Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Göröngyök


Eltelt egy hónap, s ahogy ígértem, újra bejelentkeztem, bár a jelszavamnak utána kellett nézni, mert azóta nem voltam fenn a felületen fürkészni. Tervezett „szabadságom” nem mindenben alakult az elképzeléseim szerint, így küszöbön áll a hosszabbítás. Mire elengedhettem volna magam és a felszabadult délelőttöket kihasználva aktívabban passziválódhattam volna, Marci is felcseperedett itt a szemünk előtt. Dacára az itthoni okításnak a társadalmi létezés alaptéziseiről, a zsidó-cigány és más szórvány-következényekről, mégis csak sikerült beeecsatlakoznia a társadalmi akolba, a birkaság korai tüneteit megmutatva. Bárányhimlős lett. Először csak immel-ámmal, majd úgy rendesen, de a feje búbjáig. Ma már büszke tagja a beeeavatott emberiségnek, ahogy a családban mindenki. De nem hallgatunk, mert „akinek hangja van, üvöltsön”! Szóval a „mélyülés” elég felszínesre sikeredett, de így is tanulságos és igen messzire mutató tapasztalásokra tettem szert.

Nézzük sorjában, ahogy eszembe jut.

Úgy tűnik, hogy zökkenőkkel ugyan, de túl tudtok jutni a „személyemen” és ez jó. Köszönet azét, hogy a felületet távollétemben páran kezeltétek, ahogy tudtátok. Kaptok még esélyt, ahogy eddig mindenki, akiben tanulási szándék és bizonyos szint feletti képesség mutatkozott ahhoz, hogy megtalálja a már nem is annyira elrejtett Igazságot.

Volt pánik is, és nagyjából mindenről tudok, ami lényeges, mert a „személyes” kapcsolatok is működtek, bár én ezt nem erőltettem. Volt, aki tudni vélte, hogy családostól Moszkvában vagyok és volt, aki az otthoni telefonon ezt le is ellenőrizte. Nos, még a Moszkva téren sem voltam, ha ez érdekel valakit, s helyettem a zsidó-cigány Viktort küldtem Putyinhoz is megtárgyalni a stratégia kérdések ránk vonatkozó részleteit. Az nem olyan feltűnő és ha esetleg eltűnik, a kutyának sem fog hiányozni, mert fel sem tűnik senkinek, miközben ezt ugye rólam senki nem állíthatja.

Az időt kihasználva olyan tárházát sikerült a tudásnak átszemléznem, hogy nem vagyok benne biztos, hogy erről be kell-e számoljak mindenkinek. Feltételezem, hogy nem. Értelmetlen lenne, hisz sokan messzire jutottatok, de nem léptétek át a korlátot. Bevallom, itt némi önellentmondásba keveredett velem, magam a magom, de túl teszem ezen is az egómat valahogy.

Ha azt mondom nektek, hogy az oldalon sok-sok év alatt lehozott anyagokat, mint kirakóst egyben, a „nagy egészben” vizslatva nem csak telibe trafáltuk a tényeget, hanem azon bizonyítható módon hathatós változásokat is sikerült a használt „logikai algoritmussal” kieszközölni, akkor ezt úgy fogadjátok el, ahogy mondom. Gyakorlatilag minden állításunk következtetése alá van írva a „nagypolitika” a „globális föde-ráció” által, hogy csak a szűkebb mezomorfikus mezőt említsem.

De sokat olvasom vissza mostanában a szavainkat, gondolatainkat és egyre többször hallom a legmagasabb szintről is emlegetni a „józan paraszti észt”, vagy az „egészben” való gondolkodás szükségszerűségét!

Van más is, ami bizakodásra adhatna okot, de nem teszem. Ahogy visszajutott hozzám a rendőrök magasabb köreiből, volt „kollégák” soraiból, egyelőre a rehabilitálásom felé mutat az irány, mert mostanra értette meg az értelmesebbje, amit bő 6 éve mondok, írok, teszek. De ugye tudjátok, az idő viszonylagos. Ennyi idő kellett, hogy észleljék a zsidó-cigány veszélyt és felfogjanak részleteket az összeesküvésből, ami nem ellenem, hanem minden ember ellen irányul a „nememberek” részéről. Ugyan ettől még senkinek sem lett jobb, mert egyetlen önmagát nyíltan vállaló harcossal sem lettünk többen, de legalább kevesebben állnak az utunkba.
Nagy felismerésem és dilemmám, miután orosz és német professzionálisan elkészített anyagokat sikerült végre sietség nélkül megtekintenem és a nyelvet gyakorolva megértenem, hogy 2011 óta lényegében már „állami” segédlettel döngetik a tabukat, az illuminátust, szabadkőműveseket és a többi mocskot, nem kímélve a magát zsidónak nevező bandát és persze a cigányokat sem, akik ezek fajtársai és persze nem emberek. Ezt így ki is mondják. Úgy tűnik, mintha manapság már hobby szinten mennének a leleplezések és ebben nekünk már nem igazán van szerepünk. Úgy érzem, hogy abba, ami a tervben most szerepel, nem szabad belekeverednünk tevőlegesen. A zsidókat ki kell irtani, mint fajt, mint vallást – a tudatból: ordítják ezt a világban már mindenhol. Persze ehhez a cigányokat jól fel lehet használni, mert az aranyborjú szarva zsidó a farka, cigány és bizony ez a bika megy a kohóba és wolf-ram lesz belőle.

Ahogy nem kis meg nem lepetéssel látom, a keleti „hun” nagy összecsődülés be is indult és most derül fény a régen tudott tényre, hogy mindenki hun volt, hun nem volt egyszer valamikor. Az orosz történelem „most” döbben rá, hogy nem a zsidók sz@rták a russzt, hanem ők is hunok voltak és első királyuknak a „szlávok” is Atillát tisztelik. Kiderül, hogy a Nagy Szkytia területe lett Oroszország és annyi közük van a svéd államalapításhoz, amennyit az ottani zsidóhorda nekik erről hazudott. Bizony, dőlnek a tornyok és kiderül, hogy fél Germánia is szláv állami terület most is, persze bele értve Hun-gáriát, amely természetesen szintén az, mert a hunok szkyták, ahogy a szarmaták és a szlávok is azok... Mindennek a geopolitikai hozadékát hamarosan észlelitek, mert ugyan kényes a téma, de ha a vallási bibliai mese-szövéses oldalát nézzük a történetnek, akkor ennek a zsidó-kiválasztottságos marhaságnak buknia kell Vatikánostól, pápástól és „katolikus-református” és egyéb felekezetestől is. De mindezt most hagyjuk, ez a jövő, majd a nagyok megköpülik a fekáliát és vajként előadják, ahogy szokták.

Nem is ez a gondom, mert mindezt már cselekszik. Kényszerből, okosan és stratégiailag helyesen. Ami átmenetileg zavar, hogy mindennek a valódi lényeghez semmi köze nincs és az a „baj”, hogy mióta megérintett, azóta nincs bennem bizonyítási vágy, sem olyan szintű ragaszkodás, amely még pár éve volt. Nem okoz örömöt, hogy igaznak bizonyult korábbi meglátásunk és nem tölt el bánattal, hogy kevesen értenek bármit is mindabból, amit írok, mondok, teszek. Nincs bennem ellenállhatatlan késztetés arra, hogy írjak és beszéljek arról, amit megértettem és ugyan nem titok, de nem csak azért nem érdemes közölni, hogy sokan furán nézzenek, majd később (immár sokadszor) beismerjék, hogy nem hitték, de tényleg így van, vagy csak élből leügynöközzenek, lehülyézzenek, miközben a kisujjukat sem mozdítják azért, hogy önmaguktól, önmagukból bármilyen értelmes produktumot kicsiholjanak. Erről beszélek, mikor a „magányt” említem és immár értem, miért is hallgat a bölcs és legyint: „Majd megtudod!” Nem biztos, hogy nekem kell ezt közölnöm veled, hisz hamarosan a zsidó-média beszél róla (már most is, csak rébusznak feltüntetve, de egyre nyíltabban).

Tanítani?

Ki akar itt még tanulni?

Nos, aki akar és kész, az szóljon és miután megmérettetett és méltónak találtatott, talán érdemes, de nem úgy, hogy én mondom meg a „tutit”. Ezért is léptem hátra. Mondja meg mindenki és vállalja annak következményeit!

Dilemma ide, vagy oda, az idő „kifutott”. A háború elkezdődött, mert a „választások” lezajlottak és ennek így kell lennie. Az amerika zsidó „elengedi” az izraeli zsidó kezét és neki ereszti a falnak, had koppanjon. Ez forgatókönyv szerint zajlik, a frissenátalakított „titkosszolgálatok” aktív részvételével, nálunk is. A pozitív hatások itt csak késve lesznek érezhetőek, mert oly beteg a rendszer, hogy az egész van veszélybe, ha a „magyar” öntudatára ébredve végre azt tenné, ami helyes. Nyugi, az oroszoknál is a "polgárháború" a tét (no meg a tejes terület, annak minden "kincsével", de ott is meglesz a „holokoszt”, mert nem passzol a világképbe ez a parazita faj, amely nem szláv, így nem is ember. Kis időbe telik és alkukba, de végső soron ez már tényleg csak türelem kérdése.

Nos, egyelőre úgy döntöttem, hogy néhány gondolat erejéig osztozkodom a „nyilvánossággal” (nem azonos a közösséggel, amely már kialakult és többé-kevésbé baráti kapcsolatnak is tekinthető), mert úgy is tájékozódom nap, mint nap a helyzet alakulásával kapcsolatban, így felteszek olvasnivalót, de lássátok be, hogy ha ettől többet szeretnétek, akkor nektek kell „többnek” lenni, mint olvasónak.

Higgyétek csak el: Aki nem csinálja, nem is tudhatja!

Nos, ha már a forradalmárok is egyre gyűlnek, talán elkezdhetjük a lényeges dolgokat is felemlegetni. Harcolni akartok? Vagy nem akartok, de kénytelenek vagytok? Akkor tanuljatok! Úgy is meghalunk, de legalább ne hülyén!

"Az írástudás mikor a felszínre tör, a kard lesz a test és a lélek. Kövesd hát minden útmutatását!"
Uesiba Morihei

Hatalmat akartok gyakorolni végre mások felett uralva sorsotokat?

Nos, akkor végre pár dolgot helyére kell tenni, aki képes erre (sokan azok vagyok és lényegában már megléptétek ezt).

Mi kell hozzá?

Legyen világszemléletetek (koherens)!
Történelmi ismeretek átfogóak és a nehézségek ellenére is a valóságot tükrözőek!
Legyetek tisztába az ideológiákkal, csapdákkal és szükségserűségekkel!
Gazdasági ismereteitek legyenek reálisak!
Legyetek tudatában a genetikai különbözőségekkel, faji kérdésekkel!
Legyetek képben, mire képes a fegyver!

S persze mindezt ne vegyétek komolyan, mert nem számít! De ezt csak akkor értheted meg, ha már túl vagy rajta! Egészen más a lényeg.

Javaslatom, hogy aki képes rá és a fentieket megértette, az szánja rá magát és építkezzen a már meglévő anyagokból és tanuljon nyeleket. Az oroszt ajánlom, de bármilyen "szláv" nyelv jól jöhet, így a török, vagy kínai is. Rám meg rám fér egy angol gyorstalpaló.

Hozzászólások


#81 | BB77 - 2013. február 07. 11:56:32
http://www.youtub...kZl_HAaipg
hasonlo svajci video
#82 | karikasostor - 2013. február 07. 12:17:29
Kedvesi,én csak összehasonlitottam a mi országunkkal.Szerinted ???
Az iszlámot meg könnyen lerendezik,ha arra gondoltál esetleg,hogy iszlamizálódik.
A svájciak öszzefognak és szó szerint fegyverrel fogják kikergetni az arabokat ha nem fognak vigyázzba állni.
Nos ők legalább elmondhatják,hogy ha azt mondják nem épül mecset,akkor nem fog,de ha itt csepelen zsinagógára van igény ,akkor mi nem mondhatjuk.
Ez csak pár példa,de tükrözi a két ország szabadság igényét vagy véleményét!
#83 | kukackac - 2013. február 07. 12:34:33
karikasostor!

"A svájciak öszzefognak és szó szerint fegyverrel fogják kikergetni az arabokat ha nem fognak vigyázzba állni.
Nos ők legalább elmondhatják,hogy ha azt mondják nem épül mecset,akkor nem fog,de ha itt csepelen zsinagógára van igény ,akkor mi nem mondhatjuk."

2.bp.blogspot.com/-XOu0M8xMC1s/UCZoiFJzZ5I/AAAAAAAACIk/lEDVlpCeazk/s1600/A+negro+racist_laughing.gif

Az istenadta nép mindenütt csak azt csinálhat amit engednek neki!
Ott ez áll egyenlőre az érdekükben, mert kell egy kis "nyugalom szigete" is ám.
Semmi sem az aminek látszik! Ezt ne feledd!
#84 | Kedvesi - 2013. február 07. 12:53:32
Karikás, ha annyira ki akarnák söpörni az Iszlámot, már rég megtették volna. Egyébként is, ismerek Svájcit, mert mióta itt él már, de arra még mindig emlékszik hogy Svájc nyüzsög a zsidóktól.
#85 | karikasostor - 2013. február 07. 12:54:51
Hát kukackac! Nehogy ennyi maradjon nekünk,mint a képeden:ülünk otthon ,mint a rabszolgák egy műanyag üveges 100 Ft-os borral és csak röhögünk kinunkban....
Ja a nyakunkban meg rozsdamentes biciklilánc...
De azért király képeket szerzel mindig,azt meg kell hagyni!s_y 
#86 | karikasostor - 2013. február 07. 12:58:23
Kedvesi,nem baj Gerry majd a hegytetőről lövi őket,D.Caruso meg,mint a Terminátor, egy Chopperről M16-ossal ossza nekik.Most mi a f@szt mondjak erre?
Európában terebélyesedik a gond többfelé,nem kell csodálkozni,ha fizikai tettlegességig fog majd fajulni.De ha kellene fogadni,hogy melyik lesz eredményesebb Svájc vagy Magyarország,akkor őszintén,ti melyikre tennétek?
#87 | Kedvesi - 2013. február 07. 13:00:29
Gerry annál békésebb lélek hogy ilyet tegyen szerintem. Toleráns ember. Még erre is azt fogja írni hogy én provokálom őt.................s_k vagy csak nem tudja megérteni hogy vannak olyanok akiknek nem véges a türelme a kiszipolyozókkal szemben.

Mivel Svájcban is azok uralkodnak mint itt, egyik sem. Majd bevetik a lakosság ellen a hadsereget.

http://idokjelei....-hadsereg/

John R. Schindler, az amerikai Tengerészeti Főiskola nemzetbiztonsági szakának professzora érdekes cikket tett közzé három napja. Minden jel arra mutat, hogy Svájc, az európai zavargások esetleges elmérgesedésére és/vagy kiterjedésére számít. Nehéz megmondani, hogy a svájci illetékesek a veszély erősödését látják, vagy csupán az állam hatalmát akarják kiterjeszteni (ami valljuk meg nem ritka lépés manapság), egy biztos, egy ilyen intézkedés sokakban kelt félelmet, az amúgy is bizonytalan időkben.

A zusának állítólag 8 milliós serege van. A muszkáknak se lehet kisebb. Sőt.
#88 | mattila - 2013. február 07. 13:45:24
hozzászólnék én is ehhez a svájci témához. Az első youtube-os video, amelyiken az ég csíkozásáról (chemtrails) beszélnek, egy svájci hölgy által került a netre. Arról beszél, hogy Svájc fölött különös csíkok jelentek meg az égen, amelyeket különös repülők hagytak maguk mögött. Úgy tűnik nekem, hogy azért ők is ki vannak... Vannak ott is normális emberek, akik jólelkűek, mint ahogy mindenhol vannak.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.