Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A cig√°nyk√©rd√©s, cig√°ny√°llam, zsid√≥-tervek- √ļjra- √©s √ļjrat√∂ltveLink
N√©ha el kell t√°volodnunk t√Ķl√ľk ahhoz, hogy eg√©szen k√∂zelr√Ķl szeml√©lhess√ľk az esem√©nyeket. Megt√∂rt√©nt √©s most √ļj benyom√°sokkal, n√©h√°ny elemmel gazdag√≠tva l√°tom a teljes kirak√≥st, amelyet ellens√©geink √ļgy pr√≥b√°lnak √∂sszeilleszteni, hogy mi azt √©szre sem se vehess√ľk. T√∂bb elem√©t ennek a strat√©gi√°nak m√°r siker√ľlt tetten √©rni, de most eg√©sz√ľlt ki olyan l√©nyeges, a teles eg√©sz befogad√°shoz sz√ľks√©ges elemekkel a k√©plet, amelyet m√°r le merek √≠rni a minden gondolkod√≥ ember sz√°m√°ra, r√°b√≠zva d√∂nt√©st, hogy k√©pes lesz-e mindezt ember m√≥dj√°ra feldolgozni. Pontokba szedem a strat√©giai l√©p√©seket, majd pedig megindokolom azokat.

- Orb√°n feladata nem a rendszerv√°lt√°s, hanem „egy √ļj vil√°grend” bevezet√©se. Ezt √Ķ maga is elmondja. Mostani, okt. 23-i besz√©d√©ben minderre egy kerek esztend√Ķ id√Ķkorl√°tot „enged√©lyezett”, nyitva hagyva a k√©rd√©st, „mi van akkor, ha nem siker√ľl addig mindezt megval√≥s√≠tani?” Az√©rt √©n ezt most megk√©rdezem, de a v√°laszt a v√©g√©re tartogatom. Elmondja, hogy nincs olyan nemzetk√∂zi er√Ķ, ami ezen v√°ltoztathatna, jelezve ezzel a ny√≠lt had√ľzenetet az oroszok beavatkoz√°si t√∂rekv√©seire a „zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°g” fel√© vezet√Ķ √ļton.
- Orbán (Orsós, Olstein) zsidó-cigány keverék, ahogyan Sárközy is, aki a cigány illegális táborok felszámolását kezdete el az EU ellenkezésére, majd pedig jóváhagyása mellett, amely tendenciához Merkel is csatlakozott az etnikai vezérfonal mentén.
- Orb√°n kijelenti, hogy „van terve” a cig√°nyk√©rd√©s megold√°s√°ra, amelyet m√©g nyilv√°noss√°gra nem hozott, de az EU ezt is √ľdv√∂zli.
- A cig√°ny-k√©rd√©s felvet√©se √©s k√∂ztudatos√≠t√°sa a Jobbik √©s G√°rda feladata volt, amit most a Jobbik felvet√©se alapj√°n „szegreg√°ci√≥val”, gett√≥s√≠t√°ssal kellene valahogy megoldani.
- A cig√°ny-szapor√≠t√°s√°t, a falvak etnikai terrorj√°t √©s a v√°rosok sz√©tz√ľlleszt√©s√©t a zsid√≥ korm√°nyok propag√°lt√°k √©s t√°mogatt√°k, a rendv√©delmi er√Ķket is felhaszn√°lva ehhez, hangulatot keltve, cig√°nyfajv√©dve √©s az √°llamalap√≠t√≥ nemzet rov√°s√°ra, hogy a t√°rsadalmi igazs√°gtalans√°g √©s a faji diszkrimin√°ci√≥ lebegtetett k√©rd√©se hol √ļgy vet√Ķdhessen fel, hogy a cig√°nyok b√Ľn√∂z√Ķk √©s vel√ľk le kell sz√°molni, hol pedig √ļgy, hogy a „t√∂bbs√©gi t√°rsadalomnak” kell t√Ľrni √©s toler√°nsan befogadni az integr√°l√≥dni nem akar√≥ hord√°kat. Ez egy mesters√©gesen haszn√°lt k√©t√©l√Ľ kard, amely a val√≥di c√©lr√≥l volt hivatott csapkod√°s√°val √∂sszezavarni az √©rteni v√°gy√≥kat.
- A Jobbikot √©s a G√°rd√°t ugyanaz a zsid√≥ k√©z hozta l√©tre √©s ir√°ny√≠totta, haszn√°lta fel mindv√©gig erre a c√©lra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t…√©s a g√ļnyhat√°rainkon t√ļli p√°tokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek indul√≥ szervezetek z√∂m√©nek ir√°ny√≠t√°s√°t is id√Ķvel √°tvette. √ćgy a Jobbik-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) a Fidesz-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) sz√≥cs√∂vek√©nt m√Ľk√∂dik most is, el√Ķk√©sz√≠tve a terepet a Nagy Terv megval√≥s√≠t√°s√°hoz. De mi is a terv?
- K√∂ztudott, hogy az orsz√°g, a r√©gi√≥ (Rom√°nia is!) zsid√≥k √°ltali megsz√°ll√°s√°r√≥l besz√©l√ľnk, de ennek HOGYAN-ja volt eddig a k√©rd√©ses.
- A TERV-ben Erd√©lynek √©s Rom√°ni√°nak kulcsszerepet sz√°ntak a cionista zsid√≥k, ahogyan a cig√°nyoknak is, mint „el√Ķretolt hely√Ķrs√©gnek”.
- A cig√°nyoknak mind a saj√°t √∂nkorm√°nyzatot, mind pedig az √∂nrendelkez√©sr√Ķl felvetett gondolatait a zsid√≥ „magyar” korm√°nyzat biztos√≠totta, mint ahogy a l√©tsz√°muk – √©s ez√°ltal a gener√°lt probl√©m√°k mennyis√©g√©nek – a felduzzaszt√°s√°t is. Ma minden m√°sodik sz√ľlet√Ķ gyermek az orsz√°gban cig√°ny, de Rom√°nia √©s Erd√©ly is ett√Ķl az etnikai biol√≥giai fegyvert√Ķl szenved, ahogyan Felvid√©k is. Ezek mind kulcsr√©gi√≥k, mert most becsatlakozott S√°rk√∂zy is aki „magyar”, de nem is r√©gen BERlusconi is elkezdte a cig√°nyok visszatoloncol√°s√°t.
- Orb√°n terve – val√≥j√°ban Cion B√∂lcseinek, szabadk√Ķm√Ľves √∂sszeesk√ľv√Ķinek terve ez, csak vele akarj√°k megval√≥s√≠ttatni-, √ĀLLAMFORMA V√ĀLT√ĀS! A nemess√©g, a vit√©zi rendek, t√°rsas√°gok mostani ny√ľzsg√©se, a SZENT KORONA emleget√©se, az alkotm√°nyoz√°si „k√©nyszer”, a f√∂ldtulajdonl√°s k√©rd√©se, az √°llampolg√°rs√°g √©s a trianoni dikt√°tum rev√≠zi√≥j√°nak emleget√©se mind azt ir√°nyozza el√Ķ, hogy a „demokr√°cia” √©s a „k√∂zt√°rsas√°g” hely√©be nem egy √ļj rendszer, hanem egy m√°sik √°llamforma l√©p a terveik szerint. Ez lehet kir√°lys√°g, amely a feud√°lis rend egy modernkori v√°ltozat√°val, a SZENT KORONA ALKOTM√ĀNY√ĀRA hivatkozva, de f√∂derat√≠v rendbe soroln√° be az „√∂nk√©nt csatlakoz√≥” √°llamokat, ugyanis t√∂rt√©nelmi jogfolytonoss√°gra hivatkozva ehhez a szint√©n elzsid√≥s√≠tott √©s gazdas√°gilag „let√©rdeltetett” nemzeteknek m√°r nem lenne ellenvet√©se. Morvai, aki szint√©n zsid√≥-√ľgyn√∂k √©ppen most jelentette ki, hogy EUR√ďPAI EGYES√úLT √ĀLLAMOK √©p√ľlnek, s tal√°n az sem v√©letlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavaz√≥i k√∂r√©ben meg√ľnnepelni az 56’-os forradalom eml√©knapj√°t, amit szint√©n a zsid√≥k robbantottak ki, szint√©n a jelenlegi helyzetek is megfelel√Ķ nemzetk√∂zi c√©lzattal, Suez-Magyarorsz√°g k√∂zponti konfliktussal. Csakhogy Suez m√°r itt van a ny√≠ltan betelep√ľlt zsid√≥k k√©p√©ben.
- Az √°llamforma-v√°lt√°st Boros is emlegeti √©s II. Andr√°shoz kezdik hasonl√≠tani Orb√°nt, aki Aranybull√°val, a legels√Ķ, mindenki sz√°m√°ra hiteles „alapt√∂rv√©nnyel” t√°mogatta meg az √°llamis√°gunkat. Ugyan az izmaelit√°k √©s izraelit√°k tekintet√©ben diszkrimin√°lt, de ilyen nincs is n√°lunk, hiszen a zsid√≥k m√°r magyarok, mert err√Ķl t√∂rv√©ny is van, de ha nem veszik ezt figyelembe, m√°r akkor is bizony√≠tva van, hogy az asken√°zi (kaz√°riai) val√≥j√°ban nem is az, teh√°t minden posztot bet√∂lthet. Itt lehet m√©g p√°r csavar a k√©rd√©sben, de most j√∂n m√©g csak a java.
- II. ANDR√ĀS, keresztes hadj√°rata alkalm√°val √©rdemelt ki: a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem √∂r√∂k√∂s kir√°lya! Az √≠rottak szerint J√©zus (akinek sz√°rmaz√°sa semmik√©ppen nem lehetett zsid√≥) √©ppen a magyarok szent v√°ros√°ban fesz√≠ttett√©k meg a zsid√≥k.
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Link
.-.-.-.-.-.-.-.-.
- Ennek √©rtelm√©ben a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem felett is uralkodhat, l√°ssunk csod√°t, de Schmitt P√°l nemr√©g a P√°p√°val egyeztet, majd a P√°pa az angol kir√°lyi csal√°ddal t√°rgyal √©s √∂ssze is √ľl a rotschildi nemess√©g, hogy megh√°nyj√°k-vess√©k a vil√°g j√∂v√Ķj√©t, mik√∂zben a zsid√≥k Jeruzs√°lemben (URU SOLYMA) √©p√≠tkez√©si v√°gyukat hangoztatva tartj√°k √©bren a vil√°g figyelm√©t a „szent v√°rossal kapcsolatban”. Ma pedig k√©t h√≠rt olvasta. Izrael azt a d√∂nt√©st hozta Jeruzs√°lemmel kapcsolatban, hogy legfontosabb strat√©giai k√∂zpontjuk marad, √©s ezzel egyid√Ķben a P√°pa is nyilatkozik, m√©gpedig Jeruzs√°lem, mint vil√°gvall√°si k√∂zpont fenntart√°s√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t emelve ki. Minden ott kell befejez√Ķdj√∂n, ahol elkezd√Ķd√∂tt!
- Az √°llamforma-v√°lt√°ssal teh√°t egyetlen csap√°sra lesz Budapestb√Ķl ny√≠ltan Judapest √©s a magyar kir√°lyb√≥l a zsid√≥k „kir√°lya” is, de ez m√°r CS√ĀSZ√ĀRS√ĀG. Ha jobban belegondolunk, akkor meg√©rthetj√ľk, hogy Izrael egyetlen pillant√°s alatt Magyarorsz√°ggal ker√ľl egy „kar√°mba”, egy „birodalomba” √ļgy, hogy k√∂zben nincs magyar vezet√©s, mert azt m√°r r√©gen lev√°ltott√°k √©ppen ezek a „zsid√≥k” akik mindezt kiagyalt√°k. Ehhez assziszt√°lnak most a vil√°ghatalmi jujdej√≥-kereszt√©ny „vezet√Ķk”, papok, rabbik, politikussok…, de ezzel m√©g nincs v√©ge, s√Ķt!
- Az „√ļj birodalom” magyarorsz√°gi k√∂zponttal √©p√ľl ki, s egy√°ltal√°n nem biztos, hogy Orb√°nnak sz√°nt√°k a kir√°ly, vagy cs√°sz√°r szerepk√∂r√©t, mert azt a szem√©ly, akit v√©rs√©gi alapon erre a funkci√≥ra tartogatnak, szerintem m√©g titkolj√°k, s csak kell√Ķ pillanatban √°llnak vele el√Ķ.
- A kir√°lys√°ggal egyidej√Ľleg a cig√°nyok auton√≥mi√°j√°t akarj√°k megval√≥s√≠tani Orb√°n neve alatt, √©ppen az alkotm√°nyoz√°si folyamat √©s a m√°r √°ltala nagyon egys√©gesnek √©s forradalminak nevezett magyar „emberek” nev√©ben, a parlament, mint” alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s” felhaszn√°l√°s√°val √©ppen az EU-eln√∂ks√©g√ľnk √°lc√°j√°t kihaszn√°lva.
- A cig√°ny-auton√≥mi√°t nagyon j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett√©k √©s ehhez haszn√°lt√°k fel a „nemzeti oldal”-nak mondott szervez√Ķd√©seket, az elcsatolt r√©szekkel val√≥ kapcsolattart√°st bonyol√≠t√≥ szem√©lyeket, mozgalmakat. Azon gondolkoztam el, hogy a MBSZ eln√∂ke is „oda√°tr√≥l”, de Vona (Zazrivecz) asszony, Kiss Robi feles√©ge √©s Toroczkai-T√≥th-Tutshek ar√°ja is Erd√©ly-hez k√∂thet√Ķ, de vannak m√°s m√°tk√°k is, ahol a rom√°n sz√°rmaz√°s √©s a secu-s be√ľt√©s ny√≠ltan megvitathat√≥ k√©rd√©sk√©nt jelentkezik. A Securitate, ugyan√ļgy, mint az NBH, CIA m√°r l√©nyeg√©ben Mossadot jelent. De mi√©rt is √©ppen Erd√©ly?
- Kor√°bban felr√∂ppent √©s az MSZ √°ltal is propag√°lt h√≠rek szerint a magyar ter√ľletb√Ķl 3 megy√©nyit terveznek odaadni a cig√°nyoknak, mint „auton√≥m ter√ľlet. Most √©rtettem meg, mik√∂zben l√°ttam a g√ļnyhat√°ron t√ļli ter√ľletet √©s a majd 10 √≥r√°s Sz√©kelyudvarhelyr√Ķl hazafel√© tart√≥ √ļton m√©rhettem fel a rom√°niai cig√°nyok, ol√°hok √©s m√©g megmarad csek√©ly magyar k√∂z√∂ss√©g √©s term√©szeti adotts√°gok benyom√°sszer√Ľ helyzet√©t, hogy cion√©k nem felt√©tlen√ľl a 93 ezer n√©gyzetkilom√©terben, hanem a 64 v√°rmegy√©ben gondolkodhattak. Nos a hat√°ron t√ļl olyan ter√ľletek vannak, amelyeket nyugodtan „fel√°ldozhatnak” a cig√°nyok „orsz√°g√°nak” l√©trehoz√°s√°ra. T√∂bb telep√ľl√©sen √°thaladva felt√Ľntek azok az omin√≥zus, giccses cig√°ny-palot√°k, amelyek feltehet√Ķen az illeg√°lis cselekm√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ j√∂vedelmeikb√Ķl √©p√ľlgetnek azoknak, akik tudhatj√°k, hogy hamarosan a k√∂rny√©ken √Ķk lesznek a „kiv√°lasztott” elit. A rom√°nok elcig√°nyos√≠t√°sa ebben az √©rtelemben ugyanaz a tendencia, mint a mi√©nk √©s √©rdekeik –b√°rmilyen furcsa- a rom√°n nacionalist√°knak megegyeznek ezen a ponton a nagy terv kiagyal√≥inak sz√°nd√©k√°val.
- Mi is akkor a terv? Egy cig√°ny auton√≥m ter√ľlet l√©trehoz√°sa Erd√©lyben, amely saj√°t √∂nkorm√°nyzattal, k√∂zigazgat√°ssal, rendfenntart√°ssal m√Ľk√∂dik. Ennek el√Ķzm√©nyek√©pen k√©peztek n√°lunk ki k√∂zigazgat√°si „szakembereket”, rend√Ķr√∂ket, hogy k√©s√Ķbb a mostani tev√©kenys√©g√ľket m√°shol folytathass√°k. A cig√°ny „√°llam” a l√©trehozand√≥ √ļj √°llamform√°ban kiemelt szerepet j√°tszana, hiszen m√°r mindenki sz√≠vesen megszabadulna a cig√°nyokt√≥l a kor√°bban felsoroltak k√∂z√ľl, ez√©rt deport√°l√°suk √©rdek√©ben katonai er√Ķket is ig√©nybe lehetne venni. √ögy k√©pzelj√©tek ezt el, mint annak idej√©n Izrael l√©trehoz√°s√°t Palesztina ter√ľlet√©n, csak most „Izrael ter√ľlet√©n” –amely val√≥j√°ban Magyarorsz√°g – hozn√°nak l√©tre egy „Palesztin√°t”, amely l√©trej√∂tte t√∂meges bev√°ndorl√°sra k√©sztetn√© (mindenf√©le seg√©lyek, t√°mogat√°sok mellett) a cig√°nyokat √©s zsid√≥ k√©zben egy a „kir√°lys√°gon bel√ľli” szabad V√ĀM-ter√ľlet, idegenek sz√°m√°ra nemk√≠v√°natos maffiak√∂zpontk√©nt (fegyver, ember, szervkereskedelem, s amit m√©g el tudtok k√©pzelni, b√°rmi) m√Ľk√∂dhetnek a saj√°t √∂nkorm√°nyzatis√°guknak nevezett keretek k√∂z√∂tt, de l√©nyeg√©ben a t√∂rv√©nyen k√≠v√ľl.
- Ezt az √ļj „√°llamot” a sz√©kelyek √©s a magyarok k√∂z√© illeszten√©k, √≠gy is t√°vol√≠tva benn√ľnket. Schmitt Pali rom√°niai kijelent√©se, amelyben a sz√©kelyek figyelm√©t felh√≠vta arra, hogy „j√≥ rom√°n ad√≥fizet√Ķk, √°llampolg√°rok legyenek” l√©nyeg√©ben erre utalt”.
- Term√©szetesen a cig√°ny k√©rd√©s m√∂g√∂tt a zsid√≥k √°llnak, amelyek r√°szabad√≠tott√°k a cig√°nyokat azokra, akik m√°r mindent megadn√°nak az√©rt, hogy levegy√©k r√≥luk ezt a terhet. Ezt most k√∂zfelki√°lt√°sra meg is akarja ugyanaz a zsid√≥ tenni, de k√∂zben a saj√°t „√°llamis√°g√°nak” legaliz√°l√°s√°ra √©s fegyveres bevonul√°sra is okot akar teremteni.
- A l√©trehozott cig√°ny auton√≥m ter√ľletre be√∂z√∂nl√Ķ √©s oda er√Ķszakkal deport√°lt legal√°bb 4-5 milli√≥ cig√°ny el√©g nagy √Ľrt hagyna a m√°r kor√°bban √°ltaluk elfoglalt ter√ľleteken. Gondoljunk bele, mennyi falu, de v√°ros egyes negyedei √ľr√ľln√©nek ki, ha ez bek√∂vetkezik, s hely√ľkre nyilv√°nval√≥an, a demogr√°fiai kr√≠zis √©s a munkaer√Ķ-hi√°ny indok√°val m√°r a sok birka √°ltal megtapsolt m√≥don √∂z√∂n√∂lhetne be az „√ļjmagyar” zsid√≥. A kor√°bban tervezett „cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļ” is az√©rt volt sz√ľks√©ges, hogy az etnikai fesz√ľlts√©gben a „nevet√Ķ harmadik” √©s „megb√∂lcs√ľlt” asken√°zi „b√©k√©t teremtve” sz√©tv√°lassza azt, amit kor√°bban √©ppen ebb√Ķl a c√©lb√≥l teny√©sztett √©s kevert √∂ssze. A Fidesz-zsid√≥k v√°laszt√°si gy√Ķzelmi politikai nyilatkozata: ,,Legyen b√©ke, szabads√°g √©s egyet√©rt√©s." –pontosan ezt a cion-tervet takarja. Politikainak mondja, de val√≥j√°ban etnikaira utal.
- A cig√°nyok maguk is akarj√°k lassan ezt az auton√≥mi√°t, mert a kor√°bban a kor√°bban a b√Ľn√∂z√©sre r√°szoktatottak most mind elj√°r√°s al√° kellene, hogy ker√ľljenek, s ha a seg√©lyeket kicsit megszigor√≠tj√°k, akkor t√∂bb p√©nz rem√©ny√©ben b√°rhova elmenne a z√∂m, s nem v√©letlen az sem, hogy Strassburgba √©s most onnan is vissza, vagy √©ppen Kanad√°b√≥l is „haza” sz√°lling√≥znak ezek az „√ľld√∂z√∂ttek”.
- L√°tsz√≥lag mindenki j√≥l j√°r, hiszen a norm√°lisan √©lni akar√≥k megszabadulhatnak a cig√°nyb√Ľn√∂z√©st√Ķl, s a cig√°nyvajd√°k is maxim√°lis befoly√°st nyerhetnek a fajt√°juk felett, mik√∂zben a zsid√≥k piszkos √ľzleteit tov√°bb int√©zhetik √©s k√∂zben term√©szetesen egy m√°r m√©g nagyobb vesz√©lyforr√°sk√©nt folyamatos fenyeget√©st jelenten√©nek a „kir√°lys√°gon bel√ľl”, amit kezelni kell, s amire p√©nzt lehet k√∂lteni, humanit√°rius seg√≠ts√©gnek felt√ľntetett tev√©kenys√©get folytatni…, de ak√°rmikor katonailag fel is lehet sz√°molni √Ķket, mint ahogy ezt G√°z√°ban is demonstr√°lta a zsid√≥. Ezzel a „cig√°ny√°llammal” egy biol√≥giai √©s igen hat√©kony k√∂zigazgat√°si fegyvert kaphatn√°nak.
- A tervet jelenleg minden „√©pesz√Ľ” ember sz√≠vesen t√°mogatn√°, s ez a f√©lelmetes, mert a probl√©ma l√°tszatmegold√°sa m√©g nagyobb bajt id√©z el√Ķ √©s val√≥j√°ban a zsid√≥ hatalom√°tv√©telr√Ķl tereln√© el a figyelmet, ugyanis azt a szem√©lyt, aki ezt a k√©rd√©st az EU sz√°m√°ra megoldani k√©pes, minimum f√©listenk√©nt emeln√©k a pajzsra maguk a buta, r√∂vidl√°t√≥ nemzetinek mondott szem√©lyek √©s szervezetek is, mik√∂zben B√∂zsi n√©ninek senki nem lesz k√©pes elmondani, hogy a zsid√≥ az√©rt szabad√≠totta r√° ezt a m√©telyt, hogy azt√°n kiforgatva minden√©b√Ķl, √Ķ maga √°lljon a hely√©re, de m√°r nem szomsz√©djak√©nt, hanem a gazd√°jak√©nt, am√≠g ki nem hal √Ķsei f√∂ldj√©r√Ķl.
- Orb√°n ez√©rt is centraliz√°l, s az EU eln√∂ks√©gre val√≥ban a „nagy durran√°ssal” k√©sz√ľl, mert a cig√°nyk√©rd√©st t√°lalva, k√∂zben a K√∂zel-Kelet h√°bor√ļs helyzet√©re √©s a mindenk√©ppen kit√∂rni „v√°gyott” h√°bor√ļra gy√ļr. Szerintem kicsit megcs√ļsztak az id√Ķz√≠t√©ssel √©s m√°r nagy a kapkod√°s, de mint azt kor√°bban m√°r sokszor elmondtam, a „v√©gs√Ķ csap√°sban” Jeruzs√°lemnek is el kell veszni, s f√∂l√°ldoz√°sa ut√°n a szent magyar v√°ros a magyar kir√°lyi f√Ķv√°ros lehet, amely Budapest.
- A terv √∂rd√∂gi, de tegnap kerecsennel volt id√Ķnk az √ļton hazafel√© v√©giggondolni, s a kirak√≥st √≠gy √∂sszeilleszteni. Nem √°ll√≠tom, hogy minden teljesen a hely√©n van, s nem nincs benne m√©g t√∂bb csavar, de itt megeml√≠tek m√©g n√©h√°ny ide ill√Ķ k√∂vetkeztet√©st. A ROMA sz√≥ a nyelv√ľk√∂n EMBER-t jelent! A TALMUD az EMBER fogalm√°t a zsid√≥kra haszn√°lja, nem pedig r√°nk, akiket G√ďJ-nak nevez. A ROMA, ROM√ĀNI√ĀHOZ k√∂thet√Ķ fogalom, teh√°t a „roma onnan sz√°rmazik, s menjen oda, hisz ott van otthon” – sz√≥l a form√°lis √ľzenete. Mostans√°g sem a n√©p, sem a nemzet fogalm√°t nem emlegeti egyetlen zsid√≥-sz√≥nok sem a FIDESZ-ben, helyette az EMBEREK kifejez√©ssel √©lnek, ami egy√©rtelm√Ľen arra utal, hogy CSAK a zsid√≥k √©s a cig√°nyokr√≥l esik itt sz√≥.
- M√°sik r√©szr√Ķl, l√©tezhet olyan nemzetk√∂zi megold√°sa is a k√∂zel-keleti k√©rd√©snek, hogy a zsid√≥knak onnan kitelep√ľlni√ľk kell, amelynek kapcs√°n √©ppen a „saj√°t kir√°lys√°gukon bel√ľl” szabad k√∂lt√∂z√©s ok√°n j√∂nn√©nek a kiv√°lasztott Nagy Magyarorsz√°g ter√ľlet√©re. Mindez term√©szetesen hatalmas diplom√°ciai munk√°t, nemzetk√∂zi egyeztet√©seket ig√©nyel, amelyre Orb√°nnak egy √©vet adott a Tel-Aviv –New York-London-P√°rizs –Br√ľsszel- Berlin zsid√≥-tengely.
- A magyar nemzet, de a rom√°n nacionalist√°k √©s a sz√©kelyek eg√©sz√©re n√©zve mindez ugyan√ļgy a v√©get jelenti, de a cig√°nynak is hosszabb t√°von, ugyanakkor az √Āzsiai Uni√≥ egyetlen pillanat alatt egy zsid√≥ nagyhatalommal ker√ľl szembe, amint a keszty√Ľb√°b Orb√°n, vagy a m√©g nyilv√°noss√°g el√© nem t√°rt „kiv√°lasztott” szem√©ly√©ben, a SZENT KORONA oltalma alatt lenne egyes√≠tve a teljes √©rdekszf√©r√°juk, bevonva a teljes arzen√°ljukat √©s a hirtelen-magyarr√° tett idegenek √∂sszess√©g√©t. Minden, amit eddig tudtam arr√≥l, mire is t√∂rekszenek a zsid√≥k, most a HOGYAN-ban ker√ľltek nagyj√°b√≥l a hely√ľkre. Mindez term√©szetesen HAZA√ĀRUL√ĀS az √∂ssze k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ r√©sz√©r√Ķl √©s √ļgy a val√≥di zsid√≥k, cig√°nyok, szlov√°kok, rom√°nok el√°rul√°sa, fel√°ldoz√°sa is. Nem kell elfogadni azt amit most le√≠rtam, de sajnos az esem√©nyek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy egyel√Ķre ezt a tervet akarj√°k v√©ghez vinni. Az √°llamforma-v√°lt√°s sem olyan nagy dolog, hiszen √©ppen most jelent meg a egy r√∂vid h√≠r, hogy Mianmar (Burma) √°llamforma-elnevez√©st (k√∂zt√°rsas√°g lett a sz√∂vets√©g mellett) √©s z√°szl√≥t is v√°ltott. Kor√°bban katonai diktat√ļra volt. Tal√°n nem v√©letlen, hogy Budapest z√°szl√≥ja is piros, s√°rga k√©k, ahogyan a rom√°n lobog√≥ sz√≠nelrendez√©se is az, , de ne feledj√ľk, hogy a magyar f√Ķv√°ros egyes√≠t√©se m√°r a cion√©k nagy terveinek megval√≥s√≠t√°sa kell√Ķs k√∂zep√©ben t√∂rt√©nt. Tarl√≥s √©ppen most besz√©lt r√≥la, hogy meg kellene ezt is v√°ltoztatni. √Čs m√©g ugyan mit? Azt pedig, hogy Rom√°ni√°ban, Erd√©lyben √©s Magyarorsz√°gon is a nemzetinek mondottak k√∂z√∂tt sokan vannak csal√°dilag is elk√∂telezve a szeku-mossadnak, ma m√°r nekem √≠gy teljesen kikerekedett k√©p, de a bizony√≠t√©kok begy√Ľjt√©se folyamatos, hiszen „semmi nem az, aminek l√°tszik”, s a most felv√°zolt k√©pletet is meg lehet v√°ltoztatni, ha ahhoz megfelel√Ķen ny√ļlunk.
Link

HozzŠszůlŠsok


#51 | kolpeny - 2012. december 29. 21:23:12
Szeret√Ķ Mennyei Aty√°nk,fia J√©zus √örunk √©s Magyarorsz√°g kir√°lyn√Ķje,Boldogasszony Any√°nk √≥vja Magyarorsz√°got!!!
#52 | Nergal - 2012. december 29. 21:48:00
A Szent István-kérdés nem igazán akar célegyenesbe fordulni és nem tudom, hogy fog-e valamikor.
Több, számomra hiteles ember (neveket nem mondok) kardoskodik az egyik és a másik oldalon is.
√ćgy nem tudtam igaz√°n √°ll√°st foglalni ebben a k√©rd√©sben, legfeljebb h√ļzok az egyik oldal fel√©.
Az ezen val√≥ morfond√≠roz√°s helyett √ļgy d√∂nt√∂ttem, hogy - b√°r k√©ts√©g k√≠v√ľl fontos szem√©lyr√Ķl van sz√≥ -, √°tugrom a k√©rd√©st, nem t√ļr√°ztatom rajta magamat.
#53 | Zea - 2012. december 29. 22:12:31
Janonak igaza vagyon, m√°r 51 t√Ķl ugy tanitott√°k az oskol√°ban hogy Istv√°n vagy kopp√°ny..√©s nyilv√°n az unok√°ink m√°r eleve a v√©r√ľkben is igy gondolj√°k..pedig Sz√°ntai is mondja hogy ebben bizony sok norm√°lis magyar ir√≥ t√∂rt√©n√©sz is t√©ved√©sben van a direktbe hazud√°s miatt!

Valójában tényleg a HUN gyökerek levágása a tét náluk ezért találták ki ezt na meg a fingugorságot.
Jóéjt de rossz még olvasni is hogy nem elemzi nem kutat végig utána valaki csak nyomja a faxságot.
#54 | mormota1968 - 2012. december 29. 22:28:52
Jano! T√∂rt√©nelmi bizony√≠t√©kok eg√©sz sora bizony√≠tja azt, hogy a magyars√°g t√∂rt√©nelme legal√°bb 20 ezer √©ves, m√°s k√ľlf√∂ldi forr√°sok szerint pl:k√≠nai.35-40 ezer √©ves is lehet.√ēseink m√°r j√≥val b√°rmilyen m√°s n√©p el√Ķtt itt √©ltek a K√°rp√°t medenc√©ben m√°r az utols√≥ nagy √∂z√∂nv√≠z el√Ķtt is, ami az utols√≥ j√©gkorszak olvad√°sa ut√°n t√∂rt√©nt.√Čs m√≠g J√©zus csak kb 2000 √©ve sz√ľletett meg, √©s senki sem tudja pontosan melyik √©vben, melyik h√≥napban √©s melyik nap, addig vajon milyen hitte volt a magyaroknak? A kereszt√©nys√©g nem J√©zussal kezd√Ķd√∂tt.Ha most vissza t√©rhetne k√∂z√©nk elsz√∂rny√ľlk√∂dne azon, hogy miv√© tett√©k az √Ķ igazi megingathatatlan hit√©t, ami nem is hit volt val√≥j√°ban, hanem a h√≥feh√©r tiszta igazs√°g 100%-os tud√°sa.√ē mindent tudott, az egyetlen igazs√°got, amit egyszer√Ľ f√∂ldi haland√≥ k√©ptelen felfogni √©sszel.De az igazs√°g tud√≥i m√°r J√©zus sz√ľlet√©se el√Ķtt is √©ltek ezen a F√∂ld√∂n.El√©g ha √Ķsap√°nkat, Nimr√≥d-ot megeml√≠tem.Mi egyszer√Ľ f√∂ldi haland√≥k m√°r r√©g elfeledt√ľk azt az √Ķsi tud√°st a 100/-os igazs√°gr√≥l, amit ma hitnek h√≠vnak az emberek.De a hit val√≥j√°ban az igazs√°g tud√°s√°t jelenti.Hogy tudjuk, egyetlen Teremt√Ķ Atya √©s p√°rja M√°ria mindennek ami van a vil√°gon "√©s ez alatt nem csak a mi naprendszer√Ľnket √©rtem" teremt√Ķje, l√©trehoz√≥ja.M√°ria a mi anyabolyg√≥nkban a F√∂ldben √∂lt testet, az √Ķ test√©b√Ķl sz√ľletik a test√ľnk a 4 elemb√Ķl,T√Ľz, V√≠z, F√∂ld, Leveg√Ķ, √©s hozz√° is t√©r vissza.A Teremt√Ķ Aty√°t√≥l lesz√ľletett tiszta Lelk√ľnkkel √©s a Teremt√Ķ Atya egy apr√≥ szikr√°j√°val a Szellem√ľnkkel egy√ľtt sz√ľlet√ľnk le erre a F√∂ldre..A test√ľnk csak √°tmeneti lakhely√ľnk a fizikai l√©ts√≠k megtapasztal√°s√°hoz, √©lm√©nyek √°ltal a l√©lek √©p√ľl√©s√©hez, egyre t√∂k√©letesebb√© v√°l√°s√°hoz.K√∂zben persze akaratlanul is beszennyezz√ľk tiszt√°n lesz√ľletett lelk√ľnket, mert ez is a tanul√°s folyamat√°val j√°r.Nincs olyan, hogy feh√©r meg fekete.J√≥ √©s rossz.Mert egyik se tudd l√©tezni a m√°sik n√©lk√ľl.Mindennek a vil√°gon van p√°rja.Hisz m√°r a l√©lek se egyed√ľl sz√ľletik le erre a l√©ts√≠kra, hanem a szellem√ľnkkel egy√ľtt.√ćgy a Teremt√Ķ Atya is tapasztalatokat szerez √°ltalunk.Hogy mi az ember?:Test-L√©lek-Szellem.Hal√°l nem l√©tezik, mert az √©let egy k√∂rforg√°s, semmi sem veszik el csak √°talakul valami m√°ss√°.A l√©lek t√∂bbsz√∂r is lesz√ľletik a F√∂ldre, m√≠g t√∂k√©letes√© nem v√°lik, √©s akkor m√°r nem kell √ļjj√° sz√ľletnie ezen a F√∂ld√∂n, mert m√°r mindent tudni fog √©s m√°s feladatok v√°rnak r√°.Nem szeretem, mikor a Teremt√Ķ Atya helyet, Istenr√Ķl √©s f√Ķleg √öristenr√Ķl besz√©lnek.A Teremt√Ķ nem uralkodik, Mert nincs min vagy kin uralkodnia.Minden t√Ķle √©s bel√Ķle sz√°rmazik.Akkor most saj√°t mag√°n uralkodjon?Ez h√ľlyes√©g volna.Az a baj, hogy ah√°nyan vagyunk, annyif√©lek√©pp gondolkodunk ugyan arr√≥l.Igazs√°g csak egy van, mi m√©g is saj√°t igazs√°gokat gy√°rtunk, mert m√°sok, ugyan olyan emberek mint b√°rki m√°s, megmondj√°k nek√ľnk mir√Ķl, mit gondoljunk.Az igazs√°got magunkban kell keresn√ľnk √©s megtal√°lnunk, mert az itt van benn√ľnk, csak m√°r elfelejtett√ľk, hogy mik√©ppen is kell hozz√° f√©rn√ľnk.Az √≠r√≥t sz√≥ nem mindig igaz.Mert azt is csak emberek √≠rt√°k, √≠rj√°k.√Čn is sokszor estem, √©s esem abba a hib√°ba, hogy mindent els√Ķre elhiszek, mert m√°r √©n sem ismerem azt a k√©pess√©get, ami lesz√ľlet√©sem el√Ķtt m√©g bennem volt, hogy mindig tudjam mi igaz √©s mi hamis, √°m√≠t√°s, szemf√©nyveszt√©s, a s√°t√°n praktik√°i, igazs√°gnak felt√ľntetve.√Čn sem tudom mit gondoljak n√©ha Szent Istv√°nr√≥l, mert olvastam m√°r ilyet is olyat is, √©s val√≥ igaz √Ķ is csak egy ember volt.Voltak hib√°i √©s er√©nyei is, no meg gondolom tan√°csad√≥i, akik nem mindig adtak j√≥ tan√°csokat neki.Ahhoz, hogy biztosan tudjuk mik is t√∂rt√©ntek akkoriban, vagy b√°rmikor az emberi t√∂rt√©nelemben vagy a m√©g r√©gebbi nem emberi civiliz√°ci√≥kban a F√∂ld√∂n, ahhoz tudnunk kellene vissza utazni az id√Ķben, √©s v√©gig k√∂vetni az esem√©nyeket √©l√Ķben, jelen lenni v√©gig √©s tudni mi hogy t√∂rt√©nt.De hogy valamikor r√©g √≠r√°stud√≥ emberek le√≠rtak esem√©nyeket, az egy√°ltal√°n nem biztos, hogy √ļgy is t√∂rt√©ntek, hisz senki sem lehet jelen egyszerre mindenhol, √ļgy hogy ki tudja mi, mikor, √©s hogyan t√∂rt√©nt a m√ļltban val√≥j√°ban.√Čn azt sem hiszem el, hogy a Hold vagy a Mars egy halott, lakatlan bolyg√≥.Mert azt mondt√°k a t√©v√©ben, musz√°j elhinnem.Bizony√≠tani nem tudom, hogy mi az igazs√°g, mert ahhoz szem√©lyesen kellene oda mennem √©s k√∂r√ľl n√©znem, de az szerintem nem mostan√°ban lesz.√Čn azt se hiszem el, hogy ak√°r a mai jelenben, egyed√ľl csak az emberi faj az egyetlen √©rtelmes l√©ny a F√∂ld√∂n.Sz√≥val, ne marjuk egym√°st legal√°bb mi olyasmik miatt, amik nagyon r√©gen t√∂rt√©ntek, ki tudja hogyan √©s mikor, √©s mert valakik ezt le√≠rt√°k.Vagy igaz vagy nem! De az a jelen amiben ma √©l√ľnk, na azzal m√©g tudunk mit kezdeni, de a m√ļlttal m√°r nem, mert az m√°r vissza ford√≠thatatlanul elm√ļlt.Mi m√°r csak abban tudunk d√∂nteni j√≥l vagy rosszul ami most van.Hogy mi volt r√©g, az m√°r nem sz√°m√≠t.Ami sz√°m√≠t, hogy mit hagyunk magunk ut√°n, milyen √∂r√∂ks√©get az ut√°nunk j√∂v√Ķ magyar nemzed√©kekre.A m√ļlt nem t√Ķl√ľnk f√ľgg, de a jelen t√∂rt√©n√©sei igen! M√°s helyett√ľnk nem fogja megtenni, amit meg kell majd tenn√ľnk, akkor is ha ez f√∂ldi p√°lyafut√°sunk v√©g√©t is fogja jelenteni.√Čn egyed√ľl vagyok, nem lett saj√°t csal√°dom, de sokaknak igen.√ē √©rt√ľk az √ļj nemzed√©kek√©rt kell most megtenn√ľnk minden t√Ķl√ľnk telhet√Ķt, √©s nem a m√ļlt igazs√°gain vit√°zni, marakodni.Nem szabad sz√©th√ļznunk, mert az a mai id√Ķkben teljess√©ggel megengedhetetlen.Sok m√ļlik rajtunk, nek√ľnk k√ľldet√©s√ľnk van!:)¬†
#55 | gladiator07 - 2012. december 29. 23:11:06
A Vecelin lesz√°rmazottak, avval a t√©nyel k√©rkednek hogy √Ķ', vagyis √Ķk, gy√Ķzt√©k le Kopp√°ny vez√©rt. Nem tudjuk a teljes igazs√°got, ahogy az egyik kedves √≠r√≥ t√°rsam mondja.., mind√≠g m√°sok irt√°k a t√∂rt√©nelm√ľnket.., ma is.

√Čn szeretek, ill. szerettem mind√≠g elmenni a v√©gtelens√©gig az igaz val√≥s√°g kider√≠t√©s√©re.
A sz√°mottev√Ķ hiteles t√∂rt√©n√©szek szerint.., √©s semmi jel" nem mutatkozik arra a t√©nyre hogy az omin√≥zus csata, megt√∂rt√©nt.
Vecelin, N√©met lovag, eg√©szen 1szer√Ľen a jurt√°ban megh√≠vott Kopp√°ny vez√©rt, mejet lefogtak, s elvett√©k fegyvereit.., lem√©sz√°rolta...! Ez folyik a mai napig.., lelkekben √©s fizik√°lisan is. A Vecelin ut√≥dok evvel k√©rkednek, a mai napig.

J√°rtasnak √©rzem, magam az √Ķskult√ļr√°ban, √Ķs m√Ľvelts√©gben, √©s √©rtem is az eszenci√°j√°t, eszmeis√©g√©t.
DE: kereszt√©nys√©g mint vil√°g n√©zet, mert annak sz√°nt√°k nem alakult ki.., k√∂ze sincs az EVANG√ČLIUMHOZ. Csak 1 eszkoz volt, √©s van a mindenkori Vil√°g rendek, form√°l√≥inak kez√©ben.
Az EVANG√ČLIUMOT , ismerem t√∂bbedszer elolvastam, √©s m√©g hozz√° tanulm√°nyoztam, a ma.., felelelhet√Ķ m√©diumok nyilatkozatait, is. J√ČZUSUNK soha sem mondott semmi hasonl√≥t, ami k√©zzel foghat√≥an hasonl√≠t a mesters√©gesen katalogiz√°lt", √°llamvall√°ss√° avanzs√°lt "kereszt√©nys√©ghez", semmit, de az √©g adta 1 vil√°gon semmi k√∂ze, hozz√°. Eszt 1 √©rtelmes embernek nem kell magyar√°zni. Teh√°t csak 1 eszk√∂z volt, s van. J√ČZUS URUNK soha sem besz√©lt, soha , soha, f√∂ldi dolgokr√≥l..., csak √©s kiz√°r√≥lag.., szellemiekr√Ķl, aki elolvasta, aza tudja nem kell megmagyar√°zni. Teh√°t J√ČZUSI vil√°g felfog√°s nem alakult ki, 1etlen, 1 bet√Ľje sem. Helyette √∂szerakt√°k a mai, ha 1√°ltal√°n az is igaz, a zsid√≥ bibli√°t, az meg nem a mi√©nk.., semmi k√∂z√ľnk hozz√°. A mi √Ķs hit√ľnk.., nagyon hasonl√≠t a J√ČZUSI, √ļthoz, de soha sem voltunk kereszt√©nyek, el√Ķtte, m√©g ha hordtunk is melkeresztet.., az viszont a vil√°gegyetemet, szinboliz√°lja.., horizont√°lisan, √©s vertik√°lisan. Nem az √°ll√≠t√≥lag kopp√°ny √°ltal felvett kereszt√©nys√©get, az 1 baroms√°g. Ak√°r ki is √°ll√≠tja.
Tehát jó lenne elválasztani a szart, a májtól.

A ma felelelhet√Ķ √∂szes nagy vil√°gvall√°st, f√©lre √©rtelmezik, kiv√©tel n√©lk√ľl. 1 t√Ķr√Ķl fakad mind.
A k√°ba k√Ķ is kock√°ban van.., teh√°t szaturn√°lia = szabadk√Ķm√Ľves. L√°t6juk az eg√©sz f√∂ld √©p√ľlet egy√ľttesei, mind, mind terv szer√Ľen √©p√ľltek.., az √∂sszes.., az arabok√© is. Akkor most mi is van?
A piramisokat is brili√°ns terv alapj√°n √©p√≠tett√©k ami.., 1be illik a Marsival. Akkor most hogy is van? Majd pontosan a tiszta vall√°st hagyj√°k √©rintetlen√ľl....! Mikor aszt tesznek amit akarnak, a piramis cs√ļcs√°n l√©v√Ķk. A kereszt√©nys√©g, n√©ph√ľly√≠t√©s semmi m√°s. 1 eszk√∂z volt hogy a boml√≥ R√≥m√°t, 1ben tarts√°k. Meg alak√≠tott√°k a politikai √°llam form√°t, √©s a R√≥mai birodalom, m√°s n√©ven R√≥mai katolikus 1 h√°z n√©ven, futtatj√°k. Az √∂sszes orsz√°g provincia, l√°t6√≥, nem..., Ez is lej√°r√≥ban van.., most van alakul√≥ban a m√°sik.., l√°t6√≥ nem?
Az √∂sszes vall√°s r√°√©p√ľlt a r√©gi, egyetemesen hitt arhaikus.., m√©g megl√©v√Ķ n√©pl√©lekre, ennyire 1szer√Ľ.

√ögy hogy TISZTA VALL√ĀS NINCS. 1 sem.

Imr√©nek: ..igen valakiknak √©rdeke az emberi faj s√∂t√©ts√©gben tart√°sa, kihaszn√°l√°sa.., valamire...?( ..?:). A F√Ķn√∂k is meg van. F√∂ldi helytart√≥ja is ismert...!! Mindenki ismeri. Az ovoda t√ļlzs√ļfolt.., kis, √©s a nagycsoportok beteltek. Ritk√≠t√°s.., mely mind√≠g volt.., k√∂vetkezhet..!

√Āld√°s.
#56 | spartakusz - 2012. december 30. 05:47:01
Gyerekek, elolvasván bennetek, az én gondolatvilágomhoz a legközelebbi mormotájé volt ;
Tiszta vall√°s nincs √°llap√≠tja meg gladi√°tor - Bizony, mint √≠rtam vallani a rend√Ķrs√©gen kell, hinni a templomban ; tudni a fejben kell! Azzal, hogy ha elmondom ; √≠rom, ez√°ltal h√≠resztelem valaki √©s valakik √°ltal le√≠rtakat, mit teszek? Teszem magam ellen a tev√©st, ellens√©geimet szapor√≠tom. Mert egy az, nem tudom, hogy 100 % bizonys√°ggal val√≥s e? Mert nem mindenki √©rtelmi ; tud√°s szintje azonos . Ez√©rt ha vall√°s szinten t√∂r√∂k l√°ndzs√°t - √Ķ lesz ellens√©gem, ha hit t√©ren akkor √Ķ ; a tud√°s az egyetlen ami jelenben m√Ľk√∂dik. Mit tudok, mit √©rzek.

Azt √©rzem, hogy a szlogenek ; mind az √∂sszes, azt szolg√°lj√°k, hogy ellens√©gem t√°bor√°t n√∂velje. Az igazs√°g szabadd√° tesz hamis szlogenje is, a fentiek miatt. Az egyetlen a tud√°s, ami, √ļgy √©rzem a magyarnak adatott meg, a t√∂bbi csak m√°solja √©s fejleszti, mint √≠rtam, r√©gen, ha feltal√°lom a kereket, ahhoz m√°r k√∂nny√Ľ talicsk√°t fabrik√°lni. A BAR ; visszafel√© olvasva, bizony RAB! Rabok vagyunk, rabja annak az √°llapotnak, amit saj√°t magunk teremt√ľnk saj√°t magunknak.

Nem 20 ezer √©v, ahogy mormota √≠rja, sokkal ; de sokkal t√∂bb lehet, de lehet, hogy annyi. Mert pannon-tenger lehetett akkor is - el√∂ntve a m√°r k√©sz piramisokat √©s f√∂ldr√©teggel bor√≠tva ; k√©s√Ķbb megjelenve, amikor a v√≠z visszah√ļz√≥dott. A f√∂ldtani leletek, √©s vizsg√°latok sz√°mtalan megtapasztalt eredm√©nyei is igazolj√°k, P√©ld√°ul az egyiptomi piramisok mellett lev√Ķ oroszl√°n szobor v√≠zszintes apad√≥ cs√≠koz√°sa ; vagy Erd√©lyben a parlagok cs√≠koz√°sa magas hegyek cs√ļcsain, meg stb.

Sz√≥val, csak azt akartam nektek le√≠rni √©s elmondani, hogy az ellens√©geink ezt mind tudj√°k , de az is lehet, hogy nem ellens√©geink, csak nem szeretnek √©rt√©kteremt√Ķ- el√Ķ√°ll√≠t√≥ munk√°t v√©gezni. Most m√°r nincs is jelent√Ķs√©ge ; jelent√Ķs√©ge annak van, hogy azoknak a sz√°ma el√©rte az a kritikus pontot, ami vesz√©lyt jelent a vezet√Ķkre, helyesebben az ir√°ny√≠t√≥kra. Mert tud√°s szintj√ľk messze megel√Ķzi azok√©t. Ezt m√°r b√°tran kijelenthetj√ľk.

Nem vitatjuk, mert √©rezz√ľk, hogy eddig annyira le voltunk but√≠tva, hogy hagytuk.

Ki az ellens√©g√ľnk ; ellens√©g e az aki lebut√≠t, nem gy√≥gy√≠t, √©s puszt√≠t benn√ľnk? Igen az!

Meg meri tenni, t√∂rpe l√©t√©re, - t√∂rpe? Olvasom, hogy mindenhol a F√∂ld orsz√°gaiba ott vannak ; politikai, gazdas√°gi ; stb. kulcs fontoss√°g√ļ poz√≠ci√≥kban ./helyzetekben/ Mennyien vannak akkor ; kisz√°molta valaki, kisz√°molta valaki, ha mindenhol ellens√©geink vannak a legkisebb faluban is h√°nyan lehetnek? Biztos vagyok benne, hogy ilyen ir√°ny√ļ sz√°m√≠t√°st nem v√©gzett senki ; pedig j√≥ lenne ; e t√©ren is lelt√°rt k√©sz√≠teni;

Az √∂reg vajda mond√°sa jut eszembe, ha 20 elk√∂vet√Ķ k√∂z√ľl 20 cig√°ny , akkor cig√°ny-b√Ľn√∂z√©sr√Ķl kell besz√©lni.

Ha 20 gazdag /bank√°rosok/ k√∂z√ľl 20 egy n√©pfajhoz kapcsol√≥dik, akkor olyan b√Ľn√∂z√©sr√Ķl kell besz√©lni. Nem a foglakoz√°s a b√Ľn√∂s hanem a szem√©ly aki megtestes√≠ti szem√©ly√©ben.

A csal√°sok ; √©s t√©ved√©sbe tart√°sok, mentalit√°sok /gondolatvil√°g/ be r√∂gz√Ķd√∂tt szok√°sok, amit√Ķl mag√°t√≥l szabadulni nem tud, √©s nem is akar, hisz f√∂ldi mennyorsz√°got teremt vele mag√°nak ;

Mivel csinálja ; nem az eszével, ha nem a pénzzel, meg vesz mindenkit kilóra vele.

Na k√©rem , mivel a bank√°r egy foglalkoz√°s ; teh√°t hogy √©rthet√Ķ legyek a BANK az K√ĀR ; akkor a magyar mi√©rt csin√°lja alkalmazza ha k√°ros? Az√©rt mert saj√°t maga ellen hozott t√∂rv√©nyeket is p√©nzen vett√©k meg ellene.., p√©ld√°ul j√≥l fizet√Ķ √°ll√°ssal, akit meg nem hal√°los megfenyeget√©ssel csal√°dj√°n kereszt√ľl. Aki ellen √°ll azt legyilkolj√°k ; Ezt POLIP ; k√©nt ismert hatalmat, csak √∂sszefogva nemzetk√∂zi szinten kell legy√Ķzni, Nemzetvezet√Ķk egy√ľttes √∂sszefog√°s√°val. Ez m√°r beindult √©s m√Ľk√∂dik. Egy√©neknek feladata, mindent meg kell tennie, hogy elszakadjon ; leszakadjon ; megszabaduljon a polip cs√°pjait√≥l.

Ez a polip nem csak a sz√≠n√©t v√°ltoztatja s√Ľr√Ľen, ha nem a nev√©t is, olyan, mint az a sikaml√≥s hal amelyik, mindig vissza ugrik a foly√≥ba. Ez√©rt h√ļzz√°l fel olyan keszty√Ľt, ha m√°r egyszer siker√ľlt megfognod, ne cs√ļsszon ki a kezeid k√∂r√ľl;

√Čn ezt csin√°lom, rajtam nincs fog√°s, viszont rajta van ; de sok is ami m√°r neki sokk ; amibe bele √Ķr√ľl √©s bele pusztul

Az √ļtmutat√≥
#57 | Maguskacska - 2012. december 30. 08:15:15
A Magyar sereg (Lacfi)L√°szlofy Andr√°sal az √©l√©n 1345 moldv√°ban legy√Ķzi a jelent√∂s t√ļler√Ķben l√©v√Ķ tat√°r seregets_;¬†, az egyik tat√°r fogoly azt mondja: az√©rt tudtatok gy√Ķzni mert a seregetek √©l√©n egy √©rc lovas v√°gtatott s hatalmas b√°rdj√°val apr√≠tott benn√ľnket kinek fejef√∂l√∂tt egy f√©nyes aranykoron√°t hord√≥ asszonyt l√°ttunk...-Szent L√°sz√≥ t√°ltos kir√°ly aki most is itt van!s_-¬†
-a tatár fogolynak igaza volt!!!s_x s_h 
hiszen a magyar √©s a sz√©kely sereg, a csat√°ra k√©t napi b√Ķjtel √©s im√°val k√©sz√ľlt fels_k¬†,im√°dkoztak hogy a j√≥ isten a T√°ltos Kir√°lyt √°llitsa a seregek √©l√©re!s_b¬†
#58 | Maguskacska - 2012. december 30. 08:42:18
nos a fenti csata r√∂vid ismertet√©se tal√°n felnyit egy-k√©t √ļjabb szempill√°t, szerintetek h√°ny hasonl√≥ t√∂bbsz√∂r√∂s t√ļler√Ķvel szembeni gy√∂ztes csat√°nk volt?szerintetek mi√©rt kell egy olyan kir√°lyr√≥l akinek t√∂bb mint 70 g√Ķztes csat√°ja volt √©let√©ben(csat√°t nem vesztett), azt tanulni hogy egy gyengekez√ľ nyugati b√°b volt...√©s egyetlenegy csat√°j√°r√≥l sem se...
tal√°n csak nem utcal√°nyra nagyon f√©lnek att√≥l hogy √∂ntudatunkra √©bred√ľnk mint a SKY NET a Terminatorban...s_7¬†csak az kem√©nyebb JUDgEment day lessz, mert m√°s ERRE K√ČPTELEN! csak MI Magyarok!
#59 | Maguskacska - 2012. december 30. 09:15:03
nos abban a seregben,az a rengeteg ember mind mind a Boldogasszonyra √©s els√Ķ sz√°m√ļ vit√©z√©re L√°szl√≥ra gondolt,oly er√Ķvel √©s teljes eg√©sz hittel (hiszen nem volt k√∂zt√ľk egyetlenegy k√©telked√Ķ sem!)!
olyan er√Ķs volt a hit√ľk, hogy az ellens√©g l√°tta a k√©pet amiben hisznek!!!-na ez a CSODA!
HA majd EGYszerre mondjuk azt hogy VEL√úNK VAN SZENT L√ĀSZ√ď KIR√ĀLY!.... akkor Lessz csak igaz√°n "boldog" JAN√ď!
#60 | jano - 2012. december 30. 09:39:51
M√°guskacska
Az nem lehet mert Szent L√°szl√≥ egy t√©vejg√Ķ megmentette Ugrin √©rsek l√°ny√°t. B√°r ez kor√°ntsem biztos mert tal√°n elrajzolta az idegensziv√Ľ m√°sik t√©vejg√Ķ K√°lti M√°rk. Ezekkel nagy baj van mert k√©ptelenek levetkezni a judai ber√Ķgz√©s√ľket. De van √°m m√°s baj is ez a Laci gyerek ugy ber√Ķgz√ľlt a judaizmusba hogy fogta mag√°t az fittyet h√°nyva minden j√≥ √©rz√©s√Ľ csimbokos magyarra holmi szentet csin√°lt a Pista gyerkb√Ķl is. Nem is tudom hogy k√©pzelte t√°n m√©g a b√°rdj√°t is szanasz√©lyel hagyta ugy meg ilyedt hogy mi lesz vele szeg√©nnyel t√°n roszat ir r√≥la a jeruzsalem post. Ja nem a vikip√©di√°ra gondoltam.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.