Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ėnsorsront√°s (lev√©lben j√∂tt)


√Āll√°spont
Soha nem mondtam, hogy a cig√°nyok √°llatok. Soha nem √≠rtam, hogy a cig√°nyok √°llatok. Minden m√°s: Hazugs√°g. Soha nem mondtam, hogy be kell √°sni a zsid√≥kat nyakig a f√∂ldbe az orgov√°nyi erdõben. Nem is √≠rtam ilyet. Minden m√°s: Hazugs√°g. Soha nem mondtam, hogy a zsid√≥k beleturh√°znak az „orsz√°g medenc√©j√©be”. Nem is √≠rtam ilyet. Minden m√°s:
Hazugs√°g.

Besz√©ltem √©s √≠rtam gyilkosokr√≥l. Besz√©ltem √©s √≠rtam azokr√≥l, akik felmondt√°k a t√°rsadalmi egy√ľtt√©l√©s elemi szab√°lyait. Besz√©ltem √©s
√≠rtam azokr√≥l, akik minden alkalmat megragadnak, hogy √°rtsanak az orsz√°gnak – s hogy ez √ľgyben semmi sem v√°ltozott 1919 √≥ta. Besz√©ltem √©s √≠rtam azokr√≥l, akik hib√°ikat √©s bûneiket v√©lt vagy val√≥s zsid√≥s√°gukkal mentegetik, takargatj√°k, magyar√°zz√°k.
Besz√©ltem √©s √≠rtam olyan dolgokr√≥l, amelyek egy√ľtt √©lnek ezzel a szerencs√©tlen, nyomorult √©s m√©gis csod√°latos n√©ppel. Amelyekkel egy√ľtt √©l ez a szerencs√©tlen, nyomorult √©s m√©gis csod√°latos n√©p. S amelyekrõl nem besz√©lhet imm√°ron jeges √©s iszonytat√≥ √©vtizedek √≥ta. Ezek az √©vtizedek most √°llnak √∂ssze √©ppen egy √©vsz√°zadd√°. Az elm√ļlt egy √©vsz√°zad hallgat√°sa, kibesz√©letlen √©s kibesz√©lhetetlen rettenete √∂sszet√∂rte ezt a n√©pet. Elhatalmasodott rajta a n√©mas√°g, a frusztr√°ci√≥, a mindennapi tapasztalat √©s az elv√°rt, az „illendõ” szavak √©s magyar√°zatok k√∂z√∂tti ord√≠t√≥ √©s elviselhetetlen szakad√©k.
Az ilyen kibeszéletlen és kibeszélhetetlen fájdalmakból lesz a rák.
Ami v√©g√ľl elpuszt√≠tja az egy√©nt. Nem tudom, egy t√°rsadalom, egy eg√©sz n√©p lehet-e r√°kos. Ha igen, mi k√∂zel √°llunk hozz√°. Minden m√°s: Hazugs√°g.
Franciaorsz√°gban a rendõr√∂k elmondj√°k a C√©lpont st√°bj√°nak, hogy bizonyos ker√ľletekbe m√°r nem megy be a rendõrs√©g. Bizonyos helyekrõl kivonult az √°llam. Ha m√©gis megjelennek ott valami√©rt, √°llig felfegyverkezve teszik, √©s m√©g √≠gy is r√°juk t√°madnak.
Franciaorsz√°gban egy P√°rizshoz k√∂zeli kisv√°ros polg√°rmestere elmondja a C√©lpont st√°bj√°nak, hogy a francia hadsereghez fordult seg√≠ts√©g√©rt, k√©rve, ha az eg√©sz vil√°gon k√©pes √©s hajland√≥ „rendet teremteni”, legyen sz√≠ves, √©s teremtsen rendet az õ v√°ros√°ban is. A rendõrs√©g a Franciaorsz√°got el√∂z√∂nlõ bev√°ndorl√≥k miatt nem megy m√°r be bizonyos helyekre. A polg√°rmester a Franciaorsz√°got el√∂z√∂nlõ bev√°ndorl√≥k miatt k√©ri a hadsereg seg√≠ts√©g√©t.
Egy fiatal francia √ļjs√°g√≠r√≥ mutatja √ļj k√∂nyv√©t a C√©lpont st√°bj√°nak, amelyben le√≠rja mindazt az iszonyatot, amit a bev√°ndorl√≥k hoztak
haz√°j√°ra. Besz√©l a kontroll√°lhatatlan bûn√∂z√©srõl, a t√°rsadalom sz√©thull√°s√°r√≥l, az „õslakosok” n√©ma √©s lassan kit√∂rõ szenved√©s√©rõl. √Čs hozz√°teszi: „Tudja, n√°lunk aki ilyesmirõl besz√©l, mindj√°rt megkapja, hogy fasiszta √©s rasszista.”
Tudn√©k errõl mes√©lni, francia bar√°tom… Most, a szem√ľnk elõtt omlik √∂ssze a ’68-as gener√°ci√≥ eg√©sz √©letmûve. A szem√ľnk elõtt omlik √∂ssze a glob√°lis piacgazdas√°g, a multikulturalizmus, a liber√°lis demokr√°cia elviselhetetlen
„szabads√°ga”. Minden m√°s: Hazugs√°g.
Vége van a világotoknak.
A feh√©r, kereszt√©ny „faj” pedig √ļgy tûnt, √∂nk√©nt √©s n√©m√°n vonul √∂nn√∂n vesztõhely√©re, s szomor√ļ kereszt√ļtj√°t a „politikailag korrekt” zsurnalizmus, a ’68-as m√ļmi√°k le√≠rhatatlan ostobas√°ga √©s felsz√≠ness√©ge
s a politikai establishment égbekiáltó cinizmusa fogja szegélyezni.
De talán mégsem így lesz.
De m√©g mindig nem √©rtitek, hogy minden hazugs√°gotok, minden felesleges √©s √∂nc√©l√ļ „harcotok” a „vel√ľnk √©lõ fasizmus” ellen s a val√≥s√°got elhazud√≥ aljass√°gotok a pokolba vezet. √Čs m√©g annyi ments√©getek sincs, hogy a pokolba vezetõ √ļt j√≥ sz√°nd√©kkal van kik√∂vezve. Ugyanis ti mindent csak az√©rt tesztek, hogy √∂nigazol√°st keressetek. √Ėnigazol√°s az eg√©sz l√©tez√©setek. Mert √©rzitek a feleslegess√©geteket, √©rzitek a „mondhatatlan ûrt”.
Falk√°ban vetitek magatokat a kiszemelt √°ldozatotokra, mint ny√°ladz√≥, undor√≠t√≥ hi√©nafalka. √Čs nem eresztitek. Nektek csak a hal√°l a
megfelelõ b√ľntet√©s. A hal√°lban hisztek, a t√°rsadalmi nyilv√°noss√°g elõtt v√©gbemenõ kiv√©gz√©sben, amelynek sor√°n √°ldozatotok v√©gk√©pp mag√°ra marad, t√∂nkremegy, bar√°tai megtagadj√°k, munk√°j√°t elvesz√≠ti, v√©ge lesz.
Ez a c√©lotok. K√∂zben a k√ľlv√°rosokban √©s a falvakban gyûlik a bûn, a k√≠n, gennyednek a sebek, a t√∂bbs√©gi t√°rsadalom seg√≠ts√©g√©rt √ľv√∂lt; am√≠g ezt olvass√°tok, magyar √∂regasszonyokat √©s √∂regembereket gyal√°znak meg √©ppen, vagy t√°n meg is √∂lik õket. M√≠g ezt olvass√°tok, a Nyugat k√ľlv√°rosaiban bev√°ndorl√≥k milli√≥i r√ļgj√°k fel a t√∂rv√©nyt, √©s elmebetegek hi√©nafalk√°i mentegetik õket.
M√≠g ezt olvass√°tok, Eur√≥pa ism√©t k√∂zelebb ker√ľlt √∂nn√∂n v√©gzet√©hez. Ti, √©s csakis ti vagytok ez√©rt a felelõsek. Bûn√∂t√∂k m√©rhetetlen, √©s az lesz b√ľntet√©setek is.
M√©g nem is sejtitek, micsoda sz√∂rnyeteget √©lesztgettek. Sõt m√°r fel is √©bresztett√©tek. Azt pedig v√©gk√©pp nem sejtitek, hogy √©rtetek majd csak mi fogunk sz√≥t ejteni. Mi, kijel√∂lt √°ldozataitok. Mi vagyunk az egyetlenek, akikhez majd fordulhattok seg√≠ts√©g√©rt. Csak mi fogunk elb√ļjtatni titeket. Ugyanis mi √∂nsorsront√≥an j√≥k vagyunk. √Čs ezt vegy√©tek nagyon komolyan, ti, nyomorultak.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | fapipa - 2013. mŠrcius 04. 09:38:23
Hááááát én azért kíváncsi lennék a levél írójára !!!
Imre ! van sejtésem, de remélem beigazolódik hamarosan
Eur√≥pa, .vil√°g ..........stb ag√≥ni√°ja, a magyarok ag√≥ni√°ja, az izmusok , az egy√©n ag√≥ni√°j√°ra csak egy jut most eszembe : TEHER ALATT N√ē A P√ĀLMA...........
#2 | miskolcilaci - 2013. mŠrcius 04. 13:19:09
"Felfalják az ópályi cigányok a magyarokat" I. rész
http://www.youtub..._zPqQxZ4#!
De m√°r nemcsak √ďp√°lyon...
J√≥l √≠rtad fapipa: Teher alatt n√Ķ a p√°lma!
#3 | tour - 2013. mŠrcius 04. 13:32:42
Sejtésem beigazolódott, Bayer Zsóti írta a cikket...
#4 | Kedvesi - 2013. mŠrcius 04. 13:36:58
A sv√°b amelyik kip√°t hord?
#5 | Alexandros - 2013. mŠrcius 04. 17:32:52
[img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT2h0AS-IEBGqnHP5KEeYonSQx3NuF4cx5N7rRNN1m4WfR_KMaO[/img] Hogy itt mi zajlik, ne kérdezzétek!
#6 | fapipa - 2013. mŠrcius 05. 08:44:19
A M√°trix √ľzenete ellen a magyar M√°trix √ľzenete ?

http://youtu.be/Y...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.