Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Meghalt Borisz Berezovszkij


Na, ne már! Jelcin benfentesét megöngyilkolták? Nem kispályás volt, de van még belõle elég! Minden nap legalább 10 ilyen hírt és jó húsvéti "feltámadásunk"-hoz kedvet csinál. Nem örülök neki, de jobb késõbb, mint soha!
Az orosz mágnást holtan találták házában.


Holtan találták londoni házában Borisz Berezovszkijt, a menekültként Angliában élõ orosz mágnást - jelentette szombaton az Interfax orosz hírügynökség. A Vlagyimir Putyin egyik legkíméletlenebb bírálójaként is ismert milliárdos üzletember halálát ismerõse, Alekszandr Dobrovinszkij ügyvéd erõsítette meg a hírügynökségnek.

A Rosszija 24 hírtelevízió arról számolt be, hogy az üzletembernek az utóbbi idõben komoly pénzügyi gondjai voltak.

Borisz Jelcin elnöksége idén, a kilencvenes években az oligarcha még jó viszonyban volt a hatalommal, de Berezovszkij Putyin elnöksége alatt kegyvesztett lett.
Link

Hozzszlsok


#11 | Perje - 2013. mrcius 25. 08:06:06
Jól mondod, atya: A honvágyba halt bele. Leagalabbis Zsirinovszkíj szerint. Ezért nagyon vigyázzon az magára, aki saját hazájában privatizációból nagyon meggazdagszik, utána külföldre megy, és ott elemészti bánat!
Mit "szenvedhetnek" egyesek a Kajmán szigeteket vagy Thaiföldö!:|
http://msk.kp.ru/...?from=mark
#12 | Perje - 2013. mrcius 25. 16:19:33
Azt rebesgetik, hogy az üzletársát ( alul) letartóztatták Amerikában. Ahogy elnézem az arcvonásait, nem hiszem, hogy sokáig tartják fogva :cdn.lenta.ru/images/0000/0298/000002989354/pic_1364219954.jpg
http://mignews.ru...95731.html
#13 | postaimre - 2013. mrcius 25. 18:35:30
Perje már itt is van.

Õrizetbe vette az FBI Abramovicsot?

Névtelen forrásokra hivatkozva Roman Abramovics amerikai õrizetbe vételérõl adott hírt az orosz RBK-TV. Állítólag pénzügyek vagy Borisz Berezovszkij szombati halála állhat a háttérben.

A portál szerint az Egyesült Államokba érkezett milliárdos pénzügyei vagy Borisz Berezovszkij szombati halála kapcsán kelthette fel az FBI érdeklõdését.

A 47 éves orosz üzletember ügyvédje tagadta az értesülés megalapozottságát. A néhai Berezovszkij jogi képviselõje, Alekszandr Dobrovinszkij saját forrásaira hivatkozva megerõsítette az Abramovicsról szóló hírt, de szerinte kizárt, hogy ennek Berezovszkij halálához köze lenne.

– Nem lett volna semmi értelme, hogy Abramovics ártson Berezovszkijnak, aki már így is „zuhanórepülésben volt” – mondta az ügyvéd, utalva egykori ügyfele rossz anyagi helyzetére, megrendült egészségére és arra, hogy tavaly pert vesztett Abramoviccsal szemben, akitõl ötmilliárd dollárt szeretett volna visszaszerezni. Arra hivatkozott, hogy Abramovics évekkel ezelõtt erõvel kényszerítette õt saját érdekeltségeinek nyomott áron való értékesítésére.

Berezovszkij a feltételezések szerint öngyilkos lett vagy szívinfarktust kapott. Igaz, volt felesége szerint a holttest mellett egy sálat találtak, amivel egykori férjét megfojthatták. A gyilkosságról szóló feltételezést a brit hatóságok nem tartják megalapozottnak.
http://nol.hu/kul...amovicsot_

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.