Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az oroszok sz√©tk√ľldt√©k a figyelmeztet√©st...Mindenki menek√≠tse a p√©nzeszk√∂zeit, am√≠g tudja


Ugyan m√°r, ennyire nem volt stabil a gazdas√°g √©s er√Ķs a bizalom soha √©s egyre jobb lesz, de ha valaki esetleg m√©gsem hinn√©, vessen mag√°ra! Megjegyzem, √©n nem olvastam a hivatkozott orosz √©rtes√≠t√©st, nekem nem sz√≥ltak, hogy adjam el a gy√°raimat √©s vegyem ki a bet√©temet. Egy weboldal p√©nteken azt √°ll√≠totta, hogy l√°ttak egy s√ľrg√Ķs k√∂zlem√©nyt, melyet az orosz k√ľl√ľgyminiszt√©rium k√ľld√∂tt a nagyk√∂vets√©geknek a vil√°g minden t√°j√°ra, √©s azt tan√°csolja mind az orosz polg√°roknak, mind a v√°llalatoknak, hogy kezdj√©k eladni az eszk√∂zeiket a nyugati banki √©s p√©nz√ľgyi int√©zm√©nyekb√Ķl "AZONNAL".

A honlap szerint a Kreml f√©lelmei megn√Ķttek, hogy mind az Eur√≥pai Uni√≥ban, mind az Egyes√ľlt √Āllamokban arra k√©sz√ľlnek, hogy a legnagyobb lop√°st hajts√°k v√©gre a mag√°nvagyonok ellen a modern t√∂rt√©nelemben. (mondjuk nem nagy meglepet√©s.., akik egy ideje olvass√°k a VilagHelyzete oldalt, tudj√°k ezt, hiszen 2 √©ve err√Ķl a v√°rhat√≥ esem√©nysorozatr√≥l √≠rok, hogy akiknek f√ľl√ľk van a hall√°sra, legal√°bb √Ķk felk√©sz√ľlhessenek ... SBG Buddha)
Ciprus j√≥l szeml√©lteti, mire sz√°m√≠thatunk... , b√°r azt nem gondoltam, hogy onnan fog elkezd√Ķdni... A h√°tt√©rr√Ķl k√©sz√ľlt magyar nyelv√Ľ vide√≥t itt megn√©zhetitek.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | atya - 2013. mŠrcius 23. 16:49:50
Nem kell nagy ész hozzá, hogy az ember lássa. Ciprus lenne a kezdet. Ezért akinek esze (no meg pénze) van, az menekíti, amit csak tud.

Aztán, hogy ez a menekítés hozza-e meg a várva várt összeomlást (sanszos), vagy sem, az már más kérdés. De legalábbis siettetni fogja. Szerintem. Bánja a fene :)
#2 | Kedvesi - 2013. mŠrcius 23. 22:00:49
A Nigel Farage vezette Egyes√ľlt Kir√°lys√°g F√ľggetlens√©gi P√°rt m√°r nem az aminek indult, ugyanis ide is besziv√°rogtak a cionist√°k, a p√©nzuralmi vil√°gelit emberei, akik csak kihaszn√°lj√°k a p√°rt EU ellenes politik√°j√°t. Sajnos m√°r Nigel Farage is az "Izrael bar√°tja klub" tagja, akik szerint a palesztinok terrorist√°k, √©s ..."Izrael √Āllam tov√°bbra is a mai napig az egyetlen liber√°lis demokr√°cia a K√∂zel-Keleten". Jog√°ban √°ll megv√©deni mag√°t √©s nem szabad hagynia, hogy Ir√°n atomfegyverhez jusson.... gyakorlatilag ugyan azt szajk√≥zz√°k, mint m√°s cionista vadember. Nincs k√ľl√∂nbs√©g. Nem Nigel Farage a mi ember√ľnk, √©s nem √Ķ az aki megment minket a vil√°g s√∂pred√©keit√Ķl. √ćgy eg√©szen m√°sk√©ppen fest az a figyelmeztet√©se, amit a minap tett k√∂zre

"Az Euro hal√°lra van √≠t√©lve, vigye mindenki a p√©nz√©t m√©g h√©tf√Ķ el√Ķtt! Spanyolorsz√°g, √ćrorsz√°g, Olaszorsz√°g √©s Portug√°lia k√∂vetkezik...."

Nos, szerintem ez egy sz√°nd√©kos megt√©veszt√©s r√©sze, vagyis a k√°osz felkorb√°csol√°sa, bankrohamok stb. el√Ķid√©z√©se (hamarosan kinyitnak a bankok Cipruson, mindenki kiszeretn√© venni majd a p√©nz√©t, √≠gy megbillenhet a rendszer). Az eg√©sz p√©nz- √©s bankrendszer a hiten ill. a bizalmon alapszik, ha ezek kis m√©rt√©kben s√©r√ľlnek, komoly probl√©m√°k ad√≥dhatnak. Farage most a bizalmatlans√°got pr√≥b√°lta m√©g ink√°bb elm√©ly√≠teni. √ē nem az igazs√°g oldal√°n √°ll hanem h√°ts√≥ sz√°nd√©k vez√©rli.

Egyik nap megk√©rdeztem Dr√°bik J√°nos urat, hogy mi √°llhat Nagy-Britannia f√ľggetlened√©se m√∂g√∂tt √©s a v√°lasz pedig √≠gy sz√≥lt:

"A p√©nzhatalmi vil√°gelit imp√©rium√°nak val√≥ban Londonban van (City of London) a Vatik√°nja, vagyis a f√Ķv√°rosa. Ez a p√©nzhatalmi vil√°gelit azonban a mag√°ntulajdon√°ban l√©v√Ķ glob√°lis p√©nzrendszerrel uralkodik az Egyes√ľlt √Āllamok √©s az Eur√≥pai Uni√≥ felett is. Mivel Nagy-Britanni√°hoz k√∂t√Ķdik geopolitikailag, k√©nytelen az angoloknak t√∂bb √∂n√°ll√≥s√°got megengedni, mint amennyit pl a n√©meteknek, vagy a kelet-eur√≥paiaknak, k√∂zt√ľk nek√ľnk, magyaroknak megenged. Az Eur√≥pai Uni√≥ Birodalomm√° alakult √°t egy hasznos k√∂z√∂s piacb√≥l. Ez a Birodalom beolvasztja a nemzet√°llamokat, amelyek √ļtj√°ban √°llnak a glob√°lis korm√°nyz√°s form√°lis bevezet√©s√©nek. "


http://aranykorha...padon.html

http://www.youtub...0OCcjz4lfU
#3 | Perje - 2013. mŠrcius 24. 00:08:17
Az oroszokn√°l felmer√ľlt a cipusi ad√≥paradicsom helyett a Kurill szigetek , Sahalin f√©lsziget √©s a n√°h√°ny t√°vol -keleti orosz v√°ros neve is.
http://rt.com/bus...vedev-601/
#4 | Perje - 2013. mŠrcius 25. 08:21:22
Ez a kett√Ķs "√°lompolg√°r" kimenek√≠thette a p√©nz√©t k√ľlf√∂ldi ingatlanba, vagy abb√≥l menek√ľlhetett be az orosz parlamentbe, de mennie kell onnan. Ott m√©g nemzetbiztons√°gi kock√°zat a k√©t -h√°rom passport tulajdonosa.
http://mir24.tv/n...cs/6731620

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.