Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Savazással fenyegették Lázár János gyermekeit


Navégre, a következõ fázis már a végrehajtás kell legyen, mert ez a dolgok logikája. Persze kár lenne a sav-ért, ha van sokszor használatos vas és persze csak demokratikusan! A volt rendõr ellen már vádat emeltek, nyáron állítják bíróság elé.
A Központi Nyomozó Fõügyészség terrorcselekménnyel fenyegetés miatt indított büntetõeljárást a nyugdíjas rendõr ellen, aki a rendvédelmi szervezetek 2011-es demonstrációi idején megfenyegette Lázár Jánost, a Fidesz frakcióvezetõjét és egy másik fideszes képviselõt.

A vádirat szerint B. Zorán 2011. május 16-án, Tápióbicskén adott fel egy levelet Lázár János, hódmezõvásárhelyi polgármesternek címezve. A levél a polgármesteri hivatalba érkezett.

A levélben az állt, hogy a fenyegetõ savval önti le Lázár János gyerekeinek arcát, illetve levágja a kezeiket, ha a szolgálati nyugdíjról szóló törvényt a parlament elfogadja. Mint ismert, a törvényjavaslatot Lázár János és Balsai István országgyûlési képviselõ nyújtotta be.

Úgy tudni, hogy a törvény elfogadása magát a fenyegetõt is hátrányosan érintette, ezért akarta elérni, hogy az országgyûlés a törvényjavaslatot ne fogadja el.

Czervánt is kihívta

A férfi nem csak Lázárt fenyegette meg. Kocsijával többször is megállt Czerván György országgyûlési képviselõ, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkárának tápiószentmártoni családi háza elõtt, illetve telefonon is zaklatta a politikust és feleségét. Az utóbbit megfenyegette, hogy a törvény elfogadásának következményei lesznek. Arra is megpróbálta rávenni, hogy kimenjen vele a fõtérre, és rendezzék le ott a dolgot.

A Központi Nyomozó Fõügyészség még tavaly november 7-én vádat emelt B. Zorán ellen terrorcselekménnyel fenyegetés és zaklatás miatt. A vádlott tagadja, hogy megfenyegette volna a politikusokat. A Hír24 úgy tudja, a Szegedi Törvényszék júniusra tûzte ki a tárgyalást.

Divat lett fenyegetõzni

NĂ©hány hĂ©ttel ezelõtt fiatalok szállták meg a Fidesz Lendvay utcai szĂ©kházának bejáratát Ă©s erkĂ©lyĂ©t. A dĂ©lelõtti akciĂł hĂ­rĂ©re dĂ©lután a Fidesz szimpatizánsai is megjelentek az Ă©pĂĽlet elõtt. Egy idõsebb fĂ©rfi az Index videĂłja szerint azt kĂ©rdezte az egyik rĂ©sztvevõtõl, hogy akarnak-e egy kis sĂłsavat a „pofájukba". Az nem derĂĽlt ki, hogy a megjegyzĂ©s B. Zorán korábbi savazĂłs fenyegetĂ©se kapcsán merĂĽlt fel, vagy az idõsödõ ellentĂĽntetõ saját kĂştfõbõl merĂ­tette az ötletet.
Link

Hozzászólások


#1 | talpi - 2013. március 25. 18:21:28
Mio a ****t kell fenyegetõzni, da kel menni és megcsinálni, nem a gyereken az apján(?) ha az apja, ha nem majd azt eldöntik családon belül. De egy biztois, egy szarházi társaság az egész. Kósástól-Lázárostól orbáncig. A töbi csak mellékszereplõ."játszottak még kategória" Simicska és Nyerges csak statiszta !
#2 | Perje - 2013. március 25. 21:09:34
A frakkcionvezetõ és neje, Zita azóta is kész para, pedig nem is a savazásról, hanem a 2014-es szavazásrõl volt szó. A vádlott azzzal fenyegetõzött, hogy ha igennel szavazna a kormányzó pártra , a saját két kezét fogja levágni, arcát pedig sav hiányában egy márkás hidratáló krémmel bekenni. Nem termel még Szolnokon a kínai citromsavsav üzem.s_kv
#3 | talpi - 2013. március 25. 22:08:42
Perje! kell a felhajtás, bár sokkal gyorsbb és "g" 8-as erõvel is ható, azonnali "szökési sebességet is elérõ" C4, "hidratáló krémmel is megoldható a család osztódása, gyors, fergeteges hang kíséretében és vissza nem fordítható.
#4 | talpi - 2013. március 25. 22:10:14
amúgy nagy show-lenne, sha-v már ne is szükséges, csak az alap anyag elõállításához,;)
#5 | torokgyik - 2013. március 25. 22:30:52
Én is emlegettem ismerõs körökben ezekre inkább savazni kéne,mint szavazni. Jó lehet a háztartási sósav, akkumlátorsav (kénsav) stb. Bár Imre jobban tudná, õ a vegyész,vagy mi....

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.