Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Figyelnek? Á.......dehogy is nem...!!!


A következõ történetet akár tanmesének is szánhatom,azonban a mese nem mese,sokkal inkább a zord,és kérlelhetetlen valóság!Mindenki hallott már arról a koránt sem rémhírrõl,hogy az ENSZ,a magyarnak hazudott kormány,és minden egyéb világkormányt szekéren toló csürhe banda úgy mint az elektronikus,és írott sajtót,az Inter-netet is ellenõrizni,és természetesen tartalmilag is szelektálni kívánja!
Az ellenõrzés eddig köztudottan kimerült annyiban,hogy az igazat leírók,a valóságot,és ok-okozati összefüggéseket feltárók honlapjait idõrõl-idõre megpiszkálják,tulajdonosait,cikk íróit kitüntetett figyelemmel kísérik,és esetlegesen a csúnya rossz militáns szervezõdések honlapjaiból igyekeznek tájékozódni a világ,és szûkebb környezetük dolgairól,az õket körülvevõ, Magyarországot magukénak tudók igyekezetérõl,és néha eredményeirõl,elõrehaladásukról is ezen honlapokból nyernek információkat!

Nem történt ez másként a Magyar Nemzetõrség Szent László Önálló Zászlóalj honlapja esetében sem!
Bár az utóbbi idõben lényegesen kevesebb volt azon tartalmak képernyõre vitele,amik az elõbb felsorolt szempontokat tartalmazzák,azonban a titok mindaddig titok csak,amíg csupán a fejekben létezik!

Igazából nem tudom mi verte ki a biztosítékot,(korábban miért nem?)de ha az alább található faramuci történetet elolvassátok,talán választ kapunk mi is,és Ti is erre a kérdésre!
Mielõtt nekikezdek,némi információval had untassalak Benneteket!
A honlapunk 2011 februárban indult.A kezdeti nehézségek hamar elmúltak,és a honlap nézettsége rohamosan nõni kezdett!Van olyan lehetõség,hogy egy térképen a gugli kipakolja azokat a településeket,ahonnan a honlapot megnyitják!
Magyarországon több mint 1500 településrõl olvasták már az oldalt,és a külföldi olvasottság is elért közel ennyit!

Nem régen vezettük be a hozzászólási lehetõséget,de igazából nem vártunk nagy tere-fere partykat,csupán esélyt adtunk azoknak,akik jobbító szándékukat ekként kívánják kifejezni!

Nem is tudom,de talán már több mint egy hete parkoló pályán van a honlapunk,és kérdések sokaságát kapom azoktól,akik ismerik az emil címemet,vagy sikerült rövid távú memóriájukba beraktározni a mindég olvasható citromailos címet.Nos a válasz a tanmese!

2011-ben egy barátom ajánlására az úgynevezett FIBERHOST szerver,és domain szolgáltatóhoz lett letelepítve a honlap,de a szolgáltatás minõsége nem hogy javult volna,inkább romlottt.Ekkor döntöttünk úgy,hogy elköltözünk egy másik zsidóhoz,és akik ehhez értenek,megindították az ügymenetet.
Kikérés,lekérés,átkérés,stb-stb,épp mint egy táncos esten.A pénzek kifizetve,a beérkezésrõl tanúsítvány kiadva,ám a honlap mégsem igyekszik megjelenni.
Aki az ügyet intézi,rengeteg telefon,és levél váltás után rájött arra,hogy éppen úgy,mint azok,Õ is bénázott egyet,és a megfelelõ domain cím helyett egy hibásan leírt domain címre kérte az átkérést!
Állítólag van egy olyan szabály,hogy az átkérést,7 munkanapon belül a két szolgáltató egymásközt lerendezni hivatott.Nos a hibás cím átkérése másfél nap alatt létrejött,a hibás cím mûködik is,csak nincs mögötte semmi!
Az ügyintézõ további telefonokat,és leveleket küldözget a FIBERHOST-os mosladékoknak,ám a telefonok némák maradnak,az e-mailok pedig spamra dokkolnak,válasz nem érkezik!
Nyilván ilyenkor beindul a szürke tekervény,hogy vajon miért?
Ha a jól bevált logikát alkalmazzuk,akkor nyilvánvaló,hogy,már létezik az a lista,(már máshol régen létezik) a szerver,és domain szolgáltatóknál,akiket kitüntetett figyelemmel követnek,és próbaként egy ilyen megmozdulásnál már keresztbe is tesznek!
Vélhetõen a mi hibánkat kihasználva,a figyelmük kereszt tüzébe kerültünk,és ha már ennyire erõlködünk,csak fellapozzák azt a listát,ami a csúnya rossz társaságokat tartalmazza!
Más magyarázatot nem igen tudok elképzelni,mert lezser hanyagságukkal,egy nem létezõ domain címet simán létrehoztak,a létezõt pedig nem akarják 10 jahve kedvéért sem kiadni!
A mi hibánk még az is,hogy itthon,Magyarországon igyekeztünk elhelyezni a honlapunkat,ahelyett,hogy valahol külföldön intéztük volna mindezt.Nos igyekszünk megtalálni azt az országot,ahol nincs zsidó,és talán ott sikeresebbek leszünk!

A honlapunkért folyó harcot nem adjuk fel,de óva intek mindenkit attól,hogy figyelmetlenül járjon el ilyen ügy menet kapcsán,mert könnyen így járhat,mint mi!
Azonfelül pedig,csak tegye a dolgát mindenki tovább,egyenlõre megvagyunk honlap nélkül is,holnap nélkül viszont aligha...!.

Ha sikerült kibaxkodni a mosladékokat az ablakon,a honlapunk újra élni fog,ha nem,.... csinálunk egy másikat!

Polovics Zoltán (Taskeszi)

Hozzszlsok


#1 | Kedvesi - 2013. mrcius 25. 11:14:39
Ismét lecsapott az Anonymous és a vele szövetséges néhány más hackercsoport: a célpont ezúttal is Izrael volt. Az akció az izraeli titkosszolgálat, a Moszad hivatalos weboldala ellen irányult. Állítólag több mint 30 ezer izraeli politikus, katonatiszt, rendõr és feltételezett Moszad-ügynök neve, személyi azonosító száma, e-mail címe, telefonszáma és tartózkodási helye került nyilvánosságra.

https://docs.goog...p;sle=true

http://kuruc.info...


KGB-nak, egy kis anyag. Moszados mail címek. Nevek telefonszámok is vannak, csak nem lehet belinkelni, mert az oldal héber formátumot is ismer fel-khaledhu@014ששש@שששש
theone22@.net.il

dudi_shm@coolmail

LIBIֹPֲALONY.CO.ILpetipierr012.net.il


hannamor@hotmail .co.il
307438354

,IL

jkjkjk@lklklofarimcomhotmail@2205_judeMOSHEYONA1@WALLA

orit7412bezeqint.netleash_@bezeqint. net


www.gilr.yiron.org.il

VAX@VAX

dbdb1973
MOSEARBIV

reut_peleg
simpati@walla,com
aa989@hotmail,.co.il
shasy01@ bezeqint.net
ן

aa@we@.co.ilmeirsharvit
LOUIZS.COOLMAIL.CI.IL

vadmor@bezeqintnet


אשךרקןמ@'שךךשץבםצshaibromberg@fastmail

ד


inbalno3


liat2205


alex2972rambler.ru

mmshon2gmail.comEFֹ11ֲWALLA.COMefraim60@.co.ilNATIVAKNIN2HOTMAIL.COM
arnon7@013,net


leahtibihotmail.com


itzoh"walla.com


chaimaimon7yoavadi2zahav.net.il

dosman.

fffREMOALMOGֲGMAIL.COM.elad_azoulay

mboris1 @zahav.net.il

djck2hotmail.co.ilAVIVA4793#HOTMAIL.CO.IL


'

arikgo1@014


eli.levin.gmail.com

דנ_דיצןגא@יםאצשןך.בםצHFMOHAMMADSIֲ@CLALIT.ORG.IL
shmolik9@bezeqant,netyafit2844walla.co.il

.ILGROSS_210.012.NET
TAMIRGLASIֲWALLA.COM


olshtein@geiml
snaomi
לןרדיםמ@זשישהץמקאץןך

BENMUNZ1


123456


beeriav@.co.il

מר2005

yaron.comverse.com
kpapirov@gmail

/il
EYALOCHֲBEZEQINT.NET
JARMAS.SROUJIֲGMAIL.COM

dan_lukinov@.walla.co.il
ERENBERGֲBEZEQINT.NET
aviv.stern
samra@netvision .net.ilmosheperets86@hotmail'co'illiron.hirsch@
#2 | vala_ki - 2013. mrcius 25. 11:20:32
Na már mûködik is. http://mnszentlas...oalj.info/
#3 | lovagina - 2013. mrcius 25. 16:08:14
Orbán kémprogramot telepít a számítógépekre..http://varanus.bl...itogepekre
#4 | Geza - 2013. mrcius 25. 17:10:10
Túl sok szabadságra ne számítsatok, mindegyik szervezet folyamatos kontroll alatt van.....

Én is kapok a megtisztelõ figyelembõl, a facebook-ra kitett néhány húzósabb linkem például eltûnt, szépen levették/eltüntették.... Milyen szép dolog is ez a szólásszabadság ugye?:)

Ettõl függetlenül nem kell betojni - ha nem csinálunk hülyeséget nem tudnak mibe belekötni.
#5 | 9323 - 2013. mrcius 25. 19:46:17
Mindenesetre a honlap már elérhetõ.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.