Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ezek a r(k)émek, köztünk élnek!!!!


Ennek sose lesz vége...
Némelyik fel sem fogja, van amelyik büszke rá, letagadja a harmadik...

egy kis ügynöklista, ami korántsem teljes!ÁBEL ANITA

Az országszerte kedvelt gyerekszínész-műsorvezető a dokumentumok szerint Avar Tamara néven készített jelentéseket kollegáiról, ismerőseiről. A Történeti Hivatalban fellelhető akták arról tanúskodnak, hogy Ábel Anita először 1991-ben jelentett kollegáiról, a Szomszédok című teleregény színészeiről. Aki belelapoz a jelentésekbe, láthatja, hogy a fiatal színésznő nyitott füllel mászkált a stúdióban, és közel sem volt az a butácska kamaszlány, akinek pedig a sorozat alapján tűnhetett a nézőknek. Avar Tamara jelentéseiben meglepő pontossággal számolt be arról, hogy "Zenthe Feri bácsi politikai vicceket mesél a forgatási szünetekben", hogy Frajt Edit "Bécsből hozza a harisnyáit", és hogy Trokán Péter "dagadt, gátlástalan szemétládának" nevezte Pozsgay Imrét.

Avar Tamara tevékenysége a sorozat befejezése után sem szűnt meg: utolsó jelentése 2002. szeptemberben kelt, és az Ábel által vezetett reggeli beszélgetőműsor vendégei által elejtett "kommunistaellenes célozgatásokról" tesz említést.

Ábel Anita megkeresésünkre készségesen elismerte tevékenységét, mint mondta, semmi rendkívülit nem lát jelentéseiben. "Minden pontosan így történt. Imádtam jelenteni!" - mesélte nevetve történetét. "A suliban is mindent megmondtam a tanítóimnak, ez keltette fel a titkosszolgálat figyelmét. Már a Szomszédokban játszottam, amikor megkeresett egy bácsi. Cukrászdába hívott, és nagyon kedves volt. Nem is kellett semmit ígérnie vagy fenygetőznie, én egyből igent mondtam! Havonta küldtem levelet neki, és néha találkoztunk is. Aztán sajnos néhány éve nem jött több válasz és telefonhívás, a leveleim visszajöttek a címről. Írják csak meg nyugodtan, hogy szívesen jelentek, szerintem ez tök jó játék!" - mondta búcsúzóul Ábel Anita.


BATIZ ANDRÁS

A Történeti Levéltár adatai szerint Marsi Anikóval együtt szervezték be 1996. környékén. A kettejük között kibontakozott nagy szerelemnek tudható be, hogy Marsi Anikó az ő, Batiz András pedig Marsi valódi nevét kapta fedőnévként (lásd még: Marsi Anikó). A Vitray Tamás fedőnevű titokzatos tartótiszttel irányítása alatt részt vett a Cseloviki-X nevű akcióban, ám mivel ezt a területen végül Batiz ügynök vette át, Marsi ügynöknek a közszolgálati kapcsolatok kiépítésén kellett dolgoznia.

A közszolgálatiság jegyében Marsi ügynök terjedelmes jelentéseket írt a közszolgálatiságot a nézettség növelése érdekében megcsúfoló Fókusz szerkesztőségéről, nem egyszer önmagára is halálbüntetést követelve. A kettős életet felvállaló Marsi ügynök sikert sikerre halmozott a közszolgálatiság jegyében, miközben a Fókusz nézettsége is nőtt. Amikor a Gyurcsány-kormány 2004 augusztusában felkérte szóvivőjének, a levéltári akták szerint kénytelen volt leszerelni, de egy, a Matulának névtelenül nyilatkozó nemzetbiztonsági forrás kifejtette, csodálkozna, ha jelenleg nem Gál J. Zoltán fedőnéven irkálna jelentéseket a kormányfőről Szegvári Katalinnak.

Batiz Andrást a sikerek ellenére a peches ügynökök közé sorolhatjuk: leszereléskor kapott tiszteletdíját felemésztette az a bangkoki plasztikai műtét, amivel fejét kellett eltávolítani a Fókuszról, mivel az évek során az arca szinte teljesen hozzánőtt a műsorhoz.


BOCHKOR GÁBOR

A népszerű rádiós és tévés műsorvezető akkor került a titkosszolgálat látókörébe, amikor bonni tudósító édesapját követte az NSZK-ba. Berlinben tanult, amikor dossziét nyitottak róla, majd amikor hazatért és a Magyar Televízió könnyűzenei műsorában kezdett dolgozni, már Birkás néven kéthavonta jelentett munkatársairól.

Birkás ügynök aktivitása akkor erősödött föl igazán, amikor a Danubius Cappuccinót, majd a Sláger Rádió Bumeráng című reggeli műsorát vezette. A kilencvenes években nem volt ritka, hogy hetente küldött jelentéseket tartótisztjének. Mint Birkás dossziéjából kiderül, Bochkor magánéletét is ügynöki tevékenysége szolgálatába állította: a Csisztu Zsuzsával, Dobó Katával, Tornóczky Anitával és Osváth Andreával történt szakításai után rövid idővel már mentek is a jelentések a volt barátnők viselt dolgairól, politikai nézeteiről, baráti kapcsolatairól. Bochkor legutóbbi kapcsolatát, Molnár Anikót sem kímélte, friss jelentésében reakciós, rossz szellemű és nyugatbarát jelzőkkel illeti a Nagy O"t, aki "porszívóként szívta magába a rendszer gyűlöletét".

Bochkor Gábor nem kívánt nyilatkozni a Matula Magazinnak, de közvetlenül lapzártánk előtt végül az alábbi levelet juttatta el a szerkesztőségnek:

"Először is: nem voltam ügynök! Tény, hogy többször is megpróbálkoztak a beszervezésemmel, de többször is visszautasítottam a megkeresést. Aztán amikor azzal zsaroltak, hogy a Petőfi Rádióhoz teszik át a Danubius Cappuccinót, kénytelen voltam igent mondani. Falból írott jelentéseim azonban soha, senkinek nem ártottak. Sokat dolgoztam a karrierem érdekében, és senki nem tudja, hogy mi mindent kellett ezért nekem feláldoznom. Történetem csak rám tartozik."


BOMBERA KRISZTA

Tagadja érintettségét, és perrel fenyegetőzik a Matula ügynöklistája miatt Bombera Krisztina, aki a levéltári iratok alapján még most is ügynökként tevékenykedik nem is egy, de két - a III/III-as és a III/II-es - csoportfőnökség alatt.

A beszervezési akta tanúsága szerint Bomberát 1990-ben szervezte be az állambiztonsági hivatal, miután tudomására jutott, hogy az akkor még hamvas diáklány egyszerre háromféle hittanórára jár. Talán ezt használták ki ellene, és szervezték be a III-as, majd, mielőtt az Egyesült Államokba költözött volna bébiszitternek, a II-es csoportfőnökségbe. A "keresztségben" a Kéthly Anna fedőnevet kapó ügynök feladata az volt, hogy egy rosszul felkészült újságírót játszva dezinformálja a magyar társadalmat az Egyesült Államok társadalmi és belpolitikai helyzetéről. Mivel aktáinak nagy része még ma sem nyilvános, csak sejthető, hogy a 2001. szeptember 11-ei New York-i merénylet idején sem véletlenül tartózkodott az óceánon túl ("Kéthly ügynöknek haladéktalanul Újfaluba [New York fedőneve - a szerk.] kell mennie. [SZÖVEG INNENTO"L TÖRÖLVE]").

A Matula megkeresésére Bombera Krisztina azt sem akarta bevallani, hogy felvette a telefont. Hiába lobogtattuk a 6-os kartont, meg még vagy harmincoldalnyi általa írt jelentést a kagylóba, hogy hallja a terhelő papírok suhogását, kijelentette, hogy mivel éppen nem telefonál, arról sem lehet fogalma, hogy ki és milyen ügyben keresi. Miután azonban eltorzított hangon ismét felhívtuk, és lebuktattuk azzal, hogy Kéthly Annát kértük a telefonhoz, az újságírónak álcázott ügynök perrel fenyegette meg a Matula Magazint. Ettől a szándékától az után sem állt el, hogy másfél óráig érveltünk amellett, hogy elég volt az elnyomásból, az átbaszásból, és végre egy szabad, átvilágított társadalomban szeretnénk élni, ahol az emberek tudják egymásról, ki kit és hogyan vágott át a palánkon.


GÖRÖG ZITA

A híres nagybátonyi modell külföldi tartózkodása idején jelentett először a III/II-es csoportfőnökségnek. A dokumentumok tanúsága szerint a modell Gobbi Hilda fedőnéven küldött jelentéseket a hozzá hasonlóan külföldi pályára készülő modellekről, ám hazarendelése után átkerült a III/II-es csoportfőnökséghez (kémelhárítás), ahol egyrészt a hazánkban forgató amerikai filmes stábok, másrészt valamivel később milliárdos olajsejkek megfigyelése lett a feladata. A Gobbi Hilda fedőnevű ügynöknek hálátlan szerepet szánt a pártállami titkosszolgálat: itt-ott elejtett antiszemita megjegyzésekkel kellett eloszlatnia az ellenség gyanúját, és harmadvonalbeli amerikai produkcióban vállalt szerepeket feladata hatékonyabb ellátása érdekében.

"Két választásom volt" - mondta a Matula Magazinnak hosszú hallgatás után a hallhatóan feldúlt Görög Zita. "Vagy maradok itthon, és hozzámegyek valami suttyóhoz, vagy kimegyek külföldre és megcsinálom a szerencsémet. Ez jól tudták a titkosszolgálatisok is, és a legjobb pillanatban kerestek meg az ajánlatukkal: havi egy jelentés, cserébe dolgozhatok külföldön. Könnyű felettem pálcát törni, de képzeljék magukat egy kapcsolatok nélküli, keresztény, nagybátonyi lány helyébe. Volt más lehetőségem, de őszintén?" Görög Zita hangja itt elcsuklott.

Miután riporterünk halkan az A csitári hegyek alatt című nóta első traktusait a telefonba dúdolta, Zita megnyugodott, és felbátorodva így folytatta: "Igazából nem hiszem, hogy használható információkat szolgáltattam. Az olajsejkekkel ugye egy- vagy néhány éjszakás kalandokba bocsátkoztam, szóval méretekről, meg tarifáról tudtam beszámolni. Az amerikaiak meg folyton az elnöküket baszogatták, amit leírtam persze, de hogy ezzel semmire se ment a BM, abban biztos vagyok."

KOVÁCS KOKÓ ISTVÁN

Az olimpiai bajnok ökölvívó Portugál Péter néven leadott jelentései közül az elsőt 1996-ból tartja nyilván a Történeti Hivatal. A magyar olimpiai csapat "téglájaként" Portugál Péter szorgalmasan jelentett csapattársairól, és odáig ment az alaposságban, hogy még az ételt kritizáló sportolók monológjait is könyörtelenül lejegyezte. Később, már profi ökölvívó, majd tévés műsorvezető korában kémelhárítóként a külföldi kapcsolatokkal rendelkező csapattársakat, kollegákat figyelte meg, de rövid idővel sporpályafutása befejezése után alkalmatlanságra hivatkozva leszerelték az aktív ügynökállományból. "Ez a szerencsétlen egy épkézláb mondatot nem képes leírni" - szerepel az aktán a tartótiszt kurta indoklása.

"Kémelhárító voltam, vagyis hivatásos katona" - próbálta a Matula Magazint becsapni Kokó, ám egy klasszikus, nyitott tenyerű pofon hamar jobb belátásra bírta. "Mindent megígértek nekem. Azt mondtam, csak akkor vállalom, ha elintézik, hogy világbajnok lehessek" - vallott Kovács István. "És ezek tényleg elintézték. A semmiből gründoltak egy "WBO" nevű profi boksz világszervezetet, amelynek a versenyein harmincéves mexikói taxisofőrök és havannai zsebtolvajok között kellett megszerezni a világbajnoki címet. Nem volt nehéz dolgom, de világbajnok lehettem, és az övemet nem adom vissza soha, sohasem" - emelte fel a fejét az ökölvívó, és mélyen munkatársunk szemébe nézett. "Rosszat csak arról jelentettem, aki megérdemelte" - fejezte be vallomását Portugál Kokó Péter.

MAJOROS PÉTER

Az utolsó nagy beszervezési hullám "áldozata" volt az ózdi származású Majoros "Majka" Péter, aki Vikidál Vilmos néven dolgozott a III/III-as csoportfőnökségnek. VV Majkát Csiszár Jenő szervezte be, vélhetően neki köszönhető a két személyiség közötti nagyfokú hasonlóság. A levéltári dokumentumok szerint az állambiztonságnak 2003-ban ismét nagy szüksége volt egy olyan valakire, aki képes volt a tinidzséreket megtévesztő gyors, szlenggel feldobott beszédmódra, és aki nem volt annyira elcsépelt, mint Csiszár Jenő. (Csiszár egyébként Nagy Feró fedőnéven ügynökösködött, és lett később tartótisztje a kiválasztottnak.)

VV ügynök területe a magyar szórakoztató és zeneipar lett, feladata pedig minél több hanglemezvásárló beszervezése volt. Ebben az időszakban, aki magyar könnyűzenei produkciót vásárolt, alá kellett írnia egy papírt, miszerint a jövőben is hasonló gyakorisággal vásárol magyar terméket, különben rács. A Mahasz-akció végül kudarcba fulladt, és VV ügynök kénytelen volt leszerelni.

"Figyejjé´ engem az alkatomnál fogva tartottak jó állambiztonsági munkaerőnek. Kicsit dagadt vagyok, ezért az izmaim nem buktathatnak le. A kőbuta imidzsem egyrészt belülről jön, másrészt a Csiszár találta ki. A melót pedig élveztem. Ha egy átgondolt gazdaságpolitika megmentette volna az ózdi kohászatot annak idején, ahelyett, hogy eltűntettek benne pár száz milliárd forintot, aztán hagyták összeomlani az egészet, nos, hidd el, ma vígan tologatnám a kocsikat az iparvágányon" - nyilatkozta Majoros a Matula Magazinnak, és többet nem is firtattuk a kérdést, mert ebben a vallomásban benne van az egész rendszerváltás utáni Magyarország minden nyomorúsága.


MARSI ANIKÓ

Batiz András fedőnéven írt jelentéseket a III/III-as csoportfőnökség számára Marsi Anikó, az RTL Klub Fókusz című bulvármagazinjának műsorvezető-szerkesztője. A levéltári dokumentumok alapján megállapítható, Batiz ügynök feladata elsősorban a beszervezés volt.

Marsit 1996-ban szervezte be a Vitray Tamás fedőnevű tartótiszt, aki alapos és az akkori viszonyok közepette kivételes kiképzést adott a fiatal szőkeségnek. Marsi diákszerelme után a Batiz András fedőnevet kapta. Az ügynök feladata az volt, hogy létrehozza az állambiztonsági hivatal különleges alakulatát, a Cseloviki-X-et. A különleges képességű ügynökcsapat toborzására jó terepül szolgált az éppen akkor induló RTL Klub Fókusz című magazinja. Batiz ügynök hathatós közbenjárása következtében a Cseloviki-X olyan különleges képességű tagokkal bővült, mint a döghúson hónapokig kihúzó, speciális állóképességgel rendelkező szabolcsi cigánycsalád; a saját magát akármikor felrobbantani, majd regenerálni képes fiú, akinek különleges képessége egy szerencsétlen petárdabaleset miatt alakult ki; vagy az a 250 kilogramm súlyú Vas megyei manikűrös, aki képes lenyelni három taposóaknát, miközben úgy tesz, mintha csak imádkozna.

A Matula Magazin megpróbálta elérni Marsi Anikót, de a telefont Batiz András vette fel, aki ugyan segítőkészen átadta a kagylót Marsi Anikónak, ám - kicsit sem ciki módon - Marsi Anikó is Batiz Andrásként mutatkozott be, szóval hagytuk a picsába az egészet. Amire a Matula Magazin igazán kíváncsi volt, nevezetesen, hogy Marsi a népszerűségtől vagy egy plasztikai beavatkozástól lett bögyösebb pár évvel ezelőtt, nem derült ki az aktákból.


PALIK LÁSZLÓ

A semmihez sem értő, rózsás arcú fiatalember ajtaján először 1991-ben dörömböltek a III/III-as csoportfőnökség emberei. Ekkor Palik Héder Barnával vezette a Torpedó című népszerű tévéműsort, és játékosként kódolt üzeneteket közvetített a vidéki csoportfőnökségeknek. Később Palik az üzleti szférában lett igazán aktív, itt társadalmi megbízottként a pártállami ügynökhálózat kiépítésében játszott komoly szerepet, és Pelikán fedőnéven hadnagyi rangot szerzett. Jelentéseiben kíméletlenül besározta üzleti ellenfeleit, és a dokumentumok tanúsága szerint a Hungaroring élére is egy általa létesített parlagfű-ültetvény juttatta (a parlagfű-ültetés Palik kedvenc módszerei közé tartozott).

Palik László nem kívánt nyilatkozni a témában, még a telefonszámát is megváltoztatta. Így kénytelenek vagyunk név nélkül nyilatkozó tartótisztjének értesüléseit megosztani az olvasókkal: ez alapján Palikot annak idején megzsarolták, hogy nyilvánosságra hozzák a Héder Barnával folytatott homoszexuális viszonyát, ami könnyen mindkettejük médiakarrierjének végét jelentette volna. Pelikán ügynök azonban jócskán túlteljesítette a tervet, és állítólag ez okozta a 2001-es, idő előtti leszerelését is: elegendő kapacitás hiányában az állambiztonsági szervek egyszerűen nem tudták feldolgozni rendkívüli gyakoriságú jelentéseit, melyek gyakran saját családjára is kiterjedtek.


PALOTÁS PETRA

Az RTL Klub Ötletház című reformkommunista barkácsmagazin műsorvezetőjeként Palotás Petra már nem végez ügynöki tevékenységet a III/III-as csoportfőnökségnek, de korábban, a magyar média világában megtett kalandos útja alatt, a szerv egyik legaktívabb, és leghasznosabb ügynöke volt. Jelentéseit Danielle Steel fedőnéven írta alá.

A levéltárban fellelhető anyagok tanúsága szerint Steel ügynök feladata az volt, hogy vetélkedős műsorok vezetőjeként szúrja ki telefonszámaik alapján azokat a magyar tévénézőket, akik nyugati kereskedelmi csatornákat néztek, és nyomorúságos tárgynyeremények fejében telefonáltak be. Előfordult, hogy az általa összeállított kérdések buktatták le a reakciós fogyasztókat. Ilyen volt például hírhedt beugratós kérdése, a Mi történt Magyarországon 1956-ban? A válaszlehetőségek önmagukért beszélnek: 1. Ellenforradalom; 2. Forradalom; 3. Balatonszueznél brit csapatok szálltak partra. A lebukott ellenzéki tévénézőknél általában egy félóra múlva csöngettek az állambiztonságiak. Mondanunk sem kell, nem a tárgynyereményeket szállították ki.

A Matula Magazin megkeresésére Palotás Petra nem kívánt válaszolni, ezért újságírónk kreatív burkoló szakembernek álcázva szegezte neki a kérdést a meglepett ügynök fürdőszobájában. Palotás - magára kapva egy eléggé gyanús belügyminisztériumi sorszámmal hímzett férfialsót és atlétatrikót - zokogva vallotta be, hogy 1992-ben tüzes frizbivel kényszerítették a 6-os karton aláírására, és amikor nem engedett, kanos hímzsiráfok közé zárták a Fővárosi Állatkert egyik bekamerázott téli karámjába. A tévézés mellett romantikus ponyvákat irogató Palotás következő könyvében, a Smaragdpoloskában írja meg történetét.


SCHOBERT NORBI

Társadalmi megbízottként (tmb) a nyolcvanas évek legvégén, azokat a módos vállalkozókat kellett megfigyelnie Schobert Norbinak, akik a vegyes gazdasági modellt kihasználva az élelmiszeriparban nyerészkedtek. Megkeresésünkre Norbi keserűséggel a hangjában a következőket mondta el:

"Kövér voltam, a társadalom szemete. Úgy néztem ki, mint egy kulák, és ezt ők is tudták. Amikor verés hatására bevallottam, hogy egy fél ökröt is bevágok ebédre, még jobban megvertek. Azt mondták, hány dolgos paraszt lakna jól egy fél ökörtől? Mondtam, hogy csak 11 éves vagyok, de mintha állambiztonságiaknak beszéltem volna. Azt mondták, elintézik, hogy sovány legyek, ha aláírok. Nem tudtam, mást tenni" - vallott életének legszörnyűbb pillanatairól Norbi, és hozzátette: "Persze csak valami diétát vágtak ki nekem a Reformkonyha című lapból. Ez volt a nagy segítség. Fedőnevem meg a röhejes Pa-Dö-Dö lett."

Pa-Dö-Dö tmb-vel valóban rosszul bánhatott a III/III-as csoportfőnökség, mert jelentései nem az elhivatottságról árulkodnak: "Szaglásra a [SZEMÉLYNÉV] gmk-jában előállított marha párizsi pulykaaprólékból és az ízaroma végett minimális marhabőrből készült, vagyis találkozik az MNK (Magyar Népköztársaság - a szerk.) húsiparára jellemző átlagminőséggel" - olvasható egyik, ártatlannak tűnő jelentésében. Az évek során karcsúra fogyott Pa-Dö-Dö tmb végül 1993-ban szerelt le, amikor beindult fogyókúraüzlete, és önállóan kapitalista keretek között kezdte el kínozni a kulákokat.


TORNÓCZKY ANITA

A III/III-as csoportfőnökség 21. századi történetének legragyogóbb karrierje kétségtelenül Tornóczky Anitáé. A volt miniszterelnök, Medgyessy Péter nevelt lánya jó ajánlólevéllel rendelkezett, amikor magától jelentkezett az állományba. A Külkereskedelmi Főiskolán több évfolyamtársa is neki köszönhetően lett eltanácsolva az intézményből. Tornóczky később a budapesti újgazdag fiatalok kedvelt sportjában, a snowboardban ért el eredményeket, és a belterjes, nyugatmajmoló magyar snowboardos bulibélák közé beépülve értékes információkkal gazdagította a csoportfőnökséget, akik elsősorban Tornóczky információinak köszönhetően csaptak le a snowboardos közösség hangadóira. Ezután a Tahi-Tóth Antónia fedőnevű ügynököt az MTV-hez irányították, ahol T-Akták címmel indított műsort (mint ismeretes, a Tornóczky által megfigyelt személyek aktái is a "T" jelzést kapták a III/III-as csoportfőnökség irattárában). Műsorában Tornóczky rendszerint parancsra készített dokumentumfilmnek álcázott provokatív felvételeket. A Matula Magazin utánajárt: a T-Aktákban szereplő személyek nyolcvan százaléka már nincsen szabadlábon.

Tornóczky Anita rövid levélben ismerte el ügynöki tevékenységét. Mint írta, "neveltetésemnél fogva természetes számomra, hogy a titkosszolgálatok alkalmazottja vagyok. Engem hazafinak neveltek, és úgy szolgálom Magyarország érdekeit, ahogy képességeimtől kitelik. Van olyan ember, akinek utólag érzek némi lelkiismeretfurdalást a megfigyelése okán, de a köcsög, nyálas snowboardosokról most is ugyanúgy jelentenék, mint akkor."

Forrás: E-mail-ben kaptam... (úgy olvasom a "Matula Magazin"-ban jelent meg)

Hozzászólások


#1 | dodopapa - 2013. február 27. 13:29:52
jót kacagtam, főleg a 11 éves, kövér , és megvert SCHOBERT NORBI sztoriján...innentől kezdve ez az, aminek látszik,egy roppant "szórakoztató" hoax.

...."A Matula Magazin ellenkulturális, szatirikus internetes kéthetilap volt. Rendszeresen foglalkozott vallási, politikai, kulturális és életmód-témákkal. Stílusa a punk és a primitív anarchizmus sajátos keveréke volt. Több polgárpukkasztó közéleti botrány fűződött a nevéhez, mint például az IZsDb ( IZsDB - The Internet Zsidó Database - Matula Magazin) létrehozása és hoaxok kezdeményezése"...
forrás: wikipédia
#2 | Kedvesi - 2013. február 27. 13:45:23
Ez a majka gyerek, egy felfuttatott Ózdi cigány.

Schober vs Palik meg zsidó. Ennek a Palik zsidónak részesedése van a Hungaroringben is.
#3 | karikasostor - 2013. február 27. 13:48:09
A francba!- már megint fel kell hoznom,hogy Imre mit is mondott a külömböző média szereplőkről.(persze már jóval korábban)
Azt,hogy hogyan is lehet oda kerülni!?
Vagy zsidó,vagy zsidószolga ha ott van valaki,nem olyan bonyolult ez!
#4 | GERRY - 2013. február 27. 13:56:08
dodopapa - biztos, hogy ez hoax? Nekem nem az az érzésem...

A HOAX az egy kicsit más!
#5 | szabir - 2013. február 27. 13:56:39
Petracska is? pedig [khmmm]a buxa volt

a tobbi mar elsore latszik
#6 | postaimre - 2013. február 27. 14:04:12
Ezek mind azok, mondjuk néhán történet necces, mert ezek szerint norbi már 22 évesen le is szerelt, de nem ez az érdekes. Olyan szerények az önéletrajzok, hogy kész csoda, hogy egyáltalán vannak.
#7 | GERRY - 2013. február 27. 16:30:03
Ha megfigyelitek akkor látható, hogy egész fiatalon rájuk szállnak, kihasználva azt, hogy ebben a korban "izgalmas játék"-nak látszik a dolog, és igazi feladatot kap az épp' hogy felnöttszámba vett gyerek, könnyü öket ebbe az irányba terelni... A zsidó felfogásról most nem beszélek... Brombera Bumburnyák Krisztára csak rá kell nézni! (és gyorsan leköpni!)
#8 | bugajakab - 2013. február 27. 16:47:25
Ábel Anita mondja,hogy"Írják csak meg nyugodtan, hogy szívesen jelentek, szerintem ez tök jó játék!" - mondta búcsúzóul Ábel "
Én meg azt mondom,hogy a kibelezés is jó játék,pláne ha én állok a kés jó végén!
Köszönjük,Gerry,hogy kiraktad az infót,mert ezek a majmok is meg kell,hogy fizessenek a sok tönkretett életért! Az is jó játék lesz!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.