Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

Letartóztatási parancsot adnak ki Benedek Pápa, Erzsébet Angol Királynő és Stephen Harper Kanada Miniszterelnöke ellen


Gyerekek, nem rossz, nem rossz? Következő sorozat, rövid, vagy hosszú? USA elnök, izraeli vezérkar, EU...Orsós-gyurcsány...? Már ha igaz. Végleges ítélet született a Vatikán és Kanada ellen indított első közös jogi perben.
A Pápát, a Királynőt és a kanadai miniszterelnököt bűnösnek találták emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben, és 25 év szabadságvesztésre ítélik őket.

A bíróság elrendeli átadásukat március 4-ig, vagy polgárok fogják letartóztatni őket.

Brüsszel:

Benedek pápa 25 évre börtönbe fog vonulni emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben vállalt szerepéért, a Vatikán tulajdonait és vagyonát le kell foglalni a Nemzetközi Bíróság mai történelmi döntése szerint.

A brüsszeli székhelyű Elsőfokú Bíróság által hozott egyhangú polgári bírósági döntés elrendelte 30 vádlott letartóztatását március 4-ével kezdődően, a ma kiadott bírósági döntés alapján.

Részletek az ítéletből:

"Mi, mint polgári bíróság a vádlottakat két vádpontban találtuk bűnösnek, így bűnösök vagy bűnrészesek emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben, valamint folyamatban lévő bűnügyi összeesküvésben."
A Bíróság úgy döntött, hogy valamennyi vádlottat kötelezően letöltendő 25 éves börtönbüntetésre ítéli feltételes szabadlábra helyezés nélkül, és minden személyes vagyonukat lefoglalja.

A Bíróság ezen döntését a 022513-001 számú ítéletében hirdeti ki.
"A vádlottakat felszólítja, hogy önként adják fel magukat Béketisztviselőknek vagy a Bíróság által engedélyezett ügynökségeknek, miután bűnösségük beigazolódott.

"A vádlottaknak hét napjuk van jelen Bírósági végzés kézhezvételét követően egészen 2013 március 4-ig, hogy az ítéletnek eleget tegyenek. 2013 március 4-e után nemzetközi elfogatóparancs kerül kiadásra ezen vádlottak ellen.


A bűnösök listáján található Erzsébet Angol Királynő, Stephen Harper Kanada Miniszterelnöke, és a Katolikus, valamint a kanadai Anglikán és Egyesült Egyház vezetője.

Az ítélet azt a közel egy hónapos tanácskozást követte, amin több mint 30 polgári bírósági esküdt vizsgált meg 150 előadott ügyet, melyeket bírósági ügyészek terjesztettek elő.

Ezen előadott esetek részletes és megcáfolhatatlan bizonyítékai egy hatalmas bűnszövetségnek, melyekben a vádlottak intézményei részt vettek, és eltitkolták a generációkon keresztül elkövetett gyermekek elleni népirtást az úgynevezett indián bentlakásos iskolákban egész Kanadában.

Egyik vádlott sem támadhatja vagy vitathatja a tavaly szeptemberben részükre kiadott nyilvános idézést, és nem tagadhatják az ellenük felhozott vádakat, vagy mutathatnak be a Bíróságnak ellentétes bizonyítékokat.

"Hallgatásuk mindent elárul. Ha ártatlanok, miért nem védik a saját becsületüket, amikor ilyen szörnyű dolgokkal vádolják őket?" - jegyezte meg az egyik esküdt Angliából?

"Ezen bűncselekmények célpontjai gyerekek voltak, hidegvérrel kitervelték, hogy az indiánokat kiirtják, mivel nem voltak "keresztények". Vádlottak egyértelműen eltitkolták ezen bűntetteiket. Tudtuk, hogy többet kell tennünk annál, minthogy a kezükre csapunk. Az egész rémuralom, amit az állami egyházak támogattak, még mindig törvényen felül áll, még mindig szenvednek tőlük gyermekek.

A bíróság ítélete kimondja, hogy az egyház a felelős a kanadai népirtásért, és az egyház vagyonát és tulajdonait köztulajdonba helyezi, és jóvátételt ad annak a több mint 50.000 családnak, kiknek gyermekei az egyház által működtetett bentlakásos iskolákban vesztették életüket.

Az ítélet érvényre juttatása érdekében a Bíróság felhatalmazza kanadai, amerikai, angol, olasz és több mint tíz nemzet polgárait, hogy mint hivatalos jogkörrel felvértezett ügynökök békésen foglalják el és vegyék tulajdonba a Római Katolikus, az Anglikán és a Kanadai Egyesült Egyházak tulajdonait, amelyek a legfőbb bűnösök ezen gyermekek halálában.

"Ez az ítélet jogi alapot és legitimációt ad az egyház elfoglalására, mely az egyház áldozatai által megkezdődött az egész világon" - jegyzi meg Kevin Annett. (Lásd www.itccs.org, november 6-i és január 30-i bejegyzést)

"A Bíróság ítélete egyértelmű, ezen bűnöző egyházi szervezetek jogilag és gyakorlatilag is megalapozatlanok, és az ellopott vagyont az emberek visszakövetelik. A jogérvényesítés végre megkezdődött. A halottak most már békében pihenhetnek.

A végzést minden vádlottnak kézbesítik a Bíróság tisztviselői, köztük a kanadai Miniszterelnöknek, az Angol Királynőnek és Joseph Ratzingernek, a leköszönő Benedek pápának, aki vatikáni letartóztatásának elkerülése érdekében két héttel ezelőtt lemondott.

A polgárok által történő letartóztatások ezen vádlottakkal és másokkal szemben március 4-én veszi kezdetét, amennyiben nem adják fel magukat és adják át vagyonukat a Bírósági végzés értelmében.

Ezek az akciók filmen rögzítve lesznek, és közzé lesznek téve az itccs.org weboldalán a következő héten, valamint további frissítések az Elsőfokú bíróság és Polgári ügynökei tevékenységéről.

Kiadta az Egyházi és Állami Bűnügyeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék Központi Irodája.

2013 február 25.

Brüsszel

Dokumentumok


Forrás: itccs.org
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. február 27. 11:00:45
Sajnos, ezt a parancsot ismét az egyszemélyes , nem hivatalos bíróság adta ki.
#2 | vidia - 2013. február 27. 11:18:35
Dominó effektus - hoz jó kezdőpont / kiindulópont lehet!
Várjuk a további fejleményeket, (márc 4) hogy beinduljon....
#3 | skhyta - 2013. február 27. 11:54:27
Érzéseim vegyesek, de lehet, hogy ezt ismereteim hiánya okozza. Erről az itccs. nevű szervezetről, és annak furcsa nevű vezető hölgyéről most a napokban e hírrel kapcsolatban hallottam először. Aztán meg olvasom a vonatkozó linkeken, hogy ezek az átnevelő bentlakásos iskolák az 1800-as évektől kezdődően működtek, és az utolsó 1996-ban zárt be! Ma meg 2013. évben tartunk. Nem tudom, nem egy nagy átverés-e ez az egész? Másrészt, bár vérlázító a történet, de tudjuk, nem csak ez történt évszázadok óta a világban, mint pl. folyamatos teljes népességekre, vagy csak egy részükre kiterjedő népírtások, a más népek kincseinek elorozása, a nemzetállamok felhigítása a migráció művi kierőltetésével, milliók nyomorba döntése a legkülönfélébb ráerőszakolási praktikákkal, "törvényekkel".....stb.stb.
Ha tehát a fenti hír igaz, -mert belátható, hogy furcsán hirtelenül kezdődött, és nem a legáltalánosabb és legnagyobb tömegeket érintő kérdéskörben merült fel a folyamat - akkor én ezt az elkezdődött aranykor szellemi hatásainak tulajdonítom, és akkor remélem, hogy folytatása következik a többi bűnelkövetővel!
#4 | skhyta - 2013. február 27. 12:02:08
furcsaság még: adják át önként a személyes vagyonukat? Egy kis tapasztalatcserére ide kellene hívni ezt a szolíd szervezetet, ismerkedjenek már meg azzal a hatékony módszerrel, amellyel itt az emberek tömegeitől pillanatok alatt el tudják a bűnözők venni az összes létező ingó,- és ingatlan vagyonukat!
#5 | ssman - 2013. február 27. 12:26:19
fa szság...
#6 | kukackac - 2013. február 27. 12:31:18
www.katica.hu/608-1907-thickbox/tologatos-jatek-kacsa-akcios.jpg

:D 
#7 | gladiator07 - 2013. február 27. 13:07:16
Szintén zenész"..!

Valószínűnek látom én is, skhyta.., meg fogalmazását. Görög - tűz az egész, nekünk, ( már ha'.., azoknak érezzük..)) üregi - nyúl bázison valóknak!
Igaz hogy, ők' is, vagdosták egy - más, nyakát az év - századok.., sőt' ..év - ezredek alatt. Úgy tünik ők' is csak valaki ( k ) nek, a beosztottya, mindenkinek van egy főnöke. Osszák.., a selyem zsinort, fentről, lefelé. Nyílván ez az - Új Világ Rend, projekt. Kis háborúval megtűzdelve.., mert az úgy jó, s mert bevált, az idők során. De' majd csak kiderül, ha meg nem, akkor nem, és nekik volt igazuk.

Egy pogány.
#8 | Anonim felhasználó - 2013. február 27. 14:43:14
A "Mórickából" miért nem tesztek ki híreket?
#9 | monguzking - 2013. február 27. 17:29:33
Tavaly is volt böven ilyen informácio megdüzdelve asthar földönkivüli föparancsnok üzeneteivel-aztán pedig semmi-én jobban bizom késemben mint igazságosztoban
#10 | atya - 2013. február 27. 18:00:21
A kezük meg belelóg a bilibe... inkább valami értelmessel foglalkoznának a szellemi recskázás helyett.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.