfelki√°lt√°sra meg is akarja ugyanaz a zsid√≥ tenni, de k√∂zben a saj√°t „√°llamis√°g√°nak” legaliz√°l√°s√°ra √©s fegyveres bevonul√°sra is okot akar teremteni.
- A l√©trehozott cig√°ny auton√≥m ter√ľletre be√∂z√∂nl√Ķ √©s oda er√Ķszakkal deport√°lt legal√°bb 4-5 milli√≥ cig√°ny el√©g nagy √Ľrt hagyna a m√°r kor√°bban √°ltaluk elfoglalt ter√ľleteken. Gondoljunk bele, mennyi falu, de v√°ros egyes negyedei √ľr√ľln√©nek ki, ha ez bek√∂vetkezik, s hely√ľkre nyilv√°nval√≥an, a demogr√°fiai kr√≠zis √©s a munkaer√Ķ-hi√°ny indok√°val m√°r a sok birka √°ltal megtapsolt m√≥don √∂z√∂n√∂lhetne be az „√ļjmagyar” zsid√≥. A kor√°bban tervezett „cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļ” is az√©rt volt sz√ľks√©ges, hogy az etnikai fesz√ľlts√©gben a „nevet√Ķ harmadik” √©s „megb√∂lcs√ľlt” asken√°zi „b√©k√©t teremtve” sz√©tv√°lassza azt, amit kor√°bban √©ppen ebb√Ķl a c√©lb√≥l teny√©sztett √©s kevert √∂ssze. A Fidesz-zsid√≥k v√°laszt√°si gy√Ķzelmi politikai nyilatkozata: ,,Legyen b√©ke, szabads√°g √©s egyet√©rt√©s." –pontosan ezt a cion-tervet takarja. Politikainak mondja, de val√≥j√°ban etnikaira utal.
- A cig√°nyok maguk is akarj√°k lassan ezt az auton√≥mi√°t, mert a kor√°bban a kor√°bban a b√Ľn√∂z√©sre r√°szoktatottak most mind elj√°r√°s al√° kellene, hogy ker√ľljenek, s ha a seg√©lyeket kicsit megszigor√≠tj√°k, akkor t√∂bb p√©nz rem√©ny√©ben b√°rhova elmenne a z√∂m, s nem v√©letlen az sem, hogy Strassburgba √©s most onnan is vissza, vagy √©ppen Kanad√°b√≥l is „haza” sz√°lling√≥znak ezek az „√ľld√∂z√∂ttek”.
- L√°tsz√≥lag mindenki j√≥l j√°r, hiszen a norm√°lisan √©lni akar√≥k megszabadulhatnak a cig√°nyb√Ľn√∂z√©st√Ķl, s a cig√°nyvajd√°k is maxim√°lis befoly√°st nyerhetnek a fajt√°juk felett, mik√∂zben a zsid√≥k piszkos √ľzleteit tov√°bb int√©zhetik √©s k√∂zben term√©szetesen egy m√°r m√©g nagyobb vesz√©lyforr√°sk√©nt folyamatos fenyeget√©st jelenten√©nek a „kir√°lys√°gon bel√ľl”, amit kezelni kell, s amire p√©nzt lehet k√∂lteni, humanit√°rius seg√≠ts√©gnek felt√ľntetett tev√©kenys√©get folytatni…, de ak√°rmikor katonailag fel is lehet sz√°molni √Ķket, mint ahogy ezt G√°z√°ban is demonstr√°lta a zsid√≥. Ezzel a „cig√°ny√°llammal” egy biol√≥giai √©s igen hat√©kony k√∂zigazgat√°si fegyvert kaphatn√°nak.
- A tervet jelenleg minden „√©pesz√Ľ” ember sz√≠vesen t√°mogatn√°, s ez a f√©lelmetes, mert a probl√©ma l√°tszatmegold√°sa m√©g nagyobb bajt id√©z el√Ķ √©s val√≥j√°ban a zsid√≥ hatalom√°tv√©telr√Ķl tereln√© el a figyelmet, ugyanis azt a szem√©lyt, aki ezt a k√©rd√©st az EU sz√°m√°ra megoldani k√©pes, minimum f√©listenk√©nt emeln√©k a pajzsra maguk a buta, r√∂vidl√°t√≥ nemzetinek mondott szem√©lyek √©s szervezetek is, mik√∂zben B√∂zsi n√©ninek senki nem lesz k√©pes elmondani, hogy a zsid√≥ az√©rt szabad√≠totta r√° ezt a m√©telyt, hogy azt√°n kiforgatva minden√©b√Ķl, √Ķ maga √°lljon a hely√©re, de m√°r nem szomsz√©djak√©nt, hanem a gazd√°jak√©nt, am√≠g ki nem hal √Ķsei f√∂ldj√©r√Ķl.
- Orb√°n ez√©rt is centraliz√°l, s az EU eln√∂ks√©gre val√≥ban a „nagy durran√°ssal” k√©sz√ľl, mert a cig√°nyk√©rd√©st t√°lalva, k√∂zben a K√∂zel-Kelet h√°bor√ļs helyzet√©re √©s a mindenk√©ppen kit√∂rni „v√°gyott” h√°bor√ļra gy√ļr. Szerintem kicsit megcs√ļsztak az id√Ķz√≠t√©ssel √©s m√°r nagy a kapkod√°s, de mint azt kor√°bban m√°r sokszor elmondtam, a „v√©gs√Ķ csap√°sban” Jeruzs√°lemnek is el kell veszni, s f√∂l√°ldoz√°sa ut√°n a szent magyar v√°ros a magyar kir√°lyi f√Ķv√°ros lehet, amely Budapest.
- A terv √∂rd√∂gi, de tegnap kerecsennel volt id√Ķnk az √ļton hazafel√© v√©giggondolni, s a kirak√≥st √≠gy √∂sszeilleszteni. Nem √°ll√≠tom, hogy minden teljesen a hely√©n van, s nem nincs benne m√©g t√∂bb csavar, de itt megeml√≠tek m√©g n√©h√°ny ide ill√Ķ k√∂vetkeztet√©st. A ROMA sz√≥ a nyelv√ľk√∂n EMBER-t jelent! A TALMUD az EMBER fogalm√°t a zsid√≥kra haszn√°lja, nem pedig r√°nk, akiket G√ďJ-nak nevez. A ROMA, ROM√ĀNI√ĀHOZ k√∂thet√Ķ fogalom, teh√°t a „roma onnan sz√°rmazik, s menjen oda, hisz ott van otthon” – sz√≥l a form√°lis √ľzenete. Mostans√°g sem a n√©p, sem a nemzet fogalm√°t nem emlegeti egyetlen zsid√≥-sz√≥nok sem a FIDESZ-ben, helyette az EMBEREK kifejez√©ssel √©lnek, ami egy√©rtelm√Ľen arra utal, hogy CSAK a zsid√≥k √©s a cig√°nyokr√≥l esik itt sz√≥.
- M√°sik r√©szr√Ķl, l√©tezhet olyan nemzetk√∂zi megold√°sa is a k√∂zel-keleti k√©rd√©snek, hogy a zsid√≥knak onnan kitelep√ľlni√ľk kell, amelynek kapcs√°n √©ppen a „saj√°t kir√°lys√°gukon bel√ľl” szabad k√∂lt√∂z√©s ok√°n j√∂nn√©nek a kiv√°lasztott Nagy Magyarorsz√°g ter√ľlet√©re. Mindez term√©szetesen hatalmas diplom√°ciai munk√°t, nemzetk√∂zi egyeztet√©seket ig√©nyel, amelyre Orb√°nnak egy √©vet adott a Tel-Aviv –New York-London-P√°rizs –Br√ľsszel- Berlin zsid√≥-tengely.
- A magyar nemzet, de a rom√°n nacionalist√°k √©s a sz√©kelyek eg√©sz√©re n√©zve mindez ugyan√ļgy a v√©get jelenti, de a cig√°nynak is hosszabb t√°von, ugyanakkor az √Āzsiai Uni√≥ egyetlen pillanat alatt egy zsid√≥ nagyhatalommal ker√ľl szembe, amint a keszty√Ľb√°b Orb√°n, vagy a m√©g nyilv√°noss√°g el√© nem t√°rt „kiv√°lasztott” szem√©ly√©ben, a SZENT KORONA oltalma alatt lenne egyes√≠tve a teljes √©rdekszf√©r√°juk, bevonva a teljes arzen√°ljukat √©s a hirtelen-magyarr√° tett idegenek √∂sszess√©g√©t. Minden, amit eddig tudtam arr√≥l, mire is t√∂rekszenek a zsid√≥k, most a HOGYAN-ban ker√ľltek nagyj√°b√≥l a hely√ľkre. Mindez term√©szetesen HAZA√ĀRUL√ĀS az √∂ssze k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ r√©sz√©r√Ķl √©s √ļgy a val√≥di zsid√≥k, cig√°nyok, szlov√°kok, rom√°nok el√°rul√°sa, fel√°ldoz√°sa is. Nem kell elfogadni azt amit most le√≠rtam, de sajnos az esem√©nyek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy egyel√Ķre ezt a tervet akarj√°k v√©ghez vinni. Az √°llamforma-v√°lt√°s sem olyan nagy dolog, hiszen √©ppen most jelent meg a egy r√∂vid h√≠r, hogy Mianmar (Burma) √°llamforma-elnevez√©st (k√∂zt√°rsas√°g lett a sz√∂vets√©g mellett) √©s z√°szl√≥t is v√°ltott. Kor√°bban katonai diktat√ļra volt. Tal√°n nem v√©letlen, hogy Budapest z√°szl√≥ja is piros, s√°rga k√©k, ahogyan a rom√°n lobog√≥ sz√≠nelrendez√©se is az, , de ne feledj√ľk, hogy a magyar f√Ķv√°ros egyes√≠t√©se m√°r a cion√©k nagy terveinek megval√≥s√≠t√°sa kell√Ķs k√∂zep√©ben t√∂rt√©nt. Tarl√≥s √©ppen most besz√©lt r√≥la, hogy meg kellene ezt is v√°ltoztatni. √Čs m√©g ugyan mit? Azt pedig, hogy Rom√°ni√°ban, Erd√©lyben √©s Magyarorsz√°gon is a nemzetinek mondottak k√∂z√∂tt sokan vannak csal√°dilag is elk√∂telezve a szeku-mossadnak, ma m√°r nekem √≠gy teljesen kikerekedett k√©p, de a bizony√≠t√©kok begy√Ľjt√©se folyamatos, hiszen „semmi nem az, aminek l√°tszik”, s a most felv√°zolt k√©pletet is meg lehet v√°ltoztatni, ha ahhoz megfelel√Ķen ny√ļlunk.
Link

HozzŠszůlŠsok


#41 | jano - 2012. december 29. 12:57:49
A tengrizmus a mongolok-hoz kapcsolodik. Azokhoz akik kiirtottak egymili√≥ ottmaradt magyar testv√©r√ľnket. Aki a p√°pa sz√∂vets√©gese volt 4.B√©la ellen√©ben Azokat is a farkas szoptatta mint romuluszt. K√∂sz de nem.
De amugy mindegy meguntam. Igaza van Iminek. K√°r er√∂lk√∂dni itt a nagy v√°ltoz√°s el√Ķtt. Ha lehet√Ķs√©gem lesz ugyis meg√∂llek mindanyiotokat legal√°bb is a pist√°z√≥kat biztosan. Szent Istv√°nn√°l bev√°lt r√©gi sz√©p √∂r√∂ks√©g√ľnk √©rdemes tov√°bbvinni.
Istv√°n is igy csin√°lta
#42 | jano - 2012. december 29. 13:36:37
Igazad van K√Ķpl√©ny t√©vedtem bocs√°ssatok meg. Kicsit arog√°ns voltam, k√©rlek n√©zz√©tek el. Rosz napjaim vannak. Kicsi a p√∂cs√∂m nincs aranyam ilyesmi. Megyek gyorsan le√Ķl√∂k h√°rom n√©ny farkast meg lovat valami g√°zl√≥n√°l azz erd√Ķben meg k√∂p√∂k egy p√°rat a keresztre a hat√°rban. Ti addig Kass√°n beleszarhattok r√°k√≥czi sirj√°ba mit hivatkozik az idi√≥ta itt holmi pist√°kra.
#43 | istok bela - 2012. december 29. 14:18:53
jano! Kezdek mostan√°ban olyan hangulatban lenni mint te. Ha m√°r elmaradt a v√°rt vv, akkor most m√°r tenni kellene valamit, √©s nem csak v√°rni √©s v√°rni ,k√∂zben olvasgatni az √ļjabb v√©rl√°z√≠t√≥ cikkeket. Nem csod√°lkozom azon, hogy kezdesz kiakadni. Egy kis √∂reggel besz√©lgetek n√©ha, √©s √Ķ is besz√©lt gladi√°tor √°ltal eml√≠tett, zsid√≥k √°ltal egyre jobban haszn√°lt m√°gi√°r√≥l. Sz√°m√≠t√°sai szerint m√©g van a vv.-ig 12 √©v√ľnk, de az√©rt mert megv√°lasztott√°k ism√©t obam√°t. Hiszek neki mert obama v√°laszt√°sa el√Ķtt mondta, hogy megv√°lassz√°k ism√©t, de majd az utols√≥ √©v√©ben kiny√≠rj√°k. Mindegy, ha m√©g lesz 12 √©v, ami egyre rosszabb lesz, f√Ķleg ahogy egyre zajlanak a n√©p irt√°s el√Ķk√©sz√ľletei, ink√°bb irtom most a honfoglal√≥kat, mint v√°rva t√©tlen√ľl kiv√©rezni. Sokat tanultam itt a t√°rsas√°gt√≥l, de az √≠rogat√°s szerintem m√°r kev√©s. Tisztelem taskeszi t√∂rekv√©seit, √©s sajn√°lom, hogy a munk√°m √©s anyagiak miatt nem tudok r√©szt venni rajtuk, de lehet minden h√ľlye tud l√Ķni, viszont akinek van vasa az b√°trabb, mert egyenrang√ļk√©nt, √°llhat az ellens√©g el√©. A box is adok kapok alapon megy, senki sem legy√Ķzhetetlen. Na befejezem mert s_u¬†vagyok.
#44 | jano - 2012. december 29. 17:34:47
Köplény
A pog√°ny latinul n√©pet vagy nemzetet jelent, √©s nem azt hogy kereszt√©ny vagy nem. Ezek akikt√Ķl te szemezgetsz az ellens√©geink voltak.
√Čn ink√°bb Ugrin √©rsekre, meg a l√°ny√°ra gondolok. Vagy Tomori P√°lra, net√°n Vit√©z J√°nosra. Sajn√°latos hogy Hartvikn√°l leragadt√°l.
Ist√≥k nem a feketem√°gj√°z√°son akadtam ki, azt mindenki tudja, mi az hogy, nagyon is tudjuk. √Čs vadul dolgozunk a visszaver√©s√©n. Nem aka√°rkik dolgoznak ezen a k√Ķd√Ķs hegyemen, j√≥ m√©llyen a f√Ķld alatt itt albionba. Van r√° harcosunk az √©gben aki k√ľzd a birodalom√©rt. √Čs a szar is ki lesz a fekete lelk√ľkb√Ķl verve.
A pist√°z√°son tudok de nagyon kiakadni, zsigerb√Ķl j√Ķn a d√ľhrohamom. Mivel M√°ri√°nak aj√°lja fel az orsz√°got √©s n√©p√©t Szent Istv√°n ez√©rt vagyunk m√©g egy√©ltal√°n itt √©s mint nemzet. M√°ria k√∂penye v√©di az idi√≥ta buksimat √©s a tieteket is. Ezek meg szaggatj√°k a v√©d√Ķ k√∂p√∂nyeget. Na az a feketem√°gja, hasonlatos ahoz mint a cs√≥t√°ny mondott, hogy M√°ria levette a kez√©t az orsz√°gr√≥l. Meg mostm√°r Vajk van meg tengri, meg szaturn√°lia. √Čn meg szivinfarktust kapok a d√ľr√∂hamt√≥l. De azt ugyan leshetik mert r√©gi historia ez m√°r az √©letemben mert m√°r gyerekk√©nt is az√©rt rugtak ki a sulib√≥l mert agyonvertem a t√∂rt√©nelemtan√°rt. De most m√°r nagy vagyok egy csom√≥ pusk√°val. √Čs a rem√©nyeim szerint a gyereke meg a kuty√°ja is fel lesz rugva nemsok√°ra ebben az orsz√°gban annak, aki csak egy rosszat is sz√≥l Szent Istv√°nr√≥l.
#45 | postaimre - 2012. december 29. 17:45:39
Ist√≥k, nem maradhat el, Zsirinoszkij is megmondja, hogy m√©g id√©n megt√°madj√°k Ir√°nt √©s 2013-14-15-ben biztos meg kell lenni, b√°r id√°ig j√≥l halogatt√°k a konfliktusok "nemzetk√∂ziv√©" v√°l√°s√°t az oroszok. Ezt √Ķ mondja, nem √©n √©s azt is, hogy "Nyugat" sz√°m√°ra mindenk√©ppe sz√ľks√©gszer√Ľ, mert k√ľl√∂nben bed√Ķl a "doll√°r"...
#46 | gladiator07 - 2012. december 29. 17:49:52
Imre. Nem tal√°ltam ki a k√∂rforgalmat, m√°r megel√Ķztek..! Nem is kell figyelmeztetned.
Csup√°n csak, az √°ltalad, k√©pekben √©s elemz√©sben, felv√°zolt lehets√©ges "j√∂v√Ķ", m√∂g√©, a mi√©rtjeire, hogyanj√°ra.., 1 t√∂rt√©netbe csomagolva pr√≥b√°lkoztam √©rz√©keltetni, az √©n' verzi√≥mat. Nem siker√ľlt!
Hát így jártam.
Hogy a "szabadk√Ķm√ľvesek √©s t√°rsaik", zsid√≥ k√∂nt√∂sbe csomagolt.., lehets√©ges feletteseit, felett√ľk l√©v√Ķt, mert val√≥ban VAN, hogy ki? Nem merem le√≠rni. Eszt m√°r besz√©lt√ľk legut√≥bb..? .. a kir√°ndul√°s alkalm√°val, is. Abba maradt.
Ha m√©g lesz r√°, id√Ķ s alkalom, kiz√°r√≥lag sz√≥ban, kifejtem, az √©n 1 szer√Ľ f√∂ldh√∂zragadt gondolatis√°gommal, mert 1 kedves " nick" t√°rsam ledegrad√°lt, az Anyaf√∂ldig. Pedig att√≥l feljebb m√°r nincs csak, az Apa - f√∂ld,. Ami ugye m√°r..,! .. nem megfog6√≥.

Ez a, folyamatosan v√°ltoz√≥, k√©zi vez√©rl√©ssel alak√≠t√≥, ( tott )) felszini hat√°rok, m√°r t√∂bb ezer √©ve, k√©pl√©kenyek.., b√°r folyamatosan a 1s√©get√≠s√©re t√∂rekednek bizonyos er√Ķk, ma is, szem √©s f√ľl tanui lehet√ľnk. Meg figyelhet√Ķ.., a volt, ..m√ļltban is.

Erre vonatkoz√≥lag voltunk mi, Magyarok is, szenved√Ķ alanyai. A r√∂vid t√∂rt√©neti epiz√≥ddal szerettem volna √©rz√©keltetni, 1 villan√°snyi pillanatra.., a szinfalak m√∂g√∂tti, m√°r - m√°r nem emberi.., .. "h√°tt√©r" tev√©kenys√©g√©t, amely, hogy ne legyek szakmai, csak M√°gi√°nak neveznek.
Se többet, sem, kevesebbet nem ált, szándékomba, elkövetni. HA' nyitott ajtókat döngetek, akkor szori.

M√©g valami. Meg fogom k√©rdezni a "kedves nick" t√°rsamat priv√°tban, merre lakozik, s tal√°lkozni szeretn√©k vele. Azt√°n kibesz√©lj√ľk, az √°ltala kifog√°solt n√©zetet. A s√©rt√©seket nem t√Ľr√∂m, √©n √Ķ hozz√° nem sz√≥ltam, ki k√©rem magamnak. Ha' kell megv√≠vunk, k√©ssel, fegyverrel, √ļgy ahogy r√©gen. Nem akarok megd√∂gleni √ļgy hogy, becstelen v√°dakkal illetnek.
Magyarnak sz√ľlettem. A keszty√Ľt felveszem!
#47 | kukackac - 2012. december 29. 17:57:08
Az Oroszok teljesen tiszt√°ba vannak, hogy Ir√°n ut√°n n√°luk koncentr√°l√≥dik a siserehad √©s lesz tavasz, ny√°r, √Ķsz, t√©l.
Sz√≠ri√°ban sz√©t csaphatn√°k a lecs√≥t a miheztart√°s v√©gett. Persze √Ķk tudj√°k amit mi nem. Nem az els√Ķ honv√©d√Ķ h√°bor√ļt v√≠vj√°k! s_h¬†
#48 | spartakusz - 2012. december 29. 18:10:14
http://www.youtub...wdnFL8toFc

Lehet, hogy nem néztétek a 2. részt - mert ha igen, akkor nem értelek bennetek -

elbizonytalanodtam...
#49 | Maguskacska - 2012. december 29. 20:21:42
Jano!
IGAZAD VAN!s_x 
annyi nagy h√Ķs√∂nk hivatkozott m√°r Szent Istv√°nra, hogy teljesen l√©nyegtelen hogy mit mond az elmult sz√°z √©v hivatalos dilet√°ns t√∂rt√©n√©sz gy√∂lekezetes_g¬†,gondolon mem sokan olvastak a magyarorsz√°gi inkviz√≠ciokr√≥ls_x¬†.vagy mondjuk az els√Ķ "keresztes hadj√°ratr√≥l" ami magyarorsz√°gig jutott csak el.... -a lista szinte v√°gtelen.... *-de sajnos szart sem √©r ha valaki nem K√ČPES m√©rlegelni Badinyi m√Ľveit(forr√°sai alapj√°n √©rzelmek n√©lk√ľl), k√∂nnye sz√∂kken az IStv√°n a Kir√°lyon, √©s megsz√°lva tanulm√°nyozza az arvisur√°t(ja bocs a magyart nem a szlov√°kot)....
no ez a fajta sosem fogja felfogni hogy Kolozsv√°r v√°r√°t mi√©rt nem tudta a t√∂r√∂k bevenni 80√©vig annak ellen√©re hogy, gyakorlatilag komoly ellen√°ll√°sra alkalmatlan volt a v√°ros! mit is jelentett a T√∂r√∂knek ha egy magyar vit√©z leord√≠tott a v√°r fal√°r√≥l : SZENT L√ĀSZL√ď VEL√úNK VAN!s_1¬†
#50 | exit - 2012. december 29. 20:25:09
√Čn nemr√©g m√©g hittem abban, hogy elindul valami √©s egyre t√∂bb ember l√°t majd tiszt√°n, de ehelyett ink√°bb egyre t√∂bb zavaros tekintetet l√°tok. Persze nincs ebben semmi k√ľl√∂n√∂s, hiszen ez a c√©l. Mindig is ez volt.
Mindenkit foglalkoztat a holnap, √°m a k√∂z√∂s c√©lok meghat√°roz√°sa helyett a "m√°sk√©pp eml√©kez√©s" ringj√©be sz√°ll legt√∂bbj√ľk.

Azt l√°tom, hogy √ļgy akar a paraszt haladni a kocsival, hogy k√∂zben a lovakat egyes√©vel kizab√°lja el√Ķle.

F@sz kivan...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.