Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

2012. m√°rcius 9. Maj√°lis


√Črkez√©s
11 √≥ra ut√°n p√°r perccel √©rkezt√ľnk meg a rendezv√©ny helysz√≠n√©re, a J√≥zsef N√°dor t√©rre p√°rommal. A N√°dor utca fel√Ķl √©rkezt√ľnk, a helysz√≠nre √©rkez√Ķ Kopp√°ny Csoporthoz tartoz√≥ mintegy 40-50 aut√≥t nem engedt√©k a rend√Ķr√∂k a t√©rre behajtani, √≠gy f√©lig k√©nytelenek voltak elfoglalni a J√≥zsef Attila utca Buda fel√Ķl a De√°k t√©r ir√°ny√°ba tart√≥ f√©l √ļtp√°ly√°j√°t. Az aut√≥k az E√∂tv√∂s t√©rt√Ķl a Bajcsy Zsilinszky √ļtig √°lltak sorban.
A tömeg
P√°ran szembe j√∂ttek vel√ľnk, elhagyva a teret, ami arra engedett k√∂vetkeztetni, hogy m√°r az eg√©sz rendezv√©ny elej√©n vagy megunt√°k p√°ran a dolgot, vagy nem √©rtettek valamivel egyet. Mikor oda√©rt√ľnk, a t√©r f√ľves ter√ľlet√©nek egyharmad√°n helyezkedett el a t√∂megnek nem annyira nevezhet√Ķ csoportosul√°s 95%-a, p√°r ember a sz√©l√©r√Ķl figyelte √©s hallgatta az esem√©nyt. A rend√Ķrs√©g meglep√Ķen kev√©s egys√©get mozg√≥s√≠tott, 20-30 m√©terenk√©nt k√©t-k√©t rend√Ķr √°lldog√°lt teljesen k√∂z√∂mb√∂s tekintettel.
√Črdekess√©gek
Volt ott egy cig√°ny csaj, aki sz√≥ szerint k√∂rbet√°ncolta √©s √°t√©nekelte a rendezv√©nyt, nem kis felt√Ľn√©st keltve. Elmebetegnek t√Ľnt, a rend√Ķr√∂k √©s sokan a jelenl√©v√Ķk k√∂z√ľl nevettek rajta. Nekem k√©t dolog j√°rt a fejemben: az egyik az volt, hogy ha val√≥ban beteg, akkor mit keresett pont akkor, pont ott? A m√°sik gondolatom az volt (√©s ink√°bb ezt tartom hihet√Ķbbnek, ugyanis sokat j√°rok a k√∂rny√©ken √©s egyszer nem l√°ttam ezt a n√Ķt), hogy kig√ļnyol√°sa volt ez az eg√©sz rendezv√©nynek. Sz√°momra azt jelezte, hogy "ennyit tudtok, kis senkih√°ziak, fricsk√°t nyomunk az orrotok al√°, ezen r√°g√≥djatok".
A k√∂rnyez√Ķ utc√°kban mintha semmi nem t√∂rt√©nne 20-30 m√©terre, a V√∂r√∂smarty t√©ren √©s k√∂rny√©k√©n teljesen norm√°l rendben zajlott az √©let, a szok√°sos l√°tv√°nnyal (a Magyarok lehajtott fejjel, szomork√°san bandukoltak, a k√ľlf√∂ldiek meg k√≠v√°ncsian f√©nyk√©pezgettek √©s n√©zel√Ķdtek).
Egy H√∂lgy odament az egyik rend√Ķrh√∂z √©s √°t akart adni egy sz√≥r√≥lapot neki, melyet √Ārpi√©k gy√°rtattak (az√©rt j√≥, hogy erre van p√©nz√ľk), de a rend√Ķr udvariasan elutas√≠totta, √©s arra a k√©rd√©sre, hogy √Ķt nem √©rinti-e az √ľgy, a rend√Ķr azt v√°laszolta, hogy "√©n nem vagyok budapesti". √Črts√ľk ahogy akarjuk, mindenesetre nem t√∂rte a magyart. A h√∂lgy meg√°llt p√°r l√©p√©ssel t√Ķle, h√°ttal a rend√Ķrnek, kez√©ben a sz√≥r√≥lappal. A rend√Ķr az√©rt csak beleolvasott √≠gy, "dugiban":).
Az emberek t√∂bbs√©g√©ben nemhogy lelkesed√©st nem l√°ttam, de min√©l t√∂bbet hallottak, ann√°l m√©lyebb elkesered√©s √©s csal√≥d√°s √ľlt ki az arcukon.
A beszédek
√Ārpi:
Felolvasott egy v√°laszlevelet, amelyet a F√Ķ√ľgy√©szs√©gt√Ķl kapott, melyben elutas√≠tott√°k az √∂sszes eddigi kereset√©t, √©s meg√≠g√©rt√©k neki, hogy ha ezek ut√°n is ilyen feljelent√©seket k√ľld√∂zget, akkor √©rdemi √ľgyint√©z√©s n√©lk√ľl iratt√°rozni fogj√°k √©s elutas√≠tj√°k. A feljelent√©sek tartalmis√°g√°t √©s √°ltal√°nos hib√°it nem r√©szletezem, az √ľgy√©szs√©g nem is vizsg√°lhatta volna ki ezeket az √ľgyeket, mert nem konkr√©tumok, csak √°ltal√°noss√°gok szerepeltek a feljelent√©sekben. Azt√°n egyszer csak felk√©rte a magyar nemzetet (eddigre legal√°bb ezren lehett√ľnk), hogy b√≠zza meg √Ķt egy alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°s√°ra, amely a t√∂rt√©nelmi alkotm√°ny helyre√°ll√≠t√°sa miatt lenne igen fontos. Itt megr√∂k√∂ny√∂dtem. Egyr√©szt az√©rt, mert nem err√Ķl volt sz√≥, hanem arr√≥l, hogy be kell sz√ľntetni a kilakoltat√°sokat, azut√°n lehet tov√°bb l√©pni b√°rmerre. M√°sr√©szt mert ahol korona van, ott kir√°ly is lesz el√Ķbb-ut√≥bb, amivel nem tudok azonosulni, hiszen ami√≥ta kir√°lys√°gk√©nt m√Ľk√∂d√∂tt ez az orsz√°g, csak h√°bor√ļ, √©h√≠ns√©g √©s pusztul√°s j√°rt neki oszt√°lyr√©sz√ľl. A harmadik dolog ami sz√≠ven √ľt√∂tt ezzel az alkotm√°nyoz√≥sdival, hogy ez nem jelent megold√°st azok sz√°m√°ra, akiket mostan√°ban akarnak kilakoltatni, csakis √Ārpi hatalomba ker√ľl√©s√©t t√°mogatja, amit meg √©n nem t√°mogatok semmilyen szinten, √©s akikkel ott besz√©ltem, √Ķk sem. Az az √©rz√©sem, hogy √Ārpi mell√Ķl kih√°tr√°l t√∂bb ezer ember emiatt, s ez l√°that√≥ volt ott is, mert ekkor legal√°bb 2-300 ember sz√©pen √∂sszetekerte a z√°szl√≥it √©s elindultak, gondolom haza.
Nótafa:
√Čg a pof√°mr√≥l a b√Ķr, de nem tudom ki √©nekelgetett √Ārpi besz√©de ut√°n. Azt v√°rtam, hogy az emberekbe lelkesed√©st √∂ntenek a dalai, de a szok√°sos "szeg√©ny kivert magyar, s√≠rj a saj√°t s√≠rod t√∂v√©ben" √©rtelm√Ľ sz√∂veggel meg√≠rt sirat√≥ dalokat adott el√Ķ. Az egyetlen szimpatikus a dologban az volt, hogy legal√°bb nem pl√©hbekben tolta, csak a zene ment felv√©telr√Ķl. Mondjuk emiatt meg sok sz√∂veg √©rthetetlen volt az el√©gtelen hangtechnika miatt, de legal√°bb a saj√°t hangj√°t biztosan hallotta.
Zsolt:
Zsolt arr√≥l besz√©lt, amir√Ķl besz√©lni kellett, teljesen egy√©rtelm√Ľen, √©rthet√Ķen √©s nyilv√°nval√≥ sz√°nd√©kkal fogalmazta meg, amit m√°r tudunk, az √Ķ besz√©de volt sz√°momra a leg√©rthet√Ķbb √©s az √Ķ besz√©de √°llt a legk√∂zelebb ahhoz, ami miatt mi is kiment√ľnk.
Nem tudom ki:
Azt√°n j√∂tt egy n√Ķ, aki sip√≠t√≥, sip√°kol√≥ torokhangon √ľv√∂lt√∂z√∂tt valamit a deviz√°r√≥l. Belef√°jdulhatott nem cask az √©n, de sokan m√°sok f√ľle is, mert ism√©rt vagy 2-300 ember sz√©pen elinallt, hazamenek√ľlt. Sz√©gyen volt ezt a n√Ķt odaengedni, az eg√©sz rendezv√©nyt lej√°ratta, a rend√Ķr√∂k √©s sokan m√°sok sz√≥ szerint kir√∂h√∂gt√©k, a t√∂bbi, hozz√°m hasonl√≥an gondolkod√≥ ember meg sz√©pen p√°r utc√°val arr√©bb ment, am√≠g a csaj ki nem s√ľv√∂lt√∂tte mag√°b√≥l a semmit. Ha lett volna mondanival√≥ja akkor sem lehetett volna az eg√©szet √©rteni. Olyan volt, mint amikor a megaszarban nem el√©g, hogy nincs hangja a fell√©p√Ķnek, de m√©g hangereje sincs, √©s hi√°ba √ľv√∂lt, csak a f√ľls√©rt√Ķ hangmagass√°g jut el a mikrofonig, a sz√∂veg meg a dallam egy√°ltal√°n nem.
Ezut√°n ism√©t √Ārpi besz√©lt, de erre m√°r semmi kedvem nem volt figyelni, √∂sszehozott a sors √ļj ismer√Ķs√∂kkel, ink√°bb vel√ľk besz√©lgett√ľnk.
Vonul√°s 1.
Amikor √Ārpi kibesz√©lte mag√°t, elindultak a Kopp√°nyos aut√≥k a Magyar R√°di√≥ ir√°ny√°ba, mi meg k√∂vett√ľk √Ķket. Sz√©p volt l√°tni, ahogy a De√°k t√©ren hossz√ļ-hossz√ļ sorban dud√°lva, hangosbemond√≥ k√≠s√©ret√©ben vonult a sok aut√≥, teljes k√°oszt okozva a forgalomban. Ez volt az els√Ķ pillanat a nap folyam√°n (kb f√©l kett√Ķ lehetett), amikor kicsit megdobbant a sz√≠vem, kellemesen bizserget√Ķen √©reztem a jelenl√©temet. A R√°di√≥hoz √©rve kb 50-60 ember gy√Ľlhetett √∂ssze. V√°rtuk √Ārpi√©kat, hogy oda√©rjenek √©s a k√©t csoport (Kopp√°ny √©s √Ārpi√©k) egyes√ľljenek √©s k√∂z√∂sen vonuljanak a R√°di√≥ bej√°rata el√©. Nagy csinnadratt√°val, s√≠ppal-dobbal, n√°di heged√Ľvel megj√∂ttek √Ārpi√©k is, sz√©pen elmentek a Kopp√°ny Csoport mellett, mintha √Ķk ott sem lettek volna √©s odavonultak a R√°di√≥ bej√°rat√°hoz. Volt vagy h√°romezres l√©tsz√°m√ļ a t√∂meg (meg is jegyeztem, hogy kb ennyien lehettek √∂ngyilkosok a devizahitelek miatt eddig itthon, de gondolatban az j√°rt a fejemben, hogy ha 50 ezren lenn√©nek √∂ngyilkosok, akkor itt 50 ezres l√©tsz√°m lenne?.
Petíció
√Ārpi √°t akart adni a r√°di√≥soknak egy pet√≠ci√≥t, amit be szeretett volna olvasatni, de az egyetlen egy (nem viccelek) biztons√°gi √Ķr el√°llta a bej√°rati ajt√≥t √©s nem engedte be az √©p√ľletbe √Ārpit. A rend√Ķr√∂k ha akart√°k volna sem tudt√°k volna megakad√°lyozni, hogy a t√∂meg benyomuljon az √©p√ľletbe, ugyanis ahhoz √°t kellett volna verekedni√ľk magukat az embereken, hiszen j√≥ messze, mintegy √©pphogy l√°t√≥v√°lsog√°n bel√ľl voltak p√°ran. K√∂rbe√°llt√°k a kamer√°sok meg a mikrofonosok √Ārpit, k√©rd√Ķn n√©ztek r√°, hogy most akkor mi lesz? √Ārpi nyugalomra intette a t√∂meget, amelyb√Ķl id√Ķnk√©nt egy-egy szem√©ly(nekem beszervezett valakiknek t√Ľntek) skand√°lni kezdett, amit ugye a t√∂meg √°tvett. A sz√∂vegek ezek voltak, a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl: "Bankok haza, mi√©nk a haza", "Olvasd be", "Engedd be" √©s hasonl√≥k. Azt√°n √Ārpit ha j√≥l l√°ttam beengedt√©k az √©p√ľletbe, majd p√°r perc m√ļlva, √ļgy 14:20 perc k√∂r√ľl √Ārpi jelentette, hogy be fogj√°k olvasni 15 √≥r√°ig a pet√≠ci√≥t. Mi ekkor sz√©pen elment√ľnk onnan √©s megittunk a k√∂zelben egy k√°v√©t, √©s 15 √≥r√°ra visszament√ľnk. Ahogy elindultunk onnan, a himnuszt kezdte √©nekelni a t√∂meg. Amikor vissza√©rt√ľnk, a t√∂meg sz√©p cs√∂ndben elvolt, majd √Ārpi k√∂z√∂lte, hogy a pet√≠ci√≥t persze nem olvast√°k be, csak n√©h√°ny mondatot kiemeltek bel√Ķle, √©s nem mondt√°k be sem √Ārpi nev√©t, sem a l√©nyeget. Erre a t√∂meg elkezdett f√ļjolni meg ami kell. A Kopp√°ny Csoport vezet√Ķje a jelenl√©v√Ķket arra akarta buzd√≠tani, hogy ne hagyj√°k ezt annyiban, t√∂rj√©k be az √ľveget √©s vegy√©k birtokba az √©p√ľletet, de a t√∂meg nem indult, egyr√©szt √Ārpi csit√≠t√°sa miatt, m√°sr√©szt pedig a t√∂megben is voltak sokan, akik ezt nem szerett√©k volna √©s visszafogt√°k a forr√≥bb fej√Ľeket. √Ārpi k√∂z√∂lte, hogy biztos benne, hogy a R√°di√≥ vezet√©se ki karja provok√°lni, hogy a t√∂meg t√°madjon, de ezzel √Ķ nem √©rt egyet, √≠gy arra k√©ri az embereket, hogy fejezz√©k be aznapra a t√ľntet√©st. Sz√©pen megk√∂sz√∂nte, hogy ott volt aki ott volt, meghirdette √°prilis 21-re a H√Ķs√∂k ter√©re a k√∂vetkez√Ķ t√ľntet√©st √©s sz√©tsz√©ledt a t√∂meg.
A leg√©rdekesebb az volt, hogy nekem pl. fogalmam sincs arr√≥l, mi √°llt a pet√≠ci√≥ban. Biztosan elmondta √Ārpi a nap valamelyik r√©sz√©ben, de valahogy hozz√°m nem jutott el az info..
Vonul√°s 2.
A Kopp√°ny Csoport a De√°k t√©rre h√≠vta az embereket, meg is indultunk j√≥ p√°ran. Ott m√°r csak kisebb t√∂megecske (20-40 f√Ķ) gy√Ľlt √∂ssze, a legt√∂bb ember hazament.
√Črdekess√©gek 2.
Sok k√ľlf√∂ldivel besz√©ltem √©s k√©rdezt√©k, hogy mi ez a demonstr√°ci√≥. Amikor elmondtam nekik, hogy a bankszterek ellen √©s a devizacsal√°sok ellen, de els√Ķsorban a kilakoltat√°sok besz√ľntet√©s√©√©rt tiltakozik a t√∂meg, egyet√©rt√Ķen √©s meg√©rt√©ssel b√≥logattak. volt aki azt hitte, hogy Olasz z√°szl√≥kat lengetnek √©s a P√°p√°val kapcsolatban t√ľntetnek (nem √©rtett√©k, hogy a Magyar z√°szl√≥ az nem √ļgy van cs√≠kozva sorrendben mint az Olasz, hosszas magyar√°zkod√°s ellen√©re sem).
A hangulata az eg√©sz megmozdul√°snak √∂sszess√©g√©ben ink√°bb egy maj√°lishoz semmint egy er√Ķdemonstr√°ci√≥hoz hasonl√≠tott. A c√≠mben ez√©rt is szerepel a maj√°lis sz√≥, mert m√°r csak a s√∂r √©s a virsli hi√°nyzott, a t√∂bbi adott volt.
Konkl√ļzi√≥
A t√∂megnek fogalma sincs, hogy mi√©rt kell alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s, meg hogy i az a t√∂rt√©nelmi alkotm√°ny, b√°r ez nem lep meg, mert √Ārpi sem tudhatja, ha helyre akarja √°ll√≠tani.
Az emberek jelent√Ķs r√©sze csal√≥dott √Ārpiban, mert nem azzal foglalkozott amit √≠g√©rt, hanem olyan dologgal, aminek semmi k√∂ze az elk√∂vetkez√Ķ napokban, hetekben a lak√°sukat elveszt√Ķ emberek megseg√≠t√©s√©hez, ink√°bb szem√©lyes c√©ljainak ny√©lbe √ľt√©s√©hez van k√∂ze, legal√°bbis ez nagyon sok embernek √≠gy j√∂tt le, engem is bele√©rtve.
A Kopp√°ny Csoport teljesen el volt "nyomva" √Ārpi √°ltal, egy sz√≥t sem sz√≥lt r√≥luk, pedig a t√∂meg j√≥ harmad√°t, ha nem fel√©t a Kopp√°ny Csoport szervezte oda. Igaz, hogy a Kopp√°nyosok radik√°lisak, mert oda mernek √°llni √©s oda is √°llnak a kilakoltatand√≥ csal√°dok ajtaj√°ba √∂ten, t√≠zen, sz√°zan √©s nem engedik √°t a rend√Ķr√∂ket, a t√Ľzolt√≥kat vagy az In-Kalos sutty√≥kat, akik Hummerekkel mennek a kisgyermekes csal√°dokat kilakoltatni. Persze lehet, hogy nem volt egyetlen ilyen esetn√©l sem egyetlen In-Kalos sem, csak az √©n elm√©m j√°tszott el a gondolattal ;). A l√©nyeg, hogy m√≠g ezek tesznek, amazok pof√°znak. M√≠g amazok √≠g√©rgetnek, emezek teljes√≠tenek. Ez a l√°tszat legal√°bbis!
No ennyire eml√©kszem √≠gy m√°snap, lehet kimaradt valami, de a l√©nyeg szerintem itt van benne. Ha esetleg b√°rkinek a lelki vil√°g√°t vagy igazs√°g√©rzet√©t s√©rten√© az √≠r√°som, annak javaslom n√©zzen ut√°na m√©lyebben a tegnap t√∂rt√©ntek h√°tter√©be, j√°rjon ut√°na a t√∂rt√©nelmi alkotm√°nynak, K√°sler √Ārpinak meg √ļgy az eg√©sznek.

HozzŠszůlŠsok


#71 | amido - 2013. mŠrcius 16. 22:52:26
Kedves Imre,
Megnéztem. Te elolvastad a kommenteket ? Amikor én ott jártam 155 volt.

Kedves Kata,
A Gandhi mellett az izlandi p√©ldamutat√°sr√≥l sem szabad megfeledkezn√ľnk.

√ľdv
#72 | amido - 2013. mŠrcius 16. 22:55:07
Kár, de azt mondom: kibeszélni és összefogni.
Most ez a legfontosabb.


√ľdv
#73 | Kata52 - 2013. mŠrcius 17. 07:46:35
Kedves Amido!
Ment Neked priv√°t √ľzenet!
Nézd meg!
√Čn m√°r rongyosra besz√©ltem a sz√°mat a kibesz√©l√©s √©s az √∂sszefog√°s jelen pillanatban val√≥ l√©tsz√ľks√©glet√©r√Ķl!
Azért a mostani március 15. bebizonyította, a bajban összetart a MAGYAR!!!!
√Āld√°s!
#74 | jano - 2013. mŠrcius 17. 08:22:26
Kata kedves.
Nem besz√©lted rongyosra a sz√°dat, csak fr√°zisokat puffogtatt√°l, mantr√°ztad azon szavakat, hogy vil√°gb√©ke, szeretet, hurr√°, √©ljen Kasler, fogjunk √∂ssze, lobogjon a z√°szl√≥ √©s a devizahitel csal√°s. Ez mind nagyon sz√©p √©s nagyon j√≥. Egy sz√©ps√©gkir√°lyn√Ķ v√°laszt√°s nyertes√©nek az els√Ķ interj√ļ alatt koron√°val a fej√©n, kb. Amikor m√°r √©rdemi v√°laszra es√©lyed sincs j√∂sz itt egy k√∂cs√∂g indiai barom h√ľlyes√©geivel. Ennyi er√Ķvel id√©zgethetn√©d, a medvetoros tajgai f√∂s√°m√°nt is, miut√°n j√≥ begomb√°zott, √©s ny√°lfolyatva ropja a t√°ncot.
Hogy a francba cser√©lj√ľnk eszm√©t ha b√°rmit k√©rdezek vagy re√°lis esem√©nyek l√°ncolat√°t v√°zolom fel √©s a v√°lasz, minden esetben ugyan az, j√© leesett a vajaskeny√©r az asztal sark√°r√≥l, mert megl√∂ktem a k√∂ny√∂k√∂mmel de mily szerencse a parizert, csak most akartam r√°rakni, ely de nagy szerencse igy m√©g mindig megehetem mag√°ba.
De az√©rt fogjunk √∂ssze, de mi a francnak. Hogy sz√ľkl√°tok√∂r√ľs√©getek ok√°n bajba keverjetek? Ink√°bb pusztuljatok ahogy vagytok.
#75 | jano - 2013. mŠrcius 17. 08:49:44
Amidó
Azt hiszed √©n nem azt akarom amit √Ārpi? Dehogynem. √Čn is nagyon szeretn√©m, s√Ķt minden v√°gyam hogy hejre √°l√≠tsuk a t√∂rt√©nelmi alakotm√°nyunkat. Minden ez ir√°nyu t√∂rekv√©s dics√©retes. De ezt igy nem lehet. Kudarcra van it√©lve √©s nagyon magas lesz az √°r amit fizetni fog a nemzet ez√©rt. Szerinted mi√©rt nem ugy m√ľk√∂dtek itt a dolgok 89.-ben mint a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gokban? Ugynevezett poszt komunista t√©rs√©gekben? Kicsit ezen agyalj majd akkor lesz mir√Ķl besz√©lni. De szaladjunk el√∂r√©bb az id√Ķben egy kicsit. (ez teljesen logik√°tlan de megel√Ķlegezem) Hogy fogtok √©rv√©nyt szerezni akaratotoknak egy nagyon komoly fegyveres h√°tt√©rrel rendelkez√Ķ bank√°rkorm√°nynak amikor semmifalyta katonai kik√©pz√©ssel √©s √©rdek√©rv√©nyesit√Ķ potenci√°llal sem rendelkeztek. Ne gyere Gandival meg majd a t√∂meggel ak√°r mekkor√°val, mert ha fel vagyok szerelve fegyverrel √©s komolyan gondolom 20ezreteket 12 perc alatt sz√©tzavarlak a francba. √Čs ezt megcsin√°ljuk √∂tsz√°zan, mert csak az es√Ķ sorban kell lel√Ķn√ľnk √∂t hatsz√°zatokat √©s t√©ged m√°r a p√°nikba esett nyugdijasok n√Ķk gyerekek fognak letaposni babakocsival a kez√ľkbe. Jol vigy√°zz mit kiv√°nsz mert ha sokan k√©ritek megadatik.
Persze azt is meg√©rtem hogy ha lesztek m√°sf√©l mili√≥an √©s azt ki√°ltozz√°tok hogy mi vagyunk a n√©p √©s az van amit akarunk, attol m√©g ezen irdatlan kifosz√°sunkb√≥l megazdagodott zsid√≥k nem fogj√°k b√©k√©sen √°tadni a hatalmat. Slusz pasz neked ez tetszik vagy sem, √©s √∂sszefogunk vagy sem att√≥l ez m√©g hi√ļ √°br√°nd marad.
#76 | postaimre - 2013. mŠrcius 17. 09:00:59
Amido, van egy kis gond. Mindenki csakis a gondolkod√°si szintj√©hez m√©rten "cselekedhet". √Ārpi cselekszik, ahogy mi m√°r r√©gen √©s √≠gy ez egy nagy k√∂z√∂s faz√©k. Ti az√©rt akartok "√∂sszefogni", mert k√©ptelenek vagyot magatokb√≥l valami potenset kik√∂h√∂gni. Err√Ķl sz√≥l a vide√≥. L√°tod, azt is sokan meg√©rtett√©k √©s sokan nem is akarj√°k, nem k√©pesek r√°.

De sokszor ajánlottam már, de még egyszer, csak nektek. Kata már kiolvasta, vagy mégsem. mert ha igen, akkor leakadt volna a témáról.

Wass Albert. V√ČRBEN √ČS VIHARBAN
http://www.google...8540,d.Yms

R√∂vid, vel√Ķs olvasm√°ny. Csak egyf√©le megold√°s lehets√©ges √©s csakis egyfajta vezet√Ķvel, egyfajta ir√°nyban √©s egyfajta m√≥don. Ahogy azt Jan√≥ modnotta, ennek viszont megvan az √°ra. Tess√©k olvasni, addig meg hallgatni.

Utána meg mjd összefogdoslak benneteket!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.