Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Sir√°ly bez√°r√°s√°nak felf√ľggeszt√©s√©t k√©ri a Mazsihisz


Vigy√°zzatok a l√°nyaitokra, mert a mocskos zsid√≥t meg kell "√≥vni" egy √ļjabb Solymosi Eszter esett√Ķl.
A Magyarorsz√°gi Zsid√≥ Hitk√∂zs√©gek Sz√∂vets√©ge ny√≠lt levelet int√©zett a f√Ķpolg√°rmesterhez, amelyben arra k√©rik Tarl√≥s Istv√°nt, hogy legyen tekintettel a zsid√≥s√°g egyik legfontosabb √ľnnep√©ra, a p√©szachra.

Feldm√°jer P√©ter a Mazsihisz eln√∂kr √©s Zoltai Guszt√°v √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ azt k√©ri Tarl√≥s Istv√°nt√≥l, hogy "Magyarorsz√°g Alapt√∂rv√©ny√©nek szellem√©ben" f√ľggessze fel a Sir√°ly Klub bez√°r√°s√°nak v√©grehajt√°s√°t a zsid√≥s√°g egyik legfontosabb √ľnnepe, a p√©szach v√©g√©ig, azaz √°prilis 3-√°ig. K√©r√©s√ľket azzal indokolt√°k, hogy azok az emberek, akik b√°rmilyen sz√°lon is kapcsol√≥dnak a magyar zsid√≥s√°ghoz, nyugodtan tudjanak √ľnnepelni.

"Nem tudunk elk√©pzelni olyan okot, b√°rmennyire t√∂rv√©nyes √©s √©sszer√Ľ, amely megakad√°lyozhatn√°, hogy Budapesten egy k√∂z√∂ss√©g meg√ľnnepelhesse a szabadul√°s √ľnnep√©t" - fogalmaztak a Mazsihisz internetes oldal√°n k√∂zz√©tett √©s az MTI-hez is eljuttatott lev√©lben a zsid√≥ vezet√Ķk.

Eml√©keztettek arra, p√©nteken √©rtes√ľltek arr√≥l, hogy vita bontakozott ki a Marom Egyes√ľlet √©s a f√Ķv√°ros k√∂z√∂tt a Kir√°ly utca 50. sz√°m alatti ingatlan haszn√°lat√°val kapcsolatban. K√∂z√∂lt√©k, nem tudj√°k √©s nem is akarj√°k meg√≠t√©lni, kinek van igaza a vit√°ban, mint √≠rt√°k, ezt a hat√≥s√°gok, a b√≠r√≥s√°gok fogj√°k eld√∂nteni.

Arra h√≠vt√°k fel ugyanakkor a figyelmet, hogy az egyes√ľlet ebben az √©vben is meghirdette a szok√°sos k√∂z√∂ss√©gi sz√©der est√©j√©t, amelyen sokan szeretn√©nek r√©szt venni. Utaltak arra, p√©szach els√Ķ napj√°nak el√Ķest√©j√©n arr√≥l eml√©keznek meg, hogy az egyiptomi rabszolgas√°gban szenved√Ķ h√©berek, M√≥zes vezet√©s√©vel kiszabadultak a fogs√°gb√≥l √©s elindulhattak a szabad √©let fel√©.

"Tudjuk, hogy a jogszab√°lyok, a szerz√Ķd√©sek betart√°sa mindenkire k√∂telez√Ķ, de a k√∂z√∂s erk√∂lcsi √©s vall√°si elveink sz√ľks√©gess√© teszik a m√©lt√°nyoss√°g gyakorl√°s√°t. B√≠zunk az √Ėn k√∂zismert j√≥indulat√°ban √©s nagyvonal√ļs√°g√°ban, √©s k√©rj√ľk, tegyen meg mindent, hogy a Marom Egyes√ľlet id√©n is megtarthassa a Kir√°ly utca 50. sz√°m alatti √©p√ľletben a m√°r meghirdetett sz√©der est√©j√©t" - √≠rt√°k a Mazsihisz vezet√Ķi.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | vesterhagen - 2013. mŠrcius 24. 11:13:48
Ja EGYIPTOMI RABSZOLGAS√ĀG ( PERSZE MERT OTT IS DOLGOZNI KELLETT VOLNA DE NEM F√úLL√ĖTT HOZZ√Ā A FOGUK ) s_francba
#2 | postaimre - 2013. mŠrcius 24. 11:32:14
Vest, ezek egyiptomot m√©g k√©peslapr√≥l sem ismert√©k akkor, nemhogy a piramisokat nem √©p√≠tett√©k..., b√°r el kellett √Ľzz√©k valahonna ezt a b√©lpoklos rohadt cs√ľrh√©t, az nem k√©rd√©s.

A leg√ļjabb √©s m√°r val√≥s√°got t√ľkr√∂z√Ķ "igazs√°gbesz√©dek" szerint a piramisok ott olyan 11-12 ezer √©vesek, √≠gy a zsidaj "id√Ķsz√°m√≠t√°s" el√Ķtt j√≥val m√°r k√©szen √°lltak..., a t√∂bbi is csak mese...
#3 | Perje - 2013. mŠrcius 24. 12:34:30
Kinek van ezekkel" k√∂z√∂s erk√∂lcsi √©s vall√°si elve"? A magyar embereknek m√°s erk√∂lcsi √©s vall√°si elvek szerint √©lnek. Mekkora cinizmussal k√©ri a megk√ľl√∂nb√∂ztetett elj√°r√°st az " √ľnnepl√Ķk" sz√°m√°ra a m√°jer. C√©loz arra is, hogy a d√∂nt√©shozatalban a fajt√°rsaik √ľlnek, ez√©rt b√≠zik a m√©lt√°nyoss√°gban. Most majd kider√ľl , hogy azok mennyire kiv√©teleznek a kiv√°lasztottakkal.
√ēk szabadon √ľnnepelnek, nek√ľnk pedig belesz√≥lnal b√°rmilyen megeml√©kez√©sbe, szoboravat√°sa, kit√ľntet√©s √°tad√°s√°ba.
#4 | Perje - 2013. mŠrcius 24. 14:20:43
A k√≠v√°ns√°g teljes√≠tve. Egyenl√Ķre az √ľnnepek v√©g√©ig.
http://www.hir24....-a-siraly/
#5 | magyarember - 2013. mŠrcius 24. 14:45:03
Egy dolgot nem √©rtek, haz√°nkban ezeken k√≠v√ľl m√©g nagyon sok nemzetis√©g √©l azokkat soha semmi gond nincs, nincsenek akad√°lyoztatva az √ľnnepeik megtart√°s√°ban, vall√°suk, szok√°saik, nyelv√ľk gyakorl√°s√°ban. Mi√©rt csak ezekkel van a gond mi a baj vel√ľk mi a fene van?????????
#6 | Osmagyarhon - 2013. mŠrcius 25. 00:04:26
Kíváncsi lennék, hogy a 80 fiatalból itt mennyit tartóztattak le, rendbontásért vagy egyéb jogcímen?!
Vajon nekem is adnak halad√©kot ha j√∂n mondjuk a v√©grehajt√≥ az alapt√∂rv√©nyre hivatkozva, ami elvileg els√Ķsorban "engem" lenne hivatott v√©deni?
#7 | Perje - 2013. mŠrcius 25. 07:51:10
Cserébe megkapták helyette az Arany Alkonyt. Kiváncsi leszek, hány magyar nyugdíjast fognak ott elhelyezni:
http://www.hir24....ony-sorsa/
#8 | postaimre - 2013. mŠrcius 25. 08:44:28
Perje, szerintem a hanukát lecserélik Maszlenyicára!

Orosz Maszlennyica √ľnnepl√©se Budapesten

Az elm√ļlt h√©ten az ortodox vil√°g √ľnnepelte a hagyom√°nyos „Maszlenyica” √ľnnep√©t, amely a vall√°shoz kapcsol√≥d√≥an mindig h√©t h√©ttel az ortodox h√ļsv√©t el√Ķtt van (id√©n m√°jus 5-√©n lesz). Maszlenyic√°t szok√°s utcai v√°s√°rokkal, n√©pi mulats√°gokkal √©s legf√Ķk√©ppen sok-sok palacsint√°val √ľnnepelni. Hasonl√≥t siker√ľlt megszervezni Budapesten az orosz sz√°rmaz√°s√ļ – vagy oroszul tanul√≥ – gyerekeknek, akik m√ļlt vas√°rnap, m√°rcius 17-√©n j√∂ttek √∂ssze az Orosz Kultur√°lis K√∂zpontban.
http://kitekinto....budapesten
#9 | Perje - 2013. mŠrcius 25. 11:24:18
Ica, Rica, maszlenyica, nem lesz abban semmi hiba?
Vagy nem így szól a nóta?s_francba
http://www.youtub...RRdXxQAXes

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.