Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

Letartóztatási parancsot adnak ki Benedek Pápa, Erzsébet Angol Királynő és Stephen Harper Kanada Miniszterelnöke ellen


Gyerekek, nem rossz, nem rossz? Következő sorozat, rövid, vagy hosszú? USA elnök, izraeli vezérkar, EU...Orsós-gyurcsány...? Már ha igaz. Végleges ítélet született a Vatikán és Kanada ellen indított első közös jogi perben.
A Pápát, a Királynőt és a kanadai miniszterelnököt bűnösnek találták emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben, és 25 év szabadságvesztésre ítélik őket.

A bíróság elrendeli átadásukat március 4-ig, vagy polgárok fogják letartóztatni őket.

Brüsszel:

Benedek pápa 25 évre börtönbe fog vonulni emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben vállalt szerepéért, a Vatikán tulajdonait és vagyonát le kell foglalni a Nemzetközi Bíróság mai történelmi döntése szerint.

A brüsszeli székhelyű Elsőfokú Bíróság által hozott egyhangú polgári bírósági döntés elrendelte 30 vádlott letartóztatását március 4-ével kezdődően, a ma kiadott bírósági döntés alapján.

Részletek az ítéletből:

"Mi, mint polgári bíróság a vádlottakat két vádpontban találtuk bűnösnek, így bűnösök vagy bűnrészesek emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben, valamint folyamatban lévő bűnügyi összeesküvésben."
A Bíróság úgy döntött, hogy valamennyi vádlottat kötelezően letöltendő 25 éves börtönbüntetésre ítéli feltételes szabadlábra helyezés nélkül, és minden személyes vagyonukat lefoglalja.

A Bíróság ezen döntését a 022513-001 számú ítéletében hirdeti ki.
"A vádlottakat felszólítja, hogy önként adják fel magukat Béketisztviselőknek vagy a Bíróság által engedélyezett ügynökségeknek, miután bűnösségük beigazolódott.

"A vádlottaknak hét napjuk van jelen Bírósági végzés kézhezvételét követően egészen 2013 március 4-ig, hogy az ítéletnek eleget tegyenek. 2013 március 4-e után nemzetközi elfogatóparancs kerül kiadásra ezen vádlottak ellen.


A bűnösök listáján található Erzsébet Angol Királynő, Stephen Harper Kanada Miniszterelnöke, és a Katolikus, valamint a kanadai Anglikán és Egyesült Egyház vezetője.

Az ítélet azt a közel egy hónapos tanácskozást követte, amin több mint 30 polgári bírósági esküdt vizsgált meg 150 előadott ügyet, melyeket bírósági ügyészek terjesztettek elő.

Ezen előadott esetek részletes és megcáfolhatatlan bizonyítékai egy hatalmas bűnszövetségnek, melyekben a vádlottak intézményei részt vettek, és eltitkolták a generációkon keresztül elkövetett gyermekek elleni népirtást az úgynevezett indián bentlakásos iskolákban egész Kanadában.

Egyik vádlott sem támadhatja vagy vitathatja a tavaly szeptemberben részükre kiadott nyilvános idézést, és nem tagadhatják az ellenük felhozott vádakat, vagy mutathatnak be a Bíróságnak ellentétes bizonyítékokat.

"Hallgatásuk mindent elárul. Ha ártatlanok, miért nem védik a saját becsületüket, amikor ilyen szörnyű dolgokkal vádolják őket?" - jegyezte meg az egyik esküdt Angliából?

"Ezen bűncselekmények célpontjai gyerekek voltak, hidegvérrel kitervelték, hogy az indiánokat kiirtják, mivel nem voltak "keresztények". Vádlottak egyértelműen eltitkolták ezen bűntetteiket. Tudtuk, hogy többet kell tennünk annál, minthogy a kezükre csapunk. Az egész rémuralom, amit az állami egyházak támogattak, még mindig törvényen felül áll, még mindig szenvednek tőlük gyermekek.

A bíróság ítélete kimondja, hogy az egyház a felelős a kanadai népirtásért, és az egyház vagyonát és tulajdonait köztulajdonba helyezi, és jóvátételt ad annak a több mint 50.000 családnak, kiknek gyermekei az egyház által működtetett bentlakásos iskolákban vesztették életüket.

Az ítélet érvényre juttatása érdekében a Bíróság felhatalmazza kanadai, amerikai, angol, olasz és több mint tíz nemzet polgárait, hogy mint hivatalos jogkörrel felvértezett ügynökök békésen foglalják el és vegyék tulajdonba a Római Katolikus, az Anglikán és a Kanadai Egyesült Egyházak tulajdonait, amelyek a legfőbb bűnösök ezen gyermekek halálában.

"Ez az ítélet jogi alapot és legitimációt ad az egyház elfoglalására, mely az egyház áldozatai által megkezdődött az egész világon" - jegyzi meg Kevin Annett. (Lásd www.itccs.org, november 6-i és január 30-i bejegyzést)

"A Bíróság ítélete egyértelmű, ezen bűnöző egyházi szervezetek jogilag és gyakorlatilag is megalapozatlanok, és az ellopott vagyont az emberek visszakövetelik. A jogérvényesítés végre megkezdődött. A halottak most már békében pihenhetnek.

A végzést minden vádlottnak kézbesítik a Bíróság tisztviselői, köztük a kanadai Miniszterelnöknek, az Angol Királynőnek és Joseph Ratzingernek, a leköszönő Benedek pápának, aki vatikáni letartóztatásának elkerülése érdekében két héttel ezelőtt lemondott.

A polgárok által történő letartóztatások ezen vádlottakkal és másokkal szemben március 4-én veszi kezdetét, amennyiben nem adják fel magukat és adják át vagyonukat a Bírósági végzés értelmében.

Ezek az akciók filmen rögzítve lesznek, és közzé lesznek téve az itccs.org weboldalán a következő héten, valamint további frissítések az Elsőfokú bíróság és Polgári ügynökei tevékenységéről.

Kiadta az Egyházi és Állami Bűnügyeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék Központi Irodája.

2013 február 25.

Brüsszel

Dokumentumok


Forrás: itccs.org
Link

Hozzászólások


#21 | istok bela - 2013. február 28. 07:45:50
Ez a hír nem biztos, hogy kacsa. Mert mit látunk mostanában, szép sorjában mondanak le a vezetők. Ha ezek az embernek nem nevezhető személyek az elitbe tartoznak, akkor nem csodálkozom azon, hogy elfogató parancs van ellenük és még lesz egy jó pár személy ellen is. Valahogy el kell menekülniük az ébredező feldühödött emberek elől, és erre a legjobb egy ilyen 25 éves börtön büntetésnek nevezett cirkuszi maszlag. Ezek szépen eltűnnek majd a látókörből mielőtt kibeleznék őket és szépen kipihenik majd magukat egy kis trópusi szigeten. Mekkora létszámú lehet ez az elit klub? Lesz még 1-2 ilyen vagy ehhez hasonló hír. s_; 
#22 | keepfargo - 2013. február 28. 13:02:18
Lehet-e még olyan, hogy szavahihetö bíróság...bíró...jogász...a törvényt tudó, s abból élö ember, brüsszeli illetöséggel ? Nem várok választ.

Egyébként, ha az összes felsoroltat meg is büntetnék, valamiképpen - amit finoman kifejezve, erösen kétlek - akkor attól nálunk és nekünk még mindíg nem sokkal lenne jobb.

Majd ha azt olvasom, hogy levadászták az összes telavivi "magyar politikust", akik ott aláírták a magyarság elleni talán leggonoszabb, legártalmasabb dokumentumot, akkor fellélegezhetek egy kicsit. Amig ez nem történik meg, minden csak egy rossz viccnek tünik - nincs túl nagy jelentösége. Vagy amig egy gyurcsótány szabadon csúszik-mászik, mit nekem a "patkányéneklö" vagy II.Erzsébet ?

Ne bántsd a magyart! H 4 ever...Trianon;shit
#23 | ARMOGUR - 2013. február 28. 19:28:45
Mormota1968!
Lehet, hogy Neked van igazad és volt már 40 zsidó pápa is. Valószínű én nem az elejétől kezdtem számolni.
A vatikáni vagyonnal akarnak "bűvészkedni" itt a "koreográfusok".
Akik megszerzik így vagy úgy a vatikáni vagyont, azok lehetnek az új pénzügyi világelit.
Hogy melyik "csapat" ez majd kiderül, de ha már ilyen média figyelmet kapott a hír, akkor sajnos a mostani pénzcsinálókra lehet gondolni. Majd kicsit átmasszkírozzák magukat.
A lényeg, hogy nem kell világpénz! Minden állam a saját pénzét adja ki!
#24 | mormota1968 - 2013. március 01. 01:18:58
Armogur! Ha ismered a FIX HD-Enigma adásait, azok egyikében beszélt erről Száraz György.Valami olyasmi volt a műsor címe, hogy "Az egyház sötét oldala."Vagy annak a folytatása.Ott hangzott el ez a 40-es szám.De hát aki ismeri a témát, az tudhatja, hogy a Biblia összeállításának ötlete is a zsidóktól származhat nagy valószínűséggel.Mindenféle ősi népek történelméből összeválogattak egy csokorra valót és átírták kicsit, mintha mindazon dolgok a zsidó néppel történtek volna meg.Pedig nem.Lehet hogy neked lesz igazad ezzel a vatikáni vagyon átvételével kapcsolatban.Az egyik ilyen elit, ha nem a legelső a kínai LI dinasztia lehet.Vagy az oroszok? Majd meglátjuk, ha megérjük.Régen is minden ország a saját pénzét adta ki és az volt a természetes.De csak annyi pénzt szabad nyomtatni, ami mögött valóban van fedezett, valós érték, arany vagy gabona, vagy bármi más.A zsidó bankrendszer viszont milliárd számra nyomata a fedezetlen pénzt, vagy ott van az elektronikus pénz, ami nem is létező, kézzel fogható pénz.Csak bank vagy hitelkártya.Örülnék neki, ha én még megérhetném azt, hogy újra magyar nyomdában és pénzverdében készüljön az igazi magyar pénz, aminek tényleges vásárlóértéke van, nem úgy mint ennek az amcsi FED forintnak, ami csak játékpénz.Szeretném megérni, hogy a még hátra lévő életemben soha többé ne változzanak az árak, semmilyen zsidók által mesterségesen gerjesztett infláció miatt.
#25 | Anonim felhasználó - 2013. március 02. 09:01:03
Nekem erről az egyik Die Hard film jut eszembe. Az amelyikben iskolákhoz terelik a rendőrséget, meg minden mozgósítható fegyveres szervet a bűnözők, s míg azok keresgélik a bombát addig emezek elrabolják a bank aranykészletét.
Tehát arra gondolok,hogy a kacsa értesítések ugyan úgy azért születnek, hogy míg azt csócsálják addig sem figyelnek az emberek a valóságra.
A hihetőségüket pedig az biztosítja, hogy beleszőnek valós dolgokat amiktől az egész hihetővé válik. Gyakorlatilag néhány tesztkönyv is így épül fel.
pl: Biológiai Stúdiumban ilyen lehetséges kérdések és válaszok vannak, ahol van egy állítás ( vagy igaz vagy nem), van egy indoklás ( van igaz vagy nem) a kérdések pedig: 1:) állítás indoklás igaz, összefüggés van. a) igaz; B) hamis
2.) Állítás igaz indoklás igaz, összefüggés nincs. a) igaz; B) hamis
3.) Állítás igaz indoklás hamis. Összefüggés nincs. a) igaz; B) hamis
4.) Állítás hamis, indoklás igaz Összefüggés nincs. a) igaz; B) hamis
5.) Állítás, indoklás hamis, összefüggés nincs. a) igaz; B) hamis
Erre gondoltam. :)
#26 | Perje - 2013. március 03. 20:53:21
A királynőnek nem tett jót a hír, mert rátört a szapora. Már a hordozható klozet sem segit, ezért kórházba vonult, mint a nadrágos külügyért, azonos tünetekkel. Beteg lett, mint az ukrán elnök asszony, a bolgár miniszterelenök, és mint a magyar Rendhagyó és szukája és így tovább....
http://www.guardi...oenteritis
.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.