Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Göröngyök


Eltelt egy hĂłnap, s ahogy Ă­gĂ©rtem, Ăşjra bejelentkeztem, bár a jelszavamnak utána kellett nĂ©zni, mert azĂłta nem voltam fenn a felĂĽleten fĂĽrkĂ©szni. Tervezett „szabadságom” nem mindenben alakult az elkĂ©pzelĂ©seim szerint, Ă­gy kĂĽszöbön áll a hosszabbĂ­tás. Mire elengedhettem volna magam Ă©s a felszabadult dĂ©lelõttöket kihasználva aktĂ­vabban passziválĂłdhattam volna, Marci is felcseperedett itt a szemĂĽnk elõtt. Dacára az itthoni okĂ­tásnak a társadalmi lĂ©tezĂ©s alaptĂ©ziseirõl, a zsidĂł-cigány Ă©s más szĂłrvány-következĂ©nyekrõl, mĂ©gis csak sikerĂĽlt beeecsatlakoznia a társadalmi akolba, a birkaság korai tĂĽneteit megmutatva. Bárányhimlõs lett. Elõször csak immel-ámmal, majd Ăşgy rendesen, de a feje bĂşbjáig. Ma már bĂĽszke tagja a beeeavatott emberisĂ©gnek, ahogy a családban mindenki. De nem hallgatunk, mert „akinek hangja van, ĂĽvöltsön”! SzĂłval a „mĂ©lyĂĽlĂ©s” elĂ©g felszĂ­nesre sikeredett, de Ă­gy is tanulságos Ă©s igen messzire mutatĂł tapasztalásokra tettem szert.

Nézzük sorjában, ahogy eszembe jut.

Ăšgy tĂ»nik, hogy zökkenõkkel ugyan, de tĂşl tudtok jutni a „szemĂ©lyemen” Ă©s ez jĂł. Köszönet azĂ©t, hogy a felĂĽletet távollĂ©temben páran kezeltĂ©tek, ahogy tudtátok. Kaptok mĂ©g esĂ©lyt, ahogy eddig mindenki, akiben tanulási szándĂ©k Ă©s bizonyos szint feletti kĂ©pessĂ©g mutatkozott ahhoz, hogy megtalálja a már nem is annyira elrejtett Igazságot.

Volt pánik is, Ă©s nagyjábĂłl mindenrõl tudok, ami lĂ©nyeges, mert a „szemĂ©lyes” kapcsolatok is mĂ»ködtek, bár Ă©n ezt nem erõltettem. Volt, aki tudni vĂ©lte, hogy családostĂłl Moszkvában vagyok Ă©s volt, aki az otthoni telefonon ezt le is ellenõrizte. Nos, mĂ©g a Moszkva tĂ©ren sem voltam, ha ez Ă©rdekel valakit, s helyettem a zsidĂł-cigány Viktort kĂĽldtem Putyinhoz is megtárgyalni a stratĂ©gia kĂ©rdĂ©sek ránk vonatkozĂł rĂ©szleteit. Az nem olyan feltĂ»nõ Ă©s ha esetleg eltĂ»nik, a kutyának sem fog hiányozni, mert fel sem tĂ»nik senkinek, miközben ezt ugye rĂłlam senki nem állĂ­thatja.

Az idõt kihasználva olyan tárházát sikerült a tudásnak átszemléznem, hogy nem vagyok benne biztos, hogy errõl be kell-e számoljak mindenkinek. Feltételezem, hogy nem. Értelmetlen lenne, hisz sokan messzire jutottatok, de nem léptétek át a korlátot. Bevallom, itt némi önellentmondásba keveredett velem, magam a magom, de túl teszem ezen is az egómat valahogy.

Ha azt mondom nektek, hogy az oldalon sok-sok Ă©v alatt lehozott anyagokat, mint kirakĂłst egyben, a „nagy egĂ©szben” vizslatva nem csak telibe trafáltuk a tĂ©nyeget, hanem azon bizonyĂ­thatĂł mĂłdon hathatĂłs változásokat is sikerĂĽlt a használt „logikai algoritmussal” kieszközölni, akkor ezt Ăşgy fogadjátok el, ahogy mondom. Gyakorlatilag minden állĂ­tásunk következtetĂ©se alá van Ă­rva a „nagypolitika” a „globális föde-ráciĂł” által, hogy csak a szĂ»kebb mezomorfikus mezõt emlĂ­tsem.

De sokat olvasom vissza mostanában a szavainkat, gondolatainkat Ă©s egyre többször hallom a legmagasabb szintrõl is emlegetni a „jĂłzan paraszti Ă©szt”, vagy az „egĂ©szben” valĂł gondolkodás szĂĽksĂ©gszerĂ»sĂ©gĂ©t!

Van más is, ami bizakodásra adhatna okot, de nem teszem. Ahogy visszajutott hozzám a rendõrök magasabb köreibõl, volt „kollĂ©gák” soraibĂłl, egyelõre a rehabilitálásom felĂ© mutat az irány, mert mostanra Ă©rtette meg az Ă©rtelmesebbje, amit bõ 6 Ă©ve mondok, Ă­rok, teszek. De ugye tudjátok, az idõ viszonylagos. Ennyi idõ kellett, hogy Ă©szleljĂ©k a zsidĂł-cigány veszĂ©lyt Ă©s felfogjanak rĂ©szleteket az összeeskĂĽvĂ©sbõl, ami nem ellenem, hanem minden ember ellen irányul a „nememberek” rĂ©szĂ©rõl. Ugyan ettõl mĂ©g senkinek sem lett jobb, mert egyetlen önmagát nyĂ­ltan vállalĂł harcossal sem lettĂĽnk többen, de legalább kevesebben állnak az utunkba.
Nagy felismerĂ©sem Ă©s dilemmám, miután orosz Ă©s nĂ©met professzionálisan elkĂ©szĂ­tett anyagokat sikerĂĽlt vĂ©gre sietsĂ©g nĂ©lkĂĽl megtekintenem Ă©s a nyelvet gyakorolva megĂ©rtenem, hogy 2011 Ăłta lĂ©nyegĂ©ben már „állami” segĂ©dlettel döngetik a tabukat, az illuminátust, szabadkõmĂ»veseket Ă©s a többi mocskot, nem kĂ­mĂ©lve a magát zsidĂłnak nevezõ bandát Ă©s persze a cigányokat sem, akik ezek fajtársai Ă©s persze nem emberek. Ezt Ă­gy ki is mondják. Ăšgy tĂ»nik, mintha manapság már hobby szinten mennĂ©nek a leleplezĂ©sek Ă©s ebben nekĂĽnk már nem igazán van szerepĂĽnk. Ăšgy Ă©rzem, hogy abba, ami a tervben most szerepel, nem szabad belekeverednĂĽnk tevõlegesen. A zsidĂłkat ki kell irtani, mint fajt, mint vallást – a tudatbĂłl: ordĂ­tják ezt a világban már mindenhol. Persze ehhez a cigányokat jĂłl fel lehet használni, mert az aranyborjĂş szarva zsidĂł a farka, cigány Ă©s bizony ez a bika megy a kohĂłba Ă©s wolf-ram lesz belõle.

Ahogy nem kis meg nem lepetĂ©ssel látom, a keleti „hun” nagy összecsõdĂĽlĂ©s be is indult Ă©s most derĂĽl fĂ©ny a rĂ©gen tudott tĂ©nyre, hogy mindenki hun volt, hun nem volt egyszer valamikor. Az orosz törtĂ©nelem „most” döbben rá, hogy nem a zsidĂłk sz@rták a russzt, hanem õk is hunok voltak Ă©s elsõ királyuknak a „szlávok” is Atillát tisztelik. KiderĂĽl, hogy a Nagy Szkytia terĂĽlete lett Oroszország Ă©s annyi közĂĽk van a svĂ©d államalapĂ­táshoz, amennyit az ottani zsidĂłhorda nekik errõl hazudott. Bizony, dõlnek a tornyok Ă©s kiderĂĽl, hogy fĂ©l Germánia is szláv állami terĂĽlet most is, persze bele Ă©rtve Hun-gáriát, amely termĂ©szetesen szintĂ©n az, mert a hunok szkyták, ahogy a szarmaták Ă©s a szlávok is azok... Mindennek a geopolitikai hozadĂ©kát hamarosan Ă©szlelitek, mert ugyan kĂ©nyes a tĂ©ma, de ha a vallási bibliai mese-szövĂ©ses oldalát nĂ©zzĂĽk a törtĂ©netnek, akkor ennek a zsidĂł-kiválasztottságos marhaságnak buknia kell VatikánostĂłl, pápástĂłl Ă©s „katolikus-református” Ă©s egyĂ©b felekezetestõl is. De mindezt most hagyjuk, ez a jövõ, majd a nagyok megköpĂĽlik a fekáliát Ă©s vajkĂ©nt elõadják, ahogy szokták.

Nem is ez a gondom, mert mindezt már cselekszik. KĂ©nyszerbõl, okosan Ă©s stratĂ©giailag helyesen. Ami átmenetileg zavar, hogy mindennek a valĂłdi lĂ©nyeghez semmi köze nincs Ă©s az a „baj”, hogy miĂłta megĂ©rintett, azĂłta nincs bennem bizonyĂ­tási vágy, sem olyan szintĂ» ragaszkodás, amely mĂ©g pár Ă©ve volt. Nem okoz örömöt, hogy igaznak bizonyult korábbi meglátásunk Ă©s nem tölt el bánattal, hogy kevesen Ă©rtenek bármit is mindabbĂłl, amit Ă­rok, mondok, teszek. Nincs bennem ellenállhatatlan kĂ©sztetĂ©s arra, hogy Ă­rjak Ă©s beszĂ©ljek arrĂłl, amit megĂ©rtettem Ă©s ugyan nem titok, de nem csak azĂ©rt nem Ă©rdemes közölni, hogy sokan furán nĂ©zzenek, majd kĂ©sõbb (immár sokadszor) beismerjĂ©k, hogy nem hittĂ©k, de tĂ©nyleg Ă­gy van, vagy csak Ă©lbõl leĂĽgynöközzenek, lehĂĽlyĂ©zzenek, miközben a kisujjukat sem mozdĂ­tják azĂ©rt, hogy önmaguktĂłl, önmagukbĂłl bármilyen Ă©rtelmes produktumot kicsiholjanak. Errõl beszĂ©lek, mikor a „magányt” emlĂ­tem Ă©s immár Ă©rtem, miĂ©rt is hallgat a bölcs Ă©s legyint: „Majd megtudod!” Nem biztos, hogy nekem kell ezt közölnöm veled, hisz hamarosan a zsidĂł-mĂ©dia beszĂ©l rĂłla (már most is, csak rĂ©busznak feltĂĽntetve, de egyre nyĂ­ltabban).

TanĂ­tani?

Ki akar itt még tanulni?

Nos, aki akar Ă©s kĂ©sz, az szĂłljon Ă©s miután megmĂ©rettetett Ă©s mĂ©ltĂłnak találtatott, talán Ă©rdemes, de nem Ăşgy, hogy Ă©n mondom meg a „tutit”. EzĂ©rt is lĂ©ptem hátra. Mondja meg mindenki Ă©s vállalja annak következmĂ©nyeit!

Dilemma ide, vagy oda, az idõ „kifutott”. A háborĂş elkezdõdött, mert a „választások” lezajlottak Ă©s ennek Ă­gy kell lennie. Az amerika zsidĂł „elengedi” az izraeli zsidĂł kezĂ©t Ă©s neki ereszti a falnak, had koppanjon. Ez forgatĂłkönyv szerint zajlik, a frissenátalakĂ­tott „titkosszolgálatok” aktĂ­v rĂ©szvĂ©telĂ©vel, nálunk is. A pozitĂ­v hatások itt csak kĂ©sve lesznek Ă©rezhetõek, mert oly beteg a rendszer, hogy az egĂ©sz van veszĂ©lybe, ha a „magyar” öntudatára Ă©bredve vĂ©gre azt tennĂ©, ami helyes. Nyugi, az oroszoknál is a "polgárháborĂş" a tĂ©t (no meg a tejes terĂĽlet, annak minden "kincsĂ©vel", de ott is meglesz a „holokoszt”, mert nem passzol a világkĂ©pbe ez a parazita faj, amely nem szláv, Ă­gy nem is ember. Kis idõbe telik Ă©s alkukba, de vĂ©gsõ soron ez már tĂ©nyleg csak tĂĽrelem kĂ©rdĂ©se.

Nos, egyelõre Ăşgy döntöttem, hogy nĂ©hány gondolat erejĂ©ig osztozkodom a „nyilvánossággal” (nem azonos a közössĂ©ggel, amely már kialakult Ă©s többĂ©-kevĂ©sbĂ© baráti kapcsolatnak is tekinthetõ), mert Ăşgy is tájĂ©kozĂłdom nap, mint nap a helyzet alakulásával kapcsolatban, Ă­gy felteszek olvasnivalĂłt, de lássátok be, hogy ha ettõl többet szeretnĂ©tek, akkor nektek kell „többnek” lenni, mint olvasĂłnak.

Higgyétek csak el: Aki nem csinálja, nem is tudhatja!

Nos, ha már a forradalmárok is egyre gyûlnek, talán elkezdhetjük a lényeges dolgokat is felemlegetni. Harcolni akartok? Vagy nem akartok, de kénytelenek vagytok? Akkor tanuljatok! Úgy is meghalunk, de legalább ne hülyén!

"Az írástudás mikor a felszínre tör, a kard lesz a test és a lélek. Kövesd hát minden útmutatását!"
Uesiba Morihei

Hatalmat akartok gyakorolni végre mások felett uralva sorsotokat?

Nos, akkor végre pár dolgot helyére kell tenni, aki képes erre (sokan azok vagyok és lényegában már megléptétek ezt).

Mi kell hozzá?

Legyen világszemléletetek (koherens)!
Történelmi ismeretek átfogóak és a nehézségek ellenére is a valóságot tükrözõek!
Legyetek tisztába az ideológiákkal, csapdákkal és szükségserûségekkel!
Gazdasági ismereteitek legyenek reálisak!
Legyetek tudatában a genetikai különbözõségekkel, faji kérdésekkel!
Legyetek képben, mire képes a fegyver!

S persze mindezt ne vegyétek komolyan, mert nem számít! De ezt csak akkor értheted meg, ha már túl vagy rajta! Egészen más a lényeg.

Javaslatom, hogy aki képes rá és a fentieket megértette, az szánja rá magát és építkezzen a már meglévõ anyagokból és tanuljon nyeleket. Az oroszt ajánlom, de bármilyen "szláv" nyelv jól jöhet, így a török, vagy kínai is. Rám meg rám fér egy angol gyorstalpaló.

Hozzászólások


#81 | BB77 - 2013. február 07. 11:56:32
http://www.youtub...kZl_HAaipg
hasonlo svajci video
#82 | karikasostor - 2013. február 07. 12:17:29
Kedvesi,én csak összehasonlitottam a mi országunkkal.Szerinted ???
Az iszlámot meg könnyen lerendezik,ha arra gondoltál esetleg,hogy iszlamizálódik.
A svájciak öszzefognak és szó szerint fegyverrel fogják kikergetni az arabokat ha nem fognak vigyázzba állni.
Nos õk legalább elmondhatják,hogy ha azt mondják nem épül mecset,akkor nem fog,de ha itt csepelen zsinagógára van igény ,akkor mi nem mondhatjuk.
Ez csak pár példa,de tükrözi a két ország szabadság igényét vagy véleményét!
#83 | kukackac - 2013. február 07. 12:34:33
karikasostor!

"A svájciak öszzefognak és szó szerint fegyverrel fogják kikergetni az arabokat ha nem fognak vigyázzba állni.
Nos õk legalább elmondhatják,hogy ha azt mondják nem épül mecset,akkor nem fog,de ha itt csepelen zsinagógára van igény ,akkor mi nem mondhatjuk."

2.bp.blogspot.com/-XOu0M8xMC1s/UCZoiFJzZ5I/AAAAAAAACIk/lEDVlpCeazk/s1600/A+negro+racist_laughing.gif

Az istenadta nép mindenütt csak azt csinálhat amit engednek neki!
Ott ez áll egyenlõre az érdekükben, mert kell egy kis "nyugalom szigete" is ám.
Semmi sem az aminek látszik! Ezt ne feledd!
#84 | Kedvesi - 2013. február 07. 12:53:32
Karikás, ha annyira ki akarnák söpörni az Iszlámot, már rég megtették volna. Egyébként is, ismerek Svájcit, mert mióta itt él már, de arra még mindig emlékszik hogy Svájc nyüzsög a zsidóktól.
#85 | karikasostor - 2013. február 07. 12:54:51
Hát kukackac! Nehogy ennyi maradjon nekünk,mint a képeden:ülünk otthon ,mint a rabszolgák egy mûanyag üveges 100 Ft-os borral és csak röhögünk kinunkban....
Ja a nyakunkban meg rozsdamentes biciklilánc...
De azért király képeket szerzel mindig,azt meg kell hagyni!s_y 
#86 | karikasostor - 2013. február 07. 12:58:23
Kedvesi,nem baj Gerry majd a hegytetõrõl lövi õket,D.Caruso meg,mint a Terminátor, egy Chopperrõl M16-ossal ossza nekik.Most mi a f@szt mondjak erre?
Európában terebélyesedik a gond többfelé,nem kell csodálkozni,ha fizikai tettlegességig fog majd fajulni.De ha kellene fogadni,hogy melyik lesz eredményesebb Svájc vagy Magyarország,akkor õszintén,ti melyikre tennétek?
#87 | Kedvesi - 2013. február 07. 13:00:29
Gerry annál békésebb lélek hogy ilyet tegyen szerintem. Toleráns ember. Még erre is azt fogja írni hogy én provokálom õt.................s_k vagy csak nem tudja megérteni hogy vannak olyanok akiknek nem véges a türelme a kiszipolyozókkal szemben.

Mivel Svájcban is azok uralkodnak mint itt, egyik sem. Majd bevetik a lakosság ellen a hadsereget.

http://idokjelei....-hadsereg/

John R. Schindler, az amerikai Tengerészeti Fõiskola nemzetbiztonsági szakának professzora érdekes cikket tett közzé három napja. Minden jel arra mutat, hogy Svájc, az európai zavargások esetleges elmérgesedésére és/vagy kiterjedésére számít. Nehéz megmondani, hogy a svájci illetékesek a veszély erõsödését látják, vagy csupán az állam hatalmát akarják kiterjeszteni (ami valljuk meg nem ritka lépés manapság), egy biztos, egy ilyen intézkedés sokakban kelt félelmet, az amúgy is bizonytalan idõkben.

A zusának állítólag 8 milliós serege van. A muszkáknak se lehet kisebb. Sõt.
#88 | mattila - 2013. február 07. 13:45:24
hozzászólnék én is ehhez a svájci témához. Az elsõ youtube-os video, amelyiken az ég csíkozásáról (chemtrails) beszélnek, egy svájci hölgy által került a netre. Arról beszél, hogy Svájc fölött különös csíkok jelentek meg az égen, amelyeket különös repülõk hagytak maguk mögött. Úgy tûnik nekem, hogy azért õk is ki vannak... Vannak ott is normális emberek, akik jólelkûek, mint ahogy mindenhol vannak.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.