Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Harminchat


Na kanyarintok egy kultikusat! Ijedõsök, és hivatalos rettegõk kerüljék a poszt olvasását. Véletlenek vajon vannak?
Megbízta a kormány Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezetõ államtitkárt, hogy készítse elõ és koordinálja a zsidó közösségek vagyoni igényeinek rendezésével, valamint a zsidó közösségeket érintõ kulturális, hagyományõrzõ, oktatási és történelmi tényfeltáró tevékenységekkel kapcsolatos közigazgatási és szakmai feladatokat.
http://kuruc.info/r/2/106038/

Nyílván ti is olvastátok ezt a hírt!
Csakhogy van itt valami furcsaság! Miért pont Lázár? Nyílván emlékszik még mindenki arra, hogy szintén Lázár volt az a jómadzag, aki az utolsó pillanatban benyomta a cionista Hitgyüli szektát a történelmi egyházak közé!
Szerintem ezt a Lázárt állandóan beszaratják! Szerintem a Német Sanyi megfenyegette hogy ráküldi az átokszóró Ima-kommandót! (merthogy ilyen osztag is van a Hitgyüliben)

Látták ám ebbõl a rabbik, hogy Lázárt könnyedén beterelhetik a félelem vakvágányára, ezért elõrántottak egy kis kabbalista hókusz-pókuszt a pájeszük alól.
Kellett tehát egy szám amivel rettegésben tudják tartani a Janit! Egy jó szám kellett, egy misztikus szám! Kisvártatva meg is lett az eredmény, a fõkabbalista, miszticista, okkultista, osztott szorzott, és azt mondta:
36

Nem vagyok ugyan egy számguru, sõt az analógiák terén is vannak hiányosságaim, de azért a harminchatról elég sok dolog jut az eszembe.
Lássuk:
1. Az ekliptikát 36 részre osztották az egyiptomiak.

2. 36 celsius fok a normál testhõ, József Attila meg 36 fokos lázban ég.

3. Az osztrák Felix Baumgartner 36km-es magasságból ugrott.

4. 36 km/óra az 10m/sec

5. Na most figyi!
Lámed-váv cádikim - héber nyelven: 36 igaz ember. A szó magában is 36-ot jelent, lévén a héber írásjegyek mindegyike egy-egy számnak is megfelel. A Zohár és a Talmud szerint ez azon igaz emberek száma, akik vállán nyugszik a világ. A héber misztika szerint minden nemzedékben él 36 olyan ember, akiknek érdemei miatt Isten fenntarja a világot. Õk mind roppant szegény, sanyarú sorsú, észrevétlenül élõ emberek, akik a többiek közül mindössze jámborságukkal tûnnek ki. Egyes Talmud-magyarázók szerint õk azok, akik a világ bûneiért még életükben szenvednek.
A prágai Lõw rabbi (a Gólem legendás megalkotója) így ír róluk:
"Amikor a lámed vovok egyike meghal, s lelke a mennybe száll, a Mindenható tízezer éven át melengeti kezében, hogy a szenvedés jege leolvadjon róla."

Egyébként a prágai Lõw rabbi megeshet hogy mégsem volt akkora sztár, mivel úgy esett, hogy az unokáját Mirjam-ot, egy keresztény orvos mûtötte meg. Furcsa, furcsa bizony hogy Jeszenszky János egy magyar keresztény orvos mûtötte meg az unokát. Jeszenszky-t persze mind a csehek mind a slovákok szeretnék maguknak kisajátítani, de tekintve hogy Jeszenszky saját magát (eques hungarus)-nak (magyar lovag) nevezte, ezért hát nincs is helye vitának.

6. Pap Gábor is a 12 állatövi jegy mindegyikét további 3 Nap-ritmusra (dekanátusra) osztja, így az évkör 36 részre van osztva, ami mutatja, hogy ez a zsidóktól függetlenül is eleve fontos szám!

7. A periódusos rendszer 36. eleme a kripton. He-he! Superman!

8. Úgy tudom van egy olyan õsrégi kínai írás, hogy: 36 Hadicsel

9. Spartathlon - A rajthoz állók minden év szeptemberének utolsó péntek reggelén Athénból, az Akropolisz lábától indulnak az Útra. És harminchat órájuk van rá, hogy megérkezzenek Spártába. Leonidasz király szobrához.

10. Ady, Arany János és Illyés Gyula is belefut a 36-os számba, egy-egy mûvében de megtalálható egy régi magyar mondókában is.

11. Dagesztán - Dagesztánban, harminchat nemzetiség, harminchat nyelvet beszélve él egymás közelségében. (ez csak érdekesség)

12. A rulettasztalon is 36-ig vannak a számok, bár tény hogy van 0 is!

13. A matematikában számtalan helyen felmerül a 36, de én csak egyet szeretnék kiemelni!
Ha összeadjuk 1-tõl 36-ig a számokat akkor annak értéke 666. Hoppácska!Húúúúúú pont ez lett a 13. pont.

14. Hogy mi köze ennek a Fideszhez? Csak annyi, hogy a Fidesz több politikusától is hallhattuk az elmúlt pár évben azt, hogy "harminchat nemzedék" Nézzétek csak meg. Írjátok be a gugliba hogy "harminchat nemzedék" és láthatjátok, hogy Orbán Viki, Kövér Laci, és Varga Mihály is kántálta ezt az elmúlt években. Tudja valaki hogy miért? Miért pont 36?

15. Na és akkor jöjjön a slusszpoén ami ugyan idevág mert apropót adott arra hogy ezt a sok hülyeséget összehordjam, de persze a fõ kérdésem továbbra is az elõzõ 14-es pontban megfogalmazott marad.
Elég szomorú ügy, hogy meghalt egy 36 éves nõ amikor Lázár János mikrobusza belehajtott az M5-ösön.

Sakk-Matt! Lázár csinálja amit mondanak mert rajta van a rontás meg a rántás!

Na jó, bár minden igaz amit leírtam, de nehogy komolyan vegyétek!
Nyílván csak a véletlenek! Nyílván..................

Na pá!

Hozzszlsok


#1 | GERRY - 2012. december 31. 00:41:14
...ÉS ÉN 36 ÉVESEN VOLTAM A LEGOKOSABB! PERSZE EZ FÉLIGAZSÁG, MERT AZÓTA MEG BÖLCSÜLÖK.
SZERINTEM MEG SE TUDNAK MÁR FIZETNI... DE VALAKI AZÉRT MEGPRÓBÁLHATNÁ!!!!

MEGYEK BEHÜTÖM A PEZSGÖT!
#2 | SZM - 2012. december 31. 00:46:47
Nem ér!
Én még csak négy év múlva leszek 36!
:@ 
#3 | Maguskacska - 2012. december 31. 07:05:14
s_- lekem meleg, keblem kerek ,legügyesebb zsidó miniszterünk ez a gyerek!s_b 
#4 | Maguskacska - 2012. december 31. 07:13:54
ne búsulj SZM! ha négy év alatt zsidó nem is lehetsz, de zsidó ügyi minisztert még csinálhatunk belõled.persze Janó hadügyi tárcája alatt...

Harminckét éves lettem én -
meglepetés e költemény
csecse becse:

ajándék, mellyel meglepem
e kávéházi szegleten
magam magam.

Harminckét évem elszelelt
s még havi kétszáz sose telt.
Az ám, Hazám!

Lehettem volna oktató,
nem ily töltõtoll koptató
szegény legény.

De nem lettem, mert Szegeden
eltanácsolt az egyetem
fura ura.

Intelme gyorsan, nyersen ért
a "Nincsen apám" versemért,
a hont kivont

szablyával óvta ellenem.
Ideidézi szellemem
hevét s nevét:

"Ön, amig szóból értek én,
nem lesz tanár e féltekén" -
gagyog s ragyog.

Ha örül Horger Antal úr,
hogy költõnk nem nyelvtant tanul,
sekély e kéj -

Én egész népemet fogom
nem középiskolás fokon
taní- tani!
36n ból kivontam a négyet és József Atillát kaptam.s_h 
#5 | stormhu - 2012. december 31. 07:14:55
No meg 6x6 az is 36. Piff.......
Ezek a véletlenek..........
#6 | Maguskacska - 2012. december 31. 07:19:09
'Az államtitkárnak a feladatai ellátása érdekében rendszeresen, de legalább negyedévente kell egyeztetnie a zsidó szervezetek képviselõivel.'s_7 
#7 | gladiator07 - 2012. december 31. 07:34:41
Imre, nekem gyanúúúúús vagy..! Az a 36 os szám kombinációóóóó, miként jutott eszedbe..? Olyan izééé.., titok - tény feltáró, kombinációs észjárásod van. Vigyázzzzzz, még utóbb, behívnak a 36 ok, dió törõnek. Asztán leshetünk a lukon! ...Na' megyek tereppel, asztán lefelezem a 36 ot, 18 ra, ekkor már csak 9 kerekem marad. Annak a felével ezek után.., mehetek a Hit - gyûlibe.., itt van nem mesze, ismerem a kapu - kódjukat.., 36. Hát ha bevesznek 1 megrögzött ostoba, büdös pogányt, a 36 os. székbe.

Halleluja.
#8 | postaimre - 2012. december 31. 08:07:41
Gladiátor, nem figyeltél, a cikk jegyzõje nem én vagyok.

SZM, szaladj neki még egyszer és a szabadkõmûvesés ugródeszkát is használd. Valszeg itt bolygó-kódolásról is szó van és nem csak a 3 és annak "misztikus" többszörösei okán, ugyanis a 12 X 3 (3 csapás) is megfontolandó, mert 3 a "magyar igazág" és 12 es az "eredeti" számrendszer.

A szabadkõmûves nagymester sem lehet 33-as szinten egyedül és szerintem korlátozott a "tanács" létszáma...

Aztán itt van a

Királyok I. könyve 1. rész
36. verse
Felele akkor Benája, a Jójada fia a királynak, és monda: Ámen! Így szóljon az Úr, az én uramnak, a királynak Istene is.

S mindez dec. 30-án, amikor valamiért Dávid napja van.

Lázár "balesete" egyébként úgy tudom éppen Salamon napjára esett és a goy áldozat így volt megejtve.

Nem folytatom, de alapból a 3 dimenzió után a 2x3 következik, mint egymásba fordított egyenlõ szárú háromszög, ami a Vénusz jele, egyéként meg Dávid-csillagnak nevezett szimbólum. Varuna biztos jobban vágja ezeket.

Salamonhoz itt van ez is:

Mivel Salamon már az ókorban nagy mágusként és szellemidézõként volt híres, így gond nélkül lehetett mágikus mûveket tulajdonítani neki. A neve alatt található könyvek közül az elsõ a "Testamentum Salomonis", mindenekelõtt egy asztrológiai szöveg, melyben a 36 dekán démonjai a király elé lépnek és bemutatják neki tulajdonságaikat. A "Semhamphorash Salomonis"-ban már a 72 féldekán található, melyek száma megfelel a pokoli szellemeknek a Lemegeton-ban avagy "Salamon kis kulcsai"-ban leírtaknak. A "Goetia" szó jelentése "varázslás, szemfényvesztés, csalódás" és egy olyan mûvet jelöl, amely mindenek elõtt a nekromanciával foglalkozik. Az látszik, hogy nem csak a téma, hanem a szövegek stílusa is változik: az asztrológiai mûbõl egy rituális-mágikus mû lesz, a szellemekbõl bukott angyalok, ördögök lesznek.
Ahogy azt már megállapítottuk, a szellemek száma a féldekánoknak felel meg. Ezzel keveset mondunk az asztrológiához való kötõdésükrõl, mert a "Kis kulcsok" itt közölt részében nincsenek utalások a csillagjegyekre, ahogy a "Testamentum"-ban; 8. Barbatos és 14. Leraie a Nyilas csillagképbe látszanak tartozni, de ezek egy korábbi elképzelés maradványai.
http://webcache.g...ent=ubuntu
#9 | Kore - 2012. december 31. 08:13:11
Lacikám!
Az összefoglalót Szuhay-Makay követte el,
há' hogyhogy nem vetted észre az sk. aláírást?
Imrét ne keverd a gyanúúúúúdba!
Imre ez alatt már az igazak álmát alussza.
s_n 
#10 | kukackac - 2012. december 31. 08:19:51
Varázslatos kristálygömb a kék háttérrel.
Sokan bûvölik.

mixednews.ru/wp-content/uploads/2012/12/crystalball.jpg

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.